Esküvő Külföldön >>> Esküvő Görögországban

 

SZUPER ESKÜVŐ GÖRÖGORSZÁGBAN A TENGERPARTON.
Hogyan tehetnéd még varázslatosabbá az esküvőt, hogy hasonlítson a mesebelire?

Itt az álomszép élmény könnyen megvalósul szakértői segítséggel. 

Esküvőknél is közreműködünk Görögországban az utazások mellett. Ez az arc is a mienk, ezek is mi vagyunk. Segítünk neked is.

Köszönjük, hogy a csodaszép tengerparti esküvődhöz az Andromeda Travel Utazási Iroda tudását és tapasztalatát választottad. Jól döntöttél!

eskuvo-makrygialos-beach-gorogorszag-andromeda-travel-utazás

Esküvő a tengerparton. A boldogító IGEN kimondása külföldön. A lágyan hullámzó kéklő tenger mindenség a hátatok mögött. Szertartás a bársonyhomokos tengernél.

Tökéletes esküvő, ez minden lány vágya. Ehhez első lépés az esküvői helyszín kiválasztása. Az édes élet kezdetét az esküvői torta jelképezi, ezért ez sem mindegy, hogy épp milyen lesz.

Emlékszel gyermekkorod meséire? Hófehér paripán vágtat feléd a kedvesed, odaér Hozzád, aztán egy varázslatos kagylóhéjban megjelenik a jegygyűrűd. Segítünk megvalósítani, hogy a meseképek életre keljenek. Hogyan?

Örömmel segítünk, ha tökéletes külföldi esküvő jár gondolatotokban? 
Életetek egyik legszebb élménye lesz a görögországi esküvőtök és nászutatok a tengerparti autentikus hangulatú Makrygialoson. Itt átélitek a csodát, aminek fénye megkoronázza az emlékeiteket! Mesébe illő lesz, mintha csillámport szórtak volna a szemeitek elé, mikor egymásra tekintetek forrón.

Megnéznétek a helyszínt? Bravó, jó úton jártok, de döntsétek el Ti.

Végre eljött a nagy nap. A házasságkötés napja!

andromeda-eskuvo-gorogorszagban-4Elképzeltek egy kellemes napot a kéklő tengerrel, egy gyönyörű békés helyet,
és mindezt az esküvő helyszíneként. Szeretnétek, hogy esküvőtök
egy ilyen romantikus tengerparti helyen legyen Görögországban? Tudunk segíteni, hogy az megvalósuljon itt.

Ideje megnéznetek ezt a görögországi autentikus hangulatú tengerparti bűbájt, Makrygialos üdülőhelyet, mely ideális helyszíne a feledhetetlen görög esküvőtöknek és a mézédes élmény-nászútnak.

Hogyan? Kiemelkedő diszkrécióval, szárnyaló ötletekkel, exkluzív esküvői helyszínnel, rugalmas és bizalmas személyre szóló kiszolgálással, 100% elégedettségi garanciát vállalunk! Mit jelent ez? Kulisszatitkok: www.eskuvok.info

Biztosíthatunk Benneteket, hogy megbízható ügyintézésre számíthattok.
Teljes mértékben minőségi
szolgáltatásokat kaptok, mert nem tömeges szellemben jönnek létre. Elvárásaitok szerint igényeitekre alakítva hajszálpontosan személyetekre szólóan készül. Megnyugtató diszkréció és garantáltan párra szóló szeretetteljes gondoskodás.

eskuvo-gorogorszag-andromeda-travel-utazas6

Végre sikerült! Fontos, hogy tudjátok, most jó kezekben vagytok, ha Görögország vágyaitok esküvői helyszíne. Mert sokkal biztosabb, hogy szebb és tartalmasabb esküvőtök lesz a mi profi szakmai hátterünkkel, mert saját tapasztalatainkkal erősítjük meg.

eskuvok.info_andromedatravel_1„Amikor először néztünk egymás szemébe, még nem gondoltam arra, hogy majdan itt kötjük össze életünket. Amikor elhatároztuk, hogy ezentúl egy CSALÁDOT alkotunk, jobb megoldást nem is találhattunk volna a boldogító igen kimondására. Akkor is tűzött a nap, a tenger kristály kéken csillogott, az esküvőnk napján eszembe jutottak első találkozásunk pillanatai. Elcsépeltnek tűnő frázis, mégis igaz, az esküvő a házasságkötésre készülők legszebb napja. A mi életünkben is az volt.

Évi és Giannis

Ez nagyon tetszik, megnézem >>

Andromeda_elegedettseg_h185

*****

Álomesküvő álomutazással!
A szervezés során a legnemesebb feladat és izgalmas kihívás, hogy az
álmotok teljessé varázsoljuk,
melyre igazán nyugodtan azt mondhatjátok, hogy
tökéletes nap volt.

andromeda-eskuvo-gorogorszagban-1

A görög filozófusok azt mondták: A házassághoz kell egy motor, amit mindig ápolni kell. És kell egy horgony, ami stabilan áll a viharban is.

gyuruk

FONTOS jótanácsok!
- Az Esküvői alapcsomag HIVATALOS görög esküvői házasságkötést tartalmaz. Ha csak szimbolikus, azaz Ünnepélyes Fogadalom Megerősítő ceremóniát szeretnél, akkor kattints ide »»» Van szakértői megoldás
- Utazási Irodánk az esküvő bonyolítását csakis szállásfoglalással együtt intézi. Ez azért jó Nektek, mert így flottul egy kézben van tartva A-tól Z-ig az összes szolgáltatás, és mindent 1 helyen közvetlenül a programgazdától tudtok megrendelni, kockázat nélkül.
- Esküvői ruházatról, és az igényeitek szerinti egyéb kellékekről (jegygyűrű, stb.) Ti gondoskodtok, ne feledjétek beszerezni és magatokkal vinni.

* * * * * * *

andromedatravel_utazas_vendegvelemenyek8„Házasságkötésünk helyszínéül választottuk ezt a kedves kis görög települést. A házigazdák és segítőik jóvoltából gyönyörű esküvőt élhettünk át. Hálás köszönet ezért. Ajánljuk mindenkinek, mert ez egyszerűen gyönyörűséges! Janis és Éva igazán segítőkészek és kedvesek. Sosem felejtjük el az itt töltött napokat.”

Lackó és Edi

Ez nagyon tetszik, megnézem >>

eskuvok.info_andromedatravel_4„…Amikor többszöri levélváltás után személyesen is találkoztunk, biztosak voltunk benne, hogy jól döntöttünk, hogy rátok bízzuk esküvőnk bonyolítását… Az általatok szervezett esküvőnk egy örök emlék marad számunkra: a valóban márka lakosztályunk az Orchideában, a gyönyörű fotós helyszínek, az egész napos videózást, a jól megkomponált házasságkötést, a meg nem tudom számolni hány fogásos görög ebédet, a gólyát, a sok-sok figyelmet és ismeretlenül is gratuláló embert, soha nem fogjuk elfelejteni… Az esküvő után az ott töltött több, mint egy hetes nászutunk is jól sikerült. A tiszta tengervízben nagyokat fürödtünk, igazi pihenés és élmény volt számunkra a Makrygialoson töltött két hét. Egyszer mindenképp visszatérünk, hogy gyermekeinknek is meg tudjuk mutatni a mi közös életünk kezdetének káprázatos helyszínét.”

Barátsággal: Judit és Pali

 

eskuvok.info_andromedatravel_2 „Azt gondoljuk életünk egyik legszebb élményével lettünk gazdagabbak, amikor arra adtuk a fejünket, hogy házasságot kötünk, s persze hol máshol, mint Makrygialoson, s persze ki más szervezésében, mint az Andromedáéban. Sokat gondolkodtunk, hogy biztos ezt szeretnénk-e, de utólag már biztosak vagyunk abban, hogy helyesen cselekedtünk.A kinti fogadtatás, hozzánk állás és vendégszeretet páratlan volt. Azon „falak” között sétálhattunk, hol egykoron a nagy hódító, Great Alexander, megismerkedhettünk a helyiek önzetlen vendégszeretetével, feltétlen bizalmával és fogadhattuk őszinte gratulációjukat. Időt, s energiát nem sajnálva eskuvok.info_andromedatravel_3szebbnél szebb helyekre vittek bennünket fényképezkedni, olyan helyekre, melyeket csak egy kitűnő helyismerettel rendelkező ismer, s közben hallgathattuk vendéglátóink ízes élménnyel teli beszámolóit, megismerve ezzel a görög hagyományokat, szokásokat. Szűk családdal idegenként érkeztünk, de mégis görögként mondhattunk igent egymásnak. Csodás élményekkel gazdagodtunk. Évi, Giannis köszönjük Nektek! Fantasztikusak vagytok!”

Üdv, Éva és Attila

eskuvo-makrygialos-gorogorszag-andromeda-travel

Ez nagyon tetszik, megnézem >>

Írjatok e-mailt bátran, és vázoljátok fel az elképzeléseiteket: andromeda@andromeda.hustoptablas_no_h120
vagy
keressetek nyugodtan a Facebook elérhetőségen
vagy
hívjatok bennünket kényelmesen a telefonon (06) 22/316-000
vagy
mobilon 00-36-30-6422922, ha lényegre törő, villámgyors infóra van szükséged,
vagy
térjetek be személyesen az utazási irodába, ahol lelkes és vidám csapat fogad
vagy
küldjetek nekünk üzenetet itt:

 

Neved, ahogy megszólíthatunk (kötelező)

E-mail címed (kötelező)
Működő e-mail címet adj meg, mert válaszolni fogunk!

Telefonszámod (kötelező)

Üzeneted (kötelező)
Üzenetedben feltétlen írd meg könnyedén, az esküvőre vonatkozó elképzelésed, tervezett időpontját, mennyi személy (felnőtt, gyerek) kísér el Téged és párod, és egyéb közlendőd, amit fontosnak tartasz. Az ajánlat összekészítésénél személyre szabottan figyelembe vesszük az összes információt, amit ránk bíztál. Minél többet árulsz el az elvárásodról, annál konkrétabban tudunk egyedi kedvezményeket adni.

Kérlek, az alábbi mezőbe írd be a lent látható ellenőrző kódot.

captcha

utazasok-fogadalom

Szeretet és megértés. Egymás iránti kölcsönös hűségetek szent fogadalmának, és rendíthetetlen érzelmi köteléketeknek a megerősítése felbecsülhetetlenül értékes megtiszteltetés. Személyre szólóan összeállítjuk igényed alapján, hogy a fogadalmi csillám ceremónia valóban olyanok legyenek, ami örökre szól. Keress minket, örömmel segítünk.

» Megnézem, mert érdekel

* * *

utazasok-naszut

Oltári Nászút. Nyilvánvalóan, az esküvőtök tervezésénél ez a kérdés is felmerül. Gyorsan és könnyedén szeretnétek eljutni a nászút helyszínére, és azért tengerpart is legyen. Van egy biztos pont, ahol tutti, hogy a legjobb kiszolgálást kapjátok. A görögországi tengerparti autentikus hangulatú Makrygialoson a kettesben töltött időtök maradandó közös élményetekké válik.

» Megnézem, mert érdekel

* * *

Mire kell körültekintően figyelned, milyen kockázatok és mellékhatások húzhatják keresztbe GÖRÖG INGATLANVÁSÁRLÁSI számításod? Kérdezd meg a szakértőt, az Andromeda Travel Utazási Irodát, akik Görögországot tökéletesen ismerik és elképesztően rugalmasan kezelik a megkeresésed!

utazasok-ingatlan VÁSÁROLJ INGATLANT GÖRÖGORSZÁGBAN »