Körutazások

 

busz_piros_h50repulo_piros_h50

KATTINTS A KIVÁLASZTOTT UTAZÁS FOTÓJÁRA »›» ÉS TELJESEN MEGJELENIK AZ ÖSSZES KONKRÉT RÉSZLET ÉS ÁR! 2017-s év is már foglalható előfoglalási kedvezménnyel, mert így be tervezhetően be tudod már most biztosítani a helyed, hogy kényelmesen tudj ráhangolódni az utazásra.

“Szeretném megköszönni a szervezés-lebonyolításban nyújtott fáradozásaikat, tökéletes programok, jól kapcsolódó eseményekkel. Mégegyszer köszönet.”

Pál és Zsuzsi

 

Nagyon érdekel, megnézem az online foglalást

korutak_andromeda_travel_2Ugye, milyen jó lenne, ha valaki gyakorlatiasan vezényelné az utazásod? És még olyanokra is gondol helyetted, ami számodra elsőre nem tűnik oly értékesnek és lényegesnek, de mégis fontos eleme az utazás megszervezésének.

✓ Határozott, egyedi elképzelésed van?
✓ Netán elakadtál és jól jönne a megnyugtató támasz?
✓ Alaposan átgondoltad, de nem találtad meg az úti célt, amiről álmodozol?
✓ Legmerészebb utazási ötletedre is keresünk megoldást!korutak_andromeda_travel_1

Biztosíthatunk, hogy mindent megszervezünk. Neked csak csomagolnod kell, hogy az utazás napján kész légy, hogy az induláskor csak fel kelljen kapnod az úti okmányod és kényelmesen hátradőlve élvezd az utazás boldog pillanatait.

Hogyan válik rémálommá egy utazás?

Sok helyen előfordul, hogy... »»»

…meghirdetnek egy nagyon olcsó utat, és a helyszínen derül ki, hogy nincs az árban az üdülőhelyi díj, az étkezés, sőt még a hazautazás sem. Vannak olyanok, akik hihetetlenül alacsony árat feltüntetve kínálnak utat, és az apró betűs részben írják csak le, mit nem tartalmaz az összeg. A vendég gyanútlan, nem olvassa el a teljes szöveget, csak átfutja, és a helyszínen derül ki, hogy több dolog sincs feltüntetve az árban.
Tehát könnyen pórul lehet járni, de nálunk ilyesmi nem fordul elő, mi előre leírunk mindent, betartjuk, amit mondunk és ígérünk.

Legyen az utazási célod akár:

egy híres és népszerű metropolisz, amit szegről-végről szeretnél megkorutak_andromeda_travel_3ismerni,
egyszerre több ország, mert azt szereted, ha a körutazás alatt más és más ország kultúrájába is betekinthetsz,
egy közeli, európai város, ahol az év közbeni napokat vagy az ünnepeket vagy akár az esztendő utolsó napjait teheted emlékezetessé,
egy prémium minőségű olyan út, ahol előnybe kerülnek a színes programok,

akkor a legjobb helyen jársz, mert az Andromeda Travel Utazási Iroda
ilyen széles utazási választékot kínál.

zoldnyil-jobbra-le_50 Olvass tovább, hogy megtaláld az igazán Neked való körutat és foglald le a helyed most, hogy a korán ébredőknek járó kedvezményt igénybe tudd venni!

Más körutazás vagy városlátogatás a vágyad? Mi sem könnyebb. Keress bennünket! Megfogjuk a kezed, és nemcsak hangzatos utazási lehetőségekről papolunk, hanem a körút vagy városlátogatás álmod megvalósításában segítenünk neked!

 

stoptablas_no_h120

Hogy tudsz velünk egyeztetni?

Ez végtelen egyszerű!

  • Töltsd ki az alábbi információs lapot és az üzenet rovatban néhány szóban írd meg, milyen utazásnál szeretnél tőlünk segítséget kapni! Hova utaznál és mivel, mikor, hány napra, mennyien mennétek, milyen ellátást kérnétek, van-e gyerek az utazók közt! Pár alapinformációt beszerezhetünk az elgondolásodról. Ha van facebook elérhetőséged, mindenképp vegyél fel bennünket a facebook ismerőseid közé és lájkold az oldalunkat!
  • Az információs lap beérkezése után válaszolunk Neked e-mailben vagy felhívunk Téged! Ha van skype neved, azt is írd meg az üzenet részben!

Írjál nyugodtan, veszteni valód nincs! Minden élménnyel több leszel.

Neved, ahogy megszólíthatunk (kötelező)

E-mail címed (kötelező)
Működő e-mail címet adj meg, mert válaszolni fogunk!

Telefonszámod (kötelező)

Üzeneted (kötelező)
Üzenetedben feltétlen írd meg könnyedén, az utazás időpontját, mennyi személy (felnőtt, gyerek), utazás módját, és egyéb közlendőd. Az ajánlat összekészítésénél személyre szabottan figyelembe vesszük az összes információt, amit ránk bíztál. Minél többet árulsz el az elvárásodról, annál konkrétabban tudunk egyedi kedvezményeket adni.

Kérlek, az alábbi mezőbe írd be a lent látható ellenőrző kódot.

captcha

Ha kérdésed lenne:

és úgy érzed, hogy az információs lap kitöltése előtt még azért beszélnél velünk,
hívj bennünket kényelmesen a telefonon (06) 22/316-000
vagy
akár nyugodtan a mobilon 00-36-30-6422922, ha lényegre törő, villámgyors segítségre van szükséged,
vagy
térj be hozzánk személyesen az utazási irodába, ahol lelkes és vidám csapat fogad.

————————————————————————————————–

ADJ SZUPERUTAZÁST AJÁNDÉKBA és már meg is van, ne törd tovább a fejed!!! Kitűnően választottál, mert az utazás egy olyan ajándék, aminek élménye örökre a megajándékozott kedves személyé marad.

utazasok-ajandek-ajandek-otletek-andromeda-travel AJÁNDÉKOZZ SZUPERUTAZÁST! »

————————————————————————————————–

fingerup_boy_h100Hamarosan még több körutazáson tudsz részt venni velünk.
Nézz vissza később is kérlek!
Azonban el ne kattints, mert itt meg a  többi fantasztikus útjainkat látod. smiley_pirostelt_h20

Ajánld barátaidnak, ismerőseidnek is. Köszönjük.

utazasok-tengerpart-nyaralás-andromeda-travel-tengerparti-nyaralas-utazasi-irodaTengerparti nyaralások! Itt az országban egyedülálló programmal találkozol, mert lesz részed garantáltan tradicionális hagyományokat őrző autentikus görög tartalommal is családias hangulatban.

» Megnézem, mert érdekel!