Bibione – Olaszország

A napfény, a tenger, a finom homok adja Bibione vonzerejét, de ezerféle meglepő arcát csak annak tárja fel igazán, aki megszáll itt egy kis időre. Legyél Te is köztük! smiley_pirostelt_h20

 bibione1_h185 bibione6_h185

Bibione egy nyugodt hely, turistaléptékű fürdőváros Olaszországban, ahol az otthon meghittségét, figyelmes kiszolgálást és számtalan kikapcsolódási lehetőséget találsz a minden kényelemmel felszerelt szállodákban, apartmanokban. A strandon is jól működő és évről évre megújuló szolgáltatások állnak rendelkezésedre: WiFi, online helyfoglalás, mozgáskorlátozottak számára megfelelő eszközök. A városban a shopping és a gasztronómia játssza a főszerepet a nyáron mindennap késő estig nyitva tartó üzletek, presszók, éttermek és pizzériák jóvoltából. A fiatalok is megtalálják az ízlésüknek megfelelő szórakozóhelyeket, tengerparti diszkókat, a nagy vidámparkot, illetve sportpályákat és sportolási lehetőségeket.

 bibione2_h165 bibione7_h165

Napfény Európa szívében – így is nevezik Bibionét, ezt a kellemes észak-olaszországi nyaralóhelyet az Adriai-tenger partján, félúton az elbűvölő Velence és Trieszt közt. Hosszú parti fövenyének puha homokja, az Adria tengervizének tisztasága miatt az ötvenes évek óta kedvelt Bibione ma lüktetően eleven fürdőhely, ahol a tengerparti nyaralás feledhetetlen élmény.

 bibione5_h165 bibione8_h165

Ne lepődj meg, ha nyaralásod alatt nem csak a tengerbe veted magad, mert épp belekóstolsz egy nagyszabású vidám sport-, gasztronómiai eseménybe, vagy váratlanul magával ragad egy aktuális kulturális és folklórrendezvény, melyekkel Bibione évről évre meglepi a turistákat nyaranta.

utazas-olasz-bibione-andromeda-travel12

Ezt meg kell nézni, ki kell próbálni!!!

Bepakoltál a bőröndödbe? Minél előbb érdemes benevezned az utazásra, mert a helyek hamar fogynak.

utazas-olasz-bibione-apartman-urano-andromeda-travel4

Autóval utazol? Akkor a legcélszerűbb, ha a korszerű Urano Apartmanra voksolsz, mert néhány apartmanhoz garázs is van. Ráadásul a homokos tengerpart sincs messze!

» Oké, érdekel!

utazas-olasz-bibione-apartman-eridano-andromeda-travel5

Több gyerekkel érkezel, vagy népes haveri társasággal? Igen válasz esetén az új építésű Eridano Apartman tuti tetszeni fog. Különlegessége a tetőn lévő medence és napozóterasz!

» Oké, érdekel!
stoptablas_no_80e

Ha szeretnél:

✓ egy körültekintően megszervezett utazáson részt venni, ahol átláthatóan azt kapod, amit az Andromeda Travel utazási irodánál megrendelsz,
kihagyhatatlan hangulatban és kellemes társaságban tölteni a jól megérdemelt pihenésed,
megbízható, tervezhető költségek mellett,
✓ szakmailag felkészült, hiteles utazási iroda segítségét elfogadni,
teljes körű tájékoztatást és kiváló szolgáltatást kapni,

akkor gyere, és feltétlen foglald le most a helyedet,
és töltsd ki a jelentkezési lapot itt:

pirosnyil-jobbra-le_short

Neved, ahogy megszólíthatunk (kötelező)

E-mail címed (kötelező)
Működő e-mail címet adj meg, mert válaszolni fogunk!

Telefonszámod (kötelező)

Üzeneted (kötelező)
Üzenetedben feltétlen írd meg könnyedén, az utazás időpontját, mennyi személy (felnőtt, gyerek), étkezés, klíma igényed, közlekedés módját (busz, autó, repülő....) és egyéb közlendőd. Az ajánlat összekészítésénél személyre szabottan figyelembe vesszük az összes információt, amit ránk bíztál. Minél többet árulsz el az elvárásodról, annál konkrétabban tudunk egyedi kedvezményeket adni.

Kérlek, az alábbi mezőbe írd be a lent látható ellenőrző kódot.

captcha

 


Nézd meg Bibione térképét nagyban

Kíváncsi vagy milyen idő vár? Nézd meg itt: Időjárás