Asztma? allergia? nehézlégzés? A természetes tengeri sólepárló és tengeri sós levegő előnyeit élvezheted ezen a tengerparti nyaraláson Görögországban. Pihenésed garantáljuk a Star Beach Resort Strandhotelapartmanban és VangelisDias Hotelapartmanban, Makrygialoson

 

Sós levegő másutt is van a tengerparton. Só szoba is van másutt. Ám ilyen valódi természetes környezet ritka, mint a fehér holló. Tapasztald meg a nem minden szem által látott különleges titkot élőben az Andromeda Travel által. A tengeri sókristály kellemes hatással van a szervezetünkre.

Akkor érdemes ezt az oldalt továbbolvasnod, ha szükséged van erre.

! ! ! ! ! ! !

VÉGRE TERMÉSZETES MEGOLDÁS

meglévő asztmás reakciók, allergiás tünetek könnyítése

felkészülés a téli légúti megbetegedésekre

légzési nehézségek fájdalmának enyhítése

TENGERI SÓTERÁPIA TERMÉSZETES KÖRNYEZETBEN GÖRÖGORSZÁGBAN NYARALÁSSAL EGYBEKÖTVE. AZ OTT TARTÓZKODÁSODHOZ ELHELYEZÉST KINÉL FOGLALJ? AZ ANDROMEDA TRAVELNÉL, MERT ÚGY ISMERIK MAKRYGIALOS SZÁLLÁSAIT, MINT A TENYERÜKET.

ASZTMA, ALLERGIA, BEFULLADÁS, KÖHÖGÉS, LÉGZŐSZERVI TÜNET?

Érdemes megnézni, hogyan enyhítheted. És persze azt, hogy hol! ott, ahol a természetes környezet támogatja és könnyítheti, mert van eredeti hagyományos módon történő tengeri sólepárlás.

Hogyan és hol segít a természetes tengeri sólepárló? 

A természetes tengeri só nagyon egészséges és gyógyító tulajdonságai vannak.

Kutatások kimutatták, hogy hogy a természetes sós vizek párolgási folyamati közben jön létre ez a só. És ez az egyetlen olyan eljárás, amivel az összes jótékony hatás megmarad benne.
A több mint 80 elemből álló összetétele miatt csodálatos hatással van az egészségre, bőrre és hajra.

A tengeri só tele van létfontosságú vitaminokkal és ásványi anyagokkal . Ezek a tápanyagok javíthatják a sejtek anyagcseréjét anyag és energia között.

Miért jó neked?

A természetes tengeri sóterápia a speciális mikroklíma ideális a légzési nehézségek kezelésének évezredek óta elismert módja.

A tengeri sós levegő csodálatos előnyökkel szolgál és a természetes tengeri sólepárló pedig megerősíti a jóságos hatékonyságát.

Gigantikusan nagy különbség a természetes tengeri só és az étkezési asztali só közt, hogy az asztali sót 650 fokon szárítják, így megváltozik a kémiai szerkezete, ezért nem tartalmazza többé a fontos elemeket és ásványi anyagokat.

Miért a természetes tengeri sóterápia könnyítheti meg a tüneteket?

Az ókortól ismert a természetes tengeri sós levegő gyógyító és szépítő hatása, melyről már a régi görög iratok is beszámoltak.

Itt nem vagy egyedül, mert segítünk, hogy juss el a tengeri sólepárlóhoz. Megmutatjuk azokat a legjobb helyeket, ahol nyugodtan élvezheted a hely adottságait.

Olyan tüneteid és problémáid vannak, amire a természetes tengeri sós levegő enyhíthet?

Ez nem egy kísérteties próbálkozás, hanem a valóság.

És az Andromeda Travel, mint a tengerparti üdülőhely, Makrygialos piacirányító márka képviselete az üdülőhelyről egyedi információkkal tud segíteni neked.

Többek között ezért választotta Klári és családja az Andromeda Travel gondos külföldi szállás foglalását, és pihentek a tengerparton Makrygialoson Görögországban.

Legyél itt és válaszd ezt a tengerparti nyaralást. Azért ezt, mert ez a tengerparti üdülőhely van a legközelebb a természetes tengeri sólepárlóhoz, 7 km.

Mit javasolt a tüdőgyógyász szakorvos a súlyos asztmában szenvedő gyermek szüleinek. Nézd meg a videót, kattints a kép középén található nyílra és elindul!

Elsőre nehéz elképzelni? Nézz bele itt:

Makrygialos, Görögország képekben, a teljesség nélkül, mert millió képünk van. Minden kép a sajátunk.

Képek a természetes tengeri sólepárlóról, ahol a természetes tengeri sós környezetben még valódi tengeri iszappal is bekenheted magad. Csudaizgalmas, mert sok mindenre hatásos.

Képek a bársonyhomokos strandról, a felső a Star Beach, idejárnak a VangelisDiaszosok is strandolni

Képek a helybeli heti nagy piacról, ahol friss zöldség, szezonális gyümölcs, fűszerek, ruhák, halak, virágok, textíliák és még sok minden megtalálható

Képek, mi mennyibe kerül a boltokban, minden nap nyitva vannak, helyi fizetőeszköz az Euro

Képek és felsorolás a fakultatív programokról, melyekre ott tudsz majd jelentkezni

Képek az ételek közül, helybeli specialitások, húsos ételek, tengeri finomságok, kinek-kinek mi a kedvére való, TIPP: a görög saláta feta sajttal a legfinomabb

Képek, hogy hol hajtod álomra a fejed? Két szállást ajánlunk jó szívvel.

Ezek közül válaszd ki, amelyik közel áll hozzád stílusban, fekvésben, árban.

Nézd meg és a szállás oldalon találod alul az űrlapot az árajánlathoz.

Emberi szándékunk, hogy segítsünk, ezért kedvezményt adunk a szállásból.

A kiválasztott szállás fotójára kattintva az Üzeneted rovatba írd be a TITKOS JELSZÓT: Tengeri só, mely 10 % kedvezményt fog hozni neked a szállásból. 

Ha gyermekkel utazol, akkor pedig pénztárcabarát, ha a Családok Nyara kedvezményt veszed igénybe, mert 16 év alatt a gyermeknek ingyenes, a szülőkkel egy szobában történő elhelyezésnél.

Ha ezt választod, akkor azt írd be az Üzeneted rovatba, hogy Családok Nyara.

INGYENES BÓNUSZ AJÁNDÉK: SHUTTLE TRANSZFER SZOLGÁLTATÁS: legalább 7 éjszaka szállás foglalás esetén a nyaralás alatt ingyenes szállítást kapsz a szállás görög tulaja által a tengeri sólepárlóig, ha kéred előre egyeztetve. (Az érkezési és hazaindulási nap nem számít bele, szállítás egyszer / nap.)

Ha ezt tetszik, kattints a képre és bejön erről a szállásról minden információ (ár, leírás, képek).

KÖZVETLEN TENGERPARTI STRANDHOTELAPARTMAN STAR BEACH REZIDENCIA RESORT, Makrygialos, Görögország, KATTINTS és a szállás oldalára jutsz

Ha ezt tetszik, kattints a képre és bejön erről a szállásról minden információ (ár, leírás, képek).

SÉTATÁVOLSÁGRA A TENGERPARTTÓL VANGELISDIAS HOTELAPARTMAN, Makrygialos, Görögország, KATTINTS és a szállás oldalára jutsz

Képek Kláriék családjáról az első évekből, ezeket a család adta az Andromeda Travelnek, az ő engedélyükkel történik a képek felhasználása

TIPP: ha gyógyszert szedsz, feltétlen hozd magaddal azt is, ahogy az orvos előírta.

Itt az igényfelmérés kitöltésével lépsz kapcsolatba velünk, hogy személyre szóló ajánlatot tudj kérni a tengerparti nyaralásodra.

 

  A sikeres online igényfelméréshez a *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!

  MINDEN MEZŐT TÖLTSÉL KI! mert csak akkor fogod tudni elküldeni. Az összes adatot és információt, amit megadsz, az adatkezelési előírásoknak megfelelően és kiemelt diszkrécióval kezeljük!


  Teljes neved, és írd meg azt is, hogyan szólítsunk meg*

  E-mail címed*
  OLYAN E-MAILCÍMET ADJ MEG, AMIT BIZTOSAN HASZNÁLSZ (kivéve yahoo) ÉS MŰKÖDIK, MERT ODA VÁLASZOLUNK AZONNAL AZ ELŐZETES IGÉNYFELMÉRÉS ELKÜLDÉSE UTÁN.

  Telefonszámod*
  Valós telefonszámot írj be kérlek!

  A gördülékenyebb ügyintézés végett, ha kéred, felhívunk telefonon, hogy egyeztessünk.*
  Jelöld be, mikor hívjunk fel!
  11-13 óra között kérek telefonhívást13-15 óra között kérek telefonhívást15-17 óra között kérek telefonhívástCsak akkor kérek telefonhívást, ha 1 napon belül nem válaszolok az e-mailre


  Utasok létszáma*
  Ide írd be, hányan jöttök!

  A veled együtt utazó GYERMEK(EK) tényleges születési idejét írd be, mert a gyermekkedvezmény érvényesítéséhez szükséges. (év/hó/nap)
  Ha nem akarod igénybe venni a gyermekkedvezményt, akkor ezt a sort ne töltsd ki. És persze akkor se töltsd ki, ha nem utazik veled gyermek.

  Utazás ideje*
  IDE ÍRD BE az időpontot (év, hó, nap, hányadikától hányadikáig), hogy pontosan MIKOR szeretnél utazni és HÁNY ÉJSZAKÁRA.

  Válassz szállástípust*
  Te döntöd el, melyik szállás számodra a legszimpatikusabb és a legkényelmesebb, amit kérsz! A közvetlen tengerpart melletti STAR BEACH REZIDENCIA RESORT és a tengerparttól sétatávolságra lévő VANGELISDIAS HOTELAPARTMAN szállásárait extraprecízen megtalálod az Andromeda Travel weboldalán, melyik mennyibe kerül.

  Étkezés*
  Itt tudod megadni az étkezési igényed. Mások azért kérték a félpanziót, hogy a szabi óráit ne kelljen napi főzőcskézéssel tölteniük a tengerparti nyaraláson. Úgy gondolták, jut idő mindenre, ha a fullextrát választják. Helyesen döntöttek. A jól megérdemelt pihenő napjai alatt maximális kiszolgálást preferálták, mert akkor mosogatni sem kell, ezért félpanziós étkezést választották.

  Légkondi igény*
  Szereted, ha hűs szoba fogad egy forró nap után? Akkor jelöld be! Mert, ha már mindent megadsz magadnak, ami jár Neked a pihenésed alatt, akkor ez dukál a családi nyaraláshoz. Klímahasználat díja 29990,-Ft/klíma/hét.
  Igen, megrendelem a klímahasználatot 29990,-Ft/klíma/hétNem kérek klímát, köszönöm


  Mivel utazol*
  Válaszd ki mindenképp a közlekedés módját!
  Buszhely ára oda-vissza 29990,-Ft/fő az alapútvonalon.

  Busz felszállás helye*
  A busz alapútvonala, ahol csatlakozni tudsz a buszhoz: Budapest-Kecskemét-Szeged. Válaszd ki a számodra megfelelőt.
  BudapestKecskemétSzegednem busszal utazom


  Autódnak fenntartott VIP parkolóhely használat korlátozott számban, ezért már itt jelöld be, hogy ha kéred*
  Csak akkor jelöld be, ha autóval utazol. Előre fenntartott VIP parkolóhely szolgáltatás díja a kiszámítható és maceramentes parkolásért 27920,-Ft helyett most 23120,-Ft/személyautó/hét.
  Igen kérem, mert akkor nem kell parkolóhelyet vadásznom az utcán 27920,-Ft helyett most 23120,-Ft/személyautó/hétNem kérem, mert nem számít a fenntartott parkolóhelynem autóval utazom


  Autóval utazol Makrygialosra, és a foglalásodhoz kéred a Prémium AJÁNDÉKOD 5000,-Ft helyett most INGYENESEN?*
  Csak akkor jelöld be, ha autóval utazol.
  Igen, kérem az ingyenes AJÁNDÉK praktikus trükköket tartalmazó úti leírást és útvonaltervetNem kérem az INGYENES ajándékot, mert valahogy majd csak odataláloknem autóval utazom


  Fullextra reptéri transzfer Thesszaloniki reptér és Makryialos StarBeach vagy VangelisDias között a megérkezés napján és a hazautazás napján*
  A repülőjegyet a légitársaságnál magad vásárolod meg, mert a viteldíj sok mindentől függ (pl. utazók száma, csomagok száma és súlya, foglalás és indulás ideje, járat telítettsége, stb). A reptéri transzferről pedig mi gondoskodunk Görögországban, ha megrendeled. Előre megrendelt repülőtéri transzfer szolgáltatási díj 1-4 főig 39900,-Ft/1 út és 1-8 főig minibusz 69900,-Ft/1 út. A férőhelyek száma limitált. Te döntesz, melyiket kéred attól függően, hányan jöttök. Számolj a csomagjaid számával is.
  1-4 főig 39900,-Ft/1 út nappali - igen kérem, mert jó érzés, ha már a reptéren szívélyesen köszöntenek1-8 főig minibusszal 69900,-Ft/1 út nappali - igen kérem, mert jó érzés, ha már a reptéren szívélyesen köszöntenekNem kérem, mert nem lényeges a vendégvárás személyre szólóan.nem repülővel utazom


  Utasbiztosítás*
  A saját biztonságod végett azért fontos, ha ne adj Isten történne valami, jól jön a segítő kéz.
  prémium tengerparti utasbiztosítást kérek 730,-Ft/fő/napextra tengerparti utasbiztosítást kérek 1150,-Ft/fő/nap


  Üzeneted*
  Üzenetedben írj meg nyugodtan minden egyéb közlendőd, amit fontosnak tartasz!

  Milyen eszközön megnyitva töltöd ezt a formot?*
  Kérjük bejelölni, mert ezzel segíted a munkánkat. Köszönjük!
  Ha van asztali számítógéped vagy laptopod, praktikusabb azon megnyitva kitölteni, mert a nagyobb kijelzőn könnyebb és átláthatóbb.

  Asztali számítógépOkostelefonTabletLaptop


  Jártál már Görögországban?*
  Ha válaszod, igen, hol?
  Igen, persze, imádomNem, még soha, idén jött el az ideje

  Itt jártam már Görögországban*
  Akárhány helyet felsorolhatsz!

  Facebook közösségi oldalon elérhető vagy?*
  Ha igen, hol és milyen névvel? Beírhatod a közvetlen linket is!

  Hol hallottál, olvastál az Andromeda Travelről?*
  Ha interneten, kérjük segítsd munkánkat és írd meg hol pontosan.

  Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot*
  Elfogadom, igen

  Hozzájárulok ahhoz, hogy az Andromeda Travel az e-mail címemre elektronikus hírlevelet, marketingcélú küldeményt küldjön.
  Hozzájárulok, igen

  Feltétlen nézd meg, hogy MINDEN MEZŐT KITÖLTÖTTÉL-E! mert csak akkor fogod tudni elküldeni. Azt is figyeld, hogy az adatvédelmi szabályzatot bepipáltad-e!

  Mit tegyél, miután kitöltötted és elküldted online az igényfelmérést? Irány az e-mail fiókod és nyisd meg a leveled.

  Kérlek, az alábbi mezőbe írd be a lent látható ellenőrző kódot, mert a biztonság prioritás az Andromeda Travelnél.
  MIKOR RÁKATTINTASZ A KÜLDÉSRE, UTÁNA CÉLSZERŰ AZONNAL MEGNÉZNED AZ E-MAILEDET, MERT ODA ÉRKEZIK A VÁLASZUNK.

  captcha

  Kérlek, az alábbi mezőt mindenképp jelöld be.


  Igen, szeretnék Makrygialoson nyaralni és élvezni a tengeri sós levegő előnyeit.

  A *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!
  A jelentkezés után pár percen belül küldünk egy visszaigazoló e-mailt. A díjbekérő összekészítésénél személyre szabottan figyelembe vesszük az összes kérésed, amit ránk bíztál.