Árkalkulációkérő FORM » Star Beach Residencia Resort tengerparti nyaraláshoz Makrygialosra Görögországba

 

MI TÖRTÉNIK AZ ÁRKALKULÁCIÓKÉRŐ FORM ELKÜLDÉSE UTÁN?

1. Miután megérkezik az online árkalkulációkérő, kapcsolatba lépünk Veled. Nézd az e-mail fiókodat, mert oda válaszolunk. Ha nem kapnál e-mail levelet vagy telefonhívást 1 munkanapon belül, akkor értesíts bennünket e-mailen andromedatravelutazas@gmail.com vagy telefonon munkanapon 30/6422922 vagy írjál bármikor Facebookon nekünk.

2. Egyeztetés után a Te igényeiddel harmonizálva írásban eljuttatjuk Neked az extra-precíz szolgáltatás árösszegzőt. Itt még mindig a döntés a Te kezedben van, kéred vagy sem.

3. Ha kéred és jössz, akkor elküldöd pontosan kitöltve a megrendelőt és átutalással kiegyenlíted a részvételi díjat K&H Bankban vezetett folyószámlánkra.

Itt tudod indítani a form kitöltést:

pirosnyil-jobbra-le_short

A sikeres online személyes ár-előkalkuláció kéréshez a *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!

Miután elolvastad az egész oldalt és megnézted az árakat, MINDEN MEZŐT TÖLTSÉL KI! mert csak akkor fogod tudni elküldeni az ár-előkalkuláció kérést.

Teljes neved, és írd meg azt is, hogyan szólítsunk meg*

E-mail címed*
OLYAN E-MAILCÍMET ADJ MEG, AMIT BIZTOSAN HASZNÁLSZ (kivéve yahoo) ÉS MŰKÖDIK, MERT ODA VÁLASZOLUNK AZONNAL AZ ELŐZETES ÁR-ELŐKALKULÁCIÓ KÉRÉSED ELKÜLDÉSE UTÁN.

Telefonszámod*
Valós telefonszámot írj be kérlek!

A gördülékenyebb ügyintézés végett, ha kéred, felhívunk telefonon, hogy egyeztessünk.*
Jelöld be, mikor hívjunk fel!
11-13 óra között kérek telefonhívást13-15 óra között kérek telefonhívást15-17 óra között kérek telefonhívástCsak akkor kérek telefonhívást, ha 1 napon belül nem válaszolok az e-mailre


Utasok létszáma*
Ide írd be, hányan jöttök a STAR BEACH Rezidencia Resort görögországi tengerparti nyaralásra!

Ha gyermek is utazik, akkor a tényleges születési idejét írd be, mert a gyermekkedvezmények érvényesítéséhez szükséges. (év/hó/nap)
Ha nem akarod igénybe venni a gyermekkedvezményt, akkor ezt a sort ne töltsd ki. És persze akkor se töltsd ki, ha nem utazik Veled gyermek.

Szállás ideje. *
ITT VÁLASZD KI AZ IDŐPONTOT, amelyik megfelelő számodra! Több turnusra mennél? van rá mód, az Üzeneted részbe írd be. (A pontos turnusok, amelyekből tudsz választani, a fenti táblázatban vannak és itt alább is láthatod. A dátumok a megérkezés és elutazás napját jelölik. A busz a megérkezés időpontja előtti napon indul ki és elutazásnál a következő napon érkezik vissza.)

Válassz szobatípust a Star Beach Rezidencia Resort közvetlen tengerparti strandhotelapartmanban*
Te döntesz, hogy milyen és hány személyes szobát kérsz. Az árát feljebb extraprecízen megtalálod az oldalon, melyik mennyibe kerül. A létszám végett, kérlek vedd figyelembe, hogy van 1 légteres és 2 légteres elhelyezés is. Azért, hogy kényelmesen elférjetek és nyugodtan tudjatok aludni. Pótágyra korlátozottan van mód egyes szállástípusoknál.

Étkezés*
Itt tudod megadni az étkezési igényed. Mások azért kérték a félpanziót, hogy a szabi óráit ne kelljen napi főzőcskézéssel tölteniük a tengerparti nyaraláson. Úgy gondolták, jut idő mindenre, ha a fullextrát választják. Helyesen döntöttek. A jól megérdemelt pihenő napjai alatt maximális kiszolgálást preferálták, mert akkor mosogatni sem kell, ezért félpanziós étkezést választották. Frissen készült, házias ízekkel tarkított étkezések.

Légkondi igény*
Akkor jelöld be! Mert, ha már mindent megadsz magadnak, ami jár Neked a pihenésed alatt, akkor ez jár a tengerparti nyaraláshoz, mert megérdemled.
Príma, kérek klímát 29990,-Ft/klíma/hétNem kérek klímát, köszönöm


Elsőbbségi szobaelfoglalás, mert szereted a kényeztető szolgáltatást.*
Alapesetben a szobákat megérkezés napján helyi idő 14 órától lehet elfoglalni, mert a Vendégek délelőtt 9 órakor költöznek ki. Előny nálad, mert 14 óra helyett már 12 órakor elfoglalhatod a szobád. (helyi idő szerint)
Igen kérem, 14900,-Ft/főNem kérem


Késői szobaelhagyás, mert szereted a kényeztető szolgáltatást, hogy tovább maradsz a szobádban.*
Jól jönne nyaralás utolsó napján, nem kellene korán felkelned, mert mennyivel jobb, hogy reggel 9 óra helyett ráérsz később kiköltözni. Különbözeti díj árait személyenként forintban látod.
helyi idő szerint 12 óráig 14.900,-Ft/fő, nagyszerű, ezt kéremhelyi idő szerint 16 óráig 18.900,-Ft/fő, szuperjó, ezt kéremnem kérem


Mivel utazol*
Válaszd ki mindenképp a közlekedés módját!

Busz felszállás helye*
A busz alapútvonala, ahol csatlakozni tudsz a buszhoz: Budapest-Kecskemét-Szeged. Válaszd ki a számodra megfelelőt. Buszhely ára: 29990,-Ft/fő oda- és vissza is szállítunk.
BudapestKecskemétSzegednem busszal utazom


Busz kényelmi szolgáltatás felszállás helye*
Különbözeti díjat fent a táblázat alatt a Busszal szeretnél jönni? részben találod. A férőhelyek száma limitált.
Köszönöm, nem kéremGyőr, príma kérem 15900,-Ft/főVeszprém, rendben kérem 12900,-Ft/főVárpalota, igen kérem 10900,-Ft/főSzékesfehérvár, jól jönne, kérem 9900,-Ft/főnem busszal utazom


Ha autóval utazol, kiemelt VIP parkolóhely használat korlátozott számban, ezért már itt jelöld be, hogy ha kéred*
Csak akkor jelöld be, ha autóval utazol. Rendeld meg az előre fenntartott parkolóhelyed a kiszámítható és maceramentes parkolásért.
Igen, kérem előfoglalási kedvezménnyel 2890,-Ft/autó/nap, mert akkor nem kell parkolóhelyet keresnem az utcánNem kérem, mert nem számít a fenntartott helynem autóval utazom


Autóval utazol Makrygialosra, és a foglalásodhoz kéred a Prémium AJÁNDÉKOD 5000,-Ft helyett most INGYEN?*
Csak akkor jelöld be, ha autóval utazol.
Igen, kérem az AJÁNDÉK praktikus trükköket tartalmazó úti leírást és útvonaltervetNem kérem, mert valahogy majd csak odataláloknem autóval utazom


VIP reptéri transzfer Thesszaloniki reptér és Makrygialos Star Beach között a megérkezés napján és a hazautazás napján*
A repülőjegyet a repülőtársaságnál magad vásárolod meg, mert függ a személyek és a csomagok számától és a szezontól. A reptéri transzferről pedig mi gondoskodunk Görögországban. Előre fenntartott repülőtéri transzfer szolgáltatási díj 1-4 főig 39900,-Ft/1 út és 1-8 főig minibusz 69900,-Ft/1 út. Te döntöd el, melyiket rendeled. Számolj a csomagjaid számával is.
Igen, kérem, mert jó érzés, ha már a reptéren szívélyesen köszöntenekNem kérem, mert nem lényeges a vendégvárás személyre szólóannem repülővel utazom


Utasbiztosítás*
Azért fontos, ha ne adj Isten történne valami, jól jön a segítő kéz.
kiemelt tengerparti utasbiztosítást kérek 550,-Ft/fő/napprémium tengerparti utasbiztosítást kérek 730,-Ft/fő/napextra tengerparti utasbiztosítást kérek 1150,-Ft/fő/nap


Rendelkezel kedvezményre jogosító üdülési utalvánnyal vagy kuponnal?*
Ha a válaszod igen, akkor az Üzeneted részbe írd be feltétlenül, hogy hol kaptad és mekkora összegre szól. Ha az üdülési utalványon nem elegendő az egyenleg a kért utazási programhoz, akkor a fennmaradó részt átutalással egyenlítheted ki.
Igen és szeretném most beváltani.Nem, nincs üdülési utalványom, se kuponom.


Üzeneted* Üzenetedben írd meg nyugodtan minden egyéb közlendőd,
amit fontosnak tartasz!

Milyen eszközön megnyitva töltöd ezt a formot?*
Kérjük bejelölni, mert ezzel segíted a munkánkat. Köszönjük!
Ha van asztali számítógéped vagy laptopod, praktikusabb azon megnyitva kitölteni, mert a nagyobb kijelzőn könnyebb és átláthatóbb.

Asztali számítógépOkostelefonTabletLaptop


Jártál már Görögországban?*
Ha válaszod, igen, hol?
Igen, persze, imádomNem, még soha, idén jött el az ideje


Itt jártam már Görögországban* Akárhány helyet felsorolhatsz!

Facebook közösségi oldalon elérhető vagy?* Ha igen, hol és milyen névvel? Beírhatod a közvetlen linket is!

Hol hallottál, olvastál az Andromeda Travel Utazási Irodáról?* Ha interneten, kérjük segítsd munkánkat és írd meg hol pontosan.

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot*
Elfogadom, igen

Hozzájárulok ahhoz, hogy az Andromeda Travel Utazási Iroda az e-mail címemre elektronikus hírlevelet, marketingcélú küldeményt küldjön.
Hozzájárulok, igen

Kérlek, az alábbi mezőbe írd be a lent látható ellenőrző kódot, mert a biztonság prioritás az Andromeda Travel Utazási Irodánál.

captcha

Kérlek, az alábbi mezőt mindenképp jelöld be.


Feltétlen nézd meg, hogy MINDEN MEZŐT KITÖLTÖTTÉL-E! mert csak akkor fogod tudni elküldeni az ár-előkalkulációkérést. Azt is figyeld, hogy az adatvédelmi szabályzatot bepipáltad-e!

Igen, szeretnék itt nyaralni. És kérem Star Beach Rezidencia Resort az ár-előkalkulációt, küldjétek el nekem. Amikor olvastam, nagyjából én is összeadtam, de szeretném pontosítani, hogy jól adtam-e össze. Az igénybevétel feltételeit megnéztem és az árakat is láttam.

Mit tegyél, miután kérted az ár-előkalkulációt? Irány az e-mail fiókod és nyisd meg a leveled.

A *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!
A jelentkezés után pár percen belül küldünk egy visszaigazoló e-mailt. A díjbekérő összekészítésénél személyre szabottan figyelembe vesszük az összes kérésed, amit ránk bíztál.