Tengerparti Nyaralás Gyermekkel Görögország legkedveltebb családbarát strandhotelapartmanjában Makrygialoson

Vidám Családi Utazás, nyaralj közvetlen a bársonyhomokos tengerparton a Star Beach Rezidencia Resortban.

Vendégek mondták, hogy azért választják ezt,

mert a nyugalmat árasztó tengerparti üdülőhelyen Makrygialoson autentikus hangulatban nyaralni Görögországban csodálatos érzés. A tenger kellemes és a homokos part sekély. A strandon zsúfolódás nélkül tud regenerálódni és kikapcsolni, kiszellőztetni az elmét. A tengerre néző kilátás páratlanul szuper.

Boldog Családbarát Tengerparti Nyaralás

SEGÍTÜNK 
• megtalálni a családodnak való gyöngyszem strandhotelapartmant.
• elkészíteni a pénztárcakímélő ár-előkalkulációt személyes ajánlással.
• a legkiválóbb döntést meghozni.

A családi szobák és apartmanok nagyon keresettek és egytől egyig mindig elkelnek, ezért még ma foglald le magatoknak a legszimpatikusabbat, nehogy lemaradjatok róla!

A gyerekes családok a Star Beach Rezidencia Resort 4 csillagos színvonalú strandhotelapartmant választják a görögországi tengerparti nyaralásukhoz. A 7 LEGFŐBB OK, miért:

Bársonyhomokos tengerpart mellett található, saját strandrésszel, ahol nincsenek sokan.

Külön gyermekjátszó részlege van, az örömteli szabadidő minőségi eltöltésére.

 Családbarát szálláshely, ahol imádják a magyarokat, ezért jutányos kedvezményt kapnak a családi apartmanokra a vendégeink.

A strandon sekély a víz, amiben nem fázik a gyermek, mert nyáron kellemes kb. 26-29 °C-os a tengervíz itt.

 A gyerekeseknek ingyenes napernyő és napozóágy a Star Beach strandon, ahol nyugodtan pihen együtt a család.

 Színes mesefigurákkal díszített baba-mama szoba áll rendelkezésre a földszinten, pelenkázóval és etetőszékkel.

 Szeparált és biztonságos közösségi terasz a belső udvaron, ahonnan a gyermek nem tud elmászkálni.

KINEK való ez a tengerparti családi nyaralás? Akik csak biztosra mennek és nem kockáztatnak, hogy azt kapják-e vagy sem, amit megrendelnek, mert lényeges a harmonikus igényesség, a minőség és az, hogy kizárólag a tengerparti szállás jöhet számításba rejtett költségek nélkül.

Ez NEKED VALÓ, ha Te is pont ilyen gondtalan helyre vágysz a családi kikapcsolódáshoz és pihenéshez.

Babett és családja gondoskodó vendéglátásra és a tengerre & tengerpartra néző gyönyörű kilátásra vágyott álmai tengerparti nyaralásán. Sokáig keresgéltek, mire rábukkantak a Star Beach Rezidencia Resortra. Mikor megtalálták, egy pillanatig sem gondolkodtak, mert minden adott volt, hogy szívük szerint teljesüljön. Döntöttek és azonnal foglalták az Andromeda Travel Utazási Irodánál.

“Gyönyörű volt a kilátás az apartmanból. Kedvesek a vendéglátóink. Évának a gondoskodásért külön köszönet. Finomak az ételek. Összességében annak ajánlanánk kortól függetlenül, akik pihenni, kikapcsolódni, nyugodtan fürdőzni szeretnének. Igazi görög kis falu, nyugodt, szép parttal. Nagyon érdekes és pihentető volt. Köszönjük az itt létet.”

Babett, Szelli, Rella, Zoli, Bandi és Karol

Kinek NEM való ez a tengerparti családi nyaralás?

Nem Neked való,

ha turistákkal telezsúfolt, éjjel-nappal hangosan nyüzsgő nyaralást keresel puccparádéval.

ha számodra lényegtelen a minőség és nem fontos a biztonság a családi üdülés során.

ha nem szereted a napsütést, a tengert, a homokos strandot és a kedves embereket.

ha mindegy milyen a szállás, ahol alszol a családoddal, csak a legolcsóbb legyen.

ha sokszáz szobás hatalmas szállodában akarsz nyaralni kirakodóvásárral.

Tudtad-e a Star Beach Rezidencia Resort strandhotelapartmanról?

Könnyű megközelíteni a Star Beach Rezidencia Resortot, mert a görögországi határátlépés után a legelső tengerparti üdülőhelyen Makrygialoson van.

Miért mondják, hogy a tengeri sós levegő csodákat művel? Mert itt, ahol a Star Beach Rezidencia Resort strandhotelapartman épült, a tengerparton töltött friss sós levegő előnyös arra, hogy megelőzzétek a téli légúti megbetegedéseket. Sőt, saját tapasztalatból mondom, még nagyban hozzájárul a fejlődő gyermek immunrendszerének erősítéséhez is.

A legjobb helyen jársz, ha szeretnél végre a mindennapi rohanós mókuskerékből kilépni, és elutazni oda, ahol a család minden tagja jól érzi magát. Mert a Star Beach Rezidencia Resort strandhotelapartman stresszmentes pihenésre és végtelen ellazulásra tökéletes.

Jó hír, mert kisgyermekkel érkezel: fontos tudnod, hogy szemed fénye nálunk nem kemping ágyon, nem matracon, nem a nappaliban egy kanapén, és nem is szétnyitható ágyon kerül elhelyezésre, hanem a Star Beach Rezidencia Resort strandhotelapartmanban a számára is egy normális, kényelmes ágyat adunk.

Az Andromeda Travel Utazási Iroda a Star Beach Rezidencia Resort családi tengerparti nyaralás piacirányító szakértője Magyarországon.

Kristóf és családja azért választotta ezt, mert szerették volna, ha életük első tengerparti családi nyaralásán szeretetteljes fogadtatásban van részük. A foglalásban messzemenő segítséget az Andromeda Travel Utazási Iroda Makrygialos üdülőhely szakértő munkatársai nyújtottak.

andromedatravel_utazas__tengerparti_nyaralas_gyerekekkel_vendegvelemenyek2

 

„Családunkkal már nem először nyaraltunk Makrygialoson. Azért választjuk szívesen ezt az üdülőhelyet Görögországban, mert szeretetteljes vendégfogadásban van részünk, a gyermekeink nagyon játszanak mindig a görög gyerekekkel, még ha nem is beszélik egymás nyelvét, akkor is, emlegetik, hogy ugye, a Vangelisékhez megyünk jövőre is nyaralni? A strandok változatosak és épp ezért több helyen is játszhatunk a vízben. A gyermekeink imádják. Hát mely szülő tudna ennek a kedves kérésnek ellenállni?!”

Kristóf és családja

 

Kívánok sok-sok vidám tartalmas napot gyermekeddel. Nézd meg a rövid videót, ahol nem statiszta gyerekeket és szüleit látod, hanem valós örömteli pillanatok az életből.

 

Nyaralj úgy, hogy a család minden tagja elégedett!

Míg a gyerekek felszabadultan homokoznak a tengerparti strandon vagy pancsolnak a tengerben, a felnőttek nyugodtan pihennek, mert tudják, hogy a gyerekek biztonságban vannak a sekély vízparton. Engedj teret az önfeledt közös tengeri bohóckodásnak is.

A szülők pihenni érkeznek, a gyerekek pedig egészen másért. Fiúk vagy lányok, kicsik vagy nagyok, őket a felfedezés, a játszás, a kaland, az izgalom hajtja.

A kisvendégek a tengerparti strand mellett élvezettel veszik birtokba a Star Beach Rezidencia Resort strandhotelapartman barátságos családi gyerekkuckó birodalmát.

Tarts velünk az utazásra, az igazi, hamisítatlan görögországi valóságba a tengerpartra a Star Beach Rezidencia Resort strandhotelapartmanba.

Ideális a gyermekes családok nyaralására, mert itt akadálymentesen tudnak a gyerekek hancúrozni a bársony homokos strand tengerpartján.

Képzeld! Van olyan rész is, ahol kicsi kis, színes halak úszkálnak a sekély vízben a fürdőzők lábainál. Ez önmagában is újdonság, kaland a kicsi és nagy gyerekeknek, ám a felnőtteknek is.

A tenger vízszint alacsony, így ne hagyd otthon a búvárkodó szemüveget sem.

Izgalomra nincs okod, csak csomagolnod kell, mert az Andromeda Travel Utazási Iroda mindent megszervez. Te és családod kellemesen hátradőlhettek és mikor itt az idő, már indulhattok!

Barátságos családias fogadtatásban lesz részetek a közvetlen tengerparti Star Beach Rezidencia Resort strandhotelapartmanban.

 

Mi mindent lebonyolítunk A-tól Z-ig. Friss és praktikus mesterfogásokat adunk át teljesen díjmentesen a részvételi jeggyel együtt az utastájékoztatóban azért, hogy ezzel egyszerűen elkerüld a buktatókat, mert erről csak kevesen tudnak. Óriási segítség ez, mert ezek az infók elengedhetetlenek a zökkenőmentes utazáshoz, és sem útikönyvekben, sem internetről nem gyűjthető össze.

Első kézből olyan értékes információkkal tudja támogatni az Andromeda Travel Utazási Iroda a vendégei utazását Makrygialosra a Star Beach Rezidencia Resort strandhotelapartmanba, amelyek másutt nem szerezhetőek be. Ezek igazán fontosak és lényegesek. Kérd a fullextrás tengerparti családos nyaralási csomagot, mert abba mindent beleteszünk, amit csak lehet.

Nektek más dolgotok nem lesz, mint felhőtlenül élvezni

 • a családi együttlétet,
 • a csodaszép napfényt,
 • a finomhomokos strandot és
 • a lágyan simogató tengert.

Az Andromeda Travel Utazási Iroda családias görögországi szállásai gyerek- és bababarát centrikusak itt az autentikus hangulatú tengerparti görögországi nyaralóhelyen, Makrygialoson.

Családostul nyaralt Attila és Marika a gyerekekkel Star Beach Rezidencia Resortban. A családjuk számára fontos volt, hogy azt is tudják előre konkrétan, hogy az a tengerre és tengerpartra néző apartman, amit kinéztek, melyik lesz pontosan. Ezért az Andromeda Travel Utazási Iroda mellett döntöttek.

„Családommal a Star Beach nagy apartmanját választottuk. Mert az utazási irodában már a fotókon az erkélyünket is megmutatták. Ha ezt nem a saját szememmel látom, el sem hiszem. Izgatottan vártuk az utazás napját. Valóban azt kaptuk, amit előzetesen az utazási iroda honlapján láttunk. A gyerekek imádták, hogy csak pár lépés volt a szállás saját homokos strandja. Mi szülők teljesen nyugodtak voltunk, mert láttuk a sekély vízben jókat kacarásznak. Az üdülőkomplexum gyerekkuckója kellemes játékos estéket nyújtott. Úgy érezzük, visszajövünk még Hozzátok, mert végre az egész család élvezi tudta a nyaralást.”

Attila, Marika és a gyerekek

kagylok2kagylok1kagylok3

Vágytok arra, hogy különféle tengeri kagylókat gyűjtögessetek? Makrygialoson a homokos strand közelében, a sziklás és kavicsos öböl partszakaszán gyönyörűeket találtok.

Hozd a gumipapucsod, mert sok oly különleges tengeri kagyló van, amit eddig csak az üzletben láthattál vagy még ott sem, úgy, hogy érdemes felszedegetni, mert más üdülőhelyeken csak a képeslapokon látják a turisták.

A családi tengerparti nyaralás a Star Beach Rezidencia Resort strandhotelapartmanban úgy áll össze, mint egy ókori, görög mozaik. Apró elemekből, a végén tökéletes egységet alkotva.

Benéznél a kulisszatitkok mögé? Nyugodtan tedd meg, megmutatjuk. A legjobb szobákat már korán lefoglalják. Álmaidban szenvedélyesen áhítozol, hogy lásd a szobádból a varázslatosan kék tengert, vagy éjszaka elaludnál a hullámok édes morajlására? Döntsd el, melyik legyen.

Őszinte vendégszeretettel várunk és maga a görög házigazda fog gondoskodik rólatok.

Ha még nem találkoztatok ízig-vérig görög emberrel, itt a remek alkalom, hogy megismerd!

 

Ez jól hangzik. És most lássuk, mennyibe kerülnek a Star Beach Rezidencia Resort strandhotelapartman családi szobái?

A szállásárak SZÁLLÁSTÍPUSONKÉNT 1 éjre ÖNELLÁTÁSSAL értendőek forintban!
Minimum 7 éjszakára igényelhető! A szállásárak az utazási költséget nem tartalmazzák. További szolgáltatások és azok árai, melyek igény szerint megrendelhetőek, a táblázat alatti sorokban vannak.
Szállás típus Egy légteres
2-3-4 fős superior stúdió
Kettő légteres
3-4-5 fős superior apartman
Időpont Érkezés: kedd » 2018. év
7 éj turnus*
2 fős klasszikus superior stúdió,
teraszos, udvarra néző
2 fős klasszikus superior stúdió, abszolút full örökpanorámás közvetlen tengerre & tengerpartra néző látvány 3-4 fős gazdaságos superior stúdió,
erkély nincs
3 fős elegancia superior apartman,
abszolút full örökpanorámás közvetlen tengerre & tengerpartra néző látvány
3-4 fős klasszikus superior apartman,
erkélyről közvetlenül tengerpartra & tengerre néző látvány
4-5 fős klasszikus superior apartman,
abszolút full örökpanorámás közvetlen tengerre & tengerpartra néző látvány
máj.28-jún.4, jún.4-11, szept.24-okt.1. 7990 17990 18990 19990 27990 29990
jún. 11-18, szept.17-24. 8990 18990 19990 22990 29990 32990
jún.18-25, szept.10-17. 9990 19990 21990 25990 33990 35990
jún.25-júl.2, júl.2-9, júl.9-16, aug.27-szept.3, szept.3-10.
13990 22990 28990 31990 35990 39990
júl.16-23, júl.23-30, aug.20-27.
22990 27990 33990 39990 46990 49990
júl.30-aug.6, aug.6-13, aug.13-20.
29990 34990 36990 44990 54990 58990
A szállásárak SZÁLLÁSTÍPUSONKÉNT 1 éjre ÖNELLÁTÁSSAL értendőek forintban!
Minimum 7 éjszakára igényelhető! A szállásárak az utazási költséget nem tartalmazzák. További szolgáltatások és azok árai, melyek igény szerint megrendelhetőek, a táblázat alatti sorokban vannak.

* 7 éj turnusnál kevesebb éjszaka foglalása esetén kérd egyedi árajánlatunkat!

Gyermek szállásdíja, amennyiben költségeiteket szeretnéd csökkenteni és nem bánod, ha szorosan vagytok:
INGYENES 8 éves kor alatt: Kettő légteres 4-5 fős klasszikus superior tengerre & tengerpartra néző apartmanban egy 8 éves kor alatti gyermek hatodik személyként ágy nélkül.

– INGYENES 8 éves kor alatt: Egy légteres 2 fős klasszikus superior tengerre & tengerpartra néző stúdióban egy 8 éves kor alatti gyermek harmadik személyként ágy nélkül.

FÉL ÁRBAN: Egy légteres 2 fős teraszos, udvarra néző superior stúdióban egy 12 éves kor alatti gyermek szállásdíja harmadik személyként pótágyon.
Segítség példa a számoláshoz: ha a júli.23-30. turnusban nézed a teraszos udvarra néző 2 fős klasszikus superior stúdiót, akkor így kapod meg a harmadik fő gyermek szállásdíját pótágyon: 22990 Ft elosztod 2-vel, így meglesz az 1 fő díja és azt osztod még 2-vel, és máris meglesz a pótágyas szállásdíj = 5748 Ft/éjszaka/12 éves kor alatti gyermek pótágyon.

FÉL ÁRBAN: Egy légteres 2 fős klasszikus superior tengerre & tengerpartra néző stúdióban egy 12 éves kor alatti gyermek szállásdíja harmadik személyként pótágyon.
Segítség példa a számoláshoz: ha a júli.23-30. turnusban nézed a tengerre & tengerpartra néző 2 fős klasszikus superior stúdiót, akkor így kapod meg a harmadik fő gyermek szállásdíját pótágyon: 27990 Ft elosztod 2-vel, így meglesz az 1 fő díja és azt osztod még 2-vel, és máris meglesz a pótágyas szállásdíj = 6998 Ft/éjszaka/12 éves kor alatti gyermek pótágyon.

Gyerek kedvezmény a buszból
– Buszjegyből 12 éves kor alatt: 3.000,-Ft / fő árkedvezmény.

Egyszerre csak egyféle kedvezmény vehető igénybe!

MIT tartalmaz és mit nem a szállásár, Rejtett Költségektől Mentesen?

Az ár tartalmazza: szoba/éjszaka szállást, egyszeri ágyneműt és ágyneműhuzatot.
Az ár nem tartalmazza: kötelező helyi díjat 4.500,-Ft / fő / hét (12 év felett), baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást, regisztrációs díjat 1.490,-Ft / fő, valamint klímahasználatot.

Külön fizetendő a helyszínen a kötelező idegenforgalmi adó: 0,50 EUR/fő/éj.

Kényelmi szolgáltatások igényelhetőek, mert ezek is a teljes nyaralás élményéhez hozzájárulnak. Görgess lejjebb és tudd meg, milyen előnyökhöz jutsz, ha megrendeled.

Attila, Anikó és társaságuk szerették volna, ha nem a napi főzőcskézéssel kell tölteniük a tengerparti nyaralást. Úgy gondolták, jut idő mindenre, ha a fullextrát választják. Helyesen döntöttek. A jól megérdemelt pihenő napjai alatt maximális kiszolgálást preferálják, mert akkor nem kell mosogatni sem, ezért félpanziós étkezést is kértek.

“Nagyon kellemes napokat töltöttünk Makrygialoson. Szeretnénk kiemelni az étkeztetést, ami mindig friss, finom és elegendő volt. Köszönjük a személyzet odaadó munkáját, kedvességüket. Igazán szép napokat töltöttünk itt, és olyan érzéssel megyünk el, hogy biztos, hogy visszajövünk.”

Attila, Anikó és még sokan mások

vacsora1_h120vacsora2_h120vacsora3_h120

mutat-jobbra ÉTKEZÉS ... Olvass tovább bővebben, kattints ide »»»

reggeli2_h120Szerintünk a legfrissebben készült étel a legfinomabb. Szereted a nyaralás alatt a kényelmet, és imádod a teljes kényeztetést? Akkor ezt Neked ajánljuk: Eredeti görög hagyományok alapján készített reggeli vagy félpanzió (reggeli+vacsora). Kérj nyugodtan félpanziós ellátást. Milyen lesz az étkezés? Bőséges kontinentális reggeli ingyenes büfé italfogyasztással. A vacsora pedig ínycsiklandozó, változatos 3 fogásos finom görög vacsora édességgel vagy gyümölccsel.

 • Ha egész hétre kérsz reggelit is, akkor ennek díja: 29.900,-Ft / fő / hét
 • Ha egész hétre kérsz vacsorát is, akkor ennek díja: 39.900,-Ft / fő / hét

Tipp: Ha egész hétre kérsz reggelit ÉS vacsorát, akkor a kettő együtt jóval kedvezőbb áron lehet a Tied: 69.800,-Ft helyett 64.990,-Ft / fő / hét.

FIGYELEM! Ha vegetáriánus étkezést preferálod, akkor vegetáriánus ellátás különbözeti díj ellenében megoldható, külön lekérésre. Hogy mennyi a vegetáriánus ellátás különbözeti díja, annak árát egyeztesd velünk.

Légkondicionálást külön tudsz rendelni. Ez nem része a tengerparti szállás árának, mert van, aki szereti, ha hűvös szoba fogadja, van, aki nem.

mutat-jobbra LÉGKONDI ... Olvass tovább bővebben, kattints ide »»»

Ha Te azok közé tartozol, aki nem szeret a saját levében megfőni, és szeretnéd, hogy kellemes hőfokú szobába térj haza, akkor érdemes igénybe venned. És még azért is, mert…

 • Ha már mindent megadsz magadnak, ami jár Neked a pihenésed alatt, akkor ne hagyd, hogy a mediterrán vidéken tapasztalható meleg beárnyékolja a szuper tengerparti nyaralásodat…
 • Gondolj csak bele, mennyivel kellemesebb amikor a tengerpartról hazatérve egy hűs szoba fogad Téged…

Tipp: Ha a klímát nem zimankóra, csak egy pár fokkal alacsonyabbra állítod, mint a kinti hőmérséklet, azzal egy kicsit komfortosabbá teheted a hőérzetet szervezetednek.

FIGYELEM! Ha egész hétre szeretnéd használni a klímát, akkor ennek díja: 29.990,-Ft/ klíma / hét – de meglátod, az élmény egy hűs szobában, igazán üdítő érzés. (Az egy légteres stúdiókban, illetve a kettő légteres apartmanokban is 1 db klímaberendezés van.)

Milyen plusz grátisz szolgáltatás van?

mutat-jobbra WiFi... Olvass tovább bővebben, kattints ide »»»

Térítésmentes WiFi ingyenes használattal: A Star Beach Rezidencia Resort strandhotelapartmanban a Rezidencia szárny valamennyi szobájában, a Resort szárnyban pedig a közösségi teraszon fogható.

mutat-jobbra Strandszerviz... Olvass tovább bővebben, kattints ide »»»

Üdítő érzés a pirító napfénytől védve heverészni a parton, ha épp nem úszkálsz a tengerben, de nem is akarsz nyakig homokos lenni?

 • Akkor itt a jó hír, mert kézenfekvő megoldást kínál, hogy fogyasztás ellenében a Star Beach strandon Makrygialoson díjmentesen igénybe tudod venni a napozóágyat és napernyőt. A napernyő és napozóágy használatáért nem kell külön fizetned, mert nincs bérleti díja, csupán annyit fizetsz, amennyit ott helyben fogyasztasz. Ilyen egyszerű!

Kedvtelésből tartott kisméretű négylábú kis kedvencedet nem akarod nélkülözni a nyaralás alatt? Megértjük, a családi vakációra hozd magaddal.

Animal footprint icon red glossy round button Mi szívesen látjuk... Olvass tovább bővebben, kattints ide »»»

Egészséges kiskutyádat vagy kismacskádat saját felelősségedre a Star Beach Rezidencia Resort strandhotelapartman egyes szállástípusaiba beviheted külön díj ellenében. Azt, hogy melyik szállástípusba, egyeztesd velünk feltétlen előre a megrendelés előtt. Adott szállástípusba szobánként 2 teljes szállásárat fizető személy kíséretében csak 1 kiskutya vagy 1 kismacska mehet be. Feltétlen hozd magaddal a kis kedvenced alvó alkalmasságát, étkező tányérkáit, tisztán tartásához szükséges eszközöket és minden mást, ami szükséges a jól szocializált tartáshoz.

Tipp: Ne feledd a kis zacskót sem.

FIGYELEM! A kiskutya vagy kismacska befogadási szolgáltatási díja adott szállástípusra: 2.890,-Ft / kis állat / éj.

Maximális biztonságra vágysz? Feltétlen köss nálunk utasbiztosítást is!

Nincs annál megnyugtatóbb érzés, mint amikor tudod, hogy a baleset-, betegség- és poggyászbiztosításod kerek védelmet nyújt.

mutat-jobbra Igen ez kell, mert nem kockáztatom se az én se a családom életét és egészségét... Olvass tovább bővebben, kattints ide »»»

Egy rémálom válik valóra, amikor pont akkor történik valami kellemetlen, amikor valaki a megérdemelt pihenését tölti. Például kiesik a kezedből a többtízezer forintot érő fényképezőgép, pont akkor gyullad be a fogad, amikor azt a legkevésbé szeretnéd, vagy véletlenül elkapsz egy hasmenéses-lázas-hidegrázós vírust…

Ilyen esetekben jól jön egy segítő kéz, és persze egy kis vigasz a kellemetlenségekért. A BBP (vagyis betegség-baleset-poggyász) biztosítás nálunk utazási feltétel, mert a Te biztonságod épp úgy fontos nekünk, mint Neked. Érdemes élned ezzel a pusztán kis összegbe kerülő, ám annál nagyobb biztonságot nyújtó lehetőséggel, mert:

 • nem csak az egészséged, hanem a nyaralás során nálad lévő technikai kütyük (okostelefon, digitális fényképező, táblagép, kamera) is védve lesznek. Ha bármi történik velük, a biztosító kárpótol a téged ért veszteség miatt.
 • jobb nem kockáztatni, hisz a baj legtöbbször akkor üt be, amikor a legkevésbé vagyunk rá felkészülve. Egy külföldi út során is bármi megtörténhet, és jó, ha ilyenkor van, ami ki tud segíteni Téged és családodat a bajból.
 • ha ne adj isten történik bármi, nem neked kell kézzel-lábbal mutogatni, és segítséget hívni, hanem mi ekkor is ott vagyunk és segítünk Neked: a helyszínen magyar nyelvű asszisztencia és mindent elintéz helyetted.

Tipp: A BBP (baleset, betegség, poggyász) biztosítást ezért feltétlenül kérd, amikor leadod a megrendelésed.

A helyi nevezetességet testközelből szemlélni vagy izgalmas programokon részt venni, kitűnő időtöltés a napozás mellett.

Tekintsd meg a fakultatív programokat, melyeket a helyi görög iroda szervez. Ezekre a programokra a helyszínen tudsz jelentkezni. A részletekbe menő tájékoztató: itt

A Star Beach Rezidencia Resort strandhotelapartman területén tilos a dohányzás! Dohányzó vendégeink a bejárattól 5 méterre a kijelölt területen gyújthatnak rá vagy az erkélyen.

Gyerekzsúr, szülinap, névnap, évforduló? Lehetetlen nincs, nézd csak!

Hasznos információkat itt is olvashatsz:
Gyakori kérdésekhez kattints ide >>

Hol van ez a szuper családbarát szálláshely?

GPS: É. 40.412940 K. 22.608330


Nézd meg Makrygialos térképét nagyban, kattints itt a linkre.

busz_piros_h50 BUSSZAL szeretnél jönni?

IGEN, akkor KATTINTS IDE és olvass tovább »»»

Ha az utazást nem tudod, vagy nem akarod saját kocsival, vagy repülővel megoldani, akkor utazz velünk, az “Andromédás” busszal! Meglátod, ez egy remek móka, hiszen már az induláskor elkezdünk ráhangolódni a görög nyaralásra. A buszon görög zenékkel és jó hangulattal várunk! Nálunk a sofőrök szívesen kinyitják a csomagtartót Neked a megállóknál, ha a bőröndödben felejtettél valamit, amire szükséged van.

Buszülőhely ára: 29.990,-Ft / fő, mely tartalmazza a buszülőhely költséget oda-vissza az alapútvonalon és a csomagszállítást (1 db poggyász max.15 kg/fő).
ajandek-piros2 AJÁNDÉK: 1 db/fő kézipoggyász szállítása, mely befér a Vendég buszülése alá.

A busz hétfőn indul oda és másnap kedden érkezik meg az üdülőhelyre. Visszautazás következő hét kedd délután/este és szerdán érkezik haza. A busz általában Budapestről indul. A pontos indulás a buszfelszálló jegyeden lesz rajta, amit 3 nappal az utazás előtt kapsz meg. INGYENES felszállási helyek (határátlépés függvényében): Budapest, Kecskemét, Szeged.

A busz alapútvonala: Budapest-Belgrád-Nis-Skopje-Makrygialos és vissza.

Ha máshol szeretnél felszállni, hogy elérd a Budapestről induló buszjáratot, vagy máshova szeretnél visszaérkezni, mint Budapest, akkor ez egy jutányos különbözeti díj ellenében egyszerűen megoldható:

✓ Székesfehérvár: 9.900,-Ft / fő
✓ Veszprém: 12.900,-Ft / fő
✓ Győr: 15.900,-Ft / fő
✓ Várpalota: 10.900,-Ft / fő

Busz jellemzői: Korszerű, légkondicionálóval rendelkező.
Induláshoz minimális létszám: nincs létszámhoz kötve, mert a megadott turnusokra mindig indul.

repulo_piros_h50 REPÜLŐVEL jönnél egyénileg?

IGEN, akkor KATTINTS IDE és olvass tovább »»»

Akkor Te nem szeretsz késlekedni! Ha villámgyorsan szeretnél a Star Beach Rezidencia Resortba eljutni, akkor repülővel érdemes érkezned. A repülőjegy végleges ára erősen függ az utazók létszámától, a bőröndök és utazótáskák számától, méretétől, a szezon alakulásától és a pillanatnyi foglaltságtól. Ezért, hogy a számodra legoptimálisabb legyen, ennek foglalását egyénileg tudod intézi. És mi segítünk a reptértől egyenesen a Star Beachig tartó transzfer utat megszervezni a megérkezés napján a reptértől a szállásig és a hazautazás napján egyenesen a szállástól a reptérig. A légitársaság járatai menetrend szerinti napokon repülnek Budapestről Thesszalonikibe és vissza.

Az út a reptértől a szállásig mindössze csak egy óra. Ha nem akarsz magad tekeregni a tikkasztó melegben, csomagokkal felrakodva, helyi tömegközlekedési lehetőségek után kutatva, akkor hozz egy okos döntést és vedd igénybe a “háztól-házig” (azaz reptértől szállásig és szállástól reptérig) VIP transzfert.

A transzfer díjak Thesszaloniki Makedonia Airport (SKG) – Makrygialos Star Beach szállás közötti útvonalra érvényesek.
A nappali VIP transzfer költségeiről itt és most adunk pontos tájékoztatást:

~ Taxi transzfer 1-4 főig: 39.900,-Ft / egy út nappal
~ Taxi transzfer 1-8 fős minibusszal: 69.900,-Ft / egy út nappal

Az este 18 óra és reggel 10 óra közötti PRÉMIUM VIP transzfert minimális különbözeti esti díjjal (+9.999,-Ft/egy út) tudod megrendelni.

Rendeld meg nyugodtan a profi reptéri transzferszolgáltatást, így még ezekhez az előnyökhöz is hozzájutsz, ami a Te saját kényelmedet szolgálja:

 • A transzfer korlátlan alkalommal behajthat az indulási szintre, és ott maximum 1 órát várakozhat. Miért jó ez Neked? Mert nem kell kapkodnod, van idő a ki- és bepakolásra.
 • A vendégeinket érkezéskor névtáblával fogadjuk a Thesszaloniki reptéren. Miért könnyíti meg ez az életed? Mert így kizárt, hogy elkeveredj a reptéri forgatagban, vagy netán rossz felé indulj tovább.

car_piros_h50 Egyénileg AUTÓVAL érkezel?

IGEN, akkor KATTINTS IDE és olvass tovább »»»

Igen, a legnagyobb szabadságot valóban ez adja meg Neked. Hiszen a helyszínen nem kell közlekedési lehetőségek után kajtatnod. Csak bepattansz az autóba, és nyakadba veheted a környéket.

Azonban érdemes részt venned a szervezett fakultatív programokon is, mert olyan ismeretekkel leszel gazdagabb, amit az útikönyvekből nem tudsz megszerezni, sőt, olyan helyeket is megismersz, ami eszedbe sem jutna, hogy azt is megnézd, ha már ott vagy.

Autódat nálunk biztonságban tudhatod, akkor is, ha épp a tengerparton sütkérezel, vagy az esti görög forgatagban zorbázol és ouzo-zol a helyiekkel. Velünk nem kell külön díjat fizetned a parkolásért.

Nálunk ilyet is tudsz kérni: Ha szeretnél fenntartott VIP PARKOLÓHELYET a gépjárművednek a Star Beaches nyaralás egész ideje alatt, kérd már az árajánlatkérés pillanatában, mert korlátozottak a férőhelyek. Foglald le tüstént a kiszámítható és maceramentes parkolásért, mert az előre megrendelt fenntartott VIP PARKOLÓHELY elsőbbségi áron most csak 2.890,-Ft/személygépjármű/nap. Fenntartott VIP PARKOLÓHELY utólagos megrendelése csak hely függvényében és 3.490,-Ft/személygépjármű/nap összegért lehetséges.

ajandek-piros2 Prémium AJÁNDÉK:
Autóval utazol és nálunk foglalod le a nyaralásod Makrygialosra, ezért jogosulttá válsz, hogy kérd a praktikus trükköket tartalmazó úti leírást és útvonaltervet, amit majd a voucherrel együtt fogsz megkapni e-mailben.
Ráadásul 5.000,-Ft helyett most INGYEN tudod megkaparintani, és az igényedet jelöld be alul az árajánlatkérő formon. Miért adjuk ezt Neked? mert ezzel 1000 %-ig tudjuk segíteni az egyéni autós utazásod.

stoptablas_no_80e

MOST online kérj személyes ajánlással ár-előkalkulációt,
mert az utazásra a kedvezményes helyek száma limitált.

Ha szeretnél:

✓ egy körültekintően megszervezett utazáson részt venni, ahol átláthatóan azt kapod, amit az Andromeda Travel utazási irodánál megrendelsz,
kihagyhatatlan hangulatban és kellemes társaságban tölteni a jól megérdemelt pihenésed,
megbízható, tervezhető költségek mellett,
✓ szakmailag felkészült, hiteles utazási iroda segítségét elfogadni,
teljes körű tájékoztatást és kiváló szolgáltatást kapni,

akkor gyere, és feltétlen foglald le most a helyedet,
és töltsd ki a jelentkezési lapot itt alul a piros nyíl alatt.

Végig olvastad a weboldalt. Köszönöm. Most foglald le a családi tengerparti nyaralásod ebbe a strandhotelapartmanba. MI TÖRTÉNIK A SZEMÉLYES ÁR-ELŐKALKULÁCIÓKÉRŐ FORM ELKÜLDÉSE UTÁN?

1. Miután megérkezik az online a személyes ár-előkalkulációkérésed, kapcsolatba lépünk Veled. Nézd az e-mail fiókodat, mert oda válaszolunk. Ha nem kapnál e-mail levelet vagy telefonhívást 1 munkanapon belül, akkor értesíts bennünket (telefon: 30/6422922) vagy írjál Facebookon nekünk.

2. Egyeztetés után a Te igényeiddel harmonizálva írásban eljuttatjuk Neked az extra-precíz szolgáltatás összegzőt, a díjbekérőt. Itt még mindig a döntés a Te kezedben van, kéred vagy sem.

3. Ha kéred és jössz, akkor elküldöd pontosan kitöltve a megrendelőt és átutalással kiegyenlíted a részvételi díjat a K&H Bankban vezetett folyószámlánkra.

pirosnyil-jobbra-le_short

A sikeres online személyes ár-előkalkuláció kéréséhez a piros *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!

MINDEN MEZŐT töltsél ki, mert csak akkor fogod tudni elküldeni!

1. Teljes neved, és írd meg azt is, hogyan szólítsunk meg*

2. E-mail címed*
Olyan e-mail címet adj meg, amit biztosan használsz és működik (kivéve yahoo), mert oda válaszolunk azonnal az előzetes ár-előkalkuláció kérésed elküldése után.

3. Telefonszámod*
Valós telefonszámot írj be kérlek!

4. Utasok létszáma*
Ide írd be, hányan jöttök a vidám TENGERPARTI CSALÁDI NYARALÁSRA a Star Beach Rezidencia Resort strandhotelapartmanba!

5. A veled együtt utazó GYERMEK(EK) tényleges születési idejét írd be ide, mert a gyermekkedvezmény érvényesítéséhez szükséges. (év/hó/nap)
Ha nem akarsz igénybe venni gyermekkedvezményt, akkor ezt a sort ne töltsd ki.

6. Utazás ideje*
Itt válaszd ki az IDŐPONTOT, amelyik megfelelő a családod számára. Több turnusra mennél? van rá mód, az Üzeneted részbe írd be. (A dátumok a megérkezés és elutazás napját jelölik. A busz a megérkezés időpontja előtti napon indul ki és elutazásnál a következő napon érkezik vissza.)

7. Válassz szobatípust*
Te döntesz, hogy milyen és hány személyes családi szobát kérsz. Az árát feljebb extraprecízen megtalálod az oldalon, melyik mennyibe kerül. A létszám végett, kérlek vedd figyelembe, hogy van 1 légteres és 2 légteres elhelyezés is. Azért, hogy kényelmesen elférjetek a családdal és nyugodtan tudjatok aludni. Pótágyra korlátozottan van mód egyes szállástípusoknál.

8. Étkezés*
Itt tudod megadni az étkezési igényed. Mások azért kérték a félpanziót, hogy a szabi óráit ne kelljen napi főzőcskézéssel tölteniük a tengerparti családos nyaraláson. Úgy gondolták, jut idő mindenre, ha a fullextrát választják. Helyesen döntöttek. A jól megérdemelt pihenő napjai alatt maximális kiszolgálást preferálták, mert akkor mosogatni sem kell, ezért félpanziós étkezést választották.

9. Légkondi igény*
Szereted, ha hűs szoba fogad egy forró nap után? Akkor jelöld be! Mert, ha már mindent megadsz magadnak, ami jár Neked a pihenésed alatt, akkor ez dukál a családi nyaraláshoz.
Igen, megrendelem a klímahasználatot 29990,-Ft/klíma/hétNem kérek klímát, köszönöm


10. Elsőbbségi szobaelfoglalás, mert szereted a kényeztető szolgáltatást, mielőbb beköltözz a szobádba.*
Alapesetben a szobákat megérkezés napján helyi idő 14 órától lehet elfoglalni, mert a Vendégek délelőtt 9 órakor költöznek ki. Különbözeti díj árait személyenként forintban látod. Rendeld meg és 14 óra helyett már 12 órakor elfoglalhatod a szobád.
Igen kérem, helyi idő 12 órától 14900,-Ft/főNem kérem


11. Késői szobaelhagyás, mert szereted a kényeztető szolgáltatást, hogy tovább maradsz a szobádban.*
Jól jönne a nyaralás utolsó napján, hogy nem kellene korán felkelned, mert mennyivel jobb, hogy reggel 9 óra helyett ráérsz később kiköltözni. Különbözeti díj árait személyenként forintban látod.
Igen, helyi idő szerint 12 óráig 14900,-Ft/fő - nagyszerű, ezt kéremIgen, helyi idő szerint 16 óráig 18900,-Ft/fő - szuperjó, ezt kéremNem kérem


12. Mivel utazol*
Válaszd ki mindenképp a közlekedés módját!

13. Busz felszállás helye*
Buszhely ára az alapútvonalon: 29990,-Ft/fő oda- és vissza is szállítunk. A busz alapútvonala, ahol csatlakozni tudsz a buszhoz a családdal: Budapest-Kecskemét-Szeged. Válaszd ki a számodra megfelelőt.
BudapestKecskemétSzegednem busszal utazom


14. Busz kényelmi szolgáltatás felszállás helye*
Különbözeti díjat fent a táblázat alatt lejjebb görgetve a BUSSZAL szeretnél jönni? részben találod. A férőhelyek száma limitált.
Köszönöm, nem kéremGyőr, príma kérem 15900,-Ft/főVeszprém, rendben kérem 12900,-Ft/főVárpalota, igen kérem 10900,-Ft/főSzékesfehérvár, jól jönne, kérem 9900,-Ft/főnem busszal utazom


15. Autódnak kiemelt VIP parkolóhely használat korlátozott számban, ezért már itt jelöld be, hogy ha kéred*
Csak akkor jelöld be, ha autóval utazol. Rendeld meg az előre fenntartott parkolóhelyed a kiszámítható és maceramentes parkolásért.
Igen kérem, mert akkor nem kell parkolót keresnem az utcán 3490,-Ft helyett most 2890,-Ft/autó/napNem kérem, mert nem számít a fenntartott helynem autóval utazom


16. Autóval utazol Makrygialosra, és a foglalásodhoz kéred a Prémium AJÁNDÉKOD 5000,-Ft helyett most INGYENESEN?*
Csak akkor jelöld be, ha autóval utazol.
Igen kérem az ingyenes AJÁNDÉK praktikus trükköket tartalmazó úti leírást és útvonaltervetNem kérem az INGYENES ajándékot, mert valahogy majd csak odataláloknem autóval utazom


17. Fullextra reptéri transzfer Thesszaloniki reptér és Makryialos StarBeach között a megérkezés napján és a hazautazás napján*
A repülőjegyet a repülőtársaságnál magad vásárolod meg a család részére, mert függ a személyek és a csomagok számától és a szezontól. A reptéri transzferről pedig mi gondoskodunk Görögországban, ha megrendeled. Előre megrendelt repülőtéri transzfer szolgáltatási díját fent a táblázat alatt lejjebb görgetve a REPÜLŐVEL jönnél egyénileg? részben találod. A férőhelyek száma limitált. Te döntesz, melyiket kéred. Számolj a csomagjaid számával is.
1-4 főig 39900,-Ft/1 út nappali - igen kérem, mert jó érzés, ha már a reptéren szívélyesen köszöntenek.1-8 főig minibusszal 69900,-Ft/1 út nappali - igen kérem, mert jó érzés, ha már a reptéren szívélyesen köszöntenek.Nem kérem, mert nem lényeges a vendégvárás személyre szólóan.nem repülővel utazom


18. A gördülékenyebb ügyintézés végett, ha kéred, felhívunk telefonon, hogy egyeztessünk. Ezzel az online form kitöltésével kérhetsz tőlünk személyes ajánlással ár-előkalkulációt. És szükség van további, telefonos szóbeli egyeztetésre, mert a tengerparti családi nyaralásotokról van szó.*
Telefonos visszahívásra azért van szükség, hogy egy kicsit megismerjünk, ugyanis szeretünk a vendégeinkkel személyes kapcsolatot kialakítani. Jelöld be, mikor hívjunk fel!
11-13 óra között kérek telefonhívást13-15 óra között kérek telefonhívást15-17 óra között kérek telefonhívástCsak akkor kérek telefonhívást, ha 1 napon belül nem válaszolok az e-mailre


19. Utasbiztosítás*
A család és jómagad biztonsága végett azért fontos, ha ne adj Isten történne valami, jól jön a segítő kéz.
kiemelt tengerparti utasbiztosítást kérek 550,-Ft/fő/napprémium tengerparti utasbiztosítást kérek 730,-Ft/fő/napextra tengerparti utasbiztosítást kérek 1150,-Ft/fő/nap


20. Rendelkezel kedvezményre jogosító üdülési utalvánnyal vagy kuponnal?*
Ha a válaszod igen, akkor az Üzeneted részbe írd be feltétlenül, hogy hol kaptad és mekkora összegre szól. Ha az üdülési utalványon nem elegendő az egyenleg a kért utazási programhoz, akkor a fennmaradó részt átutalással tudod kiegyenlíteni.
Igen és szeretném most beváltani.Nem, nincs üdülési utalványom, se kuponom.


21. Üzeneted*
Üzenetedben írj meg nyugodtan minden egyéb közlendőd, amit fontosnak tartasz!

22. Jártál már Görögországban?*
Ha válaszod, igen, hol?
Igen, persze, imádomNem, még soha, idén jött el az ideje

23. Itt jártam már Görögországban*
Akárhány helyett felsorolhatsz!

24. Facebook közösségi oldalon elérhető vagy?*
Ha igen, hol és milyen névvel? Beírhatod a közvetlen linket is!

25. Hol hallottál, olvastál az Andromeda Travel Utazási Irodáról?*
Ha interneten, kérjük segítsd munkánkat és írd meg hol pontosan.

26. Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot*
Elfogadom, igen

27. Hozzájárulok ahhoz, hogy az Andromeda Travel Utazási Iroda az e-mail címemre elektronikus hírlevelet, marketingcélú küldeményt küldjön.
Hozzájárulok, igen

Feltétlen nézd meg, hogy MINDEN MEZŐT KITÖLTÖTTÉL-E, mert csak akkor fogod tudni elküldeni az árajánlatkérést. Azt is figyeld, hogy az adatvédelmi szabályzatot bepipáltad-e!

Mit tegyél, miután kérted online a személyes ár-előkalkulációt? Irány az e-mail fiókod és nyisd meg a leveled.

28. Kérlek, az alábbi mezőbe írd be a lent látható ellenőrző kódot, mert a biztonság prioritás az Andromeda Travel Utazási Irodánál.
Mikor rákattintasz a küldésre, utána célszerű azonnal megnézned az e-mailedet, mert oda érkezik a válaszunk.

captcha

29. Kérlek, az alábbi mezőt mindenképp jelöld be.*

[recaptcha]

Igen, szeretnék a családbarát Star Beach Rezidencia Resortban nyaralni a családommal, ezért küldjétek el nekem az ár-előkalkulációt. Amikor olvastam, nagyjából én is összeadtam, de szeretném pontosítani, hogy jól adtam-e össze.

A *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!
A jelentkezés után pár percen belül küldünk egy visszaigazoló e-mailt. A díjbekérő összekészítésénél személyre szabottan figyelembe vesszük az összes kérésed, amit ránk bíztál.

*****