2020. nyár: Gyerekbarát apartmanok és bababarát szállások közvetlen tengerparti strandhotelapartmanban bársonyhomokos stranddal, a legelterjedtebb Makrygialos üdülőhelyen Görögországban, a Star Beach Rezidencia Resort

Ez a tengerparti nyaralás akkor megfelelő neked, ha közvetlen csak tengerparti apartman érdekel Görögországban az utazáshoz. Nem a dombtetőn, nem nem a szomszéd utcában, és nem feljebb 2-vel és nem a harmadik soron, akkor a Star Beach Rezidencia Resortot válaszd.

Ideális a gyermekkel érkező vendégek tengerparti pihenésére, mert nyugodt hangulata van és közvetlen vízparti strandhotelapartman Görögországban. Nyugodt szívvel ajánljuk. Saját bársonyhomokos strandszakasszal,  árnyékot nyújtó napernyőkkel és nyugágyakkal. És a kicsiknek élményekkel teli vidám görög gyermekjátszó ingyenes használattal, vakációs kedvezménnyel.

Családok Nyara Görögországban a Star Beach Rezidencia Resortban:
ha gyermekekkel utazol nyaralni közvetlenül a tengerpartra,
akkor 1 vagy 2 GYERMEKNEK 16 ÉVES KORIG SZÜLŐKKEL EGY SZOBÁBAN INGYENES A SZÁLLÁS típusoktól függő, hogy 1 vagy 2 gyermeknek.

A Családok Nyara augusztus 8-23-ig nem érvényes.

Beszéljenek helyettünk a Vendégek, mert csak az számít, hogy ők hogyan érezték magukat.

Attila szívből jövő ajánlása:

A Star Beach Resort strandjánál tenger vize kellemesen meleg, mert ez a legzártabb része az öbölnek és sekély a víz jó darabig.

Az Andromeda Travel Utazási Iroda a Star Beach Rezidencia Resort európai és egyben magyarországi márka képviselete. Itt Te is megtalálod a számításod, és első kézből foglalod le.

A weboldalról magad tudod összeválogatni, hogy mire van szükséged és csak azért fizetsz, mert nincs rejtett költség és zsákbamacska sem.

Babett és családja gondoskodó vendéglátásra és a tengerre & tengerpartra néző gyönyörű kilátásra vágyott álmai tengerparti nyaralásán. Sokáig keresgéltek, mire rábukkantak a Star Beach Rezidencia Resortra. Mikor megtalálták, egy pillanatig sem gondolkodtak, mert minden adott volt, hogy szívük szerint teljesüljön. Döntöttek és azonnal foglalták az Andromeda Travel Utazási Irodánál.

“Gyönyörű volt a kilátás az apartmanból. Kedvesek a vendéglátóink. Évának a gondoskodásért külön köszönet. Finomak az ételek. Összességében annak ajánlanánk kortól függetlenül, akik pihenni, kikapcsolódni, nyugodtan fürdőzni szeretnének. Igazi görög kis falu, nyugodt, szép parttal. Nagyon érdekes és pihentető volt. Köszönjük az itt létet.”

Babett, Szelli, Rella, Zoli, Bandi és Karol

Mitől válik különlegessé egy pillanat? Csakis az embertől. Görögországban Makrygialoson a tengerparti nyaraláson segítünk neked benne, hogy a legjobbat hozd ki magadból. Az Andromeda Travel Görögország Tengerparti Nyaralóhely Márka Szakértője szeretettel fogadja érdeklődésed és foglalásod.

MAGYAR NYELVEN segítségedre lesz a könnyen elérhető profi szakképviseletünk a helyszínen.

A gyermekkel érkező családok a Star Beach Rezidencia Resort 4 csillagos színvonalú strandhotelapartmant választják a görögországi tengerparti nyaralásukhoz. A 7 LEGFŐBB OK, hogy miért:

Bársonyhomokos strand, közvetlen tengerpart, és sekély víz. A tengervíz hőmérséklete az átlagnál melegebb hőmérsékletű, mert a zárt öböl legbelsőbb részén van.

Külön gyermekjátszó részlege van, az örömteli szabadidő minőségi eltöltésére.

 Ingyenes szállás a gyermeknek a megadott korosztályon belül.

 Színes mesefigurákkal díszített baba-mama szoba áll rendelkezésre a földszinten, pelenkázóval és etetőszékkel.

A gyerekbarát apartmanok és bababarát szállások nagyon kedveltek a családok részéről és egytől egyig mindig elkelnek, ezért még ma foglald le magatoknak a legszimpatikusabbat, nehogy lemaradjatok róla!

KINEK való ez a tengerparti nyaralás? 

Aki csak biztosra megy és nem kockáztat, hogy azt kapja-e vagy sem, amit lefoglal, mert lényeges a harmonikus igényesség, a minőség és az, hogy kizárólag a közvetlen tengerparti szállás bársonyhomokos stranddal jöhet számításba rejtett költségek nélkül.

Kinek NEM való ez a tengerparti nyaralás?

Nem Neked való,

ha turistákkal telezsúfolt, éjjel-nappal hangosan nyüzsgő nyaralást keresel puccparádéval.

ha számodra lényegtelen a minőség és nem fontos a biztonság a családi üdülés során.

ha nem szereted a napsütést, a tengert, a homokos strandot és a kedves embereket.

ha mindegy milyen a szállás, ahol alszol a családoddal, csak a legolcsóbb legyen.

ha sokszáz szobás hatalmas szállodában akarsz nyaralni kirakodóvásárral.

Mit mondanak még a gyermekkel érkező Vendégek, miért jó még a Star Beach Rezidencia Resort strandhotelapartman Görögországban Makrygialoson?

Könnyű megközelíteni a Star Beach Rezidencia Resortot, mert a görögországi határátlépés után a legelső tengerparti üdülőhelyen Makrygialoson van.

Az eredeti tengeri sós levegő csodákat művel, és mikor hazautazunk, pár hétig nem kell allergológushoz menni vagy pulmanológushoz. Mert itt, ahol a Star Beach Rezidencia Resort strandhotelapartman épült, a tengerparton töltött friss sós levegő előnyösen segíti a téli légúti megbetegedések leküzdését. Saját tapasztalatból mondják a visszatérő gyermekes vendégek, hogy még nagyban hozzájárul a fejlődő gyermek immunrendszerének erősítéséhez.

A legjobb helyen jársz, ha szeretnél végre a mindennapi rohanós mókuskerékből kilépni, és elutazni oda, ahol a család minden tagja jól érzi magát. Mert a Star Beach Rezidencia Resort strandhotelapartman stresszmentes pihenésre és végtelen ellazulásra tökéletes.

Kristóf és családja azért választotta ezt, mert szerették volna, ha életük első tengerparti családi nyaralásán szeretetteljes fogadtatásban van részük. A foglalásban messzemenő segítséget az Andromeda Travel Utazási Iroda Makrygialos üdülőhely szakértő munkatársai nyújtottak.

andromedatravel_utazas__tengerparti_nyaralas_gyerekekkel_vendegvelemenyek2

 

„Családunkkal már nem először nyaraltunk Makrygialoson. Azért választjuk szívesen ezt az üdülőhelyet Görögországban, mert szeretetteljes vendégfogadásban van részünk, a gyermekeink nagyon játszanak mindig a görög gyerekekkel, még ha nem is beszélik egymás nyelvét, akkor is, emlegetik, hogy ugye, a Vangelisékhez megyünk jövőre is nyaralni? A strandok változatosak és épp ezért több helyen is játszhatunk a vízben. A gyermekeink imádják. Hát mely szülő tudna ennek a kedves kérésnek ellenállni?!”

Kristóf és családja

 

Kívánok sok-sok vidám tartalmas napot gyermekeddel. Nézd meg a rövid videót, ahol nem statiszta gyerekeket és szüleit látod, hanem valós örömteli pillanatok az életből.

 

Nyaralj úgy, hogy a család minden tagja elégedett!

Míg a gyerekek felszabadultan homokoznak a tengerparti strandon vagy pancsolnak a tengerben, a felnőttek nyugodtan pihennek, mert tudják, hogy a gyerekek biztonságban vannak a sekély vízparton. Engedj teret az önfeledt közös tengeri bohóckodásnak is.

A szülők pihenni érkeznek, a gyerekek pedig egészen másért. Fiúk vagy lányok, kicsik vagy nagyok, őket a felfedezés, a játszás, a kaland, az izgalom hajtja.

A kisvendégek a tengerparti strand mellett élvezettel veszik birtokba a Star Beach Rezidencia Resort strandhotelapartman barátságos görög gyerekjátszó birodalmát.

Tarts velünk az utazásra, az igazi, hamisítatlan görögországi valóságba a tengerpartra a Star Beach Rezidencia Resort strandhotelapartmanba.

Képzeld! Van olyan strand rész is a hosszú partszakaszon Makrygialoson, ahol kicsi kis, színes halak úszkálnak a sekély vízben a fürdőzők lábainál. Ez önmagában is újdonság, kaland a kicsi és nagy gyerekeknek, ám a felnőtteknek is.

A tenger vízszint alacsony, így ne hagyd otthon a búvárkodó szemüveget sem, ha szeretnéd megfigyelni a tenger alatti világot.

Kellemes családias fogadtatásban lesz részetek a közvetlen tengerparti Star Beach Rezidencia Resort strandhotelapartmanban.

Mi mindent lebonyolítunk A-tól Z-ig. Friss és praktikus mesterfogásokat adunk át teljesen díjmentesen a részvételi jeggyel együtt az utastájékoztatóban azért, hogy ezzel egyszerűen elkerüld a buktatókat, mert erről csak kevesen tudnak. Óriási segítség ez, mert ezek az infók elengedhetetlenek a zökkenőmentes utazáshoz, és sem útikönyvekben, sem internetről nem gyűjthető össze.

Első kézből olyan értékes információkkal tudja támogatni az Andromeda Travel Utazási Iroda a vendégei utazását Makrygialosra a Star Beach Rezidencia Resort strandhotelapartmanba, amelyek másutt nem szerezhetőek be. Ezek igazán fontosak és lényegesek. Kérd a fullextrás tengerparti családos nyaralási csomagot, mert abba mindent beleteszünk, amit csak lehet.

Nektek más dolgotok nem lesz, mint felhőtlenül élvezni

 • a családi együttlétet,
 • a csodaszép napfényt,
 • a finomhomokos strandot és
 • a lágyan simogató tengert.

Az Andromeda Travel Utazási Iroda családias görögországi szállások gyerekbarát- és bababarát centrikusak itt az autentikus hangulatú tengerparti görögországi nyaralóhelyen, Makrygialoson.

Családostul nyaralt Attila és Marika a gyerekekkel Star Beach Rezidencia Resortban. A családjuk számára fontos volt, hogy azt is tudják előre konkrétan, hogy az a tengerre és tengerpartra néző apartman, amit kinéztek, melyik lesz pontosan. Ezért az Andromeda Travel Utazási Iroda mellett döntöttek.

„Családommal a Star Beach nagy apartmanját választottuk. Mert az utazási irodában már a fotókon az erkélyünket is megmutatták. Ha ezt nem a saját szememmel látom, el sem hiszem. Izgatottan vártuk az utazás napját. Valóban azt kaptuk, amit előzetesen az utazási iroda honlapján láttunk. A gyerekek imádták, hogy csak pár lépés volt a szállás saját homokos strandja. Mi szülők teljesen nyugodtak voltunk, mert láttuk a sekély vízben jókat kacarásznak. Az üdülőkomplexum gyerekkuckója kellemes játékos estéket nyújtott. Úgy érezzük, visszajövünk még Hozzátok, mert végre az egész család élvezi tudta a nyaralást.”

Attila, Marika és a gyerekek

kagylok2kagylok1kagylok3

Vágytok arra, hogy különféle tengeri kagylókat gyűjtögessetek? Makrygialoson a homokos strand közelében, a sziklás és kavicsos öböl partszakaszán gyönyörűeket találtok.

Hozd a gumipapucsod, mert sok oly különleges tengeri kagyló van, amit eddig csak az üzletben láthattál vagy még ott sem, úgy, hogy érdemes felszedegetni, mert más üdülőhelyeken csak a képeslapokon látják a turisták.

A családi tengerparti nyaralás a Star Beach Rezidencia Resort strandhotelapartmanban úgy áll össze, mint egy ókori, görög mozaik. Apró elemekből, a végén tökéletes egységet alkotva.

Benéznél a kulisszatitkok mögé? Nyugodtan tedd meg, megmutatjuk. A legjobb szobákat már korán lefoglalják. Álmaidban szenvedélyesen áhítozol, hogy lásd a szobádból a varázslatosan kék tengert, vagy éjszaka elaludnál a hullámok édes morajlására? Döntsd el, melyik legyen.

Ez jól hangzik. És most lássuk, mennyibe kerülnek a Star Beach Rezidencia Resort strandhotelapartman bababarát szállások és gyerekbarát apartmanok?

AUTÓVAL UTAZÓKNAK RUGALMAS DÁTUM. TE MONDOD MEG, HOGY METTŐL MEDDIG KÉRED A STAR BEACH ELHELYEZÉST. És szabad hely függvényében garantáljuk azt neked.

A szállásárak SZÁLLÁSTÍPUSONKÉNT 1 éjre ÖNELLÁTÁSSAL értendőek forintban!
Minimum 7 éjszakára igényelhető! A szállásárak az utazási költséget nem tartalmazzák. További szolgáltatások és azok árai, melyek igény szerint megrendelhetőek, a táblázat alatti sorokban vannak. Ha 7 éjszakánál kevesebbre foglalnád, kérj egyedi árajánlatot!
Szállás típus Egy légteres
2-3-4 fős superior stúdió
Kettő légteres
3-4-5 fős superior apartman
Időpont Érkezés: kedd » 2020. év
7 éj turnus*
2 fős klasszikus PILLE superior stúdió,
teraszos, udvarra néző
2 fős klasszikus TENGERSZEM superior stúdió, abszolút full örökpanorámás közvetlen tengerre & tengerpartra néző látvány 3-4 fős Gazdaságos Superior Stúdió,
erkély nincs
3 fős ELEGANCIA superior apartman,
abszolút full örökpanorámás közvetlen tengerre & tengerpartra néző látvány
3-4 fős
LILA ÜSTÖKÖS superior apartman,

erkélyről közvetlenül tengerpartra & tengerre néző látvány
4-5 fős
KÉK LAGUNA superior apartman,

abszolút full örökpanorámás közvetlen tengerre & tengerpartra néző látvány
máj.26-jún.2, jún.2-9, szept.22-29. 7990 17990 18990 19990 27990 29990
jún.9-16, szept.15-22. 8990 18990 19990 22990 29990 32990
jún.16-23, szept.8-15. 9990 19990 21990 25990 33990 35990
jún.23-30, jún.30-júl.7, júl.7-14, aug.25-szept.1, szept.1-8.
13990 22990 28990 31990 35990 39990
júl.14-21, júl.21-28, aug.18-25.
22990 27990 33990 39990 46990 49990
júl.28-aug.4, aug.4-11, aug.11-18.
29990 34990 36990 44990 54990 58990
A szállásárak SZÁLLÁSTÍPUSONKÉNT 1 éjre ÖNELLÁTÁSSAL értendőek forintban!
Minimum 7 éjszakára igényelhető! A szállásárak az utazási költséget nem tartalmazzák. További szolgáltatások és azok árai, melyek igény szerint megrendelhetőek, a táblázat alatti sorokban vannak. Ha 7 éjszakánál kevesebbre foglalnád, kérj egyedi árajánlatot!
Gyerek kedvezmény buszból
– Buszjegyből 16 éves kor alatt: 3.000,-Ft / fő árkedvezmény.

Egyszerre csak egyféle kedvezmény vehető igénybe!

MIT tartalmaz és mit nem a szállásár, Rejtett Költségektől Mentesen?

Az ár tartalmazza: szoba/éjszaka szállást, egyszeri ágyneműt és ágyneműhuzatot.
Az ár nem tartalmazza: kötelező helyi díjat 4.500,-Ft / fő / hét (12 év felett), baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást, regisztrációs díjat 2.490,-Ft / fő, valamint klímahasználatot.

Külön fizetendő a helyszínen a kötelező idegenforgalmi adó: 0,50 EUR/fő/éj.

Ez a Star Beach bársonyhomokos strand, sekély vízpart, színes nyugágyak és árnyékot nyújtó napernyők, zuhanyzó a parton.

Kényelmi szolgáltatások igényelhetőek, mert ezek is a teljes nyaralás élményéhez hozzájárulnak. Görgess lejjebb és tudd meg, milyen előnyökhöz jutsz, ha megrendeled.

Attila, Anikó és társaságuk szerették volna, ha nem a napi főzőcskézéssel kell tölteniük a tengerparti nyaralást. Úgy gondolták, jut idő mindenre, ha a fullextrát választják. Helyesen döntöttek. A jól megérdemelt pihenő napjai alatt maximális kiszolgálást preferálják, mert akkor nem kell mosogatni sem, ezért félpanziós étkezést is kértek.

“Nagyon kellemes napokat töltöttünk Makrygialoson. Szeretnénk kiemelni az étkeztetést, ami mindig friss, finom és elegendő volt. Köszönjük a személyzet odaadó munkáját, kedvességüket. Igazán szép napokat töltöttünk itt, és olyan érzéssel megyünk el, hogy biztos, hogy visszajövünk.”

Attila, Anikó és még sokan mások

vacsora1_h120vacsora2_h120vacsora3_h120

mutat-jobbra ÉTKEZÉS ... Olvass tovább bővebben, kattints ide »»»

reggeli2_h120Nagyszerű ízek, mert az ételek, amiket kínálunk, finomak és kiváló minőségűek. Azért olyan finomak, mert egyenesen a konyhából érkeznek. Minden nap közvetlenül a felszolgálás előtt helyben készülnek valódi hozzávalókból, például friss zöldségekkel, melyeket a legjobb termelők a görög nap alatt a szabadban érleltek meg. Szereted a nyaralás alatt a kényelmet, és imádod a teljes kényeztetést?Akkor ezt Neked ajánljuk: eredeti görög hagyományok alapján készített reggeli vagy félpanzió (reggeli+vacsora) étkezési lehetőség vár rád és a veled együtt érkezőkre. Kérj nyugodtan félpanziós ellátást.
Milyen lesz az étkezés? 
Meggyőződésünk, hogy a legfrissebben készültnél nincs finomabb bőséges kontinentális reggeli ingyenes büfé italfogyasztással. Szerintünk elengedhetetlen, hogy a legjobb alapanyagokból készüljön az esti ínycsiklandozó és változatos 3 fogásos finom vacsora édességgel vagy gyümölccsel, mely kizárólag görög termelőktől érkezik. Mediterrán étrend nemzetközi konyhával kiegészítve az egészséget elősegítő ízletes, házias jellegű ételekkel.

 • Ha egész hétre kérsz reggelit is, akkor ennek díja: 29.900,-Ft / fő / hét
 • Ha egész hétre kérsz vacsorát is, akkor ennek díja: 39.900,-Ft / fő / hét

Tipp: Ha egész hétre kérsz reggelit ÉS vacsorát, akkor a kettő együtt jóval kedvezőbb áron lehet a Tied: 69.800,-Ft helyett 67.990,-Ft / fő / hét.

FIGYELEM! Ha vegetáriánus étkezést preferálod, akkor vegetáriánus ellátás különbözeti díj ellenében megoldható, külön lekérésre. Hogy mennyi a vegetáriánus ellátás különbözeti díja, annak árát egyeztesd velünk.

Légkondicionálást külön tudsz rendelni. Ez nem része a tengerparti szállás árának, mert van, aki szereti, ha hűvös szoba fogadja, van, aki nem.

mutat-jobbra LÉGKONDI ... Olvass tovább bővebben, kattints ide »»»

Ha Te azok közé tartozol, aki nem szeret a saját levében megfőni, és szeretnéd, hogy kellemes hőfokú szobába térj haza, akkor érdemes igénybe venned. És még azért is, mert…

 • Ha már mindent megadsz magadnak, ami jár Neked a pihenésed alatt, akkor ne hagyd, hogy a mediterrán vidéken tapasztalható meleg beárnyékolja a szuper tengerparti nyaralásodat…
 • Gondolj csak bele, mennyivel kellemesebb amikor a tengerpartról hazatérve egy hűs szoba fogad Téged…

Tipp: Ha a klímát nem zimankóra, csak egy pár fokkal alacsonyabbra állítod, mint a kinti hőmérséklet, azzal egy kicsit komfortosabbá teheted a hőérzetet szervezetednek.

FIGYELEM! Ha egész hétre szeretnéd használni a klímát, akkor ennek díja: 29.990,-Ft/ klíma / hét – de meglátod, az élmény egy hűs szobában, igazán üdítő érzés. (Az egy légteres stúdiókban, illetve a kettő légteres apartmanokban is 1 db klímaberendezés van.)

Kérd ezt a kényeztető szolgáltatást, hogy mielőbb beköltözz a szobádba!

mutat-jobbra ELSŐBBSÉGI szobaelfoglalás ... Olvass tovább bővebben, kattints ide »»»

Alapesetben a szobákat megérkezés napján helyi idő 14 órától lehet elfoglalni, mert a Vendégek délelőtt 9 órakor költöznek ki. Rendeld meg az ELSŐBBSÉGI SZOBAELFOGLALÁS szolgáltatást és délután 14 óra helyett már déli 12 órakor elfoglalhatod a szobád. A kényelmi szolgálatás díja: 14.900,-Ft / fő.

Rendeld ezt a kényeztető szolgáltatást, hogy tovább maradj a szobádban!

mutat-jobbra KÉSŐI szobaelhagyás ... Olvass tovább bővebben, kattints ide »»»

Jól jön a nyaralás utolsó napján, ha nem kell korán felkelned. Rendeld meg a KÉSŐI SZOBAELHAGYÁS szolgáltatást, mert mennyivel jobb, hogy reggel 9 óra helyett ráérsz később kiköltözni.

 • A kényelmi szolgálatás díja: helyi idő déli 12 óráig 14.900,-Ft / fő.
 • A kényelmi szolgálatás díja: helyi idő délután 16 óráig 18.900,-Ft / fő.

Milyen plusz grátisz szolgáltatás van?

mutat-jobbra WiFi... Olvass tovább bővebben, kattints ide »»»

Térítésmentes WiFi ingyenes használattal: A Star Beach Rezidencia Resort strandhotelapartmanban a Rezidencia szárny valamennyi szobájában, a Resort szárnyban pedig a közösségi teraszon fogható.

mutat-jobbra Strandszerviz... Olvass tovább bővebben, kattints ide »»»

Üdítő érzés a pirító napfénytől védve heverészni a parton, ha épp nem úszkálsz a tengerben, de nem is akarsz nyakig homokos lenni?

 • Akkor itt a jó hír, mert kézenfekvő megoldást kínál, hogy fogyasztás ellenében a Star Beach strandon Makrygialoson díjmentesen igénybe tudod venni a napozóágyat és napernyőt. A napernyő és napozóágy használatáért nem kell külön fizetned, mert nincs bérleti díja, csupán annyit fizetsz, amennyit ott helyben fogyasztasz. Ilyen egyszerű!

Kedvtelésből tartott kisméretű négylábú kis kedvencedet nem akarod nélkülözni a nyaralás alatt? Megértjük, a családi vakációra hozd magaddal.

Animal footprint icon red glossy round button Mi szívesen látjuk... Olvass tovább bővebben, kattints ide »»»

Egészséges kiskutyádat vagy kicsi cicádat saját felelősségedre a Star Beach Rezidencia Resort strandhotelapartman egyes szállástípusaiba beviheted külön díj ellenében. Azt, hogy melyik szállástípusba, egyeztesd velünk feltétlen előre a megrendelés előtt. Adott szállástípusba szobánként 2 teljes szállásárat fizető személy kíséretében csak 1 kiskutya vagy 1 kicsi cica mehet be. Feltétlen hozd magaddal a kis kedvenced alvó alkalmasságát, étkező tányérkáit, tisztán tartásához szükséges eszközöket és minden mást, ami szükséges a jól szocializált tartáshoz.

Tipp: Ne feledd a kis zacskót sem.

FIGYELEM! A kiskutya vagy kicsi cica befogadási szolgáltatási díja adott szállástípusra: 2.890,-Ft / kis állat / éj.

Maximális biztonságra vágysz? Feltétlen köss nálunk utasbiztosítást is!

Nincs annál megnyugtatóbb érzés, mint amikor tudod, hogy a baleset-, betegség- és poggyászbiztosításod kerek védelmet nyújt.

mutat-jobbra Igen ez kell, mert nem kockáztatom se az én se a családom életét és egészségét... Olvass tovább bővebben, kattints ide »»»

Egy rémálom válik valóra, amikor pont akkor történik valami kellemetlen, amikor valaki a megérdemelt pihenését tölti. Például kiesik a kezedből a többtízezer forintot érő fényképezőgép, pont akkor gyullad be a fogad, amikor azt a legkevésbé szeretnéd, vagy véletlenül elkapsz egy hasmenéses-lázas-hidegrázós vírust…

Ilyen esetekben jól jön egy segítő kéz, és persze egy kis vigasz a kellemetlenségekért. A BBP (vagyis betegség-baleset-poggyász) biztosítás nálunk utazási feltétel, mert a Te biztonságod épp úgy fontos nekünk, mint Neked. Érdemes élned ezzel a pusztán kis összegbe kerülő, ám annál nagyobb biztonságot nyújtó lehetőséggel, mert:

 • nem csak az egészséged, hanem a nyaralás során nálad lévő technikai kütyük (okostelefon, digitális fényképező, táblagép, kamera) is védve lesznek. Ha bármi történik velük, a biztosító kárpótol a téged ért veszteség miatt.
 • jobb nem kockáztatni, hisz a baj legtöbbször akkor üt be, amikor a legkevésbé vagyunk rá felkészülve. Egy külföldi út során is bármi megtörténhet, és jó, ha ilyenkor van, ami ki tud segíteni Téged és családodat a bajból.
 • ha ne adj isten történik bármi, nem neked kell kézzel-lábbal mutogatni, és segítséget hívni, hanem mi ekkor is ott vagyunk és segítünk Neked: a helyszínen magyar nyelvű asszisztencia és mindent elintéz helyetted.

Tipp: A BBP (baleset, betegség, poggyász) biztosítást ezért feltétlenül kérd, amikor leadod a megrendelésed.

A helyi nevezetességet testközelből szemlélni vagy izgalmas programokon részt venni, kitűnő időtöltés a napozás mellett.

Tekintsd meg a fakultatív programokat, melyeket a helyi görög iroda szervez. Ezekre a programokra a helyszínen tudsz jelentkezni. A részletekbe menő tájékoztató: itt

A Star Beach Rezidencia Resort strandhotelapartman területén tilos a dohányzás! Dohányzó vendégeink a bejárattól 5 méterre a kijelölt területen gyújthatnak rá vagy az erkélyen.

Gyerekzsúr, szülinap, névnap, évforduló? Lehetetlen nincs, nézd csak!

Hasznos információkat itt is olvashatsz:
Gyakori kérdésekhez kattints ide >>

Hol van ez a szuper családbarát szálláshely?

GPS: É. 40.412940 K. 22.608330


Nézd meg Makrygialos térképét nagyban, kattints itt a linkre.

busz_piros_h50 BUSSZAL szeretnél jönni?

IGEN, akkor KATTINTS IDE és olvass tovább »»»

Ha az utazást nem tudod, vagy nem akarod saját kocsival, vagy repülővel megoldani, akkor utazz velünk, az “Andromédás” busszal! Meglátod, ez egy remek móka, hiszen már az induláskor elkezdünk ráhangolódni a görög nyaralásra. A buszon görög zenékkel és jó hangulattal várunk! Nálunk a sofőrök szívesen kinyitják a csomagtartót Neked a megállóknál, ha a bőröndödben felejtettél valamit, amire szükséged van.

Buszülőhely ára: 32.990,-Ft / fő, mely tartalmazza a buszülőhely költséget oda-vissza az alapútvonalon és a csomagszállítást (1 db poggyász max.15 kg/fő).
ajandek-piros2 AJÁNDÉK: 1 db/fő kézipoggyász szállítása, mely befér a Vendég buszülése alá.

A busz hétfőn indul oda és másnap kedden érkezik meg az üdülőhelyre. Visszautazás következő hét kedd délután/este és szerdán érkezik haza. A busz általában Budapestről indul. A pontos indulás a buszfelszálló jegyeden lesz rajta, amit 3 nappal az utazás előtt kapsz meg. INGYENES felszállási helyek (határátlépés függvényében): Budapest, Kecskemét, Szeged.

A busz alapútvonala: Budapest-Belgrád-Nis-Skopje-Makrygialos és vissza.

Ha máshol szeretnél felszállni, hogy elérd a Budapestről induló buszjáratot, vagy máshova szeretnél visszaérkezni, mint Budapest, akkor ez egy jutányos különbözeti díj ellenében egyszerűen megoldható:

✓ Székesfehérvár: 9.900,-Ft / fő
✓ Veszprém: 12.900,-Ft / fő
✓ Győr: 15.900,-Ft / fő
✓ Várpalota: 10.900,-Ft / fő

Busz jellemzői: Korszerű, légkondicionálóval rendelkező.
Induláshoz minimális létszám: nincs létszámhoz kötve, mert a megadott turnusokra mindig indul.

repulo_piros_h50 REPÜLŐVEL jönnél egyénileg?

IGEN, akkor KATTINTS IDE és olvass tovább »»»

Akkor Te nem szeretsz késlekedni! Ha villámgyorsan szeretnél a Star Beach Rezidencia Resortba eljutni, akkor repülővel érdemes érkezned. A repülőjegy végleges ára erősen függ az utazók létszámától, a bőröndök és utazótáskák számától, méretétől, a szezon alakulásától és a pillanatnyi foglaltságtól. Ezért, hogy a számodra legoptimálisabb legyen, ennek foglalását egyénileg tudod intézi. És mi segítünk a reptértől egyenesen a Star Beachig tartó transzfer utat megszervezni a megérkezés napján a reptértől a szállásig és a hazautazás napján egyenesen a szállástól a reptérig. A légitársaság járatai menetrend szerinti napokon repülnek Budapestről Thesszalonikibe és vissza.

Az út a reptértől a szállásig mindössze csak egy óra. Ha nem akarsz magad tekeregni a tikkasztó melegben, csomagokkal felrakodva, helyi tömegközlekedési lehetőségek után kutatva, akkor hozz egy okos döntést és vedd igénybe a VIP “háztól-házig” (azaz reptértől szállásig és szállástól reptérig) transzfert.

A VIP “háztól-házig” transzfer díjak Thesszaloniki Makedonia Airport (SKG) – Makrygialos Star Beach szállás közötti útvonalra érvényesek.
A nappali transzfer költségeiről itt és most adunk pontos tájékoztatást:

~ Taxi transzfer 1-4 főig: 39.900,-Ft / egy út nappal
~ Taxi transzfer 1-8 fős minibusszal: 69.900,-Ft / egy út nappal

Az este 18 óra és reggel 10 óra közötti PRÉMIUM VIP transzfert minimális különbözeti díjjal (+9.999,-Ft/egy út) tudod megrendelni.

Rendeld meg nyugodtan a profi reptéri transzferszolgáltatást, így még ezekhez az előnyökhöz is hozzájutsz, ami a Te saját kényelmedet szolgálja:

 • A transzfer korlátlan alkalommal behajthat az indulási szintre, és ott maximum 1 órát várakozhat. Miért jó ez Neked? Mert nem kell kapkodnod, van idő a ki- és bepakolásra.
 • A vendégeinket érkezéskor névtáblával fogadjuk a Thesszaloniki reptéren. Miért könnyíti meg ez az életed? Mert így kizárt, hogy elkeveredj a reptéri forgatagban, vagy netán rossz felé indulj tovább.

car_piros_h50 Egyénileg AUTÓVAL érkezel?

IGEN, akkor KATTINTS IDE és olvass tovább »»»

Igen, a legnagyobb szabadságot valóban ez adja meg Neked. Hiszen a helyszínen nem kell közlekedési lehetőségek után kajtatnod. Csak bepattansz az autóba, és nyakadba veheted a környéket.

Azonban érdemes részt venned a szervezett fakultatív programokon is, mert olyan ismeretekkel leszel gazdagabb, amit az útikönyvekből nem tudsz megszerezni, sőt, olyan helyeket is megismersz, ami eszedbe sem jutna, hogy azt is megnézd, ha már ott vagy.

Autódat nálunk biztonságban tudhatod, akkor is, ha épp a tengerparton sütkérezel, vagy az esti görög forgatagban zorbázol és ouzo-zol a helyiekkel. Velünk nem kell külön díjat fizetned a parkolásért.

Nálunk ilyet is tudsz kérni: Ha szeretnél fenntartott VIP PARKOLÓHELYET a gépjárművednek a Star Beaches nyaralás egész ideje alatt, kérd már az árajánlatkérés pillanatában, mert korlátozottak a férőhelyek. Foglald le tüstént a kiszámítható és maceramentes parkolásért, mert az előre megrendelt fenntartott VIP PARKOLÓHELY elsőbbségi áron most csak 2.890,-Ft/személygépjármű/nap. Fenntartott VIP PARKOLÓHELY utólagos megrendelése csak hely függvényében és 3.490,-Ft/személygépjármű/nap összegért lehetséges.

ajandek-piros2 Prémium AJÁNDÉK:
Autóval utazol és nálunk foglalod le a nyaralásod Makrygialosra, ezért jogosulttá válsz, hogy kérd a praktikus trükköket tartalmazó úti leírást és útvonaltervet, amit majd a voucherrel együtt fogsz megkapni e-mailben.
Ráadásul 5.000,-Ft helyett most INGYEN tudod megkaparintani, és az igényedet jelöld be alul az árajánlatkérő formon. Miért adjuk ezt Neked? mert ezzel 1000 %-ig tudjuk segíteni az egyéni autós utazásod.

Most kérj személyes árajánlatot az igényfelmérő űrlap kitöltésével. Töltsd ki, küldd el, kötelezettséged még nincs vele. Mi történik, miután rákattintasz a Kérem most az ár-előkalkuláció gombra?

1. Miután megérkezik az online a személyes ár-előkalkulációkérésed, kapcsolatba lépünk Veled. Nézd az e-mail fiókodat, mert oda válaszolunk. Ha nem kapnál e-mail levelet vagy telefonhívást 1 munkanapon belül, akkor értesíts bennünket (telefon: 30/6422922) vagy írjál Facebookon nekünk.

2. Egyeztetés után a Te igényeiddel harmonizálva írásban eljuttatjuk Neked az extra-precíz szolgáltatás összegzőt, a díjbekérőt. Itt még mindig a döntés a Te kezedben van, kéred vagy sem.

3. Ha kéred és jössz, akkor elküldöd pontosan kitöltve a megrendelőt és átutalással kiegyenlíted a részvételi díjat a K&H Bankban vezetett folyószámlánkra.

pirosnyil-jobbra-le_short

A sikeres online ár-előkalkuláció kéréséhez a piros *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!

MINDEN MEZŐT töltsél ki, mert csak akkor fogod tudni elküldeni!

1. Teljes neved, és írd meg azt is, hogyan szólítsunk meg*

2. E-mail címed*
Olyan e-mail címet adj meg, amit biztosan használsz és működik, mert oda válaszolunk azonnal az ár-előkalkuláció kérésed sikeres elküldése után.
Fontos infó, ha yahoo-s e-mail címed van: amennyiben rendelkezel másik e-mail címmel, ami nem yahoo-s, akkor azzal töltsed ki légy szíves ezt a formot, hogy sikeres legyen az elküldés.

3. Telefonszámod*
Valós telefonszámot írj be kérlek!

4. A gördülékenyebb ügyintézés végett, ha kéred, felhívunk telefonon, hogy egyeztessünk.*
Jelöld be, mikor hívjunk fel!
11-13 óra között kérek telefonhívást13-15 óra között kérek telefonhívást15-17 óra között kérek telefonhívástCsak akkor kérek telefonhívást, ha 1 napon belül nem válaszolok az e-mailre


5. Utasok létszáma*
Ide írd be, hányan jöttök a vidám TENGERPARTI CSALÁDI NYARALÁSRA a Star Beach Rezidencia Resort strandhotelapartmanba!

6. A veled együtt utazó GYERMEK(EK) tényleges születési idejét írd be ide, mert a gyermekkedvezmény érvényesítéséhez szükséges. (év/hó/nap)
Ha nem akarsz igénybe venni gyermekkedvezményt, akkor ezt a sort ne töltsd ki.

7. Utazás ideje*
Itt válaszd ki az IDŐPONTOT, amelyik megfelelő a családod számára. Több turnusra mennél? van rá mód, az Üzeneted részbe írd be. (A dátumok a megérkezés és elutazás napját jelölik. A busz a megérkezés időpontja előtti napon indul ki és elutazásnál a következő napon érkezik vissza.)

8. Válassz szobatípust*
Te döntesz, hogy milyen és hány személyes családi szobát kérsz. Az árát feljebb extraprecízen megtalálod az oldalon, melyik mennyibe kerül. A létszám végett, kérlek vedd figyelembe, hogy van 1 légteres és 2 légteres elhelyezés is. Azért, hogy kényelmesen elférjetek a családdal és nyugodtan tudjatok aludni. Pótágyra korlátozottan van mód egyes szállástípusoknál.

9. Étkezés*
Itt tudod megadni az étkezési igényed. Mások azért kérték a félpanziót, hogy a szabi óráit ne kelljen napi főzőcskézéssel tölteniük a tengerparti családos nyaraláson. Úgy gondolták, jut idő mindenre, ha a fullextrát választják. Helyesen döntöttek. A jól megérdemelt pihenő napjai alatt maximális kiszolgálást preferálták, mert akkor mosogatni sem kell, ezért félpanziós étkezést választották.

10. Légkondi igény*
Szereted, ha hűs szoba fogad egy forró nap után? Akkor jelöld be! Mert, ha már mindent megadsz magadnak, ami jár Neked a pihenésed alatt, akkor ez dukál a családos tengerparti nyaraláshoz.
Igen, megrendelem a klímahasználatot és fizetem a díjátNem kérek klímát, köszönöm


11. Elsőbbségi szobaelfoglalás, mert szereted a kényeztető szolgáltatást, hogy mielőbb beköltözöl a szobádba.*
Alapesetben a szobákat megérkezés napján helyi idő 14 órától lehet elfoglalni, mert a Vendégek délelőtt 9 órakor költöznek ki. Rendeld meg és 14 óra helyett már 12 órakor elfoglalhatod a szobád.
Igen kérem, helyi idő 12 órától és fizetem a díjátNem kérem


12. Késői szobaelhagyás, mert szereted a kényeztető szolgáltatást, hogy tovább maradsz a szobádban.*
Jól jön a nyaralás utolsó napján, hogy nem kell korán felkelned, mert mennyivel jobb, hogy reggel 9 óra helyett ráérsz később kiköltözni.
Igen kérem, helyi idő 12 óráig és fizetem a díjátIgen kérem, helyi idő 16 óráig és fizetem a díjátNem kérem


13. Mivel utazol*
Válaszd ki mindenképp a közlekedés módját!

14. Busz felszállás helye*
A busszal oda- és vissza is szállítunk. A busz alapútvonala, ahol csatlakozni tudsz a buszhoz a családdal: Budapest-Kecskemét-Szeged. Válaszd ki a számodra megfelelőt.
BudapestKecskemétSzegedNem busszal utazom


15. Busz kényelmi szolgáltatás felszállás helye*
Különbözeti díjat fent a táblázat alatt lejjebb görgetve a BUSSZAL szeretnél jönni? részben találod. A férőhelyek száma limitált.
Köszönöm, nem kéremGyőr, príma kérem és fizetem a díjátVeszprém, rendben kérem és fizetem a díjátVárpalota, igen kérem és fizetem a díjátSzékesfehérvár, jó lesz kérem és fizetem a díjátNem busszal utazom


16. Autódnak kiemelt VIP parkolóhely használat*
Előre fenntartott parkolóhely, limitált férőhellyel, ezért már itt jelöld be, hogy kéred.
Igen kérem és előre megrendelem, mert akkor nem kell parkolóhelyet keresnem az utcánNem kérem, mert nem számít a fenntartott helyNem autóval utazom


17. Autóval utazol Makrygialosra, és a foglalásodhoz kéred a Prémium AJÁNDÉKOD 5000,-Ft helyett most INGYENESEN?*
Csak akkor jelöld be, ha autóval utazol.
Igen kérem az ingyenes AJÁNDÉK praktikus trükköket tartalmazó úti leírást és útvonaltervetNem kérem az INGYENES ajándékot, mert valahogy majd csak odatalálokNem autóval utazom


18. VIP reptéri transzfer Thesszaloniki reptér és Makryialos StarBeach között a megérkezés napján és a hazautazás napján*
A repülőjegyet a repülőtársaságnál magad vásárolod meg a család részére, mert függ a személyek és a csomagok számától és a szezontól. A reptéri transzferről pedig mi gondoskodunk Görögországban, ha megrendeled. Előre megrendelt repülőtéri transzfer szolgáltatási díját fent a táblázat alatt lejjebb görgetve a REPÜLŐVEL jönnél egyénileg? részben találod. A férőhelyek száma limitált. Te döntesz, melyiket kéred. Számolj a csomagjaid számával is.
Ezt kérem: 1-4 főig, mert jó érzés, ha már a reptéren szívélyesen köszöntenek.Ezt kérem: 1-8 főig minibusszal, mert jó érzés, ha már a reptéren szívélyesen köszöntenek.Nem kérem, mert nem lényeges a vendégvárás személyre szólóan.Nem repülővel utazom


19. Utasbiztosítás*
A család és jómagad biztonsága végett azért fontos, ha ne adj Isten történne valami, jól jön a segítő kéz.
prémium tengerparti utasbiztosítást kérek 730,-Ft/fő/napextra tengerparti utasbiztosítást kérek 1150,-Ft/fő/nap


20. Rendelkezel kedvezményre jogosító üdülési utalvánnyal vagy kuponnal?*
Ha a válaszod igen, akkor az Üzeneted részbe írd be feltétlenül, hogy hol kaptad és mekkora összegre szól. Ha az üdülési utalványon nem elegendő az egyenleg a kért utazási programhoz, akkor a fennmaradó részt átutalással tudod kiegyenlíteni.
Igen és szeretném most beváltani.Nem, nincs üdülési utalványom, se kuponom.


21. Üzeneted*
Üzenetedben írj meg nyugodtan minden egyéb közlendőd, amit fontosnak tartasz!
Ha nincs mit üzenj, akkor csak ezt írd be légyszi: köszönöm.

22. Milyen eszközön megnyitva töltöd ezt a formot?*
Kérjük bejelölni, mert ezzel segíted a munkánkat. Köszönjük!
Ha van asztali számítógéped vagy laptopod, praktikusabb azon megnyitva kitölteni, mert a nagyobb kijelzőn könnyebb és átláthatóbb.

Asztali számítógépOkostelefonTabletLaptop


23. Jártál már Görögországban?*
Ha válaszod, igen, hol?
Igen, persze, imádomNem, még soha, idén jött el az ideje

24. Itt jártam már Görögországban*
Akárhány helyet felsorolhatsz!

25. Facebook közösségi oldalon elérhető vagy?*
Ha igen, hol és milyen névvel? Beírhatod a közvetlen linket is!

26. Hol hallottál, olvastál az Andromeda Travel Utazási Irodáról?*
Ha interneten, kérjük segítsd munkánkat és írd meg hol pontosan.

27. Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot*
Elfogadom, igen

28. Hozzájárulok ahhoz, hogy az Andromeda Travel Utazási Iroda az e-mail címemre elektronikus hírlevelet, marketingcélú küldeményt küldjön.
Hozzájárulok, igen

Feltétlen nézd meg, hogy MINDEN MEZŐT KITÖLTÖTTÉL-E, mert csak akkor fogod tudni elküldeni az ár-előkalkuláció kérésed. Azt is figyeld, hogy az adatvédelmi szabályzatot bepipáltad-e!

Mit tegyél, miután kérted online az ár-előkalkulációt? Irány az e-mail fiókod és nyisd meg a leveled.

29. Kérlek, az alábbi mezőbe írd be a lent látható ellenőrző kódot, mert a biztonság prioritás az Andromeda Travel Utazási Irodánál.
Mikor rákattintasz a küldésre, utána célszerű azonnal megnézned az e-mailedet, mert oda érkezik a válaszunk.

captcha

30. Kérlek, az alábbi mezőt mindenképp jelöld be.*


Igen, szeretnék a családbarát Star Beach Rezidencia Resortban nyaralni a családommal, ezért küldjétek el nekem az ár-előkalkulációt. Amikor olvastam, nagyjából én is összeadtam az árakat, de szeretném pontosítani, hogy jól adtam-e össze.

A *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!
A jelentkezés után pár percen belül küldünk egy visszaigazoló e-mailt. A díjbekérő összekészítésénél személyre szabottan figyelembe vesszük az összes kérésed, amit ránk bíztál.

*****