Gyerekbarát apartmanok és bababarát szállások közvetlen tengerparti strandhotelapartmanban bársonyhomokos stranddal, a legelterjedtebb Makrygialos üdülőhelyen Görögországban, a Star Beach Rezidencia Resort

Ez a tengerparti nyaralás akkor megfelelő neked, ha közvetlen csak tengerparti apartman érdekel Görögországban. Nem a dombtetőn, nem nem a szomszéd utcában, és nem feljebb 2-vel és nem a harmadik soron, akkor a Star Beach Rezidencia Resortot válaszd.

Ideális a gyermekkel érkező vendégek tengerparti pihenésére, mert nyugodt hangulata van és közvetlen vízparti strandhotelapartman Görögországban. Nyugodt szívvel ajánljuk. Saját bársonyhomokos strandszakasszal,  árnyékot nyújtó napernyőkkel és nyugágyakkal. És a kicsiknek élményekkel teli vidám görög gyermekjátszó ingyenes használattal, vakációs kedvezménnyel.

Beszéljenek helyettünk a Vendégek, mert csak az számít, hogy ők hogyan érezték magukat.
Attila szívből jövő ajánlása:

A Star Beach Resort strandjánál tenger vize kellemesen meleg, mert ez a legzártabb része az öbölnek és sekély a víz jó darabig.

Az Andromeda Travel a Star Beach Rezidencia Resort európai és egyben magyarországi márka képviselete. Itt Te is megtalálod a számításod, és első kézből foglalod le.

A weboldalról magad tudod összeválogatni, hogy melyik apartmanra van szükséged és csak azért fizetsz, mert nincs rejtett költség és zsákbamacska sem.

Babett és családja gondoskodó vendéglátásra és a tengerre & tengerpartra néző gyönyörű kilátásra vágyott álmai tengerparti nyaralásán. Sokáig keresgéltek, mire rábukkantak a Star Beach Rezidencia Resortra. Mikor megtalálták, egy pillanatig sem gondolkodtak, mert minden adott volt, hogy szívük szerint teljesüljön. Döntöttek és azonnal foglalták az Andromeda Travelnél.

“Gyönyörű volt a kilátás az apartmanból. Kedvesek a vendéglátóink. Évának a gondoskodásért külön köszönet. Finomak az ételek. Összességében annak ajánlanánk kortól függetlenül, akik pihenni, kikapcsolódni, nyugodtan fürdőzni szeretnének. Igazi görög kis falu, nyugodt, szép parttal. Nagyon érdekes és pihentető volt. Köszönjük az itt létet.”

Babett, Szelli, Rella, Zoli, Bandi és Karol

Mitől válik különlegessé egy pillanat? Csakis az embertől. Görögországban Makrygialoson a tengerparti nyaraláson segítünk neked benne, hogy a legjobbat hozd ki magadból. Az Andromeda Travel Görögország Tengerparti Nyaralóhely Márka Szakértője szeretettel fogadja érdeklődésed és foglalásod.

MAGYAR NYELVEN segítségedre lesz a könnyen elérhető profi szakképviseletünk a helyszínen.

A gyermekkel érkező családok a Star Beach Rezidencia Resort 4 csillagos színvonalú strandhotelapartmant választják a görögországi tengerparti nyaralásukhoz. A 7 LEGFŐBB OK, hogy miért:

Bársonyhomokos strand, közvetlen tengerpart, és sekély víz. A tengervíz hőmérséklete az átlagnál melegebb hőmérsékletű, mert a zárt öböl legbelsőbb részén van.

Külön gyermekjátszó részlege van, az örömteli szabadidő minőségi eltöltésére.

 Ingyenes szállás a gyermeknek a megadott korosztályon belül.

 Színes mesefigurákkal díszített baba-mama szoba áll rendelkezésre a földszinten, pelenkázóval és etetőszékkel.

A gyerekbarát apartmanok és bababarát szállások nagyon kedveltek a családok részéről és egytől egyig mindig elkelnek, ezért még ma foglald le magatoknak a legszimpatikusabbat, nehogy lemaradjatok róla!

KINEK való ez a tengerparti nyaralás? 

Aki csak biztosra megy és nem kockáztat, hogy azt kapja-e vagy sem, amit lefoglal, mert lényeges a harmonikus igényesség, a minőség és az, hogy kizárólag a közvetlen tengerparti szállás bársonyhomokos stranddal jöhet számításba rejtett költségek nélkül.

Kinek NEM való ez a tengerparti nyaralás?

Nem Neked való,

ha turistákkal telezsúfolt, éjjel-nappal hangosan nyüzsgő nyaralást keresel puccparádéval.

ha számodra lényegtelen a minőség és nem fontos a biztonság a családi üdülés során.

ha nem szereted a napsütést, a tengert, a homokos strandot és a kedves embereket.

ha mindegy milyen a szállás, ahol alszol a családoddal, csak a legolcsóbb legyen.

ha sokszáz szobás hatalmas szállodában akarsz nyaralni kirakodóvásárral.

Mit mondanak még a gyermekkel érkező Vendégek, miért jó még a Star Beach Rezidencia Resort strandhotelapartman Görögországban Makrygialoson?

Könnyű megközelíteni a Star Beach Rezidencia Resortot, mert a görögországi határátlépés után a legelső tengerparti üdülőhelyen Makrygialoson van.

Az eredeti tengeri sós levegő csodákat művel, és mikor hazautazunk, pár hétig nem kell allergológushoz menni vagy pulmanológushoz. Mert itt, ahol a Star Beach Rezidencia Resort strandhotelapartman épült, a tengerparton töltött friss sós levegő előnyösen segíti a téli légúti megbetegedések leküzdését. Saját tapasztalatból mondják a visszatérő gyermekes vendégek, hogy még nagyban hozzájárul a fejlődő gyermek immunrendszerének erősítéséhez.

A legjobb helyen jársz, ha szeretnél végre a mindennapi rohanós mókuskerékből kilépni, és elutazni oda, ahol a család minden tagja jól érzi magát. Mert a Star Beach Rezidencia Resort strandhotelapartman stresszmentes pihenésre és végtelen ellazulásra tökéletes.

Kristóf és családja azért választotta ezt, mert szerették volna, ha életük első tengerparti családi nyaralásán szeretetteljes fogadtatásban van részük. A foglalásban messzemenő segítséget az Andromeda Travel Utazási Iroda Makrygialos üdülőhely szakértő munkatársai nyújtottak.

andromedatravel_utazas__tengerparti_nyaralas_gyerekekkel_vendegvelemenyek2

 

„Családunkkal már nem először nyaraltunk Makrygialoson. Azért választjuk szívesen ezt az üdülőhelyet Görögországban, mert szeretetteljes vendégfogadásban van részünk, a gyermekeink nagyon játszanak mindig a görög gyerekekkel, még ha nem is beszélik egymás nyelvét, akkor is, emlegetik, hogy ugye, a Vangelisékhez megyünk jövőre is nyaralni? A strandok változatosak és épp ezért több helyen is játszhatunk a vízben. A gyermekeink imádják. Hát mely szülő tudna ennek a kedves kérésnek ellenállni?!”

Kristóf és családja

 

Kívánok sok-sok vidám tartalmas napot gyermekeddel. Nézd meg a rövid videót, ahol nem statiszta gyerekeket és szüleit látod, hanem valós örömteli pillanatok az életből.

 

Nyaralj úgy, hogy a család minden tagja elégedett!

Míg a gyerekek felszabadultan homokoznak a tengerparti strandon vagy pancsolnak a tengerben, a felnőttek nyugodtan pihennek, mert tudják, hogy a gyerekek biztonságban vannak a sekély vízparton. Engedj teret az önfeledt közös tengeri bohóckodásnak is.

A szülők pihenni érkeznek, a gyerekek pedig egészen másért. Fiúk vagy lányok, kicsik vagy nagyok, őket a felfedezés, a játszás, a kaland, az izgalom hajtja.

A kisvendégek a tengerparti strand mellett élvezettel veszik birtokba a Star Beach Rezidencia Resort strandhotelapartman barátságos görög gyerekjátszó birodalmát.

Tarts velünk az utazásra, az igazi, hamisítatlan görögországi valóságba a tengerpartra a Star Beach Rezidencia Resort strandhotelapartmanba.

Képzeld! Van olyan strand rész is a hosszú partszakaszon Makrygialoson, ahol kicsi kis, színes halak úszkálnak a sekély vízben a fürdőzők lábainál. Ez önmagában is újdonság, kaland a kicsi és nagy gyerekeknek, ám a felnőtteknek is.

A tenger vízszint alacsony, így ne hagyd otthon a búvárkodó szemüveget sem, ha szeretnéd megfigyelni a tenger alatti világot.

Kellemes családias fogadtatásban lesz részetek a közvetlen tengerparti Star Beach Rezidencia Resort strandhotelapartmanban.

Mi mindent lebonyolítunk A-tól Z-ig. Friss és praktikus mesterfogásokat adunk át teljesen díjmentesen a részvételi jeggyel együtt az utastájékoztatóban azért, hogy ezzel egyszerűen elkerüld a buktatókat, mert erről csak kevesen tudnak. Óriási segítség ez, mert ezek az infók elengedhetetlenek a zökkenőmentes közlekedéshez, és sem útikönyvekben, sem internetről nem gyűjthető össze.

Első kézből olyan értékes információkkal tudja támogatni az Andromeda Travel a vendégei odajutását Makrygialosra a Star Beach Rezidencia Resort strandhotelapartmanba, amelyek másutt nem szerezhetőek be. Ezek igazán fontosak és lényegesek. Kérd a fullextrás tengerparti családos nyaralási csomagot, mert abba mindent beleteszünk, amit csak lehet.

Nektek más dolgotok nem lesz, mint felhőtlenül élvezni

 • a családi együttlétet,
 • a csodaszép napfényt,
 • a finomhomokos strandot és
 • a lágyan simogató tengert.

Az Andromeda Travel családias görögországi szállások gyerekbarát- és bababarát centrikusak itt az autentikus hangulatú tengerparti görögországi nyaralóhelyen, Makrygialoson.

Családostul nyaralt Attila és Marika a gyerekekkel Star Beach Rezidencia Resortban. A családjuk számára fontos volt, hogy azt is tudják előre konkrétan, hogy az a tengerre és tengerpartra néző apartman, amit kinéztek, melyik lesz pontosan. Ezért az Andromeda Travel mellett döntöttek.

„Családommal a Star Beach nagy apartmanját választottuk. Mert az utazási irodában már a fotókon az erkélyünket is megmutatták. Ha ezt nem a saját szememmel látom, el sem hiszem. Izgatottan vártuk az utazás napját. Valóban azt kaptuk, amit előzetesen az utazási iroda honlapján láttunk. A gyerekek imádták, hogy csak pár lépés volt a szállás saját homokos strandja. Mi szülők teljesen nyugodtak voltunk, mert láttuk a sekély vízben jókat kacarásznak. Az üdülőkomplexum gyerekkuckója kellemes játékos estéket nyújtott. Úgy érezzük, visszajövünk még Hozzátok, mert végre az egész család élvezi tudta a nyaralást.”

Attila, Marika és a gyerekek

kagylok2kagylok1kagylok3

Vágytok arra, hogy különféle tengeri kagylókat gyűjtögessetek? Makrygialoson a homokos strand közelében, a sziklás és kavicsos öböl partszakaszán gyönyörűeket találtok.

Hozd a gumipapucsod, mert sok oly különleges tengeri kagyló van, amit eddig csak az üzletben láthattál vagy még ott sem, úgy, hogy érdemes felszedegetni, mert más üdülőhelyeken csak a képeslapokon látják a turisták.

A családi tengerparti nyaralás a Star Beach Rezidencia Resort strandhotelapartmanban úgy áll össze, mint egy ókori, görög mozaik. Apró elemekből, a végén tökéletes egységet alkotva.

Benéznél a kulisszatitkok mögé? Nyugodtan tedd meg, megmutatjuk. A legjobb szobákat már korán lefoglalják. Álmaidban szenvedélyesen áhítozol, hogy lásd a szobádból a varázslatosan kék tengert, vagy éjszaka elaludnál a hullámok édes morajlására? Döntsd el, melyik legyen.

Ez jól hangzik. És most lássuk, mennyibe kerülnek a Star Beach Rezidencia Resort strandhotelapartman bababarát szállások és gyerekbarát apartmanok?

IDE KATTINTS »» Itt találod a választáshoz a vidám színpompában tündöklő tengerparti STAR BEACH RESORT szobáit képekkel, leírással, és aktuális árakkal.

Kényelmi szolgáltatások igényelhetőek, mert ezek is a teljes nyaralás élményéhez hozzájárulnak. Tudd meg, milyen előnyökhöz jutsz, ha megrendeled. Kattints a fenti linkre, válassz szobatípust és ott az oldalon lejjebb görgetve a kényelmi szolgáltatásokat is megtalálod.

Ez a Star Beach bársonyhomokos strand, sekély vízpart, színes nyugágyak és árnyékot nyújtó napernyők, zuhanyzó a parton.

Attila, Anikó és társaságuk szerették volna, ha nem a napi főzőcskézéssel kell tölteniük a tengerparti nyaralást. Úgy gondolták, jut idő mindenre, ha a fullextrát választják. Helyesen döntöttek. A jól megérdemelt pihenő napjai alatt maximális kiszolgálást preferálják, mert akkor nem kell mosogatni sem, ezért félpanziós étkezést is kértek.

“Nagyon kellemes napokat töltöttünk Makrygialoson. Szeretnénk kiemelni az étkeztetést, ami mindig friss, finom és elegendő volt. Köszönjük a személyzet odaadó munkáját, kedvességüket. Igazán szép napokat töltöttünk itt, és olyan érzéssel megyünk el, hogy biztos, hogy visszajövünk.”

Attila, Anikó és még sokan mások

vacsora1_h120vacsora2_h120vacsora3_h120

A helyi nevezetességet testközelből szemlélni vagy izgalmas programokon részt venni, kitűnő időtöltés a napozás mellett.

Tekintsd meg a fakultatív programokat, melyeket a helyi görög iroda szervez. Ezekre a programokra a helyszínen tudsz jelentkezni. A részletekbe menő tájékoztató: itt

A Star Beach Rezidencia Resort strandhotelapartman területén tilos a dohányzás! Dohányzó vendégeink a bejárattól 5 méterre a kijelölt területen gyújthatnak rá vagy az erkélyen.

Gyerekzsúr, szülinap, névnap, évforduló? Lehetetlen nincs, nézd csak!

Hasznos információkat itt is olvashatsz:
Gyakori kérdésekhez kattints ide >>

Hol van ez a szuper családbarát szálláshely?

GPS: É. 40.412940 K. 22.608330

Nézd meg Makrygialos térképét nagyban, kattints itt a linkre.

Most kérj személyes ajánlást az igényfelmérő űrlap kitöltésével. Töltsd ki, küldd el, kötelezettséged még nincs vele. Mi történik, miután rákattintasz a Kérem most az ajánlást gombra?

1. Miután megérkezik az online ajánláskérésed, kapcsolatba lépünk Veled. Nézd az e-mail fiókodat, mert oda válaszolunk. Ha nem kapnál e-mail levelet vagy telefonhívást 1 munkanapon belül, akkor értesíts bennünket külön e-mailben vagy írjál Facebookon Messengeren nekünk.

2. Egyeztetés után a Te igényeiddel harmonizálva írásban eljuttatjuk Neked az extra-precíz szolgáltatás összegzőt, a díjbekérőt. Itt még mindig a döntés a Te kezedben van, kéred vagy sem.

3. Ha kéred és jössz, akkor elküldöd pontosan kitöltve a megrendelőt és átutalással kiegyenlíted a részvételi díjat a K&H Bankban vezetett folyószámlánkra.

pirosnyil-jobbra-le_short

  Az igényfelmérő sikeres elküldéséhez a piros *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!

  MINDEN MEZŐT töltsél ki, mert csak akkor fogod tudni elküldeni az ajánláskérést!

  1. Teljes neved, és írd meg azt is, hogyan szólítsunk meg*

  2. E-mail címed*
  Olyan e-mail címet adj meg, amit biztosan használsz és működik, mert oda válaszolunk azonnal az ár-előkalkuláció kérésed sikeres elküldése után.
  Fontos infó, ha yahoo-s e-mail címed van: amennyiben rendelkezel másik e-mail címmel, ami nem yahoo-s, akkor azzal töltsed ki légy szíves ezt a formot, hogy sikeres legyen az elküldés.

  3. Telefonszámod*
  Valós telefonszámot írj be kérlek!

  4. A gördülékenyebb ügyintézés végett, ha kéred, felhívunk telefonon, hogy egyeztessünk.*
  Jelöld be, mikor hívjunk fel!
  11-13 óra között kérek telefonhívást13-15 óra között kérek telefonhívást15-17 óra között kérek telefonhívástCsak akkor kérek telefonhívást, ha 1 napon belül nem válaszolok az e-mailre


  5. Utasok létszáma*
  Ide írd be, hányan jöttök a vidám TENGERPARTI CSALÁDI NYARALÁSRA a Star Beach Rezidencia Resort strandhotelapartmanba!

  6. A veled együtt utazó GYERMEK(EK) tényleges születési idejét írd be ide, mert a gyermekkedvezmény érvényesítéséhez szükséges. (év/hó/nap)
  Ha nem akarsz igénybe venni gyermekkedvezményt, akkor ezt a sort ne töltsd ki.

  7. Utazás ideje*
  Itt válaszd ki az IDŐPONTOT, amelyik megfelelő a családod számára. Több turnusra mennél? van rá mód, az Üzeneted részbe írd be. (A dátumok a megérkezés és elutazás napját jelölik. A busz a megérkezés időpontja előtti napon indul ki és elutazásnál a következő napon érkezik vissza.)

  8. Válassz szobatípust*
  Te döntöd el, melyik szállás a legszimpatikusabb és a legkényelmesebb a családod számára, amit kérsz. A Star Beach Rezidencia Resort szállás árát extraprecízen megtalálod az Andromeda Travel Utazási Iroda weboldalán, mennyibe kerül. A létszám végett, kérlek vedd figyelembe, hogy van 1 légteres és 2 légteres elhelyezés is. Azért, hogy kényelmesen elférjetek a családdal és nyugodtan tudjatok aludni. Pótágyra korlátozottan van mód egyes szállástípusoknál.

  9. Étkezés*
  Itt tudod megadni az étkezési igényed. Mások azért kérték a félpanziót, hogy a szabi óráit ne kelljen napi főzőcskézéssel tölteniük a tengerparti családos nyaraláson. Úgy gondolták, jut idő mindenre, ha a fullextrát választják. Helyesen döntöttek. A jól megérdemelt pihenő napjai alatt maximális kiszolgálást preferálták, mert akkor mosogatni sem kell, ezért félpanziós étkezést választották.

  10. Légkondi igény*
  Szereted, ha hűs szoba fogad? Akkor jelöld be! Mert, ha már mindent megadsz magadnak, ami jár Neked a pihenésed alatt, akkor ez dukál a családos tengerparti nyaraláshoz.
  Igen, megrendelem a klímahasználatot és fizetem a díjátNem kérek klímát, köszönöm


  11. KORÁBBI szobabeköltözés VIP szolgáltatás, mert szereted a kényeztető szolgáltatást, hogy mielőbb beköltözöl a szobádba.*
  Alapesetben a szobákat megérkezés napján helyi idő 14 órától lehet elfoglalni, mert a Vendégek délelőtt 9 órakor költöznek ki. Rendeld meg és 14 óra helyett már déli 12 órakor elfoglalhatod a szobád. A szolgáltatás díját az utazási időpont ismeretében adjuk meg, hely függvényében.
  Igen kérem, helyi idő 12 órától és fizetem a díjátNem kérem


  12. KÉSŐBBI távozás a szobából VIP szolgáltatás, mert szereted a kényeztető szolgáltatást, hogy tovább maradsz a szobádban.*
  Jól jön a nyaralás utolsó napján, hogy nem kell korán felkelned, mert mennyivel jobb, hogy reggel 9 óra helyett ráérsz később kiköltözni. A szolgáltatás díját az utazási időpont ismeretében adjuk meg, hely függvényében.
  Igen kérem, helyi idő 12 óráigIgen kérem, helyi idő 12 óráigIgen kérem, helyi idő 16 óráigNem kérem


  13. Mivel utazol*
  Válaszd ki mindenképp a közlekedés módját!

  14. Busz felszállás helye*
  A busszal oda- és vissza is szállítunk. A busz alapútvonala, ahol csatlakozni tudsz a buszhoz a családdal: Budapest-Kecskemét-Szeged. Válaszd ki a számodra megfelelőt.
  BudapestKecskemétSzegedNem busszal utazom


  15. Busz kényelmi szolgáltatás felszállás helye*
  A kényelmi szolgáltatási díját az utazási időpont és a személyek számának ismeretében adjuk meg, hely függvényében. A férőhelyek száma limitált.
  Köszönöm, nem kéremGyőr, príma kérem és fizetem a díjátVeszprém, rendben kérem és fizetem a díjátSzékesfehérvár, jó lesz kérem és fizetem a díjátNem busszal utazom


  16. Autódnak kiemelt VIP parkolóhely használat*
  Csak akkor jelöld be, ha autóval utazol. Előre fenntartott parkolóhely térítés ellenében, limitált férőhellyel, ezért már itt jelöld be, hogy kéred.
  Igen kérem és előre megrendelem, mert akkor nem kell parkolóhelyet keresnem az utcánNem kérem, mert nem számít a fenntartott helyNem autóval utazom


  17. Autóval utazol Makrygialosra, és a foglalásodhoz kéred a Prémium AJÁNDÉKOD 5000,-Ft helyett most INGYENESEN?*
  Csak akkor jelöld be, ha autóval utazol.
  Igen kérem az ingyenes AJÁNDÉK praktikus trükköket tartalmazó úti leírást és útvonaltervetNem kérem az INGYENES ajándékot, mert valahogy majd csak odatalálokNem autóval utazom


  18. Privát VIP reptéri transzfer Thesszaloniki reptér és Makryialos StarBeach között a megérkezés napján és a hazautazás napján*
  A repülőjegyet a repülőtársaságnál magad vásárolod meg a család részére, mert függ a személyek és a csomagok számától és a szezontól. A reptéri transzferről pedig mi gondoskodunk Görögországban, ha megrendeled. Előre megrendelt privát VIP repülőtéri transzfer szolgáltatási díját az időpont és a személyek számának ismeretében adjuk meg. A férőhelyek száma limitált. Te döntesz, melyiket kéred. Számolj a csomagjaitok számával is.
  Ezt kérem: 1-4 főig, mert jó érzés, ha már a reptéren szívélyesen köszöntenek.Ezt kérem: 1-8 főig minibusszal, mert jó érzés, ha már a reptéren szívélyesen köszöntenek.Nem kérem, mert nem lényeges a vendégvárás személyre szólóan.Nem repülővel utazom


  19. Utasbiztosítás*
  A család és jómagad biztonsága végett azért fontos, ha ne adj Isten történne valami, jól jön a segítő kéz.
  prémium tengerparti utasbiztosítást kérek 730,-Ft/fő/napextra tengerparti utasbiztosítást kérek 1150,-Ft/fő/nap


  20. Rendelkezel kedvezményre jogosító üdülési utalvánnyal vagy kuponnal?*
  Ha a válaszod igen, akkor az Üzeneted részbe írd be feltétlenül, hogy hol kaptad és mekkora összegre szól. Ha az üdülési utalványon nem elegendő az egyenleg a kért utazási programhoz, akkor a fennmaradó részt átutalással tudod kiegyenlíteni.
  Igen és szeretném most beváltani.Nem, nincs üdülési utalványom, se kuponom.


  21. Mekkora a maximálisan vállalható keretösszeg, amit a megrendelni kívánt családi apartman szállásra tudsz szánni? *
  (! utazási költség, étkezés és költőpénz nélkül !)
  Azért, mert több verzió is van Makrygialos tengerparti üdülőhelyen és válaszoddal segíted szűkíteni a kört.

  22. Üzeneted*
  Üzenetedben írj meg nyugodtan minden egyéb közlendőd, amit fontosnak tartasz!
  Ha nincs mit üzenj, akkor csak ezt írd be légyszi: köszönöm.

  23. Milyen eszközön megnyitva töltöd ezt a formot?*
  Kérjük bejelölni, mert ezzel segíted a munkánkat. Köszönjük!
  Ha van asztali számítógéped vagy laptopod, praktikusabb azon megnyitva kitölteni, mert a nagyobb kijelzőn könnyebb és átláthatóbb.

  Asztali számítógépOkostelefonTabletLaptop


  24. Jártál már Görögországban?*
  Ha válaszod, igen, hol?
  Igen, persze, imádomNem, még soha, idén jött el az ideje

  25. Itt jártam már Görögországban*
  Akárhány helyet felsorolhatsz!

  26 Facebook közösségi oldalon elérhető vagy?*
  Ha igen, hol és milyen névvel? Beírhatod a közvetlen linket is!

  27. Hol hallottál, olvastál az Andromeda Travelről?*
  Ha interneten, kérjük segítsd munkánkat és írd meg hol pontosan.

  28. Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot*
  Elfogadom, igen

  29. Hozzájárulok ahhoz, hogy az Andromeda Travel az e-mail címemre elektronikus hírlevelet, marketingcélú küldeményt küldjön.
  Hozzájárulok, igen

  30. Kérlek, az alábbi mezőbe írd be a lent látható ellenőrző kódot, mert a biztonság prioritás az Andromeda Travelnél.
  Mikor rákattintasz a küldésre, utána célszerű azonnal megnézned az e-mailedet, mert oda érkezik a válaszunk.

  captcha

  Feltétlen nézd meg, hogy MINDEN MEZŐT KITÖLTÖTTÉL-E, mert csak akkor fogod tudni elküldeni az ajánlás kérésed. Azt is figyeld, hogy az adatvédelmi szabályzatot bepipáltad-e!

  Mit tegyél, miután kérted online az ajánlást? Irány az e-mail fiókod és nyisd meg a leveled.

  Igen, szeretnék a családbarát tengerparti Star Beach Rezidencia Resortban nyaralni a családommal.

  A *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!
  A jelentkezés után pár percen belül küldünk egy visszaigazoló e-mailt. Foglalás nem történt!

  *****