Varázslatos #TENGERPARTI ESKÜVŐ a #Star Beach Rezidencia Resortban #Görögországban

– 20 % #ELŐFOGLALÁSI KEDVEZMÉNY

EZ nem egy kísérlet, hanem #HIVATALOS #HÁZASSÁGKÖTÉS a #TENGERPARTON külföldön, melynek házasságlevelét Magyarországon anyakönyvezésnél elismerik.

Hogyan lesz a tengerparti esküvőd olyan, mint egy tündérálom?

Itt az Andromeda Travelnél a tudatos élmény könnyen megvalósul szakértői bonyolítással.

Tengerparti Esküvőknél is közreműködünk a Star Beach Rezidencia Resortban Görögországban az utazások mellett. Ez az arc is a mienk, ezek is mi vagyunk. Segítünk neked is.

Jól döntöttél, mikor a csodaszép tengerparti esküvődhöz az Andromeda Travel szakértelmét és gondoskodó tapasztalatát és kivételes profi helyismeretét választottad.

tengerparti-eskuvo-makrygialos-beach-gorogorszag-andromeda-travel-utazás

Házasságkötés és a boldogító IGEN kimondása a tengerparton a bársonyos homokban. A lágyan hullámzó kéklő tenger mindenség a lábatok előtt, Te döntesz pároddal, hogy sétáltok is benne vagy csak nézegetitek vagy a nagyon különleges tengerparti homokceremóniát ezzel ékesítitek.

Van egy trendi hagyomány, hogy a jegyespár megmártózik a tengerben úgy esküvői ruhástól.

HOL LESZ A TENGERPARTI HELYSZÍN?

Meseszép természetes tengerparti környezetben a Star Beach Rezidencia Resortban, ahol az álmaid valóra válnak a bársonyhomokos tengerparton Görögországban Makrygialoson.

Miért nem felejti el soha Lackó és Edi?

andromedatravel_utazas_vendegvelemenyek8Házasságkötésünk helyszínéül választottuk ezt a kedves kis görög települést. A házigazdák és segítőik jóvoltából gyönyörű esküvőt élhettünk át. Hálás köszönet ezért. Ajánljuk mindenkinek, mert ez egyszerűen gyönyörűséges! Janis és Éva igazán segítőkészek és kedvesek. Sosem felejtjük el az itt töltött napokat.”

Lackó és Edi

Tökéletes esküvő, ez minden lány vágya. Ehhez első lépés az esküvői helyszín kiválasztása. Az édes élet kezdetét az esküvői torta jelképezi, ezért ez sem mindegy, hogy épp milyen lesz.

Emlékszel gyermekkorod meséire? Hófehér paripán vágtat feléd a kedvesed, odaér Hozzád, aztán egy varázslatos kagylóhéjban megjelenik a jegygyűrűd. Segítünk megvalósítani, hogy ezek az álomképek életre keljenek.

Hogyan? Ez nem titok. Olvasd el a weboldalon! Mondhatunk mi, amit akarunk, de mit mondanak azok, akik már átélték azt, amiről Te most még csak olvasol itt a weboldalon.

 

“Sikerült megvalósítani régi vágyunkat egy csodálatos tengerparti esküvőt. Köszönjük nektek azt a sok áldozatos munkát, amellyel biztosítottátok számunkra, hogy minden úgy alakuljon, ahogy terveztük. Feledhetetlen élményben volt részünk az itt eltöltött 1 hét alatt. Jó egészséget kívánunk nektek a munkátokhoz, hogy minden vendégetek maradéktalanul jól érezze magát, úgy, ahogy mi is.”

Egy boldog pár

A pár diszkréciót kért tőlünk, természetesen tiszteletben tartjuk és ezért nem szerepel sem a nevük, sem a személyük.

Örömmel fogadjuk, ha a külföldi esküvőnél mellettünk teszitek le a voksot.
A házasságkötés pillanata utáni életetek legszebb része lesz a görögországi esküvőtök és nászutatok a tengerparti Star Beach Rezidencia Resortban. Itt átélitek a csodát, aminek fénye megkoronázza az emlékeiteket! Mesébe illő lesz, mintha csillámport szórtak volna a szemeitek elé, mikor egymásra tekintetek forrón.

MIRE SZÁMÍTS? ARRA, HOGY SEMMIRE SE LESZ GONDOD. A SZERVEZÉSSEL JÁRÓ ÖSSZES TERHET LEVESSZÜK A VÁLLADRÓL. ABBAN TUDUNK SEGÍTENI, HOGY A TENGERPARTI ESKÜVŐT GÖRÖGORSZÁGBAN GÖRDÜLÉKENYEN LEBONYOLÍTJUK. A FORDÍTTATÁSTÓL EGÉSZEN AZ HÁZASSÁGI SZERTARTÁSIG.

Kinek tudunk segítséget nyújtani:

 • aki biztosra akar menni és semmiféle bakit nem akar a tengerparti esküvőjén
 • akinek nincs ideje megszervezni a tengerparti esküvőt
 • aki tengerparti esküvő specialista szakértelmében bízik
 • aki nem szeretne bajlódni a bankkártyás fizetéssel
 • aki nem beszél görögül, de a tengerparti esküvő az álma

Megnéznétek a helyszínt? Bravó, jó úton jártok, de döntsétek el Ti.

Végre eljött a nagy nap. A házasságkötés napja!

andromeda-eskuvo-gorogorszagban-4Elképzeltek egy kellemes napot a kéklő tengerrel, egy gyönyörű békés helyet,
és mindezt az esküvő helyszíneként. Szeretnétek, hogy esküvőtök
egy ilyen romantikus tengerparti helyen legyen Görögországban? Tudunk segíteni, hogy az megvalósuljon itt.

Ideje megnéznetek ezt a görögországi autentikus hangulatú tengerparti bűbájt, Makrygialos üdülőhelyet, mely ideális helyszíne a feledhetetlen görög esküvőtöknek és a mézédes élmény-nászútnak.

Hogyan? Kiemelkedő diszkrécióval, szárnyaló ötletekkel, exkluzív esküvői helyszínnel, rugalmas és bizalmas személyre szóló kiszolgálással, 100% elégedettségi garanciát vállalunk!

Az Andromeda Travel Utazási Iroda garantálja a jegyespárnak, hogy megbízható ügyintézésre számíthattok.
Teljes mértékben minőségi
szolgáltatásokat kaptok, mert nem tömeges szellemben jönnek létre. Elvárásaitok szerint igényeitekre alakítva hajszálpontosan személyetekre szólóan készül. Megnyugtató diszkréció és garantáltan párra szóló szeretetteljes gondoskodás.

tengerparti-eskuvo-gorogorszag-andromeda-travel-utazas6

Végre sikerült! Fontos, hogy tudjátok, most jó kezekben vagytok, ha Görögország vágyaitok esküvői helyszíne. Mert sokkal biztosabb, hogy szebb és tartalmasabb esküvőtök lesz a mi profi szakmai hátterünkkel, mert saját tapasztalatainkkal erősítjük meg.

eskuvok.info_andromedatravel_1„Amikor először néztünk egymás szemébe, még nem gondoltam arra, hogy majdan itt kötjük össze életünket. Amikor elhatároztuk, hogy ezentúl egy családot alkotunk, jobb megoldást nem is találhattunk volna a boldogító igen kimondására. Akkor is tűzött a nap, a tenger kristály kéken csillogott, az esküvőnk napján eszembe jutottak első találkozásunk pillanatai. Elcsépeltnek tűnő frázis, mégis igaz, az esküvő a házasságkötésre készülők legszebb napja. A mi életünkben is az volt.

Évi és Giannis

Ez nagyon tetszik, megnézem >>

Tengerparti Varázslatos Esküvő ÁlomUtazással!
A bonyolítás során a legnemesebb feladat és izgalmas kihívás, hogy az
álmotok teljessé varázsoljuk,
melyre igazán nyugodtan azt mondhatjátok, hogy
tökéletes nap volt.

tengerparti eskuvo ceremónia tengerparton görögországban makrygialos andromeda travel 3 utazás

A görög filozófusok azt mondták:
A házassághoz kell egy motor, amit mindig ápolni kell. És kell egy horgony, ami stabilan áll a viharban is.

gyuruk

Összeállítottunk 4 tündérszép Tengerparti Esküvői  Szolgáltatás  Kosárkát,
amik közül választhattok.
Mindegyiknél részletesen rendszerbe szedtük tételesen, hogy milyen szolgáltatásokat foglal magába és mennyibe kerül. Az információk birtokában könnyebben el tudjátok dönteni, melyik a leginkább testhez álló számotokra.

Koppintsatok nyugodtan rá, és máris feltárul szemeitek előtt:

FONTOS jótanácsok!

 • A 4 csodás Tengerparti Esküvői Szolgáltatás Kosárka HIVATALOS GÖRÖGORSZÁGI ESKÜVŐI HÁZASSÁGKÖTÉST  tartalmaz teljes körű helyi magyar nyelvi asszisztenciával Görögországban. Árajánlatkéréshez kattints ide és töltsd ki az űrlapot »»» http://bit.ly/2AnDCuB
 • Az Andromeda Travel Utazási Iroda a “Tengerparti Varázslatos Esküvőt” szervezését, kivitelezését és lebonyolítását kizárólag szállásfoglalással együtt vállalja és intézi Görögországban Makrygialoson. Ez azért jó Nektek, mert így flottul egy kézben van tartva A-tól Z-ig az összes szolgáltatás, és mindent 1 helyen közvetlenül a programgazdától tudtok megrendelni, kockázat nélkül.
 • Hivatalos tengerparti esküvő bonyolítását csak magyar állampolgárok részére, ill. Európai Uniós állampolgárok számára vállaljuk.
 • Esküvői ruházatról és az igényeitek szerinti egyéb kellékekről (jegygyűrű, stb.) Ti gondoskodtok, ezért ne feledjétek ezeket beszerezni és magatokkal vinni.
 • Ezek a dokumentumok kellenek a hivatalos tengerparti esküvőhöz:
  # Születési anyakönyvi kivonat
  # Hatósági bizonyítvány családi állapot igazolásáról
  # Érvényes úti okmány (útlevél vagy plasztik kártyás személyazonosító igazolvány)
 • Ezekre is szükség lesz, és azt, hogyan szerezd be kényelmesen, részletes ingyenes tájékoztatási tanácsadást adunk hozzá, hogy segítsünk:
  # Apostille tanúsítvány
  # Görög nyelvű kérvény „ΑΙΤΗΣΗ”

* * * * * * *

Miért bízta az Andromeda Travel Utazási Irodára a szervezést Judit és Pali?

eskuvok.info_andromedatravel_4„…Amikor többszöri levélváltás után személyesen is találkoztunk, biztosak voltunk benne, hogy jól döntöttünk, hogy rátok bízzuk esküvőnk bonyolítását… Az általatok kivitelezett esküvőnk egy örök emlék marad számunkra: a valóban márka lakosztályunk az Orchideában, a gyönyörű fotós helyszínek, az egész napos videózást, a jól megkomponált házasságkötést, a meg nem tudom számolni hány fogásos görög ebédet, a gólyát, a sok-sok figyelmet és ismeretlenül is gratuláló embert, soha nem fogjuk elfelejteni… Az esküvő után az ott töltött több, mint egy hetes nászutunk is jól sikerült. A tiszta tengervízben nagyokat fürödtünk, igazi pihenés és élmény volt számunkra a Makrygialoson töltött két hét. Egyszer mindenképp visszatérünk, hogy gyermekeinknek is meg tudjuk mutatni a mi közös életünk kezdetének káprázatos helyszínét.”

Barátsággal: Judit és Pali

Miért ajánlja Éva és Attila?

eskuvok.info_andromedatravel_2 „Azt gondoljuk életünk egyik legszebb élményével lettünk gazdagabbak, amikor arra adtuk a fejünket, hogy házasságot kötünk, s persze hol máshol, mint Makrygialoson, s persze ki más segített volna, mint az Andromeda. Sokat gondolkodtunk, hogy biztos ezt szeretnénk-e, de utólag már biztosak vagyunk abban, hogy helyesen cselekedtünk. A kinti fogadtatás, hozzánk állás és vendégszeretet páratlan volt. Azon „falak” között sétálhattunk, hol egykoron a nagy hódító, Great Alexander, megismerkedhettünk a helyiek önzetlen vendégszeretetével, feltétlen bizalmával és fogadhattuk őszinte gratulációjukat. Időt, s energiát nem sajnálva eskuvok.info_andromedatravel_3szebbnél szebb helyekre vittek bennünket fényképeszkedni, olyan helyekre, melyeket csak egy kitűnő helyismerettel rendelkező ismer, s közben hallgathattuk vendéglátóink ízes élménnyel teli beszámolóit, megismerve ezzel a görög hagyományokat, szokásokat. Szűk családdal idegenként érkeztünk, de mégis görögként mondhattunk igent egymásnak. Csodás élményekkel gazdagodtunk Makrygialoson. Évi, Giannis köszönjük Nektek! Fantasztikusak vagytok! Ajánljuk másoknak is.”

Üdv, Éva és Attila

eskuvo-makrygialos-gorogorszag-andromeda-travel

MEGFONTOLANDÓ HASZNOS TANÁCS!

Néha napján előfordul, hogy az internet előtt ülve és keresgélve kedvezőbben foglalhatók a tengerparti esküvők, mint rajtunk keresztül. Ha van időd és bankkártyád, akkor néha spórolhatsz az esküvődön. De fontos és tudnod kell, hogy abban az esetben nincs kit hívnod, ha akármilyen probléma is adódik, mint például bármi végett lekésnéd a saját esküvőd vagy éppen nem megfelelő a szállása a jegyespárnak, mert magatok barkácsoltátok össze.

Nekünk ez az életünk és, ha velünk bonyolítod a tengerparti esküvőt Görögországban Makrygialoson, az Andromeda Travel Utazási Iroda képviseletét bármikor eléred. Nem lesz drágább a tengerparti görögországi esküvőtök, mintha a neten foglalnátok be, de az akciós “neve sincs” honlapokkal nem kívánunk versenyezni. Ha fontosnak tartod a biztos megvalósítást, akkor ezt a tengerparti esküvőt nyugodtan rendeld meg az Andromeda Travel Utazási Irodánál. Kedves Jegyespár, a döntés a Ti kezetekben van!

Írjatok e-mailt bátran, és vázoljátok fel az elképzeléseiteket: tengerparti.varazslatos.eskuvo@gmail.comstoptablas_no_h120
vagy
keressetek nyugodtan a Facebook elérhetőségen
vagy
hívjatok bennünket kényelmesen a telefonon (06) 22/316-000
vagy
mobilon 00-36-30/642-2922, ha lényegre törő, villámgyors infóra van szükségetek,
küldjetek nekünk e-mail üzenetet itt: tengerparti.varazslatos.eskuvo@gmail.com

A legegyszerűbb kapcsolatfelvétel, ha itt és most küldtök nekünk egy üzenetet:

A sikeres ár-előkalkuláció kéréshez a *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!

Miután elolvastad az egész oldalt és megnézted az árakat, MINDEN MEZŐT TÖLTSÉL KI! mert csak akkor fogod tudni elküldeni az ár-előkalkuláció kérést.

Teljes neved, és írd meg azt is, hogyan szólítsunk meg*

E-mail címed*
OLYAN E-MAILCÍMET ADJ MEG, AMIT BIZTOSAN HASZNÁLSZ (kivéve yahoo) ÉS MŰKÖDIK, MERT ODA VÁLASZOLUNK AZONNAL AZ ELŐZETES ÁR-ELŐKALKULÁCIÓKÉRÉSED ELKÜLDÉSE UTÁN.

Telefonszámod*
Valós telefonszámot írj be kérlek!

Melyik Esküvői Kosárka nyerte el a tetszéseteket?*
Ezen tudtok később módosítani még a megrendelés előtt, ha netán menet közben az ajánlatkérés során közbe jönne nálatok valami. A megrendelés után módosítani csak magasabb értékű Esküvői Kosárkára váltásra van mód.

Üzeneted *
Üzenetedben feltétlen írd meg könnyedén, a makrygialosi esküvőre vonatkozó elképzelésed, tervezett időpontját, mennyi személy (felnőtt, gyerek) kísér el Téged és párod, mivel utaztok, és egyéb közlendőd, amit fontosnak tartasz. Az ajánlat összekészítésénél személyre szabottan figyelembe vesszük az összes információt, amit ránk bíztál. Minél többet árulsz el az elvárásodról, annál célirányosabban tudunk egyedi személyes árkalkulációt adni.

A gördülékenyebb ügyintézés végett, ha kéred, felhívunk, hogy egyeztessünk.*
Telefonos visszahívásra azért van szükség, hogy egy kicsit megismerjünk, ugyanis szeretünk a vendégeinkkel személyes kapcsolatot kialakítani. Jelöld be mikor hívjunk fel!
12-14 óra között kérek telefonhívást14-16 óra között kérek telefonhívást16-17 óra között kérek telefonhívást17-18 óra között kérek telefonhívástTelefonos visszahívást csak akkor kérek, ha 1 napon belül nem válaszolok az e-mailre

Facebook közösségi oldalon elérhető vagy?*
Ha igen, hol és milyen névvel? Beírhatod a közvetlen linket is!

Hol hallottál, olvastál az Andromeda Travelről?*
Ha interneten, kérjük segítsd munkánkat és írd meg hol pontosan.

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot*
Elfogadom, igen

Hozzájárulok ahhoz, hogy az Andromeda Travel az e-mail címemre elektronikus hírlevelet, marketingcélú küldeményt küldjön.
Hozzájárulok, igen

Feltétlen nézd meg, hogy MINDEN MEZŐT KITÖLTÖTTÉL-E! mert csak akkor fogod tudni elküldeni az ár-előkalkulációkérést. Azt is figyeld, hogy az adatvédelmi szabályzatot bepipáltad-e!

Mit tegyél, miután kérted az ár-előkalkulációt? Irány az e-mail fiókod és nyisd meg a leveled.

Kérlek, az alábbi mezőbe írd be a lent látható ellenőrző kódot, mert a biztonság prioritás az Andromeda Travel Utazási Irodánál.
MIKOR RÁKATTINTASZ A KÜLDÉSRE, UTÁNA CÉLSZERŰ AZONNAL MEGNÉZNED AZ E-MAILEDET, MERT ODA ÉRKEZIK A VÁLASZUNK.

captcha

Kérlek, az alábbi mezőt mindenképp jelöld be.

[recaptcha]

A weboldalon található ismertetőket elolvastam, megnéztem a Tengerparti Esküvői Kosárkákat is és azok árait. Amikor olvastam, nagyjából én is összeadtam, de szeretném pontosítani, hogy jól adtam-e össze.

A *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!
A jelentkezés után pár percen belül küldünk egy visszaigazoló e-mailt. A díjbekérő összekészítésénél személyre szabottan figyelembe vesszük az összes kérésed, amit ránk bíztál.

* * * * * * *

ÉdesFény Tengerparti Fogadalmi Szertartás Ceremónia. ÁlomSzép Tengerparti Szimbolikus Esküvő.

utazasok-szimbolikus-eskuvoSzeretet és megértés. Egymás iránti kölcsönös hűségetek szent fogadalmának, és rendíthetetlen érzelmi köteléketeknek a megerősítése felbecsülhetetlenül értékes megtiszteltetés. Személyre szólóan összeállítjuk igényed alapján teljesen az álmaid szerint, mert érzéssel dolgozunk. Keress minket nyugodtan, lelkiismeretesen segítünk.

» Megnézem, mert érdekel

* * *

Oltári Tengerparti Nászút. 

utazasok-naszutNyilvánvalóan, az esküvőtök tervezésénél ez a kérdés is felmerül. Gyorsan és könnyedén szeretnétek eljutni a nászút helyszínére, és azért tengerpart is legyen. Van egy biztos pont, ahol tutti, hogy a legjobb kiszolgálást kapjátok. A görögországi tengerparti autentikus hangulatú Makrygialoson a kettesben töltött időtök maradandó közös élményetekké válik.

» Megnézem, mert érdekel