GÖRÖGORSZÁG SZILVESZTERI UTAZÁS. Belecsöppensz az autentikus görög családi hangulatba Makrygialoson. Ez nem csak egy utazás, hanem az élet elixíred, amely segít új érzéseket megtapasztalni.

 

Harmonikus kikapcsolódás a látványos Thesszalonikiben. Tradicionális görög programokkal tarkítva a tündéri Makrygialoson garantáltan. Vízesés élmény és cuki fürdőzés a rejtélyes termál parkerdőben és szilveszteri programest vacsorával, zenés és táncos műsorral.

 

andromedatravel_unnepi_ajandek_utazasi_utalvany2EGYEDÜLÁLLÓ GÖRÖGORSZÁGI SZILVESZTERI PROGRAMMAL MAGYARORSZÁGON NÁLUNK ELSŐKÉNT!

 

Családtagként fogod magad érezni a vendégfogadó házigazdáknál.  Részed lesz a sajátos atmoszférában. Óév búcsúztató ínycsiklandozó vacsorával. A nap koronája élő zenés görög est tánccal és éjfélkor pezsgőkoccintással.

ajandek-piros230.000,-Ft KORAI ELŐFOGLALÁSI KEDVEZMÉNY – KoránKelő Kedvezmény! * Érvényesség: 2018. JÚNIUS 20. NAPJA 21.00 ÓRÁIG.

MIT NYÚJT EZ A GÖRÖGORSZÁGI SZILVESZTERI UTAZÁS?

Pihenés: Tarts 1 kis szünetet, és fordíts több időt magadra, nyugodt készülődés a következő évre. Sokat nevetünk majd és olyan élményekben lesz részed, ami bearanyozza a lelked hangulatát.

Szórakozás és vásárlás: Éld át Te is itt az élményt  és azt a legendás görög feelinget, amit az amerikai Hollywoodi sztárfilmekben láttál már, például a Bazi nagy görög lagziban vagy a Mamma Mia filmben.

EZ NEM EGY ELMÉLET, NEM NETRŐL ÖSSZEVADÁSZOTT PROGRAM, hanem bizonyítottan bevált szilveszteri görögországi élményekkel teli utazás.

MIÉRT ÉRDEMES ELJÖNNÖD?

Ha már nyáron nyaraltál Görögországban, akkor tudod, hogy a görög emberek       élete a szabadság, öröm és a tánc.

Nos, ha már nyaraltál Görögországban, és fantasztikus volt, akkor nézd meg a másik arcát is. Télen minden lelassul és már jóval előbb készülnek az év búcsúztatásra és az új év köszöntésére. Most jelentősen innovatív szilveszteri görögországi utazásra invitálunk szeretettel.

Ha pedig még nem voltál nyáron Görögországban, akkor meg épp azért kihagyhatatlan, mert valahol el kell kezdened. Itt ebben a csodálatos országban az élmény pillanatát megélni megnyugtatóan őrült jó érzés.

thessaloniki_11_greece_andromedatravel_utazas

MIÉRT JÓ NEKED?

Családias utazás, mely teljes körűen Rólad szól. Ez nem zsákbamacska, mert előre tudod teljes biztonsággal, hogy hol leszel és miben lesz részed. Legyen végre idilli felkészülési időszakod a következő évre, és egy valóban sikeres és boldog év vége az életedben!

KIKNEK ÉRDEMES ELJÖNNIÜK?
◊ akik szeretik első kézből megtudni biztosan mit kapnak,

◊ akik imádják a harmonikus utazást,

◊ akik kedvelik a családias hangulatot,

◊ akik szívét melegség simogatja meg, ha meghallják Görögország nevét.

szilveszter_gorogorszag_makrygialos_4_andromedatravel szilveszter_gorogorszag_makrygialos_5_andromedatravel

MIT ÉRDEMES MÉG TUDNOD?

Nem egy tucat sémájára összeállított szilveszteri programon veszel részt. Kizárólag tesztelt, bizonyítottan bevált görögországi élményszerző utazás.

Nagymértékű szilveszteri görögországi utazás otthonos vendégfogadással. Kiemelt gondoskodással készülünk vendégül látni.

“Több barátunk javaslatára jöttünk hozzátok. Ti is és a többi görög ember is nagyon kedves. Jó programokon vettünk részt, az idegenvezető szuper volt. Fiatokra nagyon büszkék lehettek. Jól éreztük magunkat.”

Erzsi és János

szilveszter-gorogorszag-utazas-andromeda-travel-2

Szeretnéd ezeket elérni? Akkor gyere el erre a békés utazásra Görögországba szilveszterre!

gorogorszag-utazas-andromedatravel-gasztronómia

“Először kicsit ódzkodtunk a téli buszozástól, de őszintén szólva nagyon jól döntöttünk, hogy kipróbáltuk, milyen is egy szilveszter Görögországban. Korábban már részt vettük Andromeda Travel által szervezett nyaraláson Makrygialoson, ezért tudtuk, hogy jó kezekben leszünk. Az utazások során az utazási iroda bizonyította segítőkész szakértelmét és alaposan felkészült munkatársakkal, szívélyes vendéglátással és szuper programokkal tették pótolhatatlanná a szabadságainkat. Hálásan köszönjük és mindenkinek ilyen meghatározó, kellemes élményeket kívánunk!”

Mari és Karcsi

 

2018. december 28 – 2019. január 3.
(7 nap / 4 éjszaka)

szilveszter_gorogorszag_makrygialos_10_andromedatravel

MI VÁR RÁD HAJSZÁLPONTOSAN A PROGRAM ALATT?

1. nap (dec.28):
Indulás Budapestről autóbusszal délután. Budapest után még a következő felszállási helyeken tudsz még csatlakozni a buszhoz: Kecskemét-Szeged. Aztán irány a határ és Görögország. Éjszaka a buszon.

2. nap (dec.29):
Érkezés Görögországba Makrygialosra a reggeli órákban, ahol a nagyon kedves csupaszív házigazdák személyesen fogadnak. A szálláshelyek elfoglalása. Aztán irány a tengerpart, hogy megnézzük a tengert. Utána kihagyhatatlan program következik, mert egy görög háznál fény derül, hogyan is készül a hagyományos mennyei finomság, a tradicionális házi pita. Részvételi díja 3.990,-Ft/fő. És még AJÁNDÉK kóstolót is kapunk.

szilveszter_gorogorszag_makrygialos_andromeda-travel-12 szilveszter-gorogorszag-utazas-hazipita-andromedatravel

3. nap (dec.30):
Mozgalmas napunk lesz. Kirándulás Edessaba és Loutraba sajátos hangulatú tradicionális fürdőzéssel a rejtélyes termál völgyben. Hozd magaddal a cuki kis fürdőruhádat is, ha kíváncsi vagy milyen itt fürdőzni, egy életre megemlegeted, olyan klassz lesz.

andromeda_travel_gorogorszag_szilveszter_edessa_1

A vízesések városa Edessa, ahol az érdekes természeti környezet és a városi élet jól megfér egymás mellett. Az ország egyik legnagyobb vízesése 70 m magasról omlik alá a mélybe. A vízesés alá be lehet sétálni, és, ha kinyújtod a karod, a pezsdítő vízpermet selymesen érinti az ujjaidat. Az egyedi atmoszféra elcsábít és a vízesés melletti hagyományőrző malom parkba vezet.

Délután egy semmi máshoz nem hasonlítható meleg-hideg vízesésekkel teli termál parkerdőbe érkezünk. Ez Loutra meleg vizű fürdő, ahol a helyiek szokását átvéve, megmártózunk a kristály meleg vízben. A fürdőbelépő díja 10,-Euro/fő. A táj szépsége lenyűgöző, mert hegyek övezte árnyas park vízzuhatagai és vízöblei különösen megnyugtató hatást gyakorolnak ránk. A vízcseppek több méteres hosszúságban permeteznek szét. A nagy tömegű víz szemet gyönyörködtető vízesésekben esik alá. Ha netán úgy alakul, hogy kihagyod a fürdőzést, akkor is nagyon kellemes kirándulás lesz, mert mesebeli a természeti látvány.

Ajánlott felszerelés: fürdőruha, törölközők, kényelmes öltözet, esetleg gumi cipő.

szilveszter-gorogorszag-utazas-edessa-andromedatravel szilveszter-görögország-utazás-andromeda-travel-loutra

4. nap (dec.31):
Félnapos kirándulás Thessalonikibe, Görögország második legnagyobb városába. Részvétel az ünnepélyes szilveszteri forgatagban.

thessaloniki_3_greece_andromedatravel_utazas_szilveszter

A metropolisz városban szabad program, vegyülj el a helyiek között és ülj le egy finom frappéra Arisztotelész nyüzsgő terén. Barangold be a múlt és a jelen nyomait. Megismered a nagyvárosi görög nyüzsgést, egyedülálló élmény a vásárlás a nagy hangzavarú görög piaci negyedben.

szilveszter-gorogorszag-utazas-thesszaloniki-andromedatravel szilveszter-gorogorszag-utazas-thesszaloniki-fehertorony-andromedatravel

Séta a tenger melletti sétányon, ahonnan a hatalmas hajókikötő is jól látszik.

szilveszter_gorogorszag_makrygialos_7_andromedatravel thessaloniki_7_greece_andromedatravel_utazas

Késő délután visszaérkezés Makryialosra. Készülődés a nagyszabású szilveszteri programra.

szilveszter_gorogorszag_makrygialos_13_andromedatravel

A kötelező szilveszteri zenés esti vacsora ára: NORMÁL 49.990,-Ft/fő és GYERMEK 29.990,-Ft/fő (10 éves kor alatti gyermeknek). A szilveszteri vacsora tartalmazza személyenként fél liter fehér száraz bor fogyasztását, és éjfélkor 1 pohár pezsgőt a koccintáshoz a felnőtteknek. Gyermeknek üdítő ital választható (0,33 l).

szilveszter_utazas_gorogorszag_andromedatravel_22_sm

5. nap (jan.1.):
A késői ébredés és a délelőtti szabad program után extra izgalmas következik. Délután belecsöppenünk az istenien finom édes sütemény felszeletelésének tradicionális szeánszába. Nemcsak édességrajongóknak. Olyan finom, hogy minden ujjad megnyalod utána. Úgy hívják, hogy Vaszilopita és kimondottan csak egyszer sütik az évben ennek az ősi hagyománynak a tiszteletére. Csak a jókívánságok után szeletelik fel és hatalmas izgalommal várják, hogy kinek a piskóta szeletében lesz benne a legendás szerencse érme. Mindig van benne egy darab a legendás jószerencse érméből. Ki ne hagyd ezt a programot se, mert nagyon megéri. Új év első napján minden görög házban felvágják, mert ezzel megáldják a házat is és szerencsét hoznak az új évre. Ráadás program: a kiwi manna újdonság készítésének csínját-bínját és fortélyát meg tudjuk. A kiwi tele van vitamin forrással és rendkívülien kitűnő a belőle készült kiwi manna. És, hogy milyen? Nem zsákbamacska, mert teljesen más, mint a többi gyümölcsből készült. Kóstoló nélkül nem fogsz tudni elmenni, mert az is lesz. Részvételi díja: 1.990,-Ft/fő.

Délután csodaszép meseszerű hegyi faluba látogatunk el, mert követjük a görögöket ezzel a különleges újévi fakultatív kirándulással. E látvány és hangulat nélkül fabatkát sem ér az új esztendő első napja. Kihagyhatatlanul program, mert olyan, mint, ha fellegekből pillantanál le azt alattad lévő tájra (nem túrázás). A fantasztikus újévi fakultatív kirándulás díja, mely tartalmaz 1 pohár hegyi bort (gyerekeknek 1 pohár üdítőt) is az egyik vendéglőben: 16.990,-Ft/fő, gyerekeknek 9.990,-Ft/fő. Visszaérkezés Makrygialosra a szállásra a kora esti órákban. Étkezési lehetőség adott saját költségen a hely legjobb vendéglőjében. TIPP: Nyugodtan vacsorázz meg itt, lesz rá időd.

kiwi_lekvar_andromedatravel_gorogorszag_nyaralas_makrygialos_utazas

6. nap (jan.2):
Hazaindulás Makrygialosról a délelőtti órákban. Éjszaka a buszon.

7. nap (jan.3):
Érkezés Budapestre.

 szilveszter_gorogorszag_makrygialos_utazas-andromeda-travel-5 szilveszter_gorogorszag_makrygialos_utazas_andromeda_travel_7

 

HOL LESZ A SZÁLLÁSOD KONKRÉTAN?

utazasok-vangelisdias2

Görögországban az autentikus hangulatú tengerparti Makrygialoson a nagyon praktikusan berendezett szuperhangulatos Hotel VangelisDias Apartmentben csini kis barátságos szálláson.

Mindegyik stúdióban és apartmanban van hűtőszekrény, főzőrész, zuhanyzós fürdőszoba és saját erkély is.

andromedatravel_unnepi_ajandek_utazasi_utalvany6

MILYEN ELHELYEZÉS TÍPUSOK KÖZÜL TUDSZ VÁLASZTANI?

Ha nem elégszel meg a jóval, mert Neked a legjobb kell, akkor kérd a panorámás SUPERIOR stúdiót, melynek bútorzata egyedi kialakítású. A superior stúdiónak az erkélyéről  a tenger hullámainak játékát is látod, nézz oldalra. Ebből van 2 fős és 3 fős is.

sm_VangelisDias_superior_4

Ha 6-n jöttök, akkor a MAXI standard apartman tökéletes, mert 3 légterű és ennek az erkélyéről tengeri panoráma látvány fogad. A görögországi apartmanokhoz képest, ez különleges, mert sokkal tágasabb, mint az átlag. A 2 hálószobán kívül a harmadik légtérben van az étkező konyhával a nagy 55 nm2-es apartmanon belül. Maximum 6 fő részére szuper elhelyezés.

vangelisdias_nr319_320_1

A 2-3 fős standard stúdió, melynek erkélyéről panorámás tengeri kilátásban lesz részed, az épület felső szintjén kapott helyett. Ebből a típusból csak pár darab van, azért ha ilyet szeretnél, ne hagyd az utolsó pillantra, mert akkor tuti lemaradsz róla.

sm_VangelisDias_standard_2

A többi 2-3 fős standard stúdió és 4 fős standard apartman szintén otthonos. A legtöbben ezeket szokták foglalni. A főzőrész és a hűtőszekrény a zárt szekrény mögé van rejtve, mert a hétköznapokban épp eleget látod. Csukd rá az ajtót nyugodtan.

sm_VangelisDias_standard_4_sm

A nagy méretű 4 fős standard stúdióból csak egyetlen 1 db van. Panoráma erkélyéről kitűnően belátod az egész tengeri öböl nyúlványát.

sm_VangelisDias_szoba_7

Ha nem egy kis sima standard szobára vágysz, hanem egy igazi szépséges butik lakosztályra tengeri panoráma látvánnyal, akkor dönts amellett. Ennek különbözeti díja: +49.990,-Ft/fő.


 

figy_abr_pir

 AJÁNDÉK:
* KORAI ELŐFOGLALÁSI KEDVEZMÉNY – KoránKelő Kedvezmény! 2018. JÚNIUS 20. NAPJA 21.00 ÓRÁIG: 30.000,-Ft/fő
összeget kapsz az OkosKupon Kártyádra! 

 

VÁLASZD AZT A TÍPUSCSOMAGOT, AMELYIK KÖZELEBB ÁLL A SZÍVEDHEZ!

A részvételi díj ezeket mind tartalmazza: utazást autóbusszal az alapútvonalon, szállást 4 éjszakára az igényelt elhelyezés szálláson, a kirándulást a metropolisz városba Thessalonikibe és  a kirándulást Edessaba a vízeséshez és kirándulást Loutraba.

TÍPUSCSOMAGOK, elhelyezés=szállás  RÉSZVÉTELI DÍJ 
3 fős standard 1 légteres stúdióban    189 900 Ft/fő 
4 fős standard 2 légteres apartmanban 189 990 Ft/fő 
Tengerre néző PANORÁMÁS (#) 6 fős 3 légteres MAXI standard apartmanban
 199 900 Ft/fő 
Tengerre néző PANORÁMÁS (#) 3 fős 1 légteres standard stúdióban 199 900 Ft/fő 
2 fős standard 1 légteres stúdióban 199 900 Ft/fő 
Tengerre néző PANORÁMÁS (#) 2 fős 1 légteres standard stúdióban
209 900 Ft/fő 
Tengerre néző PANORÁMÁS (#) 4 fős 1 légteres standard stúdióban  219 900 Ft/fő 
Tenger felé néző erkélyes 3 fős 1 légteres SUPERIOR stúdióban  219 900 Ft/fő 
Tenger felé néző erkélyes 2 fős 1 légteres SUPERIOR stúdióban
 229 990 Ft/fő 
Tengerparti 3 fős tengerre néző superior stúdióban
349 900 Ft/fő 
Tengerparti 2 fős tengerre néző superior stúdióban
369 900 Ft/fő 

 

(#) Tengerre néző PANORÁMÁS szállás = erkélyről kilátással a tengerre.

Kényelmesen akarod tölteni szilveszteri napjaid? és nem szeretnél főzőcskézéssel és mosogatással bajlódni reggelente?
Akkor ez a megoldás: kérj nyugodtan eredeti görög hagyományok szerint készített házias jellegű reggelit: 19.990,-Ft/fő/4 alkalom.
Milyen lesz az étkezés? Bőséges kontinentális reggeli ingyenes büfé italfogyasztással.

gorog-unnepi-sutik4-andromedatavel-makrygialos-gorogorszag-utazas-szilveszter

“Nagyon kellemes napokat töltöttünk Makrygialoson. Szeretnénk kiemelni az étkeztetést, ami mindig friss, finom és elegendő volt. Köszönjük a személyzet odaadó munkáját, kedvességüket. Igazán szép napokat töltöttünk itt, és olyan érzéssel megyünk el, hogy biztos, hogy visszajövünk.”

Attila, Anikó és még sokan mások

.

MIT TARTALMAZ A RÉSZVÉTELI DÍJ?
A részvételi díj ezeket mind tartalmazza:

utazást autóbusszal az alapútvonalon,

szállást 4 éjszakára az igényelt típusú szálláson,

a kirándulást az örök nyüzsgő metropolisz városba, Thessalonikibe,

a kirándulást a varázslatos vízeséshez Edessa városába,

 kirándulást a különleges hangulatú rejtélyes termál völgybe, Loutraba,

✓ kirándulást a meseszerű hegyi faluba, Old Panteleimonba.

szilveszter_gorogorszag_makrygialos_8_andromedatravel andromedatravel_unnepi_ajandek_utazasi_utalvany7

Gyermek kedvezmény:
• 10 éves kor alatt pótágyon történő elhelyezéssel -10% az alap részvételi díjból.
• 4 éves kor alatt pedig, amennyiben a gyermek a szülőkkel alszik 1 ágyon ugyanabban a szobában, akkor -50 % a kedvezmény az alap részvételi díjból.

ajandek-piros2 TITKOS MEGLEPETÉS AJÁNDÉK:
a megrendelt szilveszteri görögországi utazásod mellé 1 titkos meglepetés ajándékot is adunk! És, ha gyermek is utazik, a gyermek számára külön is készülünk egy aranyos meglepivel.

andromedatravel-utazasiiroda-szekesfehervar-karacsony

MIT NEM TARTALMAZ A RÉSZVÉTELI DÍJ?
A részvételi díj nem tartalmazza:

kötelező szilveszteri zenés esti vacsorát NORMÁL 49.990,-Ft/fő és GYERMEK 10 éves kor alatt 29.990,-Ft/fő, regisztrációs díjat 1.900,-Ft/fő, baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást 7 napra 3.850,-Ft/fő** és a stornóbiztosítást 1,5%.

** 70 éves kor felett a biztosító árképzése szerint pótdíj fizetendő, melynek pontos összegét az árajánlatkérő beérkezését követően tudjuk megadni.

Reggeli 4 napra: 19.990,-Ft/fő;
Hagyományos mennyei finomság a házi pitakészítés és kóstoló program a 2.napon: 3.990,-Ft/fő;
Istenien finom újévi édes sütemény, a Vaszilopita tradicionális szeánsza és kiwi manna újdonság kóstoló program az 5.napon: 1.990,-Ft/fő.

Vacsora lehetőség: igény esetén önállóan a helyi görög szolgáltatónál Euro-ban fizetve a helyszínen, mert az étlapból fogsz tudni rendelni, mint egy á la carte. Ára annyi, amennyi az étlapon szerepel Euro-ban. Miért van ez így? azért, mert így kötöttség nélkül szabadabb. A napi programok alatt is van lehetőség meleg étkezésre saját költségen a kirándulásokon.

Helyszínen fizetendő költségek, belépők:

  • Loutra fürdőbelépő 10 Euro/fő (előre azért kell jelezni a megrendeléskor, hogy fogsz-e fürdőzni vagy csak kirándulsz egyet, mert a fürdőben várják a létszám lejelentést);
  • Italfogyasztás a vacsoráknál és a szilveszteri programon (kivéve, amit a szilveszteri programnál jelöltünk italt);

MIKOR INDUL A BUSZ?

A busz Budapestről indul a délutáni órákban. Az indulás ideje azért, hogy a legoptimálisabb legyen, a buszfelszálló jegyeden lesz rajta. És legkésőbb 5 nappal az utazás előtt fogod megkapni.
A busz alapútvonala: Budapest-Kecskemét-Szeged-Makrygialos és vissza haza a kiindulási helyre.
Felszállási helyek a buszra: Budapest, Kecskemét, Szeged (további felszállóhelyek létszámtól függően, egyeztesd velünk).

szilveszter_gorogorszag_makrygialos_3_andromedatravel szilveszter_gorogorszag_makrygialos_andromedatravel_utazas_3 szilveszter_gorogorszag_makrygialos_6_andromedatravel

Nincs útitársad?
Semmi gond! Itt jó társaságban leszel. Egy csekély különbözeti díj csak a költsége a szállásnak, mert a 2 fős szobát egyedül fogod használni: 39.990,-Ft / 4 éj.

Egyénileg utaznál?
Van megoldás: – 10 000,-Ft / fő a fenti árakból.

Csak buszjegyet szeretnél?
Sajnos, csak önmagában buszjegyet nem lehet vásárolni.

 utazas-gorogorszag-makrygialos-andromedatravel szilveszter_gorogorszag_makrygialos_-andromeda_travel_jutazas_9

mutat-jobbraMaximális biztonságra törekszel? 

Ne adj Isten, nincs annál kellemetlenebb érzés, mint amikor pont akkor történik valami, amikor valaki a megérdemelt pihenését tölti. Például kiesik a kezedből a többtízezer forintot érő fényképezőgép, pont akkor duzzad fel a lábad, amikor azt a legkevésbé szeretnéd, vagy véletlenül elkap a hasmenés…Ha Te nem szereted a váratlan kiadást, ami egy nem várt ilyen eset okoz, akkor megkötöd nálunk az utasbiztosítást.

Tipp: A BBP (baleset, betegség, poggyász) biztosítást ezért feltétlenül kérd, amikor leadod a megrendelésed. ENNYIT MEGÉR A NYUGALOM.

Busz jellemzői: A nemzetközi szabályoknak megfelelő, korszerű, fűtéssel rendelkező.
Szállás felszereltsége: Ágyak: Kétszemélyes franciaágy 120-140 cm széles, egyszemélyes ágy 80-90 cm széles.
Apartman: 2 légteres vagy 3 légteres és főzőrész van hűtővel, zuhanyzós fürdőszoba wc-vel. Stúdió: 1 légteres és főzőrész van hűtővel, zuhanyzós fürdőszoba wc–vel.
Induláshoz minimális létszám: kis busznál 8 fő és nagy busznál 45 fő.
A programokban időrendi változás előfordulhat!

 szilveszter-gorogorszag-utazas-hazipita-makrygialos-andromedatravel

Kérdésed van? Kezdd itt: Gyakori kérdések Makrygialosi utazáshoz >>

Kíváncsi vagy, milyen idő vár? Nézd meg itt: Időjárás

Fordulj nyugodtan szakértői kollégáinkhoz bizalommal!

stoptablas_no_80e

* Érvényesség: Te döntöd el praktikusan, hogy a 30.000,-Ft/fő KORAI ELŐFOGLALÁSI KEDVEZMÉNY – KoránKelő Kedvezmény  OkosKupon Kártyádra írt összegét itt fogod-e ezen a szilveszteri utazáson felhasználni a görög házi pita program + a jószerencsét hozó Vaszilopita és kiwilekváros program + a szilveszteri zenés vacsoraest részvételi díjaiba beszámítva, vagy pedig jövő évben a Makrygialos görögországi tengerparti nyaralásodnál szeretnéd érvényesíteni nálunk. Ennél a szilveszteri utazásnál akkor tudod teljes mértékben felhasználni ezt a kedvezményt, ha a görög házi pitás programot + a jószerencsét hozó Vaszilopita és kiwilekváros programot is megrendeled egyszerre. A szabad helyek függvényében, 2018. JÚNIUS 20. NAPJA 21.00 ÓRÁIG!

A legkézenfekvőbb, ha tetszik és eldöntötted, hogy jössz, kitöltöd a piros nyíl alatti részt. Nagyon egyszerű, és alul a KÉREM gombra kattintasz. Ezzel el is küldted a jelentkezésed.

lightbulb_pirosMI TÖRTÉNIK A JELENTKEZÉS ELKÜLDÉSE UTÁN?

1. Miután megérkezik az online jelentkezésed és kapcsolatba lépünk Veled e-mailben. De, ha szeretnél velünk beszélni, akkor nyugodtan hívjad segítőkész munkatársunkat, aki fogadja hívásod és lelkesen válaszol a kérdésedre.

2. Egyeztetés után a Te igényeddel harmonizálva írásban eljuttatjuk Neked az extra-precíz szolgáltatás összegzőt. Itt még mindig  a döntés a Te kezedben van, kéred vagy sem.

3. Átutalod a részvételi díjat, és ezzel máris elfogadottnak tekinted az árajánlatunkat.

pirosnyil-jobbra-le_short

Miután elolvastad az egész oldalt és megnézted az árakat, MINDEN MEZŐT TÖLTSÉL KI! mert csak akkor fogod tudni elküldeni az árajánlatkérést.
Miközben töltöd és jelölgeted, hogy mit kérsz, könnyedén össze tudod adni. Vegyél nyugodtan egy számológépet a kezedbe, hogy a tételek összegét lássad egy összegben.
 


A sikeres árajánlatkéréshez a *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!

Teljes neved, és írd meg azt is, hogyan szólítsunk meg*

E-mail címed*
OLYAN E-MAILCÍMET ADJ MEG, AMIT BIZTOSAN HASZNÁLSZ ÉS MŰKÖDIK, MERT ODA VÁLASZOLUNK AZONNAL AZ ÁRAJÁNLAT ELŐZETES KÉRÉSED ELKÜLDÉSE UTÁN.

Telefonszámod*
Valós telefonszámot írj be kérlek!

Utasok létszáma*
Ide írd be, hányan jöttök szilveszterkor a görögországi autentikus tengerparti Makrygialosra!

Szállás*
Válaszd ki a hozzád illő szállást.

Elsőbbségi szobaelfoglalás, mert szereted a kényeztető szolgáltatást*
Alapesetben a szobákat megérkezés napján helyi idő 14 órától lehet elfoglalni, mert a Vendégek délelőtt 9 órakor költöznek ki. Különbözeti díj árait személyenként forintban látod.

Étkezés*
Itt tudod megadni az étkezést. Válaszd ki az egyiket.

Mivel utazol*
Válaszd ki mindenképp a közlekedés módját!

Ha a buszt jelölted meg, akkor a felszállás helye*
A busz alapútvonala, ahol csatlakozni tudsz a buszhoz: Budapest-Kecskemét-Szeged.
Válaszd ki az egyiket.

BudapestKecskemétSzeged


Hogyan szeretnéd a KORAI ELŐFOGLALÁSI KEDVEZMÉNY-KoránKelő kedvezmény 30000,-Ft/fő ÖSSZEGÉT az OkosKupon Kártyádról felhasználni?*
Válaszd ki, mert Te döntöd el. Vagy az egyiket vagy a másikat jelöld csak be!
Ennél a szilveszteri görögországi utazásnál a kihagyhatatlan görög hagyományos ízletes pita program + a hangulatos Vaszilopitás kiwilekváros program + a szilveszteri zenés vacsoraest részvételi díjból együttesen kérem levonni az 30000-,Ft/fő előfoglalási kedvezményt.Következő évben a Makrygialos tengerparti nyaralásom árából szeretném majd levonatni az 30000-,Ft/fő előfoglalási kedvezményt.


A hagyományos mennyei finomság, a házi pitakészítés program. Feltétlen biztosítsd be a helyed előre, mert a helyszínen már nincs lehetőség a jelentkezésre!*
Egyiket vagy a másikat jelöld be.
IGEN, jelentkezem a hagyományos mennyei finomság, a házi pitakészítésre, hogy le ne maradjak róla. A kóstolás ajándék mellé, mert jár Nekem.Nem érdekel, köszi


Istenien finom újévi édes sütemény, a Vaszilopita tradicionális szeánsza és kiwi manna újdonság kóstoló program. Feltétlen biztosítsd be a helyed előre, mert a helyszínen már nincs lehetőség a jelentkezésre!*
Egyiket vagy másikat jelöld be.
IGEN, jelentkezem az istenien finom újévi édes sütemény, a Vaszilopita tradicionális szeánszra és kiwi manna újdonság kóstoló programra, mert nem akarom kihagyni.Nem érdekel, köszi


Csodaszép mesés hegyi faluba látogatunk el, mert követjük a görögöket ezzel a különleges újévi fakultatív kirándulással. Kihagyhatatlanul fantasztikus délutáni program, mert olyan, mint, ha a fellegekből pillantanál le azt alattad lévő tájra (nem túrázás). *
Egyiket vagy másikat jelöld be.
Igen, megyek, mert nem akarok kimaradni semmi jóbólNem érdekel, ezért inkább kihagyom.


Az Edessa és Loutra program során fogsz-e fürdőzni vagy csak kirándulsz egyet? Azért szükséges bejelölnöd, mert a fürdőben várják előre a létszám lejelentést!*
Egyiket vagy másikat jelöld be.
IGEN szeretnék fürdőzni, viszem a cuki fürdőcuccom, mert nagyon vágyom erre a különleges élményre és a helyszínen fizetem a Loutra fürdőbelépőt 10 Euro/főNem érdekel a fürdőzés, mert csak kirándulni szeretnék, köszi


Rendelkezel kedvezményre jogosító utalvánnyal vagy kuponnal?*
Ha a válaszod igen, akkor az Üzeneted részbe írd be feltétlenül, hogy hol kaptad és mekkora összegre szól.
Igen és szeretném most beváltani.Nem, nincs utalványom, se kuponom.


Üzeneted*
Ha van, amit még fontosnak tartasz, írd meg itt az üzenetedben. Ha gyermek is utazik Veled, akkor a pontos születési idejét ide írd be, mert a gyermekkedvezmény igénybevételéhez szükséges.

A gördülékenyebb ügyintézés végett, mindenkit felhívunk, hogy egyeztessünk, ha szükséges.*
Telefonos visszahívásra azért van szükség, hogy egy kicsit megismerjünk, ugyanis szeretünk a vendégeinkkel személyes kapcsolatot kialakítani. Jelöld be mikor hívjunk fel!
11-15 óra között kérek telefonhívást15-17 óra között kérek telefonhívástNem kérek telefonhívást, mert naponta nézem az e-mailjeim


Jártál már Görögországban?*
Ha válaszod, igen, hol?
Igen, persze, imádomNem, még soha, idén jött el az ideje

Itt jártam már Görögországban*
Akárhány helyett felsorolhatsz!

Facebook közösségi oldalon elérhető vagy?*
Ha igen, hol és milyen névvel? Beírhatod a közvetlen linket is!

Hol hallottál, olvastál az Andromeda Travel Utazási Irodáról?*
Ha interneten, kérjük segítsd munkánkat és írd meg hol pontosan.

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot
Elfogadom, igen

Hozzájárulok ahhoz, hogy az Andromeda Travel Utazási Iroda az e-mail címemre elektronikus hírlevelet, marketingcélú küldeményt küldjön.
Hozzájárulok, igen

Feltétlen nézd meg, hogy MINDEN MEZŐT KITÖLTÖTTÉL-E! mert csak akkor fogod tudni elküldeni az árajánlatkérést. Azt is figyeld, hogy az adatvédelmi szabályzatot bepipáltad-e!

Mit tegyél, miután kérted az árajánlatot? Irány az e-mailfiókod és nyisd meg a leveled.

Kérlek, írd be a lent látható ellenőrző kódot*, mert a biztonság prioritás az Andromeda Travel Utazási Irodánál. MIKOR RÁKATTINTASZ A KÜLDÉSRE, UTÁNA AZONNAL nézd meg AZ EMAILEDET, MERT ODA ÉRKEZIK A VÁLASZUNK. Csak akkor tudod sikeresen elküldeni, ha csillagozottakat kitöltöd.

captcha

Kérlek, az alábbi mezőt mindenképp jelöld be.


Igen, szeretnék itt szilveszterezni. Ezért küldjétek el nekem az árajánlatot és a bankszámla számot, ahova átutalni tudok, mert A PROGRAMOT ÉS AZ ÁRAKAT A HONLAP OLDALON ITT MÁR MEGNÉZTEM.

A *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!

A jelentkezés után pár percen belül küldünk egy visszaigazoló e-mailt. A díjbekérő összekészítésénél személyre szabottan figyelembe vesszük az összes kérésed, amit ránk bíztál.

szilveszter-gorogorszag-utazas-andromedatravel-11

* * * * * * *

MOST EL NE KATTINTS! Válassz a legkeresettebb szilveszteri utazásaink közül. Foglald le ma, mert még így kényelmesen rá tudsz hangolódni a szuper szilveszteri utazásra.

utazasok-szilveszter8
Szilveszteri Utazások

» Ezt most MEGNÉZEM!

utazasok-szilveszter-parizs
Szilveszter Párizsban

» Ezt most MEGNÉZEM!

utazasok-szilveszter-roma
Szilveszter Rómában

» Ezt most MEGNÉZEM!

utazasok-szilveszter-toszkana
Szilveszter Toszkánában

» Ezt most MEGNÉZEM!

utazasok-szilveszter-krakko
Szilveszter Krakkóban

» Ezt most MEGNÉZEM!

utazasok-szilveszter-praga
Szilveszter Prágában

» Ezt most MEGNÉZEM!

 

Biztosítunk róla, hogy A-tól Z-ig mindent megszervezünk. Neked csak csomagolnod kell, hogy a szilveszteri utazás napján kész légy, és csak fel kelljen kapnod az induláskor az úti okmányod és a poggyászod.

* * * * * *

————————————————————————————————–

ADJ SZUPERUTAZÁST AJÁNDÉKBA és már meg is van, ne törd tovább a fejed!!! Kitűnően választottál, mert az utazás egy olyan ajándék, aminek élménye örökre a megajándékozott kedves személyé marad.

utazasok-ajandek-ajandek-otletek-andromeda-travel AJÁNDÉKOZZ SZUPERUTAZÁST! »

————————————————————————————————–

elofoglalalas_kedvezmeny_andromedatravel_utazas_1

————————————————————————————————–


Nézd meg Makrygialos térképét nagyban