#GÖRÖGORSZÁG #SZILVESZTERI UTAZÁS #Thesszaloniki #Edessa #Loutra érintésével. Belecsöppensz az autentikus görög családi hangulatba Makrygialoson. Ez nem csak egy utazás, hanem az életelixíred, amely segít új érzéseket megtapasztalni.

 

Harmonikus kikapcsolódás a látványos Thesszalonikiben. Tradicionális görög programokkal tarkítva a tündéri Makrygialoson. Vízesés élmény a rejtélyes termál parkerdőben és egyedülálló szilveszteri programest vacsorával, zenés és táncos műsorral.

 

andromedatravel_unnepi_ajandek_utazasi_utalvany2

 

Megéri, mert részed lesz a sajátos görög atmoszférában. Óév búcsúztató ínycsiklandozó vacsorával. A nap koronája élő zenés görög est tánccal és éjfélkor pezsgőkoccintással.

ajandek-piros2

Garantált ajándék! 10.000,-Ft/fő KORAI ELŐFOGLALÁSI KEDVEZMÉNY! *Érvényesség: 2019. AUGUSZTUS 30. NAPJA 12.00 ÓRÁIG.

szilveszter_gorogorszag_makrygialos_4_andromedatravel

MIT NYÚJT EZ A GÖRÖGORSZÁGI SZILVESZTERI UTAZÁS?

Egyedülálló Pihenés: Tarts 1 kis szünetet, és fordíts több időt magadra, nyugodt készülődés a következő évre. Sokat nevetünk majd és olyan élményekben lesz részed, ami bearanyozza a lelked hangulatát.

Nagyszabású Szórakozás és vásárlási lehetőség: Éld át Te is itt az élményt  és azt a legendás görög feelinget, amit az amerikai Hollywoodi sztárfilmekben láttál már, például a Bazi nagy görög lagziban vagy a Mamma Mia filmben.

Mit mondanak a vendégek, akik voltak már ezen a különleges görögországi szilveszteren?

EZ NEM EGY ELMÉLET, NEM NETRŐL ÖSSZEVADÁSZOTT PROGRAM, hanem bizonyítottan bevált szilveszteri görögországi élményekkel teli utazás kiemelkedő programokkal.

MIÉRT ÉRDEMES ELJÖNNÖD?

Ha már nyáron nyaraltál Görögországban, akkor tudod, hogy a görög emberek élete a szabadság, öröm és a tánc.

Nos, ha már nyaraltál Görögországban, és fantasztikus volt, akkor nézd meg a másik arcát is. Télen minden lelassul és már jóval előbb készülnek az év búcsúztatásra és az új év köszöntésére. Most jelentősen innovatív szilveszteri görögországi utazásra invitálunk szeretettel.

Ha pedig még nem voltál nyáron Görögországban, akkor meg épp azért kihagyhatatlan, mert valahol el kell kezdened. Itt ebben a csodálatos országban az élmény pillanatát megélni megnyugtatóan őrült jó érzés.

Éld át! Neked is jár!

thessaloniki_11_greece_andromedatravel_utazas

MIÉRT JÓ NEKED?

Családias utazás, mely teljes körűen Rólad szól. Ez nem zsákbamacska, mert előre tudod teljes biztonsággal, hogy hol leszel és miben lesz részed. Legyen végre idilli felkészülési időszakod a következő évre, és egy valóban sikeres és boldog év vége az életedben!

KIKNEK ÉRDEMES ELJÖNNIÜK?
◊ akik szeretik első kézből megtudni biztosan mit kapnak,

◊ akik imádják a harmonikus utazást,

◊ akik kedvelik a családias hangulatot,

◊ akik szívét melegség simogatja meg, ha meghallják Görögország nevét.

szilveszter_gorogorszag_makrygialos_5_andromedatravel

MIT ÉRDEMES MÉG TUDNOD?

Nem egy tucat sémájára összeállított szilveszteri programon veszel részt. Kizárólag tesztelt, bizonyítottan bevált görögországi élményszerző utazás. Egyetlen egyszer évente.

Nagymértékű szilveszteri görögországi utazás otthonos vendégfogadással. Kiemelt gondoskodással készülünk vendégül látni.

szilveszter-gorogorszag-utazas-andromeda-travel-2

Szeretnéd ezeket elérni? Akkor gyere el erre a békés utazásra Görögországba szilveszterre!

“Először kicsit ódzkodtunk a téli buszozástól, de őszintén szólva nagyon jól döntöttünk, hogy kipróbáltuk, milyen is egy szilveszter Görögországban. Korábban már részt vettük Andromeda Travel által szervezett nyaraláson Makrygialoson, ezért tudtuk, hogy jó kezekben leszünk. Az utazások során az utazási iroda bizonyította segítőkész szakértelmét és alaposan felkészült munkatársakkal, szívélyes vendéglátással és szuper programokkal tették pótolhatatlanná a szabadságainkat. Hálásan köszönjük és mindenkinek ilyen meghatározó, kellemes élményeket kívánunk!”

Mari és Karcsi

gorogorszag-utazas-andromedatravel-gasztronómia

 

Utazás ideje:

2019. december 28 – 2020. január 2.
(6 nap / 4 éjszaka)

szilveszter_gorogorszag_makrygialos_10_andromedatravel

MI VÁR RÁD HAJSZÁLPONTOSAN A PROGRAM ALATT?

1. nap (dec.28):
Indulás Budapestről autóbusszal. Budapest után még a következő felszállási helyeken tudsz még csatlakozni a buszhoz: Kecskemét-Szeged. Aztán irány a határ és Görögország. Éjszaka a buszon.

2. nap (dec.29):
Érkezés Görögországba Makrygialosra a reggeli órákban, ahol a nagyon kedves csupaszív házigazdák személyesen fogadnak. A szálláshelyek elfoglalása. Aztán irány a tengerpart, hogy megnézzük a tengert. Utána kihagyhatatlan program következik, mert egy görög háznál fény derül, hogyan is készül a hagyományos mennyei finomság, a tradicionális házi pita. Részvételi díja 1.990,-Ft/fő. És még AJÁNDÉK kóstolót is kapunk.

szilveszter-gorogorszag-utazas-hazipita-makrygialos-andromedatravel

3. nap (dec.30):
Mozgalmas napunk lesz. Kirándulás Edessaba és Loutraba sajátos hangulatú tradicionális fürdőzéssel a rejtélyes termál völgyben. Hozd magaddal a cuki kis fürdőruhádat is, ha kíváncsi vagy milyen itt fürdőzni, egy életre megemlegeted, olyan klassz lesz.

andromeda_travel_gorogorszag_szilveszter_edessa_1

A vízesések városa Edessa, ahol az érdekes természeti környezet és a városi élet jól megfér egymás mellett. Az ország egyik legnagyobb vízesése 70 m magasról omlik alá a mélybe. A vízesés alá be lehet sétálni, és, ha kinyújtod a karod, a pezsdítő vízpermet selymesen érinti az ujjaidat. Az egyedi atmoszféra elcsábít és a vízesés melletti hagyományőrző malom parkba vezet.

Délután egy semmi máshoz nem hasonlítható meleg-hideg vízesésekkel teli termál parkerdőbe érkezünk. Ez Loutra meleg vizű fürdő, ahol a helyiek szokását átvéve, megmártózunk a kristály meleg vízben. A fürdőbelépő díja: kinti sziklameder 5,-Euro/fő, benti fedett medence 7,-Euro/fő. A táj szépsége lenyűgöző, mert hegyek övezte árnyas park vízzuhatagai és vízöblei különösen megnyugtató hatást gyakorolnak ránk. A vízcseppek több méteres hosszúságban permeteznek szét. A nagy tömegű víz szemet gyönyörködtető vízesésekben esik alá. Ha netán úgy alakul, hogy kihagyod a fürdőzést, akkor is nagyon kellemes kirándulás lesz, mert mesebeli a természeti látvány.

Ajánlott felszerelés: fürdőruha, törölközők, kényelmes öltözet, esetleg gumi cipő.

szilveszter-gorogorszag-utazas-edessa-andromedatravel szilveszter-görögország-utazás-andromeda-travel-loutra

4. nap (dec.31):
Félnapos kirándulás Thessalonikibe, Görögország második legnagyobb városába. Részvétel a különlegesen ünnepélyes szilveszteri forgatagban. Ez az ünnepélyes hangulat magával sodor és belefeledkezel.

thessaloniki_3_greece_andromedatravel_utazas_szilveszter

A metropolisz városban szabad program, vegyülj el a helyiek között és ülj le egy finom frappéra Arisztotelész nyüzsgő terén. Barangold be a múlt és a jelen nyomait. Megismered a nagyvárosi görög nyüzsgést, egyedülálló élmény a vásárlás a nagy hangzavarú görög piaci negyedben.

szilveszter-gorogorszag-utazas-thesszaloniki-andromedatravel szilveszter-gorogorszag-utazas-thesszaloniki-fehertorony-andromedatravel

Séta a tenger melletti sétányon, ahonnan a hatalmas hajókikötő is jól látszik.

szilveszter_gorogorszag_makrygialos_7_andromedatravel thessaloniki_7_greece_andromedatravel_utazas

Késő délután visszaérkezés Makryialosra. Készülődés a nagyszabású szilveszteri programra.

szilveszter_gorogorszag_makrygialos_13_andromedatravel

A kötelező szilveszteri zenés esti vacsora ára: 29.990,-Ft/fő és GYERMEK 14.990,-Ft/fő (10 éves kor alatti gyermeknek). A szilveszteri vacsora tartalmazza személyenként fél liter fehér száraz bor fogyasztását, és éjfélkor 1 pohár pezsgőt a koccintáshoz a felnőtteknek. Gyermeknek üdítő ital választható (0,33 l).


5. nap (jan.1.):
A késői ébredés és a délelőtti szabad program után extra izgalmas következik. Kora délután belecsöppenünk az istenien finom édes újévi kalács felszeletelésének tradicionális szeánszába. Nemcsak édességrajongóknak. Olyan finom, hogy minden ujjad megnyalod utána.  Ezt az újévi kalácsot, úgy hívják, hogy Vaszilopita és kimondottan csak egyszer sütik az évben ennek az ősi hagyománynak a tiszteletére. Csak a jókívánságok után szeletelik fel és hatalmas izgalommal várják, hogy kinek a piskóta szeletében lesz benne a legendás szerencse érme. Mindig van benne egy darab a legendás jószerencse érméből. Ki ne hagyd ezt a programot se, mert nagyon megéri. Új év első napján minden görög házban felvágják, mert ezzel megáldják a házat is és szerencsét hoznak az új évre. Ráadás program: a kiwi manna újdonság készítésének csínját-bínját és fortélyát meg tudjuk. A kiwi tele van vitamin forrással és rendkívülien kitűnő a belőle készült kiwi manna. És, hogy milyen? Nem zsákbamacska, mert teljesen más, mint a többi gyümölcsből készült. Kóstoló nélkül nem fogsz tudni elmenni, mert az is lesz. Részvételi díja: INGYENES.

kiwi_lekvar_andromedatravel_gorogorszag_nyaralas_makrygialos_utazas

Újévi Kirándulás: Délután görög szokást követve egy meseszerű hegyi falucskába látogatunk. E kihagyhatatlan látvány és hangulat nélkül fabatkát sem ér az új esztendő első napja, mert olyan, mint, ha fellegekből pillantanál le azt alattad lévő tájra (nem túrázás). Részvételi díj kortól függetlenül: 14.990,-Ft/fő. Visszaérkezés Makrygialosra a szállásra az esti órákban. Étkezési lehetőség adott saját költségen a hely legjobb vendéglőjében. TIPP: Nyugodtan vacsorázz meg itt, lesz rá időd.

6. nap (jan.2):
Hazaindulás Makrygialosról a reggeli órákban. Érkezés éjszaka.

 

 szilveszter_gorogorszag_makrygialos_utazas-andromeda-travel-5 szilveszter_gorogorszag_makrygialos_utazas_andromeda_travel_7

HOL LESZ A SZÁLLÁSOD KONKRÉTAN?

utazasok-vangelisdias2

Görögországban az autentikus hangulatú tengerparti Makrygialoson a nagyon praktikusan berendezett szuperhangulatos Hotel VangelisDias Apartmentben csini kis barátságos szálláson.

Mindegyik stúdióban és apartmanban van hűtőszekrény, főzőrész, zuhanyzós fürdőszoba és saját erkély is.

andromedatravel_unnepi_ajandek_utazasi_utalvany6

MILYEN ELHELYEZÉS TÍPUSOK KÖZÜL TUDSZ VÁLASZTANI?

Ha nem elégszel meg a jóval, mert Neked a legjobb kell, akkor kérd a panorámás SUPERIOR stúdiót, melynek bútorzata egyedi kialakítású. A superior stúdiónak az erkélyéről  a tenger hullámainak játékát is látod, nézz oldalra. Ebből van 2 fős és 3 fős is.

sm_VangelisDias_superior_4

Ha 6-n jöttök, akkor a MAXI standard apartman tökéletes, mert 3 légterű és ennek az erkélyéről tengeri panoráma látvány fogad. A görögországi apartmanokhoz képest, ez különleges, mert sokkal tágasabb, mint az átlag. A 2 hálószobán kívül a harmadik légtérben van az étkező konyhával a nagy 55 nm2-es apartmanon belül. Maximum 6 fő részére szuper elhelyezés.

vangelisdias_nr319_320_1

A 2-3 fős standard stúdió, melynek erkélyéről panorámás tengeri kilátásban lesz részed, az épület felső szintjén kapott helyett. Ebből a típusból csak pár darab van, azért ha ilyet szeretnél, ne hagyd az utolsó pillanatra, mert akkor tuti lemaradsz róla.

sm_VangelisDias_standard_2

A többi 2-3 fős standard stúdió és 4 fős standard apartman szintén otthonos. A legtöbben ezeket szokták foglalni. A főzőrész és a hűtőszekrény a zárt szekrény mögé van rejtve, mert a hétköznapokban épp eleget látod. Csukd rá az ajtót nyugodtan.

sm_VangelisDias_standard_4_sm

A nagy méretű 4 fős standard stúdióból csak egyetlen 1 db van. Panoráma erkélyéről kitűnően belátod az egész tengeri öböl nyúlványát.

sm_VangelisDias_szoba_7

Ha nem egy kis sima standard szobára vágysz, hanem egy igazi szépséges butik lakosztályra tengeri panoráma látvánnyal, akkor dönts amellett.


Garantált ajándék:
*
KORAI ELŐFOGLALÁSI KEDVEZMÉNY! 2019. AUGUSZTUS 30. NAPJA 12.00 ÓRÁIG: 10.000,-Ft/fő összeget kapsz az OkosKupon Kártyádra! 

VÁLASZD AZT A TÍPUSCSOMAGOT, AMELYIK KÖZELEBB ÁLL A SZÍVEDHEZ!

A részvételi díj ezeket mind tartalmazza: utazást autóbusszal az alapútvonalon, szállást 4 éjszakára az igényelt elhelyezés szálláson, a kirándulást a metropolisz városba Thessalonikibe és  a kirándulást Edessaba a vízeséshez és kirándulást Loutraba.

TÍPUSCSOMAGOK, elhelyezés=szállás: Megéri  RÉSZVÉTELI DÍJ
4 fős standard 1 légteres stúdióban    119 900 Ft/fő
3 fős standard 2 légteres apartmanban 129 900 Ft/fő 
2 fős standard 1 légteres stúdióban
 139 900 Ft/fő 
Tengerre néző PANORÁMÁS erkélyes 6 fős 3 légteres standard apartmanban (#) 139 900 Ft/fő 
Tengerre néző PANORÁMÁS erkélyes 4 fős 1 légteres SUPERIOR stúdióban (#)
139 900 Ft/fő 
Tengerre néző PANORÁMÁS erkélyes 3 fős 1 légteres SUPERIOR stúdióban (#)
149 900 Ft/fő 
Tengerre néző PANORÁMÁS erkélyes 2 fős 1 légteres standard stúdióban (#)  159 900 Ft/fő 
Tenger felé néző erkélyes 3 fős 1 légteres SUPERIOR stúdióban (#)  139 900 Ft/fő 
Tenger felé néző erkélyes 2 fős 1 légteres SUPERIOR stúdióban (#)
 149 900 Ft/fő 
Reggeli 4 alkalom
mindössze 19 900 Ft/fő 
Újévi kalács kóstoló INGYENES  

(#) Tengerre néző PANORÁMÁS szállás = erkélyről kilátással a tengerre.

Kényelmesen akarod tölteni szilveszteri napjaid? és nem szeretnél főzőcskézéssel és mosogatással bajlódni reggelente?
Akkor ez a megoldás: kérj nyugodtan eredeti görög hagyományok szerint készített házias jellegű reggelit.

“Nagyon kellemes napokat töltöttünk Makrygialoson. Szeretnénk kiemelni az étkeztetést, ami mindig friss, finom és elegendő volt. Köszönjük a személyzet odaadó munkáját, kedvességüket. Igazán szép napokat töltöttünk itt, és olyan érzéssel megyünk el, hogy biztos, hogy visszajövünk.”

Attila, Anikó

gorog-unnepi-sutik4-andromedatavel-makrygialos-gorogorszag-utazas-szilveszter

MIT TARTALMAZ A RÉSZVÉTELI DÍJ?
A részvételi díj ezeket mind tartalmazza:

utazást autóbusszal az alapútvonalon,

szállást 4 éjszakára az igényelt típusú szálláson,

a kirándulást az örök nyüzsgő metropolisz városba, Thessalonikibe,

a kirándulást a varázslatos vízeséshez Edessa városába,

 kirándulást a különleges hangulatú rejtélyes termál völgybe, Loutraba.

szilveszter-gorogorszag-utazas-andromedatravel-11

Gyermek kedvezmény:
• 10 éves kor alatt pótágyon történő elhelyezéssel -10% az alap részvételi díjból.
• 4 éves kor alatt pedig, amennyiben a gyermek a szülőkkel alszik 1 ágyon ugyanabban a szobában, akkor -50 % a kedvezmény az alap részvételi díjból.

ajandek-piros2 TITKOS MEGLEPETÉS AJÁNDÉK:
a megrendelt szilveszteri görögországi utazásod mellé 1 titkos meglepetés ajándékot is adunk! És, ha gyermek is utazik, a gyermek számára külön is készülünk egy aranyos meglepivel.

andromedatravel-utazasiiroda-szekesfehervar-karacsony

MIT NEM TARTALMAZ A RÉSZVÉTELI DÍJ?
A részvételi díj nem tartalmazza:

kötelező szilveszteri zenés esti vacsorát 29.990,-Ft/fő és GYERMEK 10 éves kor alatt 14.990,-Ft/fő, regisztrációs díjat 2.490,-Ft/fő, baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást 3.850,-Ft/fő** és a stornóbiztosítást 1,5%.

** 70 éves kor felett a biztosító árképzése szerint pótdíj fizetendő, melynek pontos összegét az árajánlatkérő beérkezését követően tudjuk megadni.

Helyszínen fizetendő költségek, belépők:

  • Loutra fürdőbelépő személyenként 5 Euro és/vagy 7 Euro (attól függ, melyik részét választod, és előre azért kell jelezni a megrendeléskor, hogy fogsz-e fürdőzni vagy csak kirándulsz egyet, mert a fürdőben várják a létszám lejelentést);
  • Italfogyasztás a vacsoráknál és a szilveszteri programon (kivéve, amit a szilveszteri programnál jelöltünk italt).

Ki ne hagyd, megéri. A foglaláskor tudod megrendelni:

• Reggeli 4 napra: 19.900,-Ft/fő;
Hagyományos mennyei finomság a házi pitakészítés és kóstoló program a 2.napon: 1.990,-Ft/fő;
Istenien finom újévi édes kalács tradicionális szeánsza és kiwi manna újdonság kóstoló program az 5.napon: INGYENES.

• Újévi Kirándulás: 14.990,-Ft/fő

• Vacsora lehetőség: igény esetén önállóan a helyi görög szolgáltatónál Euro-ban fizetve a helyszínen, mert az étlapból fogsz tudni rendelni, mint egy á la carte. Ára annyi, amennyi az étlapon szerepel Euro-ban. Miért van ez így? azért, mert így kötöttség nélkül szabadabb. A napi programok alatt is van lehetőség meleg étkezésre saját költségen a kirándulásokon.

• Lakosztály panoráma látvánnyal különbözeti díj: +49.990,-Ft/fő.

MIKOR INDUL A BUSZ?

A busz Budapestről indul a késő délutáni órákban. Az indulás ideje azért, hogy a legoptimálisabb legyen, a buszfelszálló jegyeden lesz rajta. És legkésőbb 5 nappal az utazás előtt fogod megkapni.
A busz alapútvonala: Budapest-Kecskemét-Szeged-Makrygialos és vissza haza a kiindulási helyre.
Felszállási helyek a buszra: Budapest, Kecskemét, Szeged (további felszállóhelyek létszámtól függően, egyeztesd velünk).

szilveszter_gorogorszag_makrygialos_3_andromedatravel szilveszter_gorogorszag_makrygialos_andromedatravel_utazas_3 szilveszter_gorogorszag_makrygialos_6_andromedatravel

Nincs útitársad?
Semmi gond! Itt jó társaságban leszel. Egy csekély különbözeti díj csak a költsége a szállásnak, mert a 2 fős szobát egyedül fogod használni: megéri 39.990,-Ft / 4 éj.

Egyénileg utaznál?
Van megoldás: – 20 000,-Ft / fő a fenti árakból.

Csak buszjegyet szeretnél?
Sajnos, csak önmagában buszjegyet nem lehet vásárolni.

 utazas-gorogorszag-makrygialos-andromedatravel szilveszter_gorogorszag_makrygialos_-andromeda_travel_jutazas_9

mutat-jobbraMaximális biztonságra törekszel? 

Ne adj Isten, nincs annál kellemetlenebb érzés, mint amikor pont akkor történik valami, amikor valaki a megérdemelt pihenését tölti. Például kiesik a kezedből a többtízezer forintot érő fényképezőgép, pont akkor duzzad fel a lábad, amikor azt a legkevésbé szeretnéd, vagy véletlenül elkap a hasmenés…Ha Te nem szereted a váratlan kiadást, ami egy nem várt ilyen eset okoz, a legjobb befektetés, hogy akkor megkötöd nálunk az utasbiztosítást.

Tipp: A BBP (baleset, betegség, poggyász) biztosítást ezért feltétlenül kérd, amikor leadod a megrendelésed. ENNYIT MEGÉR A NYUGALOM.

Busz jellemzői: A nemzetközi szabályoknak megfelelő, korszerű, fűtéssel rendelkező.
Szállás felszereltsége: Ágyak: Kétszemélyes franciaágy 120-140 cm széles, egyszemélyes ágy 80-90 cm széles.
Apartman: 2 légteres vagy 3 légteres és főzőrész van hűtővel, zuhanyzós fürdőszoba wc-vel. Stúdió: 1 légteres és főzőrész van hűtővel, zuhanyzós fürdőszoba wc–vel.
Induláshoz minimális létszám: kis busznál 8 fő és nagy busznál 45 fő.
A programokban időrendi változás előfordulhat!

Kérdésed van? Kezdd itt: Gyakori kérdések Makrygialosi utazáshoz >>

Kíváncsi vagy, milyen idő vár? Nézd meg itt: Időjárás

Fordulj nyugodtan szakértői kollégáinkhoz bizalommal!

 

stoptablas_no_80e

* Érvényesség: Te döntöd el praktikusan, hogy garantált ajándékod, a 10.000,-Ft/fő KORAI ELŐFOGLALÁSI KEDVEZMÉNY  OkosKupon Kártyádra írt összegét itt fogod-e ezen a szilveszteri utazáson felhasználni a görög házi pita program + a szilveszteri zenés vacsoraest részvételi díjaiba beszámítva, vagy pedig jövő évben a Makrygialos görögországi tengerparti nyaralásodnál szeretnéd érvényesíteni nálunk. Ennél a szilveszteri utazásnál akkor tudod teljes mértékben felhasználni ezt a kedvezményt, ha a kötelező szilveszteri zenés vacsoraesten felül a görög házi pitás programot + a jószerencsét hozó Vaszilopita és kiwilekváros programot is megrendeled egyszerre. A szabad helyek függvényében, 2019. AUGUSZTUS 30. NAPJA 12.00 ÓRÁIG!

A legkézenfekvőbb, ha tetszik és eldöntötted, hogy jössz, kitöltöd a piros nyíl alatti részt. Nagyon egyszerű, és alul a KÉREM gombra kattintasz. Ezzel el is küldted a jelentkezésed.

MI TÖRTÉNIK A JELENTKEZÉS ELKÜLDÉSE UTÁN?

1. Miután megérkezik az online jelentkezésed, kapcsolatba lépünk Veled. Nézd az e-mail fiókodat, mert oda válaszolunk. Ha nem kapnál e-mail levelet vagy telefonhívást 1 munkanapon belül, akkor értesíts bennünket e-mailben andromedatravelutazas@gmail.com vagy telefonon 30/6422922.

2. Egyeztetés után a Te igényeddel harmonizálva írásban eljuttatjuk Neked az extra-precíz szolgáltatás összegzőt, a díjbekérőt. Itt még mindig  a döntés a Te kezedben van, kéred vagy sem.

3. Kitöltöd a megrendelőt Átutalod a részvételi díjat az Andromeda Travel folyószámlájára, amit e-mailben fogsz megkapni, és ezzel máris elfogadottnak tekinted az árajánlatunkat.

lightbulb_pirosMI TÖRTÉNIK, HA A JELENTKEZÉST NEM KÜLDÖD EL?

Ha kimaradsz, lemaradsz!

pirosnyil-jobbra-le_short

Miután elolvastad az egész oldalt és megnézted az árakat, MINDEN MEZŐT TÖLTSÉL KI! mert csak akkor fogod tudni elküldeni az árajánlatkérést.
Miközben töltöd és jelölgeted, hogy mit kérsz, könnyedén össze tudod adni. Vegyél nyugodtan egy számológépet a kezedbe, hogy a tételek összegét lássad egy összegben.
 


A sikeres ár-előkalkuláció kéréshez a *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!

Teljes neved, és írd meg azt is, hogyan szólítsunk meg*

E-mail címed*
OLYAN E-MAILCÍMET ADJ MEG, AMIT BIZTOSAN HASZNÁLSZ (kivéve yahoo) ÉS MŰKÖDIK, MERT ODA VÁLASZOLUNK AZONNAL AZ ELŐZETES ÁR-ELŐKALKULÁCIÓ KÉRÉSED ELKÜLDÉSE UTÁN.

Telefonszámod*
Valós telefonszámot írj be kérlek!

A gördülékenyebb ügyintézés végett, ha kéred, felhívunk telefonon, hogy egyeztessünk.*
Jelöld be, mikor hívjunk fel!
11-13 óra között kérek telefonhívást13-15 óra között kérek telefonhívást15-17 óra között kérek telefonhívástCsak akkor kérek telefonhívást, ha 1 napon belül nem válaszolok az e-mailre


Utasok létszáma*
Ide írd be, hányan jöttök.

Szállás*
Válaszd ki a hozzád illő szállást, hogy melyiket kéred.

Elsőbbségi szobaelfoglalás, mert szereted a kényeztető szolgáltatást*
Alapesetben a szobákat megérkezés napján helyi idő 14 órától lehet elfoglalni, mert a Vendégek délelőtt 9 órakor költöznek ki. Különbözeti díj árait személyenként forintban látod.

Étkezés*
Itt tudod megadni az étkezést. Válaszd ki az egyiket.

Mivel utazol*
Válaszd ki mindenképp a közlekedés módját!

Ha a buszt jelölted meg, akkor a felszállás helye*
A busz alapútvonala, ahol csatlakozni tudsz a buszhoz: Budapest-Kecskemét-Szeged.
Válaszd ki az egyiket.

BudapestKecskemétSzegednem busszal utazom


Hogyan szeretnéd a KORAI ELŐFOGLALÁSI KEDVEZMÉNY ÖSSZEGÉT az OkosKupon Kártyádról felhasználni?*
Válaszd ki, mert Te döntöd el. Vagy az egyiket vagy a másikat jelöld csak be!
Ennél a szilveszteri görögországi utazásnál a kihagyhatatlan görög hagyományos ízletes pita program + a kötelező szilveszteri zenés vacsoraest részvételi díjból együttesen kérem levonni az előfoglalási kedvezményt.Következő évben a Makrygialos tengerparti nyaralásom árából szeretném majd levonatni az előfoglalási kedvezményt.


A hagyományos mennyei finomság házi pitakészítés program. Feltétlen biztosítsd be a helyed előre, mert a helyszínen már nincs lehetőség a jelentkezésre!*
Egyiket vagy a másikat jelöld be.
IGEN, jelentkezem a hagyományos mennyei finomság házi pitakészítés programra és megrendeléskor fizetem a díját, hogy le ne maradjak róla, ajándék kóstolóval.Nem érdekel, köszi


Újévi édes kalács Vaszilopita tradicionális szeánsz és kiwi manna kóstoló ingyenes program.*
Egyiket vagy másikat jelöld be.
IGEN, jelentkezem.Nem érdekel, köszi


Újévi kirándulás az 5. napon egy hegyi falucskába. *
Egyiket vagy másikat jelöld be.
Igen, megyek és jelentkezéskor fizetem a díját, mert nem akarok kimaradni semmi jóbólNem érdekel, ezért inkább kihagyom.


Az Edessa és Loutra program során fogsz-e fürdőzni vagy csak kirándulsz egyet? Azért szükséges bejelölnöd, mert a fürdőben várják előre a létszám lejelentést!*
Egyiket vagy másikat jelöld be.
IGEN szeretnék fürdőzi és kirándulniCsak kirándulni szeretnék, fürdőzést kihagyom


Rendelkezel kedvezményre jogosító utalvánnyal vagy kuponnal?*
Ha a válaszod igen, akkor az Üzeneted részbe írd be feltétlenül, hogy hol kaptad és mekkora összegre szól.
Igen és szeretném most beváltani.Nem, nincs utalványom, se kuponom.


Üzeneted*
Ha van, amit még fontosnak tartasz, írd meg itt az üzenetedben. Ha gyermek is utazik Veled, akkor a pontos születési idejét ide írd be, mert a gyermekkedvezmény igénybevételéhez szükséges. Ha nincs közlendőd, akkor csak ezt írd be: x

Milyen eszközön megnyitva töltöd ezt a formot?*
Kérjük bejelölni, mert ezzel segíted a munkánkat. Köszönjük!
Ha van asztali számítógéped vagy laptopod, praktikusabb azon megnyitva kitölteni, mert a nagyobb kijelzőn könnyebb és átláthatóbb.

Asztali számítógépOkostelefonTabletLaptop


Jártál már Görögországban?*
Ha válaszod, igen, hol?
Igen, persze, imádomNem, még soha, idén jött el az ideje

Itt jártam már Görögországban*
Akárhány helyett felsorolhatsz!

Facebook közösségi oldalon elérhető vagy?*
Ha igen, hol és milyen névvel? Beírhatod a közvetlen linket is!

Hol hallottál, olvastál az Andromeda Travelről?*
Ha interneten, kérjük segítsd munkánkat és írd meg hol pontosan.

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot*
Elfogadom, igen

Hozzájárulok ahhoz, hogy az Andromeda Travel az e-mail címemre elektronikus hírlevelet, marketingcélú küldeményt küldjön.
Hozzájárulok, igen

Feltétlen nézd meg, hogy MINDEN MEZŐT KITÖLTÖTTÉL-E! mert csak akkor fogod tudni elküldeni az árajánlatkérést. Azt is figyeld, hogy az adatvédelmi szabályzatot bepipáltad-e!

Mit tegyél, miután kérted az árajánlatot? Irány az e-mailfiókod és nyisd meg a leveled.

Kérlek, írd be a lent látható ellenőrző kódot*, mert a biztonság prioritás az Andromeda Travel Utazási Irodánál. MIKOR RÁKATTINTASZ A KÜLDÉSRE, UTÁNA AZONNAL nézd meg AZ EMAILEDET, MERT ODA ÉRKEZIK A VÁLASZUNK. Csak akkor tudod sikeresen elküldeni, ha csillagozottakat kitöltöd.

captcha

Kérlek, az alábbi mezőt mindenképp jelöld be.


Igen, szeretnék itt szilveszterezni. Ezért küldjétek el nekem az ár-előkalkulációt és a bankszámlaszámot, ahova átutalni tudok, mert A PROGRAMOT ÉS AZ ÁRAKAT A HONLAP OLDALON ITT MÁR MEGNÉZTEM.

A *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!

A jelentkezés után pár percen belül küldünk egy visszaigazoló e-mailt. A díjbekérő összekészítésénél személyre szabottan figyelembe vesszük az összes kérésed, amit ránk bíztál.

* * * * * * *

Megtaláltad a Neked való szilveszteri programot? Ha nem, akkor nézd meg és válassz a legkeresettebb szilveszteri utazásaink közül. Foglald le ma, mert még így kényelmesen rá tudsz hangolódni a szuper szilveszteri utazásra.

SZILVESZTERI UTAZÁSOK a nagyvilágban >>>


ADJ SZUPERUTAZÁST AJÁNDÉKBA és már meg is van, ne törd tovább a fejed!!! Kitűnően választottál, mert az utazás egy olyan ajándék, aminek élménye örökre a megajándékozott kedves személyé marad.

utazasok-ajandek-ajandek-otletek-andromeda-travel AJÁNDÉKOZZ SZUPERUTAZÁST! »


elofoglalalas_kedvezmeny_andromedatravel_utazas_1Nézd meg Makrygialos térképét nagyban