Nyaralj páratlan élménnyel a Tengerparti AranyKagyló Fesztivál ideje alatt Makrygialoson Görögországban

A megszokás fontos, de lássuk be, néha egy kicsit unalmas is.

Kalandosabb, jobb az élet, és ehhez nem árt némi inspiráció, vagy mondjuk valami más.

Még gondolatodban eljátszadozol azzal, hogy milyen csodás is lenne, addig az édes álom teljesül. 

Ezen a lenyűgöző Tengerparti AranyKagyló Fesztiválon itt a helyed júliusban a szabadságod alatt.

Ildikó és férje, Adorján tengerparti nyaralásra olyat kerestek, ahol a személyre szóló gondoskodás élménye magas fokú és feltétel nélkül adott a tengerre és tengerpartra néző örökpanorámás kilátás, úgy, hogy az elhelyezés a tengerparton van. A Star Beach Rezidencia Resort mindenben megfelelt az igényeiknek és az Andromeda Travel Utazási Iroda soron kívüli kiszolgálása mellett döntöttek. Indítsd el a videót és hallgasd meg!

Ez nem egy sima tengerparti nyaralás, mert új és különleges élmény társul a görögországi utazás mellé itt a

TENGERPARTI ARANYKAGYLÓ FESZTIVÁLON.
IDÉN IS, mint a korona gyémántjai, úgy fogja ez a több évtizedre visszanyúló hagyomány megcsillantani szépségeit a GÖRÖGORSZÁGI TENGERPARTON MAKRYGIALOSON.
Törj ki a törvényszerű megszokás rabságából és gyere el egy olyan utazásra, ami megbizsergeti az összes idegszálad ezen a bársonyhomokos stranddal rendelkező görögországi üdülőhelyen Makrygialoson.

MEGSZÓLALNAK A VENDÉGEK, AKIK MÁR NYARALTAK MAKRYGIALOSON?

Széles Melinda
Széles Melinda Mindenkinek ajánlom az Andromeda Travelt, életem egyik legjobb nyaralását Náluk Makrigialoson töltöttem, ❤a szeretet, ami körbe vett, és a csodás programok a Görög ételek mindent vitt, 🌞🌷köszönöm biztos vagyok benne, hogy visszatérünk Hozzátok.

Istvánné Turós
Istvánné Turós Mi évek óta vissza járunk, nagyon szeretünk ott lenni.
Lászlóné Szabó
Lászlóné Szabó Szuper hely, csodálatos, kedves “Háziakkal”!!

Felmerül benned a gondolat, hogy nem beszélsz idegen nyelveket és görögül sem értesz?

Fel a fejjel, ezt könnyen megoldjuk, mert segítünk neked.
Makrygialos görögországi üdülőhely magyarországi piacvezető utazási irodájaként magyarul szólunk Görögországban is hozzád, mint most is. Nagyon sok szeretettel fogadunk.

Mit fogsz kapni ezen a tengerparti nyaraláson, amit másutt biztos nem, ha újdonságra vágysz:

  • lenyűgöző Tengerparti AranyKagyló Fesztivál színes hangulatát,
  • kimagaslóan  dupla élményt, melyek kiragadnak a hétköznapokból,
  • a tengerparti nyaralás ötvözetét a Tengerparti AranyKagyló Fesztivállal.

Kinek javasoljuk ezt a különleges tengerparti nyaralást?

Azoknak, akik unják már az egy kaptafára készült sémákat és a szívüket követve káprázatosabb tengerparti nyaralást képzelnek el.

Miért másabb ez a görögországi nyaralás a Tengerparti AranyKagyló Fesztivállal, mint a többi?

  • intenzív élvezetre számíthatsz,
  • autentikus makrygialoszi hangulat,
  • vegyes izgalomra, ahol garantáltan nem fogsz unatkozni.

Hozd meg a jó döntést, és kérdezd meg, hogy a foglaláshoz van-e még szabad hely. A szállásokról a weboldalon találsz nagyon konkrét ismertetőt a Makrygialos menüben videóval, fotókkal, leírással és az ár is pontosan szerepel.

NE HALOGASD! Évente csak egyszer van és a szobák fele már elfogyott, az Andromeda Travel Utazási Iroda visszatérő vendégei foglalták le, akik – azt mondták -,

  • hogy görög otthonuknak érzik ezt a tündéri tengerparti üdülőhelyet, Makrygialost és
  • örömmel tölti el egész évben a gondolat, hogy családias szeretetteljes fogadtatásban van részük.

Gyere az Andromeda Travel Utazási Irodával és töltsd itt a szabidat.

MOST online kérj személyes ajánlással ár-előkalkulációt, mert a kedvezményes utazás száma limitált.

Jelentkezz és legyen tied ez az utazás és felejthetetlen görögországi nyaralás a Tengerparti AranyKagyló Fesztiválon.

MI TÖRTÉNIK AZ ONLINE ÁR-ELŐKALKULÁCIÓKÉRŐ ELKÜLDÉSE UTÁN?

1. Miután megérkezik online a személyes ár-előkalkulációkérésed, kapcsolatba lépünk Veled. Ha bejelölöd, hogy hívjunk telefonon, akkor csengő hangú munkatársunkkal fogsz egyeztetni. Nézd az e-mail fiókodat, mert oda válaszolunk. Ha nem kapnál e-mail levelet 1 munkanapon belül, akkor értesíts bennünket (telefon: 30/6422922) vagy írjál Facebookon nekünk.

2. Egyeztetés után a Te igényeiddel harmonizálva írásban eljuttatjuk Neked az extra-precíz szolgáltatás összegzőt, a díjbekérőt. Itt még mindig  a döntés a Te kezedben van, kéred vagy sem.

3. Ha kéred és jössz, akkor elküldöd pontosan kitöltve a megrendelőt és átutalással kiegyenlíted a részvételi díjat a K&H Bankban vezetett folyószámlánkra.

Itt a piros nyíl alatt tudod indítani a form kitöltést, láss neki most:

A sikeres online ár-előkalkulációkéréshez a piros *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!

MINDEN MEZŐT TÖLTSÉL KI, mert csak akkor fogod tudni elküldeni.

Teljes neved, és írd meg azt is, hogyan szólítsunk meg*

E-mail címed*
Olyan e-mail címet adj meg, amit biztosan használsz és működik (kivéve yahoo-s), mert oda válaszolunk azonnal az előzetes ár-előkalkulációkérésed elküldése után.

Telefonszámod*
Valós telefonszámot írj be kérlek!

Utasok létszáma*
Ide írd be, hányan jöttök a Tengerparti AranyKagyló Fesztivál görögországi utazásra, az autentikus hangulatú üdülőhelyre, Makrygialosra!

Ha gyermek is utazik, akkor a tényleges születési idejét írd be, mert a gyermekkedvezmények érvényesítéséhez szükséges. (év/hó/nap)
Ha nem akarod igénybe venni a gyermekkedvezményt, akkor ezt a sort ne töltsd ki. És persze akkor se töltsd ki, ha nem utazik Veled gyermek.

Utazás ideje*
ITT a legördülő nyilacskánál VÁLASZD KI AZ IDŐPONTOT, amelyik megfelelő számodra. Más időpont elosztásban mennél? kapacitástól függ, hogy van-e rá mód. Az Üzeneted részbe írd be azt a másik időpontot. (A dátumok a megérkezés és elutazás napját jelölik. Ha buszos utazásra teszed le a voksod, legyél szíves figyelembe venni, hogy a busz a megérkezés időpontja előtti napon indul ki és elutazásnál a következő napon érkezik vissza.)

Válassz szálláshelyet Makrygialoson*
Te döntöd el, melyik szállás számodra a legszimpatikusabb és a legkényelmesebb, amit kérsz! A tengerparti Star Beach Rezidencia Resortot, mert a strand melletti vagy megelégszel a strandtól 125 m közeli VangelisDias Hotelapartmannal. Az árát extraprecízen megtalálod az Andromeda Travel Utazási Iroda weboldalán, melyik mennyibe kerül.

Étkezés*
Itt tudod megadni az étkezési igényed. Mások azért kérték a félpanziót, hogy a szabi óráit ne kelljen napi főzőcskézéssel tölteniük a tengerparti nyaraláson. Úgy gondolták, jut idő mindenre, ha a fullextrát választják. Helyesen döntöttek. A jól megérdemelt pihenő napjai alatt maximális kiszolgálást preferálták, mert akkor mosogatni sem kell, ezért félpanziós étkezést választották.

Légkondi igény*
Szereted, ha hűs szoba fogad egy forró nap után? Akkor jelöld be! Mert, ha már mindent megadsz magadnak, ami jár Neked a pihenésed alatt, akkor ez jár a szabidhoz.
Igen, megrendelem a klímahasználatot 29990,-Ft/klíma/hétNem kérek klímát, köszönöm


Mivel utazol*
Válaszd ki mindenképp a közlekedés módját!

Busz felszállás helye*
Buszhely ára: 29990,-Ft/fő oda- és vissza is szállítunk. A busz alapútvonala, ahol csatlakozni tudsz a buszhoz: Budapest-Kecskemét-Szeged. Válaszd ki a számodra megfelelőt.
BudapestKecskemétSzegednem busszal utazom


Autódnak kiemelt VIP parkolóhely használat korlátozott számban, ezért már itt jelöld be, hogy ha kéred*
Csak akkor jelöld be, ha autóval utazol. Előre fenntartott parkolóhelyre a szolgáltatás díja a kiszámítható és maceramentes parkolásért 27920,-Ft helyett most 23120,-Ft/személygépjármű/hét. Ha ennél több napra utazol, akkor add hozzá a 8 napon felüli további napok elsőbbségi költségét: 2890,-Ft/személygépjármű/nap.
Igen kérem, mert akkor nem kell parkolót keresnem az utcánNem kérem, mert nem számít a fenntartott helynem autóval utazom


Autóval utazol Makrygialosra, és a foglalásodhoz kéred a Prémium AJÁNDÉKOD 5000,-Ft helyett most INGYENESEN?*
Csak akkor jelöld be, ha autóval utazol.
Igen, kérem az ingyenes AJÁNDÉK praktikus trükköket tartalmazó úti leírást és útvonaltervetNem kérem az INGYENES ajándékot, mert valahogy majd csak odataláloknem autóval utazom


Fullextra reptéri transzfer Thesszaloniki reptér és Makryialos StarBeach vagy VangelisDias között a megérkezés napján és a hazautazás napján*
A repülőjegyet a repülőtársaságnál magad vásárolod meg, mert függ a személyek és a csomagok számától és a szezontól. A reptéri transzferről pedig mi gondoskodunk Görögországban, ha megrendeled. Előre megrendelt repülőtéri transzfer szolgáltatási díját itt találod. A férőhelyek száma limitált. Te döntesz, melyiket kéred. Számolj a csomagjaid számával is.
1-4 főig 39900,-Ft/1 út nappali - igen kérem, mert jó érzés, ha már a reptéren szívélyesen köszöntenek.1-8 főig minibusszal 69900,-Ft/1 út nappali - igen kérem, mert jó érzés, ha már a reptéren szívélyesen köszöntenek.Nem kérem, mert nem lényeges a vendégvárás személyre szólóan.nem repülővel utazom


A gördülékenyebb ügyintézés végett, ha kéred, felhívunk telefonon, hogy egyeztessünk. Ezzel az online form kitöltésével kérhetsz tőlünk személyes ajánlással ár-előkalkulációt. És szükség van további, telefonos szóbeli egyeztetésre, mert a tengerparti nyaralásodról van szó.*
Telefonos visszahívásra azért van szükség, hogy egy kicsit megismerjünk, ugyanis szeretünk a vendégeinkkel személyes kapcsolatot kialakítani. Jelöld be, mikor hívjunk fel!
11-13 óra között kérek telefonhívást13-15 óra között kérek telefonhívást15-17 óra között kérek telefonhívást17-18 óra között kérek telefonhívást


Utasbiztosítás*
A biztonságod végett azért fontos, ha ne adj Isten történne valami, jól jön a segítő kéz.
kiemelt tengerparti utasbiztosítást kérek 550,-Ft/fő/napprémium tengerparti utasbiztosítást kérek 730,-Ft/fő/napextra tengerparti utasbiztosítást kérek 1150,-Ft/fő/nap


Rendelkezel kedvezményre jogosító üdülési utalvánnyal vagy kuponnal?*
Ha a válaszod igen, akkor az Üzeneted részbe írd be feltétlenül, hogy hol kaptad és mekkora összegre szól.
Igen és szeretném most beváltani.Nem, nincs üdülési utalványom, se kuponom.


Üzeneted*
Üzenetedben írj meg nyugodtan minden egyéb közlendőd,
amit fontosnak tartasz!

Jártál már Görögországban?*
Ha válaszod, igen, hol?
Igen, persze, imádomNem, még soha, idén jött el az ideje

Itt jártam már Görögországban*
Akárhány helyett felsorolhatsz!

Facebook közösségi oldalon elérhető vagy?*
Ha igen, hol és milyen névvel? Beírhatod a közvetlen linket is!

Hol hallottál, olvastál az Andromeda Travel Utazási Irodáról?*
Ha interneten, kérjük segítsd munkánkat és írd meg hol pontosan.

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot*
Elfogadom, igen

Hozzájárulok ahhoz, hogy az Andromeda Travel Utazási Iroda az e-mail címemre elektronikus hírlevelet, marketingcélú küldeményt küldjön.
Hozzájárulok, igen

Feltétlen nézd meg, hogy MINDEN MEZŐT KITÖLTÖTTÉL-E, mert csak akkor fogod tudni elküldeni az ár-előkalkulációkérést. Azt is figyeld, hogy az adatvédelmi szabályzatot bepipáltad-e!

Mit tegyél, miután kérted online a személyes ár-előkalkulációt? Irány az e-mail fiókod és nyisd meg a leveled.

Kérlek, az alábbi mezőbe írd be a lent látható ellenőrző kódot, mert a biztonság prioritás az Andromeda Travel Utazási Irodánál.
Mikor rákattintasz a küldésre, utána célszerű azonnal megnézned az e-mailedet, mert oda érkezik a válaszunk.

captcha

Kérlek, az alábbi mezőt mindenképp jelöld be.


Igen, szeretnék itt nyaralni a lenyűgöző Tengerparti AranyKagyló Fesztivál alatt. A VangelisDias Hotelapartman és a Star Beach Rezidencia Resort ÁRAKAT már MEGNÉZTEM A HONLAPON. Ezért küldjétek el nekem személyes ajánlással az ár-előkalkulációt.

A piros *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!
A jelentkezés után pár percen belül küldünk egy visszaigazoló e-mailt. A díjbekérő összekészítésénél személyre szabottan figyelembe vesszük az összes kérésed, amit ránk bíztál.

*****

GPS:  É. 40.412940 K. 22.608330


Nézd meg Makrygialos térképét nagyban