Kiváltság itt ülni és élvezni a látványt. Belátni az egész tengerpartot és a tenger teljes panorámáját a kilátóteraszodról a közvetlen vízparti Star Beach Rezidencia Resortban Görögországban

Kedves Vendégek!

Garantált tengerparti atmoszféra ebben az abszolút közelről tengerre néző minőségi Star Beach Rezidencia Resort igényes strandhotelapartmanban  Görögországban Makrygialoson. Nézd itt és tapasztald meg magad is, foglalás egyszerű, praktikus tutti tanácsadással.

A tengerparti Star Beach strandhotelapartman Görögországban Makrygialoson, márka szakértője az Andromeda Travel.

Star Beach Rezidencia Resortban a vendég különlegesnek  érzi magát, mert csak úgy nyaralni másutt is lehet a tengerparton. Ez nem egy átlagos tengerparti görög nyaralás. Ez egy életérzés, minek megalkotásában segítünk.

EGYÉNILEG (AUTÓVAL VAGY REPÜLŐVEL) UTAZÓKNAK RUGALMAS IDŐPONT KIVÁLASZTÁSSAL. TE MONDOD MEG, HOGY METTŐL MEDDIG KÉRED A STAR BEACH ELHELYEZÉST. És szabad hely függvényében garantáljuk azt neked.

A Star Beach Rezidencia Resort közvetlen tengerparti strandhotelapartman bársonyhomokos stranddal, ahol többféle szobatípusból tudsz választani. Legfelkapottabb és a legrövidebb időn belül betelik az abszolút tengerre és strandra néző.

A 4 csillagos színvonalú Star Beach Rezidencia Resort strandhotelapartman a valódi autentikus hangulatú tengerparti nyaralóhely, Makrygialos legszebb részén van a tengerparton.

Csak tengerparti apartman, konkrétan vízparti szállás érdekel Görögországban a nyaraláshoz. Nem a dombtetőn, nem nem a szomszéd utcában, és nem feljebb 2-vel és nem a harmadik soron, akkor válaszd  a Star Beach Rezidencia Resortot.

A közeli kilátás a tengerre és strandra néző szobából élményszerű, mert pompás megígéző látványban részesíti a vendéget.

MAGYAR nyelven segítségedre lesz a helyszínen könnyen elérhető profi szakképviseletünk.

Itt magad tudod összeválogatni, hogy mire van szükséged és csak azért fizetsz, mert nincs rejtett költség.

A Star Beach Rezidencia Resort strandhotelapartman arculatának kialakítását a tenger is inspirálta.

Mitől válik különlegessé egy pillanat? Csakis az embertől. Görögországban Makrygialoson a tengerparti nyaraláson segítünk neked benne, hogy a legjobbat hozd ki magadból. Az Andromeda Travel Görögország Tengerparti Nyaralóhely Márka Szakértője szeretettel fogadja érdeklődésed és foglalásod.

A tengerből nézve így látod a Star Beach Rezidencia Resort strandhotelapartmant.

Három színes épület szárnnyal rendelkezik ez a strandhotelapartman. Az alacsonyabbik a rózsaszirom színű szárny, a legmagasabb a málnafagyi színű szárny (ez a középső) és a harmadik az orgonalila színű szárny.

Andrea megosztotta velünk élményét, itt olvashatod:

starbeach_makrygialos_greece_5_sm

A rózsaszirom színű szárnyban ezek a szobatípusok találhatók, szobaszámok: 1.,2.,3.,4.,5.,6.
A középső málnafagyi színű szárnyban ezek a szobák vannak, szobaszámok: 101.,102.,201.,202.
Az orgonalila színű szárnyban pedig ezek kaptak helyet, szobaszámok: 301.,302.,303.,304.

A szobatípusokat a konkrét szobaszámokkal picit lejjebb görgetve látod, a piros nyíl alatt.

Miért választja több vendégünk ezt a közvetlen tengerparti strandhotelapartmant, akik nyugodt pihenésre vágynak? 5 ok, amiért a görögországi Star Beach Rezidencia Resort mellett döntöttek: 

biztosra mennek és nem kockáztatják, hogy azt kapják-e vagy sem, amit megrendelnek

 

kizárólag csak közvetlen tengerparti szállást akarnak és ebben nem kötnek kompromisszumot

 

lényeges a harmonikus igényesség és kiemelt minőség a megérdemelt pihenés alatt

 

kimondottan a közvetlen tengerparti szállás jöhet számításba, hogy az ágyból hallják a tenger hangjait és nézni a felkelő nap látványát a tenger felett

 

közelről abszolút tengerre és tengerpartra néző panoráma látványú apartmanra van igényük, mert nem mindegy, hogy milyen a kilátás

Mi mondhatunk bármi. Vendégeink véleménye a legfontosabb, köztük Marikáé is:

Star Beach Rezidencia Resort közvetlen tengerparti strandhotelapartman Görögországban, az egyetlen ilyen Makrygialos nyaralóhelyen.

ITT AZ IDŐ, DÖNTSD EL, MELYIK LEGYEN, VÁLASSZ ÉS KATTINTS a fotóra vagy a piros MEGNÉZEM most gombra,
mert ott van a teljes részletességgel a szállás leírása fotókkal, vendégvélemény videókkal, és az ára is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OSZD MEG ezt a STRANDHOTELAPARTMANT, a STAR BEACH REZIDENCIA RESORTOT és szerezz ezzel a TENGERPARTI NYARALÁSSAL örömet barátaidnak, ismerőseidnek.

 

Ha a tengerparti nyaraláson fel szeretnéd fedezni a környék látnivalóit, akkor ez a kívánságod könnyen teljesül, mert szenzációs fakultatív programokon tudsz részt venni.
Tipp: Görögország legnagyobb vízeséséhez is van kirándulás, ráadásul még arra a szigetre is, ahol a világhírű film, a Mamma Mia felvételének egy része játszódott.

Helyi nevezetességeket testközelből szemlélni vagy izgalmas programokon részt venni, kitűnő időtöltés a napozás mellett. Tekintsd meg a fakultatív programokat, melyeket a helyi görög iroda szervez. KATTINTS AZ ALÁBBI KÉPRE! ⬇⬇⬇

Ezekre a fakultatív programokra a helyszínen tudsz jelentkezni.
A részletekbe menő tájékoztatóért klikkelj ide »»