Gyere a bársonyhomokos #közvetlenül a tengerpart mellett lévő #strandhotelapartmanba a STAR BEACH Rezidencia Resortba nyaralni és pihenni #Görögországba #Makrygialos üdülőhelyen. #utazás #nyaralás #esküvő #nászút

A Star Beach Rezidencia Resort közvetlen tengerparti strandhotelapartman bársonyhomokos stranddal, ahol többféle szobatípusból tudsz választani (például közvetlen tengerre néző vagy udvari, klasszikus vagy elegánsabb).

A 4 csillagos színvonalú Star Beach Rezidencia Resort strandhotelapartman a valódi autentikus hangulatú tengerparti nyaralóhely, Makrygialos legszebb részén van közvetlen a tengerparton.

Csak tengerparti apartman érdekel Görögországban a nyaraláshoz. Nem a dombtetőn, nem nem a szomszéd utcában, és nem feljebb 2-vel és nem a harmadik soron, akkor a Star Beach Rezidencia Resortot válaszd.

A kilátás a tengerre és tengerpartra néző szobából élményszerű, mert pompás látványban részesíti a vendéget.

Az Andromeda Travel Utazási Iroda a Star Beach Rezidencia Resort európai és egyben magyarországi márka képviselete. Itt Te is megtalálod a számításod, ha pont a tengerparton szeretnél nyaralni és kiegyensúlyozott nyugalomra vágysz. A weboldalról magad tudod összeválogatni, hogy mire van szükséged és csak azért fizetsz, mert nincs rejtett költség és zsákbamacska sem.

A Star Beach Rezidencia Resort strandhotelapartman arculatának kialakítását a tenger is inspirálta.

Mitől válik különlegessé egy pillanat? Csakis az embertől. Görögországban Makrygialoson a tengerparti nyaraláson segítünk neked benne, hogy a legjobbat hozd ki magadból. Az Andromeda Travel Görögország Tengerparti Nyaralóhely Márka Szakértője szeretettel fogadja érdeklődésed és foglalásod.

MAGYAR NYELVEN segítségedre lesz a könnyen elérhető profi szakképviseletünk a helyszínen.

starbeach_makrygialos_greece_5_sm

Ilyen szuperjól mutat a Star Beach Rezidencia Resort a tengerből nézve. Három színes épület szárnnyal rendelkezik ez a strandhotelapartman. Az alacsonyabbik a rózsaszirom színű szárny, a legmagasabb a málnafagyi színű szárny (ez a középső) és a harmadik az orgonalila színű szárny.

A rózsaszirom színű szárnyban ezek a szobatípusok találhatók, szobaszámok: 1.,2.,3.,4.,5.,6.
A középső málnafagyi színű szárnyban ezek a szobák vannak, szobaszámok: 101.,102.,201.,202.
Az orgonalila színű szárnyban pedig ezek kaptak helyet, szobaszámok: 301.,302.,303.,304.

A szobatípusokat a konkrét szobaszámokkal picit lejjebb görgetve látod, a piros nyíl alatt.

KINEK VALÓ?

Akik biztosra mennek és nem kockáztatják, hogy azt kapják-e vagy sem, amit megrendelnek

 

Akiknek lényeges a harmonikus igényesség és minőség a megérdemelt pihenés alatt

 

Akiknek kizárólagosan a közvetlen tengerparti szállás jöhet számításba, hogy az ágyból hallják a tenger hangjait és nézni a felkelő nap látványát a tenger felett

 

Akiknek az abszolút tengerre és tengerpartra néző panoráma látványú apartmanra van igényük, mert nem mindegy, hogy milyen a kilátás

Star Beach Rezidencia Resort közvetlen tengerparti strandhotelapartman Görögországban, az egyetlen ilyen Makrygialos nyaralóhelyen.

ITT LÁTOD a piros nyíl alatt, MILYEN SZOBATÍPUS VAN. Nincs hókuszpókusz. Te választod ki, nyilván hely függvényében. ITT AZ IDŐ, KATTINTS a fotóra vagy a piros MEGNÉZEM most »»» gombra,
mert ott van a teljes részletességgel a szállás leírása fotókkal, vendégvélemény videókkal, és az ára is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OSZD MEG ezt a STRANDHOTELAPARTMANT, a STAR BEACH REZIDENCIA RESORTOT és szerezz ezzel a TENGERPARTI NYARALÁSSAL örömet barátaidnak, ismerőseidnek.

 

Ha a tengerparti nyaraláson fel szeretnéd fedezni a környék látnivalóit, akkor ez a kívánságod könnyen teljesül, mert szenzációs fakultatív programokon tudsz részt venni. Tipp: Görögország legnagyobb vízeséséhez is van kirándulás, ráadásul még arra a szigetre is, ahol a világhírű film, a Mamma Mia felvételének egy része játszódott.

Helyi nevezetességeket testközelből szemlélni vagy izgalmas programokon részt venni, kitűnő időtöltés a napozás mellett. Tekintsd meg a fakultatív programokat, melyeket a helyi görög iroda szervez. KATTINTS AZ ALÁBBI KÉPRE! ⬇⬇⬇

Ezekre a fakultatív programokra a helyszínen tudsz jelentkezni. A részletekbe menő tájékoztatóért klikkelj ide »»