Tengerparti Nyaralás Görögországban: abszolút full örökpanorámás közvetlen tengerre & tengerpartra néző HARMÓNIA DIZÁJN superior stúdióban a 4*-os színvonalú Star Beach Rezidencia Resort strandhotelapartmanban

Pihenés teljesen stresszmentes övezetben. Nyugodt tengerparti nyaralás Görögországban a Star Beach Rezidencia Resort strandhotelapartmanban Makrygialos üdülőhelyen, eredeti görög autentikus hangulattal.

Az élmény azé, aki megéli. El senki sem veheti. Ezért nagyon sok látnivaló és kirándulási lehetőség van a környéken, ha a pihenés mellett szeretnéd a környéket megismerni. Jobbnál jobb fakultatív programokon tudsz részt venni.

Magyar nyelven segítségedre lesz a könnyen elérhető profi szakképviseletünk a helyszínen.

Mi pedig serényen azon munkálkodunk, hogy a tengerparti nyaralásodon az év legjobb napjait töltsd a 4 csillagos színvonalú Star Beach Rezidencia Resort strandhotelapartmanban, Makrygialoson.

Ildikó és férje, Adorján tengerparti nyaralásra olyat kerestek, ahol a személyre szóló gondoskodás élménye magas fokú és feltétel nélkül adott a valódi tengerre és tengerpartra néző örökpanorámás kilátás, úgy, hogy az elhelyezés a tengerparton van. A Star Beach Rezidencia Resort mindenben megfelelt az igényeiknek és az Andromeda Travel Utazási Iroda soron kívüli kiszolgálása mellett döntöttek.
Indítsd el a videót és hallgasd meg!

A Star Beach Rezidencia Resort strandhotelapartman az autentikus hangulatú tengerparti nyaralóhely, Makrygialos legszebb részén van az Afrodité Beach mellett a tengerparton, feltűnően színes napozó ágyakkal és napernyőkkel.

Három épületszárnnyal rendelkezik. Az alacsonyabbik a rózsaszirom színű szárny, a legmagasabb a málnafagyi színű szárny (ez a középső) és a harmadik az orgonalila színű szárny.

Ez az elegáns 2 személyes HARMÓNIA DIZÁJN superior stúdió az orgonalila színű épületszárnyban van.

Mondhatunk bármit. A lényeg az, hogy mit mondanak a vendégek? Misi és felesége, Ibolya kendő nélküli véleménye, mert már nyaraltak a Star Beach Rezidencia Resortban:

andromedatravel_utazas_vendegvelemenyek4

“Úgy lett, ahogy ígértétek. Hajnalban, mikor már pirkadt, az ágyunkból figyeltünk a tenger felett felbukkanó aranyló napot. Éjszaka a tenger hullámainak hangja behallatszott a szobánkba. Többször voltunk már Görögországban, de sehol másutt nem tudtak nekünk ilyen jó árban tengerpartra és tengerre néző szállást adni.”

Misi és felesége

Stresszmentes pihenés. Kellemes társaság. Gyere fedezd fel a varázslatos üdülés minden titkát. Kitűnő szakképviseletünk könnyen elérhető a helyszínen és mindenben a segítségedre lesz.

Makrygialoson nem vagyunk sokan, ezért a mindennapi rohanós mókuskerékből kilépve kikapcsolódó pihenésre és végtelen ellazulásra tökéletes.

Ez a Star Beach Rezidencia Resort strandhotelapartman, ahol várunk nagyon sok szeretettel.

Mit tudsz csinálni Star Beach bársonyhomokos strandon Makrygialos szívében, vidám környezetben?

 • Jókat fogsz strandolni, mert napernyő és nyugágy áll a kényelmedre, színesek és bohókásak.
 • És, ha úszni támad kedved, akkor békésen teszed, mert tudod, hogy biztonságban vagy.
 • Ám, ha csak ejtőzni támad vágyad, hogy ne kelljen törődni semmivel, és lustán elnyújtózni a napernyő alatt, tedd meg itt nyugodtan.
 • No és, amikor pedig megkívánsz egy hűvös jeges frappét krémes vanília fagyival, csak intesz és már ki is szolgálnak. Ha úgy hozza a kedved, akkor egy jóízű ebédet is elfogyaszthatsz a nyugágyadon, csak úgy lazán görögösen.

Kiknek javasoljuk ezt az elegáns, abszolút full örökpanorámás Star Beach HARMÓNIA DIZÁJN superior stúdiót?

Neked való, ha Te is azok közé tartozol,

akik a tuti biztosra mennek, mert lényeges a harmonikus igényesség, a garantált minőség. Ráadásul csak és kizárólag tengerparti szállás jöhet számításba, valódi és zavartalan tengerre néző kilátással nemcsak az erkélyről, hanem a szobából is.

akik párok, barátok illetve kisgyermekkel érkező család, és kiegyensúlyozottan szeretnek pihenni a tengerparti nyaralás alatt, ráadásul kedvelik a csupaszív görög vendéglátást, amihez különleges és diszkréten elegáns miliő párosul.

akik olyan emberek, akik számára alapkövetelmény a zsúfoltságtól mentes élettér, a személyes szabadság és privát szféra megteremtése. Az harmonikus dizájnberendezése és az átlagon felüli nagyobb mérete végett príma választás, mert mindez egy helyen teljesül.

Hogyan néz ki ez a páratlan Star Beach HARMÓNIA DIZÁJN superior stúdió? Valóban látni a szobából a tengert és tuti nem zavarja semmi a panorámakilátást?

A Star Beach Rezidencia Resortban ez a közvetlen tengerre & tengerpartra néző látvánnyal rendelkező HARMÓNIA DIZÁJN superior stúdió hihetetlenül kelendő. Legvonzóbb különlegessége a maximális pazar panorámalátvány, mert se egy fa, se a szomszédos épület, szinte semmi sem zavarja a csodálatos kilátást. Ráadásul ennyire kiemelkedően jó ár-érték arányú szállást még hasonlót sem találni mindenütt, mert rettentően ritka. Majd meglátod. Rendeld meg a Te szobád most.

Teljesen közeli az abszolút full örökpanorámás látvány a tengerre és a tengerpartra innen a HARMÓNIA DIZÁJN stúdióból. Szinte magadénak fogod érezni a tenger vizét.

A közvetlen tengerre & tengerpartra néző szobához tartozik egy szépen berendezett erkély. Ide bármikor kiülhetsz elkortyolgatni a finom kávédat vagy beleolvasni az épp aktuális kedvenc könyvedbe, amit magaddal hoztál.

Szerinted milyen érzés az, amikor

reggel a felkelő napot páholyból nézed az ágyadból, ahogy a napsugarak csillogó aranyhídként tükröződnek a tengeren, mert odalátsz belőle?
éjjeltájt, mikor már mindenki álomra hajtotta a fejét, hallod a tenger andalító lágy zúgását és a hullámok zenéjét az ágyadban, mert odahallatszik hozzád?
nap, mint nap csak könnyedén átsétálsz a bársonyhomokos strandra és nem kell cuccolnod, mert ott vagy konkrétan mellette a tengerparton.

Nyugodtan képzeld oda magad a Star Beachbe, amint épp az ágyadból vagy az erkélyeden ülve gyönyörködsz a zavartalan tengerre néző panorámakilátásban a tündéri Makrygialoson.

Hol található pontosan ez a HARMÓNIA DIZÁJN superior stúdió, közvetlen tengerre & tengerpartra néző kilátással?

A Star Beach Rezidencia Resort strandhotelapartman kifejezetten tengerparti szállás nyugodt környezetben itt Görögországban az autentikus hangulatú tengerparti nyaralóhelyen, Makrygialos élettel teli központjának kellős közepén.

A legelső tengerparti nyaralóhely a Görögországba való határátlépés után az Olymposz Riviérán a tündéri Makrygialos. A leggyorsabban Makrygialos tengerpartjára lehet Magyarországról leérni Görögországban, mert a határ átlépése után ez a legközelebbi görög strand.

Ide görögök is járnak a környező nagyvárosokból.

Babett és családja gondoskodó vendéglátásra és a tengerre & tengerpartra néző gyönyörű kilátásra vágyott álmai tengerparti nyaralásán. Sokáig keresgéltek, mire rábukkantak a Star Beach Rezidencia Resortra. Mikor megtalálták, egy pillanatig sem gondolkodtak, mert minden adott volt, hogy szívük szerint teljesüljön. Döntöttek és azonnal foglalták az Andromeda Travel Utazási Irodánál.

“Gyönyörű volt a kilátás az apartmanból. Kedvesek a vendéglátóink. Évának a gondoskodásért külön köszönet. Finomak az ételek. Összességében annak ajánlanánk kortól függetlenül, akik pihenni, kikapcsolódni, nyugodtan fürdőzni szeretnének. Igazi görög kis falu, nyugodt, szép parttal. Nagyon érdekes és pihentető volt. Köszönjük az itt létet.”

Babett, Szelli, Rella, Zoli, Bandi és Karol

Legfontosabb Te vagy, hogy a nyaralás legendás élmény legyen! Hogy a nyaralásodat még harmonikusabbá tegyük, ezek is mind érted vannak:

 • Makrygialoson a bársonyhomokos strandon van zuhanyzó, mert jól esik a permetező víz érintése. Kellemes a közérzeted a napozó ágyon, mert a hozzá tartozó napernyő árnyékot nyújt. A nyaralóhelynek van bársonyhomokos strandja is és sziklás öböl része is, ahol szuper jól lehet búvárkodni. Fedezd fel mind a 7 strandot Makrygialoson.
 • A strandon a napernyők és a napozóágyak igénybevétele ingyenes, fogyasztás ellenében lehet használni. A kávézók, fagyizók helyezték ki, és nem kérnek bérleti díjat érte, kötelező fogyasztással tudod használni, baráti árak vannak.
 • A vidám hangulatú Star Beach Rezidencia Resort strandhotelapartman a strandtól csak pár lépésre épült. Felszabadultnak érzed magad, mert egy szál fürdőruhában is át tudsz könnyedén libbenni a tengerpartra, mert annyira közel van.
 • Az év legemlékezetesebb napjaira készülsz, mert a bársonyhomokos strand mellett van a Star Beach Rezidencia Resort. Nem kell cuccolnod, és felpakolnod, mert ott vagy a strand mellett.
 • A tengerpart tele van jobbnál jobb helyi kézműves tavernákkal, ahol frissen készülnek az ételek ínycsiklandozó illatokkal.
 • Sétatávolságra elérhetőek a kis boltok, pékség és a piac.

Milyen a berendezése ennek a Star Beach Rezidencia Resort strandhotelapartmanban a HARMÓNIA DIZÁJN superior stúdiónak?

Nézd meg a fotókat, mindet a saját kezünkkel, mi magunk készítettük, hogy kendőzetlenül be tudjuk mutatni.

A 2 személyes HARMÓNIA DIZÁJN superior stúdió egy légeres. Mit jelent, hogy egy légteres? Ez azt jelenti, hogy van benne egy szoba, ami három funkciót lát el: hálószoba és nappali és konyha is egyszerre.

Maximum 2 felnőtt és egy 3 év alatti kisgyermek (külön ágy nélkül) zsúfolódás nélkül, szuperkényelmesen elfér itt.

A HARMÓNIA DIZÁJN superior stúdió természetesen rendelkezik saját zuhanyzós/wc-s fürdőszobával. A fürdőszobába belépve ilyen dekoratív látvány fogad, ahol a zuhanyozás felér egy relaxációs szeánsszal.

Mindegyik fotó a saját kezünkkel készült, nem összemontázsolt képek, azért, hogy segítsünk Neked a könnyebb ráhangolódásban.

Tény, hogy ebből a HARMÓNIA DIZÁJN superior stúdióból mindössze 1 van, és kb. 18 m2 alapterületű, ami nagyobb az átlaghoz képest.

Ebben a superior stúdióban 2 szimpla ágy biztosítja a pihentető alvást és az édes álmokat, valamint modern síkképernyős LED tévé és az alapfelszeretség részét képező klímaberendezés is található itt a szobában. Innen tárul eléd az abszolút full örökpanorámás közvetlen tengerre & tengerpartra néző látvány. A meghitt elegáns fehér színű bútorok és a színes falak összhangja kellemes hangulatot árasztanak a kényeztetéshez.

Ezen kívül a Te komfortodat szolgálja a szobában még egy kétajtós szekrény a ruháitoknak, és az ágy melletti praktikus éjjeliszekrény.

A HARMÓNIA DIZÁJN superior stúdióban egy pici főzősarok is helyet kapott hűtőszekrénnyel, ahol egyszerűbb dolgokat össze tudsz dobni magatoknak, ha mindenáron főzőcskézni szeretnél.

A főzőrész alapfelszereltsége: villanyfőzőlap, hűtőszekrény, mosogató, csepegtető tálca, a konyhaszekrényben vannak alapedények, étkészlet és poharak.

TIPP: rendelj reggeli és/vagy a vacsora ellátást, mert akkor nem magadnak kell foglalkozni a beszerzéstől az elkészítésen át a mosogatásig.

Harmonikusan telik a nyaralásod, ha a tengerparti Star Beach Rezidencia Resort strandhotelapartmant választod a gyönyörű Görögországban.

gyerekkozpontu_nyaralas_andromedatravel

A gyerekekkel érkező családok nagyon szeretik ezt a megoldást, amit a Star Beach nyújt, mert nem kell cuccolni a strandra, mert ott vagy épp mellette.

Ha kisgyermekkel érkezel, akkor fontos tudnod, hogy szemed fénye nálunk nem kemping ágyon, nem matracon, nem a nappaliban egy kanapén, és nem is szétnyitható ágyon kerül elhelyezésre, hanem számára is egy normális, kényelmes ágyat adunk!

Tipp! Ha pici gyermeked is van, pakold be nyugodtan a homokozó felszerelést, mert jó móka lesz a tengerparton.

nyaralas_gyerekekkel_andromeda_travel_makrygialos_gorogorszag

Örökmozgó a gyermeked? Akkor ez a csodás mesevilág biztosan tetszeni fog neki. A tengerparti finomhomokos strand mellett élvezettel veszik birtokba a gyerkőcök a Star Beach Rezidencia Resort strandhotelapartmanban a barátságos családi gyerekkuckó birodalmat.

Ideális nyaralóhely a gyermekes családoknak is. Mert a Star Beach Rezidencia Resortban kapott helyet a gyerekkuckó birodalom, ahol mókás játék folyik, a kisvendégek legnagyobb örömére. Ez a gyerekkuckó birodalom beltéri játszóhelyiség. Ha nagyobb gyermekkel érkezel, önfeledt esti kikapcsolódást nyújtanak számukra a Juniorvilág elektronikus játékai. Amíg a gyerekek játszanak, a felnőttek a billiárd asztalt veszik birtokba. Jó szórakozás a nyaralás alatt.

Figyelj, le ne maradj, ha a HARMÓNIA DIZÁJN superior stúdiót szemelted ki magadnak közvetlen tengerre & tengerpartra néző kilátással, mert csupán egyetlen 1 db van belőle!

Időpontok, melyek közül Te választasz és a Star Beach Resort egy légteres abszolút full örökpanorámás HARMÓNIA DIZÁJN superior stúdiójában lesz az elhelyezés garantáltan, hely függvényében.

earlybird278

* * * K̲á̲L̲I̲M̲é̲R̲á̲ (Jó napot) KEDVEZMÉNY! * * *

Tipp: foglalj előregisztrációban legkésőbb 120 nappal az indulás előtt, mert akkor még kedvezőbb költségből hozhatod ki a nyaralásodat! SŐT, extra előnyöd, hogy ekkor még a legjobb szobák közt tudsz válogatni!szivecske_piros_h20

» Ha szállást és buszt is foglalsz, akkor a szállás+busz árából -10% a K̲á̲L̲I̲M̲é̲R̲á̲ (Jó napot) kedvezményed.
» Ha csak szállást foglalsz, akkor a szállásárból -5% a K̲á̲L̲I̲M̲é̲R̲á̲ (Jó napot) kedvezményed.

A K̲á̲L̲I̲M̲é̲R̲á̲ (Jó napot) kedvezmény csoportos foglalásokra nem vehető igénybe, és nem érvényes a július 31-augusztus 28. közötti turnusokra.

OK, ez jól hangzik. De mennyibe kerül ez a HARMÓNIA DIZÁJN superior stúdió abszolút full örökpanorámás közvetlen tengerre & tengerpartra néző látvánnyal?

Kérdésed van? Fordulj nyugodtan szakértői kollégáinkhoz bizalommal!

VÁRJ: szereted, ha kellemes hűvös szoba fogad a nyári nagy melegben? Akkor a megoldás, hogy a szobát klímával rendeld meg, mert a Te komfortzónád nagyon fontos számunkra. A klímahasználat díja 29.990,-Ft / klíma / hét. Egy darab klímaberendezés van a stúdióban.
Van, aki nem kedveli a klímát vagy valamilyen okból nem használhatja, ezért nem tartalmazza a klíma használati díjat a szállásár és nem központilag vezérelt.

A szállásárak HARMÓNIA DIZÁJN superior stúdióban SZEMÉLYENKÉNT 7 éjre* ÖNELLÁTÁSSAL értendőek forintban (Ft/fő)! A szállásárak az utazási költséget nem tartalmazzák. További szolgáltatások és azok árai, melyek igény szerint megrendelhetőek, a táblázat alatti sorokban vannak.

Szállástípus

Egy légteres,
abszolút full örökpanorámás
közvetlen tengerre & tengerpartra néző

Időpont Érkezés: kedd » 2018. év

2 fős HARMÓNIA DIZÁJN
superior stúdió

Máj.29-jún.5, jún.5-12.

72490

Jún.12-19, szept.25-okt.2.

76490

Jún.19-26, szept.18-25.

80490

Jún.26-júl.3, aug.28-szept.4, szept.4-11, szept.11-18.

92490

Júl.3-10, aug.21-28.

112990

Júl.10-17, júl.17-24, júl.24-31, júl.31-aug.7, aug.7-14, aug.14-21.

140990

A szállásárak HARMÓNIA DIZÁJN superior stúdióban SZEMÉLYENKÉNT 7 éjre* ÖNELLÁTÁSSAL értendőek forintban (Ft/fő)! A szállásárak az utazási költséget nem tartalmazzák. További szolgáltatások és azok árai, melyek igény szerint megrendelhetőek, a táblázat alatti sorokban vannak.

 

* 7 éj turnusnál kevesebb éjszaka foglalása esetén kérd egyedi árajánlatunkat!

Gyermek kedvezmény 3 éves kor alatt
INGYENES: szállást 3 éves kor alatt harmadik személyként ágy nélkül elfoglalhatja a kis gyermek, melynek foglalási szolgáltatási díja 7 éjszakára 0 Ft.

Gyermek kedvezmény buszból
– Buszjegyből 12 éves kor alatt: 3.000,-Ft/fő árkedvezmény.

Egyszerre csak egyféle kedvezmény vehető igénybe!

Amit fizetsz a megrendelt szolgáltatásokért, kiszámítható, macera nélküli és rejtett költségektől mentes.

Mit tartalmaz és mit nem a szállásár?

A szállásár tartalmazza: személyenként 7 éjszaka szállást HARMÓNIA DIZÁJN superior stúdióban, egyszeri ágyneműt és ágyneműhuzatot.

A szállásár nem tartalmazza, megrendeléskor kötelezően felszámításra kerül: regisztrációs díj 1.490,-Ft/fő, helyi díj 4.500,-Ft/fő/hét (12 év felett), baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás, útlemondási biztosítás.

Külön fizetendő a helyszínen a kötelező idegenforgalmi adó: 0,5 EUR/stúdió/éj (7 éjszakára összesen 3,5 EUR/stúdió).

Kényelmi szolgáltatások igényelhetőek, mert ezek is a teljes nyaralás élményéhez hozzájárulnak: étkezés és a klíma használat.

Attila, Anikó és társaságuk szerették volna, ha nem a napi főzőcskézéssel kell tölteniük a tengerparti nyaralást. Úgy gondolták, jut idő mindenre, ha a fullextrát választják. Helyesen döntöttek. A jól megérdemelt pihenő napjai alatt maximális kiszolgálást preferálják, mert akkor nem kell mosogatni sem, ezért félpanziós étkezést is kértek.

“Nagyon kellemes napokat töltöttünk Makrygialoson. Szeretnénk kiemelni az étkeztetést, ami mindig friss, finom és elegendő volt. Köszönjük a személyzet odaadó munkáját, kedvességüket. Igazán szép napokat töltöttünk itt, és olyan érzéssel megyünk el, hogy biztos, hogy visszajövünk.”

Attila, Anikó és még sokan mások

vacsora1_h120vacsora2_h120vacsora3_h120

mutat-jobbra ÉTKEZÉS ... Olvass tovább bővebben, kattints ide »»»

reggeli2_h120Szerintünk a legfrissebben készült étel a legfinomabb. Szereted a nyaralás alatt a kényelmet, és imádod a teljes kényeztetést? Akkor ezt Neked ajánljuk: eredeti görög hagyományok alapján készített reggeli vagy félpanzió (reggeli+vacsora) étkezési lehetőség vár rád és a veled együtt érkezőkre. Kérj nyugodtan félpanziós ellátást.
Milyen lesz az étkezés?
Reggel bőséges kontinentális reggeli ingyenes büfé italfogyasztással. Este pedig ínycsiklandozó, változatos 3 fogásos finom görög vacsora édességgel vagy gyümölccsel.

 • Ha egész hétre kérsz reggelit, akkor ennek díja: 29.900,-Ft / fő / hét
 • Ha egész hétre kérsz vacsorát, akkor ennek díja: 39.900,-Ft / fő / hét

Tipp: Ha egész hétre kérsz reggelit ÉS vacsorát is, akkor a kettő együtt jóval kedvezőbb áron lehet a Tied: 69.800,-Ft helyett 54.990,-Ft / fő / hét.

Amennyiben nem kérsz étkezést, mert magad oldod meg, akkor kis boltokat és pékségeket is találsz Makrygialoson nagyon közel a szálláshoz.

Légkondicionálást külön tudsz rendelni. Ez nem része a tengerparti szállás árának, mert van, aki szereti, ha hűvös szoba fogadja, és van, aki nem.

mutat-jobbra LÉGKONDI ... Olvass tovább bővebben, kattints ide »»»

A légkondicionálást külön tudod megrendelni. Ez nem része a szállásárnak, mert van, aki szereti, ha hűvös szoba fogadja, van, aki nem. Ha Te azok közé tartozol, aki nem szeret a saját levében megfőni, és szeretnéd, hogy kellemesen hűtött szobába térj haza, akkor meg tudod rendelni a foglaláskor.

 • A klíma használati díja: 29.990,-Ft / klíma / hét, amennyiben az apartman megrendelésével együtt igényled, és meglátod, az élmény egy hűs szobában pihenni, igazán üdítő érzés. Egy darab klímaberendezés van a HARMÓNIA DIZÁJN superior stúdióban, mely a Te komfortérzeted szolgálja.

Tipp: Ha a klímát nem zimankóra, csak egy pár fokkal alacsonyabbra állítod, mint a kinti hőmérséklet, azzal egy kicsit komfortosabbá teheted a hőérzetet szervezetednek.

Milyen plusz grátisz szolgáltatás van még?

mutat-jobbra WiFi ... Olvass tovább bővebben, kattints itt »»»

Térítésmentes WiFi ingyenes használattal: A Star Beach üdülőkomplexumban a Residencia szárny valamennyi szobájában, a Resort szárnyban pedig a közösségi teraszon fogható.

mutat-jobbra Strandszerviz ... Olvass tovább bővebben, kattints ide »»»

Üdítő érzés a pirító napfénytől védve heverészni a parton, ha épp nem úszkálsz a tengerben, de nem is akarsz nyakig homokos lenni?

 • Akkor itt a jó hír, mert kézenfekvő megoldást kínál, hogy fogyasztás ellenében a Star Beach strandon Makrygialoson díjmentesen igénybe tudod venni a napozóágyat és napernyőt. A napernyő és napozóágy használatáért nem kell külön fizetned, mert nincs bérleti díja, csupán annyit fizetsz, amennyit ott helyben fogyasztasz. Ilyen egyszerű!

Maximális biztonságra vágysz? Köss nálunk utasbiztosítást is!

Nincs annál megnyugtatóbb érzés, mint amikor tudod, hogy a baleset-, betegség- és poggyászbiztosításod kerek védelmet nyújt.

mutat-jobbra Igen ez kell, mert én nem kockáztatom az életem és az egészségem, olvasom tovább itt »»»

Egy rémálom válik valóra, amikor pont akkor történik valami kellemetlen, mikor valaki a megérdemelt pihenését tölti. Például kiesik a kezedből a többtízezer forintot érő fényképezőgép, pont akkor gyullad be a fogad, amikor azt a legkevésbé szeretnéd, vagy véletlenül elkapsz egy hasmenéses-lázas-hidegrázós vírust…

Ilyen esetekben jól jön egy segítő kéz, és persze egy kis kárpótlás a kellemetlenségekért. A BBP (vagyis betegség-baleset-poggyász) biztosítás nálunk utazási feltétel, mert a Te biztonságod épp úgy fontos nekünk, mint Neked. Érdemes élned ezzel a pusztán kis összegbe kerülő, ám annál nagyobb biztonságot nyújtó lehetőséggel, mert:

 • nem csak az egészséged, hanem a nyaralás során nálad lévő technikai kütyük (okostelefon, digitális fényképező, táblagép, kamera) is védve lesznek. Ha bármi történik velük, a biztosító kárpótol a téged ért veszteség miatt.
 • jobb nem kockáztatni, hisz a baj legtöbbször akkor üt be, amikor a legkevésbé vagyunk rá felkészülve. Egy külföldi út során is bármi megtörténhet, és jó, ha ilyenkor van, ami ki tud segíteni Téged és családodat a bajból.
 • ha ne adj isten történik bármi, nem neked kell kézzel-lábbal mutogatni, és segítséget hívni, hanem mi ekkor is ott vagyunk és segítünk Neked: a helyszínen magyar nyelvű asszisztencia és mindent elintéz helyetted.

Tipp: A BBP (baleset, betegség, poggyász) biztosítást ezért feltétlenül kérd, amikor leadod a megrendelésed.

Kérd az Andromeda Travel utazási irodától az egy légteres abszolút full örökpanorámás közvetlen tengerre & tengerpartra néző látványú HARMÓNIA DIZÁJN superior stúdiót, hely függvényében! Jelentkezz minél előbb, mert csak egyetlen 1 db van belőle.

Ha a tengerparti nyaraláson fel szeretnéd fedezni a környék látnivalóit, akkor ez a kívánságod könnyen teljesül, mert fergeteges fakultatív programokon tudsz részt venni. Tipp: Görögország legnagyobb vízeséséhez is van kirándulás, ráadásul még arra a szigetre is, ahol a világhírű film, a Mamma Mia felvételének egy része játszódott.

A helyi nevezetességet testközelből szemlélni vagy izgalmas programokon részt venni, kitűnő időtöltés a napozás mellett. Tekintsd meg a fakultatív programokat, melyeket a helyi görög iroda szervez.

Ezekre a programokra a helyszínen tudsz jelentkezni. A részletekbe menő tájékoztatóért kattints ide »»

Induláshoz minimális létszám: nincs létszámhoz kötve, mert a megadott turnusokra mindig indul.

Szeretnénk segíteni: Gyakori kérdésekhez kattints ide >>

Merre is van pontosan ez a Makrygialos üdülőhely?
Nézd meg itt nagyban Makrygialos térképét »»

GPS: É. 40.412940 K. 22.608330

Mi mondhatunk, amit akarunk. De a legfontosabb, mit mondanak a résztvevők? Kata és Anti az évfordulójukat ünnepelték Makrygialoson, és felejthetetlen élménnyel gazdagodtak.

„Gyönyörűen telt az 5. éves házassági évfordulónk Makrygialoson. Az Andromeda még különleges egyedi meglepetésben is részesített bennünket. Köszönjük, mert valóban, így még felejthetetlenebb lett. Az utazási iroda dolgozói messzemenőkig figyelmesek.”

Kata és Anti

Válaszd ki a közlekedési módot! Melyik mellett döntesz?

car_piros_h50Saját autóval érkezel?

A legnagyobb szabadságot az autó adja. Szeretnél fenntartott VIP PARKOLÓHELYET a gépjárművednek a nyaralás egész ideje alatt? Hogy ne az utcán parkolj, gondold át, és kérd már az árajánlatkérés pillanatában, mert korlátozottak a férőhelyek.

Ha a kiszámítható és maceramentes parkolást választod, jelezd, mert az előre megrendelt fenntartott VIP PARKOLÓHELY most csak 23.120,-Ft/személygépjármű/hét. Fenntartott VIP PARKOLÓHELY utólagos megrendelése csak hely függvényében és 27.920,-Ft/személygépjármű/hét összegért lehetséges.

ajandek-piros2 Prémium AJÁNDÉK:
Autóval utazol és nálunk foglalod le a nyaralásod Makrygialosra, ezért jogosulttá válsz, hogy kérd a praktikus trükköket tartalmazó úti leírást és útvonaltervet, amit majd a voucherrel együtt fogsz megkapni e-mailben.
Ráadásul 5.000,-Ft helyett most INGYEN tudod megkaparintani, és az igényedet jelöld be alul az árajánlatkérő formon. Miért adjuk ezt Neked? hogy megköszönjük a megrendelésed, és mert ezzel 1000 %-ig tudjuk segíteni az egyéni autós utazásod.

busz_piros_h50Busszal jössz?

Jó döntés, mert itt nem Neked kell vezetni és figyelni a közlekedésre. A buszon görög zenékkel és jó hangulattal várunk!

Buszülőhely ára: 29.990,-Ft / fő, mely tartalmazza a buszülőhely költséget oda-vissza az alapútvonalon és a csomagszállítást (1 db poggyász max.15 kg/fő).
ajandek-piros2 AJÁNDÉK: 1 db/fő kézipoggyász szállítása, mely befér a Vendég buszülése alá.

A busz alapútvonala: Budapest-Belgrád-Nis-Skopje-Makrygialos és vissza. A busz hétfőn indul oda és másnap kedden érkezik meg az üdülőhelyre. Visszautazás következő hét kedd délután/este és szerdán érkezik haza. A busz általában Budapestről indul. A pontos indulás a buszfelszálló jegyeden lesz rajta, amit 3 nappal az utazás előtt kapsz meg. INGYENES felszállási helyek (határátlépés függvényében): Budapest, Kecskemét, Szeged.

Ha máshol szeretnél felszállni, hogy elérd a Budapestről induló buszjáratot, vagy máshova szeretnél visszaérkezni, mint Budapest, akkor ez egy jutányos különbözeti díj ellenében egyszerűen megoldható:

✓ Székesfehérvár: 9.900,-Ft / fő
✓ Veszprém: 12.900,-Ft / fő
✓ Győr: 13.900,-Ft / fő
✓ Várpalota: 10.900,-Ft / fő

Busz jellemzői: Korszerű, légkondicionálóval rendelkező.

repulo_piros_h50Repülővel jönnél egyénileg?

A repülőjegy végleges ára erősen függ az utazók létszámától, a bőröndök és utazótáskák számától, méretétől, a szezon alakulásától és a pillanatnyi foglaltságtól. Ezért, hogy a számodra legoptimálisabb legyen, ennek foglalását egyénileg tudod intézi a légitársaság honlapján közvetlenül. És mi segítünk a reptértől egyenesen a Star Beach Rezidencia Resortig tartó transzfer utat megszervezni a megérkezés napján a reptértől a szállásig és a hazautazás napján egyenesen a szállástól a reptérig. A légitársaság járatai menetrend szerinti napokon repülnek Budapestről Thesszalonikibe és vissza.

Az út a reptértől a szállásig mindössze csak egy óra. Ha nem akarsz magad tekeregni a tikkasztó melegben, csomagokkal felrakodva, helyi tömegközlekedési lehetőségek után kutatva, akkor hozz egy okos döntést és vedd igénybe a “háztól-házig” (azaz reptértől szállásig és szállástól reptérig) transzfert.

A transzfer díjak Thesszaloniki Makedonia Airport (SKG) – Makrygialos Star Beach szállás közötti útvonalra érvényesek.
A nappali transzfer költségeiről itt és most adunk pontos tájékoztatást:

~ Taxi transzfer 1-4 főig: 39.900,-Ft / egy út
~ Taxi transzfer 1-8 fős minibusszal: 69.900,-Ft / egy út

Az este 18 óra és reggel 10 óra közötti transzfereket minimális különbözeti díjjal (+9.999,-Ft/egy út) tudod megrendelni.

Rendeld meg nyugodtan a profi reptéri transzferszolgáltatást, így még ezekhez az előnyökhöz is hozzájutsz, ami a Te saját kényelmedet szolgálja:

 • A transzfer korlátlan alkalommal behajthat az indulási szintre, és ott maximum 1 órát várakozhat. Miért jó ez Neked? Mert nem kell kapkodnod, van idő a ki- és bepakolásra.
 • A vendégeinket érkezéskor névtáblával fogadjuk a Thesszaloniki reptéren. Miért könnyíti meg ez az életed? Mert így kizárt, hogy elkeveredj a reptéri forgatagban, vagy netán rossz felé indulj tovább.

Fontold meg nyugodtan, beszéld át az utastársaiddal, barátaiddal, családtagjaiddal, ismerőseiddel, akikkel a Star Beachbe készülsz nyaralni.

 

stoptablas_no_80e

Miután elolvastad az egész oldalt és megnézted az árakat, és mindenben elnyerte tetszésed, akkor válaszd ki az időpontot, és kérd személyes ajánlással az online ár-előkalkulációt a tengerparti nyaralásra rizikó nélkül. A személyes ár-előkalkuláció kérése semmiféle kötelezettséggel nem jár.

MI TÖRTÉNIK A SZEMÉLYES ÁR-ELŐKALKULÁCIÓKÉRŐ FORM ELKÜLDÉSE UTÁN?

1. Miután megérkezik az online ár-előkalkulációkérésed, kapcsolatba lépünk Veled. Ha bejelölöd, hogy hívjunk telefonon, akkor csengő hangú munkatársunkkal fogsz egyeztetni. Nézd az e-mail fiókodat, mert oda válaszolunk. Ha nem kapnál e-mail levelet 1 munkanapon belül, akkor értesíts bennünket (telefon: 30/6422922) vagy írjál Facebookon nekünk.

2. Egyeztetés után a Te igényeiddel harmonizálva írásban eljuttatjuk Neked az extra-precíz szolgáltatás összegzőt, a díjbekérőt. Itt még mindig a döntés a Te kezedben van, kéred vagy sem.

3. Ha kéred és jössz, akkor elküldöd pontosan kitöltve a megrendelőt és átutalással kiegyenlíted a részvételi díjat K&H Bankban vezetett folyószámlánkra.

Köszönöm, hogy végigolvastad a weboldalt. Már csak egy teendőd van:
itt tudod indítani a piros nyíl alatt a form kitöltést, láss neki most 🙂

pirosnyil-jobbra-le_short

A sikeres árajánlatkéréshez a *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!

Teljes neved, és írd meg azt is, hogyan szólítsunk meg*

E-mail címed*
Olyan e-mail címet adj meg, amit biztosan használsz és működik (kivéve yahoo-s), mert oda válaszolunk azonnal az előzetes ár-előkalkulációkérésed elküldése után.

Telefonszámod*
Valós telefonszámot írj be kérlek!

Utasok létszáma*
Ide írd be, hányan jöttök a Star Beach HARMÓNIA DIZÁJN superior stúdió görögországi tengerparti nyaralásra, az autentikus Makrygialosra!

Ha gyermek is utazik, akkor a tényleges születési idejét írd be, mert a gyermekkedvezmények érvényesítéséhez szükséges. (év/hó/nap)
Ha nem akarod igénybe venni a gyermekkedvezményt, akkor ezt a sort ne töltsd ki. És persze akkor se töltsd ki, ha nem utazik Veled gyermek.

Utazás ideje*
Itt válaszd ki az időpontot, amelyik megfelelő számodra. Több turnusra mennél? van rá mód, az Üzeneted részbe írd be. (A pontos turnusok, amelyekből tudsz választani, a fenti táblázatban vannak. A dátumok a megérkezés és elutazás napját jelölik. A busz a megérkezés időpontja előtti napon indul ki és elutazásnál a következő napon érkezik vissza.)

Válassz szobatípust*
Itt válaszd ki, hogy hány személyre kéred a HARMÓNIA DIZÁJN stúdiót! Az árát feljebb extraprecízen megtalálod az oldalon, hogy mennyibe kerül. Pótágy ennél a szállástípusnál nincs. Babaágyra korlátozottan van mód.
Ha többen vagytok, válaszd ki bármelyiket és az Üzeneted részbe írd be pontosan, hogy hányan. Ezzel kéred, hogy keressük a megoldást számodra, mert nagyon szeretnéd a Star Beach tengerparti nyaralást.

Étkezés*
Itt tudod megadni az étkezési igényed.

Légkondi igény*
Szereted, ha hűs szoba fogad? Akkor jelöld be! Mert, ha már mindent megadsz magadnak, ami jár Neked a pihenésed alatt, akkor ez dukál a harmónia nyaraláshoz.
Igen, megrendelem a klímahasználatot 29990,-Ft/klíma/hétNem kérek klímát, köszönöm


Mivel utazol*
Válaszd ki mindenképp a közlekedés módját!


Busz felszállás helye*
Buszhely ára: 29990,-Ft/fő oda- és vissza is szállítunk. A busz alapútvonala, ahol csatlakozni tudsz a buszhoz: Budapest-Kecskemét-Szeged. Válaszd ki a számodra megfelelőt.
BudapestKecskemétSzegednem busszal utazom


Busz kényelmi szolgáltatás felszállás helye*
Különbözeti díjat fent a táblázat alatt a Busszal szeretnél jönni? részben találod. A férőhelyek száma limitált.
Köszönöm, nem kéremGyőr, príma kérem 13900,-Ft/főVeszprém, rendben kérem 12900,-Ft/főVárpalota, igen kérem 10900,-Ft/főSzékesfehérvár, jól jönne, kérem 9900,-Ft/főnem busszal utazom


Autódnak kiemelt VIP parkolóhely használat korlátozott számban, ezért már itt jelöld be, hogy kéred*
Csak akkor jelöld be, ha autóval utazol. Rendeld meg az előre fenntartott parkolóhelyed a kiszámítható és maceramentes parkolásért.
Igen kérem, mert akkor nem kell parkolót keresnem az utcán 27920,-Ft helyett most 23120,-Ft/autó/hétNem kérem, mert nem számít a fenntartott helynem autóval utazom


Autóval utazol Makrygialosra, és a foglalásodhoz kéred a Prémium AJÁNDÉKOD 5000,-Ft helyett most INGYEN?*
Csak akkor jelöld be, ha autóval utazol.
Igen, kérem az AJÁNDÉK praktikus trükköket tartalmazó úti leírást és útvonaltervetNem kérem, mert valahogy majd csak odataláloknem autóval utazom


Fullextra reptéri transzfer Thesszaloniki reptér és Makryialos Star Beach között a megérkezés napján és a hazautazás napján*
A repülőjegyet a repülőtársaságnál magad vásárolod meg, mert függ a személyek és a csomagok számától és a szezontól. A reptéri transzferről pedig mi gondoskodunk Görögországban, ha megrendeled. Előre megrendelt repülőtéri transzfer szolgáltatási díját fent a táblázat alatt lejjebb görgetve a REPÜLŐVEL jönnél egyénileg? részben találod. A férőhelyek száma limitált. Te döntesz, melyiket kéred. Számolj a csomagjaid számával is.
1-4 főig 39900,-Ft/1 út nappali - igen kérem, mert jó érzés, ha már a reptéren szívélyesen köszöntenek.1-8 főig minibusszal 69900,-Ft/1 út nappali - igen kérem, mert jó érzés, ha már a reptéren szívélyesen köszöntenek.Nem kérem, mert nem lényeges a vendégvárás személyre szólóan.nem repülővel utazom


A gördülékenyebb ügyintézés végett, ha kéred, felhívunk telefonon, hogy egyeztessünk. Ezzel az online form kitöltésével kérhetsz tőlünk személyes ajánlással ár-előkalkulációt. És szükség van további, telefonos szóbeli egyeztetésre, mert a tengerparti nyaralásodról van szó.*
Telefonos visszahívásra azért van szükség, hogy egy kicsit megismerjünk, ugyanis szeretünk a vendégeinkkel személyes kapcsolatot kialakítani. Jelöld be, mikor hívjunk fel!
11-13 óra között kérek telefonhívást13-15 óra között kérek telefonhívást15-17 óra között kérek telefonhívást17-18 óra között kérek telefonhívást


Utasbiztosítás*
Azért fontos, ha ne adj Isten történne valami, jól jön a segítő kéz.
kiemelt tengerparti utasbiztosítást kérek 550,-Ft/fő/napprémium tengerparti utasbiztosítást kérek 730,-Ft/fő/napextra tengerparti utasbiztosítást kérek 1150,-Ft/fő/nap


Rendelkezel kedvezményre jogosító üdülési utalvánnyal vagy kuponnal?*
Ha a válaszod igen, akkor az Üzeneted részbe írd be feltétlenül, hogy hol kaptad és mekkora összegre szól.
Igen és szeretném most beváltani.Nem, nincs üdülési utalványom, se kuponom.


Üzeneted*
Üzenetedben írj meg nyugodtan minden egyéb közlendőd, amit fontosnak tartasz!
Ha nincs mit üzenj, akkor csak ezt írd be légyszi: köszönöm.

Jártál már Görögországban?*
Ha válaszod, igen, hol?
Igen, persze, imádomNem, még soha, idén jött el az ideje

Itt jártam már Görögországban*
Akárhány helyett felsorolhatsz!

Facebook közösségi oldalon elérhető vagy?*
Ha igen, hol és milyen névvel? Beírhatod a közvetlen linket is!

Hol hallottál, olvastál az Andromeda Travel Utazási Irodáról?*
Ha interneten, kérjük segítsd munkánkat és írd meg hol pontosan.

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot*
Elfogadom, igen

Hozzájárulok ahhoz, hogy az Andromeda Travel Utazási Iroda az e-mail címemre elektronikus hírlevelet, marketingcélú küldeményt küldjön.
Hozzájárulok, igen

Feltétlen nézd meg, hogy MINDEN MEZŐT KITÖLTÖTTÉL-E! mert csak akkor fogod tudni elküldeni az árajánlatkérést. Azt is figyeld, hogy az adatvédelmi szabályzatot bepipáltad-e!

Mit tegyél, miután kérted online a személyes ár-előkalkulációt? Irány az e-mail fiókod és nyisd meg a leveled.

Kérlek, az alábbi mezőbe írd be a lent látható ellenőrző kódot, mert a biztonság prioritás az Andromeda Travel Utazási Irodánál.
Mikor rákattintasz a küldésre, utána célszerű azonnal megnézned az e-mailedet, mert oda érkezik a válaszunk.

captcha

Kérlek, az alábbi mezőt mindenképp jelöld be.
[recaptcha]

Igen, szeretnék itt nyaralni. És kérem a Star Beach közvetlen tengerre és tengerpartra néző HARMÓNIA DIZÁJN superior stúdiós elhelyezést. Ezért küldjétek el nekem az ár-előkalkulációt és a bankszámla számot, ahova átutalni tudok, mert AZ ÁRÁT A HONLAP OLDALON ITT MÁR MEGNÉZTEM.

A *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!
A jelentkezés után pár percen belül küldünk egy visszaigazoló e-mailt. A díjbekérő összekészítésénél személyre szabottan figyelembe vesszük az összes kérésed, amit ránk bíztál.

*****

 

Andromeda_elegedettseg_h185 opimp_riv_h185

*****