• 2020. év: HERKULESFÜRDŐ és KAZÁN SZOROS körutazás Erdélyben – ORSOVA és TEMESVÁR, és DÉVA vára érintésével

 

Mikor gyere velünk?

2020. április 10 – 13. Húsvét

(4 nap / 3 éj)

busz_piros_h50

Utazás: autóbusszal
Szállás: *** szálloda (1 éj Déva és 2 éj Herkulesfürdő)
Ellátás: félpanzió (reggeli+vacsora)

Milyen program vár Rád részletesen?

1.nap: Budapest-Temesvár-Déva
Reggeli indulás után Nagylaknál átlépjük a határt és Temesvárra érkezünk, ahol városnézés és szabad program keretében ismerkedünk a várossal. A város földrajzi fekvésének köszönhetően a történelem során stratégiai fontosságú hely volt. Kulturális és különösen az építészeti gazdagsága miatt “Kis Bécsnek” is nevezik. Városnézésünk során meglátogatjuk Dózsa György kivégzésének a helyszínét is. Emlékezünk az 1989-es forradalom áldozataira a belvárosi református és az ortodox Metropolitán templomban. Továbbutazunk a Retyezát hegyvonulatival párhuzamosan, majd Dévára érkezünk, ahol elfoglaljuk szállásunkat.

2.nap: Déva-Vajdahunyad-Herkulesfürdő
Reggel meghódítjuk Déva várát, amely a Kőműves Kelemenről szóló balladából ismert. Ezt követően Vajdahunyadon a Hunyadiak gótikus várkastélyába látogatunk, melyet Mikszáth Kálmán „a várak királyának” nevezett. Az impozáns épület a régi Magyarország legszebb vára volt. Látogatásunk után rövid szabadidő, majd folytatjuk utazásunkat. A festői Vaskapu szoroson keresztül nekivágunk a hegyeknek, és megérkezünk a híres és csodás környezetben fekvő Herkulesfürdőre, amely a XIX. század végén a Monarchia egyik legelegánsabb fürdőhelye volt. Az európai hírű fürdőhely, a Mehadia és Cserna hegység által körülvett völgyben fekszik, a Kazán szorostól mindössze 25 km-re. A Cserna folyó völgyében lévő melegforrásokat már a rómaiak is ismerték. Herkulesnek templomot és oltárt emeltek itt, aki a melegforrások istene volt. Fürdőjét valószínűleg Traianus császár építtette, ásatásakor Herkules szobrok és fogadalmi táblák kerültek elő. Sétát teszünk a fürdőhely természet alkotta sziklái és ember által emelt építményei között, miközben felelevenítjük a régi korok hangulatát. Vacsora és szállás Herkulesfürdőn szállodában.

3.nap: Orsova-Kazán szoros-Herkulesfürdő
Reggeli után kirándulunk Orsovára, ahol két évig őrizték a magyar koronát, és megnézzük ennek az emléktábláját. Az 1974-ben épült katolikus templomban még John Lennont, Lenint, Nadia Comanest is láthatjuk Jézussal a templom szent képein. Majd hajóra szállunk és 3 órás kirándulást teszünk a festői Kazán szorosban, a Dunán (Hajójegy: 5.500 Ft/fő* – jelentkezéskor fizetendő!). A hajón fakultatív halas ebédet lehet rendelni. Kora délután meglátogatjuk a Vaskapu erőművet, és a múzeumban megismerjük a megaépítkezés fortélyait, adatait, valamit a turbinák működését. Késő délután Herkulesfürdőn szabad program, fürdési lehetőség.

4.nap: Bigéri vízesés-Arad-Budapest
A reggelit követően a Bigéri vízeséshez látogatunk, amely a világ egyik legszebb, és egyben legkülönlegesebb vízesése. Az Almás-hegység és az Aninai-hegység határolta medencében, a Ménes-völgyben, a Bigéri Természetvédelmi Területen találjuk ezt a 8 méter magas vízesést. Megcsodálhatjuk, ahogyan a Minis patak a zöld moha borította, kupolaszerű, lépcsőzetes mésztufán zúdul alá. A természeti csoda közelében eltöltött idő után Aradra utazunk, ahol rövid buszos városnézés és az újra felállított Szabadság szobor megkoszorúzása következik. Majd utunkat Budapest felé folytatjuk, és késő este érkezünk meg Budapestre.

A helyek villámgyorsan telnek, ezért mihamarabb jelentkezz!

stoptablas_no_80e

Részvételi díj: 74.990,-Ft / fő

Vagy előregisztrációs áron (hely függvényében), ha legalább 60 nappal indulás előtt rendeled meg utazásod, akkor a kedvezményes részvételi díj: 74.990,-Ft / fő helyett most csak 69.990,-Ft / fő.

Kedvezményes ár: utanként/dátumonként korlátozott számban vehető igénybe, határidőre történő befizetés esetén. A kedvezményes ár csoportos foglalásokra nem érvényes. A kedvezményes ár a szabad helyek függvényében érvényes. Kizárólag a munkatársaink által már visszaigazolt árak tekintendők véglegesnek.

A részvételi díj tartalmazza: szállást 3 éjszakára, kontinentális reggelit és vacsora ellátást, buszos utazást a megadott alapútvonalon, személyenként 1 úti poggyász /max. 15 kg/ és 1 kézi poggyász szállítását.
A részvételi díj nem tartalmazza: kötelező baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást útlemondási biztosítással, regisztrációs díjat 2.490,-Ft / fő, helyszínen fizetendő költségeket és belépőket.
Egyágyas felár: 17.000,-Ft / fő.

Hol szeretnél csatlakozni? Az alábbi helyeken szállhatsz fel a buszra:
Budapest–Kecskemét–Szeged (további felszállóhelyek létszámtól függően, egyeztesd velünk)

Tájékoztató árak a helyszínen fizetendő belépőkről, egyéb költségekről (személyenként értendő):
* Hajókirándulás, jelentkezéskor fizetendő: 5.500 Ft/fő
-Temesvár/belvárosi református templom és ortodox Metropolitán templom: 10 LEJ
-Orsova: 5 LEJ
-Vaskapu erőmű (múzeum+turbinaterem): 10 LEJ
-Herkulesfürdő termál belépő: 8 LEJ/nap
-Déva felvonó: 20 LEJ
-Vajdahunyad vár: 30 LEJ
-Bigéri vízesés: 5 LEJ
-Ebéd a hajón: 40 LEJ

Busz jellemzői: Korszerű, légkondicionálóval/fűtéssel rendelkező (szezontól függően).
Szállások: standard szállodákban célszerűen és egyszerűen berendezett kétágyas szobákban, mindegyik saját fürdőszobás. A szállások kategóriája, szállodák hivatalos besorolása a körutazás oldalán szerepel. Az adott ország szálláshelyekre vonatkozó besorolása eltérhet a magyar előírásoktól. Hűtőszekrény általában nem tartozik a szállodai szobák felszereltségéhez. További információ az utastájékoztató dokumentumban kerül megadásra, amit indulás előtt legkésőbb 5 nappal kapnak meg e-mailben a Vendégeink.
Induláshoz minimális létszám: 45 fő
A programokban időrendi változás előfordulhat!

Gyere és feltétlen foglald le ma a helyedet, várunk szeretettel.
Töltsd ki most a jelentkezési lapot itt:

  A sikeres ár-előkalkuláció kéréshez a *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!

  Teljes neved, és írd meg azt is, hogyan szólítsunk meg*

  E-mail címed*
  Olyan e-mail címet adj meg, amit biztosan használsz és működik (kivéve yahoo), mert oda válaszolunk azonnal az előzetes ár-előkalkuláció kérésed elküldése után.

  Telefonszámod*
  Valós telefonszámot írj be kérlek!

  A gördülékenyebb ügyintézés végett, ha kéred, felhívunk telefonon, hogy egyeztessünk.*
  Jelöld be, mikor hívjunk fel!
  11-13 óra között kérek telefonhívást13-15 óra között kérek telefonhívást15-17 óra között kérek telefonhívástCsak akkor kérek telefonhívást, ha 1 napon belül nem válaszolok az e-mailre

  Körutazás ideje*
  Itt jelöld be az időpontot, várunk szeretettel!
  2020. április 10-13. Húsvét

  Utasok létszáma*
  Ide írd be, hányan jöttök a Herkulesfürdő körutazásra Erdélybe!

  A busz alapútvonala, ahol csatlakozni tudsz a buszhoz*
  Válaszd ki a számodra optimális fel- és leszállás helyét!
  BudapestKecskemétSzeged

  Hajókirándulás a Kazán szorosban*
  Ha részt kívánsz venni ezen a programon, akkor biztosítsd be a helyed előre, mert a helyszínen már nincs lehetőség a jelentkezésre!
  Igen jelentkezem rá és foglaláskor fizetem a hajójegyet 5500,-Ft/fő, nehogy lemaradjak rólaNem érdekel, inkább kihagyom, köszi

  Utasbiztosítás*
  Azért fontos, ha ne adj Isten történne valami, jól jön a segítő kéz.
  (70 év felett 300% pótdíjjal köthető.)

  Igen kérem, 4 napra 1600,-Ft/fő/4nap (70 év alatt pótdíjmentes)

  Üzeneted*
  Ha van, amit még fontosnak tartasz, írd meg itt az üzenetedben.

  Milyen eszközön megnyitva töltöd ezt a formot?*
  Kérjük bejelölni, mert ezzel segíted a munkánkat. Köszönjük!
  Ha van asztali számítógéped vagy laptopod, praktikusabb azon megnyitva kitölteni, mert a nagyobb kijelzőn könnyebb és átláthatóbb.

  Asztali számítógépOkostelefonTabletLaptop

  Facebook közösségi oldalon elérhető vagy?*
  Ha igen, hol és milyen névvel? Beírhatod a közvetlen linket is!

  Hol hallottál, olvastál az Andromeda Travelről?*
  Ha interneten, kérjük segítsd munkánkat és írd meg hol pontosan.

  Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot*
  Elfogadom, igen

  Hozzájárulok ahhoz, hogy az Andromeda Travel az e-mail címemre elektronikus hírlevelet, marketingcélú küldeményt küldjön.
  Hozzájárulok, igen

  Kérlek, írd be a lent látható ellenőrző kódot, mert a biztonság prioritás az Andromeda Travelnél. Mikor rákattintasz a KÜLDÉSRE, utána rögtön nézd meg az e-mail fiókod, mert oda érkezik a válaszunk. Csak akkor tudod sikeresen elküldeni, ha a csillagozottakat kitöltöd.

  captcha

  Nézd meg, hogy az adatvédelmi szabályzatot bepipáltad-e!

  Kérlek, az alábbi mezőt mindenképp jelöld be.


  A *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!
  A jelentkezés után pár percen belül küldünk egy visszaigazoló e-mailt. A díjbekérő összekészítésénél személyre szabottan figyelembe vesszük az összes kérésed, amit ránk bíztál.
  Foglalás nem történt!