• 2021. év: OLASZ LIGÚRIA és FRANCIA RIVIÉRA: Cannes-Nizza-Antibes-Monte Carlo-San Remo. Genova-Milano-Verona körutazás busszal a romantika és az elegancia jegyében

 

Különlegesen ritka élmények, szívet melengető extázis, boldogsághormonokat mozgósító érzések, két varázslatos hely egy szenzációs programban csak Neked: Olasz Ligúria és Francia Riviéra körutazás. A jókedv és az elégedettség garantált, mert a Riviérán valahogy könnyebb az élet.

1utazas-franciariviera-olaszliguria-korutazas-andromeda-travel

Ligúria tengerparti üdülőhelyei homokos partokkal, impozáns természeti és kulturális látnivalók sorával vonzzák a vendégek sokaságát. Nagy hegyek, hangulatos öblök, tengerbe nyúló félszigetek, rengeteg virág és a középkorból itt felejtett kisvárosok jellemzik.

Sétálj velünk az “Angyalok-Öblében” és merülj el a fényűző forgatagban. A francia riviéra olyan kulturális töltettel és megbabonázó bájjal rendelkezik, amilyet sok más nyaralóhelyen egyszerűen nem tud sugározni.

Köszönjük a franciáknak, hogy a 19. század második felében ismertté tették a Francia Riviérát. És az olaszoknak is hálával tartozunk, hogy bár pár évtizedet késlekedve, finom eleganciával a turisták célkeresztjének közepébe helyezték a Franciaország és Toszkána között húzódó festői partvidéket.

7utazas-franciariviera-olaszliguria-korutazas-andromeda-travel-liguria

Mikor gyere velünk?

» 2021. június 20 – 27.

» 2021. augusztus 29 – szeptember 5 .

(8 nap / 7 éj)

busz_piros_h50

Utazás: autóbusszal
Szállás: **/***szálloda
Ellátás: reggeli

Milyen program vár Rád részletesen?

1. nap: Budapest-Ligúr tengerpart
Kora reggel útra kelünk és megkezdjük izgalmas és sokszínű utazásunkat Itáliába. Folyamatosan utazunk rövid pihenőkkel Szlovénián keresztül az olasz riviérára. Vár a mesés Ligúria! Észak-Olaszország festői tartománya a francia határ mentén fekszik, ahol bájos kisvárosok, leanderek, színesen virágzó bokrok, dombok és a mélykék tenger fogad. Színes virágültetvények, mandula- és gesztenyefák sorai teszik ellenállhatatlanul vonzóvá a tájat, ahol fantasztikus látnivalók élményével gazdagodunk. Az esti órákban érkezünk meg az Imperia városában található szálláshelyünkre. (A mai napon nincs vacsora a szállodában!) A szálloda Imperia központjában helyezkedik el, közel a tengerparthoz.

2. nap: Ligúr tengerparti pihenés-Imperia
A reggelink elfogyasztása után egész napos szabadprogram, pihenés a tengerparton.

5utazas-franciariviera-olaszliguria-korutazas-andromeda-travel

3. nap: Francia Riviéra-Monaco-Nizza-Cannes-Antibes
Korai reggeli a szállodában, majd az Azúrt part legszebb látnivalóit ismerheted meg fakultatív kirándulásunk alkalmával. Egész napos kirándulás vár ma ránk a Francia Riviéra legszebb városaiba (40 EUR/fő). Utunk először Monaco-ba vezet. Csodálatos sziklás tengerszakaszok mellett érkezünk a Cote d’Azur világhírű miniállamába, melynek különleges fekvése örökké emlékezetes marad mindenkinek, aki ide ellátogat. Rövid séta Monte Carlo-ban: Óváros, Hercegi Palota, Kaszinó. Majd következik a páratlan szépségű régió fővárosa, Nizza, a fények, a színek és az ízek városa. Sétánk keretében megnézzük az Angol sétányt, és a hangulatos óvárost, majd elutazunk Cannes-ba. A filmfesztiválok híres városában megtekintjük a tengerparti sétányt, kikötőt, Fesztivál Palotát. Mai utolsó megállónk a festői Antibes, az Azúr part legromantikusabb kisvárosa, majd visszautazunk az olaszországi szállodába. Érkezés a szálláshelyünkre a késő esti órákban, ahol kipihenjük magunkat.

3utazas-franciariviera-olaszliguria-korutazas-andromeda-travel-nizza

4. nap: Menton-Dolceacqua-San Remo
A finom reggeli után két lehetőség közül választhatunk: szabadprogram és pihenés a tengerparton, vagy fakultatív kirándulás a francia riviéra hangulatos kisvárosába Menton-ba, melyet a kertek és parkok városaként is emlegetnek (25 EUR/fő). “La Perle de la France”, vagyis Franciaország gyöngyszeme, így köszönti a látogatót a város határában lévő tábla. A zöldellő parkok, az óváros csodás épületei, öreg házai és a lenyűgöző tengerpart valóban igazi gyöngyszemmé varázsolja Menton városát. Visszautazunk Olaszországba, és Ligúria tartomány legelbűvölőbb városába, a Nervia folyó völgyében fekvő Dolceacqua jellegzetes középkori városába látogatunk. Ligúria nem csak tengerpartból áll, így ahhoz hogy ezt a festői várost felfedezzük, mindenképpen el kell távolodnunk a tengerparttól. A ligúr dombvidék tele van bájos falvakkal és városokkal, de az egyik legszebb Dolceacqua 2000 lakosú települése, amelyet a szamárhátíves híd és a Doria kastély látványa ural. Monet többször is járt a városban és elvarázsolta a híd és a kastély összképe. A középkori hangulatú, zegzugos utcákkal, sikátorokkal tagolt belváros egyedülálló. Gyalogos városnézésünk után továbbutazunk a Virágok városába, a Capo Nero és Capo Verde öblök partján fekvő San Remo-ba. Sétálunk az óvárosban (La Pigna), ahol keskeny és meredek utcácskák, fedett sétányok és apró terek váltogatják egymást. Búcsú a ‘Riviéra dei Fiori’-tól, majd visszautazunk Imperia városába. Este a kényelmes szálláshelyünkön álomra hajtjuk a fejünket.

The harbour, San Remo, Provinz Imperia, Italienische Riviera, Ligurien, Italien

5. nap: Imperia
Reggelit követően egész napos szabadprogram, pihenés a tengerparton.

4utazas-franciariviera-olaszliguria-korutazas-andromeda-travel-dolceacqua

6. nap: Cervo-Laigueglia-Imperia
Reggeli után szabadprogram, vagy félnapos fakultatív kirándulás Ligúria tartomány legelbűvölőbb városaiba (15 EUR/fő). A kirándulás során először ellátogatunk az olíva múzeumban, majd utazunk tovább és a következő megállónk Cervo festői kisvárosa lesz. A gyönyörű fekvéssel büszkélkedő, középkori hangulatú város látképét a Clavesana kastély határozza meg. Közös sétánkat követően, a Pálmák riviérájának egyik legszebb városába látogatunk. A Riviera delle Palme, a Ligúr part Ponente részéhez tartozik, Varazze és Andora között helyezkedik el. A Pálmák riviérájának szívében találjuk Laigueglia festői kisvárosát, amit Itália legszebb települései között tartanak számon. Az egykori kis halászfalu igazi kis ékszerdoboz. Az óváros, “budello” városnegyede a halászok és tengerészek múltját idézik. Átadhatjuk magunkat a város varázslatos hangulatának, ahol a sikátorok, templomok, történelmi épületek, pasztellszínű házak szépsége mellett gyönyörű homokos tengerpart vár. Megkóstolhatjuk a város specialitását a gobeletti-t vagy a „baci”-t, azt a rózsa formájú édességet, amelyet mandulából és mogyoróból készítenek csokoládé krémmel. Délután szabadidő Imperiaban.

7. nap: Genova-Milánó
Elfogyasztjuk a reggelinket, és elutazunk Kolombusz szülővárosába, a tenger és a hegyek között fekvő Genova-ba. Városnézés Ligúria tartomány fővárosában. A belvárosa Európa legnagyobb területű középkori városmagja, kihagyhatatlan élmény. Továbbutazunk és Lombardia tartomány fővárosa következik, Milánó, amely a XV. században a Visconti és Sforza nemesi családok uralkodása alatt Itália egyik legjelentősebb reneszánsz központjává nőtte ki magát. A Piazza Cavour, Sforza kastély, Dóm tér, Galleria Vittorio Emanuele II. és a Scala épületének megtekintése után utazunk tovább a Garda tó közeli szálláshelyünkre.

8. nap: Verona-Budapest
Megreggelizünk és Veneto tartomány egyik legszebb városába utazunk. Belvárosi séta keretében felfedezzük Rómeó és Júlia romantikus városát, Veronát. Az Adige partján fekvő város 2000 óta a Világörökség része. A Piazza Bra hangulatos kávézói és Verona legismertebb nevezetessége, az ókori amfiteátrum, a híres Aréna fogad kellemes városnézésünk első állomásaként. A Via Mazzini csábító kirakatai mentén végigsétálunk a Piazza delle Erbe terére, ahol freskókkal díszített épületek és a Torre dei Lamberti impozáns látványa köszönt. A Piazza dei Signori terére átsétálva megtekintjük a Scaligeri család gótikus síremlékét is, majd Júlia híres erkélyével zárjuk programunkat. Búcsúzunk a „szerelmesek városától” és Itáliától, majd hazautazunk. Érkezésünk Budapestre a késő esti órákban várható.

8utazas-franciariviera-olaszliguria-korutazas-andromeda-travel-milano

A helyek villámgyorsan telnek, ezért mihamarabb jelentkezz!

stoptablas_no_80e

Részvételi díj: 159.990,-Ft / fő

Vagy előregisztrációs áron (hely függvényében), ha legalább 60 nappal indulás előtt rendeled meg utazásod, akkor a kedvezményes részvételi díj: 159.990,-Ft / fő helyett most csak 149.990,-Ft / fő.

Vagy foglalj Prémium Előfoglalási Kedvezményes áron 2021. évre (hely függvényében, ill. az akció visszavonásáig), mert ha idén megrendeled az utazásod és megrendeléskor a teljes összeget befizeted, akkor a prémiumkedvezményes részvételi díj: 159.990,-Ft / fő helyett most csupán 139.990,-Ft / fő.

* Prémium Előfoglalási Kedvezményes ár: utanként/dátumonként korlátozott számban vehető igénybe, határidőre történő teljes összeg befizetése esetén. Csoportos foglalásokra nem érvényes. A kedvezményes árak a szabad helyek függvényében érvényesek. Kizárólag a munkatársaink által már visszaigazolt árak tekintendők véglegesnek.

A részvételi díj tartalmazza: 7 éjszaka szállást **/***szállodában, kontinentális reggelit, buszos utazást a megadott alapútvonalon, személyenként 1 úti poggyász /max. 15 kg/ és 1 kézi poggyász szállítását.
A részvételi díj nem tartalmazza: kötelező baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást útlemondási biztosítással, regisztrációs díjat 2.490,-Ft / fő, helyszínen fizetendő költségeket és belépőket.
Félpanzió (6 vacsora): 16.500,-Ft / fő / 6 vacsora; Egyágyas felár: 32.000,-Ft / fő.

10utazas-franciariviera-olaszliguria-korutazas-andromeda-travel

Hol szeretnél csatlakozni? Az alábbi helyeken szállhatsz fel a buszra:
Budapest–Székesfehérvár–Siófok–Balatonlelle–Nagykanizsa (további felszállóhelyek létszámtól függően, egyeztesd velünk)

Tájékoztató árak a helyszínen fizetendő belépőkről, egyéb költségekről (személyenként értendő):
-Francia Riviéra kirándulás: 40 EUR
-Menton – Dolceacqua – San Remo kirándulás: 25 EUR
-Cervo – Laigueglia kirándulás: 15 EUR
-Milánó belépési díj: 5 EUR
-Monte Carlo / Hercegi Palota: 9 EUR
-Idegenforgalmi adó: kb. 1-3 EUR/fő/éj, kötelezően fizetendő

A fakultatív kirándulásokon való részvétel, valamint a magyar nyelvű tárlatvezetéseken való részvétel nem kötelező, az egyes helyszínek és múzeumok egyénileg is meglátogathatóak.

2utazas-franciariviera-olaszliguria-korutazas-andromeda-travel-genova

Busz jellemzői: Korszerű, légkondicionálóval/fűtéssel rendelkező (szezontól függően).
Szállások: standard szállodában, célszerűen és egyszerűen berendezett kétágyas szobákban, mindegyik saját fürdőszobás. A szállások kategóriája, szállodák hivatalos besorolása a körutazás oldalán szerepel. Az adott ország szálláshelyekre vonatkozó besorolása eltérhet a magyar előírásoktól. Hűtőszekrény általában nem tartozik a szállodai szobák felszereltségéhez. További információ az utastájékoztató dokumentumban kerül megadásra, amit indulás előtt legkésőbb 5 nappal kapnak meg e-mailben a Vendégeink.
Induláshoz minimális létszám: 45 fő
A programokban időrendi változás előfordulhat!

Kíváncsi vagy, milyen idő vár? Nézd meg itt: Időjárás

11utazas-franciariviera-olaszliguria-korutazas-andromeda-travel
Ha szeretnél:

✓ egy körültekintően megtervezett városlátogatáson részt venni,
jó hangulatban, jó társaságban utazni,
megismerkedni a Francia Riviéra és az Olasz Ligúria legszebb nevezetességeivel,
✓ megbízható, tervezhető költségek mellett,
✓ szakmailag felkészült, hiteles idegenvezető kíséretében,

akkor gyere, és feltétlen foglald le most a helyedet, és töltsd ki a jelentkezési lapot itt:

  A sikeres ár-előkalkuláció kéréshez a *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!

  Teljes neved, és írd meg azt is, hogyan szólítsunk meg*

  E-mail címed*
  Olyan e-mail címet adj meg, amit biztosan használsz és működik (kivéve yahoo), mert oda válaszolunk azonnal az előzetes ár-előkalkuláció kérésed elküldése után.

  Telefonszámod*
  Valós telefonszámot írj be kérlek!

  A gördülékenyebb ügyintézés végett, ha kéred, felhívunk telefonon, hogy egyeztessünk.*
  Jelöld be, mikor hívjunk fel!
  11-13 óra között kérek telefonhívást13-15 óra között kérek telefonhívást15-17 óra között kérek telefonhívástCsak akkor kérek telefonhívást, ha 1 napon belül nem válaszolok az e-mailre

  Körutazás ideje*
  Itt válaszd ki az időpontot, amelyik megfelelő számodra!
  2021. június 20 – 27.20210. augusztus 29 – szeptember 5.

  Utasok létszáma*
  Ide írd be, hányan jöttök az Olasz Ligúria és Francia Riviéra körutazásra!

  Étkezés*
  Itt tudod megadni, milyen étkezést kérsz.

  A busz alapútvonala, ahol csatlakozni tudsz a buszhoz*
  Válaszd ki a számodra optimális fel- és leszállás helyét!
  BudapestSzékesfehérvárSiófokBalatonlelleNagykanizsa

  Utasbiztosítás*
  BBP biztosítás útlemondási biztosítással! Azért fontos, ha ne adj Isten történne valami, jól jön a segítő kéz.
  (70 év felett 300% pótdíjjal köthető.)

  Igen kérem, 8 napra 3.200,-Ft/fő/8nap (70 év alatt pótdíjmentes)

  Üzeneted*
  Ha van, amit még fontosnak tartasz, írd meg itt az üzenetedben.

  Milyen eszközön megnyitva töltöd ezt a formot?*
  Kérjük bejelölni, mert ezzel segíted a munkánkat. Köszönjük!
  Ha van asztali számítógéped vagy laptopod, praktikusabb azon megnyitva kitölteni, mert a nagyobb kijelzőn könnyebb és átláthatóbb.

  Asztali számítógépOkostelefonTabletLaptop

  Facebook közösségi oldalon elérhető vagy?*
  Ha igen, hol és milyen névvel? Beírhatod a közvetlen linket is!

  Hol hallottál, olvastál az Andromeda Travelről?*
  Ha interneten, kérjük segítsd munkánkat és írd meg hol pontosan.

  Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot*
  Elfogadom, igen

  Hozzájárulok ahhoz, hogy az Andromeda Travel az e-mail címemre elektronikus hírlevelet, marketingcélú küldeményt küldjön.
  Hozzájárulok, igen

  Kérlek, írd be a lent látható ellenőrző kódot, mert a biztonság prioritás az Andromeda Travelnél. Mikor rákattintasz a KÜLDÉSRE, utána rögtön nézd meg az e-mail fiókod, mert oda érkezik a válaszunk. Csak akkor tudod sikeresen elküldeni, ha a csillagozottakat kitöltöd.

  captcha

  Nézd meg, hogy az adatvédelmi szabályzatot bepipáltad-e!

  Kérlek, az alábbi mezőt mindenképp jelöld be.


  A *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!
  A jelentkezés után pár percen belül küldünk egy visszaigazoló e-mailt. A díjbekérő összekészítésénél személyre szabottan figyelembe vesszük az összes kérésed, amit ránk bíztál.
  Foglalás nem történt!