Közvetlen #tengerparti #Star Beach Rezidencia Resort strandhotelapartman bársonyhomokos stranddal Görögországban – #utazás – #nyaralás – #esküvő

Gratulálunk, mert nagyszerű választás barátságos árával a #Star Beach Rezidencia Resort strandhotelapartman, ha a kiegyensúlyozott tengerparti szuper nyaralás a célod.

Csak tengerparti apartman érdekel Görögországban a nyaraláshoz. Nem a dombtetőn, nem nem a szomszéd utcában, és nem feljebb 2-vel és nem a harmadik soron, akkor a Star Beach Rezidencia Resortot válaszd.

kilátás a tengerre és tengerpartra néző szobából élményszerű, mert pompás látványban részesíti a vendéget.

Az Andromeda Travel Utazási Iroda a Star Beach Rezidencia Resort európai és egyben magyarországi márka képviselete. Itt Te is megtalálod a számításod, ha pont a tengerparton szeretnél nyaralni és kiegyensúlyozott nyugalomra vágysz. A weboldalról magad tudod összeválogatni, hogy mire van szükséged és csak azért fizetsz, mert nincs rejtett költség és zsákbamacska sem.

Ígértek már szobát tengeri kilátással? és aztán ott a helyszínen döbbentél rá, hogy a beígért tengeri kilátást takarja a szomszéd ház fala vagy egy hatalmas fa látványa zavarja, és a hegyoldalról kilométereket kell gyalogolnod a tengerpartig? 

A Star Beach Rezidencia Resort strandhotelapartmanban ez nem fordul elő. Ez bizonyítottan abszolút teljes örökpanorámás közvetlen tengerre és a tengerpartra néző és még a tenger hullámainak játékos zenéje is behallatszik. Görögországban Makrygialoson az autentikus hangulatú tengerparti nyaralóhely legszebb részén van az Afrodité Beach mellett a tengerparton éppen.

Pihenés és nyugodt tengerparti nyaralás a 4 csillagos színvonalú  Star Beach Rezidencia Resort strandhotelapartmanban őszintén szólva, garantált.

A Star Beach Rezidencia Resort strandhotelapartman arculatának kialakítását a tenger is inspirálta.

Mitől válik különlegessé egy pillanat? Csakis az embertől. Görögországban Makrygialoson a tengerparti nyaraláson segítünk neked benne, hogy a legjobbat hozd ki magadból. Az Andromeda Travel Görögország Tengerparti Nyaralóhely Márka Szakértője szeretettel fogadja érdeklődésed és foglalásod.

MAGYAR NYELVEN segítségedre lesz a könnyen elérhető profi szakképviseletünk a helyszínen.

Nagyon sok látnivaló és kirándulási lehetőség van a környéken, ha szeretnéd a környéket megismerni. Jobbnál jobb fakultatív programokon tudsz részt venni.

Péter és felesége, Csilla a tengerparti görögországi nyaraláshoz a Star Beach Rezidencia Resortot választotta. A foglalásban messzemenő segítséget az Andromeda Travel Utazási Iroda Makrygialos üdülőhely szakértő munkatársai nyújtottak. Indítsd el a videót és hallgasd meg, miért javasolják a Star Beach Rezidencia Resort tengerparti nyaralást másoknak is!

Shield_03_01Kellemes hangulat, csupa szív barátságos fogadtatás, rendkívüli hangulatos apartmanok. Csodás homokos strand, feltűnően színes napozó ágyak és napernyők. A tengerpart tele van jobbnál jobb helyi kézműves tavernákkal, ahol frissen készülnek a legendás ételek ínycsiklandozó illatokkal.

Három épület szárnnyal rendelkezik a strandhotelapartman, a Star Beach Rezidencia Resort. Az alacsonyabbik a rózsaszirom színű szárny, a legmagasabb a málnafagyi színű szárny (ez a középső) és a harmadik az orgonalila színű szárny.

Az év legemlékezetesebb napjaira készülsz, hogy a Star Beach Rezidencia Resort strandhotelapartmant választod és itt ezen a helyen töltöd a tengerparti nyaralásod Görögországban.

Nem titok, hogy a Star Beach Rezidencia Resort elképesztően népszerű a vendégek körében, mert a bársonyhomokos strand mellett van. Nagyon kényelmes, mert nem kell cuccolni a strandra, mert már ott vagy. Ha valami otthon maradt az apartmanban, akkor hazaugrasz érte pillanatok alatt.

Mondhatunk, amit akarunk, de mit mondanak a vendégek? Misi és felesége, Ibolya kendő nélküli véleménye, mert már nyaraltak a Star Beach Rezidencia Resortban:

andromedatravel_utazas_vendegvelemenyek4

 

“Úgy lett, ahogy ígértétek. Hajnalban, mikor már pirkadt, az ágyunkból figyeltünk a tenger felett felbukkanó aranyló napot. Éjszaka a tenger hullámainak hangja behallatszott a szobánkba. Többször voltunk már Görögországban, de sehol másutt nem tudtak nekünk ilyen jó árban tengerpartra és tengerre néző szállást adni.”

Misi és felesége

KINEK VALÓ?

Akik csak biztosra mennek és nem kockáztatnak, hogy azt kapják-e vagy sem, amit megrendelnek, mert lényeges a harmonikus igényesség, a minőség és az, hogy kizárólag közvetlen tengerparti szállás jöhet számításba rejtett költségek nélkül.

starbeach_makrygialos_greece_5_sm

Hogyan tudsz ide utazni a Star Beach Rezidencia Resort strandhotelapartmanba Görögországba Makrygialos tengerparti nyaralóhelyre?

busz_piros_h50car_piros_h50repulo_piros_h50

Merre található a Star Beach Rezidencia Resort? A legelső tengerparti üdülőhelyen a görögországi határátlépés után az Olymposz Riviérán az autentikus hangulatú tengerparti nyaralóhelyen Görögországban.

Kerek-perec egy tengerparti nyaralásnál a szállás kiválasztásánál az egyik legfontosabb kérdés, ami most a Te fejedben is motoszkál, hogy merre van a strand? Mert ez is nagyon fontos Neked, amikor választasz, akkor a Star Beach Rezidencia Resort 4 csillagos színvonalú családias hangulatú strandhotelapartman tökéletes döntés.

Kifejezetten tengerparti strandhotelapartman nyugodt környezetben itt Görögországban az autentikus hangulatú tengerparti nyaralóhelyen, Makrygialos élettel teli központjának kellős közepén.

Sétatávolságra találhatóak a kis boltok, pékség és a piac.

star-beach-tengerpart-makrygialos-gorogorszag-andromeda-travel-utazas1_650x550px

A gyönyörű környezetben tartott strandhotelapartman superior apartmanjai és superior stúdió szobái ugyanis szinte egyetlen lépésnyire vannak a bársonyhomokos strandtól. Ha csobbannál egyet a hűsítő habokban, akkor a szobádból kilépve akár egyenesen a tengerbe vetheted magad.

starbeach_tengerpart1_h155

Az Afrodite strand különlegessége a strand felett magasodó sziklaszirt, amelynek szélén egy magányos fa áll. Ez az egyik legszebb találka helye a szerelmeseknek, hiszen a szirtről csodás kilátás nyílik a tenger felett lenyugvó napra, amely esténként gyönyörű narancsos színben izzik.

Ha szeretnél egy laza, csavargásmentes napot tartani, és közben mégis élvezni a mediterrán életérzést és esti pezsgést, akkor egyszerűen csak ülj ki a teraszra vagy az erkélyedre, és figyeld, amint a tengerparti sétányon zajlik az élet! Ha a szépséges tengerre és tengerpartra néző szobát kérsz, akkor ugyanezt akár a saját erkélyeden is átélheted egy stampedli metaxa vagy ouzo, egy pohár mézédes mazsolabor vagy egy frissítő frappé kávé társaságában.

Reggel a felkelő napot páholyból nézed az ágyadból, mert odalátsz belőle. Éjjel meg a tenger hullámainak zenéjére alszol az ágyadban, mert odahallatszik hozzád.

Miért érezték Laciék, hogy soha nem feledik el ezt a család centrikus nyaralást? melyet a görögországi tengerparti üdülőhely, Makrygialos piacvezető specialistájánál foglaltak.

“Hálásak vagyunk a szíves fogadtatásért. Ami még életünkben soha nem adódott a nyaralás alatt, pedig rengeteg helyen megfordultunk, hogy maga a görög tulaj fogadott nagy örömmel. Sőt a jól szervezett utazásunk alatt, az első perctől fogva, úgy éreztük, hogy mintha családtagok lennénk. Koccintottunk egy nagyon finom borral és boldogok vagyunk, hogy rátok bíztuk a pihenésünket, melyre már nagyon készültünk. A legjobbakat kívánjuk Nektek és soha nem feledünk, sőt, ha tehetjük, még visszajövünk Hozzátok Makrygialosra.”

Laci és a többiek

Ráadásul, van wellness pihenőterület és napozóterasz is, melyek a Te andalító pihenésedet és zavartalan kikapcsolódásodat szolgálják.

starbeach_tengerpart2_h155

Ideális nyaralóhely a gyermekes családoknak is. Mert a Star Beach Rezidencia Resort 4 csillagos színvonalú strandhotelapartmanban kapott helyet a gyerek játszókuckó birodalom, ahol mókás játék folyik a kis vendégek legnagyobb örömére.

A finom homokos strand mellett élvezettel veszik birtokba a kisebb gyerekek a csodás mesevilágot. A gyerekkuckó birodalom beltéri játszóhelyiség. A közösségi játéktérben számos játéklehetőség van. Csocsóasztal, biliárd, ping-pong növelik az élmények hangulatát.

Ha nagyobb gyermekkel érkezel, önfeledt esti kikapcsolódást nyújtanak számukra az innovatív Juniorvilág elektronikus játékai. Amíg a gyerekek játszanak, a felnőttek a billiárd asztalt előszeretettel veszik birtokba egy finom koktélt szürcsölgetve.

makrygialos-gorogorszag-andromeda-travel2-tengerparti-nyaralas

Családostul nyaralt Attila és Marika a gyerekekkel  Star Beach Rezidencia Resortban. A családjuk számára fontos volt, hogy azt is tudják előre konkrétan, hogy az a tengerre és tengerpartra néző apartman, amit kinéztek, melyik lesz pontosan. Ezért  az Andromeda Travel Utazási Iroda mellett döntöttek.

“Családommal a Star Beach nagy apartmanját választottuk. Mert az utazási irodában már a fotókon az erkélyünket is megmutatták. Ha ezt nem a saját szememmel látom, el sem hiszem. Izgatottan vártuk az utazás napját. Valóban azt kaptuk, amit előzetesen az utazási iroda honlapján láttunk. A gyerekek imádták, hogy csak pár lépés volt a szállás saját homokos strandja. Mi szülők teljesen nyugodtak voltunk, mert láttuk a sekély vízben jókat kacarásznak. Az üdülőkomplexum gyerekkuckója kellemes játékos estéket nyújtott. Úgy érezzük, visszajövünk még Hozzátok, mert végre az egész család élvezi tudta a nyaralást.”

Attila, Marika és a gyerekek

A családi játszóbirodalomban a különféle játékok és szórakoztató élményelemek mellett gyermekkönyvek, zene gyermekeknek, társasjátékok és kirakók színesítik a palettát az örömteli szabadidő minőségi eltöltése érdekében.

Gyerek- és bababarát szállásunkon a közösségi helységben baba-mama szoba áll rendelkezésedre, vidám rajzfigurák teszik még örömtelibbé a pillanatot.

starbeach_makrygialos_gorogorszag65

Vágytok rá, hogy a sziklás és kavicsos vízparton gyönyörű különféle tengeri kagylókat gyűjtögessetek, akkor vágjatok bele bátran, mert Makrygialoson többfélét tudtok összeszedegetni.

kagylok2kagylok1kagylok3

Hozd a gumipapucsod, mert sok oly különlegesen csodaszép tengeri kagyló van, amit eddig csak az üzletben láthattál vagy még ott sem és más üdülőhelyeken csak a képeslapokon látják a turisták.

TIPP: A tengerparton állsz, és a Star Beach Rezidencia Resort strandhotelapartman veled szemben. Jobb oldali része a rózsaszirom színű szárny. Ennek van az a nagy udvari terasza szép terrakotta színű felülettel, mely praktikus nagyobb családok vagy nagyobb baráti társaságok összejövetelére is.

Milyenek a Star Beach Residencia Resort strandhotelapartman SUPERIOR szobái?

utazasok-fotok

Más görög apartmanokkal ellentétben itt az örökpanorámás tengerre és tengerpartra néző superior szobákban modern síkképernyős LED tévét kaptak a Resort szárny szobái. Már az idei nyáron síkképernyőn nézheted a tengerparti nyaraláson a TV műsort.

Képzelj el olyan szobákat, amelyek igazán ragyogóak, árad belőlük a görög mediterrán hangulat! Ahol nem a szállodákban megszokott “rideg fehérrel”, hanem igazán varázslatos, valóban elbűvölő színekkel találkozhatsz! A szobák mindegyike szépen rendben tartott csinos bútorokkal, ahol jól érzed magad.

A legeslegjobb hely az autentikus hangulatú tengerparti üdülőhelyen Makrygialoson Görögországban a Star Beach Rezidencia Resort 4 csillagos színvonalú strandhotelapartman azoknak, akik imádják, ha történnek körülöttük a dolgok.

Star_Beach_Rezidencia_Resort_Makrygialos_Gorogorszag_sm

A 2-3-4 személyes SUPERIOR csini stúdiók egy légteresben egy hálószoba van. A főzőpontjában egyszerűbb dolgokat össze tudsz dobni magatoknak, ha főzőcskézni szeretnél.
TIPP: praktikusabb a reggeli megrendelése, mert akkor nem magadnak kell foglalkozni a beszerzéstől az elkészítésen át a mosogatásig.

starbeach_seaview_room2
A 3-4-5 személyes SUPERIOR szépséges apartmanokban két légtérben van a hálórész, és az egyik szobában kapott helyet a főzősarok.

starbeach_seaview_room3

A csodálatos érzés felülmúlhatatlan, mert a szobádból és ráadásul még az ágyadból is látod a tengert és a tengerpartot. Csak szólj minél előbb, már a megrendelésed előtt, mert csak néhány ilyen van! Az erkélyedről egyenesen az Égei-tenger pompája tárul eléd!

starbeach_makrygialos_gorogorszag75

Babett és családja gondoskodó vendéglátásra és a tengerre & tengerpartra néző gyönyörű kilátásra vágyott álmai tengerparti nyaralásán. Sokáig keresgéltek, mire rábukkantak a Star Beach Rezidencia Resortra. Mikor megtalálták, egy pillanatig sem gondolkodtak, mert minden adott volt, hogy szívük szerint teljesüljön. Döntöttek és azonnal foglalták az Andromeda Travel Utazási Irodánál.

“Gyönyörű volt a kilátás az apartmanból. Kedvesek a vendéglátóink. Évának a gondoskodásért külön köszönet. Finomak az ételek. Összességében annak ajánlanánk kortól függetlenül, akik pihenni, kikapcsolódni, nyugodtan fürdőzni szeretnének. Igazi görög kis falu, nyugodt, szép parttal. Nagyon érdekes és pihentető volt. Köszönjük az itt létet.”

Babett, Szelli, Rella, Zoli, Bandi és Karol

starbeach_makrygialos_gorogorszag78

mutat-jobbraSUPERIOR SZÁLLÁSOK BERENDEZÉSEIRŐL... Olvass tovább bővebben, kattints itt. Ami tetszeni fog Neked, hogy minden superior »»»

starbeach_makrygialos_gorogorszag81 légteres stúdióhoz és superior  2 légteres apartmanhoz berendezett erkély vagy terasz is tartozik (egy kivételével). És ez még nem minden, mert pompás, hogy a légkondicionáló is alapfelszerelés nálunk, hiszen errefelé a nyár igazán forró tud lenni. Amennyiben szeretnéd a légkondit használni, akkor ezt az igényedet már megrendeléskor előre nyújtsd be! Csúcs, hogy a légkondit Te tudod vezérelni a távirányítóval. Ez azért jó számodra, mert Te állíthatod be, milyen hőfokot szeretnél, és nem központilag van irányítva.

Hogy remekül tudd élvezni a görögországi nyaralásod, minden stúdióban és apartmanban találsz televíziót. Az örökpanorámás tengerre és tengerpartra néző elhelyezésnél nagyobb méretű LED tévét és a többi elhelyezésnél pedig klasszikus kicsi tévét. A stúdiókban mindenhol (egy kivételével) és az apartmanokban van egy kis főzősarok, hűtőszekrény kisméretű fagyasztóval, hogy össze tudj dobni magatoknak valami finomat, ha épp nincs kedved leslattyogni az étterembe, vagy besétálni a központba.

A praktikusan kialakított kis főzőpult a klasszikus superior 1 légteres stúdióban visszacsukható kivitelezésének köszönhetően a pultot takaró ajtó szárnya behajtható.

starbeach_makrygialos_gorogorszag11

A klasszikus 1 légteres stúdió nem egy hétköznapi ici-pici méretű, hanem annál nagyobb és ezért nagyon kényelmes. Az ajtón belépve van egy rövid közlekedő is, ahonnan a zuhanyzós fürdőszoba is nyílik.

Vendégeink visszajelzése alapján, ezt nagyon kedvelik, mert így nagyobb alapterületű a szállás, mint másutt az átlag.

A kellemes karamellás barnás színű bútorzat megfelelő hangulatot nyújt a kényeztetéshez. Nincs akadálya annak sem, ha pótágyra van szükséged. Egy szavadba kerül, és máris teljesítjük az igényedet!

Sőt, ha kisbabával érkezel, akkor babaágyat és fürdetéshez babakádat helyezünk a  szobádba.

starbeach_makrygialos_gorogorszag104

Az elegancia 1 légteres superior stúdió és elegancia 2 légteres apartman design zuhanyzós fürdőszobával és harmónia főzőpulttal, hűtőszekrénnyel rendelkezik. Különleges hangulatát a meghitt fehér bútorzat és a színes falak összhangja nyújtja. Zsúfolódás nélkül kényelmes élményt nyújt. Ha éjszaka szeretnél olvasni, akkor a fali olvasólámpák segítségével könnyedén teszed, úgy, hogy nem fogod zavarni a fénnyel a társadat.

Mind a klasszikus, mind az elegancia szálláson a hűtőszekrény olyan méretű, hogy még egy jól megtermett görögdinnye is belefér, ha megkívánjuk a tengerparton a finom görögdinnyét és le szeretnénk hűteni.

Az egy légteres 3-4 fős erkély nélküli gazdaságos superior stúdióban 2 szimpla ágy és vele szemben az ablaknál egy modern, helytakarékos emeletes ágy kapott helyet.

A strandi napozóágyat használva a holmidból nem kell a nap végén kilónyi homokot kipucolni, vagy ha olyan forrón tűz a nap, hogy már nem bírod tovább, menedéket találsz a napernyő alatt. S ha elfáradtál az úszásban vagy épp a semmittevésben, akkor a koktélbárban pillanatok alatt felfrissíted magad.

star-beach-tengerpart-makrygialos-gorogorszag-andromeda-travel-utazas1_650x350px

Ha elcsábulsz egy finom tradicionális görög ételre vagy italra, akkor bújj bele komótosan a sétálós cipődbe, vagy a papucsodba, mert a szállásról pillanatok alatt bejuthatsz a központi forgatagba, ahol a hangulatosabbnál hangulatosabb helyek kínálatából választhatsz!

gorogorszag-utazas-andromedatravel-gasztronómia

Ildikó és férje, Adorján tengerparti nyaralásra olyat kerestek, ahol a személyre szóló gondoskodás élménye magas fokú és feltétel nélkül adott a tengerre és tengerpartra néző örökpanorámás kilátás, úgy, hogy az elhelyezés a tengerparton van. A Star Beach Rezidencia Resort mindenben megfelelt az igényeiknek és az Andromeda Travel Utazási Iroda soron kívüli kiszolgálása mellett döntöttek. Indítsd el a videót és hallgasd meg!

OK, ez jól hangzik. És mennyibe kerülnek a Star Beach superior szobák?

Kérdésed van? Fordulj nyugodtan szakértői kollégáinkhoz bizalommal!

VÁRJ: szereted, ha kellemes hűvös fogad a szobában a nyári nagy melegben? Akkor a megoldás, hogy klímás szállást rendelj! 

utazasok-fotok 

 

A szállásárak SZÁLLÁSTÍPUSONKÉNT 1 éjre ÖNELLÁTÁSSAL értendőek forintban!
Minimum 7 éjszakára igényelhető! A szállásárak az utazási költséget nem tartalmazzák. További szolgáltatások és azok árai, melyek igény szerint megrendelhetőek, a táblázat alatti sorokban vannak. Ha 7 éjszakánál kevesebbre foglalnád, kérj egyedi árajánlatot!
Szállás típus Egy légteres
2-3-4 fős superior stúdió
Kettő légteres
3-4-5 fős superior apartman
Időpont Érkezés: kedd » 2019. év
7 éj turnus*
2 fős klasszikus superior stúdió,
teraszos, udvarra néző
2 fős klasszikus superior stúdió, abszolút full örökpanorámás közvetlen tengerre & tengerpartra néző látvány 3-4 fős gazdaságos superior stúdió,
erkély nincs
3 fős elegancia superior apartman,
abszolút full örökpanorámás közvetlen tengerre & tengerpartra néző látvány
3-4 fős klasszikus superior apartman,
erkélyről közvetlenül tengerpartra & tengerre néző látvány
4-5 fős klasszikus superior apartman,
abszolút full örökpanorámás közvetlen tengerre & tengerpartra néző látvány
máj.28-jún.4, jún.4-11, szept.24-okt.1. 7990 17990 18990 19990 27990 29990
jún. 11-18, szept.17-24. 8990 18990 19990 22990 29990 32990
jún.18-25, szept.10-17. 9990 19990 21990 25990 33990 35990
jún.25-júl.2, júl.2-9, júl.9-16, aug.27-szept.3, szept.3-10.
13990 22990 28990 31990 35990 39990
júl.16-23, júl.23-30, aug.20-27.
22990 28990 33990 39990 46990 49990
júl.30-aug.6, aug.6-13, aug.13-20.
29990 34990 36990 44990 54990 58990
A szállásárak SZÁLLÁSTÍPUSONKÉNT 1 éjre ÖNELLÁTÁSSAL értendőek forintban!
Minimum 7 éjszakára igényelhető! A szállásárak az utazási költséget nem tartalmazzák. További szolgáltatások és azok árai, melyek igény szerint megrendelhetőek, a táblázat alatti sorokban vannak. Ha 7 éjszakánál kevesebbre foglalnád, kérj egyedi árajánlatot!
Gyerek kedvezmény buszból
– Buszjegyből 16 éves kor alatt: 3.000,-Ft / fő árkedvezmény.

Egyszerre csak egyféle kedvezmény vehető igénybe!

OSZD MEG ezt a STRANDHOTELAPARTMANT, a STAR BEACH RESORT REZIDENCIÁT és szerezz ezzel a TENGERPARTI NYARALÁSSAL örömet barátaidnak, ismerőseidnek.

MIT tartalmaz és mit nem a szállásár, Rejtett Költségektől Mentesen?

Az ár tartalmazza: szoba/éjszaka szállást és az alábbi helyi díjakat: egyszeri ágyneműt és ágyneműhuzatot, elektromos áram használatot, víz használatot, takarítást az érkezés napján.
Az ár nem tartalmazza: kötelező helyi díjat 4.500,-Ft / fő / hét (12 év felett), baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást, regisztrációs díjat 1.490,-Ft / fő, valamint klímahasználatot.

Külön fizetendő a helyszínen a kötelező idegenforgalmi adó: 0,50 EUR/fő/éj.

KÜLÖNLEGES ÉS EGYEDI, ezekből 1-1 van. Itt tudod megnézni a képeket, leírást és az árakat is ezekről. Legkiemeltebb panorámával rendelkeznek, abszolút full örökpanorámás közvetlen tengerre & tengerpartra néző látvánnyal:
• Egy légteres Harmónia Vitál Superior Stúdió (2 fős), nézd meg most»»
• Kettő légteres Azúr Narancs Superior Apartman (2+2 fős), nézd meg most »»

Szeretnél a szobádból közvetlen tengerre és a tengerpartra néző látványt is? smiley_pirostelt_h20starbeach_szobaTN_h185

Akkor válassz TENGERRE & TENGERPARTRA néző stúdiót vagy apartmant, és olyan szobát biztosítunk Neked, amelynek erkélyén ülve a tengert és a tengerpartot vagy akár az ágyról esténként a lenyugvó napot is láthatod a tenger tükrében. Ha TENGERRE & TENGERPARTRA néző látványt szeretnél, fontos, hogy mihamarabb szólj, már a megrendeléskor, mert ebből csak néhány darab áll a rendelkezésünkre!

Igen, akarom, hogy az enyém legyen. Megfelel az ára is, és most KITÖLTÖM a személyes ÁRKALKULÁCIÓKÉRŐT itt »»

star_beach_terrace5

stop2_50STOP! Szeretnéd a szobád a tengerparton legyen, de nem lényeges a tengerre néző kilátás? smiley_pirostelt_h20 Akkor válassz pénztárcabarát áron lévő szobák közül! De igyekezz ám, mert csupán egyetlen 1 db 2 fős és 1 db 3-4 fős stúdió van ilyen! (Ezekből további kedvezmény nem érvényesíthető.)

 

starbeach_makrygialos_gorogorszag35

allj5_50ÁLLJ! A legnagyobb árengedményt ennél kapod. smiley_pirostelt_h20  Válaszd oldalkilátással a tengerre néző szobát főzőrész nélkül, de hűtőszekrény van,  vonj le 30%-ot, nézd meg itt »»

Figyelj, le ne maradj, ha ezt szemelted ki magadnak, mert csak 1 db 2 fős van ilyen! (A 2 fős tengerre & tengerpartra néző klasszikus superior stúdió szállásárából kerül levonásra a 30 % kedvezmény. Ebből további kedvezmény nem érvényesíthető.)

Kényelmi szolgáltatások igényelhetőek, mert ezek is a teljes nyaralás élményéhez hozzájárulnak: étkezés és a klíma használat.

Attila, Anikó és társaságuk szerették volna, ha nem a napi főzőcskézéssel kell tölteniük a tengerparti nyaralást. Úgy gondolták, jut idő mindenre, ha a fullextrát választják. Helyesen döntöttek. A jól megérdemelt pihenő napjai alatt maximális kiszolgálást preferálják, mert akkor nem kell mosogatni sem, ezért félpanziós étkezést is kértek. 

“Nagyon kellemes napokat töltöttünk Makrygialoson. Szeretnénk kiemelni az étkeztetést, ami mindig friss, finom és elegendő volt. Köszönjük a személyzet odaadó munkáját, kedvességüket. Igazán szép napokat töltöttünk itt, és olyan érzéssel megyünk el, hogy biztos, hogy visszajövünk.”

Attila, Anikó és még sokan mások

vacsora1_h120vacsora2_h120vacsora3_h120

mutat-jobbra ÉTKEZÉS ... Olvass tovább bővebben, kattints itt »»»

reggeli2_h120Nagyszerű ízek, mert az ételek, amiket kínálunk, finomak és kiváló minőségűek. Azért olyan finomak, mert egyenesen a konyhából érkeznek. Minden nap közvetlenül a felszolgálás előtt helyben készülnek valódi hozzávalókból, például friss zöldségekkel, melyeket a legjobb termelők a görög nap alatt a szabadban érleltek meg. Szereted a nyaralás alatt a kényelmet, és imádod a teljes kényeztetést? Akkor ezt Neked ajánljuk: eredeti görög hagyományok alapján készített reggeli vagy félpanzió (reggeli+vacsora) étkezési lehetőség vár rád és a veled együtt érkezőkre. Kérj nyugodtan félpanziós ellátást.
Milyen lesz az étkezés?
Meggyőződésünk, hogy a legfrissebben készültnél nincs finomabb bőséges kontinentális reggeli ingyenes büfé italfogyasztással. Szerintünk elengedhetetlen, hogy a legjobb alapanyagokból készüljön az esti ínycsiklandozó és változatos 3 fogásos finom vacsora édességgel vagy gyümölccsel, mely kizárólag görög termelőktől érkezik. Mediterrán étrend nemzetközi konyhával kiegészítve az egészséget elősegítő ízletes, házias jellegű ételekkel.

  • Ha egész hétre kérsz reggelit is, akkor ennek díja: 29.900,-Ft / fő / hét
  • Ha egész hétre kérsz vacsorát is, akkor ennek díja: 39.900,-Ft / fő / hét

Tipp: Ha egész hétre kérsz reggelit ÉS vacsorát, akkor a kettő együtt jóval kedvezőbb áron lehet a Tied: 69.800,-Ft helyett 67.990,-Ft / fő / hét.

FIGYELEM! Ha vegetáriánus étkezést preferálod, akkor vegetáriánus ellátás különbözeti díj ellenében megoldható, külön lekérésre. Hogy mennyi a vegetáriánus ellátás különbözeti díja, annak árát egyeztesd velünk.

Légkondicionálást külön tudsz rendelni. Ez nem része a tengerparti szállás árának, mert van, aki szereti, ha hűvös szoba fogadja, van, aki nem. 

mutat-jobbra LÉGKONDICIONÁLÁS ... Olvass tovább bővebben, kattints itt »»»

Ha Te azok közé tartozol, aki nem szeret a saját levében megfőni, és szeretnéd, hogy kellemes hőfokú szobába térj haza, akkor érdemes igénybe venned. És még azért is, mert… 

  • Ha már mindent megadsz magadnak, ami jár Neked a pihenésed alatt, akkor ne hagyd, hogy a mediterrán vidéken tapasztalható meleg beárnyékolja a szuper tengerparti nyaralásodat…
  • Gondolj csak bele, mennyivel kellemesebb amikor a tengerpartról hazatérve egy hűs szoba fogad Téged…

Tipp: Ha a klímát nem zimankóra, csak egy pár fokkal alacsonyabbra állítod, mint a kinti hőmérséklet, azzal egy kicsit komfortosabbá teheted a hőérzetet szervezetednek.

FIGYELEM! Ha egész hétre szeretnéd használni a klímát, akkor ennek díja: 29.990,-Ft/ szoba / hét – de meglátod, az élmény egy hűs szobában, igazán üdítő érzés. (Az egy légteres stúdiókban, illetve a kettő légteres apartmanokban is 1 db klímaberendezés van.)

Milyen plusz grátisz szolgáltatás van?

mutat-jobbra WiFi... Olvass tovább bővebben, kattints itt »»»

Térítésmentes WiFi ingyenes használattal: A Star Beach Rezidencia Resort hotelapartman Residencia szárny valamennyi szobájában, a Resort szárnyban pedig a közösségi teraszon fogható.

mutat-jobbra Strandszerviz szolgáltatás ... Olvass tovább bővebben, kattints itt »»»

Üdítő érzés a pirító napfénytől védve heverészni a parton, ha épp nem úszkálsz a tengerben, de nem is akarsz nyakig homokos lenni?

  • Akkor itt a jó hír, mert kézenfekvő megoldást kínál, hogy fogyasztás ellenében a Star Beach strandon Makrygialoson díjmentesen igénybe tudod venni a napozóágyat és napernyőt. A napernyő és napozóágy használatáért nem kell külön fizetned, mert nincs bérleti díja, csupán annyit fizetsz, amennyit ott helyben fogyasztasz. Ilyen egyszerű!
Kedvtelésből tartott kisméretű négylábú kis kedvenceddel érkezel?  

Animal footprint icon red glossy round button A vakációra hozd magaddal a KISMÉRETŰ NÉGYLÁBÚ HÁZI KEDVENCED... Olvass tovább bővebben, kattints itt »»»

Egészséges kiskutyádat vagy kismacskádat saját felelősségedre a Star Beach Rezidencia Resort egyes szállástípusaiba beviheted külön díj ellenében. Azt, hogy melyik szállástípusba, egyeztesd velünk feltétlen előre a megrendelés előtt. Adott szállástípusba szobánként 2 teljes szállásárat fizető személy kíséretében csak 1 kiskutya vagy 1 kismacska mehet be. Feltétlen hozd magaddal a kis kedvenced alvó alkalmasságát, étkező tányérkáit, tisztán tartásához szükséges eszközöket és minden mást, ami szükséges a jól szocializált tartáshoz.

Tipp: Ne feledd a kis zacskót sem.

FIGYELEM! A kiskutya vagy kismacska befogadási szolgáltatási díja adott szállástípusra: 2.890,-Ft/kis állat / éj.

starbeach_tengerpart4_h185

Maximális biztonságra vágysz? Feltétlen köss nálunk utasbiztosítást is!

Nincs annál megnyugtatóbb érzés, mint amikor tudod, hogy a baleset-, betegség- és poggyászbiztosításod kerek védelmet nyújt.

mutat-jobbra Igen ez kell, mert én nem kockáztatom az életem és az egészségem, olvasom tovább ide kattintva »»»

Egy rémálom válik valóra, amikor pont akkor történik valami kellemetlen, amikor valaki a megérdemelt pihenését tölti. Például kiesik a kezedből a többtízezer forintot érő fényképezőgép, pont akkor gyullad be a fogad, amikor azt a legkevésbé szeretnéd, vagy véletlenül elkapsz egy hasmenéses-lázas-hidegrázós vírust…

Ilyen esetekben jól jön egy segítő kéz, és persze egy kis vigasz a kellemetlenségekért. A BBP (vagyis betegség-baleset-poggyász) biztosítás nálunk utazási feltétel, mert a Te biztonságod épp úgy fontos nekünk, mint Neked. Érdemes élned ezzel a pusztán kis összegbe kerülő, ám annál nagyobb biztonságot nyújtó lehetőséggel, mert:

  • nem csak az egészséged, hanem a nyaralás során nálad lévő technikai kütyük (okostelefon, digitális fényképező, táblagép, kamera) is védve lesznek. Ha bármi történik velük, a biztosító kárpótol a téged ért veszteség miatt.
  • jobb nem kockáztatni, hisz a baj legtöbbször akkor üt be, amikor a legkevésbé vagyunk rá felkészülve. Egy külföldi út során is bármi megtörténhet, és jó, ha ilyenkor van, ami ki tud segíteni Téged és családodat a bajból.
  • ha ne adj isten történik bármi, nem neked kell kézzel-lábbal mutogatni, és segítséget hívni, hanem mi ekkor is ott vagyunk és segítünk Neked: a helyszínen magyar nyelvű asszisztencia és mindent elintéz helyetted.

Tipp: A BBP (baleset, betegség, poggyász) biztosítást ezért feltétlenül kérd, amikor leadod a megrendelésed.

Már mindent tudok és elhatároztam, hogy ezt választom. Most KITÖLTÖM a személyes ÁRKALKULÁCIÓKÉRŐT itt »»

Ha a tengerparti nyaraláson fel szeretnéd fedezni a környék látnivalóit, akkor ez a kívánságod könnyen teljesül, mert szenzációs fakultatív programokon tudsz részt venni. Tipp: Görögország legnagyobb vízeséséhez is van kirándulás, ráadásul még arra a szigetre is, ahol a világhírű film, a Mamma Mia felvételének egy része játszódott.

Helyi nevezetességeket testközelből szemlélni vagy izgalmas programokon részt venni, kitűnő időtöltés a napozás mellett. Tekintsd meg a fakultatív programokat, melyeket a helyi görög iroda szervez. KATTINTS AZ ALÁBBI KÉPRE! ⬇⬇⬇

Ezekre a fakultatív programokra a helyszínen tudsz jelentkezni. A részletekbe menő tájékoztatóért klikkelj ide »»

A 4 csillagos színvonalú strandhotelapartman területén tilos a dohányzás! Dohányzó vendégeink a bejárattól 5 méterre a kijelölt területen gyújthatnak rá vagy az erkélyen.
A szállás nem akadálymentesített.

busz_piros_h50 Busszal szeretnél jönni? 

Ha az utazást nem tudod, vagy nem akarod saját kocsival, vagy repülővel megoldani, akkor utazz velünk, az “Andromédás” busszal! Meglátod, ez egy remek móka, hiszen már az induláskor elkezdünk ráhangolódni a görög nyaralásra. A buszon görög zenékkel és jó hangulattal várunk! Nálunk a sofőrök szívesen kinyitják a csomagtartót Neked a megállóknál, ha a bőröndödben felejtettél valamit, amire szükséged van.

Buszülőhely ára: 29.990,-Ft / fő, mely tartalmazza a buszülőhely költséget oda-vissza az alapútvonalon és a csomagszállítást (1 db poggyász max.15 kg/fő).
ajandek-piros2 AJÁNDÉK: 1 db/fő kézipoggyász szállítása, mely befér a Vendég buszülése alá.

A busz hétfőn indul oda és másnap kedden érkezik meg az üdülőhelyre. Visszautazás következő hét kedd délután/este és szerdán érkezik haza. A busz általában Budapestről indul. A pontos indulás a buszfelszálló jegyeden lesz rajta, amit 3 nappal az utazás előtt kapsz meg. INGYENES felszállási helyek (határátlépés függvényében): Budapest, Kecskemét, Szeged.

A busz alapútvonala: Budapest-Belgrád-Nis-Skopje-Makrygialos és vissza.

Ha máshol szeretnél felszállni, hogy elérd a Budapestről induló buszjáratot, vagy máshova szeretnél visszaérkezni, mint Budapest, akkor ez egy jutányos különbözeti díj ellenében egyszerűen megoldható:

✓ Székesfehérvár: 9.900,-Ft / fő
✓ Veszprém: 12.900,-Ft / fő
✓ Győr: 15.900,-Ft / fő
✓ Várpalota: 10.900,-Ft / fő

Busz jellemzői: Korszerű, légkondicionálóval rendelkező.
Induláshoz minimális létszám: nincs létszámhoz kötve, mert a megadott turnusokra mindig indul.

repulo_piros_h50 Repülővel jönnél egyénileg? 

Akkor Te nem szeretsz késlekedni! Ha villámgyorsan szeretnél a Star Beach Residencia Resortba eljutni, akkor repülővel érdemes érkezned. A repülőjegy végleges ára erősen függ az utazók létszámától, a bőröndök és utazótáskák számától, méretétől, a szezon alakulásától és a pillanatnyi foglaltságtól. Ezért, hogy a számodra legoptimálisabb legyen, ennek foglalását egyénileg tudod intézi. És mi segítünk a reptértől egyenesen a Star Beachig tartó transzfer utat megszervezni a megérkezés napján a reptértől a szállásig és a hazautazás napján egyenesen a szállástól a reptérig. A légitársaság járatai menetrend szerinti napokon repülnek Budapestről Thesszalonikibe és vissza.

Az út a reptértől a szállásig mindössze csak egy óra. Ha nem akarsz magad tekeregni a tikkasztó melegben, csomagokkal felrakodva, helyi tömegközlekedési lehetőségek után kutatva, akkor hozz egy okos döntést és vedd igénybe a VIP “háztól-házig” (azaz reptértől szállásig és szállástól reptérig) VIP transzfert.

A VIP “háztól-házig” transzfer díjak Thesszaloniki Makedonia Airport (SKG) – Makrygialos Star Beach szállás közötti útvonalra érvényesek.
A nappali VIP transzfer költségeiről itt és most adunk pontos tájékoztatást:

~ Taxi transzfer 1-4 főig: 39.900,-Ft / egy út nappal
~ Taxi transzfer 1-8 fős minibusszal: 69.900,-Ft / egy út nappal

Az este 18 óra és reggel 10 óra közötti PRÉMIUM VIP transzfert minimális különbözeti díjjal (+9.999,-Ft/egy út) tudod megrendelni.

Rendeld meg nyugodtan a profi reptéri transzferszolgáltatást, így még ezekhez az előnyökhöz is hozzájutsz, ami a Te saját kényelmedet szolgálja:

  • A transzfer korlátlan alkalommal behajthat az indulási szintre, és ott maximum 1 órát várakozhat. Miért jó ez Neked? Mert nem kell kapkodnod, van idő a ki- és bepakolásra.
  • A vendégeinket érkezéskor névtáblával fogadjuk a Thesszaloniki reptéren. Miért könnyíti meg ez az életed? Mert így kizárt, hogy elkeveredj a reptéri forgatagban, vagy netán rossz felé indulj tovább.

car_piros_h50 Egyénileg autóval érkezel? 

Igen, a legnagyobb szabadságot valóban ez adja meg Neked. Hiszen a helyszínen nem kell közlekedési lehetőségek után kajtatnod. Csak bepattansz az autóba, és nyakadba veheted a környéket.

Azonban érdemes részt venned a szervezett fakultatív programokon is, mert olyan ismeretekkel leszel gazdagabb, amit az útikönyvekből nem tudsz megszerezni, sőt, olyan helyeket is megismersz, ami eszedbe sem jutna, hogy azt is megnézd, ha már ott vagy.

Autódat nálunk biztonságban tudhatod, akkor is, ha épp a tengerparton sütkérezel, vagy az esti görög forgatagban zorbázol és ouzo-zol a helyiekkel. Velünk nem kell külön díjat fizetned a parkolásért.

Ám, ha szeretnél fenntartott VIP PARKOLÓHELYET a gépjárművednek a nyaralás egész ideje alatt, kérd már az árajánlatkérés pillanatában, mert korlátozottak a férőhelyek. Foglald le tüstént a kiszámítható és maceramentes parkolásért, mert az előre megrendelt fenntartott VIP PARKOLÓHELY elsőbbségi áron most csak 2.890,-Ft/személygépjármű/nap. Fenntartott VIP PARKOLÓHELY utólagos megrendelése csak hely függvényében és 3.490,-Ft/személygépjármű/nap összegért lehetséges.

ajandek-piros2 Prémium AJÁNDÉK:
Autóval utazol és nálunk foglalod le a nyaralásod Makrygialosra, ezért jogosulttá válsz, hogy kérd a praktikus trükköket tartalmazó úti leírást és útvonaltervet, amit majd a voucherrel együtt fogsz megkapni e-mailben.
Ráadásul 5.000,-Ft helyett most INGYEN tudod megkaparintani, és az igényedet jelöld be alul az árajánlatkérő formon. Miért adjuk ezt Neked? mert ezzel 1000 %-ig tudjuk segíteni az egyéni autós utazásod.

 

smiley_pirostelt_h20

Igen, akarom, hogy az enyém legyen. Megfelel az ára is, és most kitöltöm a személyes árkalkulációkérőt itt »»

stoptablas_no_80e

Ha szeretnél:

✓ egy körültekintően megszervezett utazáson részt venni, ahol átláthatóan azt kapod, amit az Andromeda Travel utazási irodánál megrendelsz,
kihagyhatatlan hangulatban és kellemes társaságban tölteni a jól megérdemelt pihenésed,
megbízható, tervezhető költségek mellett,
✓ szakmailag felkészült, hiteles utazási iroda segítségét elfogadni,
teljes körű tájékoztatást és kiváló szolgáltatást kapni,

akkor válaszd ki az időpontot, és kérd online a személyes ajánlást ár-előkalkulációval a tengerparti nyaralásra rizikó nélkül. A személyes ajánlás ár-előkalkulációkérés semmiféle kötelezettséggel nem jár.

MI TÖRTÉNIK AZ ÁR-ELŐKALKULÁCIÓKÉRŐ FORM ELKÜLDÉSE UTÁN?

1. Miután megérkezik az online ár-előkalkuláció kérésed, kapcsolatba lépünk Veled. Nézd az e-mail fiókodat, mert oda válaszolunk. Ha nem kapnál e-mail levelet vagy telefonhívást 1 munkanapon belül, akkor értesíts bennünket (telefon: 30/6422922) vagy írjál Facebookon nekünk.

2. Egyeztetés után a Te igényeiddel harmonizálva írásban eljuttatjuk Neked az extra-precíz szolgáltatás összegzőt, a díjbekérőt. Itt még mindig  a döntés a Te kezedben van, kéred vagy sem.

3. Ha kéred és jössz, akkor elküldöd pontosan kitöltve a megrendelőt és átutalással kiegyenlíted a részvételi díjat a K&H Bankban vezetett folyószámlánkra.

pirosnyil-jobbra-le_short

Fontold meg nyugodtan, és online kérj személyes ajánlással ár-előkalkulációt, mert közvetlen tengerparti szállás ennyire kedvező áron Görögországban, ritka, mint a fehér holló.
 

A sikeres online személyes ár-előkalkuláció kéréshez a *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!

Miután elolvastad az egész oldalt és megnézted az árakat, MINDEN MEZŐT TÖLTSÉL KI! mert csak akkor fogod tudni elküldeni az ár-előkalkuláció kérést.

Teljes neved, és írd meg azt is, hogyan szólítsunk meg*

E-mail címed*
OLYAN E-MAILCÍMET ADJ MEG, AMIT BIZTOSAN HASZNÁLSZ (kivéve yahoo) ÉS MŰKÖDIK, MERT ODA VÁLASZOLUNK AZONNAL AZ ELŐZETES ÁR-ELŐKALKULÁCIÓ KÉRÉSED ELKÜLDÉSE UTÁN.

Telefonszámod*
Valós telefonszámot írj be kérlek!

A gördülékenyebb ügyintézés végett, ha kéred, felhívunk telefonon, hogy egyeztessünk.*
Jelöld be, mikor hívjunk fel!
11-13 óra között kérek telefonhívást13-15 óra között kérek telefonhívást15-17 óra között kérek telefonhívástCsak akkor kérek telefonhívást, ha 1 napon belül nem válaszolok az e-mailre


Utasok létszáma*
Ide írd be, hányan jöttök a STAR BEACH Rezidencia Resort görögországi tengerparti nyaralásra!

Ha gyermek is utazik, akkor a tényleges születési idejét írd be, mert a gyermekkedvezmények érvényesítéséhez szükséges. (év/hó/nap)
Ha nem akarod igénybe venni a gyermekkedvezményt, akkor ezt a sort ne töltsd ki. És persze akkor se töltsd ki, ha nem utazik Veled gyermek.

Szállás ideje. *
ITT VÁLASZD KI AZ IDŐPONTOT, amelyik megfelelő számodra! Több turnusra mennél? van rá mód, az Üzeneted részbe írd be. (A pontos turnusok, amelyekből tudsz választani, a fenti táblázatban vannak és itt alább is láthatod. A dátumok a megérkezés és elutazás napját jelölik. A busz a megérkezés időpontja előtti napon indul ki és elutazásnál a következő napon érkezik vissza.)

Válassz szobatípust a Star Beach Rezidencia Resort közvetlen tengerparti strandhotelapartmanban*
Te döntesz, hogy milyen és hány személyes szobát kérsz. Az árát feljebb extraprecízen megtalálod az oldalon, melyik mennyibe kerül. A létszám végett, kérlek vedd figyelembe, hogy van 1 légteres és 2 légteres elhelyezés is. Azért, hogy kényelmesen elférjetek és nyugodtan tudjatok aludni. Pótágyra korlátozottan van mód egyes szállástípusoknál.

Étkezés*
Itt tudod megadni az étkezési igényed. Mások azért kérték a félpanziót, hogy a szabi óráit ne kelljen napi főzőcskézéssel tölteniük a tengerparti nyaraláson. Úgy gondolták, jut idő mindenre, ha a fullextrát választják. Helyesen döntöttek. A jól megérdemelt pihenő napjai alatt maximális kiszolgálást preferálták, mert akkor mosogatni sem kell, ezért félpanziós étkezést választották. Frissen készült, házias ízekkel tarkított étkezések.

Légkondi igény*
Akkor jelöld be! Mert, ha már mindent megadsz magadnak, ami jár Neked a pihenésed alatt, akkor ez jár a tengerparti nyaraláshoz, mert megérdemled.
Príma, kérek klímát 29990,-Ft/klíma/hétNem kérek klímát, köszönöm


Elsőbbségi szobaelfoglalás, mert szereted a kényeztető szolgáltatást.*
Alapesetben a szobákat megérkezés napján helyi idő 14 órától lehet elfoglalni, mert a Vendégek délelőtt 9 órakor költöznek ki. Előny nálad, mert 14 óra helyett már 12 órakor elfoglalhatod a szobád. (helyi idő szerint)
Igen kérem, 14900,-Ft/főNem kérem


Késői szobaelhagyás, mert szereted a kényeztető szolgáltatást, hogy tovább maradsz a szobádban.*
Jól jönne nyaralás utolsó napján, nem kellene korán felkelned, mert mennyivel jobb, hogy reggel 9 óra helyett ráérsz később kiköltözni. Különbözeti díj árait személyenként forintban látod.
helyi idő szerint 12 óráig 14.900,-Ft/fő, nagyszerű, ezt kéremhelyi idő szerint 16 óráig 18.900,-Ft/fő, szuperjó, ezt kéremnem kérem


Mivel utazol*
Válaszd ki mindenképp a közlekedés módját!

Busz felszállás helye*
A busz alapútvonala, ahol csatlakozni tudsz a buszhoz: Budapest-Kecskemét-Szeged. Válaszd ki a számodra megfelelőt. Buszhely ára: 29990,-Ft/fő oda- és vissza is szállítunk.
BudapestKecskemétSzegednem busszal utazom


Busz kényelmi szolgáltatás felszállás helye*
Különbözeti díjat fent a táblázat alatt a Busszal szeretnél jönni? részben találod. A férőhelyek száma limitált.
Köszönöm, nem kéremGyőr, príma kérem 15900,-Ft/főVeszprém, rendben kérem 12900,-Ft/főVárpalota, igen kérem 10900,-Ft/főSzékesfehérvár, jól jönne, kérem 9900,-Ft/főnem busszal utazom


Ha autóval utazol, kiemelt VIP parkolóhely használat korlátozott számban, ezért már itt jelöld be, hogy ha kéred*
Csak akkor jelöld be, ha autóval utazol. Rendeld meg az előre fenntartott parkolóhelyed a kiszámítható és maceramentes parkolásért.
Igen, kérem előfoglalási kedvezménnyel 2890,-Ft/autó/nap, mert akkor nem kell parkolóhelyet keresnem az utcánNem kérem, mert nem számít a fenntartott helynem autóval utazom


Autóval utazol Makrygialosra, és a foglalásodhoz kéred a Prémium AJÁNDÉKOD 5000,-Ft helyett most INGYEN?*
Csak akkor jelöld be, ha autóval utazol.
Igen, kérem az AJÁNDÉK praktikus trükköket tartalmazó úti leírást és útvonaltervetNem kérem, mert valahogy majd csak odataláloknem autóval utazom


VIP reptéri transzfer Thesszaloniki reptér és Makrygialos Star Beach között a megérkezés napján és a hazautazás napján*
A repülőjegyet a repülőtársaságnál magad vásárolod meg, mert függ a személyek és a csomagok számától és a szezontól. A reptéri transzferről pedig mi gondoskodunk Görögországban. Előre fenntartott repülőtéri transzfer szolgáltatási díj 1-4 főig 39900,-Ft/1 út és 1-8 főig minibusz 69900,-Ft/1 út. Te döntöd el, melyiket rendeled. Számolj a csomagjaid számával is.
Igen, kérem, mert jó érzés, ha már a reptéren szívélyesen köszöntenekNem kérem, mert nem lényeges a vendégvárás személyre szólóannem repülővel utazom


Utasbiztosítás*
Azért fontos, ha ne adj Isten történne valami, jól jön a segítő kéz.
kiemelt tengerparti utasbiztosítást kérek 550,-Ft/fő/napprémium tengerparti utasbiztosítást kérek 730,-Ft/fő/napextra tengerparti utasbiztosítást kérek 1150,-Ft/fő/nap


Rendelkezel kedvezményre jogosító üdülési utalvánnyal vagy kuponnal?*
Ha a válaszod igen, akkor az Üzeneted részbe írd be feltétlenül, hogy hol kaptad és mekkora összegre szól. Ha az üdülési utalványon nem elegendő az egyenleg a kért utazási programhoz, akkor a fennmaradó részt átutalással egyenlítheted ki.
Igen és szeretném most beváltani.Nem, nincs üdülési utalványom, se kuponom.


Üzeneted* Üzenetedben írd meg nyugodtan minden egyéb közlendőd,
amit fontosnak tartasz!

Milyen eszközön megnyitva töltöd ezt a formot?*
Kérjük bejelölni, mert ezzel segíted a munkánkat. Köszönjük!
Ha van asztali számítógéped vagy laptopod, praktikusabb azon megnyitva kitölteni, mert a nagyobb kijelzőn könnyebb és átláthatóbb.

Asztali számítógépOkostelefonTabletLaptop


Jártál már Görögországban?*
Ha válaszod, igen, hol?
Igen, persze, imádomNem, még soha, idén jött el az ideje


Itt jártam már Görögországban* Akárhány helyet felsorolhatsz!

Facebook közösségi oldalon elérhető vagy?* Ha igen, hol és milyen névvel? Beírhatod a közvetlen linket is!

Hol hallottál, olvastál az Andromeda Travel Utazási Irodáról?* Ha interneten, kérjük segítsd munkánkat és írd meg hol pontosan.

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot*
Elfogadom, igen

Hozzájárulok ahhoz, hogy az Andromeda Travel Utazási Iroda az e-mail címemre elektronikus hírlevelet, marketingcélú küldeményt küldjön.
Hozzájárulok, igen

Kérlek, az alábbi mezőbe írd be a lent látható ellenőrző kódot, mert a biztonság prioritás az Andromeda Travel Utazási Irodánál.

captcha

Kérlek, az alábbi mezőt mindenképp jelöld be.


Feltétlen nézd meg, hogy MINDEN MEZŐT KITÖLTÖTTÉL-E! mert csak akkor fogod tudni elküldeni az ár-előkalkulációkérést. Azt is figyeld, hogy az adatvédelmi szabályzatot bepipáltad-e!

Igen, szeretnék itt nyaralni. És kérem Star Beach Rezidencia Resort az ár-előkalkulációt, küldjétek el nekem. Amikor olvastam, nagyjából én is összeadtam, de szeretném pontosítani, hogy jól adtam-e össze. Az igénybevétel feltételeit megnéztem és az árakat is láttam.

Mit tegyél, miután kérted az ár-előkalkulációt? Irány az e-mail fiókod és nyisd meg a leveled.

A *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!
A jelentkezés után pár percen belül küldünk egy visszaigazoló e-mailt. A díjbekérő összekészítésénél személyre szabottan figyelembe vesszük az összes kérésed, amit ránk bíztál.

* * *

utazasok-vangelisdias2

 

Andromeda_elegedettseg_h185 opimp_riv_h185

*****

Mire kell körültekintően figyelned, milyen kockázatok és mellékhatások húzhatják keresztbe GÖRÖG INGATLANVÁSÁRLÁSI számításod? Kérdezd meg a szakértőt, az Andromeda Travel Utazási Irodát, akik Görögországot tökéletesen ismerik és elképesztően rugalmasan kezelik a megkeresésed!

utazasok-ingatlan Vásárolj Ingatlant Görögországban »