Tengerparti nyaralás Sarti « Görögország

Álmaid netovábbja, hogy eljuss egy olyan görög üdülőhelyre, ami egy görög félszigeten van?

Ámulatba ejtő, de megtaláltad. Mert ez a nyaralóhely Sarti a Chalkidiki félsziget középső nyúlványán, Sithonián. Tudtad, hogy lazán csak úgy becézik: a háromlábú félsziget. smiley_pirostelt_h20

Maga Sarti, Thessalonikitől kb. 140 km-re, szinte az egyik legismertebb görögországi úti célpont a magyarok körében. Ezt nem is bizonyítja más jobban, mint az, hogy egy esti séta során Sartiban sok magyar szót hallani, olyan érzés, mintha egy magyar korzón sétálgatnánk.

 sarti-gorogorszag9_h185         sarti-terkep_h185

A hullámok moraja, a hajat borzoló szél, a szinte állandó napsütés érzékelteti leginkább a görög nyár hangulatát. A napfürdőzéshez vedd fel a leglengébb ruhád és irány a strandok valamelyike. Északi partja aprókavicsos, hirtelen mélyül. De a déli irányban a part fokozatosan változik át homokos lassan mélyülő partszakasszá.

„Életünkben először láttuk a tengert, és nagyon elégedettek vagyunk az Andromeda Travel szervezésével.
Ajánlani tudjuk mindenkinek akárhova is utazik.”

Zsuzsa és Tibi

Sarti egy hosszan elnyúló vakációzós hely. Az „Óvárosban” található templom nyugodtan nevezhető a központjának. Itt minden vasárnap részesei lehetünk egy igazi hamisítatlan görög misének. Ha nem jutnánk be, azért a pap beszédét, énekét kint az udvaron is lehet hallani. A templomtól pár lépésre található a főtér.

 sarti-gorogorszag6_h185 sarti-gorogorszag2_h185

Az élet, mint Görögországban bárhol, éjszaka indul meg. Több táncos szórakozóhely is üzemel az ifjúság nagy örömére. Este a főutcán több szuvenír árus is található, sőt még a parkolókban az autókról is árulják a helyiek a friss idény gyümölcsöt.

Most már a döntés a Te kezedben van! Nos, mely szálláson szeretnél megszállni a nyaralás alatt Sartin? Itt az egyik legjobb, nézd csak smiley_pirostelt_h20

————————————————————————————————–

stoptablas_no_80e

Ha szeretnél:

✓ egy körültekintően megszervezett utazáson részt venni, ahol átláthatóan azt kapod, amit az Andromeda Travel utazási irodánál megrendelsz,
kihagyhatatlan hangulatban és kellemes társaságban tölteni a jól megérdemelt pihenésed,
megbízható, tervezhető költségek mellett,
✓ szakmailag felkészült, hiteles utazási iroda segítségét elfogadni,
teljes körű tájékoztatást és kiváló szolgáltatást kapni,

akkor gyere, és feltétlen foglald le most a helyedet,
és töltsd ki a jelentkezési lapot itt:

pirosnyil-jobbra-le_short

Neved, ahogy megszólíthatunk (kötelező)

E-mail címed (kötelező)
Működő e-mail címet adj meg, mert válaszolni fogunk!

Telefonszámod (kötelező)

Üzeneted (kötelező)
Üzenetedben feltétlen írd meg könnyedén, az utazás időpontját, mennyi személy (felnőtt, gyerek), étkezés, klíma igényed, közlekedés módját (busz, autó, repülő....) és egyéb közlendőd. Az ajánlat összekészítésénél személyre szabottan figyelembe vesszük az összes információt, amit ránk bíztál. Minél többet árulsz el az elvárásodról, annál konkrétabban tudunk egyedi kedvezményeket adni.

Kérlek, az alábbi mezőbe írd be a lent látható ellenőrző kódot.

captcha

 

Kérdésed van, kezdd itt: Gyakori kérdések >>

Kíváncsi vagy milyen idő vár? Nézd meg itt: Időjárás

Nézd meg Sarti térképét nagyban