Dalmácia – Horvátország

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dalmácia Horvátország legnépszerűbb idegenforgalmi régiója. Számtalan érdekes látnivalóval, vadregényes szigetekkel, égszínkék tengerrel, szikrázó napsütéssel, és finom dalmát ételekkel vár.

Dalmácia hihetetlen vonzerejével szinte mágnesként vonzza a nyaraló vendégeket. Tudtad, hogy összesen 1208 szigetből álló szigetvilággal büszkélkedik? Az Adria északi részén található Pag-sziget és a Horvátország déli részén található Dubrovnik fogja közre e területet. A hosszú partszakasz mentén gyönyörű városok követik egymást: Zadar, Šibenik, Trogir, Split, Dubrovnik…

utazas-andromeda-travel-horvatorszag-nyaralas-dalmacia2

Valami igazán különleges nyaralóhelyre vágysz? Egy magával ragadó kis szigetre, ahol Te vagy az úr? Vir sziget pont ilyen!

Optimális helyen fekszik, mediterrán éghajlatának köszönhetően már előszezonban és még utószezonban is kiváló az idő strandolásra, napozásra. Valószínűleg az adriai klíma jótékony hatásának, és az egészséges ételeknek köszönhető, hogy a helybeliek nem ritkán nagyon magas, 100 éves kort is megélnek!

utazas-andromeda-travel-horvatorszag-nyaralas-gasztronomia3

A „két arcú” szigetet évi több millió turista keresi fel, hogy élvezze a páratlan természetet, az állandó napsütést, a hihetetlenül kék tengert, a nagy európai üdülőhelyekhez képest mérsékelt árakon.

Érdemes vásárolni egy búvárszemüveget pipával, mert ha szereted a víz alatti világot csodálni, akkor biztosan több időt fogsz a víz alatt tölteni, mint a felszínen. Együtt úszni, követni a halrajokat, figyelni a tengeri sünök és korallok változatos világát, lebukni egy-egy különleges kagylóért, garantáltan minden pénzt megér. Ha pedig a horgászás szerelmese vagy, vigyél magaddal pecabotot, mert a sziklás részek, illetve a híd lábánál lévő rész szuper horgászhelyek, és itt a fürdőzőktől sem kell tartanod.

utazas-andromeda-travel-horvatorszag-nyaralas-dalmacia4

Vir egyáltalán nem egyhangú, kimondottan sokszínű. Az erdős részeket köves legelők váltják, buja mediterrán növényzet színesíti, gyakoriak a füge- és olajfák. A tengerpart is változatos képet nyújt, az északi köves, sziklás part váltakozik kavicsos, homokos partszakaszokkal.

————————————————————————————————–

stoptablas_no_80e

Ha szeretnél:

✓ egy körültekintően megszervezett utazáson részt venni, ahol átláthatóan azt kapod, amit az Andromeda Travel utazási irodánál megrendelsz,
kihagyhatatlan hangulatban és kellemes társaságban tölteni a jól megérdemelt pihenésed,
megbízható, tervezhető költségek mellett,
✓ szakmailag felkészült, hiteles utazási iroda segítségét elfogadni,
teljes körű tájékoztatást és kiváló szolgáltatást kapni,

akkor gyere, és feltétlen foglald le most a helyedet,
és töltsd ki a jelentkezési lapot itt:

pirosnyil-jobbra-le_short

Neved, ahogy megszólíthatunk (kötelező)

E-mail címed (kötelező)
Működő e-mail címet adj meg, mert válaszolni fogunk!

Telefonszámod (kötelező)

Üzeneted (kötelező)
Üzenetedben feltétlen írd meg könnyedén, az utazás időpontját, mennyi személy (felnőtt, gyerek), étkezés, klíma igényed, közlekedés módját (busz, autó, repülő....) és egyéb közlendőd. Az ajánlat összekészítésénél személyre szabottan figyelembe vesszük az összes információt, amit ránk bíztál. Minél többet árulsz el az elvárásodról, annál konkrétabban tudunk egyedi kedvezményeket adni.

Kérlek, az alábbi mezőbe írd be a lent látható ellenőrző kódot.

captcha

utazas-andromeda-travel-horvatorszag-nyaralas-dalmacia5