.KORZIKA lenyűgöző szépségei, csodás programokkal gazdagított körutazás busszal

 

busz_piros_h50

1utazas-korzika-korutazas-andromeda-travel

Az ókori görögök kallistének, a legszebbnek nevezték. Korzika tündéri kis földi paradicsom, “karnyújtásnyira” a Földközi-tenger szívében. Az ezerarcú sziget, mely dúskál fényben, ízekben és illatokban, ráadásul ősszel a legideálisabb felkeresni.

A Korzikára érkezőket az lepi meg a legjobban, hogy milyen zöld a sziget, mely csak később, a belsejébe bejutva engedi igazán megmutatni a maga sajátos szépségét. Itt megtalálod azt a lélegzetelállító tájat, amelyre mindig is vágytál, a terméskőből épült házakat, a középkori falvakat és a kecskenyájakat.

A fellegvárak büszke arculata, barokk templomainak népies kedélyessége, a genovai őrtornyok füzére lenyűgözőek a természeti szépségei, kristálytiszta türkizkék öblei, és égbe törő hegyei mellett.

10utazas-korzika-korutazas-andromeda-travel

Érdekesség, hogy a korzikaiak lekvárban verhetetlenek: a fügét étcsokoládéval, dióval dúsítják, keverik a sárgadinnyét a citrusfélékkel, a cukkinit az almával, a körtét a mandulával, de külön mandula- és mogyorólekvárt is kapni.

Mikor gyere velünk?

» 2018. szeptember 24-október 1.

Milyen program vár Rád részletesen?

1. nap: Budapest-Montecatini Terme
Elutazásunk Budapestről a kora reggeli órákban. Este megérkezünk az olaszországi Montecatini Terme-ben található szálláshelyünkre.

2. nap: Corte-Propriano
Reggeli után áthajózunk Livorno kikötőjéből Korzikára, a Földközi-tenger negyedik legnagyobb szigetére (kompjegy: 30 EUR/fő), és utunkat dél felé vesszük. Korzika Franciaország 26 régiójának egyike. A hegytetőre épült Corte-t, az egykori fővárost látogatjuk meg. Már a 9. században lakott volt, majd a 15. században Vincentello d’Istria alkirály építtette meg a sasfészket. A fellegvár már messziről szembe tűnik, ahova lépcsős, szűk utcácskákon jutunk fel, majd az itteni kilátóból gyönyörűséges panoráma tárul elénk. A város Korzika nemzeti hőse, Paoli által vívott függetlenedési harcokban is jelentős szerepet játszott. Még ma is a hazafias szervezetek központjának tartják. Szálláshelyünket elfoglaljuk Propriano környékén.

2utazas-korzika-korutazas-andromeda-travel-saintflorent

3. nap: Ajaccio-Porto-Filitosa
Választhatsz, mihez van ma kedved, miután megetted a reggelid: szabad program, fürdőzés vagy egész napos fakultatív kirándulás. Ha úgy döntesz, velünk tartasz a fakultatív kirándulásra (25 EUR/fő), akkor ezek várnak Rád: a híres francia császár, Napóleon szülővárosába látogatunk el. Sétánk alkalmával megtekintjük a szülőházát, a katedrálist, ahol megkeresztelték, az emlékművét és a fellegvárat. Innen gyönyörű panoráma úton, Les Calanches hatalmas gránitsziklái között a D81-en haladunk tovább Porto felé, aminek az öblét felvették az Unesco világörökségi listára, mert olyan egyedülálló a tenger és a hegyek látványa. Kikötőjét egy jellegzetes genovai őrtorony védi. A nap végén a Taravo völgye felett elterülő Filitosa régészeti parkba látogatunk el, ahol a mediterrán térség egyik legrejtélyesebb megalitikus emléke található. Este érkezünk vissza a szállásunkra.

7utazas-korzika-korutazas-andromeda-travel-calvi

4. nap: Col de Bavella hágó-Castellu d’Arraghju-Bonifacio-Sartene
Egész napos fakultatív kirándulás keretében (20 EUR/fő), reggeli után csodás hegyi panoráma úton haladunk, majd megcsodáljuk a sziget legszebb hágóját, a Col de Bavella-t. Utána a torre kultúrát képviselő legjobb állapotban fennmaradt erődítmény megtekintése, Castellu d’Arraghju következik. Ezután délnek megyünk, a tenger feletti mészkősziklákra épült Bonifacio városa páratlan látványt nyújt (Citadella, genovai kapu). Megkoronázva a napot, benevezhetsz a fakultatív 1 órás sétahajózási lehetőségre (kb. 18 EUR/fő), hogy felfedezhesd a fehér sziklák mentén a tengeri barlangokat, kis öblöket. A nap végén ellátogatunk Sartene-be, ahol sétálunk a meredek hegyoldalra épült óváros zegzugos utcáin. Majd visszautazunk a szállásunkra.
Ha nem szeretnél a fakultatív kirándulásokon részt venni, akkor választhatod helyette a szabad programot, fürdőzést.

3utazas-korzika-korutazas-andromeda-travel-ajaccio
5. nap: Scandola-Girolata-Piana
Döntsd el nyugodtan, hogy a finom reggelidet követően ma lazítasz egyet és a szabad program, fürdőzés mellett teszed le a voksod, vagy inkább eljössz velünk az egész napos fakultatív hajókirándulásra. A fakultatív hajókiránduláson erre számíthatsz (60 EUR/fő): Porticcio kikötőjéből a nyugati part mentén hajókázva eljutunk a világörökségi Scandola Nemzeti Parkba. Fantasztikus vörös színű sziklaformációi és barlangjai, amiket a természet erői formáltak, csak a vízről tekinthetők meg. Kikötünk Girolata-nál, ami azért érdekes, mert a kis falu sajátossága, hogy csak gyalogosan vagy hajóval közelíthető meg, és tagja a világ legszebb öblei exkluzív klubjának. Szabadidő fürdési, ebédelési lehetőséggel, majd folytatjuk a hajózást és megcsodáljuk Calanche de Piana szikláit és Capo Rosso parti barlangjait. Esti érkezés vissza a szálláshelyünkre.

5utazas-korzika-korutazas-andromeda-travel-bonifacio
6. nap: Propriano
Elfogyasztjuk reggelinket, és ezen a napon szabadidő keretében fürdőzhetsz Propriano szép, homokos strandjai egyikén vagy felfedezheted egyénileg ezt az élénk kikötővárost.

7. nap: Bastia-Montecatini Terme
Reggeli után indulunk a sziget legnagyobb városába, Bastia-ba. Rövid városnézés Észak-Korzika különleges fekvésű, hangulatos fővárosában, ahol szinte mindig pezseg az élet: az Óváros, a Citadella, a Napóleon szobor és a Régi Kikötő megtekintése. Majd behajózunk kora délután Bastia kikötőjébe, elhagyjuk Korzikát és átkompolunk Olaszországba Livornoba (kompjegy: 30 EUR/fő). Szállásunkon kipihenjük magunkat Montecatini Terme városában.

6utazas-korzika-korutazas-andromeda-travel-bastia
8. nap: Montecatini Terme-Budapest
Reggelizünk, aztán utazunk is haza rövid pihenőkkel. Budapestre a késő esti órákban érkezünk.

Utazás: autóbusszal             Szállás: **/***szálloda             Ellátás: reggeli

 12utazas-korzika-korutazas-andromeda-travel

***KEDVEZMÉNY KORÁN ÉBREDŐKNEK!***

stoptablas_no_80e

A helyek villámgyorsan telnek, ezért minél előbb jelentkezz erre a szépséges korzikai élményre!

Részvételi díj: 184.990,-Ft / fő helyett most előregisztrációs áron,
ha legalább 60 nappal indulás előtt rendeled meg utazásod, csak

179.990,-Ft / fő

Vagy foglalhatsz INSTANT szuperkedvezményes áron, hely függvényében,
ha legkésőbb 2018. március 29-ig megrendeled az utazásod és megrendeléskor a teljes összeget befizeted, mert akkor a részvételi díj: 184.990,-Ft / fő helyett csupán 161.990,-Ft / fő*

* INSTANT szuperkedvezményes ár: az elérhető legkedvezőbb ár, utanként/dátumonként korlátozott számban vehető igénybe, határidőre történő teljes összeg befizetése esetén. A márciusi és áprilisi dátumokra nem érvényes és csoportos foglalásokra sem. A kedvezményes árak a szabad helyek függvényében érvényesek. Kizárólag a munkatársaink által már visszaigazolt árak tekintendők véglegesnek.

A részvételi díj tartalmazza: szállást 7 éjszakára 2-3* szállodában, kontinentális reggelit, buszos utazást a megadott alapútvonalon, személyenként 1 úti poggyász /max 15 kg/ és 1 kézi poggyász szállítását.
A részvételi díj nem tartalmazza: kötelező baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást, regisztrációs díjat 2.490,-Ft / fő, helyszínen fizetendő idegenforgalmi adót.
Félpanzió: 48.900,-Ft / fő; Egyágyas felár: 47.500,-Ft / fő.

8utazas-korzika-korutazas-andromeda-travel 4utazas-korzika-korutazas-andromeda-travel

Busz jellemzői: Korszerű, légkondicionálóval/fűtéssel rendelkező (szezontól függően).
Szállás felszereltsége: Ágyak: Kétszemélyes franciaágy 120-140 cm széles, egyszemélyes ágy 80-90 cm széles. Szállások: standard szállodában, célszerűen és egyszerűen berendezett kétágyas szobákban, mindegyik saját fürdőszobás.
Induláshoz minimális létszám: 45 fő
A programokban időrendi változás előfordulhat!

Hol szeretnél csatlakozni? Az alábbi helyeken szállhatsz fel a buszra:
Budapest–Székesfehérvár–Balatonakarattya–Siófok–Balatonlelle–Nagykanizsa (további felszállóhelyek létszámtól függően, egyeztesd velünk)

Kíváncsi vagy, milyen idő vár? Nézd meg itt: Időjárás

Tájékoztató árak a helyszínen fizetendő belépőkről, egyéb költségekről (személyenként értendő):
-Kompjegy: 2 x 30 EUR, kötelezően fizetendő
-Corte/kisvonat: 7 EUR
-Ajaccio-Porto-Filitosa fakultatív kirándulás: 25 EUR
-Ajaccio/Napóleon szülőháza: 7 EUR
-Filitosa/régészeti lelőhely: 7 EUR
-Bavella hágó-Castellu-Bonifacio-Sartene fakultatív kirándulás: 20 EUR
-Bonifacio/1 órás hajókázás: kb. 18 EUR
-Bonifacio/kisvonat: 7 EUR
-Scandola-Girolata fakultatív hajókirándulás: 60 EUR
-Idegenforgalmi adó: (Korzika+Montecatini) kb. 1-2 EUR/fő/éj, kötelezően fizetendő

9utazas-korzika-korutazas-andromeda-travel

Maximális biztonságra vágysz? Köss nálunk utasbiztosítást is!

Nincs annál kellemetlenebb érzés, mint amikor pont akkor történik valami, amikor valaki a megérdemelt pihenését tölti. Például kiesik a kezedből a többtízezer forintot érő fényképezőgép, pont akkor gyullad be a fogad, amikor azt a legkevésbé szeretnéd, vagy véletlenül elkapsz egy hasmenéses-lázas-hidegrázós vírust…

Ilyen esetekben jól jön egy segítő kéz, és persze egy kis kárpótlás a kellemetlenségekért. A BBP (vagyis betegség-baleset-poggyász) biztosítás nálunk utazási feltétel, mert a Te biztonságod épp úgy fontos nekünk, mint Neked. Érdemes élned ezzel a pusztán kis összegbe kerülő, ám annál nagyobb biztonságot nyújtó lehetőséggel, mert:

  • nem csak az egészséged, hanem a körutazás során nálad lévő technikai kütyük (okostelefon, digitális fényképező, táblagép, kamera) is védve lesznek. Ha bármi történik velük, a biztosító kárpótol a téged ért veszteség miatt.
  • jobb nem kockáztatni, hisz a baj legtöbbször akkor üt be, amikor a legkevésbé vagyunk rá felkészülve. Egy külföldi út során is bármi megtörténhet, és jó, ha ilyenkor van, ami ki tud segíteni Téged és családodat a bajból.
  • ha ne adj isten történik bármi, nem neked kell kézzel-lábbal mutogatni, és segítséget hívni, hanem mi ekkor is ott vagyunk és segítünk Neked.

Tipp: A BBP (baleset, betegség, poggyász) biztosítást ezért feltétlenül kérd, amikor leadod a megrendelésed.

14utazas-korzika-korutazas-andromeda-travel

Ha szeretnél:

✓ egy körültekintően megtervezett városlátogatáson részt venni,
jó hangulatban, jó társaságban utazni,
megismerkedni Korzika legszebb nevezetességeivel,
✓ megbízható, tervezhető költségek mellett,
✓ szakmailag felkészült, hiteles idegenvezető kíséretében,

akkor gyere, és feltétlen foglald le most a helyedet, és töltsd ki a jelentkezési lapot itt:

A sikeres árajánlatkéréshez a *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!

Teljes neved, és írd meg azt is, hogyan szólítsunk meg*

E-mail címed*
OLYAN E-MAILCÍMET ADJ MEG, AMIT BIZTOSAN HASZNÁLSZ ÉS MŰKÖDIK, MERT ODA VÁLASZOLUNK AZONNAL AZ ELŐZETES ÁRAJÁNLAT KÉRÉSED ELKÜLDÉSE UTÁN.

Telefonszámod*
Valós telefonszámot írj be kérlek!

Körutazás ideje*
Várunk szeretettel!

Utasok létszáma*
Ide írd be, hányan jöttök a Korzika szépségei körutazásra!

Étkezés*
Itt tudod megadni, milyen étkezést kérsz.

A busz alapútvonala, ahol csatlakozni tudsz a buszhoz*
Válaszd ki a számodra optimális fel- és leszállás helyét!
BudapestSzékesfehérvárBalatonakarattyaSiófokBalatonlelleNagykanizsa

Utasbiztosítás*
(BBP) Azért fontos, ha ne adj Isten történne valami, jól jön a segítő kéz.
csak az alap utasbiztosítást kérem 500,-Ft/fő/napvároslátogatásokhoz kiemelt utasbiztosítást kérek 700,-Ft/fő/nap

Üzeneted*
Ha van, amit még fontosnak tartasz, írd meg itt az üzenetedben.

Facebook közösségi oldalon elérhető vagy?*
Ha igen, hol és milyen névvel? Beírhatod a közvetlen linket is!

Hol hallottál, olvastál az Andromeda Travel Utazási Irodáról?*
Ha interneten, kérjük segítsd munkánkat és írd meg hol pontosan.

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot*
Elfogadom, igen

Hozzájárulok ahhoz, hogy az Andromeda Travel Utazási Iroda az e-mail címemre elektronikus hírlevelet, marketingcélú küldeményt küldjön.
Hozzájárulok, igen

Kérlek, írd be a lent látható ellenőrző kódot, mert a biztonság prioritás az Andromeda Travel Utazási Irodánál. MIKOR RÁKATTINTASZ A KÜLDÉSRE, UTÁNA AZONNAL nézd meg AZ EMAILEDET, MERT ODA ÉRKEZIK A VÁLASZUNK. Csak akkor tudod sikeresen elküldeni, ha a csillagozottakat kitöltöd.

captcha

Nézd meg, hogy az adatvédelmi szabályzatot bepipáltad-e!

A *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!
A jelentkezés után pár percen belül küldünk egy visszaigazoló e-mailt. A díjbekérő összekészítésénél személyre szabottan figyelembe vesszük az összes kérésed, amit ránk bíztál.

13utazas-korzika-korutazas-andromeda-travel

 

* * *
utazasok-korutak
* * *

Ha mégis úgy döntenél, hogy akár megnéznéd a többi utat is, tedd meg ma és ajánld barátaidnak, ismerőseidnek is: