Bibione dinamikus tengerparti nyaralás Olaszországban.

A napfény, a tenger, a finom homok adja Bibione vonzerejét, de ezerféle meglepő arcát csak annak tárja fel igazán, aki megszáll itt egy kis időre. Legyél Te is köztük! smiley_pirostelt_h20

 bibione1_h185 bibione6_h185

Bibione egy nyugodt hely, turistaléptékű fürdőváros Olaszországban, ahol az otthon meghittségét, figyelmes kiszolgálást és számtalan kikapcsolódási lehetőséget találsz a minden kényelemmel felszerelt szállodákban, apartmanokban. A strandon is jól működő és évről évre megújuló szolgáltatások állnak rendelkezésedre: WiFi, online helyfoglalás, mozgáskorlátozottak számára megfelelő eszközök. A városban a shopping és a gasztronómia játssza a főszerepet a nyáron mindennap késő estig nyitva tartó üzletek, presszók, éttermek és pizzériák jóvoltából. A fiatalok is megtalálják az ízlésüknek megfelelő szórakozóhelyeket, tengerparti diszkókat, a nagy vidámparkot, illetve sportpályákat és sportolási lehetőségeket.

 bibione2_h165 bibione7_h165

Napfény Európa szívében – így is nevezik Bibionét, ezt a kellemes észak-olaszországi nyaralóhelyet az Adriai-tenger partján, félúton az elbűvölő Velence és Trieszt közt. Hosszú parti fövenyének puha homokja, az Adria tengervizének tisztasága miatt az ötvenes évek óta kedvelt Bibione ma lüktetően eleven fürdőhely, ahol a tengerparti nyaralás feledhetetlen élmény.

 bibione5_h165 bibione8_h165

Ne lepődj meg, ha nyaralásod alatt nem csak a tengerbe veted magad, mert épp belekóstolsz egy nagyszabású vidám sport-, gasztronómiai eseménybe, vagy váratlanul magával ragad egy aktuális kulturális és folklórrendezvény, melyekkel Bibione évről évre meglepi a turistákat nyaranta.

utazas-olasz-bibione-andromeda-travel12

Ezt meg kell nézni, ki kell próbálni!!!

Bepakoltál a bőröndödbe? Minél előbb érdemes benevezned az utazásra, mert a helyek hamar fogynak.

utazas-olasz-bibione-apartman-urano-andromeda-travel4

Autóval utazol? Akkor a legcélszerűbb, ha a korszerű Urano Apartmanra voksolsz, mert néhány apartmanhoz garázs is van. Ráadásul a homokos tengerpart sincs messze!

» Oké, érdekel!

utazas-olasz-bibione-apartman-eridano-andromeda-travel5

Több gyerekkel érkezel, vagy népes haveri társasággal? Igen válasz esetén az új építésű Eridano Apartman tuti tetszeni fog. Különlegessége a tetőn lévő medence és napozóterasz!

» Oké, érdekel!
stoptablas_no_80e

Ha szeretnél:

✓ egy körültekintően megszervezett utazáson részt venni, ahol átláthatóan azt kapod, amit az Andromeda Travel utazási irodánál megrendelsz,
kihagyhatatlan hangulatban és kellemes társaságban tölteni a jól megérdemelt pihenésed,
megbízható, tervezhető költségek mellett,
✓ szakmailag felkészült, hiteles utazási iroda segítségét elfogadni,
teljes körű tájékoztatást és kiváló szolgáltatást kapni,

akkor gyere, és feltétlen foglald le most a helyedet,
és töltsd ki a jelentkezési lapot itt:

pirosnyil-jobbra-le_short

  Teljes neved, és írd meg azt is, hogyan szólítsunk meg*

  E-mail címed*
  OLYAN E-MAILCÍMET ADJ MEG, AMIT BIZTOSAN HASZNÁLSZ ÉS MŰKÖDIK, MERT ODA VÁLASZOLUNK AZONNAL AZ ELŐZETES ÁRAJÁNLAT KÉRÉSED ELKÜLDÉSE UTÁN.

  Telefonszámod*
  Valós telefonszámot írj be kérlek!

  Üzeneted (kötelező)
  Üzenetedben feltétlen írd meg könnyedén, az utazás időpontját, mennyi személy (felnőtt, gyerek), étkezés, klíma igényed, közlekedés módját (busz, autó, repülő....) és egyéb közlendőd. Az ajánlat összekészítésénél személyre szabottan figyelembe vesszük az összes információt, amit ránk bíztál. Minél többet árulsz el az elvárásodról, annál konkrétabban tudunk egyedi kedvezményeket adni.

  Facebook közösségi oldalon elérhető vagy?*
  Ha igen, hol és milyen névvel? Beírhatod a közvetlen linket is!

  Hol hallottál, olvastál az Andromeda Travel Utazási Irodáról?*
  Ha interneten, kérjük segítsd munkánkat és írd meg hol pontosan.

  Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot*
  Elfogadom, igen

  Hozzájárulok ahhoz, hogy az Andromeda Travel Utazási Iroda az e-mail címemre elektronikus hírlevelet, marketingcélú küldeményt küldjön.
  Hozzájárulok, igen

  Kérlek, az alábbi mezőbe írd be a lent látható ellenőrző kódot, mert a biztonság prioritás az Andromeda Travel Utazási Irodánál.
  MIKOR RÁKATTINTASZ A KÜLDÉSRE, UTÁNA CÉLSZERŰ AZONNAL MEGNÉZNED AZ EMAILEDET, MERT ODA ÉRKEZIK A VÁLASZUNK.

  captcha

  A *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!
  A jelentkezés után pár percen belül küldünk egy visszaigazoló e-mailt. A díjbekérő összekészítésénél személyre szabottan figyelembe vesszük az összes kérésed, amit ránk bíztál.

   


  Nézd meg Bibione térképét nagyban

  Kíváncsi vagy milyen idő vár? Nézd meg itt: Időjárás