• 2020. év: VELENCEI Regatta hajós fesztivál, körutazás busszal – 3 nap a vízi karnevál jegyében Olaszországban, a két legszebb lagúna sziget BURANO és MURANO érintésével

 

Szeptember első vasárnapja különleges dátum. Miért? Mert minden év szeptember első vasárnapján kerül megrendezésre Velence egyik legfontosabb és leglátványosabb hajós eseménye a Velencei Regatta. A télbúcsúztató karneválhoz hasonlóan ez a hajós fesztivál is több ezer látogatót vonz a városba. Látványos felvonulás díszes bárkákkal, színpompás hajókkal és gondolákkal. A korhű viseletbe öltözött hajósok serege impozáns látvány, a fergeteges hangulat és örök emlékű élmény garantált.

Tudtad, hogy az 1300-as évek elején rendezték az első gondolás versenyt és felvonulást a Grand Canalon?

Évről-évre tengernyi hajós megmérettetés zajlik Velencében, és a legjelentősebb a Velencei Regatta, szeptember első vasárnapján.

Az esemény első része a felvonulásra fókuszál, a vízen ringatózva felsorakoznak a gyönyörűen felékesített hajók, gondolák, hogy méltóságteljesen ússzanak a Grand Canalon. A résztvevők középkori kosztümben díszelegve még varázslatosabbá teszik a parádét. A vízi felvonulás után következik az izgalmas és harsány küzdelem. A versenyzők hangos, jókedvű biztatásától zeng a levegő, hogy minél gyorsabban érjenek célba ügyesen teljesítve a feladatokat. A hangulatos programnak köszönhetően a kis utcácskák is megtelnek élettel, az ünneplő tömeg karneváli hangulatban énekel és táncol, kezdődik a mulatság.

Gyere velünk Velencébe erre a varázslatos fesztiválra,
jó móka lesz!

Velencében az élet soha nem áll meg egy percre sem, pörgős és hangos itt a dolce vita, tétlenkedés helyett válaszd ezt a különleges dátumot!

Mikor gyere velünk?

2020. szeptember 5-7.

(3 nap / 2 éj)

Utazás: autóbusszal
Szállás: ***szálloda
Ellátás: reggeli

Milyen program vár Rád részletesen?

1. nap: Budapest-Aquileia-Grado
Elindulunk Budapestről a kora reggeli órákban Szlovénián keresztül Olaszországba, utazás rövid pihenőkkel. Délután ellátogatunk Friuli Venezia Giulia tartomány egyik legfontosabb archeológiai lelőhelyére, a Natissa folyó partján fekvő Aquileia-ban. A csodálatos mozaik padlózattal, freskókkal díszített bazilika a Világörökség része. Látogatásunk alkalmával a Santa Maria Assunta bazilika altemplomában a híres hátrafelé nyilazó magyar harcost ábrázoló freskót is megtekinthetjük. Továbbutazunk a Nap Szigeteként is gyakran emlegetett Grado városába. A szigetet hídon közelítjük meg és a jellegzetes lagúna világot érintve, a távolból láthatjuk az Isola Barbana szentélyének épületét is. Végigsétálunk a történelmi belváros hangulatos kis utcáin, majd a Velence környéki szálláshelyünkre utazunk.

Basilica di Santa Maria Assunta

2. nap: Velence-Burano-Murano
Reggeli a szállodában, majd a világ egyik legszebb és legkülönlegesebb hangulatú városának, a szigetekre épült, sikátorokkal tagolt Velencének a felfedezésére indulunk. Kirándulásunk alkalmával a velencei lagúnák gyöngyszemeit és az „Úszó várost” ismerhetjük meg, mely 1987 óta része az UNESCO Világörökségnek. Punta Sabbioniból bérelt hajóval utazunk a két legszebb lagúna szigetre. Burano-ra érkezve megcsodálhatjuk a világhírű csipkeművészet remekműveit, majd szabadidő a sziget jellegzetes, színes házairól ismert festői központjában. Továbbutazunk Murano szigetére, ahol rövid bemutatót is láthatunk az egyik üvegkészítő műhelyben. Velencébe a délutáni órákban érkezünk, majd gyalogos városnézés során ismerkedünk a „Tenger királynőjének” legfontosabb látnivalóival: Szt. Márk tér, Bazilika, Dózse Palota, Sóhajok hídja, Rialtó… Előre befizetett félpanzió esetén vacsora a Szt. Márk tér közelében egy hangulatos kis trattoria-ban. Visszautazunk a szálláshelyünkre a késő esti órákban. (Hajójegy: 40 EUR/fő.)

utazas-velence22-burano-andromeda-travel

3. nap: Padova-Budapest
Reggeli a szállodában, majd elutazunk Veneto tartomány egyik legcsodásabb városába. Rövid városnézés Padovában, Szt. Antal városában, ahol a legfontosabb nevezetességek közül megnézzük a Prato della Valle teret, a Bazilika épületét, a híres padovai Egyetemet és a Pedrocchi kávéházat. Majd mai városnéző programunkat az Igazságügyi Palota épületének megtekintésével zárjuk a Piazza delle Erbe e Frutta terén. Hazautazunk, és Budapestre a késő esti órákban érkezünk.

A helyek villámgyorsan telnek, ezért mihamarabb jelentkezz!

stoptablas_no_80e

Részvételi díj: 60.990,-Ft / fő

Vagy előregisztrációs áron (hely függvényében), ha legalább 60 nappal indulás előtt rendeled meg utazásod, akkor a kedvezményes részvételi díj: 60.990,-Ft / fő helyett most csak 54.990,-Ft / fő.

Vagy foglalj Prémium Előfoglalási Kedvezményes áron 2020. évre, hely függvényében, mert ha legkésőbb 2020. március 27-ig megrendeled az utazásod és megrendeléskor a teljes összeget befizeted, akkor a prémiumkedvezményes részvételi díj: 60.990,-Ft / fő helyett most csupán 49.490,-Ft / fő.

Prémium Előfoglalási Kedvezményes ár: utanként/dátumonként korlátozott számban vehető igénybe, határidőre történő teljes összeg befizetése esetén.
A kedvezményes árak csoportos foglalásokra nem érvényesek. A kedvezményes árak a szabad helyek függvényében érvényesek. Kizárólag a munkatársaink által már visszaigazolt árak tekintendők véglegesnek.

A részvételi díj tartalmazza: szállást 2 éjszakára 3*szállodában, kontinentális reggelit, buszos utazást a megadott alapútvonalon, személyenként 1 úti poggyász /max. 15 kg/ és 1 kézi poggyász szállítását.
A részvételi díj nem tartalmazza: kötelező baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást, regisztrációs díjat 2.490,-Ft / fő, helyszínen fizetendő költségeket és belépőket.
Félpanzió: 9.000,-Ft / fő; Egyágyas felár: 14.000,-Ft / fő.

Hol szeretnél csatlakozni? Az alábbi helyeken szállhatsz fel a buszra:
Budapest–Székesfehérvár–Siófok–Balatonlelle–Nagykanizsa (további felszállóhelyek létszámtól függően, egyeztesd velünk)

Tájékoztató árak a helyszínen fizetendő belépőkről, egyéb költségekről (személyenként értendő):
-Hajójegy: 40 EUR
(Hajójegy 10 éves korig: 20 EUR / Hajójegy 14 éves korig: 30 EUR)
-Audio-Guide használat: 900,-Ft, kötelezően fizetendő
(a speciális adó-vevő készüléket és fülhallgatót használva a mikrofonba beszélő idegenvezető előadása még jobban élvezhető, jelentős mértékben segíti a városnézések zavartalanságát)
-Aquileia bazilika és kripta: 5 EUR
-Dózse palota: 25 EUR
-Campanile: 8 EUR
-Szt. Márk Bazilika, múzeum: 5 EUR
-Pala d Oro: 2 EUR
-Idegenforgalmi adó: kb. 1-2 EUR/fő/éj, kötelezően fizetendő

utazas-velence1-andromeda-travel

Busz jellemzői: Korszerű, légkondicionálóval/fűtéssel rendelkező (szezontól függően).
Szállások: szállodában, célszerűen és egyszerűen berendezett kétágyas zuhanyzós standard szobákban. A szállások kategóriája, szállodák hivatalos besorolása a körutazás oldalán szerepel. Az adott ország szálláshelyekre vonatkozó besorolása eltérhet a magyar előírásoktól. Hűtőszekrény általában nem tartozik a szállodai szobák felszereltségéhez. További információ az utastájékoztató dokumentumban kerül megadásra, amit indulás előtt legkésőbb 5 nappal kapnak meg e-mailben a Vendégeink.

Induláshoz minimális létszám: 45 fő
A programokban időrendi változás előfordulhat!

Kíváncsi vagy, milyen idő vár? Nézd meg itt: Időjárás

utazas-velence19-andromeda-travel

Gyere, és feltétlen foglald le még ma a helyedet, várunk szeretettel!
Töltsd ki most a jelentkezési lapot itt:

  A sikeres ár-előkalkulációkéréshez a *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!

  Teljes neved, és írd meg azt is, hogyan szólítsunk meg*

  E-mail címed*
  Olyan e-mail címet adj meg, amit biztosan használsz és működik (kivéve yahoo), mert oda válaszolunk azonnal az előzetes ár-előkalkulációkérésed elküldése után.

  Telefonszámod*
  Valós telefonszámot írj be kérlek!

  A gördülékenyebb ügyintézés végett, ha kéred, felhívunk telefonon, hogy egyeztessünk.*
  Jelöld be, mikor hívjunk fel!
  11-13 óra között kérek telefonhívást13-15 óra között kérek telefonhívást15-17 óra között kérek telefonhívástCsak akkor kérek telefonhívást, ha 1 napon belül nem válaszolok az e-mailre

  Körutazás ideje*
  Itt jelöld be az időpontot, kérlek!

  Utasok létszáma*
  Ide írd be, hányan jöttök a Velencei Regatta körutazásra!

  Étkezés*
  Itt tudod megadni, milyen étkezést kérsz.

  A busz alapútvonala, ahol csatlakozni tudsz a buszhoz*
  Válaszd ki a számodra optimális fel- és leszállás helyét!
  BudapestSzékesfehérvárSiófokBalatonlelleNagykanizsa

  Utasbiztosítás*
  (BBP) Azért fontos, ha ne adj Isten történne valami, jól jön a segítő kéz.
  (70 év felett 300% pótdíjjal köthető.)

  Igen kérem, 3 napra 1.200,-Ft/fő/3nap (70 év alatt pótdíjmentes)

  Üzeneted*
  Ha van, amit még fontosnak tartasz, írd meg itt az üzenetedben.

  Milyen eszközön megnyitva töltöd ezt a formot?*
  Kérjük bejelölni, mert ezzel segíted a munkánkat. Köszönjük!
  Ha van asztali számítógéped vagy laptopod, praktikusabb azon megnyitva kitölteni, mert a nagyobb kijelzőn könnyebb és átláthatóbb.

  Asztali számítógépOkostelefonTabletLaptop

  Facebook közösségi oldalon elérhető vagy?*
  Ha igen, hol és milyen névvel? Beírhatod a közvetlen linket is!

  Hol hallottál, olvastál az Andromeda Travelről?*
  Ha interneten, kérjük segítsd munkánkat és írd meg hol pontosan.

  Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot*
  Elfogadom, igen

  Hozzájárulok ahhoz, hogy az Andromeda Travel az e-mail címemre elektronikus hírlevelet, marketingcélú küldeményt küldjön.
  Hozzájárulok, igen

  Kérlek, írd be a lent látható ellenőrző kódot, mert a biztonság prioritás az Andromeda Travelnél. Mikor rákattintasz a KÜLDÉSRE, utána rögtön nézd meg az e-mail fiókod, mert oda érkezik a válaszunk. Csak akkor tudod sikeresen elküldeni, ha a csillagozottakat kitöltöd.

  captcha

  Nézd meg, hogy az adatvédelmi szabályzatot bepipáltad-e!

  A *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!
  A jelentkezés után pár percen belül küldünk egy visszaigazoló e-mailt. A díjbekérő összekészítésénél személyre szabottan figyelembe vesszük az összes kérésed, amit ránk bíztál.
  Foglalás nem történt!

   

  * * *

  utazasok-korutak