Párizs & Disney ❤ 6 napos körutazás a romatika és a mese világába

busz_piros_h50

PÁRIZS város és a DISNEY VILÁGA, ami még Téged is ámulatba tud ejteni

Azt mondják, Párizst egyszer MINDENKINEK látnia kell!

…és, hogy egyszer nem is elég, ide többször vissza kell térni,
mert Párizs egyszerűen magával ragadó!

sweet_parizs_h140 parizs-eiffel_h140 dish_french_parizs_h140

Ha valaha tervezted, hogy legalább egyszer eljuss Párizsba, de

✓ szeretnéd másra bízni a szervezést, mert Te csak befogadni szeretnéd az élményeket,
szeretnél biztosra menni, hogy a legértékesebb helyeket lásd Párizsból,
✓ szeretnéd látni a legszínesebb, legvonzóbb látványosságokat,
✓ szeretnél a Téged megillető kiváltságokkal utazni és bejutni a legfontosabb helyekre,

akkor gyere velünk Párizsba, egy felejthetetlen körútra, amelynek programját a legnagyobb gondossággal állítottuk össze.

Párizsban mindössze „csak” 1803 turisztikai látványosság található. Ha ezt mind meg szeretné nézni valaki, és átlagosan egy nap 4-5 nevezetességet keresne is fel, akkor is legalább 360 napba telne, míg mindent meglátogatna.

Ha nem tervezted, hogy kiköltözöl Párizsba, de szeretnéd látni Párizsból a lehető legtöbbet, akkor a mi buszos utazásunk lesz a Te megmentő angyalod.

Párizs maga a romantika, az elegancia, a kulturális gazdagság és szabadság. Ennek esszenciáját kívánjuk átadni Neked 5+1 nap alatt.

  • Vágytál arra, hogy a pároddal kézen fogva andalogjatok a Szajna partján, vagy éppen lánykérésre készülődsz?
  • Lenyűgöznek a muzeális értékek, és végre szeretnél személyesen belépni a monumentális Louvre ajtaján?
  • Minden álma gyermekednek – vagy Neked smiley_pirostelt_h20, hogy egy puszit nyomhasson Micimackó pocakjára?
  • Szeretnél egy közös fotót végre az Eiffel-toronnyal? parizs_kep1_150
  • Szeretnéd megcsodálni a luxus, a divat legnagyobb alakjainak kirakatait?
  • Szeretnél beleharapni egy igazi francia, vajpuha, illatos croissant-ba, és mellé egy lágy cappuccino-t inni egy hangulatos párizsi kávézó teraszán?
  • Csak könyvből láttad eddig a versailles-i palotát, és szeretnél ámulatba esni az igazi nagyhatalom szimbóluma előtt?

 louvre_parizs1 croissan1 parizs_setahajo_este1

Mindezt kínáljuk Neked szakértő idegenvezetés mellett az Andromeda Travel Utazási Iroda párizsi buszos utazása alkalmával. A városlátogatás során érintjük azokat a látványosságokat, amit, ha első alkalommal jársz Párizsban, kötelező megnézni. Ha meg már többször jártál, akkor is fogsz látni olyat, amit egyetlenegyszer sem!

Nagyon érdekel, megnézem az online foglalást

Mikor gyere velünk?

Párizs mindig szép, télen, nyáron, tavasszal, ősszel, nappal és éjjel, de mi mégis az őszi és a tavaszi időszakot szeretjük, mert ilyenkor külön hangulata van a városnak, másodsorban a nyári, forró aszfalt sem akadályoz minket a látványosságok megcsodálásában.

A 6 napos, buszos városlátogatásokat Párizsba az alábbi időpontokban szervezzük:

2017. június 1-6.
2017. október 28-november 2.

Milyen program vár Rád részletesen?

1. nap: Budapest-francia tranzitszállás
Budapestről elutazunk a kora reggeli órákban Ausztrián és Németországon át a franciaországi tranzitszállásunkra (Freyming Merlebach). Este megérkezünk és a szálláshelyünket elfoglaljuk.

2. nap: Párizs
parizs_diadaliv_h140Reggeli után továbbutazunk Párizsba, a fény és pompa városába, ahová délután érkezünk. Autóbusszal nyakunkba vesszük a várost és megismerkedünk a Szajna déli oldalával: déli rakpart, híres kávézók, a bouquiniste-ek sora, Sorbonne érintése után az Invalídusok Dómjában megtekintjük parizs_estielet_h140I. Napóleon sírját. Késő délután  következik a Diadalív, Champs-Elysées sugárút, Concorde tér, Tulériák kertje. Aznapi utazásunkat és első élményeinket egy kellemes vacsora (fakultatív) keretében pihenhetjük ki, majd a szállásunkra megyünk, ahol álomra hajtjuk a fejünket.

3. nap: Párizs legjava
Reggeli után elindulunk a szállásról, egész napos városnézés autóbusszal és gyalog: Bastille tér, Nagy körútMocsár negyed. Gyalogos séta keretében tekintjük meg a Cité szigetet: notre-dame-de-paris-france_w164a tekintélyt parancsoló Notre-Dame katedrális, a Szent kápolna és egyéb csodás emlékek sora vár minket. Délután egészen más vizekre evezünk: felkeressük az Orsay Múzeumot, az impresszionizmus legteljesebb gyűjteményét, valamint fakultatív program keretében a földkerekség leghatalmasabb kiállítását, a Louvre Múzeum felbecsülhetetlen gyűjteményeit. Esti programunk során a Montmartre-on sétálunk, a Moulin Rouge, Festők tere, Sacré-Coeur bazilika érintésével. Visszatérünk szálláshelyünkre este.

4. nap: Versailles-Párizsparizs_versailles_kastely140
Egy finom, francia reggeli után fakultatív programként a Napkirály hajdani rezidenciája felé indulunk, hogy délelőtt a XVII. század pompás örökségét, az európai kastélyépítészet csúcspontját, az abszolút hatalom szimbólumát, a versailles-i kastélyt tekintsük meg. Majd sétát teszünk a Kis- és Nagy Trianon palotákhoz és Marie-Antoinette falujához.  Délután a felhőkarcolók világával ismerkedünk a Défense negyedben, majd a Rodin múzeumba látogatunk. Este fakultatív hajókirándulás keretében gyönyörködhetünk a ragyogó fényárban úszó városban, ami meglátod, olyan lesz, mint amikor Alice megérkezett Csodaországba. A nap utolsó programjaként az Eiffel toronyból élvezhetjük Párizs káprázatos panorámáját. Igazi, párizsi cosmopolitaként csavaroghatsz a városban, majd mikor kellően elfáradtál, este irány a szállás.

http://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-image-fairytale-castle-france-disney-bridge-bright-sunny-day-image318921465. nap: Párizs-Disneyland-Reims
Reggeli után a Pompidou Központ és a Les Halles forgatagos negyedébe látogatunk: középkori templom, üvegpalota acél keretben, “Párizs gyomra” és emberek színes kavalkádja fogad minket a Föld majd minden részéről. Délután szabadprogram VAGY egész napos fakultatív programként a Disneyland varázslatos kids-at-disneyland_h140mesevilágába látogathatsz el (minimum létszám: 15 fő**). Itt találkozhatsz az Eurodisney világ összes kedves figurájával, sőt, gyermeked még egy puszit is kaphat tőlük. Az esti órákban búcsút veszünk a „fények városától”, és Párizst elhagyva megtekintjük Reims városát, a híres koronázó katedrálissal, majd utazunk tovább a tranzitszállásunkra.

6. nap: Budapest
Reggeli után hazautazás, rendszeres pihenőkkel. Magyarországra, Budapestre az esti órákban érkezünk.

.

Utazás: autóbusszal       Szállás: **szálloda      Ellátás: reggeli

***KEDVEZMÉNY KORÁN ÉBREDŐKNEK!***

stoptablas_no_80e

A helyek gyorsan betelnek, ezért minél előbb jelentkezz erre a csodás párizsi élményre!

Részvételi díj: 124.990,-Ft helyett most előregisztrációs áron,
ha legalább 60 nappal indulás előtt rendeled meg utazásod, csak

119.990,-Ft / fő

Vagy foglalhatsz TURBÓ szuperkedvezményes áron, hely függvényében,
ha legkésőbb 2017. március 31-ig megrendeled az utazásod és megrendeléskor a teljes összeget befizeted, mert akkor a részvételi díj: 124.990,-Ft / fő helyett csupán 115.990,-Ft / fő*

* TURBÓ szuperkedvezményes ár: az elérhető legkedvezőbb ár, utanként/dátumonként korlátozott számban vehető igénybe, határidőre történő teljes összeg befizetése esetén. Csoportos foglalásokra nem érvényes. A kedvezményes árak a szabad helyek függvényében visszavonásig érvényesek. Kizárólag a munkatársaink által már visszaigazolt árak tekintendők véglegesnek.

A részvételi díj tartalmazza: 2 éjszaka tranzitszállást és 3 éjszaka szállást Párizs környéki szállodában, kontinentális reggelit, retúr buszköltséget a megadott útvonalon, személyenként 1 úti poggyász /max 15 kg/ és 1 kézi poggyász szállítását.
A részvételi díj nem tartalmazza: kötelező baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást, regisztrációs díjat 2.490,-Ft / fő, helyszínen fizetendő költségeket és belépőket.
Félpanzió (4 vacsora): 24.000,-Ft / fő; Egyágyas felár: 39.990,- Ft / fő.

Nagyon érdekel, megnézem az online foglalást

Busz jellemzői: Korszerű, légkondicionálóval/fűtéssel rendelkező (szezontól függően).
Szállás felszereltsége: Ágyak: Kétszemélyes franciaágy 120-140 cm széles, egyszemélyes ágy 80-90 cm széles. Szállások: ETAP vagy B&B, Best szállodában. A szobák célszerűen berendezettek, fürdőszobával, TV-vel felszereltek.
Induláshoz minimális létszám: 45 fő
A programokban időrendi változás előfordulhat!

Hol szeretnél csatlakozni? Az alábbi helyeken szállhatsz fel a buszra:
Budapest–Tata–Győr–Mosonmagyaróvár (további felszállóhelyek létszámtól függően, egyeztesd velünk)

Kíváncsi vagy, milyen idő vár? Nézd meg itt: Időjárás

Tájékoztató jellegű árak a helyszínen fizetendő belépőkről, egyéb költségekről (személyenként értendő):
Audio-Guide használat: 1.800,-Ft, kötelezően fizetendő
(a speciális adó-vevő készüléket és fülhallgatót használva a mikrofonba beszélő idegenvezető előadása még jobban élvezhető, jelentős mértékben segíti a városnézések zavartalanságát)
2 napos múzeumbérlet: 48 EUR
4 napos múzeumbérlet: 62 EUR
Louvre magyar nyelvű tárlatvezetéssel: 25 EUR, gyermek (0-14 éves) 15 EUR
Versailles fakultatív kirándulás: 45 EUR, gyermek (0-14 éves) 30 EUR
Versailles kert: 8,50 EUR
Sétahajózás a Szajnán: 14 EUR
Montparnasse torony: 15 EUR
Eiffel torony gyalog 1. és 2. emelet: 5 EUR
Eiffel torony lifttel 2. emelet: 9 EUR
Eiffel torony lifttel 3. emelet: 15 EUR
Pantheon: 8,50 EUR
Invalidusok + Napoleon sírja: 11 EUR
Sainte Chapelle: 10 EUR
Notre Dame torony: 10 EUR
Orsay múzeum: 11 EUR
Rodin múzeum: 10 EUR
Viaszmúzeum: 20,50 EUR
Bormúzeum: 18 EUR
Disneyland 1 nap / 1 park: felnőtt 65 EUR, gyerek (3-12 éves) 59 EUR
Idegenforgalmi adó (Párizs): kb. 1 EUR/fő/éj
** Amennyiben a jelentkezők száma nem éri el a minimális létszámot, abban az esetben a Disneyland fakultatív programot választó utasok egyénileg utaznak ki az élményparkhoz. Idegenvezetőnk természetesen segít az útbaigazításban.

parizs-varos_h135e parizs_notre_dame1 parizs_sweet1

Maximális biztonságra vágysz? Köss nálunk utasbiztosítást is!

Nincs annál kellemetlenebb érzés, mint amikor pont akkor történik valami, amikor valaki a megérdemelt pihenését tölti. Például kiesik a kezedből a többtízezer forintot érő fényképezőgép, pont akkor gyullad be a fogad, amikor azt a legkevésbé szeretnéd, vagy véletlenül elkapsz egy hasmenéses-lázas-hidegrázós vírust…

Ilyen esetekben jól jön egy segítő kéz, és persze egy kis kárpótlás a kellemetlenségekért. A BBP (vagyis betegség-baleset-poggyász) biztosítás nálunk utazási feltétel, mert a Te biztonságod épp úgy fontos nekünk, mint Neked. Érdemes élned ezzel a pusztán kis összegbe kerülő, ám annál nagyobb biztonságot nyújtó lehetőséggel, mert:

  • nem csak az egészséged, hanem a körutazás során nálad lévő technikai kütyük (okostelefon, digitális fényképező, táblagép, kamera) is védve lesznek. Ha bármi történik velük, a biztosító kárpótol a téged ért veszteség miatt.
  • jobb nem kockáztatni, hisz a baj legtöbbször akkor üt be, amikor a legkevésbé vagyunk rá felkészülve. Egy külföldi út során is bármi megtörténhet, és jó, ha ilyenkor van, ami ki tud segíteni Téged és családodat a bajból.
  • ha ne adj isten történik bármi, nem neked kell kézzel-lábbal mutogatni, és segítséget hívni, hanem mi ekkor is ott vagyunk és segítünk Neked.

Tipp: A BBP (baleset, betegség, poggyász) biztosítást ezért feltétlenül kérd, amikor leadod a megrendelésed.
.

Legyen ez az utazás Párizsba busszal az az út, amiről hazatérve már azt tervezgeted, mikor térj vissza újra a fények, a romantika, a szépségek városába!

Sok párizsi körút található a piacon, de ez olyan, ahol:

megannyi nevezetességet láthatsz pár nap alatt, és még a cipőd talpa sem kopik el, vagy töri fel a lábadat a lábbelid,
felkészült idegenvezetéssel teljes-körűen kaphatsz hiteles információkat,
kiemelt kényelemmel utazhatsz, és az egész körút során a maximumot kapod,
tisztességes áron juthatsz el a világ leglátogatottabb városába.

galerie_parizs_h140 versailles_h140

Vegyél részt egy alaposan megtervezett úton, ami Párizs sava-borsát megmutatja Neked! Feltétlen foglald le már most! Töltsd ki a jelentkezési lapot itt:

A sikeres árajánlatkéréshez a *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!

Teljes neved, és írd meg azt is, hogyan szólítsunk meg*

E-mail címed*
OLYAN E-MAILCÍMET ADJ MEG, AMIT BIZTOSAN HASZNÁLSZ ÉS MŰKÖDIK, MERT ODA VÁLASZOLUNK AZONNAL AZ ELŐZETES ÁRAJÁNLAT KÉRÉSED ELKÜLDÉSE UTÁN.

Telefonszámod*
Valós telefonszámot írj be kérlek!

Körutazás ideje*
Itt válaszd ki az időpontot, amelyik megfelelő számodra!

Utasok létszáma*
Ide írd be, hányan jöttök a Párizs & Disney körutazásra!

Étkezés*
Itt tudod megadni, milyen étkezést kérsz.

A busz alapútvonala, ahol csatlakozni tudsz a buszhoz*
Válaszd ki a számodra optimális fel- és leszállás helyét!
BudapestTataGyőrMosonmagyaróvár

Utasbiztosítás*
(BBP) Azért fontos, ha ne adj Isten történne valami, jól jön a segítő kéz.
csak az alap utasbiztosítást kérem 500,-Ft/fő/napvároslátogatásokhoz kiemelt utasbiztosítást kérek 700,-Ft/fő/nap

Üzeneted*
Ha van, amit még fontosnak tartasz, írd meg itt az üzenetedben.

Facebook közösségi oldalon elérhető vagy?*
Ha igen, hol és milyen névvel? Beírhatod a közvetlen linket is!

Hol hallottál, olvastál az Andromeda Travel Utazási Irodáról?*
Ha interneten, kérjük segítsd munkánkat és írd meg hol pontosan.

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot*
Elfogadom, igen

Hozzájárulok ahhoz, hogy az Andromeda Travel Utazási Iroda az e-mail címemre elektronikus hírlevelet, marketingcélú küldeményt küldjön.
Hozzájárulok, igen

Kérlek, írd be a lent látható ellenőrző kódot, mert a biztonság prioritás az Andromeda Travel Utazási Irodánál. MIKOR RÁKATTINTASZ A KÜLDÉSRE, UTÁNA AZONNAL nézd meg AZ EMAILEDET, MERT ODA ÉRKEZIK A VÁLASZUNK. Csak akkor tudod sikeresen elküldeni, ha a csillagozottakat kitöltöd.

captcha

Nézd meg, hogy az adatvédelmi szabályzatot bepipáltad-e!

A *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!
A jelentkezés után pár percen belül küldünk egy visszaigazoló e-mailt. A díjbekérő összekészítésénél személyre szabottan figyelembe vesszük az összes kérésed, amit ránk bíztál.

* * *

utazasok-korutak

————————————————————————————————————-

Kezdd itt az útjainkkal való ismerkedést!
Tekintsd meg legfrissebb kínálatunkat! >>

Ha mégis úgy döntenél, hogy akár megnéznéd a többi utat is, tedd meg ma és ajánld barátaidnak, ismerőseidnek is: