• 2021. év: PÁRIZS & VERSAILLES reneszánsza körutazás LOIRE völgyi kirándulással busszal Franciaországban – REIMS és 3 romantikus kastély AMBOISE, CHENONCEAUX, CHAMBORD érintésével

 

Ha szeretnéd látni Párizsból a lehető legtöbbet, és szívesen bepillantanál a reneszánsz világ pompás kastélyainak kulisszái mögé, akkor ez az utazásunk lesz a Te megmentő angyalod.

Párizs maga a romantika, az elegancia, a kulturális gazdagság és szabadság. Ennek esszenciáját kívánjuk átadni Neked a 6 napos körút alatt.

Mikor gyere velünk?

» 2021. április 1-6. / Húsvét
» 2021. május 20-26. / Pünkösd
» 2021. augusztus 19-24.
» . szeptember 16-21.
» 2021. október 29-november 1.

(6 nap / 5 éj)

busz_piros_h50

Utazás: autóbusszal
Szállás: ** szálloda
Ellátás: reggeli

Nézd, milyen szuper program vár Rád!

1. nap: Budapest-Freyming Merlebach
A kora reggeli órákban indulunk Budapestről, Ausztrián és Németországon át utazunk a franciaországi tranzitszállásra. Este elfoglaljuk a szálláshelyünket.

2. nap: Reims-Párizs-Versailles
Reggeli után elutazunk Champagne tartomány fővárosába, mely hajdanán a királyok koronázó városa volt. A koronázások és a királyi italok székhelyén megtekintjük a Notre-Dame katedrálist, mely az ország egyik legfontosabb gótikus temploma. Az építészeti remekmű 1991 óta az UNESCO Világörökség része. A francia történelem igazán fontos pillanatai, Klodvig megkeresztelésétől a királyok megkoronázásáig mind nyomot hagyott Reims városán. A katedrális megtekintése, és rövid buszos városnézésünk után továbbutazunk a Szajna parti Párizsba, a fény és pompa városába. Rövid autóbuszos városnézéssel kezdünk a francia fővárosban, majd a Napkirály hajdani rezidenciájának megtekintésére indulunk. Versailles az európai kastélyépítészet csúcspontja, az abszolút hatalom szimbóluma, a Világörökség része. Kastélylátogatásunk után az impozáns kertben megtekintjük a Trianon kastélyokat, majd utazásunk a szállásra. Szállás elfoglalása az esti órákban.

3. nap: Párizs
Megreggelizünk, és a mai napon belevetjük magunkat a mindig pezsgő, lüktető párizsi mindennapokba. Programunk az Invalidusok Dómjában (Napóleon sírja) kezdődik, majd a Pantheon, a Sorbonne, a Luxemburg kert, a Diadalív, s aztán Párizs legismertebb és legelőkelőbb sugárútja a Champs-Elysées következik. A Sziget és a Notre Dame, valamint a legfontosabb nevezetességek megtekintése után délután látogatási lehetőség a Louvre múzeumában, részletes tárlatvezetéssel (30 EUR/fő). Programunkat egy örök emlékű esti sétával zárjuk a Montmartre-on, mely egykor a bohémvilág központja volt. Ma inkább bárjaitól, klubjaitól pezseg itt az élet. Sétálunk a festők terén és a Szent Szív Bazilikához (Sacre Coeur). Szállásunkra a késő esti órákban érkezünk vissza.

4. nap: Amboise-Chenonceaux-Chambord
Reggelit követően szabadprogram Párizsban vagy felejthetetlen fakultatív kirándulás a kastélyok hazájába (45 EUR/fő), mely a Világörökség része. A Loire-völgye Franciaország legkiterjedtebb tája, mely híres királyokat, művészeket és szerzőket is vonzott, akik itt is éltek a folyó mentén. Úti célunk a reneszánsz kastélyok, középkori erődök, mesés parkok világa a festői Loire-völgy. Első megállónk Amboise kastélya, amely a Világörökség része, itt áll a Szent Hubertus kápolna Leonardo sírjával. Délután a sokak által legszebbnek tartott kastélyt, a Chenonceaux-i vízikastélyt és a csodás parkot nézzük meg. Délutáni programunkat Chambord kastélyának megtekintésével zárjuk, mely a francia reneszánsz és a középkori reneszánsz klasszikus formáit ötvözi. Visszautazunk Párizsba az esti órákban.

5. nap: Párizs
Miután elfogyasztottuk reggelinket, Párizs jelképéhez az Eiffel toronyhoz indulunk, majd sétahajózási lehetőség a Szajnán. Szabadidő a belvárosban vagy lehetőség a Rodin vagy Orsay múzeum megtekintésére. Késő délután búcsút veszünk a „Fények városától” és utazunk a tranzitszállásra.

6. nap: Freyming Merlebach–Budapest
Korai reggeli a szállodában, majd hazautazunk rövid pihenőkkel. Késő esti érkezés Budapestre.

A helyek villámgyorsan telnek, ezért mihamarabb jelentkezz!

stoptablas_no_80e

Részvételi díj: 159.990,-Ft / fő

Vagy előregisztrációs áron (hely függvényében), ha legalább 60 nappal indulás előtt rendeled meg utazásod, akkor a kedvezményes részvételi díj: 159.990,-Ft / fő helyett most csak 149.990,-Ft / fő.

Vagy foglalj Prémium Előfoglalási Kedvezményes áron 2021. évre, (hely függvényében, ill. az akció visszavonásáig), mert ha idén megrendeled az utazásod és megrendeléskor a teljes összeget befizeted, akkor a  prémiumkedvezményes részvételi díj: 159.990,-Ft / fő helyett most csupán 139.990,-Ft / fő.

Prémium Előfoglalási Kedvezményes ár: a szeptemberi és októberi dátumokra vehető igénybe korlátozott számban, határidőre történő teljes összeg befizetése esetén.
A kedvezményes árak csoportos foglalásokra nem érvényesek. A kedvezményes árak a szabad helyek függvényében érvényesek. Kizárólag a munkatársaink által már visszaigazolt árak tekintendők véglegesnek.

A részvételi díj tartalmazza: szállást 5 éjszakára 2* szállodában, kontinentális reggelit, buszos utazást a megadott alapútvonalon, személyenként 1 úti poggyász /max. 15 kg/ és 1 kézi poggyász szállítását.
A részvételi díj nem tartalmazza: kötelező baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást útlemondási biztosítással, regisztrációs díjat 2.490,-Ft / fő, helyszínen fizetendő költségeket és belépőket.
Félpanzió (4 vacsora): 26.000,-Ft / fő; Egyágyas felár: 48.000,-Ft / fő.

Hol szeretnél csatlakozni? Az alábbi helyeken szállhatsz fel a buszra:
Budapest–Tata–Győr–Mosonmagyaróvár (további felszállóhelyek létszámtól függően, egyeztesd velünk)

Tájékoztató árak a helyszínen fizetendő belépőkről, egyéb költségekről (személyenként értendő):
-Audio-Guide használat: 1.800,-Ft, kötelezően fizetendő
(a speciális adó-vevő készüléket és fülhallgatót használva a mikrofonba beszélő idegenvezető előadása még jobban élvezhető, jelentős mértékben segíti a városnézések zavartalanságát)
-2 napos múzeumbérlet: 48 EUR
-Louvre magyar nyelvű tárlatvezetéssel: 30 EUR
-Versailles kert: 9,50 EUR
-Sétahajózás a Szajnán: 15 EUR
-Eiffel torony – gyalog 1. és 2. emelet: 10 EUR
-Eiffel torony – lifttel 2. emelet: 16 EUR
-Eiffel torony – lifttel 3. emelet: 25 EUR
-Invalidusok + Napoleon sírja: 12 EUR
-Notre Dame torony: 9 EUR
-Orsay múzeum: 12 EUR
-Rodin múzeum: 10 EUR
-Viaszmúzeum: 23,50 EUR
-Loire-völgye kirándulás: 45 EUR
-Amboise kastély belépő: 11,70 EUR
-Chanonceaux kastély belépő: 11 EUR
-Chambord kastély belépő: 13 EUR
-Idegenforgalmi adó (Párizs): kb. 1 EUR/fő/éj, kötelezően fizetendő

Paris Museum Pass – Múzeumbérlet: A múzeumbérlet Párizs 60 múzeumába, illetve műemlékébe enged szabad belépést. A múzeumbérlet megvásárlásával jelentős összeg és idő takarítható meg, elkerülve az esetenkénti több órás sorban állást. A múzeumbérlet felhasználható, többek között az alábbi helyeken: Louvre, Arc de Triomphe, Pantheon, Sainte Chapelle, Conciergerie, Notre Dame, Orsay múzeum, Rodin múzeum, Pompidou Központ, Versailles-i kastély (de a kert nem!). A múzeumbérlet megvásárlása nem kötelező, csak ajánlott.

Busz jellemzői: Korszerű, légkondicionálóval/fűtéssel rendelkező (szezontól függően).
Szállások: standard szállodák, célszerűen és egyszerűen berendezett kétágyas szobák, mindegyik saját fürdőszobás. Tranzitszállás: oda- és visszaúton 1-1 éj a francia-német határ francia oldalán, Freyming-Merlebachban, B&B szállodában. A szobák kényelmesen berendezettek, saját fürdőszobával, TV-vel, telefonnal, internet csatlakozási lehetőséggel felszereltek (www.hotel-bb.com). Párizs: Best Hotel** szálloda Párizs északi részén, a külvárosban található (Baillet en France). A szobák célszerűen berendezettek, fürdőszobával, TV-vel felszereltek (www.besthotel.fr). A szállások kategóriája, szállodák hivatalos besorolása a körutazás oldalán szerepel. Az adott ország szálláshelyekre vonatkozó besorolása eltérhet a magyar előírásoktól. Hűtőszekrény általában nem tartozik a szállodai szobák felszereltségéhez. További információ az utastájékoztató dokumentumban kerül megadásra, amit indulás előtt legkésőbb 5 nappal kapnak meg e-mailben a Vendégeink.

Induláshoz minimális létszám: 45 fő
A programokban időrendi változás előfordulhat!

Kíváncsi vagy, milyen idő vár? Nézd meg itt: Időjárás

Gyere és feltétlen foglald le ma a helyedet, várunk szeretettel.
Töltsd ki most a jelentkezési lapot itt:

  A sikeres ár-előkalkulációkéréshez a *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!

  Teljes neved, és írd meg azt is, hogyan szólítsunk meg*

  E-mail címed*
  Olyan e-mail címet adj meg, amit biztosan használsz és működik, mert oda válaszolunk azonnal az ár-előkalkuláció sikeres elküldése után.
  Fontos infó, ha yahoo-s e-mail címed van: amennyiben rendelkezel másik e-mail címmel, ami nem yahoo-s, akkor azzal töltsed ki légy szíves ezt a formot, hogy sikeres legyen az elküldés.

  Telefonszámod*
  Valós telefonszámot írj be kérlek!

  A gördülékenyebb ügyintézés végett, ha kéred, felhívunk telefonon, hogy egyeztessünk.*
  Jelöld be, mikor hívjunk fel!
  11-13 óra között kérek telefonhívást13-15 óra között kérek telefonhívást15-17 óra között kérek telefonhívástCsak akkor kérek telefonhívást, ha 1 napon belül nem válaszolok az e-mailre

  Körutazás ideje*
  Itt válaszd ki az időpontot, amelyik megfelelő számodra!
  2021. április 1-6. Húsvét2021. május 20-26. Pünkösd2021. augusztus 19-24.2021. szeptember 16-21.2021. október 29-november 1.

  Utasok létszáma*
  Ide írd be, hányan jöttök a Párizs & Versailles körutazásra!

  Étkezés*
  Itt tudod megadni, milyen étkezést kérsz.
  Csak reggeli - a részvételi díj tartalmazza, ez szuper, mert szeretek úgy felébredni, hogy tudom, már vár a finom reggelimFélpanzió (reggeli+ 4 vacsora) 26000,-Ft/fő - igen, ezt kérem, mert szeretem, ha teljesen kényeztetnek és nem kell a vacsora miatt sem aggódnom

  A busz alapútvonala, ahol csatlakozni tudsz a buszhoz*
  Válaszd ki a számodra optimális fel- és leszállás helyét!
  BudapestTataGyőrMosonmagyaróvár

  Utasbiztosítás*
  Azért fontos, ha ne adj Isten történne valami, jól jön a segítő kéz.
  (70 év felett 300% pótdíjjal köthető.)

  Igen kérem, 6 napra 3.300,-Ft/fő/6nap (70 év alatt pótdíjmentes)

  Üzeneted*
  Ha van, amit még fontosnak tartasz, írd meg itt az üzenetedben.

  Milyen eszközön megnyitva töltöd ezt a formot?*
  Kérjük bejelölni, mert ezzel segíted a munkánkat. Köszönjük!
  Ha van asztali számítógéped vagy laptopod, praktikusabb azon megnyitva kitölteni, mert a nagyobb kijelzőn könnyebb és átláthatóbb.

  Asztali számítógépOkostelefonTabletLaptop

  Facebook közösségi oldalon elérhető vagy?*
  Ha igen, hol és milyen névvel? Beírhatod a közvetlen linket is!

  Hol hallottál, olvastál az Andromeda Travelről?*
  Ha interneten, kérjük segítsd munkánkat és írd meg hol pontosan.

  Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot*
  Elfogadom, igen

  Hozzájárulok ahhoz, hogy az Andromeda Travel az e-mail címemre elektronikus hírlevelet, marketingcélú küldeményt küldjön.
  Hozzájárulok, igen

  Kérlek, írd be a lent látható ellenőrző kódot, mert a biztonság prioritás az Andromeda Travelnél. MIKOR RÁKATTINTASZ A KÜLDÉSRE, UTÁNA AZONNAL nézd meg AZ EMAILEDET, MERT ODA ÉRKEZIK A VÁLASZUNK. Csak akkor tudod sikeresen elküldeni, ha a csillagozottakat kitöltöd.

  captcha

  Nézd meg, hogy az adatvédelmi szabályzatot bepipáltad-e!

  Kérlek, az alábbi mezőt mindenképp jelöld be.


  A *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!
  A jelentkezés után pár percen belül küldünk egy visszaigazoló e-mailt. A díjbekérő összekészítésénél személyre szabottan figyelembe vesszük az összes kérésed, amit ránk bíztál.
  Foglalás nem történt!