• 2021. év: Romantikus PROVENCE körutazás busszal – elegáns tengerpartok MONACO és NIZZA és CANNES érintésével, látogatás GENF és LUZERN és TIROL legszebb helyein

 

Mikor gyere velünk?

2021. április 27 – május 2.
2021. október 5 – 10.

(6 nap / 5 éj)

busz_piros_h50

Utazás: autóbusszal
Szállás: **/*** szálloda
Ellátás: reggeli

Nézd, milyen szuper program vár Rád!

1. nap: Budapest-San Remo
A kora reggeli órákban indulunk útnak. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel a Ligúr tengerparton található szálláshelyünkig. Szálláshely elfoglalása San Remo környékén az esti órákban (3* szállodában 3 éj).

2. nap: Monaco-Monte Carlo-Eze-Cap Ferrat-Nizza
A reggeli órákban elutazunk Monacoba, miután megreggeliztünk. Megcsodáljuk a Hercegi palotát és az innen nyíló felejthetetlen kilátást a luxus yachtok kikötőjére. Az Oceánográfiai Múzeumban fantasztikus utazást tehetünk a tengerek és óceánok élővilágába. Buszunkkal végighaladunk a Forma 1-es pálya egyik szakaszán. Ezután Eze faluba látogatunk. A helyszín egy középkori tündérmese, ahol a sziklákkal egybeolvadt, futónövények mögé bújt házikók és a minden irányba lejtő utcácskák hálószerű szövevénye egyre beljebb csábít. Itt látogatást teszünk Franciaország legnagyobb parfümgyárában. Ezután ellátogatunk a milliárdosok egyik félszigetére, ez a francia világhírességek kedvelt helye: Cap Ferrat. Pálmafái mögött húzódik meg az Ephrussi Villa, amely több évezredet felölelő berendezésével és lélegzetelállító botanikus kertjeivel garantáltan ámulatba ejt. Ezután átfogó gyalogos és buszos városnézésen veszünk részt Nizza-ban: régi kikötő, óváros, Promenade des Anglais, orosz negyed. Visszautazunk az olaszországi szálláshelyünkre.

3. nap: Nizza-Antibes-Cannes
Finom reggelink elfogyasztása után szabadidő Imperia városában, vagy fakultatív kirándulás (20 EUR/fő). A fakultatív kirándulás keretében az Azúr part (Côte d’Azur) egyik legfestőibb kisvárosába a Nizza és Cannes között fekvő Antibes városába utazunk. A város népszerűsége rohamosan megnőtt az elmúlt évtizedek folyamán. A hajdani Grimaldi birtok kikötője, tengerpartja, és a leghíresebb provanszál piac töretlen vonzerővel bír. Sétálunk a hangulatos belvárosban, majd délután kirándulás Cannes-ba, a Côte d’Azur világhírű üdülővárosába. Cannes-i sétánk folyamán megismerkedünk a Filmfesztiválok helyszíneivel: palota, La Croisette sétány, filmpalota, és felsétálunk a Suquet dombra is, amely a város középkori bölcsőjét képezi. Visszautazunk az esti órákban a szállásunkra.

4. nap: Annecy-Yvoire-Genf
Mai úti célunk Szavoja, Franciaország legalpesibb régiója. Napindító reggeli a szállodában, majd látogatás Annecybe. Ez a város az Alpok Rómája, de egyben az Alpok Velencéje is, melyről a csatornákkal szelt, óvárosi sétánk folyamán meggyőződhetünk. Délután továbbutazunk a Világörökség részét képező Yvoire városkába. A középkorban kiemelkedő szerepet töltött be a szavojai hercegség és a környékbeli ellenséges grófságok közti háborúkban. Több száz éves álmából úgy ébredt fel, ahogy elaludt annak idején. Utolsó állomásunk Genf. A Genfi-tó partján elterülő város éppúgy híres természeti adottságairól, mint az európai kultúrtörténetben betöltött szerepéről. Mindezek tükrében próbálunk egységes képet kialakítani a Svájc és Franciaország határán fekvő városról. Szállásunk Genf mellett lesz, ahol megpihenünk.

5. nap: Genf-Lausanne-Luzern-Innsbruck
Reggel Lausanne-ba utazunk, ahol megtekintjük a város jelképét, a katedrálist, amely egyben egész Svájc legpompásabb gótikus építménye. Következő állomásunk Közép-Svájc társadalmi, gazdasági és kulturális központja, a német ajkú Svájc meghatározó városa: Luzern. A festői Vierwaldstatti-tó északnyugati végénél fekvő várost a Pilatus és Rigi hegyek ölelik közre, gyönyörű fekvése a svájci turizmus egyik fellegvárává emelte. Sétánk folyamán megismerkedünk az óvárossal. A város szimbólumainak számító fedett fahidakon túl betekintést nyerhetünk a gleccserek világába is. Szálláshelyünk elfoglalása az esti órákban Innsbruck környékén.

6. nap: Innsbruck-Budapest
Ma, a reggelit követően, vár ránk a városnézés Tirol tartomány székhelyén. Az Inn völgyben található várost a műkincsek városának is szokás nevezni. A hatalmas hegyek között, az Inn folyó partján fekvő Innsbruckban megtekintjük a város legfontosabb nevezetességeit: Császári Palota, az Aranytető, mely a város jelképe, Ambras kastély, Diadalkapu, Várostorony, majd hazautazunk. Budapestre a késő esti órákban fogunk megérkezni.

 

A helyek villámgyorsan telnek, ezért mihamarabb jelentkezz!

stoptablas_no_80e

Részvételi díj: 159.990,-Ft / fő

Vagy előregisztrációs áron (hely függvényében), ha legalább 60 nappal indulás előtt rendeled meg utazásod, akkor a kedvezményes részvételi díj: 159.990,-Ft / fő helyett most csak 149.990,-Ft / fő.

Vagy foglalj Prémium Előfoglalási Kedvezményes áron 2021. évre, (hely függvényében, ill. az akció visszavonásáig), mert ha idén megrendeled az utazásod és megrendeléskor a teljes összeget befizeted, akkor a prémiumkedvezményes részvételi díj: 159.990,-Ft / fő helyett most csupán 139.990,-Ft / fő.

Prémium Előfoglalási Kedvezményes ár: utanként/dátumonként korlátozott számban vehető igénybe, határidőre történő teljes összeg befizetése esetén. A kedvezményes árak csoportos foglalásokra nem érvényesek. A kedvezményes árak a szabad helyek függvényében érvényesek. Kizárólag a munkatársaink által már visszaigazolt árak tekintendők véglegesnek.

A részvételi díj tartalmazza: szállást 5 éjszakára 2-3* szállodákban, kontinentális reggelit, buszos utazást a megadott alapútvonalon, személyenként 1 úti poggyász /max. 15 kg/ és 1 kézi poggyász szállítását.
A részvételi díj nem tartalmazza: kötelező baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást útlemondási biztosítással, regisztrációs díjat 2.490,-Ft / fő, helyszínen fizetendő költségeket és belépőket.
Félpanzió: 20.000,-Ft / fő; Egyágyas felár: 34.000,-Ft / fő.

Hol szeretnél csatlakozni?

Az alábbi helyeken szállhatsz FEL a buszra:
Budapest–Székesfehérvár–Siófok–Balatonlelle–Nagykanizsa (további felszállóhelyek létszámtól függően, egyeztesd velünk)

Az alábbi helyeken szállhatsz LE a buszról:
Mosonmagyaróvár–Győr–Tata–Budapest (további leszállóhelyek létszámtól függően, egyeztesd velünk)

Tájékoztató árak a helyszínen fizetendő belépőkről, egyéb költségekről (személyenként értendő):
-Audio-Guide használat: 1.800,-Ft, kötelezően fizetendő
(a speciális adó-vevő készüléket és fülhallgatót használva a mikrofonba beszélő idegenvezető előadása még jobban élvezhető, jelentős mértékben segíti a városnézések zavartalanságát)
-Côte d’Azur fakultatív kirándulás: 20 EUR
-Monaco Hercegi palota: 9 EUR
-Luzern gleccser múzeum: 12 CHF
-Ephrussi Villa: 13 EUR
-Oceánográfiai Múzeum: 14,50 EUR
-Monaco (regisztrációs adó és behajtási díj): 10 EUR, kötelezően fizetendő
-Idegenforgalmi adó: kb. 2 EUR/fő/éj, kötelezően fizetendő

Busz jellemzői: Korszerű, légkondicionálóval/fűtéssel rendelkező (szezontól függően).
Szállások: standard szállodában, célszerűen és egyszerűen berendezett kétágyas szobákban, mindegyik saját fürdőszobás. A szállások kategóriája, szállodák hivatalos besorolása a körutazás oldalán szerepel. Az adott ország szálláshelyekre vonatkozó besorolása eltérhet a magyar előírásoktól. Hűtőszekrény általában nem tartozik a szállodai szobák felszereltségéhez. További információ az utastájékoztató dokumentumban kerül megadásra, amit indulás előtt legkésőbb 5 nappal kapnak meg e-mailben a Vendégeink.
Induláshoz minimális létszám: 45 fő
A programokban időrendi változás előfordulhat!

Gyere és feltétlen foglald le ma a helyedet, várunk szeretettel.
Töltsd ki most a jelentkezési lapot itt:

  A sikeres ár-előkalkulációkéréshez a *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!

  Teljes neved, és írd meg azt is, hogyan szólítsunk meg*

  E-mail címed*
  Olyan e-mail címet adj meg, amit biztosan használsz és működik, mert oda válaszolunk azonnal az ár-előkalkuláció sikeres elküldése után.
  Fontos infó, ha yahoo-s e-mail címed van: amennyiben rendelkezel másik e-mail címmel, ami nem yahoo-s, akkor azzal töltsed ki légy szíves ezt a formot, hogy sikeres legyen az elküldés.

  Telefonszámod*
  Valós telefonszámot írj be kérlek!

  A gördülékenyebb ügyintézés végett, ha kéred, felhívunk telefonon, hogy egyeztessünk.*
  Jelöld be, mikor hívjunk fel!
  11-13 óra között kérek telefonhívást13-15 óra között kérek telefonhívást15-17 óra között kérek telefonhívástCsak akkor kérek telefonhívást, ha 1 napon belül nem válaszolok az e-mailre

  Körutazás ideje*
  Itt válaszd ki az időpontot, amelyik megfelelő Neked!
  2021. április 27-május 2.2021. október 5-10.

  Utasok létszáma*
  Ide írd be, hányan jöttök a Romantikus Provence körutazásra!

  FELSZÁLLÁS helye a buszra, a busz alapútvonalán*
  Válaszd ki a számodra optimális felszállás helyét, ahol csatlakozni tudsz a buszhoz!
  BudapestSzékesfehérvárSiófokBalatonlelleNagykanizsa

  Buszról LESZÁLLÁS helye, a busz alapútvonalán*
  Válaszd ki, hogy melyik a számodra optimális leszállási hely!
  MosonmagyaróvárGyőrTataBudapest

  Utasbiztosítás*
  Azért fontos, ha ne adj Isten történne valami, jól jön a segítő kéz.
  (70 év felett 300% pótdíjjal köthető.)

  Igen kérem, 6 napra 2400,-Ft/fő/6nap (70 év alatt pótdíjmentes)

  Üzeneted*
  Ha van, amit még fontosnak tartasz, írd meg itt az üzenetedben.

  Milyen eszközön megnyitva töltöd ezt a formot?*
  Kérjük bejelölni, mert ezzel segíted a munkánkat. Köszönjük!
  Ha van asztali számítógéped vagy laptopod, praktikusabb azon megnyitva kitölteni, mert a nagyobb kijelzőn könnyebb és átláthatóbb.

  Asztali számítógépOkostelefonTabletLaptop

  Facebook közösségi oldalon elérhető vagy?*
  Ha igen, hol és milyen névvel? Beírhatod a közvetlen linket is!

  Hol hallottál, olvastál az Andromeda Travelről?*
  Ha interneten, kérjük segítsd munkánkat és írd meg hol pontosan.

  Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot*
  Elfogadom, igen

  Hozzájárulok ahhoz, hogy az Andromeda Travel az e-mail címemre elektronikus hírlevelet, marketingcélú küldeményt küldjön.
  Hozzájárulok, igen

  Kérlek, írd be a lent látható ellenőrző kódot, mert a biztonság prioritás az Andromeda Travelnél. Mikor rákattintasz a KÜLDÉSRE, utána rögtön nézd meg az e-mail fiókod, mert oda érkezik a válaszunk. Csak akkor tudod sikeresen elküldeni, ha a csillagozottakat kitöltöd.

  captcha

  Kérlek, az alábbi mezőt mindenképp jelöld be.


  Nézd meg, hogy az adatvédelmi szabályzatot bepipáltad-e!

  A *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!
  A jelentkezés után pár percen belül küldünk egy visszaigazoló e-mailt. A díjbekérő összekészítésénél személyre szabottan figyelembe vesszük az összes kérésed, amit ránk bíztál.
  Foglalás nem történt!