# Romantikus PROVENCE körutazás busszal – elegáns tengerpartok MONACO és NIZZA és CANNES érintésével, látogatás GENF és LUZERN és TIROL legszebb helyein

 

Utazás ideje:

2019. április 26 – május 1.
2019. október 1 – 6.

(6 nap / 5 éj)

busz_piros_h50

Utazás: autóbusszal
Szállás: **/*** szálloda
Ellátás: reggeli

Nézd, milyen szuper program vár Rád!

1. nap: Budapest-San Remo
A kora reggeli órákban indulunk útnak. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel a Ligúr tengerparton található szálláshelyünkig. Szálláshely elfoglalása San Remo környékén az esti órákban (3* szállodában 3 éj).

2. nap: Monaco-Monte Carlo-Eze-Cap Ferrat-Nizza
A reggeli órákban elutazunk Monacoba, miután megreggeliztünk. Megcsodáljuk a Hercegi palotát és az innen nyíló felejthetetlen kilátást a luxus yachtok kikötőjére. Az Oceánográfiai Múzeumban fantasztikus utazást tehetünk a tengerek és óceánok élővilágába. Buszunkkal végighaladunk a Forma 1-es pálya egyik szakaszán. Ezután Eze faluba látogatunk. A helyszín egy középkori tündérmese, ahol a sziklákkal egybeolvadt, futónövények mögé bújt házikók és a minden irányba lejtő utcácskák hálószerű szövevénye egyre beljebb csábít. Itt látogatást teszünk Franciaország legnagyobb parfümgyárában. Ezután ellátogatunk a milliárdosok egyik félszigetére, ez a francia világhírességek kedvelt helye: Cap Ferrat. Pálmafái mögött húzódik meg az Ephrussi Villa, amely több évezredet felölelő berendezésével és lélegzetelállító botanikus kertjeivel garantáltan ámulatba ejt. Ezután átfogó gyalogos és buszos városnézésen veszünk részt Nizza-ban: régi kikötő, óváros, Promenade des Anglais, orosz negyed. Visszautazunk az olaszországi szálláshelyünkre.

3. nap: Nizza-Antibes-Cannes
Finom reggelink elfogyasztása után az Azúr part egyik legfestőibb kisvárosába a Nizza és Cannes között fekvő Antibes városába utazunk. A város népszerűsége rohamosan megnőtt az elmúlt évtizedek folyamán. A hajdani Grimaldi birtok kikötője, tengerpartja, és a leghíresebb provanszál piac töretlen vonzerővel bír. Sétálunk a hangulatos belvárosban, majd délután kirándulás Cannes-ba, a Côte d’Azur világhírű üdülővárosába. Cannes-i sétánk folyamán megismerkedünk a Filmfesztiválok helyszíneivel: palota, La Croisette sétány, filmpalota, de felsétálunk a Suquet dombra is, amely a város középkori bölcsőjét képezi. Visszautazunk az esti órákban a szállásunkra.

4. nap: Annecy-Yvoire-Genf
Mai úti célunk Szavoja, Franciaország legalpesibb régiója. Napindító reggeli a szállodában, majd látogatás Annecybe. Ez a város az Alpok Rómája, de egyben az Alpok Velencéje is, melyről a csatornákkal szelt, óvárosi sétánk folyamán meggyőződhetünk. Délután továbbutazunk a Világörökség részét képező Yvoire városkába. A középkorban kiemelkedő szerepet töltött be a szavojai hercegség és a környékbeli ellenséges grófságok közti háborúkban. Több száz éves álmából úgy ébredt fel, ahogy elaludt annak idején. Utolsó állomásunk Genf. A Genfi-tó partján elterülő város éppúgy híres természeti adottságairól, mint az európai kultúrtörténetben betöltött szerepéről. Mindezek tükrében próbálunk egységes képet kialakítani a Svájc és Franciaország határán fekvő városról. Szállásunk Genf mellett lesz, ahol megpihenünk.

5. nap: Genf-Lausanne-Luzern-Innsbruck
Reggel Lausanne-ba utazunk, ahol megtekintjük a város jelképét, a katedrálist, amely egyben egész Svájc legpompásabb gótikus építménye. Következő állomásunk Közép-Svájc társadalmi, gazdasági és kulturális központja, a német ajkú Svájc meghatározó városa: Luzern. A festői Vierwaldstatti-tó északnyugati végénél fekvő várost a Pilatus és Rigi hegyek ölelik közre, gyönyörű fekvése a svájci turizmus egyik fellegvárává emelte. Sétánk folyamán megismerkedünk az óvárossal. A város szimbólumainak számító fedett fahidakon túl betekintést nyerhetünk a gleccserek világába is. Szálláshelyünk elfoglalása az esti órákban Innsbruck környékén.

6. nap: Innsbruck-Budapest
Ma, a reggelit követően, vár ránk a városnézés Tirol tartomány székhelyén. Az Inn völgyben található várost a műkincsek városának is szokás nevezni. A hatalmas hegyek között, az Inn folyó partján fekvő Innsbruckban megtekintjük a város legfontosabb nevezetességeit: Császári Palota, az Aranytető, mely a város jelképe, Ambras kastély, Diadalkapu, Várostorony, majd hazautazunk. Budapestre a késő esti órákban fogunk megérkezni.

Részvételi díj: 129.990,-Ft / fő helyett
Ünnepi Előfoglalási Kedvezménnyel most csak

112.490,-Ft / fő

A kedvezményes ár a szabad helyek függvényében érvényes és korlátozott számban vehető igénybe, legkésőbb 2018. december 18-ig történő teljes összeg befizetése esetén. Csoportos foglalásokra nem érvényes. Kizárólag a munkatársaink által már visszaigazolt árak tekintendők véglegesnek.

A részvételi díj tartalmazza: szállást 5 éjszakára 3* szállodákban, kontinentális reggelit, buszos utazást a megadott alapútvonalon, személyenként 1 úti poggyász /max. 15 kg/ és 1 kézi poggyász szállítását.
A részvételi díj nem tartalmazza: kötelező baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást útlemondási biztosítással, regisztrációs díjat 2.490,-Ft / fő, helyszínen fizetendő költségeket és belépőket.
Félpanzió: 20.000,-Ft / fő; Egyágyas felár: 31.500,-Ft / fő.

Hol szeretnél csatlakozni?

Az alábbi helyeken szállhatsz FEL a buszra:
Budapest–Székesfehérvár–Siófok–Balatonlelle–Nagykanizsa (további felszállóhelyek létszámtól függően, egyeztesd velünk)

Az alábbi helyeken szállhatsz LE a buszról:
Mosonmagyaróvár–Győr–Tata–Budapest (további leszállóhelyek létszámtól függően, egyeztesd velünk)

Tájékoztató árak a helyszínen fizetendő belépőkről, egyéb költségekről (személyenként értendő):
-Audio-Guide használat: 1.800,-Ft, kötelezően fizetendő
(a speciális adó-vevő készüléket és fülhallgatót használva a mikrofonba beszélő idegenvezető előadása még jobban élvezhető, jelentős mértékben segíti a városnézések zavartalanságát)
-Monaco Hercegi palota: 9 EUR
-Luzern gleccser múzeum: 12 CHF
-Ephrussi Villa: 12,50 EUR
-Oceánográfiai Múzeum: 14,50 EUR
-Monaco (regisztrációs adó és behajtási díj): 10 EUR, kötelezően fizetendő
-Francia idegenforgalmi adó: kb. 1-2 EUR/fő/éj, kötelezően fizetendő

Busz jellemzői: Korszerű, légkondicionálóval/fűtéssel rendelkező (szezontól függően).
Szállás felszereltsége: Ágyak: Kétszemélyes franciaágy 120-140 cm széles, egyszemélyes ágy 80-90 cm széles. Szállások: standard szállodában, célszerűen és egyszerűen berendezett kétágyas szobákban, mindegyik saját fürdőszobás.
Induláshoz minimális létszám: 45 fő
A programokban időrendi változás előfordulhat!

Gyere és feltétlen foglald le ma a helyedet, várunk szeretettel.
Töltsd ki most a jelentkezési lapot itt:

A sikeres ár-előkalkulációkéréshez a *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!

Teljes neved, és írd meg azt is, hogyan szólítsunk meg*

E-mail címed*
Olyan e-mail címet adj meg, amit biztosan használsz és működik (kivéve yahoo), mert oda válaszolunk azonnal az előzetes ár-előkalkulációkérésed elküldése után.

Telefonszámod*
Valós telefonszámot írj be kérlek!

Körutazás ideje*
Itt válaszd ki az időpontot, amelyik megfelelő Neked!
2019. április 26-május 1.2019. október 1-6.

Utasok létszáma*
Ide írd be, hányan jöttök a Romantikus Provence körutazásra!

FELSZÁLLÁS helye a buszra, a busz alapútvonalán*
Válaszd ki a számodra optimális felszállás helyét, ahol csatlakozni tudsz a buszhoz!
BudapestSzékesfehérvárSiófokBalatonlelleNagykanizsa

Buszról LESZÁLLÁS helye, a busz alapútvonalán*
Válaszd ki, hogy melyik a számodra optimális leszállási hely!
MosonmagyaróvárGyőrTataBudapest

Utasbiztosítás*
Azért fontos, ha ne adj Isten történne valami, jól jön a segítő kéz.
(70 év felett 300% pótdíjjal köthető.)

Igen kérem, 6 napra 2400,-Ft/fő/6nap (70 év alatt pótdíjmentes)

Üzeneted*
Ha van, amit még fontosnak tartasz, írd meg itt az üzenetedben.

Facebook közösségi oldalon elérhető vagy?*
Ha igen, hol és milyen névvel? Beírhatod a közvetlen linket is!

Hol hallottál, olvastál az Andromeda Travel Utazási Irodáról?*
Ha interneten, kérjük segítsd munkánkat és írd meg hol pontosan.

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot*
Elfogadom, igen

Hozzájárulok ahhoz, hogy az Andromeda Travel Utazási Iroda az e-mail címemre elektronikus hírlevelet, marketingcélú küldeményt küldjön.
Hozzájárulok, igen

Kérlek, írd be a lent látható ellenőrző kódot, mert a biztonság prioritás az Andromeda Travel Utazási Irodánál. Mikor rákattintasz a KÜLDÉSRE, utána rögtön nézd meg az e-mail fiókod, mert oda érkezik a válaszunk. Csak akkor tudod sikeresen elküldeni, ha a csillagozottakat kitöltöd.

captcha

Kérlek, az alábbi mezőt mindenképp jelöld be.

[recaptcha]

Nézd meg, hogy az adatvédelmi szabályzatot bepipáltad-e!

A *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!
A jelentkezés után pár percen belül küldünk egy visszaigazoló e-mailt. A díjbekérő összekészítésénél személyre szabottan figyelembe vesszük az összes kérésed, amit ránk bíztál.