#SZILVESZTER RÓMÁBAN – utazás Olaszország szívébe, látogatás VATIKÁN kincseinek birodalmába, a reneszánsz bölcsője FIRENZE érintésével

 

Felírtad arra a bizonyos álomlistádra?

akkor gyere, itt a helyed! És mi boldogan megmutatjuk Neked az igazi Rómátörömmámoros újévi hangulatban!

utazas-szilveszter-roma-andromeda-travel1

Miért válaszd ezt?

✓ lásd egyszer az itáliai antik világ nagyságát, ami a történelemkönyvekből már ismert;
✓ részt vegyél akár egy napra is Róma az örök város elképesztő „életigenlő” tempójában;
✓ leülj a Spanyol lépcső egyik fokára, és beleolvadj az olaszok irigylésre méltó könnyed, harmonikus mindennapjaiba;
✓ hitelesen megtudj mindent a kereszténység legszebb műemlékeiről;
✓ ráadásul mindezt az izgalmaktól cseppet sem mentes szilveszteri időszakban?

Utazás ideje:

2019. december 29 – 2020. január 2.

(5 nap / 4 éj)

busz_piros_h50

Utazás: autóbusszal
Ellátás: reggeli
Szállás: 1-1 éj ***szálloda Montecatini Terme-ben és 2 éj ****szálloda Róma közelében

Milyen program vár Rád részletesen?

1. nap: Budapest-Montecatini Terme
Elutazunk Budapestről a kora reggeli órákban és folyamatosan utazunk rövid pihenőkkel Szlovénián keresztül Olaszországba, Toszkána régióba. A kora esti órákban elfoglaljuk a szálláshelyünket Montecatini Terme városában, ami Pisa és Firenze közelében fekszik. Ez Itália legnagyobb és egyben egyik legismertebb termálfürdő célpontja, és évente több ezer turistát vonz. A történelmi hangulat mellett a modern város pezsgésével is találkozunk, éttermek és üzletek sora vár a belvárosban. Montecatini Terme pálmafákkal, szökőkúttal ékeskedő hangulatos főtere a Piazza del Popolo, amely az ünnepi időszakban gyönyörű díszítéssel örvendezteti meg az idelátogatókat, már csak ezért is megér egy esti sétát.

utazas-szilveszter-roma-andromeda-travel2

2. nap: Róma-Vatikán
Megreggelizünk a szállodában, majd utazunk Rómába. Itt megtudjuk, miről mesélnek a sokat látott macskaköves utcák, a császárok fórumai, valamint a legendás és romantikus Trevi kút. Lazio tartomány fővárosában járva egy dicsőséges birodalom, több ezer éves kultúra nyomdokain járunk, ahol az ókori romok, gyönyörű bazilikák, díszes paloták mind a város legendás történelmét hirdetik. Gyalogos városnézésünket az Örök város ókori nevezetességeivel indítjuk. Programunkból nem maradhat ki a Piazza di Spagna-n elterülő Spanyol lépcső, a hajót formázó Fontana di Barcacciaval, Róma leghíresebb szökőkútja a Trevi kút sem. A Piazza Venezia, az ókori Róma impozáns hagyatéka a Forum Romanum, mely a város egyik földrajzi központja. A város jelképe, a Colosseum megtekintése is a legfontosabb látnivalók között van. Szálláshelyünket az esti órákban foglaljuk el Róma közelében ( 2 éjszaka 4*-os szállodában).

utazas-szilveszter-roma-andromeda-travel8

3. nap: Róma-Vatikán és szilveszter
Elfogyasztjuk finom reggelinket a szállodában, majd folytatjuk római városnézésünket. Látogatási lehetőség a Vatikánban. Megtekintjük a Vatikáni múzeumok számtalan művészeti kincsét és a monumentális Szent Péter Bazilikát, részletes tárlatvezetéssel (14.900,-Ft/fő* – jelentkezéskor fizetendő, ha részt kívánsz venni!). Délutáni programunkat a híres Tevere folyó mentén folytatjuk, ahol a következő látnivalók várnak ránk: az Angyalvár, amely Mihály arkangyalról kapta a nevét, a Navona tér, ahol három gyönyörű szökőkút található, és a Pantheon (Raffaello sírja).

utazas-szilveszter-roma-andromeda-travel5

Kora este visszautazunk a szálláshelyünkre, ahol készülődünk és ráhangolódunk a szilveszter éjszakára. Két lehetőség közül választhatsz ezen az estén: “A” vacsora a szállodában, majd szabadprogram Róma belvárosában, vagy “B” szilveszteri vacsora egy belvárosi étteremben. A szállodába a kora hajnali órákban utazunk vissza, le ne maradj!

utazas-szilveszter-roma-andromeda-travel7

4. nap: Orvietó-Montecatini Terme
Miután jót reggeliztünk, elutazunk Umbria tartomány gyönyörű kisvárosába, Orvietóba, mely egy vulkáni tufa alkotta hegy csúcsán helyezkedik el.  Sétálunk a hangulatos kanyargós kis utcákon és előbukkan a XIV. században épült Itália legszebb székesegyháza, melynek homlokzati mozaikjai elkápráztatnak szépségükkel. Megtekintjük az „Itália csodájának” nevezett csodás Dómot, majd rövid szabadidő. Séta a varázslatos középkori óvárosban, ahol ha kedved tartja, kóstolhatsz a híres orvietói borokból, vagy elfogyaszthatsz egy finom porchetta-s szendvicset is. Este érkezünk meg a Montecatini Terme városában található szállásunkra, ahol alszunk egy jót.

 utazas-szilveszter-roma-andromeda-travel11

5. nap: Firenze-Budapest
A korai reggelink után elutazunk Toszkána tartomány fővárosába, Firenzébe. Az Arno parti város legfontosabb nevezetességit keressük fel jóleső rövid gyalogos városnézés keretében. A reneszánsz szülőföldjén elsétálunk a Firenze egyik jelképéhez a Ponte Vecchio hídjához, ahol gyönyörködhetünk az aranyművesek kifogyhatatlan kínálatában, majd a város politikai központja a Piazza della Signoria felfedezésére indulunk. A Dóm téren megtekintjük a gyönyörű márványborítással ékeskedő gótikus Santa Maria del Fiore épületét, Giotto harangtornyával és a Keresztelőkápolna épületével. Belvárosi sétánk után búcsút intünk Itáliának és hazautazunk Magyarországra. A késő éjszakai órákban érkezünk meg Budapestre.

utazas-szilveszter-roma-andromeda-travel12

stoptablas_no_80e

Részvételi díj: 100.990,-Ft / fő helyett most előregisztrációs áron,
ha legalább 60 nappal indulás előtt rendeled meg utazásod, csak

94.990,-Ft / fő

Vagy foglalj most Prémium Előfoglalási Kedvezményes áron, hely függvényében, mert ha legkésőbb 2019. augusztus 30-ig megrendeled az utazásod és megrendeléskor a teljes összeget befizeted, akkor a részvételi díj: 100.990,-Ft / fő helyett most csupán 85.490,-Ft / fő*

* Prémium Előfoglalási Kedvezményes ár: utanként/dátumonként korlátozott számban vehető igénybe, határidőre történő teljes összeg befizetése esetén. Csoportos foglalásokra nem érvényes. A kedvezményes árak a szabad helyek függvényében érvényesek. Kizárólag a munkatársaink által már visszaigazolt árak tekintendők véglegesnek.

A részvételi díj tartalmazza: szállást 4 éjszakára ***/****szállodákban, kontinentális reggelit, buszos utazást a megadott útvonalon, személyenként 1 úti poggyász /max. 15 kg/ és 1 kézi poggyász szállítását.
A részvételi díj nem tartalmazza: kötelező baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást útlemondási biztosítással, regisztrációs díjat 2.490,-Ft / fő, helyszínen fizetendő költségeket és belépőket.
Félpanzió “A”: 17.000,-Ft / fő (4 vacsora a szállodában); Félpanzió “B”: 34.900,-Ft / fő (3 vacsora a szállodában + Szilveszteri vacsora Róma belvárosában); Egyágyas felár: 23.990,-Ft / fő.

utazas-szilveszter-roma-andromeda-travel14

Hol szeretnél csatlakozni? Az alábbi helyeken szállhatsz fel a buszra:
Budapest–Székesfehérvár–Siófok–Balatonlelle–Nagykanizsa (további felszállóhelyek létszámtól függően, egyeztesd velünk)

Tájékoztató árak a helyszínen fizetendő belépőkről, egyéb költségekről (személyenként értendő):
* Vatikán tárlatvezetéssel, jelentkezéskor fizetendő, ha részt kívánsz venni: 14.900,-Ft/fő
-Firenze: 10 EUR, kötelezően fizetendő
(regisztrációs adó és helyi idegenvezető költsége)
-Orvietó felvonó: 3 EUR
-Orvietó Dóm+Brizio: 3 EUR
-Róma tömegközlekedés: 7 EUR/nap
-Colosseum+Forum Romanum: 25 EUR
-Firenze/S.Croce: 8 EUR
-Róma városbelépő szilveszter éjszaka: 5 EUR
-Idegenforgalmi adó: kb. 1-3 EUR/fő/éj, kötelezően fizetendő

Kedves Utasunk! Fontos tájékoztatás, kérjük, feltétlenül olvasd el: tekintettel arra, hogy a Szent Péter Bazilika ma is működő keresztény templom, ezért a Vatikán fenntartja a jogot, hogy a szentély látogatását előzetes figyelmeztetés nélkül bármikor korlátozza. Amennyiben a Bazilika nem látogatható, úgy a programkimaradás miatt utazási irodánkat semmilyen felelősség nem terheli.
Köszönjük megértésed!

 utazas-szilveszter-roma-andromeda-travel17

Busz jellemzői: Korszerű, fűtéssel rendelkező.
Szállás felszereltsége: Ágyak: Kétszemélyes franciaágy 120-140 cm széles, egyszemélyes ágy 80-90 cm széles. Szállások: Szállodákban, a szobák célszerűen berendezettek, fürdőszobával, TV-vel felszereltek. A háromágyas szobákban előfordul, hogy emeletes ágy található. A szállások kategóriája, szállodák hivatalos besorolása a körutazás oldalán szerepel. Az adott ország szálláshelyekre vonatkozó besorolása eltérhet a magyar előírásoktól. Hűtőszekrény általában nem tartozik a szállodai szobák felszereltségéhez. További információ az utastájékoztató dokumentumban kerül megadásra, amit indulás előtt legkésőbb 5 nappal kapnak meg e-mailben a Vendégeink.
Induláshoz minimális létszám: 45 fő
A programokban időrendi változás előfordulhat!

Kíváncsi vagy, milyen idő vár? Nézd meg itt: Időjárás

 utazas-szilveszter-roma-andromeda-travel16

Fordulj nyugodtan szakértői kollégáinkhoz bizalommal!

A legkézenfekvőbb, ha tetszik és eldöntötted, hogy jössz, kitöltöd a piros nyíl alatti form részt. Nagyon egyszerű, és alul a KÉREM gombra kattintasz. Ezzel el is küldted a jelentkezésed.

lightbulb_pirosMI TÖRTÉNIK A JELENTKEZÉS ELKÜLDÉSE UTÁN?

1. Miután megérkezik az online jelentkezésed, kapcsolatba lépünk Veled e-mailben. Ha szeretnél velünk beszélni előtte, akkor nyugodtan hívjad segítőkész munkatársunkat, aki fogadja hívásod és derűsen válaszol a kérdésedre.

2. Egyeztetés után a Te igényeddel harmonizálva írásban eljuttatjuk Neked az extra-precíz szolgáltatás összegzőt, a díjbekérőt. Itt még mindig a döntés a Te kezedben van, kéred vagy sem.

3. Ha átutalással kiegyenlíted a részvételi díjat, ezzel elfogadottnak tekinted az árajánlatunkat.

pirosnyil-jobbra-le_short

A sikeres ár-előkalkuláció kéréshez a *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!

Teljes neved, és írd meg azt is, hogyan szólítsunk meg*

E-mail címed*
OLYAN E-MAILCÍMET ADJ MEG, AMIT BIZTOSAN HASZNÁLSZ ÉS MŰKÖDIK (kivéve yahoo), MERT ODA VÁLASZOLUNK AZONNAL AZ ELŐZETES ÁR-ELŐKALKULÁCIÓ KÉRÉSED ELKÜLDÉSE UTÁN.

Telefonszámod*
Valós telefonszámot írj be kérlek!

A gördülékenyebb ügyintézés végett, ha kéred, felhívunk telefonon, hogy egyeztessünk.*
Jelöld be, mikor hívjunk fel!
11-13 óra között kérek telefonhívást13-15 óra között kérek telefonhívást15-17 óra között kérek telefonhívástCsak akkor kérek telefonhívást, ha 1 napon belül nem válaszolok az e-mailre


Utasok létszáma*
Ide írd be, hányan jöttök szilveszterkor Rómába!

Étkezés*
Itt tudod megadni, milyen étkezést kérsz.
Csak reggeli - a részvételi díj tartalmazza, ez szuper, mert szeretek úgy felébredni, hogy tudom, már vár a finom reggelimFélpanzió-A (17000,-Ft/fő 4 vacsora a szállodában): igen, ezt megrendelem, mert szeretem, ha teljesen kényeztetnek és nem kell a vacsora miatt sem aggódnomFélpanzió-B (34900,-Ft/fő 3 vacsora a szállodában+Szilveszteri vacsora Róma belvárosában): ez kell nekem, megrendelem, mert imádom a teljes körű kiszolgálást

A busz alapútvonala, ahol csatlakozni tudsz a buszhoz*
Válaszd ki a számodra megfelelő fel- és leszállás helyét!
BudapestSzékesfehérvárSiófokBalatonlelleNagykanizsa


Vatikán tárlatvezetéssel:*
Ha részt kívánsz venni ezen a programon, akkor biztosítsd be a helyed előre, mert a helyszínen már nincs lehetőség a jelentkezésre!
Igen jelentkezem rá és foglaláskor fizetem 14900,-Ft/fő, nehogy lemaradjak rólaNem érdekel, inkább kihagyom, köszi


Utasbiztosítás*
Azért fontos, ha ne adj Isten történne valami, jól jön a segítő kéz.
(70 év felett 300% pótdíj kerül felszámításra.)

Igen kérem, 5 napra 2.000,-Ft/fő/5nap (70 év alatt pótdíjmentes)


Üzeneted*
Ha van, amit még fontosnak tartasz, írd meg itt az üzenetedben. Ha nincs, akkor csak ezt írd be: x

Milyen eszközön megnyitva töltöd ezt a formot?*
Kérjük bejelölni, mert ezzel segíted a munkánkat. Köszönjük!
Ha van asztali számítógéped vagy laptopod, praktikusabb azon megnyitva kitölteni, mert a nagyobb kijelzőn könnyebb és átláthatóbb.

Asztali számítógépOkostelefonTabletLaptop

Facebook közösségi oldalon elérhető vagy?*
Ha igen, hol és milyen névvel? Beírhatod a közvetlen linket is!

Hol hallottál, olvastál az Andromeda Travel Utazási Irodáról?*
Ha interneten, kérjük segítsd munkánkat és írd meg hol pontosan.

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot*
Elfogadom, igen

Hozzájárulok ahhoz, hogy az Andromeda Travel Utazási Iroda az e-mail címemre elektronikus hírlevelet, marketingcélú küldeményt küldjön.
Hozzájárulok, igen

Kérlek, írd be a lent látható ellenőrző kódot, mert a biztonság prioritás az Andromeda Travelnél. MIKOR RÁKATTINTASZ A KÜLDÉSRE, UTÁNA AZONNAL nézd meg AZ EMAILEDET, MERT ODA ÉRKEZIK A VÁLASZUNK. Csak akkor tudod sikeresen elküldeni, ha a csillagozottakat kitöltöd.

captcha

Kérlek, az alábbi mezőt mindenképp jelöld be.


Nézd meg, hogy az adatvédelmi szabályzatot bepipáltad-e!

A *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!
A jelentkezés után pár percen belül küldünk egy visszaigazoló e-mailt. A díjbekérő összekészítésénél személyre szabottan figyelembe vesszük az összes kérésed, amit ránk bíztál.

 
* * * * *

Megtaláltad a Neked való szilveszteri programot? Ha nem, akkor nézd meg és válassz a legkeresettebb szilveszteri utazásaink közül. Foglald le ma, mert még így kényelmesen rá tudsz hangolódni a szuper szilveszteri utazásra.

SZILVESZTERI UTAZÁSOK a nagyvilágban >>>

————————————————————————————————–

ADJ SZUPERUTAZÁST AJÁNDÉKBA és már meg is van, ne törd tovább a fejed!!! Kitűnően választottál, mert az utazás egy olyan ajándék, aminek élménye örökre a megajándékozott kedves személyé marad.

utazasok-ajandek-ajandek-otletek-andromeda-travel AJÁNDÉKOZZ SZUPERUTAZÁST! »

————————————————————————————————–