SZILVESZTER RÓMÁBAN, utazás Olaszország szívébe, látogatás Vatikán kincseinek birodalmába, a reneszánsz bölcsője Firenze érintésével

busz_piros_h50

Felírtad arra a bizonyos álomlistádra?

akkor gyere, itt a helyed! És mi boldogan megmutatjuk Neked az igazi Rómátörömmámoros újévi hangulatban!

utazas-szilveszter-roma-andromeda-travel1

Miért válaszd ezt?

✓ lásd egyszer az itáliai antik világ nagyságát, ami a történelemkönyvekből már ismert;
✓ részt vegyél akár egy napra is Róma az örök város elképesztő „életigenlő” tempójában;
✓ leülj a Spanyol lépcső egyik fokára, és beleolvadj az olaszok irigylésre méltó könnyed, harmonikus mindennapjaiba;
✓ hitelesen megtudj mindent a kereszténység legszebb műemlékeiről;
✓ ráadásul mindezt az izgalmaktól cseppet sem mentes szilveszteri időszakban?

Mikor gyere velünk?

Szilveszternek van egy olyan sajátossága, hogy egy évben csak egyszer van, ezért a buszos szilveszteri városlátogatást Rómába az alábbi turnusban szervezzük:

2017. december 29 – 2018. január 2.

Milyen program vár Rád részletesen?

1. nap: Budapest-Montecatini Terme
Elutazunk Budapestről a kora reggeli órákban és folyamatosan utazunk rövid pihenőkkel Szlovénián keresztül Toszkánába. A kora esti órákban elfoglaljuk a szálláshelyünket Montecatini Terme városában.

utazas-szilveszter-roma-andromeda-travel2 utazas-szilveszter-roma-andromeda-travel3

2. nap: Róma-Vatikán
Megreggelizünk a szállodában, majd utazunk Rómába. Gyalogos városnézésre indulunk az Örök városban, majd látogatást teszünk a Vatikánban. Lehetőség a Vatikáni múzeumok számtalan művészeti kincsének és a monumentális Szent Péter Bazilika megtekintésére, részletes tárlatvezetéssel (13.900,-Ft/fő* – jelentkezéskor fizetendő, ha részt kívánsz venni!). Szálláshelyünket az esti órákban foglaljuk el Róma közelében ( 2 éjszaka 4*-os szállodában).

utazas-szilveszter-roma-andromeda-travel4 utazas-szilveszter-roma-andromeda-travel5

3. nap: Róma és szilveszter
Elfogyasztjuk a finom reggelinket a szállodában, majd folytatjuk római városnézésünket. Programunkat a város jelképénél a Colosseumnál kezdjük, majd az ókori Róma impozáns hagyatéka, a Forum Romanum  (Forum + Colosseum: 25 EUR/fő), és a Piazza Venezia megtekintése következik.

utazas-szilveszter-roma-andromeda-travel8 utazas-szilveszter-roma-andromeda-travel9

Kora este visszautazunk a szálláshelyünkre, ahol készülődünk és ráhangolódunk a szilveszter éjszakára. Két lehetőség közül választhatunk: A) vacsora a szállodában, majd szabadprogram Róma belvárosában, vagy B) szilveszteri vacsora egy belvárosi étteremben. A szállodába a kora hajnali órákban utazunk vissza, le ne maradj!

utazas-szilveszter-roma-andromeda-travel7

4. nap: Orvietó-Montecatini Terme
Miután jót reggeliztünk, elutazunk Umbria tartomány gyönyörű kisvárosába, Orvietóba, mely egy vulkáni tufa alkotta hegy csúcsán helyezkedik el.  Sétálunk a varázslatos középkori óvárosban, a hangulatos kis utcákon. Megtekintjük az „Itália csodájának” nevezett csodás Dómot, majd kóstolót tartunk a híres orvietói borokból, ahol lehetőség van vásárlásra is. Este érkezünk meg a Montecatini Terme városában található szállásunkra, ahol alszunk egy jót.

utazas-szilveszter-roma-andromeda-travel10 utazas-szilveszter-roma-andromeda-travel11

5. nap: Firenze-Budapest
Az olasz reggelink után jól fog esni a rövid gyalogos városnézés Toszkána tartomány fővárosában, Firenzében a legfontosabb nevezetességek megtekintésével (Santa Croce, Piazza della Signoria, Ponte Vecchio, Dóm tér). Majd búcsút intünk Itáliának és hazautazunk Magyarországra. A késő éjszakai órákban érkezünk meg Budapestre.

Utazás: autóbusszal      Ellátás: reggeli
Szállás:
1-1 éj ***szálloda Montecatini Terme-ben;
2 éj ****szálloda Róma közelében

utazas-szilveszter-roma-andromeda-travel12 utazas-szilveszter-roma-andromeda-travel13

***KEDVEZMÉNY KORÁN ÉBREDŐKNEK!***

stoptablas_no_80e

A helyek villámgyorsan telnek, ezért minél előbb jelentkezz erre a szilveszteri római élményre!

Részvételi díj: 89.990,-Ft / fő helyett most előregisztrációs áron,
ha utazás előtt legkésőbb 2017. november 15-ig rendeled meg utazásod, csak

79.990,-Ft / fő

Vagy foglalhatsz # INSTANT szuperkedvezményes áron, hely függvényében,
ha legkésőbb 2017. október 30-ig megrendeled az utazásod és megrendeléskor a teljes összeget befizeted, mert akkor a részvételi díj: 89.990,-Ft / fő helyett csupán 71.990,-Ft / fő

# INSTANT szuperkedvezményes ár: ez az elérhető legalacsonyabb ár korlátozott számban vehető igénybe, határidőre történő teljes összeg befizetése esetén. Csoportos foglalásokra nem érvényes. A kedvezményes árak a szabad helyek függvényében visszavonásig érvényesek. Kizárólag a munkatársaink által már visszaigazolt árak tekintendők véglegesnek.

A részvételi díj tartalmazza: szállást 4 éjszakára ***/**** szállodákban, kontinentális reggelit, buszos utazást a megadott útvonalon, személyenként 1 úti poggyász /max. 15 kg/ és 1 kézi poggyász szállítását.
A részvételi díj nem tartalmazza: kötelező baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást, regisztrációs díjat 2.490,-Ft / fő, helyszínen fizetendő költségeket és belépőket.
Félpanzió A: 17.000,-Ft / fő (4 vacsora a szállodában); Félpanzió B: 34.900,-Ft / fő (3 vacsora a szállodában + Szilveszteri vacsora Róma belvárosában); Egyágyas felár: 21.990,-Ft / fő.

utazas-szilveszter-roma-andromeda-travel6

Tájékoztató árak a helyszínen fizetendő belépőkről, egyéb költségekről (személyenként értendő):
* Vatikán tárlatvezetéssel, jelentkezéskor fizetendő
, ha részt kívánsz venni: 13.900,-Ft/fő
-Firenze: 10 EUR, kötelezően fizetendő
(regisztrációs adó és helyi idegenvezető költsége)
-Orvietó felvonó: 3 EUR
-Orvietó Dóm+Brizio: 3 EUR
-Róma tömegközlekedés: 7 EUR/nap
-Colosseum+Forum Romanum: 25 EUR
-Firenze/S.Croce: 8 EUR
-Róma városbelépő szilveszter éjszaka: 5 EUR
-Idegenforgalmi adó: kb. 1-3 EUR/fő/éj, kötelezően fizetendő

Kedves Utasunk! Fontos tájékoztatás, kérjük, feltétlenül olvasd el: tekintettel arra, hogy a Szent Péter Bazilika ma is működő keresztény templom, ezért a Vatikán fenntartja a jogot, hogy a szentély látogatását előzetes figyelmeztetés nélkül bármikor korlátozza. Amennyiben a Bazilika nem látogatható, úgy a programkimaradás miatt utazási irodánkat semmilyen felelősség nem terheli.
Köszönjük megértésed!

utazas-szilveszter-roma-andromeda-travel15 utazas-szilveszter-roma-andromeda-travel17

Busz jellemzői: Korszerű, fűtéssel rendelkező.
Szállás felszereltsége: Ágyak: Kétszemélyes franciaágy 120-140 cm széles, egyszemélyes ágy 80-90 cm széles. Szállások: Szállodákban, a szobák célszerűen berendezettek, fürdőszobával, TV-vel felszereltek. A háromágyas szobákban előfordul, hogy emeletes ágy található.
Induláshoz minimális létszám: 45 fő
A programokban időrendi változás előfordulhat!

Hol szeretnél csatlakozni? Az alábbi helyeken szállhatsz fel a buszra:
Budapest–Székesfehérvár–Balatonakarattya–Siófok–Balatonlelle–Nagykanizsa (további felszállóhelyek létszámtól függően, egyeztesd velünk)

utazas-szilveszter-roma-andromeda-travel14

Maximális biztonságra vágysz? Köss nálunk utasbiztosítást is!

Nincs annál kellemetlenebb érzés, mint amikor pont akkor történik valami, amikor valaki a megérdemelt pihenését tölti. Például kiesik a kezedből a többtízezer forintot érő fényképezőgép, pont akkor gyullad be a fogad, amikor azt a legkevésbé szeretnéd, vagy véletlenül elkapsz egy hasmenéses-lázas-hidegrázós vírust…

Ilyen esetekben jól jön egy segítő kéz, és persze egy kis kárpótlás a kellemetlenségekért. A BBP (vagyis betegség-baleset-poggyász) biztosítás nálunk utazási feltétel, mert a Te biztonságod épp úgy fontos nekünk, mint Neked. Érdemes élned ezzel a pusztán kis összegbe kerülő, ám annál nagyobb biztonságot nyújtó lehetőséggel, mert:

  • nem csak az egészséged, hanem a körutazás során nálad lévő technikai kütyük (okostelefon, digitális fényképező, táblagép, kamera) is védve lesznek. Ha bármi történik velük, a biztosító kárpótol a téged ért veszteség miatt.
  • jobb nem kockáztatni, hisz a baj legtöbbször akkor üt be, amikor a legkevésbé vagyunk rá felkészülve. Egy külföldi út során is bármi megtörténhet, és jó, ha ilyenkor van, ami ki tud segíteni Téged és családodat a bajból.
  • ha ne adj isten történik bármi, nem neked kell kézzel-lábbal mutogatni, és segítséget hívni, hanem mi ekkor is ott vagyunk és segítünk Neked.

Tipp: A BBP (baleset, betegség, poggyász) biztosítást ezért feltétlenül kérd, amikor leadod a megrendelésed.

Kíváncsi vagy, milyen idő vár? Nézd meg itt: Időjárás

utazas-szilveszter-roma-andromeda-travel18 utazas-szilveszter-roma-andromeda-travel16

Fordulj nyugodtan szakértői kollégáinkhoz bizalommal!

A legkézenfekvőbb, ha tetszik és eldöntötted, hogy jössz, kitöltöd a piros nyíl alatti form részt. Nagyon egyszerű, és alul a KÉREM gombra kattintasz. Ezzel el is küldted a jelentkezésed.

lightbulb_pirosMI TÖRTÉNIK A JELENTKEZÉS ELKÜLDÉSE UTÁN?

1. Miután megérkezik az online jelentkezésed, kapcsolatba lépünk Veled e-mailben és/vagy telefonon. Ha szeretnél velünk beszélni előtte, akkor nyugodtan hívjad segítőkész munkatársunkat, aki fogadja hívásod és lelkesen válaszol a kérdésedre.

2. Egyeztetés után a Te igényeddel harmonizálva írásban eljuttatjuk Neked az extra-precíz szolgáltatás összegzőt. Itt még mindig a döntés a Te kezedben van, kéred vagy sem.

3. Ha átutalással kiegyenlíted a részvételi díjat, ezzel elfogadottnak tekinted az árajánlatunkat.

pirosnyil-jobbra-le_short

A sikeres árajánlatkéréshez a *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!

Teljes neved, és írd meg azt is, hogyan szólítsunk meg*

E-mail címed*
OLYAN E-MAILCÍMET ADJ MEG, AMIT BIZTOSAN HASZNÁLSZ ÉS MŰKÖDIK, MERT ODA VÁLASZOLUNK AZONNAL AZ ÁRAJÁNLAT ELŐZETES KÉRÉSED ELKÜLDÉSE UTÁN.

Telefonszámod*
Valós telefonszámot írj be kérlek!

Utasok létszáma*
Ide írd be, hányan jöttök szilveszterkor Rómába!

Étkezés*
Itt tudod megadni, milyen étkezést kérsz.

A busz alapútvonala, ahol csatlakozni tudsz a buszhoz*
Válaszd ki a számodra megfelelő fel- és leszállás helyét!
BudapestSzékesfehérvárBalatonakarattyaSiófokBalatonlelleNagykanizsa


Utasbiztosítás*
(BBP) Azért fontos, ha ne adj Isten történne valami, jól jön a segítő kéz.
csak az alap utasbiztosítást kérem 500,-Ft/fő/napvároslátogatásokhoz kiemelt utasbiztosítást kérek 700,-Ft/fő/nap


Vatikán tárlatvezetéssel: 13.900,-Ft/fő*
Ha részt kívánsz venni ezen a programon, akkor biztosítsd be a helyed előre, mert a helyszínen már nincs lehetőség a jelentkezésre!
Igen jelentkezem rá és foglaláskor fizetem, nehogy lemaradjak rólaNem érdekel, inkább kihagyom, köszi


Üzeneted*
Ha van, amit még fontosnak tartasz, írd meg itt az üzenetedben.

Facebook közösségi oldalon elérhető vagy?*
Ha igen, hol és milyen névvel? Beírhatod a közvetlen linket is!

Hol hallottál, olvastál az Andromeda Travel Utazási Irodáról?*
Ha interneten, kérjük segítsd munkánkat és írd meg hol pontosan.

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot*
Elfogadom, igen

Hozzájárulok ahhoz, hogy az Andromeda Travel Utazási Iroda az e-mail címemre elektronikus hírlevelet, marketingcélú küldeményt küldjön.
Hozzájárulok, igen

Kérlek, írd be a lent látható ellenőrző kódot, mert a biztonság prioritás az Andromeda Travel Utazási Irodánál. MIKOR RÁKATTINTASZ A KÜLDÉSRE, UTÁNA AZONNAL nézd meg AZ EMAILEDET, MERT ODA ÉRKEZIK A VÁLASZUNK. Csak akkor tudod sikeresen elküldeni, ha csillagozottakat kitöltöd.

captcha

Nézd meg, hogy az adatvédelmi szabályzatot bepipáltad-e!

A *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!
A jelentkezés után pár percen belül küldünk egy visszaigazoló e-mailt. A díjbekérő összekészítésénél személyre szabottan figyelembe vesszük az összes kérésed, amit ránk bíztál.

* * *
 

MOST EL NE KATTINTS! Válassz a legkeresettebb szilveszteri utazásaink közül. Foglald le ma, mert még így kényelmesen rá tudsz hangolódni a szuper szilveszteri utazásra.

utazasok-szilveszter-gorog3
Szilveszter Görögországban

» Megnézem!

utazasok-szilveszter-parizs
Szilveszter Párizsban

» Megnézeml!

utazasok-szilveszter-krakko
Szilveszter Krakkóban

» Megnézem!

utazasok-szilveszter-praga
Szilveszter Prágában

» Megnézem!

utazasok-szilveszter-toszkana
Szilveszter Toszkánában

» Megnézem!

utazasok-szilveszter8
Szilveszteri Utazások

» Megnézem!

 

Biztosítunk róla, hogy A-Z-ig mindent megszervezünk. Neked csak csomagolnod kell, hogy a szilveszteri utazás napján kész légy, és csak fel kelljen kapnod az induláskor az úti okmányod és a poggyászod.

* * * * * *

Ha kérdésed lenne:

és úgy érzed, hogy az online jelentkezési form kitöltése előtt még azért beszélnél velünk,
hívj bennünket kényelmesen a telefonon (06) 22/316-000
vagy
akár nyugodtan a mobilon +36-30/642-2922, ha lényegre törő, villámgyors segítségre van szükséged,
vagy
írj bátran üzenetet e-mailen az andromedatravelutazas@gmail.com címre vagy Facebook messengeren,
mert ügyfélszolgálatunkon lelkes és vidám csapat fogad.

————————————————————————————————–

ADJ SZUPERUTAZÁST AJÁNDÉKBA és már meg is van, ne törd tovább a fejed!!! Kitűnően választottál, mert az utazás egy olyan ajándék, aminek élménye örökre a megajándékozott kedves személyé marad.

utazasok-ajandek-ajandek-otletek-andromeda-travel AJÁNDÉKOZZ SZUPERUTAZÁST! »

————————————————————————————————–

Ha mégis úgy döntenél, hogy akár megnéznéd a többi utat is, tedd meg ma és ajánld barátaidnak, ismerőseidnek is: