#SZILVESZTER SORRENTÓBAN – POMPEI és a VEZÚV érintésével utazás Olaszország gyöngyszemeihez SORRENTÓ-NÁPOLY-CAPRI

 

Igazi mediterrán óvév búcsúztatásban lesz részed. Tarts velünk Dél-Olaszország csodaszép vidékére, ahol a pálmafák is ünnepi díszbe öltözve várnak. Fantasztikus látnivalók, élménygazdag programok teszik emlékezetessé az utazást.

Utazás ideje:

2019. december 29 – 2020. január 3.

(6 nap / 5 éj)

busz_piros_h50

Utazás: autóbusszal
Ellátás: reggeli
Szállás:  ***szálloda

Milyen program vár Rád részletesen?

1. nap: Budapest-Montecatini Terme
A kora reggeli órákban elutazunk Budapestről. Folyamatos utazás busszal Szlovénián keresztül, közben rövid pihenők. Igazi mediterrán óvév búcsúztatásra indulunk Olaszországba, ahol a pálmafák is ünnepi díszbe öltözve várnak. Kora este érkezünk meg a szállodába Montecatini Terme városába.

2. nap: Nápoly-Sorrentó
Reggeli elfogyasztása után folytatjuk utazásunkat. Irány Dél-Olaszország fővárosa, az ellentmondások, a szűk sikátorok és a pizza városa. Campania tartomány fővárosába, a zsúfolt és izgalmas Nápolyba látogatunk, ahol gyalogos és autóbuszos városnézésen veszünk részt helyi idegenvezetővel (10 EUR/fő). Belvárosi sétánk alkalmával megtekinthetjük a Dóm nagyszerű gótikus épületét is, ahol leróhatjuk tiszteletünket Nápoly védőszentjének, Szt. Gennaronak ereklyéi előtt. A keskeny, sikátoros utcákon járva pedig egy igazi nápolyi szerencsehozó corno-t is beszerezhetünk magunknak. A “corno” vagy becézett formában “curniciello” jelentése kürt, kürtöcske. A Nápoly környékén élők szerint a kürt képes megvédeni a gonosztól. Az eredete 3500 évvel nyúlik vissza, ugyanis ekkor már kürtöt akasztottak az emberek a bejárathoz, hogy megvédje őket a gonosz szellemektől. Az igazi corno kézzel készített, és piros színű. Tipp: ajándékba kell, hogy kapjuk, magunknak nem vásárolhatjuk, viszont kiváló ajándékötlet lehet az otthoniaknak. Szálláshelyünk elfoglalása az esti órákban a Sorrentói-félszigeten.

3. nap: Capri
Megreggelizünk a szállodában, majd vár a felejthetetlen hajókirándulás a nápolyi öböl leglátogatottabb, legendás szépségű szigetére (85 EUR/fő). Capri gyönyörű kis pasztellszínű házaival, kacskaringós, szűk kis utcácskáival, tereivel garantáltan magával ragad. Enyhe éghajlata, buja növényzete és vad partjai évszázadok óta vonzza ide a turistákat. Tiberius császár több villát is építtetett itt, s egy időben a hatalmas Római Birodalmat is innen igazgatta. Augustus császár pedig a “dolce far niente”, azaz édes semmittevés szigetének nevezte Caprit, a Nápolyi-öböl kis szigetét, mely a világ egyik leglátogatottabb úti célja. Anacapri városában van egy varázslatos hely, a Villa San Michele. A villa, Axel Munthe svéd orvosnak köszönhető, aki Tiberius császár egykori palotájának helyén építkezett. Az orvos öt nyáron át, napkeltétől napnyugtáig építette saját kezével villáját, a szigeten élő egyszerű emberek segítségével. Káprázatos kertjének egyik legfőbb látnivalója a páratlan kilátás a Nápolyi-öbölre egy több ezer éves egyiptomi szfinx mellől, melyet állítólag maga Tiberius hozott ide a Nílus partjáról, hogy a kertjét díszítse. A szfinxnek állítólag varázsereje van… Az Axel Munthe villa megtekintése után libegővel megyünk fel a sziget legmagasabb pontjára, ahol lélegzetelállító panorámában gyönyörködhetünk. Capri városában Augustus császár kertjéből fotózhatjuk a Faraglioni sziklákat, majd megkóstolhatjuk a citromos csokoládét és a helyi limoncellot is. Délután visszautazunk a szállásunkra, ahol kezdődik a készülődés a szilveszteri éjszakára. Vacsora élőzenével a szállodában.

4. nap: Positano-Amalfi-Ravello-Sorrentó
Újévi reggelink után fakultatív kirándulási lehetőség a világ egyik legszebb panoráma útján (45 EUR/fő). Az Amalfi-part felfedezésére indulunk, a Salernói-öbölbe. Útközben rövid megállót teszünk Positano elbűvölő kisvárosa felett. Panoráma fotózás, a világ egyik legtöbbet fényképezett kisvárosa felett, majd továbbutazunk. A Földközi-tenger egykori nagyhatalmát, Amalfit keressük fel. A Szent András Dóm megtekintése után rövid szabadidő, majd utazás a szintén a Világörökséghez tartozó festői kisvárosba, Ravelloba, mely gyönyörű kerámiáiról is ismert. Ravello az Amalfi-part többi híres településével ellentétben nem a tengerparton fekszik, így egy kis kanyargós hegyi úton jutunk majd el a 350 méter magas Monte Torellóra. A várost XII-XIII. században virágoztatta fel a Rufolo család, akiknek köszönhetően a város különleges gyöngyszeme is megvalósult. A Villa Rufolo buja kertjéből és mór kerengőiből fantasztikus kilátásban gyönyörködhetünk. (Belépés, ünnepi nyitvatartástól függően!) Visszautazunk a szállásunkra az esti órákban, de előtte még meglátogatjuk Sorrentó hangulatos belvárosát.

5. nap: Pompei-Vezúv
Búcsú a Sorrentói-félszigettől. Ellátogatunk Pompei romvárosába, melyet Kr.u. 79-ben temetett maga alá a tűzhányó kitörése, lehetőség az ásatások megtekintésére helyi idegenvezető szakszerű tárlatvezetésével (35 EUR/fő). Ezt követően utazunk a „Pokol kapujához”, Campania tartomány ma is működő vulkánjának a Vezúv kráteréhez. Este megérkezünk a Montecatini Terme városában található szállásunkra.

6. nap: Montecatini Terme-Budapest
A kora reggeli órákban megkezdjük hazautazásunkat. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel Magyarországra és Budapestre az éjszakai órákban érkezünk.

stoptablas_no_80e

Részvételi díj: 130.990,-Ft / fő helyett most előregisztrációs áron,
ha legalább 60 nappal indulás előtt rendeled meg utazásod, csak

124.990,-Ft / fő

Vagy foglalj most Prémium Előfoglalási Kedvezményes áron, hely függvényében, mert ha legkésőbb 2019. augusztus 30-ig megrendeled az utazásod és megrendeléskor a teljes összeget befizeted, akkor a részvételi díj: 130.990,-Ft / fő helyett most csupán 112.490,-Ft / fő*

* Prémium Előfoglalási Kedvezményes ár: utanként/dátumonként korlátozott számban vehető igénybe, határidőre történő teljes összeg befizetése esetén. Csoportos foglalásokra nem érvényes. A kedvezményes árak a szabad helyek függvényében érvényesek. Kizárólag a munkatársaink által már visszaigazolt árak tekintendők véglegesnek.

A részvételi díj tartalmazza: szállást 5 éjszakára 3*szállodákban, kontinentális reggelit, buszos utazást a megadott útvonalon, személyenként 1 úti poggyász /max. 15 kg/ és 1 kézi poggyász szállítását.
A részvételi díj nem tartalmazza: kötelező félpanzió+szilveszteri vacsorát 54.900,-Ft / fő, baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást útlemondási biztosítással, regisztrációs díjat 2.490,-Ft / fő, helyszínen fizetendő költségeket és belépőket.
Egyágyas felár: 38.990,-Ft / fő.

Hol szeretnél csatlakozni? Az alábbi helyeken szállhatsz fel a buszra:
Budapest–Székesfehérvár–Siófok–Balatonlelle–Nagykanizsa (további felszállóhelyek létszámtól függően, egyeztesd velünk)

Tájékoztató árak a helyszínen fizetendő belépőkről, egyéb költségekről (személyenként értendő):
-Audio-Guide használat: 1.800,-Ft, kötelezően fizetendő
(a speciális adó-vevő készüléket és fülhallgatót használva a mikrofonba beszélő idegenvezető előadása még jobban élvezhető, jelentős mértékben segíti a városnézések zavartalanságát)
-Nápoly városnézés helyi idegenvezetővel: 10 EUR
-Amalfi-Ravello kirándulás: 45 EUR
-Amalfi Dóm: 3 EUR
-Villa Rufolo: 7 EUR
-Ravello Dóm: 4 EUR
-Capri kirándulás (transzfer, hajójegy, busz): 85 EUR
-Augustus kertje: 1 EUR
-Capri libegő: 11 EUR
-Capri hajókázás: 18 EUR
-Axel Munthe villa: 8 EUR
-Smaragd barlang: 6 EUR
-Pompei tárlatvezetéssel: 35 EUR
-Vezúv kráter belépő: 10 EUR
-Vezúv helyi busszal a kráterig: 10 EUR
-Nápoly Santa Chiara kolostor: 6 EUR
-Idegenforgalmi adó: kb. 1-3 EUR/fő/éj, kötelezően fizetendő

Busz jellemzői: Korszerű, fűtéssel rendelkező.
Szállás felszereltsége: Ágyak: Kétszemélyes franciaágy 120-140 cm széles, egyszemélyes ágy 80-90 cm széles. Szállások: Szállodákban, a szobák célszerűen berendezettek, fürdőszobával, TV-vel felszereltek. A háromágyas szobákban előfordul, hogy emeletes ágy található. A szállások kategóriája, szállodák hivatalos besorolása a körutazás oldalán szerepel. Az adott ország szálláshelyekre vonatkozó besorolása eltérhet a magyar előírásoktól. Hűtőszekrény általában nem tartozik a szállodai szobák felszereltségéhez. További információ az utastájékoztató dokumentumban kerül megadásra, amit indulás előtt legkésőbb 5 nappal kapnak meg e-mailben a Vendégeink.

Induláshoz minimális létszám: 45 fő
A programokban időrendi változás előfordulhat!

Kíváncsi vagy, milyen idő vár? Nézd meg itt: Időjárás

Fordulj nyugodtan szakértői kollégáinkhoz bizalommal!

A legkézenfekvőbb, ha tetszik és eldöntötted, hogy jössz, kitöltöd a piros nyíl alatti form részt. Nagyon egyszerű, és alul a KÉREM gombra kattintasz. Ezzel el is küldted a jelentkezésed.

lightbulb_pirosMI TÖRTÉNIK A JELENTKEZÉS ELKÜLDÉSE UTÁN?

1. Miután megérkezik az online jelentkezésed, kapcsolatba lépünk Veled e-mailben. Ha szeretnél velünk beszélni előtte, akkor nyugodtan hívjad segítőkész munkatársunkat, aki fogadja hívásod és derűsen válaszol a kérdésedre.

2. Egyeztetés után a Te igényeddel harmonizálva írásban eljuttatjuk Neked az extra-precíz szolgáltatás összegzőt, a díjbekérőt. Itt még mindig a döntés a Te kezedben van, kéred vagy sem.

3. Ha átutalással kiegyenlíted a részvételi díjat, ezzel elfogadottnak tekinted az árajánlatunkat.

pirosnyil-jobbra-le_short

A sikeres ár-előkalkuláció kéréshez a *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!

Teljes neved, és írd meg azt is, hogyan szólítsunk meg*

E-mail címed*
OLYAN E-MAILCÍMET ADJ MEG, AMIT BIZTOSAN HASZNÁLSZ ÉS MŰKÖDIK (kivéve yahoo), MERT ODA VÁLASZOLUNK AZONNAL AZ ELŐZETES ÁR-ELŐKALKULÁCIÓ KÉRÉSED ELKÜLDÉSE UTÁN.

Telefonszámod*
Valós telefonszámot írj be kérlek!

A gördülékenyebb ügyintézés végett, ha kéred, felhívunk telefonon, hogy egyeztessünk.*
Jelöld be, mikor hívjunk fel!
11-13 óra között kérek telefonhívást13-15 óra között kérek telefonhívást15-17 óra között kérek telefonhívástCsak akkor kérek telefonhívást, ha 1 napon belül nem válaszolok az e-mailre


Utasok létszáma*
Ide írd be, hányan jöttök szilveszterkor Rómába!

Étkezés*
Itt tudod megadni, milyen étkezést kérsz.
Csak reggeli - a részvételi díj tartalmazza, ez szuper, mert szeretek úgy felébredni, hogy tudom, már vár a finom reggelimFélpanzió-A (17000,-Ft/fő 4 vacsora a szállodában): igen, ezt megrendelem, mert szeretem, ha teljesen kényeztetnek és nem kell a vacsora miatt sem aggódnomFélpanzió-B (34900,-Ft/fő 3 vacsora a szállodában+Szilveszteri vacsora Róma belvárosában): ez kell nekem, megrendelem, mert imádom a teljes körű kiszolgálást

A busz alapútvonala, ahol csatlakozni tudsz a buszhoz*
Válaszd ki a számodra megfelelő fel- és leszállás helyét!
BudapestSzékesfehérvárSiófokBalatonlelleNagykanizsa


Vatikán tárlatvezetéssel:*
Ha részt kívánsz venni ezen a programon, akkor biztosítsd be a helyed előre, mert a helyszínen már nincs lehetőség a jelentkezésre!
Igen jelentkezem rá és foglaláskor fizetem 14900,-Ft/fő, nehogy lemaradjak rólaNem érdekel, inkább kihagyom, köszi


Utasbiztosítás*
Azért fontos, ha ne adj Isten történne valami, jól jön a segítő kéz.
(70 év felett 300% pótdíj kerül felszámításra.)

Igen kérem, 5 napra 2.000,-Ft/fő/5nap (70 év alatt pótdíjmentes)


Üzeneted*
Ha van, amit még fontosnak tartasz, írd meg itt az üzenetedben. Ha nincs, akkor csak ezt írd be: x

Milyen eszközön megnyitva töltöd ezt a formot?*
Kérjük bejelölni, mert ezzel segíted a munkánkat. Köszönjük!
Ha van asztali számítógéped vagy laptopod, praktikusabb azon megnyitva kitölteni, mert a nagyobb kijelzőn könnyebb és átláthatóbb.

Asztali számítógépOkostelefonTabletLaptop

Facebook közösségi oldalon elérhető vagy?*
Ha igen, hol és milyen névvel? Beírhatod a közvetlen linket is!

Hol hallottál, olvastál az Andromeda Travel Utazási Irodáról?*
Ha interneten, kérjük segítsd munkánkat és írd meg hol pontosan.

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot*
Elfogadom, igen

Hozzájárulok ahhoz, hogy az Andromeda Travel Utazási Iroda az e-mail címemre elektronikus hírlevelet, marketingcélú küldeményt küldjön.
Hozzájárulok, igen

Kérlek, írd be a lent látható ellenőrző kódot, mert a biztonság prioritás az Andromeda Travelnél. MIKOR RÁKATTINTASZ A KÜLDÉSRE, UTÁNA AZONNAL nézd meg AZ EMAILEDET, MERT ODA ÉRKEZIK A VÁLASZUNK. Csak akkor tudod sikeresen elküldeni, ha a csillagozottakat kitöltöd.

captcha

Kérlek, az alábbi mezőt mindenképp jelöld be.


Nézd meg, hogy az adatvédelmi szabályzatot bepipáltad-e!

A *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!
A jelentkezés után pár percen belül küldünk egy visszaigazoló e-mailt. A díjbekérő összekészítésénél személyre szabottan figyelembe vesszük az összes kérésed, amit ránk bíztál.

* * * * *

Megtaláltad a Neked való szilveszteri programot? Ha nem, akkor nézd meg és válassz a legkeresettebb szilveszteri utazásaink közül. Foglald le ma, mert még így kényelmesen rá tudsz hangolódni a szuper szilveszteri utazásra.

SZILVESZTERI UTAZÁSOK a nagyvilágban >>>

————————————————————————————————–

ADJ SZUPERUTAZÁST AJÁNDÉKBA és már meg is van, ne törd tovább a fejed!!! Kitűnően választottál, mert az utazás egy olyan ajándék, aminek élménye örökre a megajándékozott kedves személyé marad.

utazasok-ajandek-ajandek-otletek-andromeda-travel AJÁNDÉKOZZ SZUPERUTAZÁST! »

————————————————————————————————–