.TOSZKÁNA & CINQUE TERRE & PISA körutazás busszal, fenomenális élmény, amit örökre a legszebb emlékeid között őrzöl

 

busz_piros_h50

utazas-toszkana-cinque-terre-andromeda-travel3

Toszkána tagadhatatlanul az olasz reneszánsz szülőföldje. A kételkedőknek és a fanatikus rajongóknak is első számú célpont ez az unikális régió, ami nem kérdez, egyszerűen csak magával ránt és egy életre elvarázsol!

Garantáltan nem fogsz csalódni!

Itt fogantak és teljesedtek ki olyan kiemelkedő alkotások az építészet, festészet és szobrászat területén, amelyek mind a mai napig tekintélyt parancsolva megállják a helyüket, a világ minden pontjáról csodájára járnak és inspirálólag hatnak az élet még szebbé tételére. A letűnt korok emlékeiből fennmaradt ősi települések falai, templomok, tornyok, síremlékek, amfiteátrumok, színházak és fürdők tanúskodnak az itteni kultúra egykori mérhetetlen gazdagságáról. A táj mesés szépségű, a tengeri partvidék, a számos történelmi és művészettörténeti látnivalóban bővelkedő város, – mint Firenze, Siena, Lucca, Pisa, San Gimignano, Cortona, Volterra – egész évben stabil vonzerőt biztosítanak.

utazas-toszkana-cinque-terre-andromeda-travel2

Biztosan Te is láttad már azt a lenyűgöző képet, amin a szivárvány minden színében pompázó házacskák sorakoznak szinte egymásba épülve a hegyoldalon, miközben a szűnni nem akaró tenger hullámai a vadregényes partokat ostromolják hol lágyan hol elszántan. Égsz a vágytól, hogy élőben is lásd? Ez teljesen normális! Isten hozott a Cinque Terre, azaz az 5 kis falu semmi máshoz nem fogható miliőjében, Liguria csodálatos virágdíszes pálmasétányai, kertes villái és elegáns palotái ölelésében.

utazas-toszkana-cinque-terre-andromeda-travel4

Engedd, hogy az intuícióid és érzékszerveid vezessenek kifinomult utat mutatva a patinás nevezetességektől és természeti szépségektől a toszkán borvidékek és gasztronómiai lelőhelyeken át egészen a márványfejtő bányákig.

Lepd meg magad ezzel a fenomenális élménnyel, amit csakis ez a Toszkána & Cinque Terre program tud nyújtani Neked!

Mikor gyere velünk?

» 2018. március 29-április 2. / Húsvét
»
2018. április 27-május 1.
»
2018. július 11-15.
» 2018. augusztus 22-26.

» 2018. október 3-7.

utazas-toszkana-cinque-terre-andromeda-travel1

Milyen program vár Rád részletesen?

1. nap: Budapest-Montecatini Terme
A kora reggeli órákban elutazunk Budapestről. Folyamatos utazás Szlovénián keresztül a mesés Toszkánába. A Montecatini Terme városában található szálláshelyünkre az esti órákban érkezünk, és elfoglaljuk a szobákat.

utazas-toszkana-cinque-terre-andromeda-travel7

2. nap: Firenze
Megreggelizünk a szállodában, majd utazunk a toszkán régió kulturális fővárosába, Firenzébe. A “Virágok városa”, ahogy a helyiek egykor nevezték, a legenda szerint egy liliom mezőn épült fel. Erre a vörös liliom, a város jelképe is emlékeztet, melyet városnézésünk alkalmával cégéreken, zászlókon is megfigyelhetünk. Városnézésünk során megismerkedünk a híres Medici család történetével is, akik hosszú éveken keresztül uralkodtak a városban. A Santa Croce templom megtekintése után a város jelképéhez a híres Ponte Vecchio hídjához látogatunk. Rövid szabadidő után megtekintjük a város politikai központját a Piazza della Signoria terét a Palazzo Vecchio épületével, a Loggia dei Lanzit híres szobraival, majd programunk a Dóm téren folytatódik. Délután szabad program, vagy lehetőség az Uffizi Képtár* gyűjteményének megtekintésére, helyi idegenvezetővel, részletes magyar nyelvű tárlatvezetéssel (11.500,-Ft/fő*jelentkezéskor fizetendő, ha részt kívánsz venni!). Visszautazunk a szálláshelyünkre az esti órákban.

utazas-toszkana-cinque-terre-andromeda-travel10 utazas-toszkana-cinque-terre-andromeda-travel8

3. nap: Cinque Terre
Reggeli után egész napos fakultatív kirándulási lehetőség az „Öt föld” mesés tájaira (45 EUR/fő). A mai napon egy felejthetetlen kirándulásra indulunk és Olaszország egyik legszebb partszakaszát és legtöbbet fotózott apró falvait fedezzük fel, ez a Cinque Terre. Autóbuszunkból egy távoli pillantást vethetünk a hegyoldalakban meghúzódó híres bányákra is, Carrara városa mellett utazva. A márványfejtés érdekes történeteiben kalandozva folytatjuk utunkat La Speziába, a meredek hegyfalak alatt meghúzódó, pálmafákkal szegélyezett kikötővárosba. Kihajózásunk alkalmával láthatjuk Porto Venere jellegzetes magas, színes házait, majd kikötünk Riomaggiore városában.

utazas-toszkana-cinque-terre-andromeda-travel6

A festői Cinque Terre területét tulajdonképpen öt pici, autóforgalomtól mentes falu és egy gyönyörű nemzeti park alkotja. Riomaggiore, Manarola, Corniglia, Vernazza és Monterosso települései meredek domboldalakba épültek, színes házaikkal egyedülálló látványt nyújtanak. Hajókirándulásunk alkalmával csodálatos panorámában gyönyörködhetünk, és a meredek sziklaszirtekre épült elragadó kis halászfalvakat fedezhetjük fel. Monterosso bájos kisvárosában rövid szabadidő, majd visszautazunk La Spezia kikötőjébe. A szálláshelyünkre a késő esti órákban érkezünk vissza.
(Figyelem! Rossz időjárás esetén, amennyiben a kihajózás nem lehetséges, az utazás vonattal történik, ami szintén különleges élmény!)

 utazas-toszkana-cinque-terre-andromeda-travel9 utazas-toszkana-cinque-terre-andromeda-travel13

4. nap: Pisa-Lucca-Montecarlo
Miután elfogyasztottuk reggelinket, a mai napon először Pisa városába látogatunk, mely egykor Olaszország egyik legjelentősebb tengeri hatalma volt. Városnézésünk alkalmával Itália egyik legszebb terét az UNESCO örökségek közé sorolt Csodák terét tekintjük meg a Keresztelőkápolna, a Dóm és a híres pisai Ferde torony épületegyüttesével. (A Dómba való bejutás, illetve a Ferde Toronyba a feljutás csak a helyszínen, a szabad helyek függvényében lehetséges!) Délután továbbutazunk Lucca városfalakkal körbezárt lenyűgöző hangulatú városába. A szűk utcákon barangolva megtekintjük a város jellegzetes hangulatú terét a Piazza dell’Anfiteatro-t, a San Martino katedrálist, a város román stílusú templomait és kereskedőházait. A késő délutáni órákban a toszkán Montecarlo városát keressük fel. Ellátogatunk egy toszkán villa gazdaságba, részvételi lehetőség egy hangulatos borkóstolón (borkóstoló: 15 EUR/fő), ahol a jellegzetes helyi termékekkel és borokkal ismerkedhetünk. Az esti órákban visszautazunk a szálláshelyünkre.

utazas-toszkana-cinque-terre-andromeda-travel14 utazas-toszkana-cinque-terre-andromeda-travel26

5. nap: Pistoia-Budapest
Reggeli a szállodában, majd elutazunk és rövid gyalogos városnézést teszünk Toszkána tartomány kis gyöngyszemében, Pistoia városában. A tekintélyes múlttal rendelkező középkori város egykor jelentős vas és fegyverkovács manufaktúrákat működtetett, az első pisztolyok is itt készültek és a történet szerint a fegyver elnevezése is a város nevéhez kapcsolódik. Városnézésünk alkalmával megtekintjük a Dóm teret, mely díszes épületeivel méltán tartozik Olaszország legtetszetősebb terei közé. Hazautazunk rövid pihenőkkel, és Magyarországra a késő esti órákban érkezünk.

Utazás: autóbusszal       Szállás: ***szálloda       Ellátás: reggeli

utazas-toszkana-cinque-terre-andromeda-travel17 utazas-toszkana-cinque-terre-andromeda-travel18

 

***KEDVEZMÉNY KORÁN ÉBREDŐKNEK!***

stoptablas_no_80e

A helyek villámgyorsan telnek, ezért minél előbb jelentkezz erre a mámorító toszkán élményre!

Részvételi díj: 90.990,-Ft / fő helyett most előregisztrációs áron,
ha legalább 60 nappal indulás előtt rendeled meg utazásod, csupán

85.990,-Ft / fő

A kedvezményes árak a szabad helyek függvényében érvényesek. Kizárólag a munkatársaink által már visszaigazolt árak tekintendők véglegesnek.

A részvételi díj tartalmazza: szállást 4 éjszakára 3* szállodában (Montecatini Terme), kontinentális reggelit, buszos utazást a megadott alapútvonalon, személyenként 1 úti poggyász /max. 15 kg/ és 1 kézi poggyász szállítását.
A részvételi díj nem tartalmazza: kötelező baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást, regisztrációs díjat 2.490,-Ft / fő, helyszínen fizetendő költségeket és belépőket.
Félpanzió: 15.000,-Ft / fő; Egyágyas felár: 25.990,-Ft / fő.

utazas-toszkana-cinque-terre-andromeda-travel24 utazas-toszkana-cinque-terre-andromeda-travel11

Busz jellemzői: Korszerű, légkondicionálóval/fűtéssel rendelkező (szezontól függően).
Szállás felszereltsége: Ágyak: Kétszemélyes franciaágy 120-140 cm széles, egyszemélyes ágy 80-90 cm széles. Szállások: standard szállodában, célszerűen és egyszerűen berendezett kétágyas szobákban, mindegyik saját fürdőszobás.
Induláshoz minimális létszám: 45 fő
A programokban időrendi változás előfordulhat!

Hol szeretnél csatlakozni? Az alábbi helyeken szállhatsz fel a buszra:
Budapest–Székesfehérvár–Balatonakarattya–Siófok–Balatonlelle–Nagykanizsa (további felszállóhelyek létszámtól függően, egyeztesd velünk)

Kíváncsi vagy, milyen idő vár? Nézd meg itt: Időjárás

utazas-toszkana-cinque-terre-andromeda-travel20 utazas-toszkana-cinque-terre-andromeda-travel23

Tájékoztató árak a helyszínen fizetendő belépőkről, egyéb költségekről (személyenként értendő):
* Uffizi Képtár, jelentkezéskor fizetendő, ha részt kívánsz venni: 11.500 Ft/fő
(18 év alatt: 5.000 Ft/fő, 18-25 év között: 8.000 Ft/fő)
-Audio-Guide használat: 1.500,-Ft, kötelezően fizetendő
(a speciális adó-vevő készüléket és fülhallgatót használva a mikrofonba beszélő idegenvezető előadása még jobban élvezhető, jelentős mértékben segíti a városnézések zavartalanságát)
-Firenze: 10 EUR, kötelezően fizetendő
(regisztrációs adó és helyi idegenvezető költsége)
-Cinque Terre hajókirándulás: 45 EUR
-Borkóstoló: 15 EUR
-Firenze/Santa Croce: 8 EUR
-Firenze/Dóm: ingyenes
-Lucca/San Martino katedrális és Ilaria sírja: 5 EUR
-Pisa/Ferdetorony: 18 EUR
-Pisa/2 műemlék: 7 EUR
-Pisa/csak Katedrális: ingyenes
-Pisa/Busz: 2 EUR
-Montecatini Terme/Alto felvonó: 7 EUR
-Idegenforgalmi adó: kb. 1-2 EUR/fő/éj, kötelezően fizetendő

A fakultatív kirándulásokon való részvétel, valamint a magyar nyelvű tárlatvezetéseken való részvétel nem kötelező, az egyes helyszínek és múzeumok egyénileg is meglátogathatóak.

 

utazas-toszkana-cinque-terre-andromeda-travel15 utazas-toszkana-cinque-terre-andromeda-travel25

Maximális biztonságra vágysz? Köss nálunk utasbiztosítást is!

Nincs annál kellemetlenebb érzés, mint amikor pont akkor történik valami, amikor valaki a megérdemelt pihenését tölti. Például kiesik a kezedből a többtízezer forintot érő fényképezőgép, pont akkor gyullad be a fogad, amikor azt a legkevésbé szeretnéd, vagy véletlenül elkapsz egy hasmenéses-lázas-hidegrázós vírust…

Ilyen esetekben jól jön egy segítő kéz, és persze egy kis kárpótlás a kellemetlenségekért. A BBP (vagyis betegség-baleset-poggyász) biztosítás nálunk utazási feltétel, mert a Te biztonságod épp úgy fontos nekünk, mint Neked. Érdemes élned ezzel a pusztán kis összegbe kerülő, ám annál nagyobb biztonságot nyújtó lehetőséggel, mert:

  • nem csak az egészséged, hanem a körutazás során nálad lévő technikai kütyük (okostelefon, digitális fényképező, táblagép, kamera) is védve lesznek. Ha bármi történik velük, a biztosító kárpótol a téged ért veszteség miatt.
  • jobb nem kockáztatni, hisz a baj legtöbbször akkor üt be, amikor a legkevésbé vagyunk rá felkészülve. Egy külföldi út során is bármi megtörténhet, és jó, ha ilyenkor van, ami ki tud segíteni Téged és családodat a bajból.
  • ha ne adj isten történik bármi, nem neked kell kézzel-lábbal mutogatni, és segítséget hívni, hanem mi ekkor is ott vagyunk és segítünk Neked.

Tipp: A BBP (baleset, betegség, poggyász) biztosítást ezért feltétlenül kérd, amikor leadod a megrendelésed.

utazas-toszkana-cinque-terre-andromeda-travel22

Ha szeretnél:

✓ egy körültekintően megtervezett városlátogatáson részt venni,
jó hangulatban, jó társaságban utazni,
megismerkedni Toszkána és Cinque Terre legszebb nevezetességeivel,
✓ megbízható, tervezhető költségek mellett,
✓ szakmailag felkészült, hiteles idegenvezető kíséretében,

akkor gyere, és feltétlen foglald le most a helyedet, és töltsd ki a jelentkezési lapot itt:

A sikeres árajánlatkéréshez a *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!

Teljes neved, és írd meg azt is, hogyan szólítsunk meg*

E-mail címed*
OLYAN E-MAILCÍMET ADJ MEG, AMIT BIZTOSAN HASZNÁLSZ ÉS MŰKÖDIK, MERT ODA VÁLASZOLUNK AZONNAL AZ ELŐZETES ÁRAJÁNLAT KÉRÉSED ELKÜLDÉSE UTÁN.

Telefonszámod*
Valós telefonszámot írj be kérlek!

Körutazás ideje*
Itt válaszd ki az időpontot, amelyik megfelelő számodra!

Utasok létszáma*
Ide írd be, hányan jöttök a Toszkána & 5Terre körutazásra!

Étkezés*
Itt tudod megadni, milyen étkezést kérsz.

A busz alapútvonala, ahol csatlakozni tudsz a buszhoz*
Válaszd ki a számodra optimális fel- és leszállás helyét!
BudapestSzékesfehérvárBalatonakarattyaSiófokBalatonlelleNagykanizsa

Uffizi Képtár magyar nyelvű tárlatvezetéssel: 11.500,-Ft/fő*
Ha részt kívánsz venni ezen a programon, akkor biztosítsd be a helyed előre, mert a helyszínen már nincs lehetőség a jelentkezésre!

Utasbiztosítás*
(BBP) Azért fontos, ha ne adj Isten történne valami, jól jön a segítő kéz.
csak az alap utasbiztosítást kérem 500,-Ft/fő/napvároslátogatásokhoz kiemelt utasbiztosítást kérek 700,-Ft/fő/nap

Üzeneted*
Ha van, amit még fontosnak tartasz, írd meg itt az üzenetedben.

Facebook közösségi oldalon elérhető vagy?*
Ha igen, hol és milyen névvel? Beírhatod a közvetlen linket is!

Hol hallottál, olvastál az Andromeda Travel Utazási Irodáról?*
Ha interneten, kérjük segítsd munkánkat és írd meg hol pontosan.

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot*
Elfogadom, igen

Hozzájárulok ahhoz, hogy az Andromeda Travel Utazási Iroda az e-mail címemre elektronikus hírlevelet, marketingcélú küldeményt küldjön.
Hozzájárulok, igen

Kérlek, írd be a lent látható ellenőrző kódot, mert a biztonság prioritás az Andromeda Travel Utazási Irodánál. MIKOR RÁKATTINTASZ A KÜLDÉSRE, UTÁNA AZONNAL nézd meg AZ EMAILEDET, MERT ODA ÉRKEZIK A VÁLASZUNK. Csak akkor tudod sikeresen elküldeni, ha a csillagozottakat kitöltöd.

captcha

Nézd meg, hogy az adatvédelmi szabályzatot bepipáltad-e!

A *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!
A jelentkezés után pár percen belül küldünk egy visszaigazoló e-mailt. A díjbekérő összekészítésénél személyre szabottan figyelembe vesszük az összes kérésed, amit ránk bíztál.

 

utazas-toszkana-cinque-terre-andromeda-travel19
 

* * *
utazasok-korutak
* * *

Ha mégis úgy döntenél, hogy akár megnéznéd a többi utat is, tedd meg ma és ajánld barátaidnak, ismerőseidnek is: