• 2020. év: VELENCEI mámor 4 napos körutazás busszal Olaszországban – BLED, MURANO, BURANO, MIRAMARE KASTÉLY érintésével, garantáltan kellemes és tartalmas élményekkel felturbózva

 

utazas-velence7-andromeda-travel

Tudtad, hogy
– Velence leghíresebb épülete, a Szent Márk-székesegyház főhomlokzatán égbe magasodó Szt. Márk szobra és szárnyas oroszlánja a város szimbóluma lett az évszázadok során?
– miért illetik Velencét sokszor különböző tekintélyes becenevekkel, úgy mint a “lagúnák és gondolák városa”, az „Adria királynője”, az „úszó város”, illetve a „fény városa”?
– a belvárosi területet kb. 100 csatorna szeli át (két legnagyobbika a Canale di Giudecca és a Canal Grande) és a csatornákon átívelő hidakból több mint 400 található Velencében?

Utazz velünk a velencei mámorra, mert garantáltan kellemes és tartalmas élményekkel turbózzuk fel ezt a 4 napod!

Elkezdtél már csomagolni?

utazas-velence18-andromeda-travel

Olaszország egyértelműen azon úti célok közé tartozik, ahová nem elég csupán “csak” elutaznod, nélkülözhetetlenül KELL, hogy érezd minden rezdülését, megtapintsd, a szemeddel és a szíveddel is lásd, szagold, ízleld, halld az élettel teli ritmusát! Ezer arcának megismeréséhez nemhogy 3 nap, még egy emberöltő is kevés, ezért ha habzsolni szeretnéd a legjavát, akkor ne várj tovább! Csapj a közepébe és kezdd Velencével az olasz emlékeid gyarapítását!

Bár 1000 éves tündöklő és ellentmondásokkal teli hatalma lehanyatlott, Velence hírneve és rejtélyes vonzereje mit sem kopott, manapság a művészek és a turisták legkedveltebb célpontjává vált, Veneto régió és Olaszország legkeresettebb természeti-kulturális-történelmi látnivalóinak színpompás fellegvára.

utazas-velence10-andromeda-travel

Itt és most felejtsd el kicsit a karnevált, mert bár az év mind a 365 napján megéri kiruccanni Velencébe, de mi kijártuk Neked a legjobb időpontokat a városnézegetésre!

Mikor gyere velünk?

2020. április 10-13. / Húsvét
2020. május 29 -június 1. / Pünkösd
2020. augusztus 20-23.
2020. szeptember 24-27.

(4 nap / 3 éj)

busz_piros_h50

Utazás: autóbusszal
Szállás: ***szálloda
Ellátás: reggeli

utazas-velence15-andromeda-travel

Milyen program vár Rád részletesen?

1. nap: Budapest-BledAquileia
Korán reggel elutazunk Szlovénián keresztül Olaszországba. Útközben rövid pihenőt tartunk Szlovénia gyöngyszeménél a Bledi tónál. Séta a tóparton, majd utazunk tovább Aquileia-ba. Rövid megállónk alkalmával megtekintjük a Világörökséghez tartozó Bazilika csodálatos mozaik remekeit, utána továbbutazunk a szállásunkra. Szálláshelyünket Velence (az augusztusi dátumnál Treviso) környékén az esti órákban foglaljuk el.

utazas-velence27-bled-andromeda-travel

2. nap: Torcello-Burano-Murano-Velence
Reggeli a szállodában, majd Punta Sabbioni kikötőjébe vesszük az irányt. Innen bérelt hajóval utazunk Torcello szigetére, ahol megtekintjük a velencei-bizánci építészet kiemelkedő alkotását, a gazdag mozaikdíszítésű Santa Maria Assunta katedrálist, valamint az Attila trónjaként elhíresült kőszéket is. Folytatjuk utunkat a festői Burano szigetére, ahol megcsodálhatjuk a világhírű csipkeművészet remekműveit. Rövid szabadidő, majd következő megállónk az üveggyártásáról világhírű Murano. A szigeten rövid bemutatót is láthatunk egy üvegfújó műhelyben, majd utazunk Velencébe. A Szent Márk-öbölbe a kora délutáni órákban érkezünk. Városnézésünk során az Adria királynőjének nevezett városban ismerkedünk a legfontosabb látnivalókkal, majd szabadidő, gondolázási lehetőség. Félpanzió esetén vacsora egy hangulatos étteremben. Visszautazunk a szállásunkra a késő esti órákban. (Hajójegy: 40 EUR/fő.)

utazas-velence24-murano-andromeda-travel

3. nap: Velence
Reggelink elfogyasztása után a cölöpökre épült város számtalan csodájának további felfedezésére indulunk. Mai programunkat egy fantasztikus panorámahajózással kezdjük. Láthatjuk a San Giorgio Maggiore, San Lazzaro és San Servolo szigeteket, majd a Giudecca csatornán végighajózva gyönyörködhetünk a velencei paloták szépségében (hajójegy: 20 EUR/fő). Városnézés, majd programunkat a Frari templom megtekintésével folytatjuk. Visszautazunk a szálláshelyünkre az esti órákban, ahol álomra hajtjuk fejünket.

utazas-velence2-miramare-andromeda-travel

4. nap: Miramare kastély-Trieszt-Budapest
Korai reggelink után elutazunk a szállodából. Festői tengerparti út vezet Trieszt kikötővárosába, így útközben autóbuszunkról már láthatjuk a sziklaszirtre épült romantikus Miramare kastélyt, valamint a Monte Grisa szentélyének épületét is, melyet a triesztiek egyszerűen csak „formaggino”-nak becéznek. Séta a gyönyörű tengerparti parkban, majd a lenyűgöző szépségű, isztriai fehér márványból épült Miramare kastély épületének külső megtekintése után rövid látogatást teszünk Triesztben. A Borgo Teresiano és a Piazza d Unitá tér megtekintése után búcsúzunk Trieszttől. Hazautazunk rövid pihenőkkel Magyarországra, Budapestre a késő esti órákban érkezünk.

utazas-velence8-andromeda-travel

A helyek villámgyorsan telnek, ezért mihamarabb jelentkezz!

stoptablas_no_80e

Részvételi díj: 79.990,-Ft / fő helyett most előregisztrációs áron,
ha legalább 60 nappal indulás előtt rendeled meg utazásod, csak

69.990,-Ft / fő
augusztusi időpontra 74.990,-Ft / fő

Vagy foglalj most Prémium Előfoglalási Kedvezményes áron 2020. évre, hely függvényében, mert ha legkésőbb 2020. január 28-ig megrendeled az utazásod és megrendeléskor a teljes összeget befizeted, akkor a részvételi díj: 79.990,-Ft / fő helyett
most csupán 62.990,-Ft / fő*
augusztusi időpontra 67.990,-Ft / fő*

* Prémium Előfoglalási Kedvezményes ár: utanként/dátumonként korlátozott számban vehető igénybe, határidőre történő teljes összeg befizetése esetén. Csoportos foglalásokra nem érvényes. A kedvezményes árak a szabad helyek függvényében érvényesek. Kizárólag a munkatársaink által már visszaigazolt árak tekintendők véglegesnek.

A részvételi díj tartalmazza: szállást 3 éjszakára 3*szállodában, kontinentális reggelit, buszos utazást a megadott alapútvonalon, személyenként 1 úti poggyász /max. 15 kg/ és 1 kézi poggyász szállítását.
A részvételi díj nem tartalmazza: kötelező baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást útlemondási biztosítással, regisztrációs díjat 2.490,-Ft / fő, helyszínen fizetendő költségeket és belépőket. A hajójegy (összesen 60 Euro/fő) a helyszínen fizetendő!
Félpanzió: 12.000,-Ft / fő, augusztusi időpontra 15.000,-Ft/fő; Egyágyas felár: 19.990,-Ft / fő.

utazas-velence13-andromeda-travel

Busz jellemzői: Korszerű, légkondicionálóval/fűtéssel rendelkező (szezontól függően).
Szállások: szállodában, célszerűen berendezett kétágyas zuhanyzós szobákban. A szállások kategóriája, szállodák hivatalos besorolása a körutazás oldalán szerepel. Az adott ország szálláshelyekre vonatkozó besorolása eltérhet a magyar előírásoktól. Hűtőszekrény általában nem tartozik a szállodai szobák felszereltségéhez. További információ az utastájékoztató dokumentumban kerül megadásra, amit indulás előtt legkésőbb 5 nappal kapnak meg e-mailben a Vendégeink.
Induláshoz minimális létszám: 45 fő
A programokban időrendi változás előfordulhat!

Kíváncsi vagy, milyen idő vár? Nézd meg itt: Időjárás

Hol szeretnél csatlakozni? Az alábbi helyeken szállhatsz fel a buszra:
Budapest–Székesfehérvár–Siófok–Balatonlelle–Nagykanizsa (további felszállóhelyek létszámtól függően, egyeztesd velünk)

utazas-velence21-burano-andromeda-travel

Tájékoztató árak a helyszínen fizetendő belépőkről, egyéb költségekről (személyenként értendő):
-Hajójegyek összesen: 60 EUR
-Audio-Guide használat: 1.200,-Ft, kötelezően fizetendő
(a speciális adó-vevő készüléket és fülhallgatót használva a mikrofonba beszélő idegenvezető előadása még jobban élvezhető, jelentős mértékben segíti a városnézések zavartalanságát)
-Aquileia kripta: 4 EUR
-Santa Maria Assunta Katedrális (Torcello): 5 EUR
-Dózse Palota: 20 EUR
-Campanile: 8 EUR
-Szt. Márk Bazilika, múzeum: 5 EUR
-Pala d Oro: 2 EUR
-Tesoro: 3 EUR
-Scuola Grande di San Rocco (egyénileg, szabadidő keretében): 10 EUR
-Peggy Guggenheim M. (egyénileg, szabadidő keretében): 15 EUR
-Frari templom: 3 EUR
-Miramare kastély: 10 EUR
-Idegenforgalmi adó: kb. 1-2 EUR/fő/éj, kötelezően fizetendő

utazas-velence16-andromeda-travel

Ha szeretnél:

✓ egy körültekintően megtervezett városlátogatáson részt venni,
jó hangulatban, jó társaságban utazni,
megismerkedni Velence legszebb nevezetességeivel,
✓ megbízható, tervezhető költségek mellett,
✓ szakmailag felkészült, hiteles idegenvezető kíséretében,

akkor gyere, és feltétlen foglald le most a helyedet, és töltsd ki a jelentkezési lapot itt:

  A sikeres ár-előkalkulációkéréshez a *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!

  Teljes neved, és írd meg azt is, hogyan szólítsunk meg*

  E-mail címed*
  Olyan e-mail címet adj meg, amit biztosan használsz és működik (kivéve yahoo), mert oda válaszolunk azonnal az előzetes ár-előkalkulációkérésed elküldése után.

  Telefonszámod*
  Valós telefonszámot írj be kérlek!

  A gördülékenyebb ügyintézés végett, ha kéred, felhívunk telefonon, hogy egyeztessünk.*
  Jelöld be, mikor hívjunk fel!
  11-13 óra között kérek telefonhívást13-15 óra között kérek telefonhívást15-17 óra között kérek telefonhívástCsak akkor kérek telefonhívást, ha 1 napon belül nem válaszolok az e-mailre

  Körutazás ideje*
  Itt válaszd ki az időpontot, amelyik megfelelő számodra!
  2020. április 10-13. Húsvét2020. május 29 -június 1. Pünkösd2020. augusztus 20-23.2020. szeptember 24-27.

  Utasok létszáma*
  Ide írd be, hányan jöttök a Velencei mámor körutazásra!

  Étkezés*
  Itt tudod megadni, milyen étkezést kérsz.
  Csak reggeli - a részvételi díj tartalmazza, ez szuper, mert szeretek úgy felébredni, hogy tudom, már vár a finom reggelimFélpanzió (reggeli+vacsora is) - igen, ezt kérem, mert szeretem, ha teljesen kényeztetnek és nem kell a vacsora miatt sem aggódnom

  A busz alapútvonala, ahol csatlakozni tudsz a buszhoz*
  Válaszd ki a számodra optimális fel- és leszállás helyét!
  BudapestSzékesfehérvárSiófokBalatonlelleNagykanizsa

  Utasbiztosítás*
  Azért fontos, ha ne adj Isten történne valami, jól jön a segítő kéz.
  (70 év felett 300% pótdíjjal köthető.)

  Igen kérem, 4 napra 1.600,-Ft/fő/4nap (70 év alatt pótdíjmentes)

  Üzeneted*
  Ha van, amit még fontosnak tartasz, írd meg itt az üzenetedben.

  Milyen eszközön megnyitva töltöd ezt a formot?*
  Kérjük bejelölni, mert ezzel segíted a munkánkat. Köszönjük!
  Ha van asztali számítógéped vagy laptopod, praktikusabb azon megnyitva kitölteni, mert a nagyobb kijelzőn könnyebb és átláthatóbb.

  Asztali számítógépOkostelefonTabletLaptop

  Facebook közösségi oldalon elérhető vagy?*
  Ha igen, hol és milyen névvel? Beírhatod a közvetlen linket is!

  Hol hallottál, olvastál az Andromeda Travelről?*
  Ha interneten, kérjük segítsd munkánkat és írd meg hol pontosan.

  Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot*
  Elfogadom, igen

  Hozzájárulok ahhoz, hogy az Andromeda Travel az e-mail címemre elektronikus hírlevelet, marketingcélú küldeményt küldjön.
  Hozzájárulok, igen

  Kérlek, írd be a lent látható ellenőrző kódot, mert a biztonság prioritás az Andromeda Travelnél. Mikor rákattintasz a KÜLDÉSRE, utána rögtön nézd meg az e-mail fiókod, mert oda érkezik a válaszunk. Csak akkor tudod sikeresen elküldeni, ha a csillagozottakat kitöltöd.

  captcha

  Nézd meg, hogy az adatvédelmi szabályzatot bepipáltad-e!

  Kérlek, az alábbi mezőt mindenképp jelöld be.


  A *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!
  A jelentkezés után pár percen belül küldünk egy visszaigazoló e-mailt. A díjbekérő összekészítésénél személyre szabottan figyelembe vesszük az összes kérésed, amit ránk bíztál.
  Foglalás nem történt!

  * * *

  utazasok-korutak