.VELENCEI mámor 4 napos körutazás busszal Olaszországban, garantáltan kellemes és tartalmas élményekkel felturbózva

busz_piros_h50

utazas-velence7-andromeda-travel

Tudtad, hogy
– Velence leghíresebb épülete, a Szent Márk-székesegyház főhomlokzatán égbe magasodó Szt. Márk szobra és szárnyas oroszlánja a város szimbóluma lett az évszázadok során?
– miért illetik Velencét sokszor különböző tekintélyes becenevekkel, úgy mint a “lagúnák és gondolák városa”, az „Adria királynője”, az „úszó város”, illetve a „fény városa”?
– a belvárosi területet kb. 100 csatorna szeli át (két legnagyobbika a Canale di Giudecca és a Canal Grande) és a csatornákon átívelő hidakból több mint 400 található Velencében?

Utazz velünk a velencei mámorra, mert garantáltan kellemes és tartalmas élményekkel turbózzuk fel ezt a 4 napod!

Elkezdtél már csomagolni?

utazas-velence18-andromeda-travel

Olaszország egyértelműen azon úti célok közé tartozik, ahová nem elég csupán “csak” elutaznod, nélkülözhetetlenül KELL, hogy érezd minden rezdülését, megtapintsd, a szemeddel és a szíveddel is lásd, szagold, ízleld, halld az élettel teli ritmusát! Ezer arcának megismeréséhez nemhogy 3 nap, még egy emberöltő is kevés, ezért ha habzsolni szeretnéd a legjavát, akkor ne várj tovább! Csapj a közepébe és kezdd Velencével az olasz emlékeid gyarapítását!

Bár 1000 éves tündöklő és ellentmondásokkal teli hatalma lehanyatlott, Velence hírneve és rejtélyes vonzereje mit sem kopott, manapság a művészek és a turisták legkedveltebb célpontjává vált, Veneto régió és Olaszország legkeresettebb természeti-kulturális-történelmi látnivalóinak színpompás fellegvára.

utazas-velence10-andromeda-travel

Mikor gyere velünk?

Itt és most felejtsd el kicsit a karnevált, mert bár az év mind a 365 napján megéri kiruccanni Velencébe, de mi kijártuk Neked a legjobb időpontokat a városnézegetésre!

2018. március 30-április 2. / Húsvét
2018. április 28-május 1.
2018. augusztus 17-20.
2018. szeptember 27-30.
2018. október 20-23.

utazas-velence15-andromeda-travel

Milyen program vár Rád részletesen?

1. nap: Budapest-BledAquileia
Korán reggel elutazunk Szlovénián keresztül Olaszországba. Útközben rövid pihenőt tartunk Szlovénia gyöngyszeménél a Bledi tónál. Séta a tóparton, majd utazunk tovább Aquileia-ba. Rövid megállónk alkalmával megtekintjük a Világörökséghez tartozó Bazilika csodálatos mozaik remekeit, utána továbbutazunk a szállásunkra. Szálláshelyünket Velence közelében az esti órákban foglaljuk el.

utazas-velence27-bled-andromeda-travel

2. nap: Torcello-Burano-Murano-Velence
Reggeli a szállodában, majd Punta Sabbioni kikötőjébe vesszük az irányt. Innen bérelt hajóval utazunk Torcello szigetére, ahol megtekintjük a velencei-bizánci építészet kiemelkedő alkotását, a gazdag mozaikdíszítésű Santa Maria Assunta katedrálist, valamint az Attila trónjaként elhíresült kőszéket is. Folytatjuk utunkat a festői Burano szigetére, ahol megcsodálhatjuk a világhírű csipkeművészet remekműveit. Rövid szabadidő, majd következő megállónk az üveggyártásáról világhírű Murano. A szigeten rövid bemutatót is láthatunk egy üvegfújó műhelyben, majd utazunk Velencébe. A Szent Márk-öbölbe a kora délutáni órákban érkezünk. Városnézésünk során az Adria királynőjének nevezett városban ismerkedünk a legfontosabb látnivalókkal, majd szabadidő, gondolázási lehetőség. Félpanzió esetén vacsora egy hangulatos étteremben. Visszautazunk a szállásunkra a késő esti órákban. (Hajójegy: 40 EUR/fő.)

utazas-velence24-murano-andromeda-travel

3. nap: Velence
Reggelink elfogyasztása után a cölöpökre épült város számtalan csodájának további felfedezésére indulunk. Mai programunkat egy fantasztikus panorámahajózással kezdjük. Láthatjuk a San Giorgio Maggiore, San Lazzaro és San Servolo szigeteket, majd a Giudecca csatornán végighajózva gyönyörködhetünk a velencei paloták szépségében (hajójegy: 20 EUR/fő). Városnézés, majd programunkat a Frari templom megtekintésével folytatjuk. Visszautazunk a szálláshelyünkre az esti órákban, ahol álomra hajtjuk fejünket.

utazas-velence2-miramare-andromeda-travel

4. nap: Miramare kastély-Trieszt-Budapest
Korai reggelink után elutazunk a szállodából. Festői tengerparti út vezet Trieszt kikötővárosába, így útközben autóbuszunkról már láthatjuk a sziklaszirtre épült romantikus Miramare kastélyt, valamint a Monte Grisa szentélyének épületét is, melyet a triesztiek egyszerűen csak „formaggino”-nak becéznek. Séta a gyönyörű tengerparti parkban, majd a lenyűgöző szépségű, isztriai fehér márványból épült Miramare kastély épületének külső megtekintése után rövid látogatást teszünk Triesztben. A Borgo Teresiano és a Piazza d Unitá tér megtekintése után búcsúzunk Trieszttől. Hazautazunk rövid pihenőkkel Magyarországra, Budapestre a késő esti órákban érkezünk.

Utazás: autóbusszal      Szállás: ***szálloda      Ellátás: reggeli

utazas-velence8-andromeda-travel

***KEDVEZMÉNY KORÁN ÉBREDŐKNEK!***

stoptablas_no_80e

A helyek villámgyorsan telnek, ezért minél előbb jelentkezz erre az időtálló velencei élményre!

Részvételi díj: 74.990,-Ft / fő helyett most előregisztrációs áron,
ha legalább 60 nappal indulás előtt rendeled meg utazásod,
a márciusi, áprilisi, augusztusi időpontokban csak 69.990,-Ft / fő
a szeptemberi, októberi időpontokban csak 59.990,-Ft /fő

Vagy foglalhatsz INSTANT szuperkedvezményes áron, hely függvényében,
ha legkésőbb 2018. március 29-ig megrendeled az utazásod és megrendeléskor a teljes összeget befizeted, mert akkor a részvételi díj: 74.990,-Ft / fő helyett
az áprilisi, augusztusi időpontokban csupán 62.990,-Ft / fő*
a szeptemberi, októberi időpontokban csupán 53.990,-Ft / fő*

* INSTANT szuperkedvezményes ár: az elérhető legkedvezőbb ár, utanként/dátumonként korlátozott számban vehető igénybe, határidőre történő teljes összeg befizetése esetén. Csoportos foglalásokra nem érvényes. A kedvezményes árak a szabad helyek függvényében érvényesek. Kizárólag a munkatársaink által már visszaigazolt árak tekintendők véglegesnek.

A részvételi díj tartalmazza: szállást 3 éjszakára 3*szállodában, kontinentális reggelit, buszos utazást a megadott alapútvonalon, személyenként 1 úti poggyász /max. 15 kg/ és 1 kézi poggyász szállítását.
A részvételi díj nem tartalmazza: kötelező baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást, regisztrációs díjat 2.490,-Ft / fő, helyszínen fizetendő költségeket és belépőket. A hajójegy (összesen 60 Euro/fő) a helyszínen fizetendő!
Félpanzió: 12.000,-Ft / fő; Egyágyas felár: 17.990,-Ft / fő.

utazas-velence13-andromeda-travel

Busz jellemzői: Korszerű, légkondicionálóval/fűtéssel rendelkező (szezontól függően).
Szállás felszereltsége: Ágyak: Kétszemélyes franciaágy 120-140 cm széles, egyszemélyes ágy 80-90 cm széles. Szállások: szállodában, célszerűen berendezett kétágyas zuhanyzós szobákban.
Induláshoz minimális létszám: 45 fő
A programokban időrendi változás előfordulhat!

Hol szeretnél csatlakozni? Az alábbi helyeken szállhatsz fel a buszra:
Budapest–Székesfehérvár–Balatonakarattya–Siófok–Balatonlelle–Nagykanizsa (további felszállóhelyek létszámtól függően, egyeztesd velünk)

Kíváncsi vagy, milyen idő vár? Nézd meg itt: Időjárás

Tájékoztató árak a helyszínen fizetendő belépőkről, egyéb költségekről (személyenként értendő):
-Hajójegyek összesen: 60 EUR
-Audio-Guide használat: 1.200,-Ft, kötelezően fizetendő
(a speciális adó-vevő készüléket és fülhallgatót használva a mikrofonba beszélő idegenvezető előadása még jobban élvezhető, jelentős mértékben segíti a városnézések zavartalanságát)
-Aquileia kripta: 4 EUR
-Santa Maria Assunta Katedrális (Torcello): 5 EUR
-Dózse Palota: 20 EUR
-Campanile: 8 EUR
-Szt. Márk Bazilika, múzeum: 5 EUR
-Pala d Oro: 2 EUR
-Tesoro: 3 EUR
-Scuola Grande di San Rocco (egyénileg, szabadidő keretében): 10 EUR
-Peggy Guggenheim M. (egyénileg, szabadidő keretében): 15 EUR
-Frari templom: 3 EUR
-Miramare kastély: 10 EUR
-Idegenforgalmi adó: kb. 1-2 EUR/fő/éj, kötelezően fizetendő

utazas-velence21-burano-andromeda-travel

Maximális biztonságra vágysz? Köss nálunk utasbiztosítást is!

Nincs annál kellemetlenebb érzés, mint amikor pont akkor történik valami, amikor valaki a megérdemelt pihenését tölti. Például kiesik a kezedből a többtízezer forintot érő fényképezőgép, pont akkor gyullad be a fogad, amikor azt a legkevésbé szeretnéd, vagy véletlenül elkapsz egy hasmenéses-lázas-hidegrázós vírust…

Ilyen esetekben jól jön egy segítő kéz, és persze egy kis kárpótlás a kellemetlenségekért. A BBP (vagyis betegség-baleset-poggyász) biztosítás nálunk utazási feltétel, mert a Te biztonságod épp úgy fontos nekünk, mint Neked. Érdemes élned ezzel a pusztán kis összegbe kerülő, ám annál nagyobb biztonságot nyújtó lehetőséggel, mert:

  • nem csak az egészséged, hanem a körutazás során nálad lévő technikai kütyük (okostelefon, digitális fényképező, táblagép, kamera) is védve lesznek. Ha bármi történik velük, a biztosító kárpótol a téged ért veszteség miatt.
  • jobb nem kockáztatni, hisz a baj legtöbbször akkor üt be, amikor a legkevésbé vagyunk rá felkészülve. Egy külföldi út során is bármi megtörténhet, és jó, ha ilyenkor van, ami ki tud segíteni Téged és családodat a bajból.
  • ha ne adj isten történik bármi, nem neked kell kézzel-lábbal mutogatni, és segítséget hívni, hanem mi ekkor is ott vagyunk és segítünk Neked.

Tipp: A BBP (baleset, betegség, poggyász) biztosítást ezért feltétlenül kérd, amikor leadod a megrendelésed.

utazas-velence16-andromeda-travel

Ha szeretnél:

✓ egy körültekintően megtervezett városlátogatáson részt venni,
jó hangulatban, jó társaságban utazni,
megismerkedni Velence legszebb nevezetességeivel,
✓ megbízható, tervezhető költségek mellett,
✓ szakmailag felkészült, hiteles idegenvezető kíséretében,

akkor gyere, és feltétlen foglald le most a helyedet, és töltsd ki a jelentkezési lapot itt:

A sikeres árajánlatkéréshez a *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!

Teljes neved, és írd meg azt is, hogyan szólítsunk meg*

E-mail címed*
OLYAN E-MAILCÍMET ADJ MEG, AMIT BIZTOSAN HASZNÁLSZ ÉS MŰKÖDIK, MERT ODA VÁLASZOLUNK AZONNAL AZ ELŐZETES ÁRAJÁNLAT KÉRÉSED ELKÜLDÉSE UTÁN.

Telefonszámod*
Valós telefonszámot írj be kérlek!

Körutazás ideje*
Itt válaszd ki az időpontot, amelyik megfelelő számodra!

Utasok létszáma*
Ide írd be, hányan jöttök a Velencei mámor körutazásra!

Étkezés*
Itt tudod megadni, milyen étkezést kérsz.

A busz alapútvonala, ahol csatlakozni tudsz a buszhoz*
Válaszd ki a számodra optimális fel- és leszállás helyét!
BudapestSzékesfehérvárBalatonakarattyaSiófokBalatonlelleNagykanizsa

Utasbiztosítás*
(BBP) Azért fontos, ha ne adj Isten történne valami, jól jön a segítő kéz.
csak az alap utasbiztosítást kérem 500,-Ft/fő/napvároslátogatásokhoz kiemelt utasbiztosítást kérek 700,-Ft/fő/nap

Üzeneted*
Ha van, amit még fontosnak tartasz, írd meg itt az üzenetedben.

Facebook közösségi oldalon elérhető vagy?*
Ha igen, hol és milyen névvel? Beírhatod a közvetlen linket is!

Hol hallottál, olvastál az Andromeda Travel Utazási Irodáról?*
Ha interneten, kérjük segítsd munkánkat és írd meg hol pontosan.

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot*
Elfogadom, igen

Hozzájárulok ahhoz, hogy az Andromeda Travel Utazási Iroda az e-mail címemre elektronikus hírlevelet, marketingcélú küldeményt küldjön.
Hozzájárulok, igen

Kérlek, írd be a lent látható ellenőrző kódot, mert a biztonság prioritás az Andromeda Travel Utazási Irodánál. MIKOR RÁKATTINTASZ A KÜLDÉSRE, UTÁNA AZONNAL nézd meg AZ EMAILEDET, MERT ODA ÉRKEZIK A VÁLASZUNK. Csak akkor tudod sikeresen elküldeni, ha a csillagozottakat kitöltöd.

captcha

Nézd meg, hogy az adatvédelmi szabályzatot bepipáltad-e!

A *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!
A jelentkezés után pár percen belül küldünk egy visszaigazoló e-mailt. A díjbekérő összekészítésénél személyre szabottan figyelembe vesszük az összes kérésed, amit ránk bíztál.

 

* * *
utazasok-korutak
* * *

Ha mégis úgy döntenél, hogy akár megnéznéd a többi utat is, tedd meg ma és ajánld barátaidnak, ismerőseidnek is: