Tengerparti Esküvő minőségi szervezése és egyedi rendezése magyar nyelven szakképzett segítséggel

 

 

Ki van a Tengerparti Esküvő szervezés - rendezés mögött? KATTINTS »

Az internetes világban előfordul, hogy nem szakképzett esküvőszervezők is megjelennek.
Megfordult már a gondolataidban tengerparti esküvő. Itt a legjobb helyen jársz.
Az Andromeda Travel hivatalos, törvények között működő cég. Külföldről és belföldről is vállal esküvő szervezést, rendezést és teljes körben lebonyolítást.

Felmerül benned a kérdés, hogy ki is van a hivatalos Tengerparti Esküvő szervezés és rendezés mögött, és miért is tud neked segíteni magyar nyelven garantáltan a tengerparti esküvődnél. Jogosan vagy kíváncsi.
Ismerj meg, olvasd el történetünket.

Az Andromeda Travel sztorihoz hozzátartozik, hogy a kialakult árversenyt nem követi és nem száll be az értelmetlen árharcba.

Hallani ezt is, azt is, hogy fű alatt egyesek szervezkednek, és suttyomban azt terjesztik magukról, hogy ők nagyon olcsók. De azt tudni-e, hogy nekik is van-e vagyoni kezesi biztosításuk, és biztos-e, hogy ő is felkészült mindenre, mint a szakszerűen bejegyzett vállalkozások.

Vannak olyanok, akik azt érzik, hogy ők esküvőszervezéssel szeretnének foglalkozni. Ez rendben is lenne, de tett-e érte? beszerezte-e a szükséges engedélyeket? fizeti-e a piacgazdaságban elvárt járulékokat?
Aztán utána legyen nagy mellénnyel az, akinek se szakmai engedélye, se kezesi biztosítása, hogy ő olcsóbb tud lenni az alapvető feltételek betartása nélkül. Nosza, így már nem éri meg annyira esküvőszervezősdit játszani.

De azt tudod-e, hogy mit tud okozni az, ha nem a megfelelő szakemberre bízod magad. Ébresszen benned gyanút, ha a piaci árnál jóval kisebb összegért találsz esküvői szolgáltatót. Az Andromeda Travel olyan árakat határoz meg, melyek kedvezőek és a vállalt szolgáltatás 100 százalékosan teljesül.

Amúgy köztudott, hogy az életben esküvői frizurát is lehet készíttetni a kis kerti konyhában sutyiban Zsuzsinál, sőt még lábat gyantázni is. Aztán fotósnak is át lehet hívni a szomszéd Józsit, aki egy fényképező géppel bizniszel. Minek a bejegyzett vállalkozás? Brutálisan félelmetes, mit tud okozni, ha olcsójánoskodsz.

Az nyilvánvaló, ha jegygyűrűt szeretnél, akkor nem fogorvosi rendelőben vásárolod. Az is tutti, hogy a festő nem fog cukrászként esküvői tortát készíteni neked. És, ha elromlott az autó, amivel az esküvőre mennél, akkor nem a menyasszonyi ruhaszalonba viszed, hanem az autószerelőhöz.

A legfontosabb a biztonság. Az Andromeda Travellel szerveztetni, egyet jelent azzal, hogy nem vagy egyedül.
Miután elolvastad az Andromeda Travel történetét, te döntesz, hogy tud-e segíteni neked vagy sem az esküvőben és a nászútban.

Kedves Jegyespár!

A közelgő házasságkötésetek alkalmából engedjétek meg, hogy gratuláljunk. A tengerparti esküvő megszervezése új kihívások elé állít benneteket, de egyben csodálatos is, melynek a végén feledhetetlen pillanatokat fogtok átélni.

Ennek a boldog várakozásokkal teli idő megélésének könnyed elérésében segít tengerparti esküvőspecialistánk, aki stressz mentessé teszi szakértelmével számotokra a görögországi esküvő szervezését, egyedi rendezését és profi lebonyolítását és minőségi szervezését.

ÉS miért jó helyszín a tengerparti Star Beach Resort Görögországban? Mert 3 az 1-ben azonnal a tietek. Varázslatos Tengerparti Esküvő, Oltári Nászút, mint a mesében és Romantikus Nyaralás.

A Varázslatos Tengerparti Esküvőszervezés és Stílusos Tengerparti Rendezvényszervezés is elérhető közelségben van idegösszeroppanás nélkül, ha a megfelelő szakemberre bízod. Tündérálom, aminek valóra váltásában segít az Andromeda Travel Utazás • Esküvő • Rendezvény Szervezés tengerparti esküvőszervező specialistája.

A tengerparti esküvői szertartásra való utazás, több, mint egy sima utazás. Ha a külföldi esküvőn nem akarsz kísérletezni, és a biztosra akarsz menni, akkor az elsősorban a tengerparti esküvőszervező szakértőt bízod meg. Van annyi tapasztalatunk, amivel be tudjuk maximálisan tartani, amit ígérünk.

A tengerparti esküvők rejtélyes titkos világában a pár igényének és anyagi keretének megfelelően szakértően megszervezzük és kivitelezzük és lebonyolítjuk hivatalos tengerparti esküvőket és nem hivatalosakat, azaz szimbolikusokat is.

A gondolatban annyiszor elképzelt pillanat ma már valósággá válik. És mindenképp számíthatsz tengerparti esküvőszervező specialistára, Évire, aki a helyi adottságokat nagyon jól ismeri.

Különlegesen csodaszép és a helyszínen magyar nyelvű tengerparti esküvői asszisztencia nyújt gondoskodó kiszolgálást bonyodalom nélkül, akármelyiket is választod, és rejtett költség sincs.

A szeretet és a megértés jegyében egymás iránti kölcsönös hűségetek szent fogadalmának felbecsülhetetlen megerősítése a Star Beach Resort tengerpartján Görögországban.

Hogyan kezdődött minden? ami aztán kiteljesedett a megvalósításban, a tengerparti esküvő szervezésének művészetében.
Csipetnyi morzsa, de fontos még elmondani, hogy mindez nem valósulhatott volna meg, ha Évi saját esküvője másutt lett volna, mint itt a Star Beach Resort bársonyhomokos tengerpartján Görögországban.

Évi számára semmi sem furcsa, legyen bármilyen kérése a Jegyespárnak.
Őszintén szólva, Évit először, kezdetekben az álmai vezérelték.
Most meg, hogy látja a sok-sok örömteli mosolyt az arcokon, ezerszer több van már mögötte. Szenvedéllyé vált, hogy mindenkinek a legtöbbet és a legjobbat nyújtsa annál, mint, amit elvár. És ez az alázattal végzett munka meghozta a gyümölcsét.

A teljes tengerparti esküvőszervezésben és rendezvényszervezésben és lebonyolításban részt vesz még Évi mellett Viki, és ő fog veled a tengerparti esküvő adminisztrációs részletekről beszélni, ő fog írni neked, vele fogsz egyeztetni azokról.
Évi olyan szakember, aki ízig-vérig mestere a munkájának és esküvőszervezői szakértelme garantáltan a Tengerparti Esküvő maximális megvalósítási alkotásának folyamatrésze.
A csapat erejét ezen kívül még Évi görög házastársa, Janis erősíti. Janis számára nincs lehetetlen, mindent megold bármikor és segít, amiben csak tud.

Van tengerparti esküvői szolgáltatás vagy a tengerparti szimbolikus esküvő szolgáltatás vagy tengerparti házassági évforduló ünneplésének ceremóniája.

Tematikus tengerparti esküvőkben is Évihez nyugodtan fordulhatsz, mert szívén-lelkén viseli a rábízottakat.

Itt Görögországban otthon vagyunk, ezért vállaljuk ezen a természetközeli tengerparton, a Star Beach Resortban a szertartások teljes körű megszervezését, rendezését és lebonyolítását. Egyeztetünk veled és a legprofibb helyi szolgáltatókkal nyújtjuk a minőségi tengerparti esküvő kivitelezést.

Vannak tengerparti esküvői szettek, ahol konkrét fix az ár és a tartalma. Ám, ha nektek más a tengerparti esküvő kívánságotok, annak megvalósítása a mi feladatunk. Ebben az esetben a Jegyespár igényeihez igazodva egyénre szabottan készülő árszabást készítünk el. Ehhez vezetett szakértői konzultációs folyamaton keresztül jutunk el. Ez elengedhetetlen ahhoz, hogy a legprecízebb képet kapjuk arról, hogy mit és hogyan szeretnél.

Elsők között lenni a tengerparti esküvők külföldi szervezésében komoly felelősségvállalás az esküvőszervezés szakma iránt. Évi több évtizedes szakmai gyakorlati tapasztalata garancia arra, hogy a legjobb döntést hozod, ha Évire bízod a tengerparti esküvő szervezését és rendezését.

A tengerparti esküvő mellett az oltári mézeshetes nászutat is itt töltik a házaspárok és az abszolút tengerparti Star Beach Rezidencia Resortban.

Sok boldogságot kívánunk, és olvassátok el, mit mondanak a párok, akik az Andromeda Travelt választották tengerparti esküvőjük megszervezéséhez, hogy nekik már semmivel se kelljen foglalkozni, hogy valóban ünnepként élhessék meg a Nagy Napot. Mert az, hogy az esküvői torta megérkezett-e, a gyűrűk megvannak-e és a tengerparti esküvői dekoráció kész-e, a fotós és videós helyén van-e, az legyen a tengerparti esküvőspecialista, Évi teendője, hogy erre is 100 szemmel ügyeljen sok más dolog közepette.

Miért nem felejti el soha Lackó és Edi?

Házasságkötésünk helyszínéül választottuk ezt a kedves kis görög települést. A házigazdák és segítőik jóvoltából gyönyörű esküvőt élhettünk át. Hálás köszönet ezért. Ajánljuk mindenkinek, mert ez egyszerűen gyönyörűséges! Janis és Éva igazán segítőkészek és kedvesek. Sosem felejtjük el az itt töltött napokat.”

Miért ajánlja Andi és Viktor?

Fantasztikus egy hetet töltöttünk itt a nászutunk keretében és sikerült megkoronázni egy felejthetetlen fogadalomtétellel, amit az Andromeda Travel megszervezett nekünk. A ceremónia messze felülmúlta a mi számításainkat. Nagyon meghitt volt, bensőséges és nagyon tetszett nekünk. Csak ajánlani tudjuk mindenkinek, aki romantikus környezetben szeretné eltölteni a nászútját és tengerparti esküvőre vágyik. Csodaszép a helyszín. Kedvesek a házigazdák Éva és Janis. Nagyon szerettünk itt lenni.”

Miből tudsz választani?

Varázslatos Tengerparti Esküvő, az, amikor hivatalosan külföldön léptek házasságra és csak személyenként kettő iratot kell hozzá lefordítani. És ennél mi sem könnyebb, mert mi intézzük, mert nektek így a legkényelmesebb. Mi pedig ismerjük a csínját-bínját, hogy hol készítenek ilyet.

Többféle tengerparti esküvői szett közül tudtok választani. Van, ami kevesebb árba kerül és van, ami tartalmi elemei végett több összegbe. Egyedi igényeitek szerint alakul a díja. Mert csak úgy ráhúzni egy sémát nem lehet, mert minden tengerparti esküvő más és más álmot fed fel. Amikor hazajöttök, akkor pedig könnyen le tudjátok hivatalosan fordíttatni magyar nyelvre a házassági anyakönyvi kivonatot és aztán bevinni a fordítással együtt a lakóhely szerinti anyakönyv-vezetőhöz.

Az ÁlomSzép Tengerparti Szimbolikus Esküvő, amikor itthon van az esküvő és a szimbolikusan azt megerősítitek meghitt környezetben a tengerparton. Ebben az esetben nincs szükség az iratok lefordíttatására, így ennek fordítás nélküli díja alacsonyabb.