Tengerparti Esküvő Hivatalos vagy Szimbolikus ❤ Házassági Évforduló Tengerparti Szertartás közvetlen a bársonyhomokos parton Görögországban a Star Beach Resortban az Andromeda Travel tengerparti esküvőszervező specialista szakemberei szervezésében és lebonyolításában, garantált szolgáltatás

A tengerparti esküvő nem szervezi meg önmagát, ezért kell a szakember. Így lesz az ő szakértelme nyomán tökéletes a nem belföldi, hanem a görögországi esküvőd.

Perfekt tengerparti esküvőre egész évben Görögországban az Andromeda Travel közreműködésével. 

A görögországi tengerparti esküvők magyarországi első számú márkaszakértőjeként az Andromeda Travel segít a szervezésben, kivitelezésben és a rendezésben és kizárólagosan személyes ajánlással ad egyedi árajánlatot.

Miért bízd az Andromeda Travel profi tengerparti esküvőszervezőre?

Presztízs számunkra, hogy csak a tökéletes létezik. A vállalás alapja a közös bizalom. Munkánkat az elhivatottság és közvetlenség jellemzi 7 csillagos garanciával.

Mert a legfontosabb, hogy ez a különleges nap a gondtalan meghitt ünneplésről szóljon, csak rólatok és idegösszeroppanás nélkül!

Magyar nyelven is beszélő Andromeda Travel szakértői tengerparti esküvő asszisztencia fogad a tengerparti esküvő helyszínén.

Te kigondolod, az Andromeda Travel megvalósítja. Mit?

❤ Varázslatos Tengerparti Hivatalos Esküvő

❤ ÁlomSzép Tengerparti Szimbolikus Esküvő

❤ ÉdesFény Tengerparti Fogadalmi Ceremónia

❤ AranyTiara Tengerparti Házassági Évforduló

❤ BűvösAngyal Tengerparti Koktél Szerenád

Ha magadra ismertél, akkor itt a legjobb helyen jársz. Mert ezek nem egy rakás elméletet takarnak: kézzel fogható teljes mértékben véghez vittek alapján összeállítottakat. Az Andromeda Travel tengerparti ceremónia specialistái maximálisan segítenek A-tól Z-ig lebonyolítani legyen akár exkluzív, akár a legegyszerűbb vagy akár az aranyközépút.

Megbízásokat belföldről és külföldről is vállal az Andromeda Travel Utazási Iroda ezekkel kapcsolatban: Utazásszervezés • Esküvőszervezés • Rendezvényszervezés.

És miért itt a közvetlen tengerparti bársonyhomokos részen lesz biztosan felejthetetlen az Andromeda Travel segítségével?

Titok nélkül, mert a vendégek mondják, akik már igénybe vették az Andromeda Travel tengerparti esküvőszervezés szolgáltatását.

Miért ajánlja Lackó és Edi?

„Házasságkötésünk helyszínéül választottuk ezt a kedves kis görög települést. A házigazdák és segítőik jóvoltából gyönyörű esküvőt élhettünk át. Hálás köszönet ezért. Ajánljuk mindenkinek, mert ez egyszerűen gyönyörűséges! Janis és Éva igazán segítőkészek és kedvesek. Sosem felejtjük el az itt töltött napokat.”

JÓ-e a tengerparti esküvő helyszínének a Star Beach Resort bársonyhomokos partja Makrygialoson Görögországban? És kinek?

  • IGEN, azoknak, akik véghez viszik az álmaikat és nyugodtan belevágnak, mert megbíznak egy perfekt szakértőt, hogy segítsen nekik véghez vinni és macera nélkül megvalósítani.
  • IGEN, ha határozott elképzelésed van, és nem akarsz minden terhet a válladra venni és nem akarsz kísérletezni, mert az esküvőd megismételhetetlen.
  • IGEN, ha lövésed sincs, hogyan fogj hozzá, és nincs felesleges időd arra, hogy innen-onnan összevadászott anyagokból hámozd ki a számodra hasznos infót.
  • IGEN, ha nem akarsz attól rettegni, hogy balul sül el és nem azt kapod, amit megrendeltél, mert számodra fontos a precíz biztonság.
  • IGEN, ha fontos számodra, hogy ne érjen rejtett költség és ne legyenek buktatók.

Miért ajánlja egy boldog pár másoknak?

“Köszönjük nektek azt a sok áldozatos munkát, amellyel biztosítottátok számunkra, hogy minden úgy alakuljon, ahogy terveztük. Feledhetetlen élményben volt részünk az itt eltöltött 1 hét alatt. Jó egészséget kívánunk nektek a munkátokhoz, hogy minden vendégetek maradéktalanul jól érezze magát, úgy, ahogy mi is.

A pár diszkréciót kért tőlünk, természetesen tiszteletben tartjuk és ezért nem szerepel sem a nevük, sem a személyük.

Mikor NEM Neked való ez a görögországi tengerparti esküvő?

  • ha a neten akarod összeollózni egyesével az információkat, mert úgy gondolod botcsinálta módszerrel magatok is képesek vagytok véghez vinni a tengerparton,
  • ha rengeteg időd van, hogy kivárd a következő szóba jöhető helyszínt, már, ha lesz ott szabad hely,
  • ha saját  magad akarod cipelni a hátadon a bonyolítással járó buktató összes terhet, amit előre még nem is sejtesz,
  • ha neked nem számít a minőség és a szakember munkája,
  • ha a vállalható keretösszeg nem áll rendelkezésedre.

Hogyan képzeld el?

Elsőre nehéz elképzelni milyen lesz. Ezért vannak a fotók, melyeket mind saját magunk készítettük, hogy púder nélkül be tudjuk mutatni. Videó ajánlást is találsz azoktól a Pároktól, akik az Andromeda Travel tengerparti esküvőszervezést bízták meg a görögországi esküvőszervezésben. A Szettekben található díszítő elemek kiválasztása is különleges módon történik.

Van, aki a teljes diszkréciót kéri, természetesen tiszteletben tartjuk.

És van, aki örömében az egész világnak tudtára szeretné adni boldogságát, ebben is segítünk.

Gyorsan tengerparti esküvőre van szükségetek?

Arra is van megoldás. Hivatalos vagy szimbolikus, te döntöd el. Görögországban Szakértői Tengerparti Esküvőszervező segítségével a Star Beach Resortban teljes körűen mindent megkapsz, amit megrendelsz. Garantáltan diszkréten intézzük.

Hogyan dolgozik az Andromeda Travel tengerparti esküvőszervezés?

Sok munkát és energiát fektet valamennyi szolgáltatásának a megszervezésébe és rendezésébe, lebonyolításába, így ki merünk állni mellette.

Garanciánk a védjegyünk, hogy csak azon megbízásokat vállaljuk el, amivel ennek tudatában magas szinten tudjuk szolgálni a Vendégeinket harmonikusan. Miért fontos ez? mert amit megrendeltek az Andromeda Travel esküvőszervezéstől, az a legapróbb részletekig kidolgozott és állandóan ellenőrzött, legmagasabb minőségű.

VÁLASZD KI, amelyik úgy érzed, neked szól. Aztán az ÁRAKÉRT és, hogy mit tartalmaz, KATTINTS a színes képre vagy az alatta lévő feliratra.

Más tengerparti esküvői helyszínt néztél ki a csodás Görögországban?

Mivel Görögországban a helyi sajátosságokat profin ismerjük, ezért maximális előkészítéssel és egyedi ártarifával tudunk benne segíteni és megszervezzük, megrendezzük a görögországi tengerparton vagy más esküvői helyszínen Görögországban. Az álmaid esküvője a misztikus görög szigetek vonzásában Santorini, Kréta, Mykonos vagy a görög déli szárazföld Athén, Peloponnészosz szintén belefér.

Mit tegyél ebben az esetben? E-mailt írj a tengerparti.varazslatos.eskuvo@gmail.com e-mailcímre.

De azért feltétlen olvasd el ezen a weboldalon a többi ismertetőt is.