#Tengerparti Esküvő Hivatalos ❤ Szimbolikus Tengerparti Esküvő közvetlen a bársonyhomokos tengerparton Görögországban Makrygialoson

-20 % előfoglalási kedvezmény

Amikor megérkezel, magyar nyelven is beszélő szakértői asszisztencia fogad szeretettel.

Miben tud  Esküvő és Ceremónia Specialistánk segíteni?

❤ Varázslatos Tengerparti Hivatalos Esküvő

❤ ÁlomSzép Tengerparti Szimbolikus Esküvő

❤ ÉdesFény Tengerparti Fogadalmi Jelképes Ceremónia

❤ AranyTiara Tengerparti Házasság Megújítás Évforduló

❤ BűvösAngyal Tengerparti Házasságmegmentő Szerenád

És miért itt a közvetlen tengerparti bársonyhomokos részen lesz biztosan felejthetetlen az Andromeda Travel segítségével?

Titok nélkül, mert a vendégek mondják, akik már igénybe vették az Andromeda Travel ezen szolgáltatását.

Miért ajánlja Lackó és Edi?

„Házasságkötésünk helyszínéül választottuk ezt a kedves kis görög települést. A házigazdák és segítőik jóvoltából gyönyörű esküvőt élhettünk át. Hálás köszönet ezért. Ajánljuk mindenkinek, mert ez egyszerűen gyönyörűséges! Janis és Éva igazán segítőkészek és kedvesek. Sosem felejtjük el az itt töltött napokat.”

Párvarázslóként azoknak tud esküvőspecialistánk segíteni, akik véghezviszik az álmaikat és nyugodtan belevágnak, mert megbíznak a perfekt esküvőszervező szakértőnkben»»»

JÓ-e az esküvő a Star Beach Resort bársonyhomokos tengerparton Makrygialoson Görögországban? És kinek?

  • IGEN, azoknak, akik véghez viszik az álmaikat és nyugodtan belevágnak, mert megbíznak egy perfekt szakértőt, hogy segítsen nekik véghez vinni és macera nélkül megvalósítani.
  • IGEN, ha határozott elképzelésed van, és nem akarsz minden terhet a válladra venni és nem akarsz kísérletezni, mert az esküvőd megismételhetetlen.
  • IGEN, ha lövésed sincs, hogyan fogj hozzá, és nincs felesleges időd arra, hogy innen-onnan összevadászott anyagokból hámozd ki a számodra hasznos infót.
  • IGEN, ha nem akarsz attól rettegni, hogy balul sül el és nem azt kapod, amit megrendeltél, mert számodra fontos a precíz biztonság.
  • IGEN, ha fontos számodra, hogy ne érjen rejtett költség.

Miért ajánlja egy boldog pár másoknak?

“Köszönjük nektek azt a sok áldozatos munkát, amellyel biztosítottátok számunkra, hogy minden úgy alakuljon, ahogy terveztük. Feledhetetlen élményben volt részünk az itt eltöltött 1 hét alatt. Jó egészséget kívánunk nektek a munkátokhoz, hogy minden vendégetek maradéktalanul jól érezze magát, úgy, ahogy mi is.

A pár diszkréciót kért tőlünk, természetesen tiszteletben tartjuk és ezért nem szerepel sem a nevük, sem a személyük.

Ha magadra ismertél, akkor itt a legjobb helyen jársz. Mert ezek nem egy rakás elméletet takarnak: kézzel fogható teljes mértékben véghez vittek alapján összeállítottakat. Az Andromeda Travel ceremónia specialistái maximálisan segítenek A-tól Z-ig lebonyolítani.

Legyen ez Tengerparti Hivatalos Esküvő vagy Tengerparti Szimbolikus Esküvő vagy akár Tengerparti Házasság Megújítás vagy Tengerparti Fogadalmi Jelképes Ceremónia vagy Tengerparti Házassági Évforduló.

De NEM Neked való:

  • ha a neten akarod összeollózni egyesével az információkat, mert úgy gondolod botcsinálta módszerrel magatok is képesek vagytok véghez vinni a tengerparton.
  • ha rengeteg időd van, hogy kivárd a következő szóba jöhető helyszínt, már, ha lesz ott szabad hely.
  • ha saját  magad akarod cipelni a hátadon a bonyolítással járó buktató összes terhet, amit előre még nem is sejtesz.
  • ha neked nem számít, hogy mit kapsz a pénzedért.
  • ha olyanban gondolkodsz, ami egy hétvégi nagy bevásárlás áráért lezavarható.

A Tengerparti Esküvők és Szimbolikus Ceremóniák és Fogadalmi Szertartások Makrygialos Üdülőhelyen Görögországban piacirányító irodájaként szakértői 100 %-os teljesítést nyújtunk az általunk vállalt szolgáltatásokra.

Elsőre nehéz elképzelned milyen lesz? Nézd meg a fotókat. Mind saját kézzel készítettük, hogy púder nélkül be tudjuk mutatni. Videó ajánlást is találsz.

Van, aki a teljes diszkréciót kéri, természetesen garantáljuk. És van, aki örömében az egész világnak tudtára szeretné adni boldogságát, ebben is segítünk. Te melyik vagy?

Akármelyik is, az Andromeda Travel tudja, hogy lenyűgöző lesz a hangulatos Star Beach Rezidencia Resort bársonyhomokos nagyszerű tengerpartján Makrygialoson Görögországban.

VÁLASZD KI, amelyik úgy érzed, neked szól. Aztán a részletekért KATTINTS az Ezt Most Megnézem feliratra.

A sikeres ár-előkalkuláció kéréshez a *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!

Miután elolvastad az egész oldalt és megnézted az árakat, MINDEN MEZŐT TÖLTSÉL KI! mert csak akkor fogod tudni elküldeni az ár-előkalkuláció kérést.

Teljes neved, és írd meg azt is, hogyan szólítsunk meg*

E-mail címed*
OLYAN E-MAILCÍMET ADJ MEG, AMIT BIZTOSAN HASZNÁLSZ (kivéve yahoo) ÉS MŰKÖDIK, MERT ODA VÁLASZOLUNK AZONNAL AZ ELŐZETES ÁR-ELŐKALKULÁCIÓ KÉRÉSED ELKÜLDÉSE UTÁN.

Telefonszámod*
Valós telefonszámot írj be kérlek!

Tengerparti Esküvő időpontja, amit szeretnél*
Ha évfordulóhoz kötött, azt is írd meg nyugodtan.

Melyik Tengerparti Esküvői Kosárka mellett döntesz?*
Ezen tudtok később módosítani még a megrendelés előtt, ha netán menet közben az ár-előkalkuláció kérés során közbe jönne nálatok valami. A megrendelés után módosítani csak magasabb értékű Tengerparti Esküvői Kosárka váltásra van mód.

Ha mégsem tengerparti esküvőt kérsz, hanem szimbolikusat vagy ünnepi fogadalmit vagy házassági évfordulót....bármi mást, itt írd meg.*
Kérlek, pontosan jegyezd, mit is szeretnél, hogy a legkörültekintőbben tudjuk segíteni

Üzeneted *
Üzenetedben feltétlen írd meg könnyedén, a tengerparti esküvőre vonatkozó elképzelésed, tervezett időpontját, mennyi személy (felnőtt, gyerek) kísér el Téged és párod, mivel utaztok, és egyéb közlendőd, amit fontosnak tartasz. Az ajánlat összekészítésénél személyre szabottan figyelembe vesszük az összes információt, amit ránk bíztál. Minél többet árulsz el az elvárásodról, annál célirányosabban tudunk egyedi személyes ár-előkalkulációt adni.

A gördülékenyebb ügyintézés végett, ha kéred, felhívunk, hogy egyeztessünk.*
Telefonos visszahívásra azért van szükség, hogy egy kicsit megismerjünk, ugyanis szeretünk a vendégeinkkel közvetlen kapcsolatot kialakítani. Jelöld be mikor hívjunk fel telefonon!
13-15 óra között kérek telefonhívást15-17 óra között kérek telefonhívást17-18 óra között kérek telefonhívástTelefonos visszahívást csak akkor kérek, ha 1 napon belül nem válaszolok az e-mailre

Facebook közösségi oldalon elérhető vagy?*
Ha igen, hol és milyen névvel? Beírhatod a közvetlen linket is!

Hol hallottál, olvastál az Andromeda Travel Utazási Irodáról?*
Ha interneten, kérjük segítsd munkánkat és írd meg hol pontosan.

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot*
Elfogadom, igen

Hozzájárulok ahhoz, hogy az Andromeda Travel Utazási Iroda az e-mail címemre elektronikus hírlevelet, marketingcélú küldeményt küldjön.
Hozzájárulok, igen

Feltétlen nézd meg, hogy MINDEN MEZŐT KITÖLTÖTTÉL-E! mert csak akkor fogod tudni elküldeni az ár-előkalkulációkérést. Azt is figyeld, hogy az adatvédelmi szabályzatot bepipáltad-e!

Mit tegyél, miután kérted az ár-előkalkuláció kérést? Irány az e-mail fiókod és nyisd meg a leveled.

Kérlek, az alábbi mezőbe írd be a lent látható ellenőrző kódot, mert a biztonság prioritás az Andromeda Travel Utazási Irodánál.
MIKOR RÁKATTINTASZ A KÜLDÉSRE, UTÁNA CÉLSZERŰ AZONNAL MEGNÉZNED AZ E-MAILEDET, MERT ODA ÉRKEZIK A VÁLASZUNK.

captcha

Kérlek, az alábbi mezőt mindenképp jelöld be.

[recaptcha]

A weboldalon található ismertetőket elolvastam, megnéztem a Tengerparti Esküvői Kosárkákat is és azok árait. Amikor olvastam, nagyjából én is összeadtam, de szeretném pontosítani, hogy jól adtam-e össze.

A *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!
A jelentkezés után pár percen belül küldünk egy visszaigazoló e-mailt. A díjbekérő összekészítésénél személyre szabottan figyelembe vesszük az összes kérésed, amit ránk bíztál.