#Tengerparti Esküvő Hivatalos ❤ Szimbolikus Tengerparti Esküvő ❤ Házastársi Megerősítő Tengerparti Szertartás közvetlen a bársonyhomokos tengerparton Görögországban a Star Beach Resortban

Amikor megérkezel, magyar nyelven is beszélő szakértői asszisztencia fogad szeretettel.

Miben tud  Esküvő és Ceremónia Specialistánk segíteni?

❤ Varázslatos Tengerparti Hivatalos Esküvő

❤ ÁlomSzép Tengerparti Szimbolikus Esküvő

❤ ÉdesFény Tengerparti Fogadalmi Ceremónia

❤ AranyTiara Tengerparti Házassági Évforduló

❤ BűvösAngyal Tengerparti Koktél Szerenád

Tengerparti Esküvőszervező Specialista segítségével az esküvőszervezést külföldről is vállalja legyen az hivatalos vagy szimbolikus az Andromeda Travel  Utazás • Esküvő • Rendezvény Szervezés több évtizedes cégtradícióval.

És miért itt a közvetlen tengerparti bársonyhomokos részen lesz biztosan felejthetetlen az Andromeda Travel segítségével?

Titok nélkül, mert a vendégek mondják, akik már igénybe vették az Andromeda Travel ezen szolgáltatását.

Miért ajánlja Lackó és Edi?

„Házasságkötésünk helyszínéül választottuk ezt a kedves kis görög települést. A házigazdák és segítőik jóvoltából gyönyörű esküvőt élhettünk át. Hálás köszönet ezért. Ajánljuk mindenkinek, mert ez egyszerűen gyönyörűséges! Janis és Éva igazán segítőkészek és kedvesek. Sosem felejtjük el az itt töltött napokat.”

Párvarázslóként azoknak tud esküvőszervező specialistánk segíteni, akik véghezviszik az álmaikat és nyugodtan belevágnak, mert megbíznak a perfekt esküvőszervező szakértőnkben. Több évtizedes szakmai múlttal a háta mögött irányítja és szervezi az eseményeket. Nagyon fontos a közös szimpátia. Munkáját az elhivatottság és közvetlenség jellemzi. Számára csak a tökéletes létezik.»»»

JÓ-e az esküvő helyszínének a Star Beach Resort bársonyhomokos tengerparton Makrygialoson Görögországban? És kinek?

  • IGEN, azoknak, akik véghez viszik az álmaikat és nyugodtan belevágnak, mert megbíznak egy perfekt szakértőt, hogy segítsen nekik véghez vinni és macera nélkül megvalósítani.
  • IGEN, ha határozott elképzelésed van, és nem akarsz minden terhet a válladra venni és nem akarsz kísérletezni, mert az esküvőd megismételhetetlen.
  • IGEN, ha lövésed sincs, hogyan fogj hozzá, és nincs felesleges időd arra, hogy innen-onnan összevadászott anyagokból hámozd ki a számodra hasznos infót.
  • IGEN, ha nem akarsz attól rettegni, hogy balul sül el és nem azt kapod, amit megrendeltél, mert számodra fontos a precíz biztonság.
  • IGEN, ha fontos számodra, hogy ne érjen rejtett költség.

Miért ajánlja egy boldog pár másoknak?

“Köszönjük nektek azt a sok áldozatos munkát, amellyel biztosítottátok számunkra, hogy minden úgy alakuljon, ahogy terveztük. Feledhetetlen élményben volt részünk az itt eltöltött 1 hét alatt. Jó egészséget kívánunk nektek a munkátokhoz, hogy minden vendégetek maradéktalanul jól érezze magát, úgy, ahogy mi is.

A pár diszkréciót kért tőlünk, természetesen tiszteletben tartjuk és ezért nem szerepel sem a nevük, sem a személyük.

Ha magadra ismertél, akkor itt a legjobb helyen jársz. Mert ezek nem egy rakás elméletet takarnak: kézzel fogható teljes mértékben véghez vittek alapján összeállítottakat. Az Andromeda Travel ceremónia specialistái maximálisan segítenek A-tól Z-ig lebonyolítani.

Legyen ez Tengerparti Hivatalos Esküvő vagy Tengerparti Szimbolikus Esküvő vagy akár Tengerparti Házasság Megújítás vagy Tengerparti Fogadalmi Jelképes Ceremónia vagy Tengerparti Házassági Évforduló vagy Házastársi Megerősítő Tengerparti Szertartás.

De NEM Neked való:

  • ha a neten akarod összeollózni egyesével az információkat, mert úgy gondolod botcsinálta módszerrel magatok is képesek vagytok véghez vinni a tengerparton.
  • ha rengeteg időd van, hogy kivárd a következő szóba jöhető helyszínt, már, ha lesz ott szabad hely.
  • ha saját  magad akarod cipelni a hátadon a bonyolítással járó buktató összes terhet, amit előre még nem is sejtesz.
  • ha neked nem számít, hogy mit kapsz a pénzedért.
  • ha olyanban gondolkodsz, ami egy hétvégi nagy bevásárlás áráért lezavarható.

A Tengerparti Esküvők és Szimbolikus Ceremóniák és Fogadalmi Szertartások Makrygialos Üdülőhelyen Görögországban piacirányító irodájaként szakértői 100 %-os teljesítést nyújtunk az általunk vállalt szolgáltatásokra.

Elsőre nehéz elképzelned milyen lesz? Nézd meg a fotókat. Mind saját kézzel készítettük, hogy púder nélkül be tudjuk mutatni. Videó ajánlást is találsz.

Van, aki a teljes diszkréciót kéri, természetesen garantáljuk. És van, aki örömében az egész világnak tudtára szeretné adni boldogságát, ebben is segítünk. Te melyik vagy?

Akármelyik is, az Andromeda Travel tudja, hogy lenyűgöző lesz a hangulatos Star Beach Rezidencia Resort bársonyhomokos nagyszerű tengerpartján Makrygialoson Görögországban.

VÁLASZD KI, amelyik úgy érzed, neked szól. Aztán az ÁRAKÉRT és a TARTALOMÉRT KATTINTS a színes képre vagy az alatta lévő feliratra.