Szerzői jogok – Esküvőszervezés Tengerparti Esküvő

 

Azzal, hogy belépsz a www.andromeda.hu valamelyik oldalára, elfogadod az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem vagy regisztrált felhasználó, vásárló a rendszer egyik szolgáltatásának sem.

Ez a weboldal és a weboldalnak minden egyes része és tartalma az Andromeda Travel Kft szellemi terméke.

Az összes logó és video, kreatívák, grafikák, képek, szövegezések, kifejezések, szövegek, adatok, adatszerkezetek, elgondolások, információk és leírások, audio anyagok, struktúra, eljárás, program, valamint bármely részlete az Andromeda Travel Kft védjegyoltalma és szerzői jogvédelem alatt áll, összes joga az andromeda.hu weboldal jogos tulajdonosáé. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag az andromeda.hu weboldal tulajdonosa jogosult.

Közzététel kizárólag az andromeda.hu jogos tulajdonosának kifejezett írásos engedélyével. Az andromeda.hu weboldal tulajdonosának előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldal bármely tartalmának egészét vagy részeit bármilyen módszerrel, technikával másolni, bármely formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni vagy tárolni. A weboldalhoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

A weboldal tartalmának másolása változatlan vagy nagymértékben azonos tartalmú szöveges és képi átvétele és bármilyen egyéb felhasználása hozzájárulásunk nélkül tilos vagy díjköteles. A jogosulatlan védjegybirtoklásért alkalmanként 1500 Euro kötbért érvényesítünk, bármilyen jogosulatlan átvétellel a felhasználó kifejezetten elfogadja ezt a kötbér megállapodást.
Az andromeda.hu tulajdonosa fenntartja a jogot, hogy weboldalát és annak bármely részét bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza vagy megszüntesse.

A weboldalon és azon elérhető információk, dokumentációk vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból vagy félreérthetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget az andromeda.hu weboldal tulajdonosa, az Andromeda Travel Kft kizárja.

Az Andromeda Travel Kft a honlapon megjelent információkkal kapcsolatban mindent megtett azért, hogy az oldal felhasználói minél pontosabb információt kapjanak. Felhívjuk azonban a figyelmet arra, hogy a weboldalainkon megjelent információk kizárólag tájékoztató jellegűek.

A weboldalon vagy kapcsolódó oldalain megjelent téves információért nem vállalunk felelősséget, az nem lehet kártérítési igény alapja.

Nem vállalunk felelősséget olyan kapcsolódó oldalak, linkek megbízhatóságáért, valós tartalmáért, melyek oldalainkról elérhetőek, de az oldal tartalmát nem az Andromeda Travel Kft hozta létre és nem mi tartjuk fenn.

A szolgáltatás megrendelése előtt győződjön meg utazási irodánknál az információk aktualitásáról.

A honlapon elérhető tartalom nem minősül konkrét ajánlattételnek vagy erre történő felhívásnak. Célja, hogy az érdeklődő maga tájékozódjon rólunk és kiemelt turisztikai úti céljainkról, programjainkról.

Az Andromeda Travel Kft és a weboldal jogi nyugalmát garantálja Dr. Kerekes Szilvia ügyvédi iroda.