Nem titok – Görögországi Esküvő a tengerparton

 

wedding-couple150

Nem titok, évforduló az egyik októberi nap. Október 14-e esküvőnk napja volt Görögországban a tengerparti üdülőhelyen Makrygialoson.

eskuvo-gorogorszag-utazas1Amikor először néztünk egymás szemébe, még nem gondoltam arra, hogy majdan itt kötjük össze életünket. Amikor elhatároztuk, hogy ezentúl egy családot alkotunk, jobb megoldást nem is találhattunk volna a boldogító igen kimondására.

Mivel házastársam görög, gyermekkora óta Makrygialoson élte hétköznapjait, ezért logikus volt, hogy a házasságkötés itt volt. Akkor is tűzött a nap, a tenger kristály kéken csillogott, az esküvőnk napján eszembe jutottak első találkozásunk pillanatai.

Elcsépeltnek tűnő frázis, mégis igaz, az esküvő a házasságkötésre készülők legszebb napja. A mi életünkben is az volt.

Amikor, mint házastársak nézzük a ceremóniáról készült fotókat, videókat, a mi örömünket és családtagjaink boldogságát, arra gondolunk, nem lehet véletlen, hogy EGYRE TÖBBEN követik példánkat, és ESKÜVŐJÜK MEGRENDEZÉSÉRE minket kérnek fel Görögországban.

eskuvo-gorogorszag-utazas2 eskuvo-gorogorszag-utazas3

No és utána itt is maradnak nálunk egy fergeteges, vidám nászúton az autentikus tengerparti üdülőhelyen Makrygialoson a Star Beach Resort tengerpartra és tengerre néző szállását választva.

Show Time: kattints ide és pillanatig légy ott Te is >>>

Új esküvő, hivatalos szertartással, szimbolikus fogadalmi ceremóniával, vagy a régi esküvő újra megerősítése, házassági évforduló a tengerparton?

A Star Beach Resort görögországi tengerparti szertartásokat több évtizedes tapasztalat, kiemelkedői szervezői és professzionális kivitelezői kapcsolatok révén nyújtanak prémium megoldást elérhető áron.

MEGBÍZHATÓSÁG

A minőségi közvetlen tengerre és tengerpartra néző panoráma látvány, az átgondolt kialakítások, a gondosan megtervezett rendszer révén a Star Beach bársonyhomokos tengerpartja Görögországban megbízhatóan tudja kiszolgálni a kívánt házassági funkciót.

TARTÓSSÁG

Garantáltan több évtized gondmentes prémium minőségű esküvő lebonyolítását biztosítja.

Egyedi, személyesen a pár igényeire szabott tengerparti esküvőinket szakértői támogatással kínáljuk.

starbeach_makrygialos_greece_1_gorogorszag