ARANYTIARA TENGERPARTI HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓ Ünneplése Profi Tengerparti Ceremónia Specialista segítségével Star Beach Rezidencia Resort Görögország

 

Hogyan lesz a házassági évfordulód olyan, amilyennek megálmodtad,  Görögországban a tengerparton, titkok és rejtett költségek nélkül?

Igen, jó helyen vagy. Az, hogy itt olvasod e sorokat, azt bizonyítja, hogy jól döntöttél. Neked nem mindegy, miképp ünnepled pároddal a házasságkötésetek jubileumát. Felemelő érzés és semmi máshoz nem hasonlítható, amikor az egyedi Star Beach Rezidencia Resort privát homokos tengerpartján mondjátok ki újra a boldogító IGEN-t, romantikus környezetben profi tengerparti ceremónia szervezésben.

Ismét éld át a Nagy Napot házassági évfordulódon, meghitt tengerparti helyszínen Görögországban!

Perfekt Tengerparti Házassági Évforduló Görögországban a Star Beach Rezidencia Resort strandhotelapartmanban. Ennek szervezésében és lebonyolításában gyakorlatias szakmai múlttal tengerparti esküvőszervező ceremónia specialistánk segít.

Presztízs az Andromeda Travel Utazásszervezés • Esküvőszervezés • Rendezvényszervezés számára, hogy csak a tökéletes létezik. A vállalás alapja a közös bizalom. Munkánkat az elhivatottság, a közvetlenség, és diszkréció jellemzi.

Magyar nyelven is beszélő szakértői tengerparti esküvő asszisztencia fogad a tengerparti esküvő helyszínén.

Szakértői tippek profi tengerparti ceremónia specialistánktól:

# BÍZD rá magad az Andromeda Travel perfekt szakértőire, akik segítenek véghez vinni és macera nélkül megvalósítani.
# ENGEDD, hogy terhet vegyünk le a válladról, és ne a görögországi házassági évfordulód szervezésénél kezdj magánakciós kísérletezgetésekbe.
# AZ IDŐ DRÁGA. NE PAZAROLD feleslegesen arra, hogy innen-onnan összevadászott anyagokból hámozd ki, hogy számodra mi lehet hasznos infó belőle.
# KÉRD soron kívül a díjmentes “Vezetett Szakértői Egyeztetés Specialistával” szolgáltatásunkat, hogy mielőbb elkészülhessen az igényeiddel harmonizáló AranyTiara Tengerparti Házassági Évforduló Ünneplésére személyre szabottan egyedileg összeállított árajánlat.

Miért választotta Ildikó a férjével a tengerparti Star Beach Resortot házassági évfordulójuk megünneplésére?
Itt olvasd el:

A Házassági Évforduló olyan különleges alkalom, ami mellett egyszerűen képtelenség szó nélkül elmenni. Ne engedd el ezt az egyszeri és megismételhetetlen pillanatot. A következő alkalom már nem ugyanaz lesz.

Egymás iránti kölcsönös hűségetek szent fogadalmának, és rendíthetetlen érzelmi köteléketeknek a felbecsülhetetlenül értékes megerősítése, aminek megkoronázása a romantikus AranyTiara Tengerparti Házassági Évforduló Ünneplés Ceremónia a bársonyhomokos tengerparton a Star Beach Rezidencia Resortnál.

A szerelem tüzét folyamatosan táplálni kell. Ragadd meg a lehetőséget, lepd meg a kedvesed Házassági Évfordulótok alkalmából és szerezz életre szóló emlékeket, örömteli pillanatokat. Engedd el magad és merülj el szeretett pároddal együtt az összetartozás éltető tengerében.

Az Andromeda Travel specialista munkatársai azon serénykednek, hogy a Tengerparti Házassági Évfordulótok megünneplése a legeslegjobb maradandó élmény legyen számotokra.

Itt nálunk az Andromeda Travelnél van magyar nyelvi profi felkaroló asszisztenciád és nélkülözhetetlen szakértői tippeket is egyeztetünk veled. Például, hogy milyen legyen a boldogságkapu és a tengerparti dekoráció, milyen színű virágszirom illik a ruhádhoz és mekkora ünnepi dísztorta szükséges, miért legyen élő zenei kíséret a ceremónia során, és még van sok ezer apró részlet, amire nem is gondolsz most.

Mindenre odafigyelünk, hogy ez a nap örökre a szívetek fénye legyen.

Miért bízd magad profi tengerparti ceremónia specialistára?

Mert a legfontosabb, hogy ez a különleges nap a gondtalan meghitt ünneplésről szóljon, csak rólatok és idegösszeroppanás nélkül!

Legnagyobb erősségünk, hogy maximálisan szem előtt tartjuk a személyes igényeidet, körítés nélkül, a színvonalas szolgáltatások makulátlan teljesítését garantáló áron. Azért szokták dicsérni a vendégek az Andromeda Travelt, mert megbízhatóak.

Nem titok, nézzétek meg, hogy miért ajánlják az Andromeda Travelt és a közvetlen tengerparti Star Beach Rezidencia Resortot, azok, akik átélték már velünk a tengerparti esküvő, fogadalomtétel, házassági évforduló tengernyi élményét.

A Star Beach Rezidencia Resortba érkező vendégeink, akik már kipróbálták az Andromeda Travel szolgáltatásait, azt mondták, hogy azért választották, mert

a Star Beach Resort strandhotelapartman a tengerparti nyaralóhely, Makrygialos bájos és hangulatos legszebb részén van.

közvetlenül a tengerparton, a bársonyhomokos strand mellett páratlan a fekvése, feltűnően cifra napozó ágyakkal és napernyőkkel, átjárja az összhang.

a kilátás a tengerre szépséges, a szoba látképéhez a tenger társul, akár az ágyban fekve is csodálhatom, függetlenül a napszaktól.

igazi pihentető hely, csendes gyönyörű környezet, mindenki kedves és segítőkész, szorgalmas barátságos személyzet áll rendelkezésre.

magyar nyelven könnyen elérhető profi szakképviselet a helyszínen, mindenben maximális segítséget és célirányos információt nyújtanak.

A vidám színpompában tündöklő Star Beach strandhotelapartman három épületszárnnyal rendelkezik. Az alacsonyabbik a rózsaszirom színű szárny, a legmagasabb a málnafagyi színű szárny (ez a középső) és a harmadik az orgonalila színű szárny.

Az AranyTiara Tengerparti Házassági Évforduló Ünneplésre való utazás, több, mint egy sima utazás. Első számú tengerparti ceremóniaszervező specialistaként itt otthon vagyunk, ezért vállaljuk ezen a természetközeli, zsúfoltságtól mentes üdülőhelyen, Makrygialoson Görögországban a Star Beach Rezidencia Resortban a tengerparton.

A tengerparti ceremónia helyszínre, amikor megérkezel, magyar nyelven is beszélő szakértői asszisztencia fogad szeretettel. Lehetetlen nincs számára, mindenben a segítségedre lesz.

A vágyak és álmok, amiket pompás köntösbe bújtatva valóra vált az Andromeda Travel derűs, szakértői stábja:

Amit szeretnénk: homokos tengerparton egy megerősítő szertartás fotóssal.”

Szimbolikus esküvőt szeretnénk tartani Görögországban. Ketten utaznánk.”

25. házassági évfordulónkat a tengerparton szeretnénk ünnepelni barátaink körében.”

Szeretnénk egy nem hivatalos esküvői ceremóniát a tengerparton, boldogságkapuval, profi fotózással a tengerparton, pezsgős koccintással.”

Házassági évfordulónk alkalmából szeretnénk egy szimbolikus újbóli fogadalomtételt kettesben a tengerparton, profi fotóssal, hogy megörökítsük ezt a szép eseményt.”

Homokos tengerparton szeretnénk újra megesküdni, házassági évfordulónk napján, feldíszített boldogságkapuval, élőzenével.”

Tengerparton szerelem megerősítést szeretnénk, nem hivatalos esküvői ceremóniával.”

Csak ketten lennénk a párommal, nem lenne vendégünk, semmi felhajtás.”

Házasságot kötöttünk, és ezt a számunkra oly nagy jelentőséggel bíró eseményt szeretnénk megkoronázni egy görög tengerparti szimbolikus esküvővel.”

Az elképzelésünk, ketten lennénk a párommal és a kislányunk. Mindenképpen a tengerparton szeretnénk romantikus környezetben egy ceremóniát, mert a házassági évfordulónkat ünnepeljük.

Jövőre leszünk 25 éves házasok, és szeretném valami szép helyen megerősíteni az eskünket.”

Szeretnénk megerősíteni a házasságunkat Görögországban. Minden vágyunk, hogy görögben is legyen egy csodás esküvőnk ❤”

Imádjuk a homokos tengerpartot, tengerparti esküvőt szeretnénk Görögországban. Milyen iratok kellenek hozzá?”

Úgy szeretnénk, hogy teljesen oda tudjunk koncentrálni. Szóval teljes kikapcsolódást szeretnénk. Ebben sajnos nagyon rég nem volt részünk.”

Mindenképpen kettesben szeretnénk utazni a tengerparti házassági évfordulónkra, mert össze szeretnénk kötni egy tengerparti nászúttal. Az sajnos anno elmaradt.”

Az AranyTiara TENGERPARTI HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓ Ünneplés Makrygialoson Görögországban magyarországi piacirányító utazási irodájaként, specialista szakértőink kizárólagosan személyes ajánlással készítenek ár-előkalkulációt személyre szabottan.

Ehhez az első lépés az igényfelmérő form kitöltése itt az oldalon lejjebb a piros nyíl alatt, amit vezetett szakértői egyeztetés követ.
Miért? Azért, hogy Neked mindenben a legjobb legyen.

Nincs más dolgotok, minthogy
1. az igényfelmérő form töltögetése közben felvázoljátok nekünk az elvárásaitokat,
2. leírjátok az Üzeneted részben részletesen, mit hogyan szeretnétek, hányan jöttök, kértek-e profi fotóst, stb…,
3. a form beérkezése után a megadott információk szerint felkészülünk a vezetett szakértői egyeztetésre,
4. majd kapcsolatba lépünk veled célirányosan telefonon és/vagy e-mailben további egyeztetés és az árajánlat készítése végett.

Megbízásokat belföldről és külföldről is vállal az Andromeda Travel Utazási Iroda ezekkel kapcsolatban: Utazásszervezés • Esküvőszervezés • Rendezvényszervezés.

Az Andromeda Travel szakértőként kizárólag Görögországon belül a Star Beach Rezidencia Resortba szervez tengerparti házassági évforduló ünnepségeket, azért, hogy az AranyTiara Tengerparti  Házassági Évforduló szervezés és a vállalt többi szolgáltatás terén magas szinten tudjuk a vendégeinket kiszolgálni.

Az igényfelmérő form kitöltése NEM MINŐSÜL MEGRENDELÉSNEK, további vezetett szakértői egyeztetést igényel.

Miért szükséges az igényfelmérő form kitöltése? 3 ok:
✓ Mert ezzel komolyan segíted a munkánkat, hogy a legkörültekintőbben tudjunk kiszolgálni, és ne fussunk felesleges köröket.
✓ Mert kapunk egy képet arról, hogy milyen szolgáltatásokra gondoltok, miket kértek, és nagyságrendileg mekkora összegből szeretnétek kihozni.
✓ Mert miután sikeresen elküldted, Neked is érkezik róla egy másolat e-mailben, amiben látod a kitöltésed összegzését.

Helyezd magad kényelembe és szánj rá elég időt, mert a Tengerparti Házassági Évfordulód görögországi megünneplése életed egyik legfontosabb napja.

  A sikeres kapcsolatfelvételhez és árajánlatkéréshez a *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!

  Miután elolvastad az egész oldalt, MINDEN MEZŐT TÖLTSÉL KI, mert csak akkor fogod tudni elküldeni ezt az igényfelmérő formot.

  Teljes neved, és írd meg azt is, hogyan szólítsunk meg*

  E-mail címed*
  Olyan e-mail címet adj meg, amit biztosan használsz és működik, mert oda válaszolunk azonnal a tengerparti házassági évforduló igényfelmérő form sikeres elküldése után.
  Fontos infó, ha yahoo-s e-mail címed van: amennyiben rendelkezel másik e-mail címmel, ami nem yahoo-s, akkor azzal töltsed ki légy szíves ezt a formot, hogy sikeres legyen az elküldés

  Telefonszámod*
  Valós telefonszámot írj be kérlek!

  A gördülékenyebb ügyintézés végett, ha kéred, felhívunk, hogy egyeztessünk.*
  Telefonos visszahívásra azért van szükség, hogy egy kicsit megismerjünk, ugyanis szeretünk a vendégeinkkel személyes kapcsolatot kialakítani. Jelöld be mikor hívjunk fel!
  12-14 óra között kérek telefonhívást14-16 óra között kérek telefonhívást16-18 óra között kérek telefonhívástTelefonos visszahívást csak akkor kérek, ha 1 napon belül nem válaszolok az e-mailre

  Hány éves házassági évfordulótokat szeretnétek megünnepelni a tengerparton?*

  Tengerparti Házassági Évforduló időpontja, amit szeretnél, MIKOR legyen?*

  Jelöld be itt a szobatípus igényed*
  A szállásotok a tengerparti STAR BEACH Rezidencia Resortban lesz. Te döntöd el, melyik szobatípus számodra a legszimpatikusabb és a legkényelmesebb, amit kérsz. Minimum 7 éjszakára foglalható szállás.

  Mivel utaztok?*
  Válaszd ki mindenképp a közlekedés módját!

  Mekkora keretösszeget tudtok vállalni maximálisan a megrendelni kívánt szolgáltatásokra, utazási költség és költőpénz nélkül?*
  Itt írd be. Értékes válaszoddal segíted az ajánlatkérési folyamat haladását.

  Rendelkezel kedvezményre jogosító utalvánnyal vagy kuponnal?*
  Ha a válaszod igen, akkor az Üzeneted részbe írd be feltétlenül, hogy hol kaptad és mekkora összegre szól.
  Igen és szeretném most beváltani.Nem, nincs üdülési utalványom, se kuponom.

  Megrendelés és foglaló befizetésének tervezett időpontja?*

  Üzeneted *
  Üzenetedben feltétlen írd meg könnyedén, a Tengerparti Házassági Évforduló Ceremóniára vonatkozó elképzelésedet, mi hogy legyen, mennyi személy (felnőtt, gyerek) kísér el Téged és párod, és egyéb közlendőd, amit fontosnak tartasz. Az árajánlat összekészítésénél személyre szabottan figyelembe vesszük az összes információt, amit ránk bíztál. Minél többet árulsz el az elvárásodról, annál célirányosabban tudunk egyedi árajánlatot adni személyes ajánlással.

  Milyen eszközön megnyitva töltöd ezt a formot?*
  Kérjük bejelölni, mert ezzel segíted a munkánkat. Köszönjük!
  Ha van asztali számítógéped vagy laptopod, praktikusabb azon megnyitva kitölteni, mert a nagyobb kijelzőn könnyebb és átláthatóbb.

  Asztali számítógépOkostelefonTabletLaptop

  Facebook közösségi oldalon elérhető vagy?*
  Ha igen, hol és milyen névvel? Beírhatod a közvetlen linket is!

  Hol hallottál, olvastál az Andromeda Travel Utazási Irodáról?*
  Ha interneten, kérjük segítsd munkánkat és írd meg hol pontosan.

  Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot*
  Elfogadom, igen

  Hozzájárulok ahhoz, hogy az Andromeda Travel az e-mail címemre elektronikus hírlevelet, marketingcélú küldeményt küldjön.
  Hozzájárulok, igen

  Feltétlen nézd meg, hogy MINDEN MEZŐT KITÖLTÖTTÉL-E, mert csak akkor fogod tudni elküldeni ezt az igényfelmérő formot. Azt is figyeld, hogy az adatvédelmi szabályzatot bepipáltad-e!

  Mit tegyél, miután kérted az árajánlatot? Irány az e-mail fiókod és nyisd meg a leveled.

  Kérlek, az alábbi mezőbe írd be a lent látható ellenőrző kódot, mert a biztonság prioritás az Andromeda Travelnél.
  MIKOR RÁKATTINTASZ A KÜLDÉSRE, UTÁNA CÉLSZERŰ AZONNAL MEGNÉZNED AZ E-MAILEDET, MERT ODA ÉRKEZIK A VÁLASZUNK.

  captcha

  A *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!
  A jelentkezés után pár percen belül küldünk egy visszaigazoló e-mailt. A díjbekérő összekészítésénél személyre szabottan figyelembe vesszük az összes kérésed, amit ránk bíztál. Foglalás nem történt!