Varázslatos Tengerparti Esküvőszervezés Szakértői Esküvőszervező segítségével a Star Beach Resortban Görögországban az Andromeda Travel tengerparti esküvőszervező specialista szakemberei szervezésében és lebonyolításában, garantált szolgáltatás

 

A varázslatos tengerparti esküvőszervezés és stílusos tengerparti rendezvényszervezés is elérhető közelségben van idegösszeroppanás nélkül, ha a megfelelő emberre bízod, aki segít a tündérálom megvalósításában.

A tengerparti esküvők rejtélyes titkos világában a pár igényének és anyagi keretének megfelelően szakértően megszervezzük és kivitelezzük és lebonyolítja az Andromeda Travel esküvőszervezés hivatalos tengerparti esküvőket és nem hivatalosakat, azaz szimbolikusokat is a Star Beach Resortban Görögországban.

Magyar nyelven is beszélő szakértői tengerparti esküvő asszisztencia fogad a tengerparti esküvő helyszínén.

Igény esetén más nyelv is lehetséges előre egyeztetett módon.

A gondolatban annyiszor elképzelt pillanat ma már valósággá válik. És mindenképp számíthatsz tengerparti #esküvőszervező specialistára, Évire.

Tengerparti esküvőszervező specialistánk segít a perfekt esküvő szervezésében és lebonyolításában több évtizedes szakmai múlttal. Presztízs számunkra, hogy csak a tökéletes létezik. A vállalás alapja a közös bizalom. Munkánkat az elhivatottság és közvetlenség jellemzi.

Különlegesen csodaszép és a helyszínen tengerparti esküvői asszisztencia nyújt gondoskodó kiszolgálást és segítséget bonyodalom nélkül akármelyiket is választod és rejtett költség nincs.

Te kigondolod, mi megvalósítjuk. Mit?

❤ Varázslatos Tengerparti Hivatalos Esküvő

❤ ÁlomSzép Tengerparti Szimbolikus Esküvő

❤ ÉdesFény Tengerparti Fogadalmi Ceremónia

❤ AranyTiara Tengerparti Házassági Évforduló

❤ BűvösAngyal Tengerparti Koktél Szerenád

Ha magadra ismertél, akkor itt a legjobb helyen jársz. Mert ezek nem egy rakás elméletet takarnak: kézzel fogható teljes mértékben véghez vittek alapján összeállítottakat. Az Andromeda Travel tengerparti ceremónia specialistái maximálisan segítenek A-tól Z-ig lebonyolítani legyen akár exkluzív, akár a legegyszerűbb vagy akár az aranyközépút.

Ha tudsz valakit, akinek lesz az esküvője vagy évfordulója, add hírül neki szépen kérlek, hogy a bársonyhomokos tengerparton megvalósul az álma a Varázslatos Tengerparti Esküvő Görögországban, itt a Star Beach Resortban.

A szeretet és a megértés jegyében egymás iránti kölcsönös hűségetek szent fogadalmának felbecsülhetetlen megerősítése a Star Beach Resort tengerpartján Görögországban.

Megbízásokat belföldről és külföldről is vállal az Andromeda Travel Utazási Iroda ezekkel kapcsolatban: Utazásszervezés • Esküvőszervezés • Rendezvényszervezés.

Gyorsan tengerparti esküvőre van szükségetek?

Arra is van megoldás. Hivatalos vagy szimbolikus, te döntöd el. Görögországban Szakértői Tengerparti Esküvőszervező segítségével a Star Beach Resortban teljes körűen mindent megkapsz, amit megrendelsz. Garantáltan diszkréten intézzük.

Hogyan kezdődött?

ami aztán kiteljesedett a megvalósításban, a tengerparti esküvő szervezésének művészetében.

Csipetnyi morzsa, de fontos még elmondani, hogy mindez azért valósulhatott meg, mert Évi saját tematikus tengerparti esküvője is itt a Star Beach Resort bársonyhomokos tengerpartján valósult meg Görögországban.

Úgy, hogy teljes szívből intézi, szervezi, bonyolítja, tárgyal a kivitelezőkkel.

Évi számára semmi sem furcsa, legyen bármilyen kérése a Pároknak.

Őszintén szólva, Évit először, kezdetekben az álmai vezérelték.

Így született meg a Varázslatos Tengerparti Esküvő. 
Most meg, hogy látja a sok-sok örömteli mosolyt az arcokon, ezerszer több van már mögötte.

Szenvedéllyé vált, hogy mindenkinek a legtöbbet és a legjobbat nyújtsa, többet, mint, amit elvár. És ez az alázattal végzett munka meghozta a gyümölcsét.

Mára már bővült a szolgáltatás repertoárja, mert különböző igényekkel fordultak a párok az Andromeda Travel esküvőszervezéshez
Ilyenek, mint a házastársi megerősítés, házassági évforduló, fogadalmi ceremónia, ezüst lakodalom arany lakodalom.

A teljes tengerparti esküvőszervezésben és rendezvényszervezésben és lebonyolításban részt vesz még Évi mellett Viki, és ő is fog veled a megrendelés folyamatának menetéről és adminisztrációs részletekről és a ceremónia kivitelezéséről beszélni, ő fog írni neked, vele fogsz egyeztetni azokról.

Évi szakértelme pedig a Varázslatos Tengerparti Esküvő megvalósításában segít. A csapat erejét ezen kívül még Évi görög házastársa, Janis erősíti.

Janis számára nincs lehetetlen, mindent megold bármikor és segít, amiben csak tud.

Van tengerparti esküvői szolgáltatás vagy a tengerparti szimbolikus esküvő szolgáltatás vagy tengerparti házassági évforduló ünneplésének ceremóniája.

Tematikus esküvőkben is itt a segítséged, Évihez nyugodtan fordulhatsz, mert szívén-lelkén viseli a rábízottakat.

Az Andromeda Travel esküvőszervezés itt Görögországban otthon van. Így az Andromeda Travel esküvőszervezés vállalja ezen a természetközeli tengerparton, a Star Beach Resort márkaszakértőjeként a szertartások teljes körű megszervezését és lebonyolítását.

Egyeztetünk veled és a legprofibb helyi szolgáltatókkal nyújtjuk a minőségi tengerparti esküvő kivitelezést.

Makrygialos neve hosszú partot jelent. Ezért minden pár megtalálja a maga kedves tengerpart szakaszát. Van, aki a bársonyhomokos tengerpartot kéri, van, akit a sziklás tengerparti öböl látványa vonz, és mások meg a tengeri halászbárkát választják a tengerparti esküvőre. Széles a paletta.

Miből tudsz választani?

Varázslatos Tengerparti Esküvő, az, amikor hivatalosan külföldön léptek házasságra és csak személyenként kettő iratot kell hozzá lefordítani. És ennél mi sem könnyebb, mert mi intézzük, mert nektek így a legkényelmesebb. Mi pedig ismerjük a csínját-bínját, hogy hol készítenek ilyet.

Többféle tengerparti esküvői szett közül tudtok választani. Van, ami kevesebb árba kerül és van, ami tartalmi elemei végett több összegbe.

Egyedi igényeitek szerint alakul a díja. Mert csak úgy ráhúzni egy sémát nem lehet, mert minden tengerparti esküvő más és más álmot fed fel.

Amikor hazajöttök, akkor pedig könnyen le tudjátok fordíttatni a házasságot igazoló dokumentumot a lakóhely szerinti anyakönyv-vezetőnél.

Az ÁlomSzép Tengerparti Szimbolikus Esküvő, amikor itthon van az esküvő és a szimbolikusan azt megerősítitek meghitt környezetben a tengerparton. Ebben az esetben nincs szükség az iratok lefordíttatására, így ennek fordítás nélküli díja alacsonyabb.

A Varázslatos Tengerparti Esküvő
és
Az ÁlomSzép Tengerparti Szimbolikus Esküvő

A tengerparti esküvő és rendezvény mellett az oltári nászutat is itt töltik a Vendégek, a közvetlen a tengerparton a Star Beach Rezidencia Resort strandhotelapartmanban tengerre és tengerpartra néző panoráma kilátással.

Miért nem felejti el soha Lackó és Edi?

„Házasságkötésünk helyszínéül választottuk ezt a kedves kis görög települést. A házigazdák és segítőik jóvoltából gyönyörű esküvőt élhettünk át. Hálás köszönet ezért. Ajánljuk mindenkinek, mert ez egyszerűen gyönyörűséges! Janis és Éva igazán segítőkészek és kedvesek. Sosem felejtjük el az itt töltött napokat.”

Miért ajánlja Andi és Viktor?

  elmondták, nézd meg a videót, ahol a szavaik mellett a tenger hullámzása adja az édes zenét.

„Fantasztikus egy hetet töltöttünk itt a nászutunk keretében és sikerült megkoronázni egy felejthetetlen fogadalomtétellel, amit az Andromeda Travel megszervezett nekünk. A ceremónia messze felülmúlta a mi számításainkat. Nagyon meghitt volt, bensőséges és nagyon tetszett nekünk. Csak ajánlani tudjuk mindenkinek, aki romantikus környezetben szeretné eltölteni a nászútját és tengerparti esküvőre vágyik. Csodaszép a helyszín. Kedvesek a házigazdák Éva és Janis. Nagyon szerettünk itt lenni.”

Legnagyobb erősségünk, hogy maximálisan szem előtt tartjuk a személyes igényeidet, körítés nélkül, jó áron. Azért szokták dicsérni a vendégek az Andromeda Travel Utazás-Esküvő-Rendezvény Szervezést, hogy megbízhatóak.

Nem titok, mondhatok én, amit csak akarok. Nézd meg az andromeda.hu weboldalt, és láthatsz videókat, véleményeket, hogy miért ajánlják az Andromeda Travelt, azok, akik átélték már velünk a tengerparti esküvő minden élményét.

És miért jó az Andromeda Travel esküvőszervezéssel ezt a helyszínt választani?

Mert 3 az 1-ben azonnal a tietek. Varázslatos Tengerparti Esküvő, ÁlomSzép nászút, mint a mesében és Romantikus nyaralás.

Nézzetek egymás csillogó szemébe nézve a tengerparton újra kimondva az Igent:

 • ÁlomSzép Tengerparti Szimbolikus Esküvő
 • Mesésen Gyönyörű Tengerparti Fogadalmi Ünnepélyes Szertartás
 • AranyTiara Tengerparti Házassági Évforduló Ceremónia
 • EzüstVarázs Tengerparti Ezüst Lakodalom, Arany lakodalom
 • ÉdesFény Tengerparti Fogadalmi Ceremónia
 • BűvösAngyal Tengerparti Koktél Szerenád
 • Varázslatos Tengerparti Hivatalos Esküvő

Köszönet a figyelmedért, hogy végig olvastad.

Kattints ide és mindent látni fogsz >>

Barátsággal és őszinte szeretettel,
A Varázslatos Tengerparti Esküvő derűs csapata

MI TÖRTÉNIK A SZEMÉLYRE SZÓLÓ IGÉNYFELMÉRŐ RÉSZ KÜLDÉS GOMBRA KATTINTÁS UTÁN?

1. Miután megérkezik online az ajánlatkérésed, kapcsolatba lépünk Veled. Nézd az e-mail fiókodat, mert oda válaszolunk. Ha nem kapnál e-mail levelet vagy telefonhívást tőlünk 1 munkanapon belül, akkor értesíts bennünket SMS-ben telefon: 30/6422922 vagy írjál Facebookon nekünk.

2. Egyeztetés után személyes ajánlással a Te igényeiddel harmonizálva írásban eljuttatjuk Neked az extra-precíz szolgáltatás összegzőt, a díjbekérőt. Itt még mindig a döntés a Te kezedben van, kéred vagy sem.

3. Ha kéred és jössz, akkor elküldöd pontosan kitöltve a megrendelőt és átutalással kiegyenlíted a részvételi díjat K&H Bankban vezetett folyószámlánkra.

Köszönöm, hogy végigolvastad a weboldalt.

Itt az idő. Egy teendőd van, miután elolvastad az egész oldalt:
Indítsd a piros nyíl alatt az igényfelmérő rész kitöltését rizikó nélkül. Nyugodtan láss neki most 🙂
A személyre szóló ajánlat kérésed semmiféle kötelezettséggel nem jár. Teljes diszkréciót nyújtunk.

pirosnyil-jobbra-le_short

  A sikeres árajánlatkéréshez a *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!

  Teljes neved, és írd meg azt is, hogyan szólítsunk meg*

  E-mail címed*
  Olyan e-mail címet adj meg, amit biztosan használsz és működik, mert oda válaszolunk azonnal az előzetes ár-előkalkulációkérésed elküldése után. (Yahoo e-mail cím nem felel meg! Ezekről az e-mail címekről jöhet: Gmail, freemail, citromail....egyéb)

  Telefonszámod*
  Valós telefonszámot írj be kérlek!

  A gördülékenyebb ügyintézés végett, ha kéred, felhívunk telefonon, hogy egyeztessünk.*
  Jelöld be, mikor hívjunk fel!
  11-13 óra között kérek telefonhívást13-15 óra között kérek telefonhívást15-17 óra között kérek telefonhívástCsak akkor kérek telefonhívást, ha 1 napon belül nem válaszolok az e-mailre


  Jártál már a Star Beach Resortban?*
  IgenNem

  Milyen tengerparti esküvő legyen?*
  Fontos, hogy hivatalos tengerparti esküvő legyenSzimbolikus tengerparti esküvő legyen

  Tengerparti Esküvői Szett nélkül és költőpénz nélkül, a nyaralásra szánt összeg?*
  150.000,-Ft/fő-ig150.000-250.000,-Ft/fő-igTöbb, mint 250.000,-Ft/fő

  Tervezett dátum?*
  Itt írd meg az időpontot az esküvőhöz, amit gondoltok, hogy megfelelő számotokra.

  Star Beach Resortban tartózkodás hossza?*
  Jelöld be, hogy mennyi időt szeretnétek kint eltölteni.
  1 hét2 hétEgyéb (az Üzeneted részben írd le pontosan)

  Felnőttek létszáma?*
  Ide írd be, hányan jöttök a Star Beach Resortba.

  Gyermekek száma és kora?
  Ha nem utazik Veled gyermek, akkor ezt a sort ne töltsd ki.

  Utazás módja?*
  Válaszd ki mindenképp, hogy mivel utazol.
  AutóvalBusszalEgyénileg repülővel

  Ellátás típusa?*
  Itt tudod megadni az étkezési igényed.
  Félpanzió (reggeli és vacsora)Csak vacsoraCsak reggeliEllátás nélkül

  Az állampolgárság megadására azért van szükség, hogy megfelelő szakértői tanácsadást nyújthassunk.

  Menyasszony állampolgársága*

  Vőlegény állampolgársága*

  A családi állapotot a szakértői tanácsadás végett kérjük bejelölni.

  Menyasszony családi állapota*
  EgyedülállóElváltÖzvegy

  Vőlegény családi állapota*
  EgyedülállóElváltÖzvegy

  Üzeneted*
  Itt az Üzenetedben írj meg nyugodtan minden egyéb közlendőd, amit fontosnak tartasz. Ha van bármi kívánságod, azt is írd le itt.
  Ha nincs mit üzenj, akkor csak ezt írd be légyszi: köszönöm

  Milyen eszközön megnyitva töltöd ezt a formot?*
  Kérjük bejelölni, mert ezzel segíted a munkánkat. Köszönjük!
  Ha van asztali számítógéped vagy laptopod, praktikusabb azon megnyitva kitölteni, mert a nagyobb kijelzőn könnyebb és átláthatóbb.

  Asztali számítógépOkostelefonTabletLaptop


  Elfogadom az adatkezelési szabályzatot*
  Elfogadom, igen

  Hozzájárulok ahhoz, hogy az Andromeda Travel az e-mail címemre elektronikus hírlevelet, marketingcélú küldeményt küldjön.
  Hozzájárulok, igen

  Feltétlen nézd meg, hogy MINDEN MEZŐT KITÖLTÖTTÉL-E, mert csak akkor fogod tudni elküldeni a személyre szóló ár-előkalkulációkérést. Azt is figyeld, hogy az adatkezelési szabályzatot bepipáltad-e!

  Mit tegyél, miután kérted az ár-előkalkulációt? Irány az e-mail fiókod és nyisd meg a leveled.

  Kérlek, az alábbi mezőbe írd be a lent látható ellenőrző kódot, mert a biztonság prioritás az Andromeda Travel Utazási Irodánál.
  Mikor rákattintasz a küldésre, utána célszerű azonnal megnézned az e-mailedet, mert oda érkezik a válaszunk.

  captcha

  Kérlek, az alábbi mezőt mindenképp jelöld be.


  A *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!
  A jelentkezés után pár percen belül küldünk egy visszaigazoló e-mailt. A díjbekérő összekészítésénél személyre szabottan figyelembe vesszük az összes kérésed, amit ránk bíztál.