3 az 1-ben: Tengerparti Esküvőszervezés és Nászút nyaralás Star Beach Resort Görögország az Andromeda Travel tengerparti esküvőspecialista szakemberei szervezésében és lebonyolításában, garantált szolgáltatás

 

#Varázslatos Tengerparti Esküvő
+
#Oltári Nászút, mint a mesében
+
#Romantikus Örömteli Nyaralás

Három az egyben, amit kizárólagosan azonnal megkapsz.

Perfekt tengerparti esküvő Görögországban a Star Beach Rezidencia Resortban. Ennek szervezésében és lebonyolításában több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezező Andromeda Travel tengerparti esküvőszervező specialistája segít.

Presztízs számunkra, hogy csak a tökéletes létezik. A vállalás alapja a közös bizalom. Munkánkat az elhivatottság és közvetlenség jellemzi.

Miért bízd az Andromeda Travel profi tengerparti esküvőszervezőre?

Mert a legfontosabb, hogy ez a különleges nap a gondtalan meghitt ünneplésről szóljon, csak rólatok és idegösszeroppanás nélkül!

A tengerparti esküvőszervezés a Star Beach Resortban 7 csillagos garancia, hogy olyan lesz, amilyennek megálmodtad és megrendelted.

Mit mondanak a párok, akik Andromeda Travelt bízták meg?

Azt mondják, hogy az Andromeda Trafvel legnagyobb erőssége, hogy maximálisan szem előtt tartja a személyes igényeidet, körítés nélkül, kedvező áron. Azért szokták dicsérni az Andromeda Travelt, hogy megbízható. 

Nem titok, nézzétek meg, hogy miért ajánlják az Andromeda Travelt, azok, akik átélték már velünk a tengerparti esküvő felemelő és különleges élményét Görögországban.

Lackó és Edi hosszú ideig keresgéltek, amikor végre rábukkantak a közvetlen tengerparti Star Beach Resortra és azonnal beleszerettek. Egymásra néztek és mosolyogva bólintottak, mert a szívük repesett az örömtől, hogy megtalálták azt a tengerparti esküvői helyszínt, amire vágytak. Döntöttek és azonnal foglalták az Andromeda Travelnél.

Miért nem felejti el soha Lackó és Edi?

„Házasságkötésünk helyszínéül választottuk ezt a kedves kis görög települést. A házigazdák és segítőik jóvoltából gyönyörű esküvőt élhettünk át. Hálás köszönet ezért. Ajánljuk mindenkinek, mert ez egyszerűen gyönyörűséges! Janis és Éva igazán segítőkészek és kedvesek. Sosem felejtjük el az itt töltött napokat.”

Lackó és Edi

Magyar nyelven is beszélő szakértői tengerparti esküvő asszisztencia fogad a tengerparti esküvő helyszínén Görögországban Makrygialoson.

Ez nem egy szimpla utazás, annál több, mert a szívből jön.

Az Andromeda Travel Utazás • Esküvő • Rendezvény Szervező derűs stábja serényen munkálkodik azon, hogy a tengerparti esküvős-nyaralós nászutadon az év legjobb napjait töltsd a 4 csillagos színvonalú Star Beach Resort strandhotelapartmanban Görögországban Makrygialoson.

A Star Beach Tengerparti Esküvő és Oltári Nászút alatt minden hajszálpontosan a forgatókönyv szerint történik.

A Varázslatos Tengerparti Esküvői szertartásra való utazás nem zsákbamacska és nem is próba szertartás.

Ha biztosra akarsz menni és nem akarsz kísérletezni, akkor az első számú tengerparti esküvőspecialistát, az Andromeda Travelt bízod meg.

Megbízásokat belföldről és külföldről is vállal az Andromeda Travel Utazási Iroda ezekkel kapcsolatban: Utazásszervezés • Esküvőszervezés • Rendezvényszervezés.

Gyorsan tengerparti esküvőre van szükségetek?

Arra is van megoldás. Hivatalos vagy szimbolikus, te döntöd el. Görögországban Szakértői Tengerparti Esküvőszervező segítségével a Star Beach Resortban teljes körűen mindent megkapsz az Andromeda Traveltől, amit megrendelsz. Garantáltan diszkréten intézzük.

Itt Görögországban otthon vagyunk, ezért vállaljuk ezen a természetközeli tengerparton, a Star Beach Resortban a szertartások teljes körű megszervezését és lebonyolítását Makrygialoson. Egyeztetünk veled és a legprofibb helyi szolgáltatókkal nyújtjuk a minőségi tengerparti esküvő kivitelezést.

Makrygialos neve hosszú partot jelent. Ezért minden pár megtalálja a maga kedves tengerpart szakaszát vezetett szakértői tengerparti esküvőszervező tanácsainkkal. Van, aki a bársonyhomokos tengerpartot kéri, van, akit a sziklás tengerparti öböl látványa vonz, és mások meg a tengeri halászbárkát választják a tengerparti esküvőre. Széles a paletta.

Milyen az Oltári Nászút a közvetlen tengerparti Star Beach Resortban? Miért fogjátok szuper-romantikusan érezni magatokat itt?

A tengerparti mézesheteken Nektek itt csak egymással kell foglalkoznotok, mert minden mást A-tól Z-ig lebonyolít az Andromeda Travel Utazás • Esküvő • Rendezvény derűs csapata.

Az Oltári Nászútra érkező Andromeda Travel rendezésében érkező nászutasok, akik a Star Beachet választották azt  mondták, hogy azért, mert

a Star Beach Resort strandhotelapartman a tengerparti nyaralóhely, Makrygialos bájos és hangulatos  legszebb részén van.

közvetlenül a tengerparton, a bársonyhomokos strand mellett páratlan a fekvése, feltűnően cifra napozó ágyakkal és napernyőkkel, átjárja az összhang.

a kilátás a tengerre szépséges, a szoba látképéhez a tenger társul, akár az ágyban fekve is csodálhatom, függetlenül a napszaktól.

igazi pihentető hely, csendes gyönyörű környezet, mindenki kedves és segítőkész, szorgalmas barátságos személyzet áll rendelkezésre.

magyar nyelven könnyen elérhető profi szakképviselet a helyszínen, mindenben maximális segítséget és célirányos információt nyújtanak.

A vidáman színpompában tündöklő Star Beach strandhotelapartman három épületszárnnyal rendelkezik. Az alacsonyabbik a rózsaszirom színű szárny, a legmagasabb a málnafagyi színű szárny (ez a középső) és a harmadik az orgonalila színű szárny.

Az igényes 2 személyes HARMÓNIA VITÁL superior stúdió az orgonalila színű épületszárnyban található.

Mondhatunk bármit. A lényeg az, hogy miért ajánlják konkrétan a párok? Nézd meg a videót!

Miért ajánlja Andi és Viktor?

„Fantasztikus egy hetet töltöttünk itt a nászutunk keretében és sikerült megkoronázni egy felejthetetlen fogadalomtétellel, amit az Andromeda Travel megszervezett nekünk. A ceremónia messze felülmúlta a mi számításainkat. Nagyon meghitt volt, bensőséges és nagyon tetszett nekünk. Csak ajánlani tudjuk mindenkinek, aki romantikus környezetben szeretné eltölteni a nászútját és tengerparti esküvőre vágyik. Csodaszép a helyszín. Kedvesek a házigazdák Éva és Janis. Nagyon szerettünk itt lenni.”

Döntsd el, hogy Neked való-e ez a minőségi abszolút örökpanorámás HARMÓNIA VITÁL igényes superior stúdió?

Igen, ha Te is azon vendégek közé tartozol,

akik a tuti biztosra mennek, mert lényeges a harmonikus igényesség, a garantált minőség. Ráadásul csak és kizárólag tengerparti szállás jöhet számításba, valódi és zavartalan tengerre néző kilátással.

akik kiegyensúlyozottan akarnak pihenni a tengerparti nászút nyaralás alatt, ráadásul kedvelik a csupaszív görög vendéglátást, amihez különleges és diszkréten elegáns miliő párosul.

akik számára alapkövetelmény a zsúfoltságtól mentes élettér, a személyes szabadság és privát szféra megteremtése. Az harmonikus dizájnberendezése és az átlagon felüli nagyobb mérete végett príma választás, mert mindez egy helyen teljesül.

akik nem akarják kitenni magukat sokezer kilométeres többátszállásos utazásnak, mert váratlan kalandok helyett inkább közelebbi mediterrán tengerpartra vágynak, ahol maximálisan kiszolgálják őket.

Nyugodtan képzeld oda magad a Star Beach Resortba a szerelmeddel, amint épp az ágyadból vagy az erkélyeden ülve gyönyörködtök a zavartalan tengerre néző panorámakilátásban a tündéri Makrygialoson.

Hogyan néz ki a minőségi HARMÓNIA VITÁL igényes superior stúdió? Belátni az egész tengerpartot és a tenger teljes panorámáját. 

A Harmónia Vitál nem való mindenkinek. Ha értékeled az igényességet és a minőséget, csak akkor olvass tovább. Kiváltság itt ülni és élvezni a látványt az abszolút tengerre és tengerpartra néző  Harmónia Vitál superior stúdióból, ami hihetetlenül kelendő.
Legvonzóbb különlegessége a maximális pazar látvány, mert se egy fa, se a szomszédos épület, szinte semmi sem zavarja a csodálatos kilátást. Ráadásul ennyire kiemelkedően kedvező ár-érték arányú szállást még hasonlót sem találni mindenütt, mert rettentően ritka. Szinte magadénak fogod érezni a tenger vizét.

Szerinted milyen érzés az, amikor

❤ reggel a felkelő napot páholyból nézed az ágyadból, ahogy a napsugarak csillogó aranyhídként tükröződnek a tengeren, mert odalátsz belőle?
❤ éjjeltájt, mikor már mindenki álomra hajtotta a fejét, hallod a tenger andalító lágy zúgását és a hullámok zenéjét az ágyadban, mert odahallatszik hozzád?
❤ nap, mint nap csak könnyedén átsétálsz a bársonyhomokos strandra és nem kell cuccolnod, mert ott vagy konkrétan mellette a tengerparton.

Hol található pontosan ez a HARMÓNIA VITÁL superior stúdió, közvetlen tengerre & tengerpartra néző kilátással?

A Star Beach Rezidencia Resort strandhotelapartman kifejezetten tengerparti szállás nyugodt környezetben itt Görögországban az autentikus hangulatú tengerparti nyaralóhelyen, Makrygialos élettel teli központjának kellős közepén.

A legelső tengerparti nyaralóhely a Görögországba való határátlépés után az Olymposz Riviérán a tündéri Makrygialos. A leggyorsabban Makrygialos tengerpartjára lehet Magyarországról leérni Görögországban, mert a határ átlépése után ez a legközelebbi görög strand.

Ide görögök is járnak a környező nagyvárosokból.

 • A strandon a napernyők és a napozóágyak igénybevétele ingyenes, fogyasztás ellenében lehet használni. A kávézók, fagyizók helyezték ki, és nem kérnek bérleti díjat érte, kötelező fogyasztással tudod használni, baráti árak vannak.
 • A tengerpart tele van jobbnál jobb helyi kézműves tavernákkal, ahol frissen készülnek az ételek ínycsiklandozó illatokkal.
 • Sétatávolságra elérhetőek a kis boltok, pékség és a piac.

Milyen a berendezése ennek a Star Beach Resort strandhotelapartmanban a HARMÓNIA VITÁL superior stúdiónak?

Nézd meg a fotókat, mindet a saját kezünkkel, mi magunk készítettük, hogy kendőzetlenül be tudjuk mutatni.

A 2 személyes szuperkényelmes HARMÓNIA VITÁL superior stúdió egy légeres.

Mit jelent, hogy egy légteres? Ez azt jelenti, hogy van benne egy szoba, ami három funkciót lát el: hálószoba és nappali és konyha is egyszerre. És ráadásul ez egy különleges szoba, mert szabad kilátás van a gyönyörű tengerre és a tengerparti sétányra.

A HARMÓNIA VITÁL superior stúdió természetesen rendelkezik saját zuhanyzós/wc-s fürdőszobával. A fürdőszobába belépve ilyen dekoratív látvány fogad, ahol a zuhanyozás felér egy relaxációs szeánsszal.

Mindegyik fotó a saját kezünkkel készült, nem összemontázsolt képek, azért, hogy segítsünk Neked a könnyebb ráhangolódásban.

Tény, hogy ebből a HARMÓNIA VITÁL superior stúdióból mindössze 1 van, és kb. 18 m2 alapterületű, ami nagyobb az átlaghoz képest.

Ebben a superior stúdióban 2 szimpla ágy biztosítja a pihentető alvást és az édes álmokat, valamint modern síkképernyős LED tévé és az alapfelszeretség részét képező klímaberendezés is található itt a szobában. Innen tárul eléd az abszolút full örökpanorámás közvetlen tengerre & tengerpartra néző látvány. A meghitt elegáns fehér színű bútorok és a színes falak összhangja kellemes hangulatot árasztanak a kényeztetéshez.

Ezen kívül a Te komfortodat szolgálja a szobában még egy kétajtós szekrény a ruháitoknak, és az ágy melletti praktikus éjjeliszekrény.

A HARMÓNIA VITÁL superior stúdióban egy pici főzősarok is helyet kapott hűtőszekrénnyel, ahol egyszerűbb dolgokat össze tudsz dobni magatoknak, ha mindenáron főzőcskézni szeretnél.

A főzőrész alapfelszereltsége: villanyfőzőlap, hűtőszekrény, mosogató, csepegtető tálca, a konyhaszekrényben vannak alapedények, étkészlet és poharak.

TIPP: rendelj reggeli és/vagy a vacsora ellátást, mert akkor nem magadnak kell foglalkozni a beszerzéstől az elkészítésen át a mosogatásig.

Meghitten telik az ÁlomSzép Nászutad, ha a tengerparti Star Beach Resort strandhotelapartmant választod a gyönyörű Görögországban.

Figyelj, le ne maradj, ha a HARMÓNIA VITÁL superior stúdiót szemelted ki magadnak közvetlen tengerre & tengerpartra néző kilátással, mert csupán egyetlen 1 db van belőle!

Szerintünk a legfrissebb alapanyagokból készült étel a legfinomabb. Szereted a nyaralás alatt a kényelmet, és imádod a teljes kényeztetést? Akkor ezt Neked ajánljuk: eredeti görög hagyományok alapján készített reggeli vagy félpanzió (reggeli+vacsora) étkezési lehetőség vár rád és a veled együtt érkezőkre. Kérj nyugodtan félpanziós ellátást.

Milyen lesz az étkezés? Reggel bővített kontinentális reggeli ingyenes italfogyasztással (kávé, tea). Este pedig ínycsiklandozó, változatos 3 fogásos finom görög vacsora édességgel vagy gyümölccsel vagy salátával.

A 3 leggyakoribb ok, amiért a tengerparti esküvős vendégeink félpanziós étkezést is kérnek:

1# Szeretik, ha nem a napi főzőcskézéssel kell tölteniük a tengerparti nászút nyaralást, hogy minél több mindenre jusson idő.
2# Úgy gondolják, helyesen döntenek, ha a fullextrát választják, mert a pihenős mézeshetek napjai alatt a maximális kiszolgálást preferálják.
3# Mert akkor nem kell a hozzávalókért rohangálni, és mosogatni sem.

Van-e WiFi? Igen van, és ingyenesen tudsz rá csatlakozni a szobádban is és a Star Beach strandon is. Görögországban ritka, hogy a WiFi erős jellel működne. DE itt a Star Beach Resortban a fejlesztések során külön figyelt a házigazda arra, hogy a WiFi  elosztók magasan kiemelkedő teljesítményt nyújtsanak és kiszolgálják a mai kor emberének netezési igényét.

Kérd az Andromeda Traveltől az egy légteres abszolút örökpanorámás közvetlen tengerre & tengerpartra néző látványú HARMÓNIA VITÁL superior stúdiót.

Ha a tengerparti esküvőd után a nászút nyaraláson fel szeretnéd fedezni a környék látnivalóit, akkor ez a kívánságod könnyen teljesül, mert fergeteges fakultatív programokon tudsz részt venni. Tipp: Görögország legnagyobb vízeséséhez is van kirándulás, ráadásul még arra a szigetre is, ahol a világhírű film, a Mamma Mia felvételének egy része játszódott.

A helyi nevezetességet testközelből szemlélni vagy izgalmas programokon részt venni, kitűnő időtöltés a napozás mellett. Tekintsd meg a fakultatív programokat, melyeket a helyi görög iroda szervez.

Ezekre a programokra a helyszínen tudsz jelentkezni. A részletekbe menő tájékoztatóért kattints ide »»

Merre is van pontosan ez a Makrygialos üdülőhely?
Nézd meg itt nagyban Makrygialos térképét »»

GPS: É. 40.412940 K. 22.608330

Mi mondhatunk, amit akarunk. De a legfontosabb, mit mondanak a résztvevők?
Kata és Anti az évfordulójukat ünnepelték Makrygialoson, és felejthetetlen élménnyel gazdagodtak.

„Gyönyörűen telt az 5. éves házassági évfordulónk Makrygialoson. Az Andromeda még különleges egyedi meglepetésben is részesített bennünket. Köszönjük, mert valóban, így még felejthetetlenebb lett. Az utazási iroda dolgozói messzemenőkig figyelmesek.”

Kata és Anti

MI TÖRTÉNIK A SZEMÉLYRE SZÓLÓ IGÉNYFELMÉRŐ RÉSZ KÜLDÉS GOMBRA KATTINTÁS UTÁN?

1. Miután megérkezik online az ajánlatkérésed, kapcsolatba lépünk Veled. Nézd az e-mail fiókodat, mert oda válaszolunk. Ha nem kapnál e-mail levelet vagy telefonhívást tőlünk 1 munkanapon belül, akkor értesíts bennünket SMS-ben telefon: 30/6422922 vagy írjál Facebookon nekünk.

2. Egyeztetés után személyes ajánlással a Te igényeiddel harmonizálva írásban eljuttatjuk Neked az extra-precíz szolgáltatás összegzőt, a díjbekérőt. Itt még mindig a döntés a Te kezedben van, kéred vagy sem.

3. Ha kéred és jössz, akkor elküldöd pontosan kitöltve a megrendelőt és átutalással kiegyenlíted a részvételi díjat K&H Bankban vezetett folyószámlánkra.

Köszönöm, hogy végigolvastad a weboldalt.

Itt az idő. Egy teendőd van, miután elolvastad az egész oldalt:
Indítsd a piros nyíl alatt az igényfelmérő rész kitöltését rizikó nélkül. Nyugodtan láss neki most 🙂
A személyre szóló ajánlat kérésed semmiféle kötelezettséggel nem jár. Teljes diszkréciót nyújtunk.

pirosnyil-jobbra-le_short

  A sikeres árajánlatkéréshez a *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!

  Teljes neved, és írd meg azt is, hogyan szólítsunk meg*

  E-mail címed*
  Olyan e-mail címet adj meg, amit biztosan használsz és működik, mert oda válaszolunk azonnal az előzetes ár-előkalkulációkérésed elküldése után. (Yahoo e-mail cím nem felel meg! Ezekről az e-mail címekről jöhet: Gmail, freemail, citromail....egyéb)

  Telefonszámod*
  Valós telefonszámot írj be kérlek!

  A gördülékenyebb ügyintézés végett, ha kéred, felhívunk telefonon, hogy egyeztessünk.*
  Jelöld be, mikor hívjunk fel!
  11-13 óra között kérek telefonhívást13-15 óra között kérek telefonhívást15-17 óra között kérek telefonhívástCsak akkor kérek telefonhívást, ha 1 napon belül nem válaszolok az e-mailre


  Jártál már a Star Beach Resortban?*
  IgenNem

  Milyen tengerparti esküvő legyen?*
  Fontos, hogy hivatalos tengerparti esküvő legyenSzimbolikus tengerparti esküvő legyen

  Tengerparti Esküvői Szett nélkül és költőpénz nélkül, mekkora a nyaralásra/nászútra szánt összeg, amit vállalni tudtok?*
  50.000-150.000 Ft/fő150.000-250.000 Ft/főTöbb, mint 250.000 Ft/fő

  Mekkora keretösszeget tudtok vállalni a megrendelni kívánt Tengerparti Esküvői Szettre, szolgáltatásokra? (! utazási költség és szállás és költőpénz nélkül !)*
  150.000-250.000 Ft/fő250.000-350.000 Ft/fő350.000-550.000 Ft/fő550.000-1.000.000 Ft/főTöbb, mint 1.000.000 Ft/fő

  Tervezett dátum?*
  Itt írd meg az időpontot az esküvőhöz, amit gondoltok, hogy megfelelő számotokra.

  Star Beach Resortban tartózkodás hossza?*
  Jelöld be, hogy mennyi időt szeretnétek kint eltölteni.
  1 hét2 hétEgyéb (az Üzeneted részben írd le pontosan)

  Felnőttek létszáma?*
  Ide írd be, hányan jöttök a Star Beach Resortba.

  Gyermekek száma és kora?
  Ha nem utazik Veled gyermek, akkor ezt a sort ne töltsd ki.

  Utazás módja?*
  Válaszd ki mindenképp, hogy mivel utazol.
  AutóvalBusszalEgyénileg repülővel

  Ellátás típusa?*
  Itt tudod megadni az étkezési igényed.
  Félpanzió (reggeli és vacsora)Csak vacsoraCsak reggeliEllátás nélkül

  Az állampolgárság megadására azért van szükség, hogy megfelelő szakértői tanácsadást nyújthassunk.

  Menyasszony állampolgársága*

  Vőlegény állampolgársága*

  A családi állapotot a szakértői tanácsadás végett kérjük bejelölni.

  Menyasszony családi állapota*
  EgyedülállóElváltÖzvegy

  Vőlegény családi állapota*
  EgyedülállóElváltÖzvegy

  Üzeneted*
  Itt az Üzenetedben írj meg nyugodtan minden egyéb közlendőd, amit fontosnak tartasz. Ha van bármi kívánságod, azt is írd le itt.
  Ha nincs mit üzenj, akkor csak ezt írd be légyszi: köszönöm

  Milyen eszközön megnyitva töltöd ezt a formot?*
  Kérjük bejelölni, mert ezzel segíted a munkánkat. Köszönjük!
  Ha van asztali számítógéped vagy laptopod, praktikusabb azon megnyitva kitölteni, mert a nagyobb kijelzőn könnyebb és átláthatóbb.

  Asztali számítógépOkostelefonTabletLaptop


  Elfogadom az adatkezelési szabályzatot*
  Elfogadom, igen

  Hozzájárulok ahhoz, hogy az Andromeda Travel az e-mail címemre elektronikus hírlevelet, marketingcélú küldeményt küldjön.
  Hozzájárulok, igen

  Feltétlen nézd meg, hogy MINDEN MEZŐT KITÖLTÖTTÉL-E, mert csak akkor fogod tudni elküldeni a személyre szóló ár-előkalkulációkérést. Azt is figyeld, hogy az adatkezelési szabályzatot bepipáltad-e!

  Mit tegyél, miután kérted az ár-előkalkulációt? Irány az e-mail fiókod és nyisd meg a leveled.

  Kérlek, az alábbi mezőbe írd be a lent látható ellenőrző kódot, mert a biztonság prioritás az Andromeda Travel Utazási Irodánál.
  Mikor rákattintasz a küldésre, utána célszerű azonnal megnézned az e-mailedet, mert oda érkezik a válaszunk.

  captcha

  Kérlek, az alábbi mezőt mindenképp jelöld be.


  A *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!
  A jelentkezés után pár percen belül küldünk egy visszaigazoló e-mailt. A díjbekérő összekészítésénél személyre szabottan figyelembe vesszük az összes kérésed, amit ránk bíztál.

  *****