Tengerparti Szimbolikus Esküvő a Star Beach Rezidencia Resort bársonyhomokos milliőjében Görögországban

 

MOTOROS SZERELEMBŐL TENGERPARTI SZIMBOLIKUS ESKÜVŐ A STAR BEACH REZIDENCIA RESORTBAN.

Andi és Viktor mertek nagyot álmodni. Motoros szerelem a legjavából. A szűk családi körben tartott esküvő után rögtön másnap elutaztak ide hozzánk a tengerparti autentikus nyaralóhelyen lévő Star Beach Rezidencia Resortba Görögországba. A romantikus álom valóra vált, mert Andi és Viktor megerősítették fogadalmukat itt a bársonyhomokos tengerparton a szikrázóan csillogó Égei-tenger mellett.

Andit és Viktort nagyon meghatották a szavak és tekintetükben fény csillant, amikor elhangzott az, hogy a házassághoz kell egy motor, amit mindig ápolni kell. Ugyanis Andi és Viktor nagyon szeretnek motorozni. Már az első pillanatban ez megpecsételte a találkozásukat.

Tengerparti ceremónia után avattak be bennünket történetükbe. Azt mondták, kiemelten örömteli meglepetésben volt részük, mert szívükhöz közel áll a motor. És azon elmélkedtek, milyen varázslat sugallta nekünk azt, hogy ezt tudtuk.

Úgy gondolom, a teljes valóság az, hogy a jegyespár és a ceremónia-szervező között ismeretlenül is megvan az azonos hullámhosszon való rezgés bizalmi köteléke.

Már a kapcsolatuk elején eldöntötték, hogy az esküvőjükön kimondott boldog IGEN-t megerősítik a bársonyhomokos tengerparton különlegesen romantikus szimbolikus esküvői ceremónia keretében.

Ehhez választották a meghitt hangulatú Star Beach Rezidencia Resortot. Érezték, hogy barátias vendéglátásban és meghitt tengerparti ceremóniában lesz részük. Nagyon tetszett Andinak és Viktornak, hogy már a szervező irodában mindenről tájékoztatást kaptak előre és zsákbamacska nélkül rendelték meg a tengerparti ceremóniát.

Búcsúzáskor Andi és Viktor azt mondták, hogy sokkal többet élményt kaptak, mint, amit reméltek. És huncutul összekacsintottak, mert az igazi aranyos meglepetés is volt a tengerparti szimbolikus esküvő napján, mert még egy fényesen fekete motor is előkerítettek a tengerparti ceremónia-szervezők a fotózáshoz.

Andi és Viktor másoknak is teljes szívből ajánlják, és azt ígérték, hogy vissza fognak térni és hozzák majd magukkal a családot is, hogy megmutassák nekik is, közös életük tengerparti ceremóniájának aranyos helyszínét a Star Beach Rezidencia Resortot. Nézd meg videójukat, miért ajánlják teljes szívből.

Andi és Viktor őszinte véleménye, mit éreztek, mikor megérkeztek a tengerparti ceremóniájuk helyszínére miért ajánlják másoknak?

Miért ajánlja Andi és Viktor?

Fantasztikus egy hetet töltöttünk itt a nászutunk keretében és sikerült megkoronázni egy felejthetetlen fogadalomtétellel, amit az Andromeda Travel megszervezett nekünk. A ceremónia messze felülmúlta a mi számításainkat. Nagyon meghitt volt, bensőséges és nagyon tetszett nekünk. Csak ajánlani tudjuk mindenkinek, aki romantikus környezetben szeretné eltölteni a nászútját és tengerparti esküvőre vágyik. Csodaszép a helyszín. Kedvesek a házigazdák Éva és Janis. Nagyon szerettünk itt lenni.

utazasok-naszut

KAPCSOLD ÖSSZE A SZIMBOLIKUS ESKÜVŐT a léleksimogató Oltári Tengerparti Nászúttal. Az esküvőtök tervezésénél ez a kérdés is felmerül. Gyorsan és könnyedén szeretnétek eljutni a nászút helyszínére, és azért tengerpart is legyen. Egy biztos, itt tutti a legjobb kiszolgálást kapjátok: Görögországban a tengerparti strandhotelapartmanban, a Star Beach Rezidencia Resortban, ahol a kettesben töltött idő maradandó közös élményetekké válik.

» Megnézem, mert érdekel

* * *