OLTÁRI NÁSZÚT, mint a mesében

 

Hogyan és hol tudnátok eltölteni a
legemlékezetesebben a mézesheteket a nászút alatt?

naszut_makrygialos_gorogorszag_13_utazas

Nyilvánvalóan, az esküvőtök tervezésénél ez a kérdés is felmerül. Gyorsan és könnyedén szeretnétek eljutni a nászút helyszínére, és azért tengerpart is legyen. Van egy biztos pont, ahol tutti, hogy a legjobb kiszolgálást kapjátok. A görögországi tengerparti autentikus hangulatú Makrygialoson a kettesben töltött időtök maradandó közös élményetekké válik.

 naszut_gorogorszagban_andromeda-travel-utazas3e  naszut_makrygialos_gorogorszag_8e

„Életünk eddigi legjobb nyaralása lett a nászutunk. Mi az első házas napjainkat tölthettük el itt, rengeteg programmal tűzdelve, kedves barátokat ismertünk meg. A szívünk egy kis darabját itt hagyjuk Makrygialos!”

andromedatravel_utazas_vendegvelemenyek7Róbert és felesége Veronika

 

A szó szoros értelmében a legnagyobb odaadással tudtok egymással foglalkozni, mert valamennyi terhet leveszünk a vállatokról. Mindent megszervezünk épp úgy, ahogy elvárjátok. Abszolút garantáljuk a 100% elégedettséget.

naszut_makrygialos_gorogorszag_3

Bizonyára nem szeretnétek baklövést elkövetni a nászút szervezésénél?! Ezért bízzátok szakértőre a megszervezését, mert mi lelkiismeretesen segítünk abban, hogy

✓ pont azt a szállást kapjátok, amit kinéztek magatoknak és, ahol el tudtok vonulni, hogy együtt legyetek,
✓ pont tengerre néző legyen a szoba, mert egy nászút alatt elengedhetetlen, hogy már a felébredéstől kezdve lásd a társad kedves mosolyát, ahogy Rád és a kéklő végtelen tengerre néz,
✓ pont oly finom és választékos legyen az étkezés, mint azt szeretnétek,
✓ pont az ára is beleférjen a pénzkeretetekbe.

„Amikor hallottunk rólatok az esküvőnk előtt és megnéztük az oldalatokat az interneten, már tudtuk, hogy, ha hozzátok jövünk Makrygialosra nászútra, akkor biztosan nagyon jól fogjuk érezni magunkat. Amikor ideértünk, akkor viszont nagyon kellemesen meglepődtünk. Nem csak jól éreztük magunkat a nászutunkon, hanem csodálatos, felejthetetlen napokat töltöttünk itt. naszut1_200
Mintha a barátainkhoz érkeztünk volna. Nagyon szépen köszönjük a rengeteg kedvességet, figyelmességet és törődést, amit tőletek kaptunk, és amivel még tökéletesebbé varázsoltátok számunkra a nászutunkat! Reméljük, hogy a közeljövőben meg tudunk látogatni benneteket, és valamelyik házassági évfordulónkat is segítetek majd ilyen boldoggá tenni.
Addig is vigyázzatok magatokra és mindig maradjatok ilyen mosolygósak és kedvesek!”

Bettina és Gábor

Mi ismerjük azt a helyet, ahonnan örökre szóló élményekkel térhettek majd haza, és mikor már ünneplitek az aranylakodalmatokat, akkor is boldogan veszítek majd elő nézegetni az ott készült fényképeket.

  naszut_makrygialos_gorogorszag_6e   naszut_makrygialos_gorogorszag_2e   naszut_makrygialos_gorogorszag_10e

Sőt, még emlékeitekben lesznek azok a szép napok, amit ott töltöttetek. Ez a hely az autentikus tengerparti varázs, Makrygialos, Görögországban az Égei-tenger partján.

andromedatravel_naszut_1Valóban hercegnőnek érezhettem magam. Ifjú házasok szemével nézve Makrygialos a nyugalom és a pezsgő éjszakai élet lenyűgöző egyenlege. Köszönjük a nekünk nyújtott sok szeretetet, amit a szállásadóinktól kaptunk és a kitüntető figyelmet nászutunk szervezésénél az iroda munkatársaitól. Minden úgy zajlott, ahogy elvártuk. Sok puszi mindenkinek és bátran ajánljuk másoknak is!”

Judit, István

Egészen biztosan megnéznétek a fotógalériát! Kattintsatok a fényképezőgépre:

utazasok-fotok

Nézzétek csak, kiemeltük a 2 legnépszerűbb szállásunkat.
Melyikre voksoltok?

Tekintsétek meg most a harmonikus és barátságos szállásainkat a tündéri Makrygialoson. Válasszátok ki azt a szobát, amelyik a legjobban tetszik és mindenben megfelel számotokra.

Szeretnétek, hogy a szállásotok a tenger közvetlen szomszédságában legyen, és vágyakoztok arra, hogy a szobátok ablakából lássátok a felkelő nap aranyszínű pompáját a tenger felett? Álmodoztok, hogy kiültök összebújva az erkélyetekre és a felhallatszó andalító tengerzúgásra suttogjátok a szerelmes szavakat?

  • Akkor válasszátok a Star Beach Resort Rezidencia tengerpartra és tengerre néző szobáját!

Ez nagyon érdekel, továbbolvasunk » lássuk, mennyibe kerül »

Szeretnétek a tengerhez közel, fényűző élettérrel rendelkező előkelő luxus lakosztályt, melynek prémium méretű nappalijából hatalmas panoráma ablakokon keresztül csodálhatjátok meg a lenyugvó napsugarakat? Áhítoztok arra, hogy a nászutatokon legyen a fürdőszobátokban egy tágas sarokkád, ahol gyöngyöző habok simulnak hozzátok?

  • Akkor válasszátok a VangelisDias Hotelapartman tengerre néző Premier Orchidea Lakosztály!

Ez nagyon érdekel, továbbolvasunk » lássuk, mennyibe kerül »

 

szivecske_piros_h20 Meglepnétek egymást? Akkor kérjétek a Nászutas Afrodite Meglepetés szobabekészítést csupán 29.900,-Ft-ért, s a megérkezés napján a szobátok különleges miliőt árasztva fogad Benneteket.
Előregisztrációs áron csak: 19.900,-Ft!

 naszut_makrygialos_gorogorszag_7-165   naszut_makrygialos_gorogorszag_11

Élvezzétek a nászutatokat, éljetek úgy, mint a görög mitológiai istenek!

naszut_makrygialos_gorogorszag_4A maximális egymásra figyeléshez elengedhetetlen, hogy tudjátok, nem kell a főzőcskézésről gondoskodnotok magatoknak.

Rendeljetek félpanziós étkezést, mert több időtök marad egymásra, hogy kéz a kézben andalogjatok, összebújva hallgassátok a tenger lágy csobbanását, és a hétköznapok mindennapi teendőit bízzátok ránk.

 

————————————————————————————————–

Szeme-szája mosolyog párodnak a romantikus és különleges  ajándékon!

szivecske_piros_h20 Nászutas Filáki (Csók) csupán 59.900,-Ft-ért: érkezés napján virág és pezsgős köszöntés, bensőséges gyertyafényes “isteni” vacsora és görög finomságok falatkái. Előregisztrációs áron csak: 49.900,-Ft!

szivecske_piros_h20 Nászutas Pándá mázi (Mindig együtt) csupán 179.900,-Ft-ért: érkezés napján virágcsokor és pezsgős fogadtatás boldogságkapu alatt, meghitt gyertyafényes “isteni” vacsora és görög finomságok falatkái, 50 fotó DVD-n és 3 választott kép 15×20 cm méretben nyomtatva. Előregisztrációs áron csak: 169.900,-Ft!

„Itt voltunk nászúton, csodálatos volt Makrygialoson Görögországban. Nagyon szép hely, és az emberek is nagyon kedvesek. Jó lenne egyszer újra elmenni oda!”

Kata és férje

Nincs más dolgotok, mint kiválasztani azt a nászutas VIP csomagot, amelyik a legszimpatikusabb számotokra.
Nézzétek meg az összeset, kattintsatok a nagy piros szívre!
zoldnyil-le50

naszut_makrygialos_gorogorszag_14_utazas

 

naszut_gorogorszagban_andromeda-travel-utazas4

 

Hogyan juthattok el Ti is ebbe a földi paradicsomba? smiley_pirostelt_h20

repulo_piros_h50 Minél gyorsabban szeretnétek landolni? Akkor Nektek repülővel érdemes jönnötök! A repülőjegy végleges ára erősen függ az utazók létszámától, a bőröndök és utazótáskák számától, méretétől, a szezon alakulásától és a pillanatnyi foglaltságtól. Ezért, hogy a számotokra legmegfelelőbb legyen, ennek foglalását egyénileg tudjátok intézni. És mi segítünk a reptértől egyenesen a kiválasztott szállásig tartó transzfer utat megszervezni a megérkezés napján a reptértől a szállásig és a hazautazás napján egyenesen a szállástól a reptérig. A légitársaság járatai menetrend szerinti napokon repülnek Budapestről Thesszalonikibe és vissza.

Az út a reptértől a szállásig mindössze csak egy óra. Különleges alkalom a nászutatok, ezért ne érjétek be kevesebbel, igényeljétek a teljes exkluzivitást. Ha nem akartok magatok tekeregni a tikkasztó melegben, csomagokkal felrakodva, helyi tömegközlekedési lehetőségek után kutatva, akkor hozzatok egy okos döntést és vegyétek igénybe a “háztól-házig” (azaz reptértől szállásig és szállástól reptérig) transzfert.
Rendeljétek meg nyugodtan a profi reptéri transzferszolgáltatást, így még ezekhez az előnyökhöz is hozzájuttok, ami a Ti saját kényelmeteket szolgálja:
✓ A transzfer korlátlan alkalommal behajthat az indulási szintre, és ott maximum 1 órát várakozhat. Miért jó ez Nektek? Mert nem kell kapkodnotok, van idő a ki- és bepakolásra.
✓ A vendégeinket érkezéskor névtáblával fogadjuk a Thesszaloniki reptéren. Miben könnyíti meg ez az életeteket? Mert így kizárt, hogy elkeveredjetek a reptéri forgatagban, vagy netán rossz felé induljatok tovább.

car_piros_h50 Senkihez sem igazodva, a magatok tempójában szeretnétek jönni? Akkor pattanjatok be az autótokba, csak előtte csomagoljatok össze, az út mindössze kb. 10-12 óra.
Azonban érdemes részt vennetek a szervezett fakultatív programokon is, mert olyan ismeretekkel lesztek gazdagabbak, amit az útikönyvekből nem tudtok megszerezni, sőt, olyan helyeket is megismertek, ami eszetekbe sem jutna, hogy azt is megnézzétek, ha már ott vagytok.

busz_piros_h50 Kényelmesen, nem kapkodva, jó hangulatban szeretnétek utazni? Akkor gyertek velünk az Andromeda Travel buszjáratával. Ez önmagában is egy nagy móka, mert már a buszon ráhangolódhattok a görög feelingre. A buszon autentikus görög zenékkel és szívbűvölő mediterrán hangulattal várjuk Vendégeinket! Akik az Andromedás busszal utaznak, garantáljuk, hogy jobb lesz a kedvük, sőt még több ragyogó mosolyt csalunk az arcukra.
Voksoljatok bátran erre az utazási módra! Kiérkezéskor nem csupán az üdülőhelyig, hanem egészen a megrendelt szálláshelyetekig szállítunk a busszal és hazautazáskor ott is veszünk fel Benneteket, külön díj felszámítása nélkül.
A meghitt közös együttlét itt garantált, mert gondoljatok csak bele, milyen szívmelengető kiváltság az, amikor az utazás teljes ideje alatt összefonódva foghatjátok egymás kezét, bolondozhattok a szeretett kedves pillantását lesve, elpilledve nyugodtan a párotok vállára hajthatjátok fejeteket, hiszen nem kell vezetésre koncentrálni, s bőven jut időtök az egymásra figyelésre, hogy a nászutatok valóban csakis rólatok szóljon!

 naszut_makrygialos_gorogorszag_5 naszut_makrygialos_gorogorszag_9

.

zoldnyil-le50

Többet szeretnétek tudni? Tegyétek meg a következő lépést és hívjatok bennünket telefonon 30/6422922 vagy töltsétek ki ezt a rövid űrlapot és mi fogunk felhívni Benneteket, ezért valós telefonszámot írjatok be feltétlenül:

Neved, ahogy megszólíthatunk (kötelező)

E-mail címed (kötelező)
Működő e-mail címet adj meg, mert válaszolni fogunk!

Telefonszámod (kötelező)

Üzeneted (kötelező)
Üzenetedben feltétlen írd meg könnyedén, a nászútra vonatkozó elképzelésed, tervezett időpontját, mennyi személy (felnőtt, gyerek), utazás módját (busz, autó, repülő...), és egyéb közlendőd, amit fontosnak tartasz. Az ajánlat összekészítésénél személyre szabottan figyelembe vesszük az összes információt, amit ránk bíztál. Minél többet árulsz el az elvárásodról, annál konkrétabban tudunk egyedi kedvezményeket adni.

A gördülékenyebb ügyintézés végett, mindenkit felhívunk, hogy egyeztessünk.*
Telefonos visszahívásra azért van szükség, hogy egy kicsit megismerjünk, ugyanis szeretünk a vendégeinkkel személyes kapcsolatot kialakítani. Jelöld be mikor hívjunk fel!
11-13 óra között kérek telefonhívást13-15 óra között kérek telefonhívást15-17 óra között kérek telefonhívást17-18 óra között kérek telefonhívást

Jártál már Görögországban?*
Ha válaszod, igen, hol?
Igen, persze, imádomNem, még soha, idén jött el az ideje

Itt jártam már Görögországban*
Akárhány helyett felsorolhatsz!

Facebook közösségi oldalon elérhető vagy?*
Ha igen, hol és milyen névvel? Beírhatod a közvetlen linket is!

Hol hallottál, olvastál az Andromeda Travel Utazási Irodáról?*
Ha interneten, kérjük segítsd munkánkat és írd meg hol pontosan.

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot*
Elfogadom, igen

Hozzájárulok ahhoz, hogy az Andromeda Travel Utazási Iroda az e-mail címemre elektronikus hírlevelet, marketingcélú küldeményt küldjön.
Hozzájárulok, igen

Kérlek, az alábbi mezőbe írd be a lent látható ellenőrző kódot, mert a biztonság prioritás az Andromeda Travel Utazási Irodánál. MIKOR RÁKATTINTASZ A KÜLDÉSRE, UTÁNA CÉLSZERŰ AZONNAL MEGNÉZNED AZ EMAILEDET, MERT ODA ÉRKEZIK A VÁLASZUNK.

captcha

Nézd meg, hogy az adatvédelmi szabályzatot bepipáltad-e!

Igen, szeretnék itt tölteni a nászutat. Ezért küldjétek el nekem az árajánlatot.

A *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!
A jelentkezés után pár percen belül küldünk egy visszaigazoló e-mailt. A díjbekérő összekészítésénél személyre szabottan figyelembe vesszük az összes kérésed, amit ránk bíztál.

* * *

utazasok-szimbolikus-eskuvoSzeretet és megértés. Egymás iránti kölcsönös hűségetek, és rendíthetetlen érzelmi köteléketeknek a megerősítése felbecsülhetetlenül értékes megtiszteltetés. Személyre szólóan összeállítjuk igényed alapján, hogy a fogadalmi csillám ceremónia valóban olyanok legyenek, ami örökre szól. Keress minket, örömmel segítünk.

» Megnézem, mert érdekel

utazasok-eskuvo

Esküvő a tengerparton. Emlékszel gyermekkorod meséire? Hófehér paripán vágtat feléd a kedvesed, odaér Hozzád, aztán egy varázslatos kagylóhéjban megjelenik a jegygyűrűd. Segítünk megvalósítani, hogy a meseképek életre keljenek. Hogyan? Jelentkezz itt.

» Megnézem, mert érdekel

* * *