OLTÁRI MÉZESHETEK, mint a mesében

 

Ez nem egy sima tengerparti nyaralás. Az esküvő utáni mézeshetek körültekintést és figyelmet igényel. Ehhez kapsz itt segítséget a Görögország specialistától az Andromeda Travel által.

Bizonyára nem szeretnétek baklövést elkövetni a mézeshetek szervezésénél? Ezért bízzátok görögországi nászút szakértőre, mert az Andromeda Travel teljes körűen és lelkiismeretesen segít abban, hogy

✓ pont azt a szállást kapjátok, amit kinéztek magatoknak és, ahol el tudtok vonulni, hogy együtt legyetek,
✓ pont tengerre néző legyen a szoba, mert egy nászút alatt elengedhetetlen, hogy már a felébredéstől kezdve lásd a társad kedves mosolyát, ahogy Rád és a kéklő végtelen tengerre néz,
✓ pont oly harmonikus és diszkrét legyen, mint azt szeretnétek,
✓ és még az ára is beleférjen a pénzkeretbe, amit vállalni tudtok.

Van egy biztos pont, ahol tutti, hogy a legjobb kiszolgálást kapjátok. A Star Beach Rezidencia Resortban Görögországban az autentikus hangulatú Makrygialoson a kettesben töltött időtök maradandó közös élményetekké válik.

 naszut_gorogorszagban_andromeda-travel-utazas3e  naszut_makrygialos_gorogorszag_8e

Bettina és Gábor miért ajánlja nászútnak?

„Amikor hallottunk rólatok az esküvőnk előtt és megnéztük az oldalatokat az interneten, már tudtuk, hogy, ha hozzátok jövünk a Star Beach Rezidencia Resortba Makrygialosra nászútra, akkor biztosan nagyon jól fogjuk érezni magunkat. Amikor ideértünk, akkor viszont nagyon kellemesen meglepődtünk. Nem csak jól éreztük magunkat a nászutunkon, hanem csodálatos, felejthetetlen napokat töltöttünk itt. naszut1_200
Mintha a barátainkhoz érkeztünk volna. Nagyon szépen köszönjük a rengeteg kedvességet, figyelmességet és törődést, amit tőletek kaptunk, és amivel még tökéletesebbé varázsoltátok számunkra a nászutunkat! Reméljük, hogy a közeljövőben meg tudunk látogatni benneteket, és valamelyik házassági évfordulónkat is segítetek majd ilyen boldoggá tenni.
Addig is vigyázzatok magatokra és mindig maradjatok ilyen mosolygósak és kedvesek!”

Bettina és Gábor

A szó szoros értelmében a legnagyobb odaadással tudtok egymással foglalkozni, mert valamennyi terhet leveszünk a vállatokról. Épp úgy intézzük nektek, ahogy elvárjátok.

naszut_makrygialos_gorogorszag_3

Miért ajánlja Róbert és Veronika?

„Életünk eddigi legjobb nyaralása lett a nászutunk. Mi az első házas napjainkat tölthettük el itt, rengeteg programmal tűzdelve, kedves barátokat ismertünk meg. A szívünk egy kis darabját itt hagyjuk Makrygialos!”

andromedatravel_utazas_vendegvelemenyek7Róbert és felesége Veronika

Mi ismerjük azt a helyet, ahonnan örökre szóló élményekkel térhettek majd haza, és mikor már ünneplitek az aranylakodalmatokat, akkor is boldogan veszítek majd elő nézegetni az ott készült fényképeket.

  naszut_makrygialos_gorogorszag_6e   naszut_makrygialos_gorogorszag_2e   naszut_makrygialos_gorogorszag_10e

Sőt, még emlékeitekben lesznek azok a szép napok, amit ott töltöttetek. Ez a hely az autentikus tengerparti varázs, Makrygialos, Görögországban az Égei-tenger partján.

Milyen az ifjúházasok szemével és miért ajánlja Judit és István?

andromedatravel_naszut_1Valóban hercegnőnek érezhettem magam. Ifjú házasok szemével nézve Makrygialos a nyugalom és a pezsgő éjszakai élet lenyűgöző egyenlege. Köszönjük a nekünk nyújtott sok szeretetet, amit a szállásadóinktól kaptunk és a kitüntető figyelmet nászutunk szervezésénél az iroda munkatársaitól. Minden úgy zajlott, ahogy elvártuk. Sok puszi mindenkinek és bátran ajánljuk másoknak is!”

Judit, István

Egészen biztosan megnéznétek a fotógalériát! Kattintsatok a fényképezőgépre:

utazasok-fotok

szivecske_piros_h20 Meglepnétek egymást? Akkor kérjétek a Nászutas Afrodite Meglepetés szobabekészítést csupán 59.900,-Ft-ért, s a megérkezés napján a szobátok különleges miliőt árasztva fogad Benneteket.
Előregisztrációs áron csak: 49.900,-Ft!

 naszut_makrygialos_gorogorszag_7-165   naszut_makrygialos_gorogorszag_11

Szeme-szája mosolyog párodnak a romantikus és különleges  ajándékon!

szivecske_piros_h20 Nászutas Filáki (Csók) szobabekészítés csupán 89.900,-Ft-ért: érkezés napján virág és pezsgős köszöntés, bensőséges gyertyafényes “isteni” vacsora és görög finomságok falatkái. Előregisztrációs áron csak: 79.900,-Ft!

szivecske_piros_h20 Nászutas Pándá mázi (Mindig együtt) szobabekészítés csupán 229.900,-Ft-ért: érkezés napján virágcsokor és pezsgős fogadtatás boldogságkapu alatt, meghitt gyertyafényes “isteni” vacsora és görög finomságok falatkái, 50 fotó DVD-n és 3 választott kép 15×20 cm méretben nyomtatva. Előregisztrációs áron csak: 199.900,-Ft!

Nézzétek csak, kiemeltük a 2 legnépszerűbb szállásainkat.
Melyikre voksoltok?

Tekintsétek meg most a harmonikus és barátságos szállásainkat a tündéri Makrygialoson. Válasszátok ki azt a szobát, amelyik a legjobban tetszik és mindenben megfelel számotokra.

Abszolút tengerparti elhelyezés a Star Beach Rezidencia Resortban közvetlen tengerre és tengerpartra néző vízparti szállás bársonyhomokos stranddal.

A trendi elhelyezés a tenger közvetlen szomszédságában van, a bársonyhomokos strand mellett. A nászutas minőségi szobátok ágyából látjátok a felkelő nap aranyszínű pompáját. És a behallatszó andalító tengerzúgásra suttogjátok a szerelmes szavakat.

Ez a kívánság itt teljesül, válaszd a Star Beach Rezidencia Resort 4 csillagos színvonalát, kattints most.

VangelisDias Hotelapartman Premier Orchidea Junior apartman-lakosztály sétaközelségre a tengerparthoz.

tengerparthoz sétatávolságra lévő fényűző élettérrel rendelkező előkelően tágas apartman-lakosztály prémium méretű nappalijából hatalmas panoráma ablakokon keresztül csodálhatjátok meg a lenyugvó napsugarakat. Különleges prémium kivitelezés adott, mert a fürdőszobában egy tágas sarokkád van.

Ez a kívánság itt teljesül, válaszd a Premier Orchidea apartman-lakosztályt, kattints most. 

Élvezzétek a nászutatokat, éljetek úgy, mint a görög mitológiai istenek!

naszut_makrygialos_gorogorszag_4A maximális egymásra figyeléshez elengedhetetlen, hogy tudjátok, nem kell a főzőcskézésről gondoskodnotok magatoknak.

Rendeljetek szobát félpanziós étkezéssel, mert több időtök marad egymásra, hogy kéz a kézben andalogjatok, összebújva hallgassátok a tenger lágy csobbanását, és a hétköznapok mindennapi teendőit bízzátok ránk.

 

Kata és férje diszkréciót kért tőlünk, természetesen tiszteletben tartjuk és ezért nem szerepel a fotójuk.

„Itt voltunk nászúton a Star Beach Rezidencia Resortban Makrygialoson Görögországban.  Csodálatos napokat töltöttünk itt. Minden úgy volt, ahogy előzetesen ígértetek. Nagyon szép hely, és az emberek is rendkívül nagyon kedvesek. Jó lenne egyszer újra elmenni visszajönni hozzátok. Ajánljuk másoknak is, mert ennyi törődést és gondos figyelmességet sehol másutt nem kaptunk, mint tőletek.”

Kata és férje

Hogyan juthattok el Ti is ebbe a földi paradicsomba? smiley_pirostelt_h20

repulo_piros_h50

Minél gyorsabban szeretnétek landolni? Akkor Nektek repülővel érdemes jönnötök! A repülőjegy végleges ára erősen függ az utazók létszámától, a bőröndök és utazótáskák számától, méretétől, a szezon alakulásától és a pillanatnyi foglaltságtól. Ezért, hogy a számotokra legmegfelelőbb legyen, ennek foglalását egyénileg tudjátok intézni. És mi segítünk a reptértől egyenesen a kiválasztott szállásig tartó transzfer utat megszervezni a megérkezés napján a reptértől a szállásig és a hazautazás napján egyenesen a szállástól a reptérig. A légitársaság járatai menetrend szerinti napokon repülnek Budapestről Thesszalonikibe és vissza.

Az út a reptértől a szállásig mindössze csak egy óra. Különleges alkalom a nászutatok, ezért ne érjétek be kevesebbel, igényeljétek a teljes exkluzivitást. Ha nem akartok magatok tekeregni a tikkasztó melegben, csomagokkal felrakodva, helyi tömegközlekedési lehetőségek után kutatva, akkor hozzatok egy okos döntést és vegyétek igénybe a VIP “háztól-házig” (azaz reptértől szállásig és szállástól reptérig) transzfert. A repülőjegyet önmagatok vásároljátok egyenesben a légitársaságnál.

A görög szállást rendeljétek meg nyugodtan a profi reptéri transzferszolgáltatással, így még ezekhez az előnyökhöz is hozzájuttok, ami a Ti saját kényelmeteket szolgálja:
✓ A VIP transzfer korlátlan alkalommal behajthat az indulási szintre, és ott maximum 1 órát várakozhat. Miért jó ez Nektek? Mert nem kell kapkodnotok, van idő a ki- és bepakolásra.
✓ A VIP transzfer szolgáltatás része, hogy a vendégeinket érkezéskor névtáblával fogadjuk a Thesszaloniki reptéren. Miben könnyíti meg ez az életeteket? Mert így kizárt, hogy elkeveredjetek a reptéri forgatagban, vagy netán rossz felé induljatok tovább.

car_piros_h50

Senkihez sem igazodva, a magatok tempójában szeretnétek jönni? Akkor pattanjatok be az autótokba, csak előtte csomagoljatok össze, az út mindössze kb. 10-12 óra.
Azonban érdemes részt vennetek a szervezett fakultatív programokon is, mert olyan ismeretekkel lesztek gazdagabbak, amit az útikönyvekből nem tudtok megszerezni, sőt, olyan helyeket is megismertek, ami eszetekbe sem jutna, hogy azt is megnézzétek, ha már ott vagytok.

 naszut_makrygialos_gorogorszag_5 naszut_makrygialos_gorogorszag_9

Többet szeretnél tudni? Tedd meg a következő lépést és  töltsd ki ezt a rövid oldalt. Miután beérkezik, e-mailt írunk, ezért feltétlen valós e-mail címet és telefonszámot írjál be.

  A sikeres elküldéshez a *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!

  Teljes neved, és írd meg azt is, hogyan szólítsunk meg*

  E-mail címed*
  OLYAN E-MAILCÍMET ADJ MEG, AMIT BIZTOSAN HASZNÁLSZ (kivéve yahoo) ÉS MŰKÖDIK, MERT ODA VÁLASZOLUNK.

  Telefonszámod*
  Valós telefonszámot írj be kérlek!

  A gördülékenyebb ügyintézés végett felhívunk, hogy egyeztessünk.*
  Telefonos visszahívásra azért van szükség, hogy egy kicsit megismerjünk, ugyanis szeretünk a vendégeinkkel személyes kapcsolatot kialakítani. Jelöld be, mikor hívjunk fel!
  11-13 óra között kérek telefonhívást13-15 óra között kérek telefonhívást15-17 óra között kérek telefonhívástCsak akkor kérek telefonhívást, ha 1 napon belül nem válaszolok az e-mailre

  Üzeneted*
  Üzenetedben feltétlen írd meg könnyedén, a nászútra vonatkozó elképzelésed, tervezett időpontját, mennyi személy (felnőtt, gyerek), utazás módját (busz, autó...), és egyéb közlendőd, amit fontosnak tartasz. Az ajánlat összekészítésénél személyre szabottan figyelembe vesszük az összes információt, amit ránk bíztál. Minél többet árulsz el az elvárásodról, annál konkrétabban tudunk egyedi kedvezményeket adni.

  Milyen eszközön megnyitva töltöd ezt a formot?*
  Kérjük bejelölni, mert ezzel segíted a munkánkat. Köszönjük!
  Ha van asztali számítógéped vagy laptopod, praktikusabb azon megnyitva kitölteni, mert a nagyobb kijelzőn könnyebb és átláthatóbb.

  Asztali számítógépOkostelefonTabletLaptop

  Jártál már Görögországban?*
  Ha válaszod, igen, hol?
  Igen, persze, imádomNem, még soha, idén jött el az ideje

  Itt jártam már Görögországban*
  Akárhány helyet felsorolhatsz!

  Facebook közösségi oldalon elérhető vagy?*
  Ha igen, hol és milyen névvel? Beírhatod a közvetlen linket is!

  Hol hallottál, olvastál az Andromeda Travelről?*
  Ha interneten, kérjük segítsd munkánkat és írd meg hol pontosan.

  Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot*
  Elfogadom, igen

  Hozzájárulok ahhoz, hogy az Andromeda Travel az e-mail címemre elektronikus hírlevelet, marketingcélú küldeményt küldjön.
  Hozzájárulok, igen

  Kérlek, az alábbi mezőbe írd be a lent látható ellenőrző kódot, mert a biztonság prioritás az Andromeda Travelnél. MIKOR RÁKATTINTASZ A KÜLDÉSRE, UTÁNA CÉLSZERŰ AZONNAL MEGNÉZNED AZ E-MAILEDET, MERT ODA ÉRKEZIK A VÁLASZUNK.

  captcha

  Nézd meg, hogy az adatvédelmi szabályzatot bepipáltad-e!

  Igen, szeretnénk itt tölteni a mézeshetet (mézesheteket), ezért kérem a kapcsolatfelvételt a további egyeztetéshez.

  A *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!
  A jelentkezés után pár percen belül küldünk egy visszaigazoló e-mailt. A díjbekérő összekészítésénél személyre szabottan figyelembe vesszük az összes kérésed, amit ránk bíztál.

  * * *

  utazasok-szimbolikus-eskuvoSzeretet és megértés. Egymás iránti kölcsönös hűségetek, és rendíthetetlen érzelmi köteléketeknek a megerősítése felbecsülhetetlenül értékes megtiszteltetés. Személyre szólóan összeállítjuk igényed alapján, hogy a fogadalmi csillám ceremónia valóban olyanok legyenek, ami örökre szól. Keress minket és Tengerparti Ceremónia specialistánk örömmel segít az ÁlomSzép Szimbolikus Tengerparti Esküvővel kapcsolatban is. Jelentkezz, érdeklődés itt.

  » Megnézem, mert érdekel

  utazasok-eskuvo

  Varázslatos Tengerparti Esküvő teljesen igazi és itthon honosításra alkalmas. Emlékszel gyermekkorod meséire? Hófehér paripán vágtat feléd a kedvesed, odaér Hozzád, aztán egy varázslatos kagylóhéjban megjelenik a jegygyűrűd. Tengerparti Esküvő specialistánk segít megvalósítani, hogy a meseképek életre keljenek. Hogyan? Jelentkezz, érdeklődés itt.

  » Megnézem, mert érdekel

  * * *