Tengerparti Szimbolikus Esküvő Görögországban Makrygialoson a Star Beach Rezidencia Resort bársonyhomokos partján.

 

TENGERPARTI TERMÉSZETKÖZELI KÖRNYEZETBEN A STAR BEACH REZIDENCIA RESORTBAN, MESESZERŰ ÉKSZERDOBOZKA, AHOL AZ ÁLMAID VALÓRA VÁLNAK.

párkapcsolat megerősítő andromeda travel

SZERETET ÉS MEGÉRTÉS.

Egymás iránti kölcsönös hűségetek szent fogadalmának felbecsülhetetlen megerősítése.

Tengerparti Szimbolikus Esküvő vagy Tengerparti Fogadalmi Ceremónia a bársonyhomokos tengerparton.

Miért mi? mert harmonikusan tudunk segíteni, hogy valóban életteli legyen a megvalósítás. Teljes mértékben tapasztalat alapján, konkrétumokkal a háttérben.

A külföldön kötött szimbolikus esküvő hallatán legtöbb jegyespárnak a bársonyosan puha homokkal borított tündöklő tengerparti kép jelenik meg lelki szemei előtt.

DSCN4817

Most hunyd be a szemed! És képzeld el, hogy itt nézel párod szemébe, hátatok mögött közben lágy hullámok sejtelmes morajjal nyaldossák a fövenyt.

A feldíszített boldogságkapu felé indultok kéz a kézben. Szeretet és megértés. Hűség és bizalom.

szimbolikus_eskuvo_gorogorszag_makrygialos_andromedatravel_utazasi_iroda_2

Tengerparti szimbolikus esküvőt álmodott magának ez a jegyespár. Eldöntötték ezt már, mikor találkoztak, hogy mezítláb a bársonyhomokos tengerparton fognak egymásnak fogadalmat tenni.

DSCN4688

És, hogy lett az álomból valóság? Megtaláltak minket, az Andromeda Travel Utazási Irodát. Miután Magyarországon összeházasodtak, elutaztak ide hozzánk a Star Beachbe Makrygialosra, hogy a tengerparton megerősítsék fogadalmukat.

DSCN4777

Az augusztusban egészen sokáig tart a nap melege, ezért este 20 órára volt kitűzve a ceremónia.

Így augusztus elején különös varázsa van a holdnak, mert ezüstös fénye beragyogja a tengert.

szimbolikus_eskuvo_gorogorszag_makrygialos_andromedatravel_utazasi_iroda_6

Aztán augusztus derekán meg aranyló narancsban tündököl. Évi és Tomi a hatalmas Égei-tenger mellett fogadtak esküt egymásnak. A telihold égisze alatt mezítláb sétáltak a kellemes homokban.

Köszönjük, hogy részesei lehettünk az életetek eme meseszép idejének. A tengernél a különlegesen idilli ceremóniát az alpolgármester vezette.

DSCN4772

Ha Te szeretnél szuper tengerparti esküvőt vagy meghitt és bensőséges tengerparti fogadalmi ceremóniát Görögországban Makrygialoson itt nálunk, írj e-mailt az Andromeda Travel Utazási Irodának.

szimbolikus_eskuvo_gorogorszag_makrygialos_andromedatravel_utazasi_iroda_5“Tengerparti szimbolikus szertartást szerettünk volna már a kezdetek óta. Tökéletesen megvalósítottátok számunkra, mert egyszerre volt bensőséges, meghitt és érdekes kulturális élmény. A bársonyhomokos tengerparton lévő ceremónia itt Makrygialoson olyan romantikus volt, mint, amit megálmodtunk.  Köszönet érte. Még az unokáinknak is mesélni fogjuk. Teljesen meghatódtunk a gondoskodásról és a figyelmességről. Szívből ajánljuk az Andromeda Travel Utazási Irodát másoknak is.”

Évi és Tomi

Kihez tudsz fordulni a Tengerparti Szimbolikus Esküvő a helyszínen Makrygialoson Görögországban? Janisz és Évi várnak nagyon nagy szeretettel.

szimbolikus_eskuvo_gorogorszag_makrygialos_andromedatravel_utazasi_iroda_4

Mit is hallottunk vendégeinktől? ki miért kérte a szimbolikus esküvő ceremóniát a tengerparton Görögországban:

❤ Sok éve élünk már együtt és bár nekünk nem fontos, hogy legyen hivatalos papír róla, de most mindenképp úgy érezzük, itt az idő kőbe vésni a szerelmünket. És persze, hogy legyen mit mesélni az unokáknak.

❤ Most kötöttünk itthon hivatalos házasságot. A nászutunkon nagyon szeretnénk egy szuper szimbolikus esküvőt görögországi tradicionális elemekkel a tengerparton. Erről semmiképp sem mondunk le.

❤ Szép kort értünk meg együtt jóban-rosszban, és megünnepelnénk egy különleges helyszínen ezt a példaértékű legyőzhetetlen szeretetet, ami az évek múlásával szilárdan elmélyült.

❤ Jelentős (kerek 10 vagy akár 50 éves) évfordulónk közeledik, amit méltó jubileumi ünnepléssel szeretnénk megkoronázni. Ráadásul exkluzív ajándéknak szánom a páromnak és nincs ötletem, mit és hogyan szervezzek meg.

❤ Költségkímélő megoldást keresünk, nem tervezünk nagy felhajtást. A lényeg, hogy nem akarunk rengeteg időt, pénzt és energiát ráfordítani az komplett ügyintézésre, a hivatalos papírok beszerzésére stb…

Kedves Jegyespár! Mondhatunk, amit akarunk. De a legfontosabb, mit mond Róbert és Veronika?

andromedatravel_utazas_vendegvelemenyek7

„Életünk eddigi legjobb nyaralása lett a nászutunk. Mi az első házas napjainkat tölthettük el itt, rengeteg programmal tűzdelve, kedves barátokat ismertünk meg. A szívünk egy kis darabját itt hagyjuk Makrygialos!”

Róbert és felesége Veronika

 

A tengerparti üdülőhely nagyszerű választás Görögországban, mert Makrygialos magában hordoz egy csipetnyit mindenből, ami kell egy különleges naphoz. Fenomenális tájakat és helyi ízeket, hagyományokat, aranyszínű homokos strandokat és eldugott öblöket, megható vendégszeretetet és maximális kiszolgálást, aranyos embereket.

utazasok-fotok

Sok munkát és energiát fektetünk valamennyi szolgáltatásunk megszervezésébe, így ki merünk állni mellette. Mi  vagyunk az elsők jelenleg Magyarországon – ami tudomásunk szerint egyedülálló:  csak az Andromeda Travel Utazási Iroda vállal minden általa szervezett utazásra, szolgáltatásra 100%-os elégedettségi garanciát.

E garanciánk a védjegyünk, hogy csak azon megbízásokat vállaljuk el, amivel ennek tudatában tudjuk szolgálni a Vendégeinket harmonikusan.
Miért fontos ez? mert amit megrendeltek tőlünk, a legapróbb részletekig kidolgozott és állandóan ellenőrzött, legmagasabb minőségű.

Tanácstalanul bámultok egymásra, mert össze-vissza kavarog megannyi gondolat a fejetekben?

Ilyenkor kell egy megbízható és barátságos Tengerparti Szimbolikus Esküvő Szakértő, aki nemcsak elméletből tudja, hanem

checkboxaki azonnal felfogja és megérti, mi is a Ti szívetek vágya;
checkboxaki láthatóvá tudja tenni a láthatatlant, ahogyan megálmodtátok;
checkboxaki szeretetteljesen segít eligazodni és a helyes útra terelni benneteket a külföldi ceremónia ügyintézésének dimbes-dombos útvesztőjében;
checkboxaki teketóriázás nélkül őszintén megmondja, vajon pont Nektek kedvez ez a lehetőség vagy sem;
checkboxaki képes életszerű érvekkel alátámasztani, miért hoztok jó döntést, ha az egyik vagy a másik ajánlatot választjátok.

fogadalom-gorogorszag-andromeda-travel-utazas1

Pontos kalkulációs ajánlattételhez kérjük írjátok meg, konkrétan mire gondoltatok, és milyen szolgáltatásokat szeretnétek igénybe venni. Bizalmasan kezeljük.

Összeállítottunk három csinos fogadalmi csomagot, hogy könnyebben el tudjátok dönteni, melyik a leginkább testhez álló számotokra.

A legértékesebb “SMARAGD” Fogadalmi Csomag megrendelése esetén ezzel a luxus kiváltsággal is megajándékozunk: az ünnepélyes fogadalmi szertartással mintegy bevezetnek Benneteket a görög társadalomba, jelképesen befogadást nyertek a görög közösségbe.

fogadalom-gorogorszag-andromeda-travel-utazas6-ss

Természetesen nyitottak vagyunk az ezektől eltérő egyéni igények megvalósítására is. Nincs más dolgotok ebben az esetben, minthogy  felvázoljátok nekünk az elvárásaitokat, mi pedig aszerint készítjük el Nektek. Ilyen egyszerű.

Teljes körű, személyre szabott árajánlathoz az igények feltüntetésével nyugodt szívvel lépjetek kapcsolatba utazási irodánkkal.

 * * * * * * *

FONTOS jótanácsok!
– A Fogadalmi Csomagok nem tartalmaznak hivatalos esküvői szertartást. Ha HIVATALOS görög esküvői házasságkötést szeretnétek, akkor kattintsatok ide »»» Van szakértői megoldás
– Utazási Irodánk fogadalom szervezését csakis szállásfoglalással együtt intézi. Ez azért jó Nektek, mert így flottul egy kézben van tartva A-tól Z-ig az összes szolgáltatás, és mindent 1 helyen közvetlenül a programgazdától tudtok megrendelni, kockázat nélkül.
– Ünnepélyes fogadalmi ruházatról, és az igényetek szerinti egyéb kellékekről (jegygyűrű, stb.) gondoskodjatok, ne feledjétek beszerezni és magatokkal vinni.

 * * * * * * *

 

ajandek-piros2

Garantált AJÁNDÉK Nektek az Andromeda Travel Utazási Irodától*:

Ti mondjátok meg, melyiket kéritek.

Legyen a

ceremónia napján boldogságkapu a helyszínen
vagy a
megérkezéskor virágszirmos ágydíszítés a szobátokban

*A legkésőbb 120 nappal az esemény előtti beérkezett megrendelésekhez érvényesíthető.

fogadalom-gorogorszag-andromeda-travel-utazas3

Hogy tudod megírni elképzeléseiteket, hogy milyen tengerparti hivatalos esküvőt vagy milyen tengerparti szimbolikus esküvőt szeretnétek?

e-mail: andromedatravelutazas@gmail.comstoptablas_no_h120
vagy
üzenetben a Facebook elérhetőségen
vagy
hívjatok mobilon munkaidőben a 00-36-30-6422922 számon.

 

A lényeg, hogy megtaláljuk, fenntartsuk, és erősítsük azt a bizalmi és szeretettel átitatott köteléket, amellyel teljesebbé tehetjük földi életünket.

fogadalom-gorogorszag-andromeda-travel-utazas2 fogadalom-gorogorszag-andromeda-travel-utazas12

HA HIVATALOS TENGERPARTI ESKÜVŐ AZ ÁLMOD, KATTINTS IDE ÉS NÉZD MEG ITT.

utazasok-eskuvo

Varázslatos Tengerparti Esküvő Görögországban a Star Beach Rezidencia Resortban. Emlékszel gyermekkorod meséire? Hófehér paripán vágtat feléd a kedvesed, odaér Hozzád, aztán egy varázslatos kagylóhéjban megjelenik a jegygyűrűd. Segítünk megvalósítani, hogy a meseképek életre keljenek. Hogyan? Jelentkezz itt.

» Megnézem, mert érdekel

* * *

A sikeres árajánlatkéréshez a *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!

Miután elolvastad az egész oldalt és megnézted az árakat, MINDEN MEZŐT TÖLTSÉL KI! mert csak akkor fogod tudni elküldeni az árajánlatkérést.

Teljes neved, és írd meg azt is, hogyan szólítsunk meg*

E-mail címed*
OLYAN E-MAILCÍMET ADJ MEG, AMIT BIZTOSAN HASZNÁLSZ ÉS MŰKÖDIK, MERT ODA VÁLASZOLUNK AZONNAL AZ ELŐZETES ÁRAJÁNLAT KÉRÉSED ELKÜLDÉSE UTÁN.

Telefonszámod*
Valós telefonszámot írj be kérlek!

Melyik fogadalmi csomag nyerte el a tetszéseteket? (kötelező)
Ezen tudtok később módosítani, ha netán menet közben meggondolnátok magatokat.

Üzeneted (kötelező)
Üzenetedben feltétlen írd meg könnyedén, a Tengerparti Szimbolikus Esküvő Szertartásra vonatkozó elképzelésed, tervezett időpontját, mennyi személy (felnőtt, gyerek) kísér el Téged és párod, és egyéb közlendőd, amit fontosnak tartasz. Az ajánlat összekészítésénél személyre szabottan figyelembe vesszük az összes információt, amit ránk bíztál. Minél többet árulsz el az elvárásodról, annál konkrétabban tudunk egyedi kedvezményeket adni.

A gördülékenyebb ügyintézés végett, ha kéred, felhívunk, hogy egyeztessünk.*
Telefonos visszahívásra azért van szükség, hogy egy kicsit megismerjünk, ugyanis szeretünk a vendégeinkkel személyes kapcsolatot kialakítani. Jelöld be mikor hívjunk fel!
13-15 óra között kérek telefonhívást15-17 óra között kérek telefonhívást17-18 óra között kérek telefonhívástnem kérem a telefonhívást

Facebook közösségi oldalon elérhető vagy?*
Ha igen, hol és milyen névvel? Beírhatod a közvetlen linket is!

Hol hallottál, olvastál az Andromeda Travel Utazási Irodáról?*
Ha interneten, kérjük segítsd munkánkat és írd meg hol pontosan.

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot
Elfogadom, igen

Hozzájárulok ahhoz, hogy az Andromeda Travel Utazási Iroda az e-mail címemre elektronikus hírlevelet, marketingcélú küldeményt küldjön.
Hozzájárulok, igen

Feltétlen nézd meg, hogy MINDEN MEZŐT KITÖLTÖTTÉL-E! mert csak akkor fogod tudni elküldeni az árajánlatkérést. Azt is figyeld, hogy az adatvédelmi szabályzatot bepipáltad-e!

Mit tegyél, miután kérted az árajánlatot? Irány az e-mailfiókod és nyisd meg a leveled.

Kérlek, az alábbi mezőbe írd be a lent látható ellenőrző kódot, mert a biztonság prioritás az Andromeda Travel Utazási Irodánál.
MIKOR RÁKATTINTASZ A KÜLDÉSRE, UTÁNA CÉLSZERŰ AZONNAL MEGNÉZNED AZ EMAILEDET, MERT ODA ÉRKEZIK A VÁLASZUNK.

captcha

Kérlek, az alábbi mezőt mindenképp jelöld be.


Az igénybevételének feltételeit elolvastam és az árakat is megnéztem. Amikor olvastam, nagyjából én is összeadtam, de szeretném pontosítani, hogy jól adtam-e össze.

Igen, szeretném itt a Tengerparti Szimbolikus Esküvőt a Star Beach Rezidencia Resortban Görögországban Ezért feltétlen várom válaszotokat.

A *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!
A jelentkezés után pár percen belül küldünk egy visszaigazoló e-mailt. A díjbekérő összekészítésénél személyre szabottan figyelembe vesszük az összes kérésed, amit ránk bíztál.

* * *

utazasok-naszut

KAPCSOLD ÖSSZE A SZIMBOLIKUS ESKÜVŐT a léleksimogató Oltári Tengerparti Nászúttal. Az esküvőtök tervezésénél ez a kérdés is felmerül. Gyorsan és könnyedén szeretnétek eljutni a nászút helyszínére, és azért tengerpart is legyen. Egy biztos, itt tutti a legjobb kiszolgálást kapjátok: Görögországban a tengerparti strandhotelapartmanban, a Star Beach Rezidencia Resortban, ahol a kettesben töltött idő maradandó közös élményetekké válik.

» Megnézem, mert érdekel