ÁlomSzép Tengerparti Szimbolikus Esküvő, Fogadalmi Jelképes Szertartás, Házastársi Megerősítő Szertartás Házasság Megújító Ceremóniával a bársonyhomokos tengerparton Görögországban a Star Beach Resortban

párkapcsolat megerősítő andromeda travel

SZERETET ÉS MEGÉRTÉS. Egymás iránti kölcsönös hűségetek szent fogadalmának felbecsülhetetlen megerősítése.

Kihagyhatatlan megnyilvánulás a szerelmednek, barátságodnak, szeretetednek, tiszteletednek jele, hogy jóban-rosszban kitartasz ÉLETED PÁRJA, a társad mellett. VÁLTOZATLANUL AKAROD TOVÁBB. Válassz ezek közül és nézzetek egymás csillogó szemébe nézve a tengerparton újra kimondva az Igent:

 • ÁlomSzép Tengerparti Szimbolikus Esküvő
 • Mesésen Gyönyörű Tengerparti Fogadalmi Ünnepélyes Szertartás
 • AranyTiara Tengerparti Házassági Évforduló Ceremónia
 • EzüstVarázs Tengerparti Ezüst Lakodalom, Arany lakodalom
 • ÉdesFény Tengerparti Fogadalmi Ceremónia
 • BűvösAngyal Tengerparti Koktél Szerenád
 • Varázslatos Tengerparti Hivatalos Esküvő

A ceremóniára való utazás, több, mint egy sima utazás. Első számú tengerparti esküvőszervező specialistaként is itt otthon vagyunk, ezért vállaljuk ezen a természetközeli üdülőhelyen, Makrygialoson Görögországban a Star Beach Resortban a tengerparton.

A tengerparti  ceremónia helyszínre, amikor megérkezel, magyar nyelven is beszélő szakértői asszisztencia fogad szeretettel. Lehetetlen nincs számára, mindenben a segítségedre lesz.

Megbízásokat belföldről és külföldről is vállal az Andromeda Travel Utazási Iroda ezekkel kapcsolatban: Utazásszervezés • Esküvőszervezés • Rendezvényszervezés.

Miért ajánlja Andi és Viktor?

Fantasztikus egy hetet töltöttünk itt a nászutunk keretében és sikerült megkoronázni egy felejthetetlen fogadalomtétellel, amit az Andromeda Travel megszervezett nekünk. A ceremónia messze felülmúlta a mi számításainkat. Nagyon meghitt volt, bensőséges és nagyon tetszett nekünk. Csak ajánlani tudjuk mindenkinek, aki romantikus környezetben szeretné eltölteni a nászútját és tengerparti esküvőre vágyik. Csodaszép a helyszín. Kedvesek a házigazdák Éva és Janis. Nagyon szerettünk itt lenni.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Andi és Viktor őszinte véleménye, mit éreztek, mikor megérkeztek a tengerparti ceremóniájuk helyszínére miért ajánlják másoknak?

Mit tudunk mi harmonikusan segíteni, hogy valóban életteli legyen a megvalósítás?

Fontos, hogy helyezkedj el kényelmesen és olvasd végig ezt az oldalt, mielőtt belevágsz.

Abban tudunk segíteni, hogy a tengerparti szimbolikus esküvőt és tengerparti fogadalmi ceremóniát gördülékenyen lebonyolítjuk Görögországban az autentikus hangulatú tengerparti üdülőhelyen Makrygialoson a Star Beach Resort bársonyhomokos tengerpartján.

Ez egy jelképes tengerparti esküvő, ahol emléklapot kap a pár a fogadalmi ceremóniáról (Szimbolikus Ceremónia Szett függvényében).

Itt nálunk az Andromeda Travel Utazási Irodánál van magyar nyelvi profi  felkaroló asszisztenciád és nélkülözhetetlen szakértői tippeket is egyeztet veled. Például, milyen legyen a boldogságkapu és a tengerparti dekoráció, hogy milyen színű virágszirom illik a ruhádhoz és mekkora  ünnepi dísztorta szükséges, a zenei kíséret a ceremónia előtt és után, és még van sok ezer apró részlet, amire nem is gondolsz most. Mindenre odafigyelünk, hogy ez a nap örökre a szívetek fénye legyen.

Egymás iránti kölcsönös hűségetek szent fogadalmának, és rendíthetetlen érzelmi köteléketeknek a megerősítése felbecsülhetetlenül értékes megerősítése.

Mindenre odafigyelünk, hogy ez a nap örökre a szívetek fénye legyen.

fogadalom-gorogorszag-andromeda-travel-utazas

Kiknek jó ez a tengerparti szimbolikus esküvő:

 • akik már házasságot kötöttek és gyönyörű tengerparti esküvő az álmuk,
 • akik még nem házasodtak össze valamilyen oknál fogva, de szeretnék átélni annak minden pillanatát.

Szeretet és megértés. Hűség és bizalom. A külföldi ünnepélyes fogadalomtétel hallatán legtöbbször kapásból egy pálmafákkal ékesített, selymesen puha homokkal borított és színes virágszirmokkal tarkított tengerparti kép jelenik meg lelki szemeitek előtt.

Lassan pásztázza tekintetetek a kék számtalan árnyalatában tündöklő tengert. Közben lágy hullámok sejtelmes morajjal nyaldossák a fövenyt. A feldíszített boldogságkapu felé indultok kéz a kézben. És épp megcsillan rajta a napfény, hogy megpecsételjétek szerelmeteket és örök fogadalmat vagy végeláthatatlan hűséget esküdjetek egymásnak a görög istenek színe előtt… A kifinomult pillanat meglepően romantikus és csillogó. Bensőséges és meghitt, mert a tengerparti ceremónia, mint egy csipetnyi varázslat az életben, boldoggá tesz.

“Tengerparti szimbolikus szertartást szerettünk volna már a kezdetek óta. Tökéletesen megvalósítottátok számunkra, mert egyszerre volt bensőséges, meghitt és érdekes kulturális élmény. A bársonyhomokos tengerparton lévő ceremónia itt Makrygialoson olyan romantikus volt, mint, amit megálmodtunk.  Köszönet érte. Még az unokáinknak is mesélni fogjuk. Teljesen meghatódtunk a gondoskodásról és a figyelmességről. Szívből ajánljuk az Andromeda Travel Utazási Irodát másoknak is.

Évi és Tomi

 

“Régóta tervezgettük már, hogy a hivatalos esküvőnket megkoronázzuk egy szimbolikus tengerparti esküvővel. Ehhez a Zafír Stílus Szimbolikus Ceremónia Szettet választottuk. Tökéletesen volt minden megszervezve. Rengeteg segítséget kaptunk Évitől, kézzel fogható tanácsait megfogadva, minden úgy sikerült, ahogy álmainkban láttuk. Őt és családját örökre a szívünkbe zártuk, mert mély és önzetlen szeretetről tettek tanúbizonyságot. Ők is olyan őszinte szívvel fogadtak minket, amilyen bizalommal mi fordultunk feléjük.

Egy hálás pár

A pár diszkréciót kért tőlünk, természetesen tiszteletben tartjuk és ezért nem szerepel sem a nevük, sem a személyük.

❤ Sok éve élünk már együtt és bár nekünk nem fontos, hogy legyen hivatalos papír róla, de most mindenképp úgy érezzük, itt az idő kőbe vésni a szerelmünket. És persze, hogy legyen mit mesélni az unokáknak.

❤ Itthon kötünk/kötöttünk hivatalos házasságot, de szuper lenne számunkra egy ünnepélyes szertartás görög tradicionális elemekkel tűzdelve. Erről semmiképp sem mondunk le.

❤ Szép kort értünk meg együtt jóban-rosszban, és megünnepelnénk egy különleges helyszínen ezt a példaértékű legyőzhetetlen szeretetet, ami az évek múlásával szilárdan elmélyült.

❤ Jelentős (kerek 10 vagy akár 50 éves) évfordulónk közeledik, amit méltó jubileumi ünnepléssel szeretnénk megkoronázni. Ráadásul exkluzív ajándéknak szánom a páromnak és nincs ötletem, mit és hogyan szervezzek meg.

❤ Költségkímélő megoldást keresünk, nem tervezünk nagy felhajtást. A lényeg, hogy nem akarunk rengeteg időt, pénzt és energiát ráfordítani az komplett ügyintézésre, a hivatalos papírok, ilyen pecsét olyan engedély beszerzésére, fordíttatásra, stb…

❤ Határozott elképzeléseink vannak, és összekötnénk a kellemeset a hasznossal: nyaralás+fogadalom+nászút egyben.  Nem csak mi ketten vennénk részt a ceremónián, hanem osztoznak örömünkben a családtagok és a legjobb barátok is.

❤ Túl egy különösen nehéz és válságos időszakon, úgy döntöttünk, hogy meg kívánjuk újítani fogadalmunkat egymásnak, ami újult erővel, elégedettséggel és hatalmas boldogsággal vértez fel minket és visz tovább az életben.

fogadalom-gorogorszag-andromeda-travel-utazas10

Tanácstalan vagy, mert fogalmad sincs, hogyan csináld? Ez nem a Te hibád. Mert a kapcsolat megerősítését nem tanítják az iskolában. Ha eldöntötted, hogy Te is szeretnéd sikeresen különleges módon megerősíteni a párkapcsolatod »»» Kezdd itt az utad, és kérd be személyre szóló Ünnepélyes Fogadalom Kapcsolat Megerősítő Ceremóniádat.

Mit mond Róbert és Veronika?

andromedatravel_utazas_vendegvelemenyek7

Életünk eddigi legjobb nyaralása lett a nászutunk. Mi az első házas napjainkat tölthettük el itt, rengeteg programmal tűzdelve, kedves barátokat ismertünk meg. A szívünk egy kis darabját itt hagyjuk Makrygialos!

Róbert és felesége Veronika

Általános szabály, hogy a legnehezebb része a szervezésnek, egy különleges esemény helyének a kiválasztása és hogy melyik cégre bízzuk a kivitelezést.

A tengerparti üdülőhely nagyszerű választás Görögországban, mert MAKRYGIALOS magában hordoz egy csipetnyit mindenből, ami kell egy különleges naphoz. Fenomenális tájakat és helyi ízeket, hagyományokat, aranyszínű homokos strandokat és eldugott öblöket, megható vendégszeretetet és maximális kiszolgálást, aranyos embereket.

Sok munkát és energiát fektetünk valamennyi szolgáltatásunk megszervezésébe, így ki merünk állni mellette. Mi  vagyunk az elsők jelenleg Magyarországon – ami tudomásunk szerint egyedülálló:  szakértői 100 %-os teljesítést nyújtunk az általunk vállalt szolgáltatásokra.

E garanciánk a védjegyünk, hogy csak azon megbízásokat vállaljuk el, amivel ennek tudatában tudjuk szolgálni a Vendégeinket harmonikusan.
Miért fontos ez? mert amit megrendeltek tőlünk, a legapróbb részletekig kidolgozott és állandóan ellenőrzött, legmagasabb minőségű.

fogadalom-gorogorszag-andromeda-travel-utazas11

Két kérdés azonban már rögtön, a tervezés legelső fázisában felmerül:

1. Hivatalos házasságkötési rituáléra vagy szimbolikus esküvőre, fogadalmi ceremóniára vágytok?fogadalom-gorogorszag-andromeda-travel-utazas9

2. Hol legyen a számotokra tökéletes helyszín?

Amennyiben az első kérdésre az a válaszotok, hogy:
Mi egy olyan nem hétköznapi “tengerparton mezítláb sétálós” szerelmi  fogadalomtételre, szimbolikus szertartásra vágyunk, ami nem minősül hivatalos esküvőnek, mégis ünnepélyes.

ÉS

Ha a második kérdésre az a válaszotok, hogy:
Számunkra a tökéletes helyszín ehhez, hogy nagy álmunk váljon valóra, egy gyönyörűséges homokos tengerpart, ahová nem tart sokáig elutazni…mi például Görögországra gondoltunk.

VAGY

Netán kétségeitek vannak, hogy egyáltalán merjetek-e belevágni, megéri-e Nektek?
Valójában fogalmatok sincs (vagy csak kevéske és hiányos), hogyan kezdjetek neki és miképp zajlik ez az egész procedúra?
Tanácstalanul bámultok egymásra, mert össze-vissza kavarog megannyi gondolat a fejetekben?

fogadalom-gorogorszag-andromeda-travel-utazas8

Ilyenkor kell egy megbízható és barátságos szakértő,

checkboxaki azonnal felfogja és megérti, mi is a Ti szívetek vágya;
checkboxaki láthatóvá tudja tenni a láthatatlant, ahogyan megálmodtátok;
checkboxaki szeretetteljesen segít eligazodni és a helyes útra terelni benneteket a külföldi ceremónia ügyintézésének dimbes-dombos útvesztőjében;
checkboxaki teketóriázás nélkül őszintén megmondja, vajon pont Nektek kedvez ez a lehetőség vagy sem;
checkboxaki képes életszerű érvekkel alátámasztani, miért hoztok jó döntést, ha az egyik vagy a másik ajánlatot választjátok.

Miért nem felejti el soha Lackó és Edi?

andromedatravel_utazas_vendegvelemenyek8Házasságkötésünk helyszínéül választottuk ezt a kedves kis görög települést. A házigazdák és segítőik jóvoltából gyönyörű esküvőt élhettünk át. Hálás köszönet ezért. Ajánljuk mindenkinek, mert ez egyszerűen gyönyörűséges! Janis és Éva igazán segítőkészek és kedvesek. Sosem felejtjük el az itt töltött napokat.”

Lackó és Edi

Tengerparti szimbolikus esküvő bársonyhomokos parton: Star Beach Makrygialos Görögország„És, hogy lett a jegyespár számára az álomból valóság? Megtaláltak minket, az Andromeda Travel Utazási Irodát. És ránk bízták a megvalósítást. Hogyan? Miután Magyarországon összeházasodtak, elutaztak ide a Star Beachbe Makrygialosra, hogy a tengerparton megerősítsék fogadalmukat. Augusztusban egészen sokáig tart a nap melege, ezért este 20 órára volt kitűzve a ceremónia.

Folytatáshoz ide kattints>>>

T e n g e r p a r t i
Szimbolikus Esküvő

S z e r e l e m
Megerősítő Szertartás

gyuru

T e n g e r p a r t i
Házasság Megújítás

M e g h i t t
Fogadalmi Ceremónia

fogadalom-gorogorszag-andromeda-travel-utazas1

Pontos kalkulációs ajánlattételhez kérjük írjátok meg, konkrétan mire gondoltatok, és milyen szolgáltatásokat szeretnétek igénybe venni. Bizalmasan kezeljük.

Összeállítottunk három csinos ÁlomSzép Szimbolikus Ceremónia Szett, hogy könnyebben el tudjátok dönteni, melyik a leginkább testhez álló számotokra.

Nézd meg, milyen szuper kiegészítő
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁSOKAT rendelhetsz
,
hogy az élmény még szívhez szólóbb legyen!

Kattints ide most »»

AJÁNDÉK: A legértékesebb “SMARAGD Prémium” Szimbolikus Ceremónia Szett megrendelése esetén ezzel a luxus kiváltsággal is megajándékozunk: az ünnepélyes szimbolikus fogadalmi ceremóniával mintegy bevezetnek Benneteket a görög társadalomba, jelképesen befogadást nyertek a görög közösségbe.

fogadalom-gorogorszag-andromeda-travel-utazas6-ss

Természetesen nyitottak vagyunk az ezektől eltérő egyéni igények megvalósítására is. Nincs más dolgotok ebben az esetben, minthogy  felvázoljátok nekünk az elvárásaitokat, mi pedig aszerint készítjük el Nektek. Ilyen egyszerű.

Teljes körű, személyre szabott árajánlathoz az igények feltüntetésével nyugodt szívvel lépjetek kapcsolatba utazási irodánkkal.

FONTOS jótanácsok!

 • A Szimbolikus Ceremónia Szettek nem tartalmaznak hivatalos esküvői szertartást.
  Ha HIVATALOS Tengerparti Esküvői Házasságkötést szeretnél, aminek külföldi házasságlevelét Magyarországon anyakönyvezéshez elismernek, akkor kattints ide »»» Van szakértői megoldás
 • Az Andromeda Travel az “ÁlomSzép Tengerparti Szimbolikus Ceremónia Görögországban” szervezését, kivitelezését és lebonyolítását kizárólag szállásfoglalással együtt vállalja és intézi Görögországban Makrygialoson. Ez azért jó Nektek, mert így flottul egy kézben van tartva A-tól Z-ig az összes szolgáltatás, és mindent 1 helyen közvetlenül a szakértő programgazdától tudtok megrendelni, kockázat nélkül.
 • Az ünnepélyes alkalomhoz illő ruházatról, és az igényetek szerinti egyéb kellékekről (jegygyűrű, stb.) szíveskedjetek gondoskodni, ne feledjétek beszerezni és magatokkal vinni.

 * * * * * * *

Garantált AJÁNDÉK Nektek az Andromeda Traveltől*:

ajandek-piros2

Megérkezés napján virágszirmos ágydíszítés a szobátokban.

*A legkésőbb 120 nappal a ceremónia előtt beérkezett megrendelésekhez érvényesíthető.

Robi és Csilla még csak érdeklődött, de már akkor is kedves és korrekt segítséget kaptak. Ezért ajánlják neked is.

“Mikor még csak érdeklődtem nálatok a tengerparti görögországi esküvővel kapcsolatban, már amikor is kedvesen és korrekten segítettek nekünk. Köszönöm!”

Robi&Csilla

TENGERPARTI TERMÉSZETKÖZELI KÖRNYEZETBEN A STAR BEACH REZIDENCIA RESORTBAN, MESESZERŰ ÉKSZERDOBOZKA, AHOL AZ ÁLMAID VALÓRA VÁLNAK.

fogadalom-gorogorszag-andromeda-travel-utazas2

 fogadalom-gorogorszag-andromeda-travel-utazas12

A lényeg, hogy megtaláljuk, fenntartsuk, és erősítsük azt a bizalmi és szeretettel átitatott köteléket, amellyel teljesebbé tehetjük földi életünket.

fogadalom-gorogorszag-andromeda-travel-utazas3

Itt az idő. A legegyszerűbb kapcsolatfelvétel, ha itt és most kitöltöd ezt az igényfelmérő részt, ezzel megteszed az első lépést az ÁlomSzép Tengerparti Szimbolikus Esküvő felé.

pirosnyil-jobbra-le_short

A sikeres ár-előkalkulációkéréshez a *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!

Miután elolvastad az egész oldalt és megnézted az árakat, MINDEN MEZŐT TÖLTSÉL KI! mert csak akkor fogod tudni elküldeni az ár-előkalkulációkérést.

Teljes neved, és írd meg azt is, hogyan szólítsunk meg*

E-mail címed*
OLYAN E-MAILCÍMET ADJ MEG, AMIT BIZTOSAN HASZNÁLSZ ÉS MŰKÖDIK, MERT ODA VÁLASZOLUNK AZONNAL AZ ELŐZETES ÁR-ELŐKALKULÁCIÓ KÉRÉSED ELKÜLDÉSE UTÁN.

Telefonszámod*
Valós telefonszámot írj be kérlek!

A gördülékenyebb ügyintézés végett, ha kéred, felhívunk, hogy egyeztessünk.*
Telefonos visszahívásra azért van szükség, hogy egy kicsit megismerjünk, ugyanis szeretünk a vendégeinkkel személyes kapcsolatot kialakítani. Jelöld be mikor hívjunk fel!
13-15 óra között kérek telefonhívást15-17 óra között kérek telefonhívást17-18 óra között kérek telefonhívástTelefonos visszahívást csak akkor kérek, ha 1 napon belül nem válaszolok az e-mailre

Melyik fogadalmi ceremónia szett nyerte el a tetszéseteket?*
Ezen tudtok később módosítani a megrendelés előtt, ha netán menet közben az ajánlatkérés során meggondolnátok magatokat.

Üzeneted *
Üzenetedben feltétlen írd meg könnyedén, a Tengerparti Ünnepélyes Fogadalom ❤ Szimbolikus Esküvő Ceremóniára vonatkozó elképzelésed, tervezett időpontját, mennyi személy (felnőtt, gyerek) kísér el Téged és párod, mivel utaztok, és egyéb közlendőd, amit fontosnak tartasz. Az ajánlat összekészítésénél személyre szabottan figyelembe vesszük az összes információt, amit ránk bíztál. Minél többet árulsz el az elvárásodról, annál célirányosabban tudunk egyedi személyes ár-előkalkulációt adni.

Facebook közösségi oldalon elérhető vagy?*
Ha igen, hol és milyen névvel? Beírhatod a közvetlen linket is!

Hol hallottál, olvastál az Andromeda Travel Utazási Irodáról?*
Ha interneten, kérjük segítsd munkánkat és írd meg hol pontosan.

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot*
Elfogadom, igen

Hozzájárulok ahhoz, hogy az Andromeda Travel Utazási Iroda az e-mail címemre elektronikus hírlevelet, marketingcélú küldeményt küldjön.
Hozzájárulok, igen

Feltétlen nézd meg, hogy MINDEN MEZŐT KITÖLTÖTTÉL-E! mert csak akkor fogod tudni elküldeni az ár-előkalkulációkérést. Azt is figyeld, hogy az adatvédelmi szabályzatot bepipáltad-e!

Mit tegyél, miután kérted az ár-előkalkulációt? Irány az e-mail fiókod és nyisd meg a leveled.

Kérlek, az alábbi mezőbe írd be a lent látható ellenőrző kódot, mert a biztonság prioritás az Andromeda Travel Utazási Irodánál.
MIKOR RÁKATTINTASZ A KÜLDÉSRE, UTÁNA CÉLSZERŰ AZONNAL MEGNÉZNED AZ E-MAILEDET, MERT ODA ÉRKEZIK A VÁLASZUNK.

captcha

Kérlek, az alábbi mezőt mindenképp jelöld be.


Az igénybevételének feltételeit elolvastam és az árakat is megnéztem. Amikor olvastam, nagyjából én is összeadtam, de szeretném pontosítani, hogy jól adtam-e össze.

A *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!
A jelentkezés után pár percen belül küldünk egy visszaigazoló e-mailt. A díjbekérő összekészítésénél személyre szabottan figyelembe vesszük az összes kérésed, amit ránk bíztál.

* * * * * * * * * * * * * * * * * *

utazasok-naszutKAPCSOLD ÖSSZE a ceremóniát a felejthetetlen Oltári Tengerparti Nászúttal, mint a mesében. Az esküvőtök tervezésénél ez a kérdés is felmerül. Gyorsan és könnyedén szeretnétek eljutni a nászút helyszínére, ahol tengerpart is van. Egy biztos, itt tutti a legjobb kiszolgálást kapjátok: Görögországban a tengerparti strandhotelapartmanban, a Star Beach Resortban, ahol a kettesben töltött idő maradandó közös élményetekké válik.

» Megnézem, mert érdekel

* * * * * * * * * * * * * * * * * *

HA HIVATALOS TENGERPARTI ESKÜVŐ AZ ÁLMOD, KATTINTS IDE ÉS NÉZD MEG ITT.

utazasok-eskuvoVarázslatos Tengerparti Esküvő Görögországban a Star Beach Resortban. Emlékszel gyermekkorod meséire? Hófehér paripán vágtat feléd a kedvesed, odaér Hozzád, aztán egy varázslatos kagylóhéjban megjelenik a jegygyűrűd. Segítünk megvalósítani, hogy a meseképek életre keljenek. Hogyan? Jelentkezz itt.

» Megnézem, mert érdekel