Tengerparti Szimbolikus Esküvő, Fogadalmi Ceremónia, Házassági Évforduló Szertartás, Ezüst Lakodalom a bársonyhomokos parton a gyönyörű Görögországban Makrygialoson.

 

párkapcsolat megerősítő andromeda travel

SZERETET ÉS MEGÉRTÉS. Egymás iránti kölcsönös hűségetek szent fogadalmának felbecsülhetetlen megerősítése.

Szimbolikus Esküvő vagy Fogadalmi Ceremónia vagy Házassági Évforduló Szertartás vagy Ezüst Lakodalom kihagyhatatlan megnyilvánulás a szerelmednek, barátságodnak, szeretetednek, tiszteletednek jele, hogy jóban-rosszban kitartasz a párod és társad mellett.

Mit tudunk mi harmonikusan segíteni, hogy valóban életteli legyen a megvalósítás? Fontos, hogy helyezkedj el kényelmesen és olvasd végig ezt az oldalt, mielőtt belevágsz.

Egymás iránti kölcsönös hűségetek szent fogadalmának, és rendíthetetlen érzelmi köteléketeknek a megerősítése felbecsülhetetlenül értékes megerősítése.

fogadalom-gorogorszag-andromeda-travel-utazas

Szeretet és megértés. Hűség és bizalom. A külföldi ünnepélyes fogadalomtétel hallatán legtöbbször kapásból egy pálmafákkal ékesített, bársonyosan puha homokkal borított és színes virágszirmokkal tarkított tengerparti kép jelenik meg lelki szemeitek előtt. Lassan pásztázza tekintetetek a kék számtalan árnyalatában tündöklő tengert. Közben lágy hullámok sejtelmes morajjal nyaldossák a fövenyt. A feldíszített boldogságkapu felé indultok kéz a kézben. És épp megcsillan rajta a napfény, hogy megpecsételjétek szerelmeteket és örök hűséget esküdjetek egymásnak a görög istenek színe előtt… A kifinomult pillanat meglepően romantikus és csillogó.

Célirányosan a legjobbat nyújtva, csak akkor merülj bele még jobban az olvasásba és a részletek alapos megismerésébe, ha az alábbi felsorolásból legalább 1 illik rátok:

❤ Sok éve élünk már együtt és bár nekünk nem fontos, hogy legyen hivatalos papír róla, de most mindenképp úgy érezzük, itt az idő kőbe vésni a szerelmünket. És persze, hogy legyen mit mesélni az unokáknak.
❤ Itthon kötünk/kötöttünk hivatalos házasságot, de szuper lenne számunkra egy ünnepélyes szertartás görög tradicionális elemekkel tűzdelve. Erről semmiképp sem mondunk le.
❤ Szép kort értünk meg együtt jóban-rosszban, és megünnepelnénk egy különleges helyszínen ezt a példaértékű legyőzhetetlen szeretetet, ami az évek múlásával szilárdan elmélyült.
❤ Jelentős (kerek 10 vagy akár 50 éves) évfordulónk közeledik, amit méltó jubileumi ünnepléssel szeretnénk megkoronázni. Ráadásul exkluzív ajándéknak szánom a páromnak és nincs ötletem, mit és hogyan szervezzek meg.
❤ Költségkímélő megoldást keresünk, nem tervezünk nagy felhajtást. A lényeg, hogy nem akarunk rengeteg időt, pénzt és energiát ráfordítani az komplett ügyintézésre, a hivatalos papírok, ilyen pecsét olyan engedély beszerzésére, fordíttatásra, stb…
❤ Határozott elképzeléseink vannak, és összekötnénk a kellemeset a hasznossal: nyaralás+fogadalom+nászút egyben.  Nem csak mi ketten vennénk részt a ceremónián, hanem osztoznak örömünkben a családtagok és a legjobb barátok is.
❤ Túl egy különösen nehéz és válságos időszakon, úgy döntöttünk, hogy meg kívánjuk újítani fogadalmunkat egymásnak, ami újult erővel, elégedettséggel és hatalmas boldogsággal vértez fel minket és visz tovább az életben.

fogadalom-gorogorszag-andromeda-travel-utazas10

Tanácstalan vagy, mert fogalmad sincs, hogyan csináld. Ez nem a Te hibád. Mert a kapcsolat megerősítését nem tanítják az iskolában. Ha eldöntötted, hogy Te is szeretnéd sikeresen különleges módon megerősíteni a párkapcsolatod»»» kezdd itt az utad, és kérd be személyre szóló Ünnepélyes Fogadalom Kapcsolat Megerősítő Programodat.

andromedatravel_utazas_vendegvelemenyek7

„Életünk eddigi legjobb nyaralása lett a nászutunk. Mi az első házas napjainkat tölthettük el itt, rengeteg programmal tűzdelve, kedves barátokat ismertünk meg. A szívünk egy kis darabját itt hagyjuk Makrygialos!”

Róbert és felesége Veronika

Általános szabály, hogy a legnehezebb része a szervezésnek, egy különleges esemény helyének a kiválasztása és hogy melyik cégre bízzuk a kivitelezést.

A tengerparti üdülőhely nagyszerű választás Görögországban, mert Makrygialos magában hordoz egy csipetnyit mindenből, ami kell egy különleges naphoz. Fenomenális tájakat és helyi ízeket, hagyományokat, aranyszínű homokos strandokat és eldugott öblöket, megható vendégszeretetet és maximális kiszolgálást, aranyos embereket.

utazasok-fotok

Sok munkát és energiát fektetünk valamennyi szolgáltatásunk megszervezésébe, így ki merünk állni mellette. Mi  vagyunk az elsők jelenleg Magyarországon – ami tudomásunk szerint egyedülálló:  csak az Andromeda Travel Utazási Iroda vállal minden általa szervezett utazásra, szolgáltatásra 100%-os elégedettségi garanciát.

E garanciánk a védjegyünk, hogy csak azon megbízásokat vállaljuk el, amivel ennek tudatában tudjuk szolgálni a Vendégeinket harmonikusan.
Miért fontos ez? mert amit megrendeltek tőlünk, a legapróbb részletekig kidolgozott és állandóan ellenőrzött, legmagasabb minőségű.

fogadalom-gorogorszag-andromeda-travel-utazas11

Két kérdés azonban már rögtön, a tervezés legelső fázisában felmerül:

1. Hivatalos esküvői rituáléra vagy jelképes fogadalmi ceremóniára vágytok?fogadalom-gorogorszag-andromeda-travel-utazas9

2. Hol legyen a számotokra tökéletes helyszín?

 

Amennyiben az első kérdésre az a válaszotok, hogy:
Mi egy olyan nem hétköznapi “tengerparton mezítláb sétálós” szerelmi  fogadalomtételre, jelképes szertartásra vágyunk, ami nem minősül hivatalos esküvőnek, mégis ünnepélyes.

ÉS

Ha a második kérdésre az a válaszotok, hogy:
Számunkra a tökéletes helyszín ehhez, hogy nagy álmunk váljon valóra, egy gyönyörűséges homokos tengerpart, ahová nem tart sokáig elutazni…mi például Görögországra gondoltunk.

VAGY

Netán kétségeitek vannak, hogy egyáltalán merjetek-e belevágni, megéri-e Nektek?
Valójában fogalmatok sincs (vagy csak kevéske és hiányos), hogyan kezdjetek neki és miképp zajlik ez az egész procedúra?
Tanácstalanul bámultok egymásra, mert össze-vissza kavarog megannyi gondolat a fejetekben?

fogadalom-gorogorszag-andromeda-travel-utazas8

Ilyenkor kell egy megbízható és barátságos szakértő,

checkboxaki azonnal felfogja és megérti, mi is a Ti szívetek vágya;
checkboxaki láthatóvá tudja tenni a láthatatlant, ahogyan megálmodtátok;
checkboxaki szeretetteljesen segít eligazodni és a helyes útra terelni benneteket a külföldi ceremónia ügyintézésének dimbes-dombos útvesztőjében;
checkboxaki teketóriázás nélkül őszintén megmondja, vajon pont Nektek kedvez ez a lehetőség vagy sem;
checkboxaki képes életszerű érvekkel alátámasztani, miért hoztok jó döntést, ha az egyik vagy a másik ajánlatot választjátok.

andromedatravel_utazas_vendegvelemenyek8„Házasságkötésünk helyszínéül választottuk ezt a kedves kis görög települést. A házigazdák és segítőik jóvoltából gyönyörű esküvőt élhettünk át. Hálás köszönet ezért. Ajánljuk mindenkinek, mert ez egyszerűen gyönyörűséges! Janis és Éva igazán segítőkészek és kedvesek. Sosem felejtjük el az itt töltött napokat.”

Lackó és Edi

Tengerparti szimbolikus esküvő bársonyhomokos parton: Star Beach Makrygialos Görögország„És, hogy lett a jegyespár számára az álomból valóság? Megtaláltak minket, az Andromeda Travel Utazási Irodát. Ránk bízták a megvalósítást. Hogyan? Miután Magyarországon összeházasodtak, elutaztak ide a Star Beachbe Makrygialosra, hogy a tengerparton megerősítsék fogadalmukat. Az augusztusban egészen sokáig tart a nap melege, ezért este 20 órára volt kitűzve a ceremónia. Folytatáshoz ide kattints>>>

Szerelem Megerősítő
Fogadalmi Ceremónia

gyuru

Házasság Megerősítő
Fogadalmi Szertartás

fogadalom-gorogorszag-andromeda-travel-utazas1

Pontos kalkulációs ajánlattételhez kérjük írjátok meg, konkrétan mire gondoltatok, és milyen szolgáltatásokat szeretnétek igénybe venni. Bizalmasan kezeljük.

Összeállítottunk három csinos fogadalmi csomagot, hogy könnyebben el tudjátok dönteni, melyik a leginkább testhez álló számotokra.

A legértékesebb “SMARAGD” Fogadalmi Csomag megrendelése esetén ezzel a luxus kiváltsággal is megajándékozunk: az ünnepélyes fogadalmi szertartással mintegy bevezetnek Benneteket a görög társadalomba, jelképesen befogadást nyertek a görög közösségbe.

fogadalom-gorogorszag-andromeda-travel-utazas6-ss

Természetesen nyitottak vagyunk az ezektől eltérő egyéni igények megvalósítására is. Nincs más dolgotok ebben az esetben, minthogy  felvázoljátok nekünk az elvárásaitokat, mi pedig aszerint készítjük el Nektek. Ilyen egyszerű.

Teljes körű, személyre szabott árajánlathoz az igények feltüntetésével nyugodt szívvel lépjetek kapcsolatba utazási irodánkkal.

 * * * * * * *

FONTOS jótanácsok!
– A Fogadalmi Csomagok nem tartalmaznak hivatalos esküvői szertartást. Ha HIVATALOS görög esküvői házasságkötést szeretnétek, akkor kattintsatok ide »»» Van szakértői megoldás
– Utazási Irodánk fogadalom szervezését csakis szállásfoglalással együtt intézi. Ez azért jó Nektek, mert így flottul egy kézben van tartva A-tól Z-ig az összes szolgáltatás, és mindent 1 helyen közvetlenül a programgazdától tudtok megrendelni, kockázat nélkül.
– Ünnepélyes fogadalmi ruházatról, és az igényetek szerinti egyéb kellékekről (jegygyűrű, stb.) gondoskodjatok, ne feledjétek beszerezni és magatokkal vinni.

 * * * * * * *

 

ajandek-piros2

Garantált AJÁNDÉK Nektek az Andromeda Travel Utazási Irodától*:

Ti mondjátok meg, melyiket kéritek

ceremónia napján boldogságkapu a helyszínen
vagy
megérkezéskor virágszirmos ágydíszítés a szobátokban

*A legkésőbb 90 nappal az esemény előtti beérkezett megrendelésekhez érvényesíthető.

“Már érdeklődtem nálatok a Görög tengerparti esküvővel kapcsolatban, amikor is kedvesen és korrekten segítettek nekünk. Köszönöm!”

Robi&Csilla

fogadalom-gorogorszag-andromeda-travel-utazas3

Írjatok e-mailt bátran, és vázoljátok fel az elképzeléseiteket: andromedatravelutazas@gmail.comstoptablas_no_h120
vagy
keressetek nyugodtan a Facebook elérhetőségen
vagy
hívjatok bennünket kényelmesen a telefonon (06) 22/316-000
vagy
mobilon 00-36-30-6422922, ha lényegre törő, villámgyors infóra van szükségetek,
vagy
térjetek be személyesen az utazási irodába, ahol lelkes és vidám csapat fogad
vagy
küldjetek nekünk online üzenetet itt:

pirosnyil-jobbra-le_short

* * *

A sikeres árajánlatkéréshez a *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!

Miután elolvastad az egész oldalt és megnézted az árakat, MINDEN MEZŐT TÖLTSÉL KI! mert csak akkor fogod tudni elküldeni az árajánlatkérést.

Teljes neved, és írd meg azt is, hogyan szólítsunk meg*

E-mail címed*
OLYAN E-MAILCÍMET ADJ MEG, AMIT BIZTOSAN HASZNÁLSZ ÉS MŰKÖDIK, MERT ODA VÁLASZOLUNK AZONNAL AZ ELŐZETES ÁRAJÁNLAT KÉRÉSED ELKÜLDÉSE UTÁN.

Telefonszámod*
Valós telefonszámot írj be kérlek!

Melyik fogadalmi csomag nyerte el a tetszéseteket? (kötelező)
Ezen tudtok később módosítani, ha netán menet közben meggondolnátok magatokat.

Üzeneted (kötelező)
Üzenetedben feltétlen írd meg könnyedén, a Tengerparti Ünnepélyes Fogadalom Megerősítő Ceremóniára vonatkozó elképzelésed, tervezett időpontját, mennyi személy (felnőtt, gyerek) kísér el Téged és párod, és egyéb közlendőd, amit fontosnak tartasz. Az ajánlat összekészítésénél személyre szabottan figyelembe vesszük az összes információt, amit ránk bíztál. Minél többet árulsz el az elvárásodról, annál konkrétabban tudunk egyedi kedvezményeket adni.

A gördülékenyebb ügyintézés végett, ha kéred, felhívunk, hogy egyeztessünk.*
Telefonos visszahívásra azért van szükség, hogy egy kicsit megismerjünk, ugyanis szeretünk a vendégeinkkel személyes kapcsolatot kialakítani. Jelöld be mikor hívjunk fel!
13-15 óra között kérek telefonhívást15-17 óra között kérek telefonhívást17-18 óra között kérek telefonhívástnem kérem a telefonhívást

Facebook közösségi oldalon elérhető vagy?*
Ha igen, hol és milyen névvel? Beírhatod a közvetlen linket is!

Hol hallottál, olvastál az Andromeda Travel Utazási Irodáról?*
Ha interneten, kérjük segítsd munkánkat és írd meg hol pontosan.

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot
Elfogadom, igen

Hozzájárulok ahhoz, hogy az Andromeda Travel Utazási Iroda az e-mail címemre elektronikus hírlevelet, marketingcélú küldeményt küldjön.
Hozzájárulok, igen

Feltétlen nézd meg, hogy MINDEN MEZŐT KITÖLTÖTTÉL-E! mert csak akkor fogod tudni elküldeni az árajánlatkérést. Azt is figyeld, hogy az adatvédelmi szabályzatot bepipáltad-e!

Mit tegyél, miután kérted az árajánlatot? Irány az e-mailfiókod és nyisd meg a leveled.

Kérlek, az alábbi mezőbe írd be a lent látható ellenőrző kódot, mert a biztonság prioritás az Andromeda Travel Utazási Irodánál.
MIKOR RÁKATTINTASZ A KÜLDÉSRE, UTÁNA CÉLSZERŰ AZONNAL MEGNÉZNED AZ EMAILEDET, MERT ODA ÉRKEZIK A VÁLASZUNK.

captcha

A *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!
A jelentkezés után pár percen belül küldünk egy visszaigazoló e-mailt. A díjbekérő összekészítésénél személyre szabottan figyelembe vesszük az összes kérésed, amit ránk bíztál.

 

fogadalom-gorogorszag-andromeda-travel-utazas2 fogadalom-gorogorszag-andromeda-travel-utazas12

A lényeg, hogy megtaláljuk, fenntartsuk, és erősítsük azt a bizalmi és szeretettel átitatott köteléket, amellyel teljesebbé tehetjük földi életünket.

* * *

utazasok-eskuvo

Esküvő a tengerparton. Emlékszel gyermekkorod meséire? Hófehér paripán vágtat feléd a kedvesed, odaér Hozzád, aztán egy varázslatos kagylóhéjban megjelenik a jegygyűrűd. Segítünk megvalósítani, hogy a meseképek életre keljenek. Hogyan? Jelentkezz itt.

» Megnézem, mert érdekel

* * *

utazasok-naszut

Oltári Nászút. Nyilvánvalóan, az esküvőtök tervezésénél ez a kérdés is felmerül. Gyorsan és könnyedén szeretnétek eljutni a nászút helyszínére, és azért tengerpart is legyen. Van egy biztos pont, ahol tutti, hogy a legjobb kiszolgálást kapjátok. A görögországi tengerparti autentikus hangulatú Makrygialoson a kettesben töltött időtök maradandó közös élményetekké válik.

» Megnézem, mert érdekel