ÁlomSzép Tengerparti Szimbolikus Esküvő, Fogadalmi Jelképes Szertartás, Házastársi Megerősítő Szertartás Házasság Megújító Ceremóniával a bársonyhomokos tengerparton Görögországban a Star Beach Resortban

párkapcsolat megerősítő andromeda travel

SZERETET ÉS MEGÉRTÉS. Egymás iránti kölcsönös hűségetek szent fogadalmának felbecsülhetetlen megerősítése.

Egész évben ez a tengerparti szimbolikus esküvő az Andromeda Travel tengerparti esküvőszervező specialista szakemberei szervezésében és lebonyolításában, garantált szolgáltatás.

Ez nem egy sima tengerparti szimbolikus esküvő ceremónia Görögországban. Álomszépen fogja ékesíteni a közös életeteket ez a frigy.

Perfekt tengerparti szimbolikus esküvő Görögországban, amelynek már az előkészületeiben sem hagyunk magadra, és gyakorlatias tippekkel, megtapasztalt tanácsokkal segítünk és praktikus támogatást adunk kiemelkedő szakmai alázattal, hogy ne legyen lámpalázad. 

A görögországi tengerparti esküvők magyarországi első számú márkaszakértőjeként az Andromeda Travel kizárólagosan személyes ajánlással ad egyedi árajánlatot.

Presztízs számunkra, hogy csak a tökéletes létezik. A vállalás alapja a közös bizalom. Munkánkat az elhivatottság és közvetlenség jellemzi.

Kihagyhatatlan megnyilvánulás a szerelmednek, barátságodnak, szeretetednek, tiszteletednek jele, hogy jóban-rosszban kitartasz ÉLETED PÁRJA, a társad mellett. VÁLTOZATLANUL AKAROD TOVÁBB. Válassz ezek közül és nézzetek egymás csillogó szemébe nézve a tengerparton újra kimondva az Igent:

 • ÁlomSzép Tengerparti Szimbolikus Esküvő
 • Mesésen Gyönyörű Tengerparti Fogadalmi Ünnepélyes Szertartás
 • AranyTiara Tengerparti Házassági Évforduló Ceremónia
 • EzüstVarázs Tengerparti Ezüst Lakodalom, Arany lakodalom
 • ÉdesFény Tengerparti Fogadalmi Ceremónia
 • BűvösAngyal Tengerparti Koktél Szerenád
 • Varázslatos Tengerparti Hivatalos Esküvő

A tengerparti ceremóniára utazás, több, mint egy átlag utazás.

Nem elég valahogy csinálni.

Mert a lényeg, a HOGYAN! Hogyan csináljuk.

Magyar nyelven is beszélő Andromeda Travel szakértői tengerparti esküvő asszisztencia fogad a tengerparti esküvő helyszínén.

Megbízásokat belföldről és külföldről is vállal az Andromeda Travel Utazási Iroda ezekkel kapcsolatban: Utazásszervezés • Esküvőszervezés • Rendezvényszervezés.

Miért ajánlja Andi és Viktor az Andromeda Travel tengerparti esküvőszervezést?

Fantasztikus egy hetet töltöttünk itt a nászutunk keretében és sikerült megkoronázni egy felejthetetlen fogadalomtétellel, amit az Andromeda Travel megszervezett nekünk. A ceremónia messze felülmúlta a mi számításainkat. Nagyon meghitt volt, bensőséges és nagyon tetszett nekünk. Csak ajánlani tudjuk mindenkinek, aki romantikus környezetben szeretné eltölteni a nászútját és tengerparti esküvőre vágyik. Csodaszép a helyszín. Kedvesek a házigazdák Éva és Janis. Nagyon szerettünk itt lenni.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Andi és Viktor őszinte véleménye, mit éreztek, mikor megérkeztek a tengerparti ceremóniájuk helyszínére miért ajánlják másoknak az Andromeda Travelt?

Mit tud az Andromeda Travel harmonikusan segíteni, hogy valóban életteli legyen a megvalósítás?

Fontos, hogy helyezkedj el kényelmesen és olvasd végig ezt az oldalt, mielőtt belevágsz.

Abban tudunk segíteni, hogy a tengerparti szimbolikus esküvőt és tengerparti fogadalmi ceremóniát gördülékenyen lebonyolítjuk Görögországban az autentikus hangulatú tengerparti üdülőhelyen Makrygialoson a Star Beach Resort bársonyhomokos tengerpartján.

Ez egy jelképes tengerparti esküvő, ahol emléklapot kap a pár a fogadalmi ceremóniáról (Tengerparti Szimbolikus Ceremónia Szett típus függvényében).

Itt nálunk az Andromeda Travelnél van magyar nyelvi profi  felkaroló asszisztenciád és nélkülözhetetlen szakértői tippeket is egyeztet veled. Például, milyen legyen a tengerparti boldogságkapu és a tengerparti dekoráció, hogy milyen színű virágszirom illik a ruhádhoz és mekkora  ünnepi dísztorta szükséges, a zenei kíséret a tengerparti ceremónia előtt és után, és még van sok ezer apró részlet, amire nem is gondolsz most. Mindenre odafigyelünk, hogy ez a nap örökre a szívetek fénye legyen. Például helyén vannak-e a gyűrűk, a torta megérkezett-e és a dekoráció időben elkészüljön.

Egymás iránti kölcsönös hűségetek szent fogadalmának, és rendíthetetlen érzelmi köteléketeknek a megerősítése felbecsülhetetlenül értékes megerősítése.

fogadalom-gorogorszag-andromeda-travel-utazas

Kiknek jó ez a tengerparti szimbolikus esküvő?

 • akik már házasságot kötöttek és gyönyörű tengerparti esküvő az álmuk,
 • akik még nem házasodtak össze valamilyen oknál fogva, de szeretnék átélni annak minden pillanatát.

A külföldi tengerparti szimbolikus esküvő, ünnepélyes fogadalomtétel hallatán legtöbbször kapásból egy pálmafákkal ékesített, selymesen puha homokkal borított és színes virágszirmokkal tarkított tengerparti kép jelenik meg lelki szemeitek előtt.

Lassan pásztázza tekintetetek a kék számtalan árnyalatában tündöklő tengert. Közben lágy hullámok sejtelmes morajjal nyaldossák a fövenyt. A tengerparton feldíszített boldogságkapu felé indultok kéz a kézben. És épp megcsillan rajta a napfény, hogy megpecsételjétek szerelmeteket és örök fogadalmat vagy végeláthatatlan hűséget esküdjetek egymásnak a görög istenek színe előtt… A kifinomult pillanat meglepően romantikus és csillogó. Bensőséges és meghitt, mert a tengerparti ceremónia, mint egy csipetnyi varázslat az életben, boldoggá tesz.

“Tengerparti szimbolikus szertartást szerettünk volna már a kezdetek óta. Tökéletesen megvalósítottátok számunkra, mert egyszerre volt bensőséges, meghitt és érdekes kulturális élmény. A bársonyhomokos tengerparton lévő ceremónia itt Makrygialoson olyan romantikus volt, mint, amit megálmodtunk.  Köszönet érte. Még az unokáinknak is mesélni fogjuk. Teljesen meghatódtunk a gondoskodásról és a figyelmességről. Szívből ajánljuk az Andromeda Travel Utazási Irodát másoknak is.

Évi és Tomi

 

“Régóta tervezgettük már, hogy a hivatalos esküvőnket megkoronázzuk egy szimbolikus tengerparti esküvővel. Ehhez a Zafír Stílus Szimbolikus Ceremónia Szettet választottuk. Tökéletesen volt minden megszervezve. Rengeteg segítséget kaptunk Évitől, kézzel fogható tanácsait megfogadva, minden úgy sikerült, ahogy álmainkban láttuk. Őt és családját örökre a szívünkbe zártuk, mert mély és önzetlen szeretetről tettek tanúbizonyságot. Ők is olyan őszinte szívvel fogadtak minket, amilyen bizalommal mi fordultunk feléjük.”

Egy hálás pár

A pár teljes diszkréciót kért tőlünk, természetesen tiszteletben tartjuk és ezért nem szerepel sem a nevük, sem a személyük.

❤ Sok éve élünk már együtt és bár nekünk nem fontos, hogy legyen hivatalos papír róla, de most mindenképp úgy érezzük, itt az idő kőbe vésni a szerelmünket. És persze, hogy legyen mit mesélni az unokáknak.

❤ Itthon kötünk/kötöttünk hivatalos házasságot, de szuper lenne számunkra egy ünnepélyes szertartás görög tradicionális elemekkel tűzdelve. Erről semmiképp sem mondunk le.

❤ Szép kort értünk meg együtt jóban-rosszban, és megünnepelnénk egy különleges helyszínen ezt a példaértékű legyőzhetetlen szeretetet, ami az évek múlásával szilárdan elmélyült.

❤ Jelentős (kerek 10 vagy akár 50 éves) évfordulónk közeledik, amit méltó jubileumi ünnepléssel szeretnénk megkoronázni. Ráadásul exkluzív ajándéknak szánom a páromnak és nincs ötletem, mit és hogyan szervezzek meg.

❤ Költségkímélő megoldást keresünk, nem tervezünk nagy felhajtást. A lényeg, hogy nem akarunk rengeteg időt, pénzt és energiát ráfordítani az komplett ügyintézésre, a hivatalos papírok, ilyen pecsét olyan engedély beszerzésére, fordíttatásra, stb…

❤ Határozott elképzeléseink vannak, és összekötnénk a kellemeset a hasznossal: nyaralás+fogadalom+nászút egyben.  Nem csak mi ketten vennénk részt a ceremónián, hanem osztoznak örömünkben a családtagok és a legjobb barátok is.

❤ Túl egy különösen nehéz és válságos időszakon, úgy döntöttünk, hogy meg kívánjuk újítani fogadalmunkat egymásnak, ami újult erővel, elégedettséggel és hatalmas boldogsággal vértez fel minket és visz tovább az életben.

fogadalom-gorogorszag-andromeda-travel-utazas10

Tanácstalan vagy, mert fogalmad sincs, hogyan csináld? Ez nem a Te hibád. Mert a kapcsolat megerősítését nem tanítják az iskolában. 

Ha eldöntötted, hogy Te is szeretnéd sikeresen különleges módon megerősíteni a párkapcsolatod »»» Kezdd itt az utad, és kérd az Andromeda Travel profi tengerparti esküvőszervezéstől személyre szabott árajánlatot.

Mit mond Róbert és Veronika?

andromedatravel_utazas_vendegvelemenyek7

Életünk eddigi legjobb nyaralása lett a nászutunk. Mi az első házas napjainkat tölthettük el itt, rengeteg programmal tűzdelve, kedves barátokat ismertünk meg. A szívünk egy kis darabját itt hagyjuk Makrygialos!

Róbert és felesége Veronika

Általános szabály, hogy a legnehezebb része a szervezésnek, egy különleges esemény helyének a kiválasztása és hogy melyik cégre bízzuk a kivitelezést.

A tengerparti üdülőhely nagyszerű választás Görögországban, mert MAKRYGIALOS magában hordoz egy csipetnyit mindenből, ami kell egy különleges naphoz.

Fenomenális tájakat és helyi ízeket, hagyományokat, aranyszínű homokos strandokat és eldugott öblöket, megható vendégszeretetet és maximális kiszolgálást, aranyos embereket.

Sok munkát és energiát fektet az Andromeda Travel tengerparti esküvőszervezés valamennyi szolgáltatásának a megszervezésébe, így ki merünk állni mellette.

Garanciánk a védjegyünk, hogy csak azon megbízásokat vállaljuk el, amivel ennek tudatában magas szinten tudjuk szolgálni a Vendégeinket harmonikusan.
Miért fontos ez? mert amit megrendeltek tőlünk, a legapróbb részletekig kidolgozott és állandóan ellenőrzött, legmagasabb minőségű.

fogadalom-gorogorszag-andromeda-travel-utazas11

Két kérdés azonban már rögtön, a tervezés legelső fázisában felmerül:

1. Hivatalos házasságkötési szertartás rituáléra vagy szimbolikus esküvőre, fogadalmi ceremóniára vágytok?fogadalom-gorogorszag-andromeda-travel-utazas9

2. Hol legyen a számotokra tökéletes helyszín?

Amennyiben az első kérdésre az a válaszotok, hogy:
Mi egy olyan nem hétköznapi “tengerparton mezítláb sétálós” szerelmi  fogadalomtételre, szimbolikus szertartásra vágyunk, ami nem minősül hivatalos esküvőnek, mégis ünnepélyes.

ÉS

Ha a második kérdésre az a válaszotok, hogy:
Számunkra a tökéletes helyszín ehhez, hogy nagy álmunk váljon valóra, egy gyönyörűséges homokos tengerpart, ahová nem tart sokáig elutazni…mi például Görögországra gondoltunk.

VAGY

Netán kétségeitek vannak, hogy egyáltalán merjetek-e belevágni, megéri-e Nektek?
Valójában fogalmatok sincs (vagy csak kevéske és hiányos), hogyan kezdjetek neki és miképp zajlik ez az egész procedúra?
Tanácstalanul bámultok egymásra, mert össze-vissza kavarog megannyi gondolat a fejetekben?

fogadalom-gorogorszag-andromeda-travel-utazas8

Ilyenkor kell egy megbízható és barátságos tengerparti profi esküvőszervezési szakértő,

checkboxaki azonnal felfogja és megérti, mi is a Ti szívetek vágya;
checkboxaki láthatóvá tudja tenni a láthatatlant, ahogyan megálmodtátok;
checkboxaki szeretetteljesen segít eligazodni és a helyes útra terelni benneteket a külföldi ceremónia ügyintézésének dimbes-dombos útvesztőjében;
checkboxaki teketóriázás nélkül őszintén megmondja, vajon pont Nektek kedvez ez a lehetőség vagy sem;
checkboxaki képes életszerű érvekkel alátámasztani, miért hoztok jó döntést, ha az egyik vagy a másik ajánlatot választjátok.

Miért nem felejti el soha Lackó és Edi?

andromedatravel_utazas_vendegvelemenyek8Házasságkötésünk helyszínéül választottuk ezt a kedves kis görög települést. A házigazdák és segítőik jóvoltából gyönyörű esküvőt élhettünk át. Hálás köszönet ezért. Ajánljuk mindenkinek, mert ez egyszerűen gyönyörűséges! Janis és Éva igazán segítőkészek és kedvesek. Sosem felejtjük el az itt töltött napokat.”

Lackó és Edi

Tengerparti szimbolikus esküvő bársonyhomokos parton: Star Beach Makrygialos Görögország„És, hogy lett a jegyespár számára az álomból valóság? Megtaláltak minket, az Andromeda Travel Utazási Irodát. És ránk bízták a megvalósítást. Hogyan? Miután Magyarországon összeházasodtak, elutaztak ide a Star Beachbe Makrygialosra, hogy a tengerparton megerősítsék fogadalmukat. Augusztusban egészen sokáig tart a nap melege, ezért este 20 órára volt kitűzve a ceremónia.

Folytatáshoz ide kattints>>>

T e n g e r p a r t i
Szimbolikus Esküvő

S z e r e l e m
Megerősítő Ceremónia

gyuru

T e n g e r p a r t i
Házasság Megújítás

M e g h i t t
Fogadalmi
Ceremónia

fogadalom-gorogorszag-andromeda-travel-utazas1

ÁLOMSZÉP TENGERPARTI ESKÜVŐHÖZ
3 CSINOS SZIMBOLIKUS ESKÜVŐ CEREMÓNIA SZETT

Mindegyiknél részletesen rendszerben látod tételesen, hogy milyen esküvői szolgáltatásokat foglal magába és mennyibe kerül. Az információk birtokában könnyebben el tudjátok dönteni, melyik a leginkább testhez álló számotokra.

RUGALMAS TENGERPARTI ESKÜVŐ SZETT ÖSSZEÁLLÍTÁSÁRA IS VAN LEHETŐSÉG. MIT IS JELENT PONTOSAN EZ?
Ebben az esetben töltsd ki légy szíves alul az igényfelmérőt, és válaszd a legkisebb A) AMETISZT Klasszikus Tengerparti Szimbolikus Ceremónia Szettet, mert ez az alap, ami bővíthető saját kívánságod szerint.

MI AZ ELSŐ TEENDŐD? Haladjunk csak szép sorrendben. ELŐSZÖR KATTINTS ERRE MOST, ezzel indul minden, ez a kezdés alfája és omegája, és máris feltárul előtted a tartalom:

AJÁNDÉK: A legértékesebb “SMARAGD Prémium” Tengerparti Szimbolikus Ceremónia Szett megrendelése esetén ezzel a luxus kiváltsággal is megajándékozunk: az ünnepélyes tengerparti szimbolikus fogadalmi ceremóniával mintegy bevezetnek Benneteket a görög társadalomba, jelképesen befogadást nyertek a görög közösségbe.

fogadalom-gorogorszag-andromeda-travel-utazas6-ss

Természetesen nyitottak vagyunk az ezektől eltérő egyéni igények megvalósítására is. Nincs más dolgotok ebben az esetben, minthogy  felvázoljátok nekünk a konkrét elvárásaitokat, mi pedig aszerint készítjük el Nektek az egyedi árajánlatot. Ilyen egyszerű.

Teljes körű, személyre szabott árajánlathoz a konkrét igények feltüntetésével nyugodt szívvel lépjetek kapcsolatba az Andromeda Travellel.

FONTOS jótanácsok!

 • A Tengerparti Szimbolikus Ceremónia Szettek nem tartalmaznak hivatalos esküvői szertartást.
  Ha HIVATALOS Tengerparti Esküvői Házasságkötést szeretnél, aminek külföldi házasságlevelét Magyarországon anyakönyvezéshez elismerik, akkor kattints ide »»» Van szakértői megoldás
 • Az Andromeda Travel az ÁlomSzép Tengerparti Szimbolikus Esküvői Ceremónia szervezését, kivitelezését és lebonyolítását kizárólag szállásfoglalással együtt vállalja és intézi Görögországban Makrygialoson. Ez azért jó Nektek, mert így flottul egy kézben van tartva A-tól Z-ig az összes szolgáltatás, és mindent 1 helyen közvetlenül a szakértő programgazdától tudtok megrendelni, kockázat nélkül.
 • Az ünnepélyes alkalomhoz illő ruházatról, és az igényetek szerinti egyéb kellékekről (jegygyűrű, stb.) szíveskedjetek gondoskodni, ne feledjétek beszerezni és magatokkal vinni.

 * * * * * * *

Garantált AJÁNDÉK Nektek az Andromeda Traveltől*:

ajandek-piros2

Megérkezés napján virágszirmos ágydíszítés a szobátokban.

*A legkésőbb 120 nappal a ceremónia előtt beérkezett megrendelésekhez érvényesíthető.

Robi és Csilla még csak érdeklődött, de már akkor is kedves és korrekt segítséget kaptak. Ezért ajánlják neked is az Andromeda Travelt.

“Mikor még csak érdeklődtem nálatok a tengerparti görögországi esküvővel kapcsolatban, már amikor is kedvesen és korrekten segítettek nekünk. Köszönöm!”

Robi&Csilla

TENGERPARTI TERMÉSZETKÖZELI KÖRNYEZETBEN A STAR BEACH REZIDENCIA RESORTBAN, MESESZERŰ ÉKSZERDOBOZKA, AHOL AZ ÁLMAID VALÓRA VÁLNAK.

fogadalom-gorogorszag-andromeda-travel-utazas2

 fogadalom-gorogorszag-andromeda-travel-utazas12

A lényeg, hogy megtaláljuk, fenntartsuk, és erősítsük azt a bizalmi és szeretettel átitatott köteléket, amellyel teljesebbé tehetjük földi életünket.

fogadalom-gorogorszag-andromeda-travel-utazas3

Itt az idő.  Miután tüzetesen átolvastad az egész oldalt, a legegyszerűbb kapcsolatfelvétel az Andromeda Travel tengerparti esküvőszervezéssel, ha itt és most az igényfelmérőt kitöltve ajánlatot kérsz az ÁlomSzép Tengerparti Szimbolikus Esküvődre. Teljes diszkréciót nyújtunk.

pirosnyil-jobbra-le_short

  A sikeres igényfelmérő elküldéséhez a *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!

  Miután elolvastad az egész oldalt és megnézted tartalmakat és az árakat, MINDEN MEZŐT TÖLTSÉL KI, mert csak akkor fogod tudni elküldeni az igényfelmérőt.

  Teljes neved, és írd meg azt is, hogyan szólítsunk meg*

  E-mail címed*
  Olyan e-mail címet adj meg, amit biztosan használsz és működik, mert oda válaszolunk azonnal az igényfelmérő sikeres elküldése után.
  Fontos infó, ha yahoo-s e-mail címed van: amennyiben rendelkezel másik e-mail címmel, ami nem yahoo-s, akkor azzal töltsed ki légy szíves ezt a formot, hogy sikeres legyen az elküldés.

  Telefonszámod*
  Valós telefonszámot írj be kérlek!

  A gördülékenyebb ügyintézés végett, ha kéred, felhívunk, hogy egyeztessünk.*
  Telefonos visszahívásra azért van szükség, hogy egy kicsit megismerjünk, ugyanis szeretünk a vendégeinkkel személyes kapcsolatot kialakítani. Jelöld be mikor hívjunk fel!
  13-15 óra között kérek telefonhívást15-17 óra között kérek telefonhívást17-18 óra között kérek telefonhívástTelefonos visszahívást csak akkor kérek, ha 1 napon belül nem válaszolok az e-mailre

  Melyik tengerparti szimbolikus esküvői ceremónia szett nyerte el a tetszéseteket?*
  Ezen tudtok később módosítani még a megrendelés előtt, ha netán menet közben az ajánlatkérés során közbe jönne nálatok valami. A megrendelés után módosítani csak magasabb értékű Szimbolikus Ceremónia Szett váltásra van mód.

  Gyűrűváltás lesz a Tengerparti Szimbolikus Ceremónia során?*
  Jelöld be itt, ha visztek gyűrűt és szeretnétek egymás ujjára felhúzni a tengerparton.

  Készültök saját fogadalmi szöveggel a Tengerparti Szimbolikus Ceremóniára?*
  Jelöld be itt, ha szeretnétek saját fogadalmi szöveget mondani egymásnak a tengerparton.

  Mekkora keretösszeget tudtok vállalni maximálisan a megrendelni kívánt szolgáltatásokra a kiválasztott görögországi Tengerparti Szimbolikus Ceremónia Szett díján felül? (! utazási költség és költőpénz nélkül !)*
  Itt írd be. A válaszoddal segíted a folyamat haladását.

  Üzeneted *
  Üzenetedben feltétlen írd meg, milyen legyen a tengerparti szimbolikus esküvőd a Star Beach Resortban Görögországban? Tervezett időpontja? Mennyi személy (felnőtt, gyerek) kísér el Téged és párod? Mivel utaztok?
  Minél több konkrétumot árulsz el az elvárásodról, annál célirányosabban tudunk személyre szabottan árkalkulációt adni, Egyedi Tengerparti Szimbolikus Esküvő Ceremónia Szett igény esetén is.

  Milyen eszközön megnyitva töltöd ezt a formot?*
  Kérjük bejelölni, mert ezzel segíted a munkánkat. Köszönjük!
  Ha van asztali számítógéped vagy laptopod, praktikusabb azon megnyitva kitölteni, mert a nagyobb kijelzőn könnyebb és átláthatóbb.

  Asztali számítógépOkostelefonTabletLaptop

  Facebook közösségi oldalon elérhető vagy?*
  Ha igen, hol és milyen névvel? Beírhatod a közvetlen linket is!

  Hol hallottál, olvastál az Andromeda Travelről?*
  Ha interneten, kérjük segítsd munkánkat és írd meg hol pontosan.

  Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot*
  Elfogadom, igen

  Hozzájárulok ahhoz, hogy az Andromeda Travel az e-mail címemre elektronikus hírlevelet, marketingcélú küldeményt küldjön.
  Hozzájárulok, igen

  Feltétlen nézd meg, hogy MINDEN MEZŐT KITÖLTÖTTÉL-E, mert csak akkor fogod tudni elküldeni az igényfelmérőt. Azt is figyeld, hogy az adatvédelmi szabályzatot bepipáltad-e!

  Mit tegyél, miután sikeresen elküldted az igényfelmérőt? Irány az e-mail fiókod és nyisd meg a leveled.

  Kérlek, az alábbi mezőbe írd be a lent látható ellenőrző kódot, mert a biztonság prioritás az Andromeda Travel Utazási Irodánál.
  MIKOR RÁKATTINTASZ A KÜLDÉSRE, UTÁNA CÉLSZERŰ AZONNAL MEGNÉZNED AZ E-MAILEDET, MERT ODA ÉRKEZIK A VÁLASZUNK.

  captcha

  Kérlek, az alábbi mezőt mindenképp jelöld be.


  A weboldalon található ismertetőket elolvastam, megnéztem a Tengerparti Szimbolikus Esküvő Ceremónia Szetteket + a Star Beach Resort szállást + a Kiegészítő Esküvői Szolgáltatásokat, azok tartalmát és az árakat is. Amikor olvastam, nagyjából én is összeadtam a tételeket, és szeretném pontosítani, hogy jól számoltam-e.

  A *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!
  A jelentkezés után pár percen belül küldünk egy visszaigazoló e-mailt. A díjbekérő összekészítésénél személyre szabottan figyelembe vesszük az összes kérésed, amit ránk bíztál.

  * * * * * * * * * * * * * * * * * *

  utazasok-naszutKapcsold össze a tengerparti ceremóniát a felejthetetlen Oltári Tengerparti Nászúttal, mint a mesében. Az esküvőtök tervezésénél ez a kérdés is felmerül. Gyorsan és könnyedén szeretnétek eljutni a nászút helyszínére, ahol tengerpart is van. Egy biztos, itt tutti a legjobb kiszolgálást kapjátok az Andromeda Travel nászutasaként: Görögországban a tengerparti strandhotelapartmanban, a Star Beach Resortban, ahol a kettesben töltött idő maradandó közös élményetekké válik.

  » Megnézem, mert érdekel

  * * * * * * * * * * * * * * * * * *

  HA HIVATALOS TENGERPARTI ESKÜVŐ AZ ÁLMOD, KATTINTS IDE ÉS NÉZD MEG ITT.

  utazasok-eskuvoVarázslatos Tengerparti Esküvő hivatalos szertartással Görögországban a Star Beach Resortban az Andromeda Travel tengerparti esküvőszervező specialista szakemberei szervezésében és lebonyolításában, garantált szolgáltatás. 

  . Emlékszel gyermekkorod meséire? Hófehér paripán vágtat feléd a kedvesed, odaér Hozzád, aztán egy varázslatos kagylóhéjban megjelenik a jegygyűrűd. Segítünk megvalósítani, hogy a meseképek életre keljenek. Hogyan? Jelentkezz itt.

  » Megnézem, mert érdekel