Varázslatos Tengerparti Esküvő a Star Beach Resortban Görögországban. A házasságkötési közokiratot honosítani tudjátok Magyarországon és Európai Unión belüli országokban.

Egész évben ez a görögországi hivatalos esküvő az Andromeda Travel tengerparti esküvőszervező specialista szakemberei szervezésében és lebonyolításában, garantált szolgáltatás.

Perfekt tengerparti esküvő, amelynek már az előkészületeiben sem hagyunk magadra, és gyakorlatias tippekkel, megtapasztalt tanácsokkal segítünk és praktikus támogatást adunk kiemelkedő szakmai alázattal, hogy ne legyen lámpalázad. 

Presztízs számunkra, hogy csak a tökéletes létezik. A vállalás alapja a közös bizalom. Munkánkat az elhivatottság és közvetlenség jellemzi.

Miért bízd az Andromeda Travel profi tengerparti esküvőszervezőre?

Mert a legfontosabb, hogy ez a különleges nap a gondtalan meghitt ünneplésről szóljon, csak rólatok és idegösszeroppanás nélkül!

Nem elég valahogy csinálni. Mert a lényeg, a HOGYAN! Hogyan csinálja.

EZ nem egy kísérlet, hanem valódi polgári házasságkötési szertartás Görögországban tengerparti ceremóniával.

Hogyan lesz a tengerparti esküvőd olyan, mint egy tündérálom?

Itt az Andromeda Travel esküvőszervezésnél a tudatos élmény könnyen megvalósul szakértői lebonyolítással.

Tengerparti Esküvőknél is közreműködünk a Star Beach Rezidencia Resortban Görögországban az utazások mellett. Ez az arc is a mienk, ezek is mi vagyunk. Segítünk neked is.

Magyar nyelven is beszélő Andromeda Travel szakértői tengerparti esküvő asszisztencia fogad a tengerparti esküvő helyszínén.

Megbízásokat belföldről és külföldről is vállal az Andromeda Travel Utazási Iroda ezekkel kapcsolatban: Esküvő szervezése és lebonyolítása • Rendezvény szervezése.

Jól döntöttél, mikor a csodaszép tengerparti esküvődhöz az Andromeda Travel tengerparti esküvőszervező specialistája szakértelmét és gondoskodó tapasztalatát és kivételes profi helyismeretét választottad.

tengerparti-eskuvo-makrygialos-beach-gorogorszag-andromeda-travel-utazás

Házasságkötés és a boldogító IGEN kimondása a tengerparton a bársonyos homokban. A lágyan hullámzó kéklő tenger mindenség a lábatok előtt, Te döntesz pároddal, hogy sétáltok is benne vagy csak nézegetitek vagy a nagyon különleges tengerparti homokceremóniát ezzel ékesítitek.

Van egy trendi hagyomány, hogy a jegyespár megmártózik a tengerben úgy esküvői ruhástól.

Hol lesz a tengerparti helyszín?

Meseszép természetes tengerparti környezetben a Star Beach Rezidencia Resortban, ahol az álmaid valóra válnak Görögországban Makrygialoson. Az Esküvői Szertartás Szettek szerint van a tengerparti esküvői helyszín.

Miért nem felejti el soha Lackó és Edi?

andromedatravel_utazas_vendegvelemenyek8Házasságkötésünk helyszínéül választottuk ezt a kedves kis görög települést. A házigazdák és segítőik jóvoltából gyönyörű esküvőt élhettünk át. Hálás köszönet ezért. Ajánljuk mindenkinek, mert ez egyszerűen gyönyörűséges! Janis és Éva igazán segítőkészek és kedvesek. Sosem felejtjük el az itt töltött napokat.”

Lackó és Edi

Tökéletes esküvő, ez minden lány vágya. Ehhez első lépés az esküvői helyszín kiválasztása. Az édes élet kezdetét a tengerparti esküvői torta jelképezi, ezért ez sem mindegy, hogy épp milyen lesz. Gyakorlatias tapasztalattal praktikus tengerparti esküvői tippekben is számíthatsz ránk.

Emlékszel gyermekkorod meséire?

Hófehér paripán vágtat feléd a kedvesed, odaér Hozzád, aztán egy varázslatos kagylóhéjban megjelenik a jegygyűrűd.

Segítünk megvalósítani, hogy ezek az álomképek életre keljenek.

Hogyan? Ez nem titok. Olvasd el a weboldalon a Párok ajánlását, akik az Andromeda Travel esküvőszervezésre bízták a görögországi esküvőjük intézését!

Mondhatunk mi, amit akarunk, de mit mondanak azok, akik már megtapasztalták azt a pillanatot, amiről Te most még csak olvasol itt a weboldalon.

 

“Sikerült megvalósítani régi vágyunkat egy csodálatos tengerparti esküvőt. Köszönjük nektek azt a sok áldozatos munkát, amellyel biztosítottátok számunkra, hogy minden úgy alakuljon, ahogy terveztük. Feledhetetlen élményben volt részünk az itt eltöltött 1 hét alatt. Jó egészséget kívánunk nektek a munkátokhoz, hogy minden vendégetek maradéktalanul jól érezze magát, úgy, ahogy mi is.”

Egy boldog pár

A pár diszkréciót kért tőlünk, természetesen tiszteletben tartjuk és ezért nem szerepel sem a nevük, sem a személyük.

Milyen a házasságkötés pillanata Görögországban az Andromeda Travel esküvőszervezés gondoskodásával?

Örömmel fogadjuk, ha a külföldi esküvőnél mellettünk teszitek le a voksot.

A görögországi házasságkötés pillanata az Andromeda Travel esküvőszervezés gondoskodásával mesébe illő lesz, mintha csillámport szórtak volna a szemeitek elé, mikor egymásra tekintetek forrón.
A házasságkötés pillanata utáni életetek legszebb része lesz a görögországi esküvőtök és nászutatok a tengerparti Star Beach Rezidencia Resortban. Itt átélitek a csodát, aminek fénye megkoronázza az emlékeiteket!

Miért bízta az Andromeda Travelre a szervezést Judit és Pali?

„…Amikor többszöri levélváltás után személyesen is találkoztunk, biztosak voltunk benne, hogy jól döntöttünk, hogy rátok bízzuk esküvőnk bonyolítását… Az általatok kivitelezett esküvőnk egy örök emlék marad számunkra:…

Olvasd tovább Judit és Pali történetét, kattints itt »»»

eskuvok.info_andromedatravel_4

…A valóban márka lakosztályunk az Orchideában, a gyönyörű fotós helyszínek, az egész napos videózást, a jól megkomponált házasságkötést, a meg nem tudom számolni hány fogásos görög ebédet, a gólyát, a sok-sok figyelmet és ismeretlenül is gratuláló embert, soha nem fogjuk elfelejteni… Az esküvő után az ott töltött több, mint egy hetes nászutunk is jól sikerült. A tiszta tengervízben nagyokat fürödtünk, igazi pihenés és élmény volt számunkra a Makrygialoson töltött két hét. Egyszer mindenképp visszatérünk, hogy gyermekeinknek is meg tudjuk mutatni a mi közös életünk kezdetének káprázatos helyszínét.”

Barátsággal: Judit és Pali

Mire számíts?

ARRA, HOGY SEMMIRE SE LESZ GONDOD. A SZERVEZÉSSEL JÁRÓ ÖSSZES TERHET LEVESSZÜK A VÁLLADRÓL. ABBAN TUDUNK SEGÍTENI, HOGY A TENGERPARTI ESKÜVŐT GÖRÖGORSZÁGBAN GÖRDÜLÉKENYEN LEBONYOLÍTJUK. A FORDÍTTATÁSTÓL EGÉSZEN A HIVATALOS HÁZASSÁGI SZERTARTÁSIG, AZZAL A SZOLGÁLTATÁSSAL, AMIVEL MEGRENDELED.
 
 

Kinek tudunk segítséget nyújtani:

 • aki biztosra akar menni és semmiféle bakit nem akar a tengerparti esküvőjén
 • akinek nincs ideje megszervezni a tengerparti esküvőt,
 • aki tengerparti esküvő specialista szakértelmében bízik,
 • aki nem szeretne bajlódni a bankkártyás fizetéssel,
 • aki nem beszél görögül, de a tengerparti görögországi esküvő az álma,
 • aki Görögországban kíván házasságot kötni Varázslatos Tengerparti Esküvő keretében hivatalos polgári szertartással,
 • aki koncentrált figyelmességgel megalkotott tengerparti esküvőben gondolkodnak,
 • aki készen áll a vezetett szakértői egyeztetésekre és a célirányos őszinte kommunikációra.

A Varázslatos Tengerparti Esküvő nem való mindenkinek.

Mikor NEM neked való ez a görögországi hivatalos esküvő?

 • ha futószalagra gyártott tengerparti átlag esküvőt szeretnél,
 • ha a neten akarod összeollózni egyesével az információkat, mert úgy gondolod botcsinálta módszerrel magatok is képesek vagytok véghez vinni a varázslatos tengerparti esküvőt,
 • ha rengeteg időd van, hogy kivárd a következő szóba jöhető helyszínt, már, ha lesz ott szabad hely,
 • ha saját magad akarod cipelni a hátadon a bonyolítással járó buktató összes terhét, amit előre még nem is sejtesz
 • ha neked nem számít a minőség és a szakember munkája,
 • ha a vállalható keretösszeg nem áll rendelkezésedre,
 • ha nem görögországi esküvő a célod,
 • ha nem akarod elolvasni az Andromeda Travel által publikált varázslatos tengerparti esküvővel kapcsolatos tartalmakat, és csak kérdésekkel bombázol.

Miért ajánlja Éva és Attila?

eskuvok.info_andromedatravel_2 „Azt gondoljuk életünk egyik legszebb élményével lettünk gazdagabbak, amikor arra adtuk a fejünket, hogy házasságot kötünk, s persze hol máshol, mint Makrygialoson, s persze ki más segített volna, mint az Andromeda.
Sokat gondolkodtunk, hogy biztos ezt szeretnénk-e, de utólag már biztosak vagyunk abban, hogy helyesen cselekedtünk…

Olvasd tovább Éva és Attila sztoriját, kattints itt »»»

…A kinti fogadtatás, hozzánk állás és vendégszeretet páratlan volt. Azon „falak” között sétálhattunk, hol egykoron a nagy hódító, Great Alexander, megismerkedhettünk a helyiek önzetlen vendégszeretetével, feltétlen bizalmával és fogadhattuk őszinte gratulációjukat. Időt, s energiát nem sajnálva eskuvok.info_andromedatravel_3szebbnél szebb helyekre vittek bennünket fényképeszkedni, olyan helyekre, melyeket csak egy kitűnő helyismerettel rendelkező ismer, s közben hallgathattuk vendéglátóink ízes élménnyel teli beszámolóit, megismerve ezzel a görög hagyományokat, szokásokat. Szűk családdal idegenként érkeztünk, de mégis görögként mondhattunk igent egymásnak. Csodás élményekkel gazdagodtunk Makrygialoson. Évi, Giannis köszönjük Nektek! Fantasztikusak vagytok! Ajánljuk másoknak is.”

Üdv, Éva és Attila

Végre eljött a nagy nap. A házasságkötés napja!

andromeda-eskuvo-gorogorszagban-4Elképzeltek egy kellemes napot a kéklő tengerrel, egy gyönyörű békés helyet,
és mindezt az esküvő helyszíneként. Szeretnétek, hogy esküvőtök
egy ilyen romantikus tengerparti helyen legyen Görögországban? Tudunk segíteni, hogy az megvalósuljon itt.

Ideje megnéznetek ezt a görögországi autentikus hangulatú tengerparti bűbájt, Makrygialos üdülőhelyet, mely ideális helyszíne a feledhetetlen görög esküvőtöknek és a mézédes élmény-nászútnak.

Hogyan? Kiemelkedő diszkrécióval, szárnyaló ötletekkel, exkluzív esküvői helyszínnel, rugalmas és bizalmas személyre szóló kiszolgálással, 100% elégedettségi garanciát vállalunk!

Az Andromeda Travel esküvőszervezés garantálja a Jegyespárnak, hogy megbízható ügyintézésre számíthat.
Teljes mértékben minőségi
szolgáltatásokat kaptok, mert nem tömeges szellemben jönnek létre. Elvárásaitok szerint igényeitekre alakítva hajszálpontosan személyetekre szólóan készül. Megnyugtató diszkréció és garantáltan párra szóló szeretetteljes gondoskodás.

tengerparti-eskuvo-gorogorszag-andromeda-travel-utazas6

Végre sikerült! Fontos, hogy tudjátok, most jó kezekben vagytok, ha Görögország vágyaitok esküvői helyszíne. Mert sokkal biztosabb, hogy szebb és tartalmasabb esküvőtök lesz a mi profi szakmai hátterünkkel, mert saját tapasztalatainkkal erősítjük meg.

eskuvok.info_andromedatravel_1„Amikor először néztünk egymás szemébe, még nem gondoltam arra, hogy majdan itt kötjük össze életünket. Amikor elhatároztuk, hogy ezentúl egy családot alkotunk, jobb megoldást nem is találhattunk volna a boldogító igen kimondására. Akkor is tűzött a nap, a tenger kristály kéken csillogott, az esküvőnk napján eszembe jutottak első találkozásunk pillanatai. Elcsépeltnek tűnő frázis, mégis igaz, az esküvő a házasságkötésre készülők legszebb napja. A mi életünkben is az volt.

Évi és Giannis

Ez nagyon tetszik, megnézem >>

Varázslatos Tengerparti Esküvő ÁlomUtazással!
A lebonyolítás során a legnemesebb feladat és izgalmas kihívás, hogy az
álmotokat teljessé varázsoljuk,
melyre igazán nyugodtan azt mondhatjátok, hogy
tökéletes nap volt.

tengerparti eskuvo ceremónia tengerparton görögországban makrygialos andromeda travel 3 utazás

A görög filozófusok azt mondták:
A házassághoz kell egy motor, amit mindig ápolni kell. És kell egy horgony, ami stabilan áll a viharban is.

gyuruk

MEGFONTOLANDÓ!

Kedves Jegyespár, a döntés a Ti kezetekben van! Néha napján előfordul, hogy az internet előtt ülve és keresgélve kedvezőbben foglalhatók a tengerparti esküvők, mint rajtunk keresztül. Ha van időd és bankkártyád, akkor néha spórolhatsz az esküvődön.

Fontos és tudnod kell, hogy abban az esetben nincs kit hívnod, ha akármilyen probléma is adódik, mint például bármi végett lekésnéd a saját esküvőd vagy éppen nem megfelelő a szállása a jegyespárnak, mert magatok barkácsoltátok össze.

A nyelvi nehézségek leküzdésében is segítünk nektek, mert a helyszínen magyar nyelven is beszélő Andromeda Travel tengerparti esküvőszervező specialista szakember van.

Nekünk ez az életünk és, ha velünk bonyolítod a tengerparti esküvőt Görögországban Makrygialoson, az Andromeda Travel esküvőszervezés képviseletét bármikor eléred.

Nem lesz költségesebb a tengerparti görögországi esküvőtök, mintha a neten foglalnátok be, de az akciós “neve sincs” honlapokkal nem kívánunk versenyezni.

Ha fontosnak tartod a biztos megvalósítást, akkor ezt a tengerparti esküvőt nyugodtan rendeld meg az Andromeda Travel esküvőszervezéstől.

FONTOS JÓTANÁCSOK!

  • A 4 tündérszép Tengerparti Esküvői Szertartás Szett HIVATALOS GÖRÖGORSZÁGI ESKÜVŐI HÁZASSÁGKÖTÉST tartalmaz teljes körű helyi magyar nyelvi asszisztenciával Görögországban. A tengerparti esküvői szetteket a vendégeink körében a legnépszerűbb attrakciókat és különböző látványelemeket beleszőve alkottuk meg, az eltérő igények és a behatárolt költéskeretek figyelembe vételével. Rugalmas Tengerparti Esküvői Szett összeállítására is van lehetőség: ebben az esetben töltsd ki légy szíves alul az igényfelmérőt, válaszd az alap I. Ezüst Csillagfény Alap Esküvői Szettet és az Üzeneted részbe írd meg konkrétan, hogy milyen tengerparti esküvői szolgáltatásokat, dekorációs látványelemeket szeretnétek kérni és minderre mekkora az az összeg, amit vállalni tudtok.
  • Az Andromeda Travel a Varázslatos Tengerparti Hivatalos Esküvő szervezését, kivitelezését és lebonyolítását kizárólag szállásfoglalással együtt vállalja és intézi Görögországban Makrygialoson. Ez azért jó Nektek, mert így flottul egy kézben van tartva A-tól Z-ig az összes szolgáltatás, és mindent 1 helyen közvetlenül az Andromeda Travel tengerparti esküvőszervező specialista szakértőnél tudtok megrendelni, kockázat nélkül.
  • Hivatalos tengerparti esküvő lebonyolítását csak magyar állampolgárok részére, ill. Európai Uniós állampolgárok számára vállaljuk.
  • Esküvői ruházatról és az igényeitek szerinti egyéb kellékekről (jegygyűrű, stb.) Ti gondoskodtok, ezért ne feledjétek ezeket beszerezni és magatokkal vinni.
 • Személyenként ez a kettő közokirat mindenképp kell lefordítva görög nyelvre a hivatalos tengerparti esküvőhöz. Mind a kettőt egyszerűen csak kérned kell a lakóhelyed szerinti hivatalnál. Miután megvannak, következik a görög nyelvű hivatalos fordíttatás, amit az Andromeda Travel ügyintéz díjazás ellenében:
  # Születési anyakönyvi kivonat
  # Hatósági bizonyítvány családi állapot igazolásáról
 • Erre is szükség lesz, amelyhez a vezetett szakértői konzultációs folyamat során tanácsot és támogatást adunk:
  # Görög nyelvű kérvény „ΑΙΤΗΣΗ”
 • És ezt se felejtsd otthon, mert kelleni fog a házasságkötés helyszínén:
  # Érvényes személyazonosító úti okmány (útlevél vagy plasztik kártyás személyazonosító igazolvány)

VARÁZSLATOS TENGERPARTI ESKÜVŐHÖZ
4 TÜNDÉRSZÉP HIVATALOS ESKÜVŐI SZERTARTÁS SZETT

Mindegyiknél részletesen rendszerben látod tételesen, hogy milyen esküvői szolgáltatásokat foglal magába és mennyibe kerül. Az információk birtokában könnyebben el tudjátok dönteni, melyik a leginkább testhez álló számotokra.

RUGALMAS TENGERPARTI ESKÜVŐ SZETT ÖSSZEÁLLÍTÁSÁRA IS VAN LEHETŐSÉG. MIT IS JELENT PONTOSAN EZ?
Ebben az esetben töltsd ki légy szíves alul az igényfelmérőt, és válaszd a legkisebb I. EZÜST CSILLAGFÉNY ALAP Esküvői Szertartás Szettet, mert ez az alap, ami bővíthető saját kívánságod szerint.

MI AZ ELSŐ TEENDŐD? Haladjunk csak szépen sorrendben. ELŐSZÖR KATTINTS ERRE MOST, ezzel indul minden, ez a kezdés alfája és omegája és máris feltárul előtted a tartalom:

Itt az idő.  Miután tüzetesen átolvastad az egész oldalt, a legegyszerűbb kapcsolatfelvétel az Andromeda Travel tengerparti esküvőszervezéssel, ha az igényfelmérőt kitöltve ajánlatot kérsz a  Hivatalos Esküvő Görögországban Szertartásra itt és most.
Teljes diszkréciót nyújtunk.

  A sikeres tengerparti esküvő igényfelmérő oldal elküldéséhez a *-gal jelölt részek kitöltése kötelező!

  Miután elolvastad az egész oldalt és megnézted tartalmakat és az árakat, MINDEN MEZŐT TÖLTSÉL KI, mert csak akkor fogod tudni elküldeni ezt a tengerparti esküvő igényfelmérő oldalt.

  Teljes neved, és írd meg azt is, hogyan szólítsunk meg*

  E-mail címed*
  Olyan e-mail címet adj meg, amit biztosan használsz és működik, mert oda válaszolunk azonnal a tengerparti esküvő igényfelmérő oldal sikeres elküldése után.
  Fontos infó, ha yahoo-s e-mail címed van: amennyiben rendelkezel másik e-mail címmel, ami nem yahoo-s, akkor azzal töltsed ki légy szíves ezt a formot, hogy sikeres legyen az elküldés.

  Telefonszámod*
  Valós telefonszámot írj be kérlek!

  A gördülékenyebb ügyintézés végett, ha kéred, felhívunk, hogy egyeztessünk.*
  Telefonos visszahívásra azért van szükség, hogy egy kicsit megismerjünk, ugyanis szeretünk a vendégeinkkel személyes kapcsolatot kialakítani. Jelöld be, mikor hívjunk fel!
  12-14 óra között kérek telefonhívást14-16 óra között kérek telefonhívást16-17 óra között kérek telefonhívást17-18 óra között kérek telefonhívástTelefonos visszahívást csak akkor kérek, ha 1 napon belül nem válaszolok az e-mailre

  Melyik Tengerparti Hivatalos Esküvői Szett tetszik?*
  Ezen tudtok később módosítani még a megrendelés előtt, ha menet közben a tengerparti esküvő ajánlatkérés során.

  Üzeneted *
  Üzenetedben feltétlen írd meg, milyen legyen a hivatalos tengerparti álomesküvőd a Star Beach Resortban Görögországban? Tervezett időpontja? Mennyi személy (felnőtt, gyerek) kísér el Téged és párod? Mivel utaztok?
  Minél több konkrétumot árulsz el az elvárásodról, annál célirányosabban tudunk egyedi személyes árkalkulációt adni, Rugalmas Tengerparti Esküvői Szett igény esetén is.

  Milyen eszközön megnyitva töltöd ezt a formot?*
  Kérjük bejelölni, mert ezzel segíted a munkánkat. Köszönjük!
  Ha van asztali számítógéped vagy laptopod, praktikusabb azon megnyitva kitölteni, mert a nagyobb kijelzőn könnyebb és átláthatóbb.

  Asztali számítógépOkostelefonTabletLaptop

  Facebook közösségi oldalon elérhető vagy?*
  Ha igen, hol és milyen névvel? Beírhatod a közvetlen linket is!

  Hol hallottál, olvastál az Andromeda Travelről?*
  Ha interneten, kérjük segítsd munkánkat és írd meg hol pontosan.

  Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot*
  Elfogadom, igen

  Hozzájárulok ahhoz, hogy az Andromeda Travel az e-mail címemre elektronikus hírlevelet, marketingcélú küldeményt küldjön.
  Hozzájárulok, igen

  Feltétlen nézd meg, hogy MINDEN MEZŐT KITÖLTÖTTÉL-E, mert csak akkor fogod tudni elküldeni az igényfelmérőt. Azt is figyeld, hogy az adatvédelmi szabályzatot bepipáltad-e!

  Mit tegyél, miután sikeresen elküldted az igényfelmérőt? Irány az e-mail fiókod és nyisd meg a leveled.

  Kérlek, az alábbi mezőbe írd be a lent látható ellenőrző kódot, mert a biztonság prioritás az Andromeda Travel Utazási Irodánál.
  MIKOR RÁKATTINTASZ A KÜLDÉSRE, UTÁNA CÉLSZERŰ AZONNAL MEGNÉZNED AZ E-MAILEDET, MERT ODA ÉRKEZIK A VÁLASZUNK.

  captcha

  Kérlek, az alábbi mezőt mindenképp jelöld be.


  A weboldalon található ismertetőket elolvastam, megnéztem a Tengerparti Hivatalos Esküvői Szetteket + a Star Beach Resort szállást + a Kiegészítő Esküvői Szolgáltatásokat, azok tartalmát és az árakat is. Amikor olvastam, nagyjából én is összeadtam a tételeket, és szeretném pontosítani, hogy jól számoltam-e.

  A *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!
  A jelentkezés után pár percen belül küldünk egy visszaigazoló e-mailt. A díjbekérő összekészítésénél személyre szabottan figyelembe vesszük az összes kérésed, amit ránk bíztál. Foglalás nem történt!

  * * * * * * *

  ÉdesFény Tengerparti Fogadalmi Ceremónia. ÁlomSzép Tengerparti Szimbolikus Esküvő.

  utazasok-szimbolikus-eskuvoSzeretet és megértés. Egymás iránti kölcsönös hűségetek szent fogadalmának, és rendíthetetlen érzelmi köteléketeknek a megerősítése felbecsülhetetlenül értékes megtiszteltetés. Személyre szólóan összeállítjuk igényed alapján teljesen az álmaid szerint, mert érzéssel dolgozunk. Keress minket nyugodtan, lelkiismeretesen segítünk.

  » Megnézem, mert érdekel

  * * *

  Oltári Tengerparti Nászút, mint a mesében.

  utazasok-naszutNyilvánvalóan, az esküvőtök tervezésénél ez a kérdés is felmerül. Gyorsan és könnyedén szeretnétek eljutni a nászút helyszínére, és azért tengerpart is legyen. Van egy biztos pont, ahol tutti, hogy a legjobb kiszolgálást kapjátok. A görögországi tengerparti autentikus hangulatú Makrygialoson a kettesben töltött időtök maradandó közös élményetekké válik.

  » Megnézem, mert érdekel