Kommunikáció- és marketing élményszinten

Kommunikáció- és marketing területein segítünk minőségi módon, hogy kiemelkedően jellegzetes legyen a küldetésed, mert az a legfontosabb, hogy sikeresen elérd a céljaid. Felemelő érzés ezt megteremteni.

Dolgoztál már együtt marketingessel? Azt érezted a lelked mélyén, hogy semmi értelme, mert
– napokra eltűnt, nem válaszolt neked
– állandóan csúszott a feladatokkal
– unalmas tartalmakat kaptál
– a hirdetések nem voltak megalapozva
– alig volt saját ötlete

Mi eltérőképpen állunk hozzá a filozófiánk szerint. Tartjuk a szavunkat és a megbeszéltekhez igazodunk. Határidőre pontosan végezzük, amit elvállalunk, mert átérezzük a helyzeted.

A megbízásaink során az egész idő alatt többet adunk a lehetőségeinkhez mérten, mert partnereinknek nagyon hálásak vagyunk, hogy mellettünk teszik le a voksot. Gondoskodunk az együttműködés diszkréciójáról.

Mind a B2B, mind a B2C szektor részére a hatékony vásárlói élményteremtéshez az after-sales marketing kulcsfontosságú eszköztárát is bevetjük.

Valamennyi vállalkozás más és más, ezért egyedi. Csak a neked szóló megoldásra van szükséged és nem sablonos sémákon alapulóra. Mindennek megvan az életben a maga kockázata, de csak a megfelelő kockázat hozza el a sikert számodra.

A kommunikáció- és marketing különböző skáláira fókuszálva tesszük meg mindezeket számodra körültekintően, figyelembe véve az értékesítési- és vevőszerzési műveleteidet. Amennyiben még nincs még ilyened, úgy azt veled együtt gondolkodva és dolgozva, gyakorlatiasan teljes mértékben megtervezzük és egyénre/vállalkozásra szabottan megalkotjuk.

A tartalomgyártást és a hirdetéskezelést a közösségi médiákban magad csinálod és azt látod, hogy nem jutsz egyről a kettőre? Felemészti az időd és nem tudsz a te szakterületeddel foglalkozni?

Tulajdonképp az online tartalomgyártás nem egyszerű, pedig te azt gondoltad, hogy az. Nos, segítünk benne, hogy ne csak összedobott valami legyen a tartalmad, hanem a valóság, amelyben megosztod a szenvedélyed a világgal profin.

A közösségi média hirdetéseknél csak úgy elfolyik a ráköltött pénzed és azt sem tudod, hogy hova kapj, mert folyamatosan képezned kellene magad, hogy ne maradj le benne?

Az az igazság, ha fáj a fogad, akkor nem masszázsra kérsz időpontot, hanem fogorvoshoz. Az is tutti, hogy a szobafestő nem fog kenyeret sütni a pékségben. És, ha elromlik az autód, akkor nem a fodrászhoz viszed, hanem az autószerelőhöz.

Nyugodtan döntsd el, hogy mindezeket minőségre akarod vinni vagy továbbiakban is bügykölsz otthon önmagad.
A termékeid, szolgáltatásaid kreatív reklámozására, bevételszerzésedre törekedve halad előre a közös munka formálva eltérő módú szemlélettel az értékesítést.

Ezen kívül, de ehhez társulva még a PR és tudatos márkaimázsépítés, márkanév népszerűsítés, melynek keretein belül közönségkapcsolatok gondozása és a nyilvánosság előtti pozitív és jó hírnév kiépítése és megőrzése áll a központban. A bizalom és a személyes kapcsolatok megjelenítési törekvéseidhez járulunk hozzá.

Miben tudunk specifikusan erősíteni téged?

Állandó megbízhatóságunk a garancia arra, hogy maximalista szinten rugalmasan állunk hozzád, hogy minden részecske megtalálja a saját helyét.

Akár kezdő vállalkozó vagy, akár régóta vállalkozol, akkor is komplett megoldásokat nyújtunk rugalmasan. Ha elakadás van a cégedben, vállalkozásodban, azokat veled átbeszéljük, mint egy mastermind. Őszintén elmondhatsz bármit. Hasonlóak vagyunk, mint te. Mi is kezdtünk anno valahol, és abból fejlődtünk tovább.

Képzeld el, hogy nem neked kell mindezzel törődni és mennyi mindenre jut időd, miután ránk bízod ezeket:

✓ Google kereső
✓ Social média
✓ Stratégiai projekt
✓ Hirdetési kampány
✓ Probléma megoldása
✓ Tartalomgyártás
✓ Rendezvény szervezése

Igényes toborzási online kampány egymásra épülő metódusaival és különleges gondoskodással megalkotott csúcsszuper digitális marketing kivitelezéssel és dinamikus útmutatással támogatunk, hogy megtaláld a megfelelő munkaerőt.
Üzleti mentorálással és sajátos vállalkozói tanácsadással is állunk hasznosan rendelkezésedre, mert tudjuk, hogy nehéz számodra, és néha szükséges egy ember, aki gyakorlatiasan fogja a kezed, akivel mindent megbeszélhetsz, ha bizonytalan vagy a vállalkozói világban.
Van honlapod és ráférne már egy megreformálás, ráncfelvarrás? Megértjük. A weboldal nem időtálló. A napok és hónapok múlnak, te pedig lemaradsz, ha nem történik semmi figyelemreméltó újítás az internetes tartalmaid megjelenésében és nem megfelelően kulcsszavas a honlapszövegezésed. Leveszük a válladról ezek terhét is.
“A marketing az igazság izgalmasan tálalva.”

Idézet forrása:
Wolf Gábor Marketing Commando

Ha eddig magad csináltad és megtorpantál vagy tanulni szeretnél az online média adta kincsestárról, írj nekünk nyugodtan e-mailt és hívunk mobiltelefonon. E-MAILCÍM:
andromedatravelhu@gmail.com

Miért bennünket válassz? Kik vagyunk?

2002-ben alakult az Andromeda Travel, mely akkor még csak utaztatásokra szakosodott. Aztán már különféle táborokkal is foglalkoztunk.

Az évek során tevékenységünk gyarapodott tengerparti esküvők- és rendezvények szervezésével.

Az alapítás óta a stabilan megszokott többi szolgáltatásunk mellett, a bizonyított szakmai tapasztalatainkból származó értékes tudást ötvözve a globális áttekintéssel, szolgáltatásaink körét
bővítettük az online kommunikáció- és marketing, mentorálás, tartalom, valamint a
közösségi média hirdetés- és profilkezelés területével.

A fejlődés és az innováció kiemelten alapkövetelmény magunkkal szemben, mert színvonalat szolgáltatni csak úgy lehet, ha naprakészek vagyunk. Ezért folyamatosan képezzük magunkat. Gotomarketingesként lépést tartunk a legmenőbb és legfrissebb kommunikáció- és marketing trendekkel is. A mesterséges intelligencia ismerete sem maradhat ki a repertoárunkból.

Munkatempónkra a legendás ügyfélélményű együttműködés a jellemző. Proaktívan és precízen dolgozunk, kreativitásunknak csak a csillagos ég szab határt. Természetesen minden esetben partnereink érdekeit figyelembe véve átfogó képet valósítunk meg.

Szívügyünk a 100 %-nál is magasabb szinten történő elvégzése a vállalt munkának, időt és energiát nem sajnálva.

Nos, ennyi a mi sztorinkban a változás!

A szövegírást te végzed, mert jó voltál fogalmazásból az iskolában? Annak sincs akadálya. Nyelvi lektorálással támogatunk és/vagy az általad összeállított szövegeket mesterfogás elemekkel látjuk el.

A megjelenítendő szövegek, cikkek, posztok megírását is vállaljuk a klasszikus szövegírás és a SEO szövegírás tekintetében magyar, angol, görög nyelveken.

Miben tudunk konkrétan segíteni?

Összefogott megoldási lehetőséget nyújtunk széles sprektumú körrel és harmonikusan összehangolva a különböző platformokat.

    • Online- és tartalommarketing
    • Hirdetés- és profilkezelés
    • Landing oldal
    • Márkafejlesztés
    • Mentorálás
    • Hírlevél
    • Blogbejegyzés
    • Csali
    • Facebook
    • Instagram
    • Tripadvisor
    • Google Business
    • Linkedln
    • Booking.com
    • Weboldal
  • FONTOS INFORMÁCIÓ! A kapacitásunk limitált. Nyakra főre nem vállalunk be mindent, mert számunkra legfontosabb az ember, azaz te. Meg kellett hoznunk a döntést, hogy csak annyi megbízást fogadunk be, ami még nem megy a színvonalas munka rovására.

    Azoknak tudunk segíteni, akik értik, hogy milyen lényeges a kommunikáció és a marketing, és nem azt érzik, hogy a pénzt feleslegesen költik rá. Ha te tisztában vagy azzal, hogy a vállalkozásod, céged jövője múlik rajta, akkor fordulj hozzánk nyugodtan, mert egy nyelven álmodunk és ugyanúgy látjuk a jelent és a jövő vízióját. A kommunikáció és marketing nem varázslat, hanem hajszálpontos munka.

    “Nehéz elgondolni, hogy a mai nap soha nem jön el többé. Hogy az idő
    mindig most, a hely pedig itt, és soha egyetlen pillanatban sincs második lehetőség.”

    Idézet forrása:
    Jeanette Winterson

    Kikkel dolgoztunk már együtt? Lásd az első 23-at a teljesség igénye nélkül, többek között:

    étterem, szálloda, könyvelőiroda, építőipari cég, autómosó, bútorbolt, autókereskedés, húsüzlet, szépségszalon, IT, fesztiválszervező, coach, nyelvtanár, sport egyesület, klinika, orvos, fuvarozás, borászat, cukrászda, esküvőszervező, építész, utazási iroda, turisztikai szálláshely

    TEDD MEG AZ ELSŐ LÉPÉST KORLÁTOK NÉLKÜL!
    NAGYON KÖNNYŰ A KAPCSOLATFELVÉTEL E-MAILBEN, akkor írsz nekünk, amikor számodra megfelelő:
    andromedatravelhu@gmail.com

    Mi fog történni a megkereső e-mailed megküldése után?
    Hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot telefonon, ezért feltétlen add meg a mobilszámod. A telefonhívás előtt e-mailedre válaszolva egyeztetünk veled, hogy mikor hívjunk fel téged.

    utazas-ajandek-oteletek-andromeda-travel2 Küldd tovább vállalkozó barátaidnak, cégvezető ismerőseidnek, hálásak lesznek ezért:

    OSZD MEG MÁSOKNAK IS AZT AZ ÖRÖMÖT, HOGY  ELJUSSON HOZZÁJUK EZ A KOMMUNIKÁCIÓ- ÉS MARKETING LEHETŐSÉG!

     

    wow marketingélmény stratéga
    social média kreatív specialista
    hirdetéskezelés szakértő
    sales- és brand menedzser
    honlap konzultáns