SzuperAjándék Utalvány különlegesen kedves személynek! Te választasz. Kérd tengerparti üdüléshez, nyaraláshoz, körutazáshoz, esküvőszervezéshez, rendezvényhez

andromeda-travel-ajandekutalvany-utazas-nyaralas-tengerparti-1

Angyali boldogság az év minden évszakában. Legyen az üdülés, körutazás, városlátogatás vagy tengerparti nyaralás vagy csak egy rövidke külföldi utazás vagy tengerparti esküvő és stílusos tengerparti rendezvény.

Alkalomtól függően adhatod még születésnapra vagy névnapra
vagy bármilyen ünnepi alkalomra, karácsonyra, húsvétra, ballagásra, évfordulóra. 

Meglepetés minden napra. A SzuperAjándék Utalvány egyet jelent azzal, hogy kimutatod mennyit jelent számodra az, akit megajándékozol vele.

Örvendeztesd meg a barátod, ismerősöd, barátnőd, férjed, rokonod, családtagod, kollégád, feleséged, gyereked, vagy épp a szomszédod vagy a munkatársaid, olyan kellemes ajándékkal, aminek magad is nagyon örülnél.
smiley_pirostelt_h20

Akit megajándékozol a SzuperAjándék Utalvánnyal, boldogságot is adsz neki, mert olyan különös emlékkel gazdagítod és töltöd fel az életét, aminek élménye örökre a szívében marad. Te fogsz mindig eszébe jutni, jókedvűen gondol Rád, mert az ajándékozás örömének pillanatait Tőled kapta. Ne aprózd el! Add ezt az értékálló ajándékot.

 andromeda-travel-ajandekutalvany-utazas-nyaralas-tengerparti-2

Tudod miért jó ajándékozni? mert az ajándékozásban a megajándékozott szemében ragyogó fény  legszebb.

Előre nem kell azon agyalnod, hogy akit meg szeretnél ajándékozni,
✓ milyen ajándéktól repdesne az örömtől,
✓ melyik utazáson ujjongana szívesen,
✓ és mi van, ha nem tetszik,
✓ mi történik, ha kicsi vagy nagy,
✓ ha már van neki, vagy nem szereti…

Mert a SzuperAjándék Utalványnak mindenki örül. 

andromeda-travel-ajandekutalvany-utazas-nyaralas-tengerparti-3

szivecske_piros_h20 Válassz az alábbi SzuperAjándék Utalvány típusok közül!

⇓ ⇓ ⇓ ⇓ ⇓ ⇓ ⇓ ⇓ ⇓ ⇓ ⇓ ⇓ ⇓ ⇓ ⇓ ⇓ ⇓ ⇓ ⇓ ⇓ ⇓ ⇓ ⇓ ⇓

A SzuperAjándék Utalvány az Andromeda Travel Utazási Iroda saját szervezésű külföldi utazásaira és esküvő és stílusos rendezvény szolgáltatásaira használható fel. (** megrendelés gomb előtt kimondottan a felhasználásról fontos ismertető).

szivecske_piros_h20 Milyen összegű SzuperAjándék Utalványt kérj?
Ez Tőled függ. Te határozod meg, mennyi legyen a SzuperAjándék Utalványon szereplő összeg. A legkisebb címlet 10.000,-Ft, a legmagasabbnak pedig Te szabsz határt!

A nagy melléfogásokat mi, az Andromeda Travel Utazási Irodánál egyszerűen megoldjuk Neked. Te megmondod, hogy mennyi összegű legyen a SzuperAjándék Utalvány és mi azon összegben állítjuk ki, amit Te megjelöltél.

Azon töröd a fejed, hogy jó-jó ez az ajándék, de hogyan csomagolod? Á, ezzel ne foglalkozz, mert ízléses dekorációval díszítve exkluzívan megszerkesztve kapod elektronikusan e-mailben, csak ki kell nyomtatnod.

Tuti biztos jókedvet varázsolsz annak arcára, akit meglepsz vele.

Itt az alkalom! A SzuperAjándék Utalvány épp kapóra jön? Akkor tedd meg a következő lépést:  töltsd ki itt lent az oldalon az online SzuperAjándék Utalvány igénylőt. A telefonszámot se hagyd ki, ha szeretnéd, ha felhívjunk egyeztetés végett.

Mikor ér véget a SzuperAjándék Utalvány vásárlási lehetőség? mondhatjuk, soha.
• Mert egész évben megvásárolható bármilyen ünnepre, családi eseményre, akármilyen alkalomból.
• Mert, akinek ezt SzuperAjándék Utalványt ajándékozod, a lelkébe fog zárni téged mindörökre.

Van még kérdésed a kitöltés előtt? írd meg e-mailben, mert idő korlát nélküli, vagy hívj bennünket mobilon munkanapon telefonos ügyfélszolgálati időben itt: 30/6422922

Mit tégy még miután elküldted a SzuperAjándék Utalvány igénylőt?

✓ bizonyíthatóan utald át az összeget ide, az Andromeda Travel bankszámlaszámára:  10402908-29030453-00000000 (K&H BANK).  A közlemény rovatba feltétlen írd be, hogy SzuperAjándék Utalvány és a neved, hogy pontosan tudjuk, kitől érkezett az összeg.

Mi fog történni, miután megérkezik a bankszámlára az átutalás?

✓ Garantáljuk, hogy 3 munkanap alatt e-mailben eljuttatjuk Neked az általad választott felirattal a megrendelt SzuperAjándék Utalványt, hogy a különlegesen kedves személynek ajándékba átnyújtsd. A SzuperAjándék Utalvány mellé egy aranyos levélkét is összeállítunk, mellyel konkrétan segíteni szeretnénk a beváltás folyamatát.

Hogyan és mikor tudja beváltani a kedves személy, akit megajándékoztál a SzuperAjándék Utalvánnyal?

✓ Megnézi a www.andromeda.hu weboldalunkat és kiválasztja a számára szimpatikus szolgáltatást. Aztán e-mailt ír vagy telefonál vagy chaten bejelentkezik, és máris jó kezekben van, mert mindent A-tól Z-ig intézünk vele.

Megrendelés és információk: Andromeda Travel Utazás • Esküvő • Rendezvény Szervezés  telefon: 30/6422922 (munkanapokon telefonos ügyfélszolgálati időben). E-mail: andromedatravelutazas@gmail.comFolyamatosan olvasunk E-mailt és Facebook-oldalunkon érkezett üzeneteket.

A megrendelés sikeres elküldéséhez a *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!

Teljes neved, és ahogy megszólíthatunk*

E-mail címed*
KIZÁRÓLAG működő e-mail címet adj meg (kivéve yahoo), mert válaszolni fogunk!

Telefonszámod*
Valós telefonszámot írj be feltétlenül!

A gördülékenyebb ügyintézés végett, ha kéred, felhívunk telefonon, hogy egyeztessünk.*
Jelöld be, mikor hívjunk fel!
11-13 óra között kérek telefonhívást13-15 óra között kérek telefonhívást15-17 óra között kérek telefonhívástEmail és csak akkor kérek telefonhívást, ha 1 napon belül nem válaszolok az e-mailre

Melyik típusút szeretnéd? Ha többfélét is kérsz, akkor annyiszor töltsd ki ezt a megrendelés formot, mert egyszerre csak egyet tudsz kiválasztani.*

SzuperAjándék Utalvány értéke*
Te határozod meg, hogy mennyi összegért vásárolsz!
Írd be itt a számot, és akkor nem kell a nyilat kattintgatni:

SzuperAjándék Utalvány darabszáma*

SzuperAjándék Utalvány felirata*
Válaszd ki, milyen szöveg legyen rajta.

Ha szeretnéd, hogy mi írjuk rá a szöveget,
akkor írd meg itt nagyon precízen, hogy mi legyen rajta.

Kis és nagy betűk is fontosak.

Milyen eszközön megnyitva töltöd ezt a formot?*
Kérjük bejelölni, mert ezzel segíted a munkánkat. Köszönjük!
Ha van asztali számítógéped vagy laptopod, praktikusabb azon megnyitva kitölteni, mert a nagyobb kijelzőn könnyebb és átláthatóbb.

Asztali számítógépOkostelefonTabletLaptop


Facebook közösségi oldalon elérhető vagy?*
Ha igen, hol és milyen névvel? Beírhatod a közvetlen linket is!

Hol hallottál, olvastál az Andromeda Travelről?*
Ha interneten, kérjük, segítsd munkánkat és írd meg, hol pontosan. Ha csak úgy keresgéltél az interneten, akkor milyen keresőszót írtál be.

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot*
Elfogadom, igen

Hozzájárulok ahhoz, hogy az Andromeda Travel az e-mail címemre elektronikus hírlevelet, marketingcélú küldeményt küldjön.
Hozzájárulok, igen

ÉRVÉNYESSÉG ÉS BEVÁLTÁS:
A SzuperAjándék Utalványt a vásárlástól számított 90 napon belül tudod beváltani az Andromeda Travel által szervezett saját külföldi utazásaira és szolgáltatásaira. Az utazás és szolgáltatás időpontja ettől későbbi dátum is lehet.
A SzuperAjándék Utalványt egy összegben szükséges beváltani, abból visszaadni, ill. azt készpénzre váltani nem lehet, jogi út kizárva. Amennyiben a kiválasztott utazás részvételi díja magasabb, mint a SzuperAjándék Utalvány értéke, akkor a különbséget a beváltó személy köteles megfizetni.

Kérlek, írd be a lent látható ellenőrző kódot, mert a biztonság prioritás az Andromeda Travelnél. Amikor RÁKATTINTASZ A MEGRENDELEM gombra, utána AZONNAL nézd meg AZ EMAILEDET, MERT ODA ÉRKEZIK A VÁLASZUNK. Csak akkor tudod sikeresen elküldeni, ha csillagozottakat kitöltöd.

captcha

Kérlek, az alábbi mezőt mindenképp jelöld be.


Nézd meg, hogy az adatvédelmi szabályzatot bepipáltad-e!

A *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!
A MEGRENDELEM gombra kattintás után pár percen belül küldünk egy visszaigazoló e-mailt. MEGRENDELÉS UTÁN A KIVÁLASZTOTT MÓDON KÜLDJÜK A SZUPERAJÁNDÉK UTALVÁNYT.

————————————————————————————————–

utazas-ajandek-otlet-andromedatravel-utazasi-iroda-nyaralasFedezd fel a többi örömet adó ajándékötleteinket.

És tudd meg azt is, miért tesz boldoggá az ajándékozás. Az ünnepekig tartó visszaszámlálás elkezdődött.

MÉG TÖBB AJÁNDÉK ELŐTAKARÉKOSSÁGI TENGERPARTI KEDVEZMÉNNYEL »

utazas-ajandek-oteletek-andromeda-travel2 #Küldd tovább barátaidnak, ismerőseidnek, hálásak lesznek ezért a SzuperAjándék Utalvány ajándékötletért:

OSZD MEG EZT A SZUPERAJÁNDÉK UTALVÁNY AJÁNDÉKÖTLETET!