Blog – Andromeda Travel Esküvő • Rendezvény • Tengerparti szállás Görögországban

Blog tartalmát a mindennapi életből állítjuk össze, mert a vendégeinkkel való napi kapcsolat mutatja meg számunkra, hogy mi iránt van kérdés. Erre a blogra látogass vissza máskor is, mert folyamatosan jelennek meg újabb praktikus érdekességek és első kézből hasznos összefoglalók.

Szent Ágoston szavaival nyitjuk meg az itt található bejegyzéseket, amelyek nem sablonosak, hanem olyan gyűjtemény, ami érdekes és, aki olvassa, azt érezheti, hogy részesévé válik a folyamatnak olvasás közben.

“A világ egy könyv, és aki nem utazik, az csak egyetlen lapját olvassa el.”

👉 Nosztalgia E-Emlékkönyv, több mint 1 könyv, mert összeköt az emlékeiddel. Te hogy állsz a saját emlékeiddel? Mások ezeket a legkedvesebb örökre szóló emlékképeket küldték. Nézz bele!

Most elolvasom

👉 Görögországi Térkép Ajándékba? Megmutatjuk, hol és hogyan juthatsz hozzá. A titkos térkép mellett az Andromeda Travel szakértő munkatársai pedig sok klassz és hasznos dologgal segítik a felhőtlen tengerparti nyaralásod, utazásod.

 

Most elolvasom

Görögországban a Vízkereszt nagyon klassz ünnepe minden év január 6-án. A tengerparti településeken felfokozottabb a hagyománykövetés látványa.Lássuk, hogy zajlik az autentikus hangulatú Makrygialoson?

Most elolvasom

Nagyon sokféle húsvéti hagyomány Görögországban. Természetresen nem maradhat el a sajátos ízesítésű cureki sem, ami a húsvéti kalács. Az emberek Hrisztosz Ánesztivel köszöntik egymást, amire a válasz ez: Álithos Áneszti/Álithos o Kirios.

Most elolvasom

Vajon díszítenek-e karácsonyfát Görögországban? A karácsonyi ünnepkör népszokásai az eljövendő esztendőre a gazdag termést, jó egészséget és bőséget szolgálja. És hogyan kerül ide a gránátalma, a manó és az elrejtett pénzérme?

Most elolvasom

Milyen a szilveszteri ünneplés Görögországban? Roppant rejtélyes háromszög. A Mikulás vagy a Jézuska vagy a Télapó hozza az ajándékokat a görög gyerekeknek? Izgalommal telnek a napok, míg eljön december 31. napja.

 

Most elolvasom

Hó vagy hó nélkül virul-e a tél Görögországban? Az elmúlt 20 év azon ritka időszakából válogattam össze képeket, amikor épp Pille Anyó megrázta a dunnákat és hullott a hó a gyönyörű görög tájra.

Most elolvasom

Hogyan zajlik a karácsonyi készülődés Görögországban? Az erős kötelék összetartja a családokat. A hagyományos karácsonyi süteményeket a háziasszonyok már ideje korán elkezdik sütni.

Most elolvasom

Hogyan ünneplik a Karácsonyt Görögországban? Sok legenda és mese fűződik a karácsonyhoz Görögországban. Valóságos vagy mesés karácsonyi hagyományok ezek szerinted.

Most elolvasom

Mi történt Görögországban október 28-án? Szigorúan őrzött titkok? OXI (=NEM). A görögség nagyon büszke nép, bárhol élnek a világon, mindig nyíltan vállalják, hogy ők görögök.

Most elolvasom

Története az anyák napjának megünneplésének visszanyúlik-e az ókori Görögországba? A görög istenek anyjának, Rheának, és vele együtt az édesanyák tiszteletére akkortájt tavaszi ünnepségeket már tartottak.

Most elolvasom

Az az álmom, hogy az utazás igazi élmény legyen. Vajon mi kell ehhez? Mitől lesz az utazásod megismételhetetlen, feledhetetlen valódi élmény?

Most elolvasom

Nászút anyós nélkül. Elől a messze nyúló kék tenger, alul a finom puha homok. A látvány gyönyörű volt. Körbe-körbe pedig sok kedvesen mosolygó ember. Kati olyan vagy, mint valami mesebeli királykisasszony! – mondta Sanyi.

Most elolvasom

Tengerparti nyaralás kiskutyával, kicsi cicával. Mit tégy, mielőtt nyaralni indulsz kedvenc kisállatoddal külföldre? Az Andromeda Travel specialistái segítenek állatbarát apartmanokat is találni a tengerparton.

Most elolvasom

Hogy is kezdődött? Boldogan jöttünk össze a napokban és örültünk a pillanatnak, hogy a negyedszázados barátság évfordulóját vidáman megünnepelhetjük.

 

Most elolvasom

Görögország azért mégiscsak Görögország. Nemhiába a görögországi Olümpiában gyújtották meg az augusztusi riói olimpia lángját azon a csütörtök délelőtt 2016-ban.

Most elolvasom

Hol nyaralnak a hírességek Görögországban? Számos filmest, sztárt megbűvölt. Nem is oly régen készültek e filmek, híres filmcsillagok főszereplésével.

Most elolvasom

Izgalmas “Hogy mondják görögül?” extrém kisokos – Görögországban mindig kapóra jön. Két fontos érv, hogy miért vidd magaddal ezeket szavakat görögül.

Most elolvasom

Mindegy, hogy tudsz főzni vagy sem. A legnagyobb kihívás, hogy más népek ételeit és italait megkóstold a tengerparti nyaralásod alatt. Itt egy kis ízelítő.

Most elolvasom

A tengeri sós levegő csodákat művel. Olvasd el, miért mondják. Görögországban Makrygialoson még egy természetes különlegesség is van.

Most elolvasom

A Titok: ősrégi görög recept. Csak ezen a tengerparti utazáson full extrás élményhez jutsz, mert egyenesen a görög nagymamitól kapod meg a finom görög pita receptjét.

Most elolvasom

A nagy találkozás napja: szeptember 14. Két oka van, hogy különlegesen csodálatos ez a nap. Minden úgy indult, mint a mesében, ami nálunk a valóság volt.

Most elolvasom

Nem titok, évforduló az egyik októberi nap. Október 14-e esküvőnk napja volt Görögországban a tengerparti üdülőhelyen Makrygialoson. EGYRE TÖBBEN követik példánkat, és ESKÜVŐJÜK MEGRENDEZÉSÉRE ezt a tengerparti esküvőszervezőt bízzák meg.

 

Most elolvasom

Láttál már gyöngyhalászt dolgozni élőben? Az utazás kiválasztásánál sokszor azt is figyelembe vesszük, milyen különleges élményeket tartogat.

Most elolvasom

Autentikus kagylóhalászok munka közben Görögországban. Eddigi pályafutásunk során sok csodát láttunk. Megmutatjuk az autentikus kagylóhalászok nem hiábavaló erőfeszítő munkáját. Nézd meg élőben.

Most elolvasom

A piros tojás titka Görögországban, húsvéti hagyományok a görögöknél. A görögök számára a Húsvét a legfontosabb vallási ünnep. Sok szokásnak régebbi az eredete, mint gondolnánk. Érdekes szokás kötődik a piros tojáshoz.

Most elolvasom

Hogyan hat a nyaralás öröme a boldogságra?  Különleges és nagyszerű érzés, ha olyan élményt tudsz magadénak, amire örökké emlékezni fogsz, mert soha nem fog a nyaralásod halványulni.

Most elolvasom

Varázslatos Tengerparti Esküvőszervezés Szakértői Esküvőszervező segítségével. A tengerparti esküvők rejtélyes titkos világában kivitelezzük és lebonyolítjuk az esküvőket, legyen hivatalos vagy legyen szimbolikus.

Most elolvasom

Perfekt tengerparti esküvő Görögországban a Star Beach Rezidencia Resortban. Tengerparti esküvőszervező specialista segít, hogy álmaid teljesüljenek. Presztízs számunkra, hogy csak a tökéletes létezik. A vállalás alapja a közös bizalom.

Most elolvasom

Milyen testközelből a Görögország Legendás Tengerparti Nyaralás Makrygialoson? Ki ne ismerhetné jobban, mint, akinek hazája és szíve egyik fele. A neve hosszú partot jelent, és ehhez hűen sokféle strand van.

Most elolvasom

Miért van a pihenésre szüksége mindenkinek? Hogyan tudja az ember az erőforrásait aktivizálni?  A pihenéssel eltöltött órák lehetőséget nyújtanak arra, hogy újra fellélegezz, és egy kicsit más szemmel nézhess saját magadra is.

Most elolvasom

Gyerekjáték vagy sem? egy utazás szervezésekor rengeteg mindent kell figyelembe venni. Körültekintőnek kell lenned, ha csecsemő vagy kicsi gyermek is utazik külföldre.

Most elolvasom

Motoros szerelemből egyenesen tengerparti szimbolikus esküvő a bársonyhomokos tengerparton. Álmodd meg az életed, aztán éld az álmod. A romantikus álom valóra vált ezzel a fogadalmi megerősítéssel itt a Star Beach Rezidencia Resortnál a szikrázóan csillogó Égei-tenger mellett.

Most elolvasom

blog-1-andromeda-travel-utazasi-iroda-nyaralas-utazasÁt tudod-e lépni a határt a megújult személyazonosító igazolvánnyal és pontosan hova tudsz utazni vele? Sokan átélték már azt az érzést, hogy hosszú ideig kell sorban állni az utas-ellenőrzések lefolytatása érdekében.

 

Most elolvasom

blog-2-andromeda-travel-utazasi-iroda-utazas-nyaralasVan-e mellékhatása a csináld magad mozgalomnak, amikor magad szervezed meg? Örök kérdés, hogy szervezetten, szakértő segítségét igénybe véve vagy egyénileg összeollózva legyen-e a szolgáltatás?

 

Most elolvasom

Hogyan készül Janis hellászi spenótos pitája egy soha el nem felejtett évfordulóra. Sok szeretettel  tálalva ez a gasztronómiai finomság♛ Készítsd el otthon, megéri.

Most elolvasom

blog-3-andromeda-travel-utazasi-iroda-utazas-nyaralasVajon az életre hat-e a tengeri só? Évezredek óta tudjuk, hogy milyen kellemes hatással van a tengeri sókristály a a szervezetünkre. Csukd be a szemed és zárd ki a világot.

 

Most elolvasom

blog-4-andromeda-travel-utazasi-iroda-utazas-nyaralasKi húzta le Micike harisnyakötőjét? Sosem fogom elfelejteni azt a pillanatot. Még most is, ha bármikor felidézem életem egyik meghatározó emlékét. Minden porcikámmal beleborzongok, a szó legeslegszebb értelmében.

 

Most elolvasom

blog-5-andromeda-travel-utazasi-iroda-utazas-nyaralasTilos-e szállítani lítiumos akkumulátort a repülőgépen? Tudtad, hogy tilos rakományként utasszállító repülőgépeken lítium-ion akkumulátorokat szállítani. Lítium-ion akkumulátort számos elektronikai termék tartalmaz.

 

Most elolvasom

Megéri-e, jó lesz-e? Sok dilemma felmerül, ha az ember fia-lánya a tengerpartra megy nyaralni. Az utazás szervező mondhat bármit, amit akar. A legfontosabb, hogy mit mondanak a résztvevők. Ki milyen véleménnyel van.

 

Most elolvasom

Tengerparti Szimbolikus Esküvő Görögországban a Star Beach Rezidencia Resortban. Hunyd be a szemed. Képzeld el, hogy a lágy hullámok sejtelmes morajjal nyaldossák a tenger partját és pároddal kéz a kézben álltok a díszes boldogságkapu alatt, ami természetesen épp a bársonyhomokos tengerparton van.

Most elolvasom

Vangelis gyors rakott tésztája egy könnyű ebédre a hónap első hétvégéjére: tradiconális görög pasztíció. ♛ Készítsd el otthon frissen, megéri, és aztán küldj róla nyugodtan egy fotót.

 

Most elolvasom

szekesfehervar-andromeda-travel-utazas-iroda-utazas-tengerparti-nyaralas-utasbiztositasSzékesfehérvár az ország egyik legrégibb, leggazdagabb történelmű városa, a középkorban a magyar királyok koronázó helye. A mai Várkörút 2. épület formavilága az akkori kor építészeti remek műve. Különleges Bauhaus stílusban épült.

 

Most elolvasom

 

Szép jó napot, itt az Andromeda Travel blog oldalait olvasod. Ezer Köszönet, hogy itt vagy és az értékes idődet éppen a mi blogunk olvasására fordítod. Nap, mint nap azért dolgozunk, hogy neked segítsünk az utazásod, nyaralásod profibbá tételében.

Tudtad, hogy nálunk csak gyakorlatias és megvalósítható tippeket és különleges sztorikat fogsz kapni? Értesülj a legújabb nyaralásokról és a különleges akciókról! Iratkozz fel eseményeinkre, és ismerd meg a fő utazási programjainkat. Hasznos és praktikus szakértői tanácsot is adunk az utazáshoz, nyaraláshoz. Nyugodtan kövess a Facebook oldalon! 

AndromedaTravel Fehervar FacebookItt a Facebook oldalon fent a menü sorban kattints a Kedvelem gombra és a Követem gombra, aztán jelöld be a Követem gomb alatt az Értesítések részben a Megjelenítés elsőként sort. Ha bármi hozzászólásod, véleményed vagy akárcsak visszajelzésed a cikkel kapcsolatban, akkor oszd meg velünk légy szíves. Nagy örömmel fogadjuk,   e-mailcím: andromedatravelutazas@gmail.com. Minden levélre válaszolunk!

andromedatravel.utazas InstagramInstagramon fent vagy? minket is vegyél számításaid közé, nézd meg a fényképeket.

 

Andromeda Travel Utazási Iroda Youtube csatornaA legkedveltebb videóink egy helyen. Iratkozz fel itt Youtube csatornánkra.

Kellemes olvasást!

utazasok-vendegek-velemenyei-andromedatravel-utazasi-irodaVendégeink őszinte véleménye

Most Megnézem

utazasok-blog-andromeda-travel-utazasi-irodaBlog Andromeda Travel

Most Megnézem

utazasok-tengerparti-nyaralas-andromedatravel-utazasi-iroda-1SZUPER TENGERPARTI NYARALÁS a bársonyhomokos strand mellett a tengerparton. Közvetlen tengerre és a tengerpartra néző apartmanok abszolút full örökpanorámás kilátás látványos térélménnyel a STAR BEACH REZIDENCIA RESORTBAN Görögországban Makrygialoson. Praktikus magyar nyelvű segítséggel már a nyaralás kezdetétől.

MOST MEGNÉZEM!

utazasok-korutazas-andromedatravel-utazasi-iroda-1FERGETEGES KÖRUTAZÁSOK ÉS VÁROSLÁTOGATÁSOK széles körben. Gyakorlatias magyar nyelvű idegenvezetéssel. Megismerni más népek világát és belemerülni az utazás élményébe, csodálatos érzés. Tervezz előre és már most biztosítsd be a helyed, mert így kényelmesen rá tudsz hangolódni a kiszemelt utazásra.

MOST MEGNÉZEM!

ajandekutalvany-andromedatravel-utazas-tengerparti-nyaralasAJÁNDÉK tipp: UTAZÁSI UTALVÁNY. Különlegesen kedves személynek. Angyali boldogság az év minden évszakában. Legyen az körutazás, vagy tengerparti nyaralás vagy csak egy rövidke városlátogatás ÉLMÉNYUTAZÁST AJÁNDÉKBA adni mindig kitűnő választás. Ezzel tuti nem nyúlsz mellé, mert az utazás élménye örökre a megajándékozott személyé marad.

MOST MEGNÉZEM!

VARÁZSLATOS TENGERPARTI ESKÜVŐ Görögországban. Hivatalos házasságkötési szertartással, amit Magyarországon elfogadnak. Nem titok, mert, amit itt Makrygialoson Görögországban átéltek mesébe illő lesz. A lágyan hullámzó kéklő tenger mindenség a lábatok előtt. Magyar nyelvű asszisztencia fogadja a jegyespárt.

MOST MEGNÉZEM!
 

blog-folent-andromeda-travel-utazasi-iroda-utazas-nyaralas