ÁLLÁS, MUNKA, KARRIER, SZAKMAI GYAKORLAT

Az Andromeda Travel Utazási Iroda dinamikus szemlélete végett a következőket hirdeti meg. Nézd át és, ha szívesen dolgoznál munkatársként vagy töltenéd szakmai gyakorlatod egy rendkívüli közösségben, csak akkor olvasd tovább!
ÁLLÁSAJÁNLATOK. Dolgozz az idegenforgalom szép világában velünk! Világmegváltó terveink megvalósításához igazi, belevaló MUNKATÁRSAKAT KERESÜNK csapatunk bővítésére. Emberek ezrei várnak arra, hogy szabadulhassanak a mindennapi mókuskerékből és végre elutazhassanak a jól megérdemelt nyaralásra, pihenésre, utazásra, kikapcsolódásra.

Segíts, hogy segíthessünk az utazni vágyóknak megvalósítani álmaikat és az utazásra jelentkezőknek megszervezni a céljaikat.

Egész évben várjuk pályakezdők és már szakmai tapasztalattal rendelkező jelöltek pályázatait fényképpel ellátva, melyek – aktuális álláslehetőség hiányában is – rögzítésre kerülnek önéletrajz adatbázisunkba, így amennyiben a jövőben képzettségüknek, szakmai tapasztalatuknak és érdeklődésüknek megfelelő területen tudunk álláslehetőséget kínálni, HR osztályunk munkatársai azonnal fel tudják venni velük a kapcsolatot.

Álmaink munkatársát keressük!

Szívesen dolgoznál idegenforgalmi területen? Otthonosan mozogsz az online világában és követed az új trendeket? Nem idegenkedsz az új technikai dolgoktól? Azon morfondírozol állandóan, hogyan tudod még körültekintőbben csinálni? Akkor épp Téged szeretnénk megtalálni! Jó, hogy ránk bukkantál.

mutat-jobbra Érdekel? AZ ÁLLÁS ÉS MUNKAKÖR LEÍRÁSÁT ITT TALÁLOD. KATTINTS IDE és olvasd »»

mas_mint_csak_egy_utazas_andromeda_travel_utazasi_iroda_1Ügyfélszolgálati munkatársként

legyen hozzáállásod őszinte, tanulási hajlandóságod nagy és rátermettséged arra, hogy jól érzed magad, ha emberekkel kell kommunikálnod. Változatos munkakörre számíthatsz nálunk, azonnali kezdéssel.

Ha ez Te vagy:
– egyenes kommunikálsz és a felelősségtudat motivál,
– kitartó csapatjátékos vagy, aki tisztelettel és empatikusan foglalkozik az ügyfelekkel,
– nyitott gondolkodásoddal segíted az ügyfeleket,
– rugalmasan állsz a dolgokhoz és nem veszel el a részletekben,
– szeretsz és képes is vagy pörgős munkatempóval dolgozni hosszú távon is

Ha van olyan emberi tulajdonságod, ami mindig a legjobb megoldást keresi és képes a szakmai, üzleti és megvalósítási gyakorlatokat egyszerre mérlegelni, akkor jelentkezz nyugodtan, mert akkor köztünk a helyed.

Jelentkezés csak e-mailben bemutatkozó levéllel, fényképes önéletrajzzal: andromedatravelhu@gmail.com

mas_mint_csak_egy_utazas_andromeda_travel_utazasi_iroda_1Adminisztrátori állás a számviteli részlegünkre

Ha ez Te vagy:
– logikus és számszaki gondolkodású
– nagy munkabírással rendelkezel, és kitartóan végzed munkád a számok rengetegében
– dinamikus és pozitív életszemlélettel élsz a körülötted lévő világban

Ha biztosan részed a felelősség és önállóság már az első naptól, szenvedélyesen precíz vagy, akkor csatlakozz hozzánk.

Jelentkezés csak e-mailben bemutatkozó levéllel, fényképes önéletrajzzal: andromedatravelhu@gmail.com

mas_mint_csak_egy_utazas_andromeda_travel_utazasi_iroda_1Külföldi munkát vagy szakmai gyakorlatot keresel? Ha szeretsz emberekkel foglalkozni és a kihívás motivál, akkor Te vagy az, akit mi keresünk. Légy nyitott és érdeklődj a más kultúrák megismerésére. Mások nyaralnak, Te ott otthon leszel és segíted a nyaralás alatt a vendégeket. A magyar mellett beszéld az angolt. Amennyiben szeretnél dinamikus környezetben a tengerparti képviseletünkön dolgozni a nyári időszakban, küldd el jelentkezésedet.

Jelentkezés csak e-mailben bemutatkozó levéllel, fényképes önéletrajzzal: andromedatravelhu@gmail.com

felkialtojel A bemutatkozó levélben  azt mondd el magadról, ami esetleg az önéletrajzból kimaradt, illetve ebben jobban ki tudod fejteni a pontokat. Gondold át és fogalmazd meg, hogy mi inspirált Téged a jelentkezésre. Mutasd be magad, hogy milyen ember vagy! Ne csak egy letudandó levélként kezeld!

Amennyiben kiemelkedő tehetség vagy, könnyen elképzelhető, hogy a meghirdetett pozíciók mellett más területen tudnánk együtt együtt működni Veled. Ezért, ha úgy érzed, hogy a szívesen dolgoznál együtt velünk, kérjük írj nekünk. A jelentkezés során világosan fejtsd ki, milyen területen dolgoznál és milyen pozíciót képzeltél magadnak. A jelentkezésed e-mailben erre az elektronikus címre küldd: andromedatravelhu@gmail.com

Folyamatosan várjuk a kötelező, középfokú – és felsőfokú oktatási intézmények által előírt szakmai gyakorlatra jelentkezők pályázatait gyakornoki programunkra.

Céljaink megvalósulásához, azokkal azonosulni tudó és elkötelezett, választott szakmáját értő és szeretőmagasan kvalifikált munkatársak jó munkahelyi légkörben végzik feladatukat.

Ha nem is Téged keresünk, de ott lehet az illető az ismeretségi körödben, OSZD MEG EZT A KARRIER ÁLLÁS OLDALT és SZEREZZ VELE ÖRÖMET annak, aki épp munkát vagy szakmai gyakorlati helyet keres.

Ezzel foglalkozunk, nézd meg Te is!