Makrygialos tengerparti görögországi nyaralóhely bemutatása – utazás – nyaralás

Tengerparti nyaralóhely természetközeli környezetben betondzsungel nélkül.

Meseszerű ékszerdobozkája Görögországnak, mert a legfelszabadítóbb érzés a világon, ha a tested és lelked is felfrissül az utazás színhelyén.

A turisták mellett ott vannak a helyi lakosok otthonai és beleláthatunk a görög emberek életébe, mindennapjaiba. És szerintem ezzel többet is fog érni a nyaralásod.

JÓ lesz ez a tengerparti nyaralás Neked?

IGEN, ha megnyugtató pihenést szeretnél és nem belefulladni az embertömegbe.

IGEN, ha a kimagaslóan biztonságos hosszú homokos tengerparti strandokat kedveled.

IGEN, ha ínycsiklandozó ételeket szeretsz enni.

IGEN, ha nemcsak kifeküdni szeretsz a napra, hanem érdekes látnivalókat is imádod.

andromeda-travel-utazas-gorogorszag-makrygialos5

Magyar nyelven magyaroknak tengerparti nyaralás Görögországban Makrygialoson. Utazás nyelvtudás nélkül is, nyugodtan jelentkezz, mert magyarul szólunk hozzád a tengerparti görög nyaralás alatt. Gondoskodunk róla, hogy ne akadj el. Segítünk, hogy tudd mondani, amit szeretnél.

DE NEM Neked való, ha a puccparádét és flancot keresed butiksorral. De ez nem a Te hibád.

MEGSZÓLALNAK A VENDÉGEK, AKIK MÁR NYARALTAK AZ ANDROMEDA TRAVEL UTAZÁSI IRODÁVAL MAKRYGIALOSON.

Széles Melinda
Széles Melinda Mindenkinek ajánlom az Andromeda Travelt, életem egyik legjobb nyaralását Náluk Makrigialoson töltöttem, ❤a szeretet, ami körbe vett, és a csodás programok a görög ételek mindent vitt, 🌞🌷köszönöm biztos vagyok benne, hogy visszatérünk Hozzátok.

Istvánné Turós
Istvánné Turós Mi évek óta vissza járunk, nagyon szeretünk ott lenni.
Lászlóné Szabó
Lászlóné Szabó Szuper hely, csodálatos, kedves “Háziakkal”!!

Megéri-e, jó lesz-e ez az utazás? sok dilemma felmerül, ha az ember lánya-fia kimozdul otthonról és tengerparti nyaralásra megy. Az utazást szervező mondhat bármit, amit akar. Mert a legfontosabb, hogy mit mondanak a vendégek?

Indítsd el a videót és hallgasd meg!

Ildikó és férje, Adorján tengerparti nyaralásra olyat kerestek, ahol a személyre szóló gondoskodás élménye magas fokú és feltétel nélkül adott a tengerre és tengerpartra néző örökpanorámás kilátás, úgy, hogy az elhelyezés a tengerparton van. A Star Beach Rezidencia Resort mindenben megfelelt az igényeiknek és az Andromeda Travel Utazási Iroda soron kívüli kiszolgálása mellett döntöttek. 

Vannak az életnek különösen kellemes pillanatai. Képzeld el, hogy egy teraszon reggelizel, s a távolban az Olymposz csúcsa magasodik. Miután elköltötted a reggelit, kapod magad és leszaladsz a tengerhez, amely kora délelőtt ezüstös színben pompázik.

Makrygialos sajátos autentikus hangulatával, a máshoz nem hasonlító igazi görög életérzéssel kápráztatja el az idelátogatókat, mely kitűnő hatással van a Vendégekre. Akik már jártak e ritka hangulatot tükröző helyen, nagyon jól ismerik, hisz átélték és visszavágynak.

Egészséges szabadságra vágysz, ahol feltöltődsz erővel? Legeredetibb megoldás: utazás Makrygialosra, mert itt finom valódi sós a tengeri levegő. szivecske_piros_h20

 andromeda-travel-utazas-gorogorszag-makrygialos1 makrygialos-gorogorszag-andromeda-travel2-tengerparti-nyaralas

A fotókat tekintsd meg itt »»

Mit mond Mária erről az utazásról? miért volt jó az itt töltött tengerparti nyaralás?

„Köszönet a csodálatos környezetért, vendégszeretetért. Az emberek szerencsére nem változtak meg. Nyitottak, önzetlenek, segítőkészek. Csodálatos egy hét volt, de a tavaly szeptember eleje nem múlható felül. Talán, mert az volt az első nyaralásom itt. Sok csodálatos, antik, ókori emlék van, érdemes lenne ezeket is ismertetni, hogy aki kíváncsi erre is, az könnyebben, gyorsabban rátaláljon. Nyugalom, békesség érződik az emberekből, jó volt átvenni egy kicsit ezt a mentalitást. Köszönet!”

Mária

Makrygialoson van valami különleges, ezért is szeretnek visszajönni a Nyaralók és hozzák magukkal barátaikat, családtagjaikat és ismerőseiket. Ha megváltozna, elvesztené identitását.

Andromeda_elegedettseg_h185A lágyan hullámzó tenger és a szikrázó vagy épp csak finoman simogató napsugár ezer színben pompázó játéka, a varázslatos természeti és kulturális szépségek, és a kulináris élvezetek

IGEN, ez Makrygialos, az Olymposz Riviéra egyik vonzó gyöngyszeme az Égei-tenger partján. A közeli legnagyobb város Thesszaloniki csupán 1 órányira található, kb. 40 km-re. Itt van repülőtér is.

makrygialos-gorogorszag-andromeda-travel1-tengerparti-nyaralas pirosbluzoslany_lefele_mutat_300x200

Nagyon érdekel, kérek árajánlatot

Makrygialos kuriózum az utazás képzeletbeli színpadán, a meglepetések és ellentétek országában található igazi kis “földi paradicsom”, ahol még átélhetik az igazi görög atmoszférát, mivel egész évben maguk a görög emberek népesítik be. A helyiek filozófiája szerint: “A múltad ne akadályozzon meg, amivé válni akarsz, de legyen része annak.”

makrygialos-BEACH

Makrygialos neve hosszú partot jelent, melynek jellegzetes öbölvonulatait – a legtöbb fényképen is szereplő – sárgás homokkősziklák választják el. Az ide utazókat tiszta levegő, festőien szép zöld természet, lassan mélyülő tengerpart csábítja, mely mentes az üdülőhelyek megszokott zsúfoltságától. Hosszú, finom homokos szabad strandjainak sokasága napernyőkkel, nyugágyakkal, zuhanyzóval, öltözőfülkével, rendelkezik.

Partjain teljesen ellazulva élvezhetsz egy másik dimenziót, ahonnan megújulva térsz haza. A homokos tengerpart mellett előfordul sziklás öböl és kavicsos vízpart is.

Mit mondott Szilárd erről a tengerparti nyaralásról?

„Kedves Andromeda! Szívünkbe zártunk benneteket és e kicsi bájos helyet.
Köszönjük! Biztos jövünk még!”

Szilárd és a Fiúk

 koktelrakos-e naplemente_h185 zoldnyil-le

Nagyon érdekel, árajánlatot kérek

makrygialos-fisherman_and_barka_seaSikerült megőriznie igazi, tipikus hamisítatlan halászfalu jellegét. Az apró színes csónakok békésen ringatóznak a part mentén. A kenyeres, a zöldséges pár nap után ismerősként üdvözöl, s már készíti elő a jéghideg frappét. Szoros barátságok szövődhetnek az itt lakókkal, akik nyíltszívű, könnyen barátkozó, önzetlen emberek. Kedvességükkel, vendégszeretetükkel visszavonzzák azokat, akik már egyszer nyaraltak e természet közeli helyen. Számtalan példaértékű tulajdonság és az életörömöt fokozó pozitív kisugárzás jellemzi és teszi teljessé e tüneményes hely lakóit.

Miért akarnak a Sörös család gyermekei csak ide jönni?

„Harmadszorra jártunk Görögországban, de már tudjuk, ez a szám növekedni fog! Már úgy jöttünk, mintha hazajönnék. A táj és a tenger gyönyörű, az emberek pedig végtelenül kedvesek és vendégszeretők. Gyermekeink is igazi vakációs élményekkel gazdagodtak, már csak ide akarnak jönni nyaralni. Köszönetet mondunk az Andromeda Travel munkatársainak a kedvességükért és segítőkészségükért.”

Sörös család

Érdekes színfolt a pénteki heti piac, mely nagyon kedvelt a turisták körében.

űmakrygialos-piac_h185 kepeslapkuldo23

A tengerparti úton végigsétálhatsz és idilli, gyönyörű színvilágban pompázó környezetben meglátogathatod a dicső Pydna-t, melynek romjai őrzik a múltat. Bizánci emlékként néhány feltárt falmaradvány áll a szirten. A valamikori nagytiszteletű város egyedüli kikötője volt Makedóniának egészen Thesszaloniki megalakulásáig.

andromeda-travel-utazas-gorogorszag-makrygialos

Kiemelkedő jelentőséget foglalt el, ez a terület volt a színhelye az utolsó római és makedón összeütközésnek, melynek során Görögország véglegesen behódolt a rómaiaknak i.e.168-ban.

Minden nap más és más tengeri öböl várja a nyaralókat. Az éjszakai szórakozóhelyek is mind a tengerparti promenádon találhatóak. Esténként buzuki hangja mellett élvezheted a makrygialosi éjszaka illatait, ízeit.

A pálmafák csodálatosak, állj melléjük és szólj az arra járóknak, hogy kattintsanak egy-két fotót rólad vagy selfizz nyugodtan.

Milyen volt Pintér család kislányának szülinapi partija itt a tengerparti nyaralás alatt?

„Hálásan gondolunk vissza erre az egy hétre. A kislányom születésnapi bulijává átalakult grill-partira, a gyönyörű tájra és nem utolsó sorban Rátok, akik igyekeztetek ezt az időt még kedvesebbé és nehezen felejthetővé tenni. Örök hálánk érte! Amennyiben lehetőségünk engedi szívesen visszajövünk máskor is!”

Pintér család

Nagyon érdekel, kérem az árajánlatot

gorog_etelek_piroslogos_webcimmel_w300A panorámás tengerparti tavernák és vendéglők illataikkal és egészséget elősegítő ízletes görög ételekkel, friss halakkal és tengeri gyümölcsökkel csalogatnak. Van egy különleges emblematikus finomság, amit Makrygialoson nem lehet kihagyni, a tengeri kagylóból készült ételek fenségesek. A kulturális élményekkel dúsított fakultatív kirándulások és szórakozás mellett érdekes szabadidős programokon és szépészeti, regeneráló és vitalizáló tengeri wellness fövenyfürdőn tudsz részt venni. Dalestek, vetélkedők is várják a nyaralókat, hogy örökre szóló egészen más emlékekkel gazdagodva térjenek haza Makrygialosról.

Jó tudni!

makrygialos-gps_Makrygialos_GR


Nézd meg Makrygialos térképét nagyban

Makrygialos közelében igazi turisztikai érdekességre bukkanunk, egy természetes tengeri sólepárlóra. Szinte érintetlen közegben erősödik az immunrendszer, lazulnak az izmok, az idegrendszer megnyugszik.

Az előnyös hatású itteni tengeri iszap pozitívan befolyásolja a sejtműködést. Az elengedő lebegés után a test, a szellem és a lélek egyensúlya harmonizálni tud a megújító energiákkal. Különösen ajánlott vitalitásra, ízületi elváltozások kezelésére, regenerálásra.

Jó hatással van a légzőszervi, mozgásszervi bántalmakra és ezeket a hatásokat tovább lehet fokozni a különböző friss olívaolajos kezelésekkel. A tengeri sókristály pozitívan hat a szervezetre, serkenti a vér- és nyirokkeringést, a zsírégetésben hatékony segítséget nyújtanak, stressz oldó hatásúak és pihentetnek. Megújítja, bársonyossá teszi a bőrt és elősegíti a feszes bőr kialakulását.

A környezet kiváló hatással van a szervezetre. Jószerivel egy természetes környezetben zajló relaxáción esik át a látogató. Újfajta testérzés élményével gazdagodhatsz.

Összegzésképpen: Makrygialos legendás hírnevére büszke: “a falu, ahol olyan jó élni és nyaralni!”.

Vajon miért Makrygialos legyen a kedvenc úti célod? Olvasd tovább itt>>>

Láttad a Bazi nagy görög lagzit? vagy a Zorba filmet vagy a Mamma Miát? Ezen az utazáson, a kedvelt tengerparti üdülőhelyen, Makrygialoson, nemcsak látod, átéled és élményeddé teszed a görög feelinget.

 andromeda-travel-utazas-gorogorszag-makrygialos1 makrygialos-gorogorszag-andromeda-travel2-tengerparti-nyaralas

Mert csak az élmény teremt hagyományt!

 • mert kellemes, mozgalmas hely, ugyanakkor nem zsúfolt,
 • mert változatos és érdekes a természeti környezet,
 • mert évezredes történelmi emlékeket látogathatsz meg,

 gorogorszag-athen8 egypt_7e egyiptom-sharmelsheikh-hotel-laguna-vista-beach4

 • mert számos programlehetőséget kínál,
 • mert még élnek a különös igazi görög helyi hagyományok,
 • mert az itt lakók barátságosak, tartós kapcsolatokat tudsz kialakítani velük,
 • mert hosszú, homokos partvonalú szabad strandok vannak, lassan mélyülnek,

 fugefak_h185 naplemente_h185

Őszinte kendőzetlen vélemény az Andromeda Travel Utazási Iroda vendégeitől:

„Köszönjük a szíves fogadtatást, nagyon jól éreztük magunkat. Reméljük, visszatérünk még, mert mindent nem volt alkalmunk végignézni. A búvárkodás kihagyhatatlan élmény volt, csak ajánlani tudjuk.”

László és családja

vegyes_tengergyumolcsetalgreekfoods4-egorogorszag-tolo-gasztro1e

 • mert fantasztikusan ízletes és friss rántott kagylót készítenek, amit hasábburgonyával, tzatzikivel tálalnak, amihez egy pohár gyantás fehérbor dukál. Na és a hamisítatlan igazi gyros és szuflaki és dolmadesz…,
 • mert Makrygialoson található Görögország legnagyobb tengeri ékszere, a különleges kagylófűzérek, melyek olyanok, mintha gyöngyszemek lennének sorba rakva a tenger felszínét ékesítve,
 • mert többféle sportolást kínál az aktív napokat kedvelőknek,
 • mert esténként pezsdítő ritmusokra szórakozhatsz ezen a biztonságos üdülőhelyen,
 • mert ezt Neked is ki kell próbálnod!

makry_fokep_h185 esticsonakos_h185

STRANDOKRÓL részletesen, olvasd tovább itt>>>

Makrygialos tengerpartjai elképzelhetetlen változatosságokkal kényeztetik a látogatókat.

Autentikus üdülőhely jellege végett, hiteles görög hangulatra számíthatsz, ha ezt a barátságos tengerparti települést választod úti célodul. Négy évszakos turizmussal rendelkezik, így az év bármely napján kitűnő választás. Valódi finom és sós tengeri levegő, ahol egészséges erővel turbózod fel magad! szivecske_piros_h20

Miért volt külön kiemelkedő Sándornak és családjának ez a tengerparti nyaralás?

„Igazán kellemes két hetet töltöttünk ebben a nyugodt kis üdülőhelyen. A híres görög szívélyes vendéglátást és kedvességet is tökéletesen megtapasztaltuk, ami pont ugyanolyan sokat jelent, mint egy jót fürdeni a tengerben. Ezen kívül külön kiemelkedő az a gondoskodás, ahogy már az út megszervezésétől kezdve egészen a végéig mindenre körültekintően ügyeltek. Minden szépet, jót az életben, remélem, még találkozunk.”

Sándor és családja

Az élmény átéléséhez nem elég egy szép táj, és önmagában verőfényes nap vagy a tenger és még a strand is kevés. Kell hozzá az ember, az ő vágya és akarata, hogy az élmény részesévé váljon! Megteszünk mindent azért, hogy a Görögországba Makrygialos üdülőhelyre érkező látogatók megismerjék Makrygialos titkait, közös emlékeit, tájait, hagyományait, múltját és jelenét. A csodák arra várnak, hogy végre felfedezzék közösségformáló erejét, a múltbéli és jelenbeli értékeit.

Örök életre szóló programok és élmények valósulnak meg itt Makrygialoson, Görögországban, akik az Andromeda Travel szolgáltatásait veszik igénybe.

Mit írt Mónika és csapata?

Hálásak vagyunk Vendégeink által kapott címerre, melyet mondtak nekünk és bejegyezték vendégkönyvünkbe is, és mára már a modell szlogenünk is lett:

„Vendégként érkezünk és barátként távozunk.”

Mónika és csapata

Rajtoltál már, hogy foglalj szobát? Ne késlekedj!

Lássuk, van-e még szabad szoba és mennyibe kerül?

Büszkék vagyunk, bizalmat szavaztak nekünk:

„Érkezéskor széles mosollyal és örömmel fogadtatok Bennünket. Máris otthonosan éreztük magunkat. Rengeteg élményt kaptunk.”

Bianka és társasága

AFRODITE STRAND

makrygialos-afroditebeachAz Afrodite strand bájos vonzerejével magához láncolja nemcsak a görög, hanem a külföldről érkező turistákat is. A varázserő a sokoldalúságában rejlik. Afrodite a szépséges istennő beleszeretett halandó görög ifjúba, a vadászó Adonisba, mert olyan csodás férfit még nem látott soha.

Az Afrodite strand felett magasodó sziklaszirt, melynek szélén a magányos fa áll, találka helye a szerelmeseknek. Miért? Nézd meg a naplementét vagy a napfelkeltét, narancsosan pezseg.

Az üdülőhely leghosszabb tengerparti sétányának hangulata nemcsak nappal, de éjszakai is fénylik. Beülhetsz egy kis bárba, hallgathatod a lábaidat mozgató görög szirtakit vagy csemegézhetsz a finomabbnál finomabb étkek közt. Itt található a Star Beach Rezidencia Resort strandhotelapartman is.

Készen vagy már, hogy a nyaralásod úgy sikerüljön, mint, ahogy azt elgondoltad? Itt a helyed, az Andromeda Travel Utazási Iroda minden vállalt szolgáltatásra 100% elégedettségi garanciát vállal!

Rajtoltál már, hogy foglalj szobát? Ne késlekedj!

Lássuk, van-e még szabad szoba és mennyibe kerül?

Büszkék vagyunk, bizalmat szavaztak nekünk:

„Minden várakozásunkat felülmúlták a szolgáltatásaitok: szállás, étkezés, tengerpart, programok. Itt kerek a világ! Kívánjuk mindenkinek, aki ide látogat, hogy nagyon kellemes legyen a nyaralása, mint nekünk.”

Gabi, Antal és a gyerekek

GOLD STRAND

makrygialos-goldbeachMakrygialos nevéhez méltóan sok partszakasszal rendelkezik, mert annyit jelent hosszú part.

A Gold Strand – Aranypart – a tengerparti úton végig haladva már egészen az öböl végén, a tenger nyílásában húzódik meg, finom homokos partszakasza vonzza a strandolni vágyókat.

A tengerpart egész sekély, a szélében még hemperegni is nagyon jól lehet a simogató puha homokban. A kis gyermekesek paradicsoma.

Az Aranypartról rálátni az egész öböl panorámájára, mellyel csodás látvány tárul a szemünk elé.

Rajtoltál már, hogy foglalj szobát? Ne késlekedj!

Lássuk, van-e még szabad szoba és mennyibe kerül?

Büszkék vagyunk, bizalmat szavaztak nekünk:

A vendéglátás – tudjuk Krúdy Gyula óta – művészet. Ebben a házban igazi művészek látják vendégül a vándorokat…Makrygialoson. Ez az ország pedig még igazi nem műanyagból van, s lakói is igazi remek emberek. Köszönjük szépen!”

Zsolt és családja

PYDNA STRAND

makrygialos-pydnabeachA tengerparti úton végig haladva jutunk el a nevéről elhíresült Bora Bora Strandig, mely az ókori ősi város Pydna szirtje alatt található.

Nappal ellazulva élvezheted a nyüzsgő strandi életet, ahova a görögök is járnak a nyaralóvendégek közé. Éjszaka szórakozhatsz a bárban. Sőt, mikor eljön a hajnal, még a tenger morajlása is muzsikál a füledbe.

Kukkants bele a videóba »»

Rajtoltál már, hogy foglalj szobát? Ne késlekedj!

Lássuk, van-e még szabad szoba és mennyibe kerül?

Büszkék vagyunk, bizalmat szavaztak nekünk:

„Csodálatosak voltak ezek a pompás élmények. Hál’ Isten épp ezt vártuk az Andromeda Traveltől, mert sokaktól hallottuk már másoktól, hogy az Andromeda mindig azt nyújtja, amit ígér a szolgáltatásaiban és
nincsenek rejtett költségek.”

Tibi és a társak

ROBINSON STRAND

makrygialos-robinsonbeachA tengerparti úton végig haladva jutunk el a nagyobb szemcsés homokos partszakaszra. Mögötte lévő partvonulat a rejtélyes sziklaöböl, ahol a sztárok is megfordultak, és videoklippet forgattak.

Legendája egy kalandvágyó göröghöz fűződik, aki a világban való kóborlását megunva, visszatért hazájába és itt telepedett le. Megfogta őt a vadon szava, aztán a civilizáció ezt a szép partot sem kerülte el és bár a legenda él, a strand ma már az egyik jelentős strandélményt nyújtja.

A tenger partján ejtőzve szemünk elé tárul a második legnagyobb görög város, Thesszaloniki, melynek látványa távolról is méltóságba ejtő.

A homokos tengerpart mellett előfordul kavicsos vízpart is.

Rajtoltál már, hogy foglalj szobát? Ne késlekedj!

Lássuk, van-e még szabad szoba és mennyibe kerül?

Büszkék vagyunk, bizalmat szavaztak nekünk:

„A legszebb emlék, professzionálisan volt minden megszervezve. De a legcsodálatosabb az volt, hogy úgy érezhettük magunkat, mintha a görög család tagjai lennénk. Még visszajövünk, biztos.”

Lilike és társai

PIRGOS STRAND

makrygialos-pirgosbeachA tengerparti úton végig haladva jutunk el az egyik legszélesebb homokos partszakaszra, a Pirgos Strandra, ahol a Thesszaloniki város jellegzetes szimbólumának, a Fehér Toronynak a kicsinyített mása áll az árnyas fák közt.

Valamikor régen több ezer évszázaddal ezelőtt híres termálfürdő működött, értékes kőkincseinek maradványai a múltról tesznek bizonyosságot.

Kukkants bele a videóba »»

Érdekessége, hogy a meleg áramlatokkal apró színes halak szoktak úszkálni a sekély vízben, egy-egy kis pontba összegyűlve játékosan csússzanak a fürdőzők lábainál.

A strand partjának vonalából épp rálátni az öböl túloldalán helyezkedő tengeri sólepárlóra.

A homokos tengerpart mellett előfordul kavicsos vízpart is.

Rajtoltál már, hogy foglalj szobát? Ne késlekedj!

Lássuk, van-e még szabad szoba és mennyibe kerül?

Büszkék vagyunk, bizalmat szavaztak nekünk:

„15 év után jó volt újra itt lenni. Örülünk, hogy ismét Rátok bíztuk utazásunk szervezését és nem tévedtünk.”

Marcsi és családja

AGIANNIS STRAND

makrygialos-agiannisbeachMakrygialos főutcájáról, a nagy park közelében, nyílik egy hosszú-hosszú utca, mely körülbelül 3 km hosszú, annak végén egy sárgás sziklaszirt alatt található a majdnem érintetlen homokos partszakasz.

Története Agiannis kápolnához kapcsolódik, mely ott áll a közelében. Egy igazi régi görög kápolna, ahol még a berendezés sem változott évtizedek óta. Érdemes rápillantani harangjának míves kidolgozására.

A helyi halászok előszeretettel futnak ki innen bárkáikkal a tengerre, mert mindig biztos, hogy zsákmánnyal térnek vissza. A meleg öböl kedvez a tengeri kagylótermésnek. A közelben vannak a legnagyobb tengeri kagylóneveldék, melyek kitűnő fekete kagylókkal látják el az ínyenceket.

Rajtoltál már, hogy foglalj szobát? Ne késlekedj!

Lássuk, van-e még szabad szoba és mennyibe kerül?

Büszkék vagyunk, bizalmat szavaztak nekünk:

„A szeretetet nem kilogrammokban mérik, kinek-kinek annyit ér az élete, amennyi szeretetet tud adni. Tőletek rengeteget kaptunk.”

Kovács család

.

Kérdésed van? Kezdd itt: Gyakori kérdések Makrygialosi utazáshoz >>

Kíváncsi vagy, milyen idő vár? Nézd meg itt: Időjárás

„Mélységes elégedettséggel gondolunk majd vissza az itt eltöltött csodálatos hétre. Mindennel kifogástalanul elégedettek voltunk. A személyzet, az emberek a szállás mind, mind csodás volt. Ha az istenek is úgy akarják, mindenképp visszatérünk Makrygialosra. Minden jót kívánunk az elkövetkező napokra/hetekre/hónapokra/évekre. Továbbvisszük otthon is a remek kiszolgálás és a gyönyörű hely hírét is.”

Eszter és társai

Mindent egy helyen, költségtakarékosan intézhetsz játszi könnyedséggel az Andromeda Travel Utazási Irodánál, ahol lelkes munkatársaink állnak a Te szolgálatodra.

Döntsd el most, mert a legjobb szobák gyorsan fogynak! stop2_50

Ideje elküldened a jelentkezésed online egyszerűen, mert nem akarsz lemaradni a legszuperebb helyekről!

Nagyon érdekel és jelentkezem most

Itt Görögországban a tengerparti üdülőhelyen Makrygialoson többféle típusú és minőségű szállás van olcsótól a megnyugtatóan drágábbig.

Amiket kínálunk kipróbált és tesztelt elhelyezések, mert számunkra számít, hogy hol és hogyan töltöd a tengerparti nyaralásod. Ideje letenni a voksodat a szívedhez legközelebb álló szállásra.

Kattints a képre, amelyik megtetszik!


Remek választás, mert épp a tengerpart mellett van. Abszolút full örökpanorámás közvetlen tengerre és a tengerpartra néző látványban van részed itt. Berendezett strandja bársonyhomokos.
» Oké, érdekel!
utazasok-vangelisdias2
Ha szereted a mozgást, töltsd a szabadságod egy örök emlékű üdülésen családias hangulatú környezetben! Vendégként érkezel, barátként távozol. A homokos strand sétatávolságra van.
» Oké, érdekel!
utazasok-csaladi-utazas-tengerparti-nyaralás-görögország
Gyerek- és bababarát görögországi szálláshelyek  a tengerparti üdülőhelyen, Makrygialoson Görögországban. Barátságos fogadtatásban lesz részetek otthonos életérzés.
» Oké, érdekel!
A legnagyobb szabadságot ez adja, mert a turnust Te választod meg a tengerparti nyaralásodhoz.
A legnagyobb rugalmasságot ez adja. Mert a turnus idejét saját magad alakítod kötöttség nélkül szabadon. Akkor utazol, amikor Neked megfelel és nem kell a zárt turnusokhoz alakítanod a tengerparti nyaralásod Makrygialoson Görögországban.
» Oké, érdekel!

* * * * * * *


Vajon miért Makrygialos legyen a kedvenc tengerparti nyaralóhelyed Görögországban? Éld át a görög feelinget! Hogy milyen is az? Vidám és örök mosoly sugárzik az arcukról. Kíváncsi vagy rá élőben? Akkor GYERE ide pihenni!
» Oké, érdekel!

Milyenek a Strandok Makrygialoson Görögországban? Ismertető egyenesen Makrygialos tengerparti üdülőhely piacirányító szakértőjétől az Andromeda Travel Utazási Irodától. Nézd meg, milyen kényeztető szolgáltatások várnak.
» Oké, érdekel!

stoptablas_no_80e

Ha szeretnél:

✓ egy körültekintően megszervezett utazáson részt venni, ahol átláthatóan azt kapod, amit az Andromeda Travel utazási irodánál megrendelsz,
kihagyhatatlan hangulatban és kellemes társaságban tölteni a jól megérdemelt pihenésed,
megbízható, tervezhető költségek mellett,
✓ szakmailag felkészült, hiteles utazási iroda segítségét elfogadni,
teljes körű tájékoztatást és kiváló szolgáltatást kapni,

akkor gyere, és feltétlen foglald le most a helyedet,
és töltsd ki a jelentkezési lapot itt.

pirosnyil-jobbra-le_short

Nagyon tetszik, és most jelentkezem a görögországi tengerparti nyaralásra Makrygialosra.

A sikeres árajánlatkéréshez a piros *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!

MINDEN MEZŐT TÖLTSÉL KI! mert csak akkor fogod tudni elküldeni az árajánlatkérést.

Teljes neved, és írd meg azt is, hogyan szólítsunk meg*

E-mail címed*
Olyan e-mail címet adj meg, amit biztosan használsz és működik (kivéve yahoo-s), mert oda válaszolunk azonnal az előzetes árajánlatkérésed elküldése után.

Telefonszámod*
Valós telefonszámot írj be kérlek!

Utasok létszáma*
Ide írd be, hányan jöttök a TENGERPARTI NYARALÁSRA MAKRYGIALOSRA Görögországba az autentikus hangulatú nyaralóhelyre!

HA veled együtt utazik GYERMEK(EK) is, akkor a tényleges születési idejét írd be, mert a gyermekkedvezmény érvényesítéséhez szükséges. (év/hó/nap)
Ha nem akarod igénybe venni a gyermekkedvezményt, akkor ezt a sort ne töltsd ki. És persze akkor se töltsd ki, ha nem utazik veled gyermek.

Utazás ideje*
IDE ÍRD BE az időpontot, hogy pontosan MIKOR szeretnél utazni és HÁNY ÉJSZAKÁRA (keddtől-keddig 7 vagy 14 éj lehet). Például: 2018.07.03-tól 7 éj

Válassz szállástípust Makrygialoson*
Te döntöd el, melyik szállás számodra a legszimpatikusabb és a legkényelmesebb, amit kérsz! A tengerparti Star Beach Rezidencia Resortot, mert a strand melletti vagy megelégszel a strandtól 125 m közeli VangelisDias Hotelapartmannal. Az árát extraprecízen megtalálod az Andromeda Travel Utazási Iroda weboldalán, melyik mennyibe kerül.

Étkezés*
Itt tudod megadni az étkezési igényed.

Légkondi igény*
Szereted, ha hűs szoba fogad egy forró nap után? Akkor jelöld be! Mert, ha már mindent megadsz magadnak, ami jár Neked a pihenésed alatt, akkor ez dukál a makrygialos nyaraláshoz.
Igen, megrendelem a klímahasználatot 29990,-Ft/klíma/hétNem kérek klímát, köszönöm


Mivel utazol*
Válaszd ki mindenképp a közlekedés módját!

Busz felszállás helye*
Buszhely ára: 29990,-Ft/fő oda- és vissza is szállítunk. A busz alapútvonala, ahol csatlakozni tudsz a buszhoz: Budapest-Kecskemét-Szeged. Válaszd ki a számodra megfelelőt.
BudapestKecskemétSzegednem busszal utazom


Busz kényelmi szolgáltatás felszállás helye*
A szolgáltatás különbözeti díját itt látod, mennyibe kerül. A férőhelyek száma limitált.
Köszönöm, nem kéremGyőr, príma kérem 13900,-Ft/főVeszprém, rendben kérem 12900,-Ft/főVárpalota, igen kérem 10900,-Ft/főSzékesfehérvár, jól jönne, kérem 9900,-Ft/főnem busszal utazom


Autódnak kiemelt VIP parkolóhely használat korlátozott számban, ezért már itt jelöld be, hogy ha kéred*
Csak akkor jelöld be, ha autóval utazol. Előre fenntartott parkolóhelyre a szolgáltatás díja 23120,-Ft/autó/hét.
Igen kérem, mert akkor nem kell parkolót keresnem az utcán 27920,-Ft helyett most 23120,-Ft/autó/hétNem kérem, mert nem számít a fenntartott helynem autóval utazom


Autóval utazol Makrygialosra, és a foglalásodhoz kéred a Prémium AJÁNDÉKOD 5000,-Ft helyett most INGYENESEN?*
Csak akkor jelöld be, ha autóval utazol.
Igen, kérem az ingyenes AJÁNDÉK praktikus trükköket tartalmazó úti leírást és útvonaltervetNem kérem az INGYENES ajándékot, mert valahogy majd csak odataláloknem autóval utazom


Fullextra reptéri transzfer Thesszaloniki reptér és Makryialos StarBeach vagy VangelisDias között a megérkezés napján és a hazautazás napján*
A repülőjegyet a repülőtársaságnál magad vásárolod meg, mert függ a személyek és a csomagok számától és a szezontól. A reptéri transzferről pedig mi gondoskodunk Görögországban, ha megrendeled. Előre megrendelt repülőtéri transzfer szolgáltatási díját itt találod. A férőhelyek száma limitált. Te döntesz, melyiket kéred. Számolj a csomagjaid számával is.
1-4 főig 39900,-Ft/1 út nappali - igen kérem, mert jó érzés, ha már a reptéren szívélyesen köszöntenek.1-8 főig minibusszal 69900,-Ft/1 út nappali - igen kérem, mert jó érzés, ha már a reptéren szívélyesen köszöntenek.Nem kérem, mert nem lényeges a vendégvárás személyre szólóan.nem repülővel utazom


A gördülékenyebb ügyintézés végett, ha kéred, felhívunk telefonon, hogy egyeztessünk. Ezzel az online form kitöltésével kérhetsz tőlünk személyes ajánlással ár-előkalkulációt. És szükség van további, telefonos szóbeli egyeztetésre, mert a tengerparti nyaralásodról van szó.*
Telefonos visszahívásra azért van szükség, hogy egy kicsit megismerjünk, ugyanis szeretünk a vendégeinkkel személyes kapcsolatot kialakítani. Jelöld be, mikor hívjunk fel!
11-13 óra között kérek telefonhívást13-15 óra között kérek telefonhívást15-17 óra között kérek telefonhívást17-18 óra között kérek telefonhívást


Utasbiztosítás*
A biztonságod végett azért fontos, ha ne adj Isten történne valami, jól jön a segítő kéz.
kiemelt tengerparti utasbiztosítást kérek 550,-Ft/fő/napprémium tengerparti utasbiztosítást kérek 730,-Ft/fő/napextra tengerparti utasbiztosítást kérek 1150,-Ft/fő/nap


Üzeneted*
Üzenetedben írj meg nyugodtan minden egyéb közlendőd,
amit fontosnak tartasz!

Jártál már Görögországban?*
Ha válaszod, igen, hol?
Igen, persze, imádomNem, még soha, idén jött el az ideje

Itt jártam már Görögországban*
Akárhány helyett felsorolhatsz!

Facebook közösségi oldalon elérhető vagy?*
Ha igen, hol és milyen névvel? Beírhatod a közvetlen linket is!

Hol hallottál, olvastál az Andromeda Travel Utazási Irodáról?*
Ha interneten, kérjük segítsd munkánkat és írd meg hol pontosan.

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot*
Elfogadom, igen

Hozzájárulok ahhoz, hogy az Andromeda Travel Utazási Iroda az e-mail címemre elektronikus hírlevelet, marketingcélú küldeményt küldjön.
Hozzájárulok, igen

Feltétlen nézd meg, hogy MINDEN MEZŐT KITÖLTÖTTÉL-E! mert csak akkor fogod tudni elküldeni az árajánlatkérést. Azt is figyeld, hogy az adatvédelmi szabályzatot bepipáltad-e!

Mit tegyél, miután kérted az árajánlatot? Irány az e-mail fiókod és nyisd meg a leveled.

Kérlek, az alábbi mezőbe írd be a lent látható ellenőrző kódot, mert a biztonság prioritás az Andromeda Travel Utazási Irodánál.
Mikor rákattintasz a küldésre, utána célszerű azonnal megnézned az e-mailedet, mert oda érkezik a válaszunk.

captcha

Kérlek, az alábbi mezőt mindenképp jelöld be.

[recaptcha]

Igen, szeretnék Makrygialoson nyaralni. Ezért küldjétek el nekem az árajánlatot.

A piros *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!
A jelentkezés után pár percen belül küldünk egy visszaigazoló e-mailt. A díjbekérő összekészítésénél személyre szabottan figyelembe vesszük az összes kérésed, amit ránk bíztál.

*****

andromeda-travel

utazasok-ingatlanMire kell körültekintően figyelned, milyen kockázatok és mellékhatások húzhatják keresztbe GÖRÖG INGATLANVÁSÁRLÁSI számításod? Kérdezd meg a szakértőt, az Andromeda Travel Utazási Irodát, akik Görögországot tökéletesen ismerik és elképesztően rugalmasan kezelik a megkeresésed!

Vásárolj Ingatlant Görögországban »