Makrygialos tengerparti görögországi nyaralóhely bemutatása

 

andromeda-travel-utazas-gorogorszag-makrygialos5

NEM BESZÉLSZ IDEGEN NYELVEKET, ÉS AZON GONDOLKODSZ, BELEVÁGJ-E A TENGERPARTI NYARALÁSBA? NYUGODTAN JELENTKEZZ CSAK ERRE A  NYARALÁSRA, LESZ SEGÍTSÉGED, MERT BESZÉLJÜK A MAGYAR NYELVET A HELYSZÍNEN IS, MAKRYGIALOSON GÖRÖGROSZÁGBAN.
……

makrygialos-Makry_logo_vonalas_szinesHosszú tengerpart homokos szabad strandokkal.
Testet és lelket frissítő utazás színhelye.
Ínycsiklandozó ételek.
Érdekes látnivalók.

„Az első görögországi utunk ez volt. Makrygialos! Szerelem!:)”

Katalinék

Vannak az életnek különösen kellemes pillanatai. Képzeld el, hogy egy teraszon reggelizel, s a távolban az Olymposz csúcsa magasodik. Miután elköltötted a reggelit, kapod magad és leszaladsz a tengerhez, amely kora délelőtt ezüstös színben pompázik.

Makrygialos sajátos autentikus hangulatával, a máshoz nem hasonlító igazi görög életérzéssel kápráztatja el az idelátogatókat, mely kitűnő hatással van a Vendégekre. Akik már jártak e ritka hangulatot tükröző helyen, nagyon jól ismerik, hisz átélték és visszavágynak.

Egészséges szabadságra vágysz, ahol feltöltődsz erővel? Legeredetibb megoldás: utazz Makrygialosra, mert itt finom valódi sós a tengeri levegő. szivecske_piros_h20

 andromeda-travel-utazas-gorogorszag-makrygialos1 makrygialos-gorogorszag-andromeda-travel2-tengerparti-nyaralas

A fotókat tekintsd meg itt »»

„Köszönet a csodálatos környezetért, vendégszeretetért. Az emberek szerencsére nem változtak meg. Nyitottak, önzetlenek, segítőkészek. Csodálatos egy hét volt, de a tavaly szeptember eleje nem múlható felül. Talán, mert az volt az első nyaralásom itt. Sok csodálatos, antik, ókori emlék van, érdemes lenne ezeket is ismertetni, hogy aki kíváncsi erre is, az könnyebben, gyorsabban rátaláljon. Nyugalom, békesség érződik az emberekből, jó volt átvenni egy kicsit ezt a mentalitást. Köszönet!”

Mária

Makrygialoson van valami különleges, ezért is szeretnek visszajönni a Nyaralók és hozzák magukkal barátaikat, családtagjaikat és ismerőseiket. Ha megváltozna, elvesztené identitását.

Andromeda_elegedettseg_h185A lágyan hullámzó tenger és a szikrázó vagy épp csak finoman simogató napsugár ezer színben pompázó játéka, a varázslatos természeti és kulturális szépségek, és a kulináris élvezetek…igen, ez Makrygialos, a népszerű görög Olymposz Riviéra egyik vonzó gyöngyszeme! Észak-Görögországban Thesszalonikitõl kb. 40 km-re délre az Égei-tenger tengerpartján található.

makrygialos-gorogorszag-andromeda-travel1-tengerparti-nyaralas pirosbluzoslany_lefele_mutat_300x200

Nagyon érdekel, megnézem az online foglalást

Makrygialos kuriózum az utazás képzeletbeli színpadán, a meglepetések és ellentétek országában található igazi kis “földi paradicsom”, ahol még átélhetik az igazi görög atmoszférát, mivel egész évben maguk a görög emberek népesítik be. A helyiek filozófiája szerint: “A múltad ne akadályozzon meg, amivé válni akarsz, de legyen része annak.”

makrygialos-BEACH

Makrygialos neve hosszú partot jelent, melynek jellegzetes öbölvonulatait – a legtöbb fényképen is szereplő – sárgás homokkősziklák választják el. Az ide utazókat tiszta levegő, festőien szép zöld természet, lassan mélyülő tengerpart csábítja, mely mentes az üdülőhelyek megszokott zsúfoltságától. Hosszú, finom homokos szabad strandjainak sokasága napernyőkkel, nyugágyakkal, zuhanyzóval, öltözőfülkével, rendelkezik.

Partjain teljesen ellazulva élvezhetsz egy másik dimenziót, ahonnan megújulva térsz haza. A homokos tengerpart mellett előfordul sziklás öböl és kavicsos vízpart is.

„Kedves Andromeda! Szívünkbe zártunk benneteket és e kicsi bájos helyet.
Köszönjük! Biztos jövünk még!”

Szilárd és a Fiúk

 koktelrakos-e naplemente_h185 zoldnyil-le

Nagyon érdekel, megnézem az online foglalást

makrygialos-fisherman_and_barka_seaSikerült megőriznie igazi, tipikus hamisítatlan halászfalu jellegét. Az apró színes csónakok békésen ringatóznak a part mentén. A kenyeres, a zöldséges pár nap után ismerősként üdvözöl, s már készíti elő a jéghideg frappét. Szoros barátságok szövődhetnek az itt lakókkal, akik nyíltszívű, könnyen barátkozó, önzetlen emberek. Kedvességükkel, vendégszeretetükkel visszavonzzák azokat, akik már egyszer nyaraltak e természet közeli helyen. Számtalan példaértékű tulajdonság és az életörömöt fokozó pozitív kisugárzás jellemzi és teszi teljessé e tüneményes hely lakóit.

„Harmadszorra jártunk Görögországban, de már tudjuk, ez a szám növekedni fog! Már úgy jöttünk, mintha hazajönnék. A táj és a tenger gyönyörű, az emberek pedig végtelenül kedvesek és vendégszeretők. Gyermekeink is igazi vakációs élményekkel gazdagodtak, már csak ide akarnak jönni nyaralni. Köszönetet mondunk az Andromeda Travel munkatársainak a kedvességükért és segítőkészségükért.”

Sörös család

Érdekes színfolt a pénteki heti piac, mely nagyon kedvelt a turisták körében.

makrygialos-piac_h185
kepeslapkuldo23

A tengerparti úton végigsétálhatsz és idilli, gyönyörű színvilágban pompázó környezetben meglátogathatod a dicső Pydna-t, melynek romjai őrzik a múltat. Bizánci emlékként néhány feltárt falmaradvány áll a szirten. A valamikori nagytiszteletű város egyedüli kikötője volt Makedóniának egészen Thesszaloniki megalakulásáig.

andromeda-travel-utazas-gorogorszag-makrygialos

Kiemelkedő jelentőséget foglalt el, ez a terület volt a színhelye az utolsó római és makedón összeütközésnek, melynek során Görögország véglegesen behódolt a rómaiaknak i.e.168-ban.

Minden nap más és más tengeri öböl várja a nyaralókat. Az éjszakai szórakozóhelyek is mind a tengerparti promenádon találhatóak. Esténként buzuki hangja mellett élvezheted a makrygialosi éjszaka illatait, ízeit.

A pálmafák csodálatosak, állj melléjük és szólj az arra járóknak, hogy kattintsanak egy-két fotót rólad.

„Hálásan gondolunk vissza erre az egy hétre. A kislányom születésnapi bulijává átalakult grill-partira, a gyönyörű tájra és nem utolsó sorban Rátok, akik igyekeztetek ezt az időt még kedvesebbé és nehezen felejthetővé tenni. Örök hálánk érte! Amennyiben lehetőségünk engedi szívesen visszajövünk máskor is!”

Pintér család

Nagyon érdekel, megnézem az online foglalást

gorog_etelek_piroslogos_webcimmel_w300A panorámás tengerparti tavernák és vendéglők illataikkal és egészséget elősegítő ízletes görög ételekkel, friss halakkal és tengeri gyümölcsökkel csalogatnak. Van egy különleges emblematikus finomság, amit Makrygialoson nem lehet kihagyni, a tengeri kagylóból készült ételek fenségesek. A kulturális élményekkel dúsított fakultatív kirándulások és szórakozás mellett érdekes szabadidős programokon és szépészeti, regeneráló és vitalizáló tengeri wellness fövenyfürdőn tudsz részt venni. Dalestek, vetélkedők is várják a nyaralókat, hogy örökre szóló egészen más emlékekkel gazdagodva térjenek haza Makrygialosról.

Jó tudni!

makrygialos-gps_Makrygialos_GR


Nézd meg Makrygialos térképét nagyban

Makrygialos közelében igazi turisztikai érdekességre bukkanunk, egy természetes tengeri sólepárlóra. Szinte érintetlen közegben erősödik az immunrendszer, lazulnak az izmok, az idegrendszer megnyugszik.

Az előnyös hatású itteni tengeri iszap pozitívan befolyásolja a sejtműködést. Az elengedő lebegés után a test, a szellem és a lélek egyensúlya harmonizálni tud a megújító energiákkal. Különösen ajánlott vitalitásra, ízületi elváltozások kezelésére, regenerálásra.

Jó hatással van a légzőszervi, mozgásszervi bántalmakra és ezeket a hatásokat tovább lehet fokozni a különböző friss olívaolajos kezelésekkel. A tengeri sókristály pozitívan hat a szervezetre, serkenti a vér- és nyirokkeringést, a zsírégetésben hatékony segítséget nyújtanak, stressz oldó hatásúak és pihentetnek. Megújítja, bársonyossá teszi a bőrt és elősegíti a feszes bőr kialakulását.

A környezet kiváló hatással van a szervezetre. Jószerivel egy természetes környezetben zajló relaxáción esik át a látogató. Újfajta testérzés élményével gazdagodhatsz.

Összegzésképpen: Makrygialos legendás hírnevére büszke: “a falu, ahol olyan jó élni és nyaralni!”.

Mindent egy helyen, költségtakarékos, játszi könnyedséggel, a Te szolgálatodban.stop2_50

Döntsd el most, mert a legjobb szobák gyorsan fogynak!

Ideje elküldened a jelentkezést az online felületen, mert online foglaláskor plusz árengedményt kapsz!

Nagyon érdekel, megnézem az online foglalást

Vajon miért Makrygialos legyen a kedvenc úti célod?

Láttad a Bazi nagy görög lagzit? vagy a Zorba filmet vagy a Mamma Miát? Ezen az utazáson, a kedvelt tengerparti üdülőhelyen, Makrygialoson, nemcsak látod, átéled és élményeddé teszed a görög feelinget.

 andromeda-travel-utazas-gorogorszag-makrygialos1 makrygialos-gorogorszag-andromeda-travel2-tengerparti-nyaralas

Mert csak az élmény teremt hagyományt!

 • mert kellemes, mozgalmas hely, ugyanakkor nem zsúfolt,
 • mert változatos és érdekes a természeti környezet,
 • mert évezredes történelmi emlékeket látogathatsz meg,

 gorogorszag-athen8 egypt_7e egyiptom-sharmelsheikh-hotel-laguna-vista-beach4

 • mert számos programlehetőséget kínál,
 • mert még élnek a különös igazi görög helyi hagyományok,
 • mert az itt lakók barátságosak, tartós kapcsolatokat tudsz kialakítani velük,
 • mert hosszú, homokos partvonalú szabad strandok vannak, lassan mélyülők és mentesek a tömegtől,

 fugefak_h185 naplemente_h185

„Köszönjük a szíves fogadtatást, nagyon jól éreztük magunkat. Reméljük, visszatérünk még, mert mindent nem volt alkalmunk végignézni. A búvárkodás kihagyhatatlan élmény volt, csak ajánlani tudjuk.”

László és családja

vegyes_tengergyumolcsetalgreekfoods4-egorogorszag-tolo-gasztro1e

 • mert fantasztikusan ízletes és friss rántott kagylót készítenek, amit hasábburgonyával, tzatzikivel tálalnak, amihez egy pohár gyantás fehérbor dukál. Na és a hamisítatlan igazi gyros és szuflaki és dolmadesz…,
 • mert Makrygialoson található Görögország legnagyobb tengeri ékszere, a különleges kagylófűzérek, melyek olyanok, mintha gyöngyszemek lennének sorba rakva a tenger felszínét ékesítve,
 • mert többféle sportolást kínál az aktív napokat kedvelőknek,
 • mert esténként pezsdítő ritmusokra szórakozhatsz ezen a biztonságos üdülőhelyen,
 • mert ezt Neked is ki kell próbálnod!

makry_fokep_h185 esticsonakos_h185

Mindent egy helyen, költségtakarékos, játszi könnyedséggel, a Te szolgálatodban.

Döntsd el most, mert a legjobb szobák gyorsan fogynak! stop2_50

Ideje elküldened a jelentkezésed online felületen, mert online foglaláskor plusz árengedményt kapsz!

Nagyon érdekel, megnézem az online foglalást

 

STRANDOK

Makrygialos tengerpartjai elképzelhetetlen változatosságokkal kényeztetik a látogatókat.

Autentikus üdülőhely jellege végett, hiteles görög hangulatra számíthatsz, ha ezt a barátságos tengerparti települést választod úti célodul. Négy évszakos turizmussal rendelkezik, így az év bármely napján kitűnő választás. Valódi finom és sós tengeri levegő, ahol egészséges erővel turbózod fel magad! szivecske_piros_h20

„Igazán kellemes két hetet töltöttünk ebben a nyugodt kis üdülőhelyen. A híres görög szívélyes vendéglátást és kedvességet is tökéletesen megtapasztaltuk, ami pont ugyanolyan sokat jelent, mint egy jót fürdeni a tengerben. Ezen kívül külön kiemelkedő az a gondoskodás, ahogy már az út megszervezésétől kezdve egészen a végéig mindenre körültekintően ügyeltek. Minden szépet, jót az életben, remélem, még találkozunk.”

Sándor és családja

Az élmény átéléséhez nem elég egy szép táj, és önmagában verőfényes nap vagy a tenger és még a strand is kevés. Kell hozzá az ember, az ő vágya és akarata, hogy az élmény részesévé váljon! Megteszünk mindent azért, hogy a Görögországba Makrygialos üdülőhelyre érkező látogatók megismerjék Makrygialos titkait, közös emlékeit, tájait, hagyományait, múltját és jelenét. A csodák arra várnak, hogy végre felfedezzék közösségformáló erejét, a múltbéli és jelenbeli értékeit.

Örök életre szóló programok és élmények valósulnak meg itt Makrygialoson, Görögországban, akik az Andromeda Travel szolgáltatásait veszik igénybe.

Hálásak vagyunk Vendégeink által kapott címerre, melyet mondtak nekünk és bejegyezték vendégkönyvünkbe is, és mára már a modell szlogenünk is lett:

„Vendégként érkezünk és barátként távozunk.”

Mónika és csapata

Rajtoltál már, hogy foglalj szobát? Ne késlekedj!

Lássuk, van-e még szabad szoba és mennyibe kerül?

Büszkék vagyunk, bizalmat szavaztak nekünk:

„Érkezéskor széles mosollyal és örömmel fogadtatok Bennünket. Máris otthonosan éreztük magunkat. Rengeteg élményt kaptunk.”

Bianka és társasága

AFRODITE STRAND

makrygialos-afroditebeachAz Afrodite strand bájos vonzerejével magához láncolja nemcsak a görög, hanem a külföldről érkező turistákat is. A varázserő a sokoldalúságában rejlik. Afrodite a szépséges istennő beleszeretett halandó görög ifjúba, a vadászó Adonisba, mert olyan csodás férfit még nem látott soha.

Az Afrodite strand felett magasodó sziklaszirt, melynek szélén a magányos fa áll, találka helye a szerelmeseknek. Miért? Nézd meg a naplementét vagy a napfelkeltét, narancsosan pezseg.

Az üdülőhely leghosszabb tengerparti sétányának hangulata nemcsak nappal, de éjszakai is fénylik. Beülhetsz egy kis bárba, hallgathatod a lábaidat mozgató görög szirtakit vagy csemegézhetsz a finomabbnál finomabb étkek közt.

Készen vagy már, hogy a nyaralásod úgy sikerüljön, mint, ahogy azt elgondoltad? Itt a helyed, az Andromeda Travel Utazási Iroda minden vállalt szolgáltatásra 100% elégedettségi garanciát vállal!

Rajtoltál már, hogy foglalj szobát? Ne késlekedj!

Lássuk, van-e még szabad szoba és mennyibe kerül?

Büszkék vagyunk, bizalmat szavaztak nekünk:

„Minden várakozásunkat felülmúlták a szolgáltatásaitok: szállás, étkezés, tengerpart, programok. Itt kerek a világ! Kívánjuk mindenkinek, aki ide látogat, hogy nagyon kellemes legyen a nyaralása, mint nekünk.”

Gabi, Antal és a gyerekek

GOLD STRAND

makrygialos-goldbeachMakrygialos nevéhez méltóan sok partszakasszal rendelkezik, mert annyit jelent hosszú part.

A Gold Strand – Aranypart – a tengerparti úton végig haladva már egészen az öböl végén, a tenger nyílásában húzódik meg, finom homokos partszakasza vonzza a strandolni vágyókat.

A tengerpart egész sekély, a szélében még hemperegni is nagyon jól lehet a simogató puha homokban. A kis gyermekesek paradicsoma.

Az Aranypartról rálátni az egész öböl panorámájára, mellyel csodás látvány tárul a szemünk elé.

Rajtoltál már, hogy foglalj szobát? Ne késlekedj!

Lássuk, van-e még szabad szoba és mennyibe kerül?

Büszkék vagyunk, bizalmat szavaztak nekünk:

A vendéglátás – tudjuk Krúdy Gyula óta – művészet. Ebben a házban igazi művészek látják vendégül a vándorokat…Makrygialoson. Ez az ország pedig még igazi nem műanyagból van, s lakói is igazi remek emberek.
Köszönjük szépen!”

Zsolt és családja

PYDNA STRAND

makrygialos-pydnabeachA tengerparti úton végig haladva jutunk el a nevéről elhíresült Bora Bora Strandig, mely az ókori ősi város Pydna szirtje alatt található.

Nappal ellazulva élvezheted a nyüzsgő strandi életet, ahova a görögök is járnak a nyaralóvendégek közé. Éjszaka szórakozhatsz a bárban. Sőt, mikor eljön a hajnal, még a tenger morajlása is muzsikál a füledbe.

Kukkants bele a videóba »»

Rajtoltál már, hogy foglalj szobát? Ne késlekedj!

Lássuk, van-e még szabad szoba és mennyibe kerül?

Büszkék vagyunk, bizalmat szavaztak nekünk:

„Csodálatosak voltak ezek a pompás élmények. Hál’ Isten épp ezt vártuk az Andromeda Traveltől, mert sokaktól hallottuk már másoktól, hogy az Andromeda mindig azt nyújtja, amit ígér a szolgáltatásaiban és
nincsenek rejtett költségek.”

Tibi és a társak

ROBINSON STRAND

makrygialos-robinsonbeachA tengerparti úton végig haladva jutunk el a nagyobb szemcsés homokos partszakaszra. Mögötte lévő partvonulat a rejtélyes sziklaöböl, ahol a sztárok is megfordultak, és videoklippet forgattak.

Legendája egy kalandvágyó göröghöz fűződik, aki a világban való kóborlását megunva, visszatért hazájába és itt telepedett le. Megfogta őt a vadon szava, aztán a civilizáció ezt a szép partot sem kerülte el és bár a legenda él, a strand ma már az egyik jelentős strandélményt nyújtja.

A tenger partján ejtőzve szemünk elé tárul a második legnagyobb görög város, Thesszaloniki, melynek látványa távolról is méltóságba ejtő.

A homokos tengerpart mellett előfordul kavicsos vízpart is.

Rajtoltál már, hogy foglalj szobát? Ne késlekedj!

Lássuk, van-e még szabad szoba és mennyibe kerül?

Büszkék vagyunk, bizalmat szavaztak nekünk:

„A legszebb emlék, professzionálisan volt minden megszervezve. De a legcsodálatosabb az volt, hogy úgy érezhettük magunkat, mintha a görög család tagjai lennénk. Még visszajövünk, biztos.”

Lilike és társai

PIRGOS STRAND

makrygialos-pirgosbeachA tengerparti úton végig haladva jutunk el az egyik legszélesebb homokos partszakaszra, a Pirgos Strandra, ahol a Thesszaloniki város jellegzetes szimbólumának, a Fehér Toronynak a kicsinyített mása áll az árnyas fák közt.

Valamikor régen több ezer évszázaddal ezelőtt híres termálfürdő működött, értékes kőkincseinek maradványai a múltról tesznek bizonyosságot.

Kukkants bele a videóba »»

Érdekessége, hogy a meleg áramlatokkal apró színes halak szoktak úszkálni a sekély vízben, egy-egy kis pontba összegyűlve játékosan csússzanak a fürdőzők lábainál.

A strand partjának vonalából épp rálátni az öböl túloldalán helyezkedő tengeri sólepárlóra.

A homokos tengerpart mellett előfordul kavicsos vízpart is.

Rajtoltál már, hogy foglalj szobát? Ne késlekedj!

Lássuk, van-e még szabad szoba és mennyibe kerül?

Büszkék vagyunk, bizalmat szavaztak nekünk:

„15 év után jó volt újra itt lenni. Örülünk, hogy ismét Rátok bíztuk utazásunk szervezését és nem tévedtünk.”

Marcsi és családja

AGIANNIS STRAND

makrygialos-agiannisbeachMakrygialos főutcájáról, a nagy park közelében, nyílik egy hosszú-hosszú utca, mely körülbelül 3 km hosszú, annak végén egy sárgás sziklaszirt alatt található a majdnem érintetlen homokos partszakasz.

Története Agiannis kápolnához kapcsolódik, mely ott áll a közelében. Egy igazi régi görög kápolna, ahol még a berendezés sem változott évtizedek óta. Érdemes rápillantani harangjának míves kidolgozására.

A helyi halászok előszeretettel futnak ki innen bárkáikkal a tengerre, mert mindig biztos, hogy zsákmánnyal térnek vissza. A meleg öböl kedvez a tengeri kagylótermésnek. A közelben vannak a legnagyobb tengeri kagylóneveldék, melyek kitűnő fekete kagylókkal látják el az ínyenceket.

Rajtoltál már, hogy foglalj szobát? Ne késlekedj!

Lássuk, van-e még szabad szoba és mennyibe kerül?

Büszkék vagyunk, bizalmat szavaztak nekünk:

„A szeretetet nem kilogrammokban mérik, kinek-kinek annyit ér az élete, amennyi szeretetet tud adni. Tőletek rengeteget kaptunk.”

Kovács család

Mindent egy helyen, költségtakarékos, játszi könnyedséggel, a Te szolgálatodban.stoptablas_no_h120

Döntsd el most, mert a legjobb szobák gyorsan fogynak!

Ideje elküldened az előfoglalásod az online felületen!

Nagyon érdekel, megnézem az online foglalást

Kérdésed van? Kezdd itt: Gyakori kérdések Makrygialosi utazáshoz >>

Kíváncsi vagy, milyen idő vár? Nézd meg itt: Időjárás

„Mélységes elégedettséggel gondolunk majd vissza az itt eltöltött csodálatos hétre. Mindennel kifogástalanul elégedettek voltunk. A személyzet, az emberek a szállás mind, mind csodás volt. Ha az istenek is úgy akarják, mindenképp visszatérünk Makrygialosra. Minden jót kívánunk az elkövetkező napokra/hetekre/hónapokra/évekre. Továbbvisszük otthon is a remek kiszolgálás és a gyönyörű hely hírét is.”

Eszter és társai

Ideje letenni a voksodat a szívedhez legközelebb álló szállásra. Kattints a képre, amelyik megtetszik!
Lássuk, mennyibe kerül és van-e szabad szoba? »

utazasok-starbeach
Star Beach remek választás, mert CSAK 5 MÉTERRE van a homokos STRANDTÓL a tengerparton Görögországban. Itt közvetlen tengerpartra és tengerre néző panorámában van részed!
» Oké, érdekel!
utazasok-vangelisdias2
Napok óta töprengsz, hova utazz egy izgalmas tengerparti nyaralásra? Töltsd a szabadságod egy örök emlékű üdülésen családias hangulatú környezetben! A homokos strand csupán 125 méter.
» Oké, érdekel!
utazasok-csaladi-utazas-tengerparti-nyaralás-görögország
Gyerek- és bababarát görögországi szálláshelyek  az autentikus tengerparti üdülőhelyen, Makrygialoson Görögországban. Barátságos fogadtatásban lesz részetek.
» Oké, érdekel!

stoptablas_no_80e

Ha szeretnél:

✓ egy körültekintően megszervezett utazáson részt venni, ahol átláthatóan azt kapod, amit az Andromeda Travel utazási irodánál megrendelsz,
kihagyhatatlan hangulatban és kellemes társaságban tölteni a jól megérdemelt pihenésed,
megbízható, tervezhető költségek mellett,
✓ szakmailag felkészült, hiteles utazási iroda segítségét elfogadni,
teljes körű tájékoztatást és kiváló szolgáltatást kapni,

akkor gyere, és feltétlen foglald le most a helyedet,
és töltsd ki a jelentkezési lapot itt:

pirosnyil-jobbra-le_short

Jelentkezem az utazásra

Neved, ahogy megszólíthatunk (kötelező)

E-mail címed (kötelező)
Működő e-mail címet adj meg, mert válaszolni fogunk!

Telefonszámod (kötelező)

Üzeneted (kötelező)
Üzenetedben feltétlen írd meg könnyedén, az utazás időpontját, mennyi személy (felnőtt, gyerek), étkezés, klíma igényed, közlekedés módját (busz, autó, repülő....) és egyéb közlendőd. Az ajánlat összekészítésénél személyre szabottan figyelembe vesszük az összes információt, amit ránk bíztál. Minél többet árulsz el az elvárásodról, annál konkrétabban tudunk egyedi kedvezményeket adni.

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot

Hozzájárulok ahhoz, hogy az Andromeda Travel Utazási Iroda az e-mail címemre elektronikus hírlevelet, marketingcélú küldeményt küldjön.
Hozzájárulok, igen

Kérlek, az alábbi mezőbe írd be a lent látható ellenőrző kódot, mert a biztonság prioritás az Andromeda Travel Utazási Irodánál.
MIKOR RÁKATTINTASZ A KÜLDÉSRE, UTÁNA CÉLSZERŰ AZONNAL MEGNÉZNED AZ EMAILEDET, MERT ODA ÉRKEZIK A VÁLASZUNK.

captcha

A *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!
A jelentkezés után pár percen belül küldünk egy visszaigazoló e-mailt. A díjbekérő összekészítésénél személyre szabottan figyelembe vesszük az összes kérésed, amit ránk bíztál.

*****

andromeda-travel

Mire kell körültekintően figyelned, milyen kockázatok és mellékhatások húzhatják keresztbe GÖRÖG INGATLANVÁSÁRLÁSI számításod? Kérdezd meg a szakértőt, az Andromeda Travel Utazási Irodát, akik Görögországot tökéletesen ismerik és elképesztően rugalmasan kezelik a megkeresésed!

utazasok-ingatlan VÁSÁROLJ INGATLANT GÖRÖGORSZÁGBAN »