Kapcsolat

]Saját utazási irodai ügyfélszolgálatunk rendelkezésedre áll.  Szakmai tanácsadás személyre szabott kiszolgálással.

igenpirospipaTELEFONOS ÜGYFÉLSZOLGÁLAT ÉS ÜGYINTÉZÉS: 30/642-2922 vagy 22/500-926 munkanapokon hétfőtől csütörtökig 10-17 óra között. 10 óra előtt és 17 óra után e-mail üzenettel vagy Facebook üzenettel érsz el bennünket.

szeretettel várunk bármelyik utazáson vagy tengerparti nyaraláson

igenpirospipaFACEBOOK EGYSZERŰ  ÜZENET: BÁRMIKOR! Rugalmas intézés, nem vagy időhöz kötve. Ide kattints, de ügyelj, hogy be legyél lépve a Facebook profilodba, mert csak akkor tudsz üzenni.

igenpirospipaCHAT KAPCSOLAT VONAL: BÁRMIKOR! Itt a weboldalon bal kéz felől lent a kis chat ablakban találod, könnyű használni.

igenpirospipaE-MAIL ÜGYINTÉZÉS: BÁRMIKOR! Meglepően kényelmes, mert akkor írsz, amikor Te időd van és ráérsz. Nincs nyitva tartási időhöz kötve, mert kötöttségek nélkül akármikor, amikor Neked megfelel. Írj erre az ügyfélszolgálati e-mail címre: andromedatravelutazas@gmail.com

igenpirospipaÉs miért jó elektronikusan online intézni? mert 24 órán át üzemel időkorlát nélkül. Amikor neked jó, akkor írsz.

igenpirospipaHogyan tudsz online intézni? Várjuk e-mailed vagy írj ennek az oldalnak az alján lévő formon vagy a bal kéz felől lévő chat-ablakba írd be üzeneted vagy jelentkezz be Facebookon.

E_V_andromedatravel_utazas_sm

Ám, amennyiben már eldöntötted, hogy hova utazol: akkor megbízásod egyszerűen, 

V_G_andromedatravel_utazas_smmacera nélkül nyugodtan küldd e-mailben, vagy az oldalak alsó részén lévő formon, mert itt az interneten, 24 órán keresztül elképesztő módon, rendíthetetlenül üzemel a rendszer.

De, ha még nem vagy benne biztos: mert még van kérdésed, akkor a következő ügyfélszolgálati napon szívesen válaszolunk Neked. Csak csörögj ránk telefonon, mert jókedvűen várunk. És, ha számodra kényelmesebb, mert neten vagy, írj a Facebookon.

Ügyfélszolgálati Telefon: 30/642-2922, 22/500-926
Ügyfélszolgálati Tel/Fax: 22/500-925, 22/316-000. Kérjük szépen, hogy telefonos híváshoz inkább a 30-as kezdetű telefonszámot használd.

Ügyfélszolgálati E-mail: andromedatravelutazas@gmail.com

Facebookon akarsz írni, rendben: írj privát üzenetben.

Csatlakozz pozitív közösségünkhöz a Facebookon:
andromeda-facebook-logo1-580x55

https://www.facebook.com/andromedatravel.fehervari
https://www.facebook.com/Makrygialos

Hol van az Andromeda Travel Utazási Iroda Székesfehérváron?

Az egyik legfrekventáltabb helyen Székesfehérváron a különleges atmoszférát árasztó belvárosban, mely a város egyik ékességéről, az Európában egyedülálló fényinda sétálóutcájáról is híres. Nagy örömmel és szeretettel várjuk telefonhívásod, e-mail leveled, Facebookon privát üzeneted.

POSTACÍM: 8000 Székesfehérvár, Várkörút 2.

WEBOLDALAINK:
www.andromeda.hu
www.eskuvok.info
www.makrygialos.info
www.andromedatravel.hu

Műk.eng: U-000187
Adószám: 12778492-2-07
Vagyoni biztosíték: Európa Utazási Biztosító Zrt

Kapcsolatfelvétel:

Neved, ahogy megszólíthatunk (kötelező)

E-mail címed (kötelező)
Működő e-mail címet adj meg, mert válaszolni fogunk!

Telefonszámod (kötelező)

Üzeneted (kötelező)
Üzenetedben feltétlen írd meg könnyedén a közlendőd, amit fontosnak tartasz. A sikeres üzenetküldésed után hamarosan kapcsolatba lépünk veled.

Facebook közösségi oldalon elérhető vagy?*
Ha igen, hol és milyen névvel? Beírhatod a közvetlen linket is!

Hol hallottál, olvastál az Andromeda Travel Utazási Irodáról?*
Ha interneten, kérjük segítsd munkánkat és írd meg hol pontosan.

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot
Elfogadom, igen

Hozzájárulok ahhoz, hogy az Andromeda Travel Utazási Iroda az e-mail címemre elektronikus hírlevelet, marketingcélú küldeményt küldjön.
Hozzájárulok, igen

Kérlek, az alábbi mezőbe írd be a lent látható ellenőrző kódot, mert a biztonság prioritás az Andromeda Travel Utazási Irodánál.
MIKOR RÁKATTINTASZ A KÜLDÉSRE, UTÁNA CÉLSZERŰ AZONNAL MEGNÉZNED AZ EMAILEDET, MERT ODA ÉRKEZIK A VÁLASZUNK.

captcha

Nézd meg, hogy az adatvédelmi szabályzatot bepipáltad-e!

A *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!
A jelentkezés után pár percen belül küldünk egy visszaigazoló e-mailt. Személyre szólóan munkatársaink felveszik veled a kapcsolatot a legközelebbi munkanapon. Garantáljuk teljes diszkrécióval kezeljük az összes kérésed, amit ránk bíztál.