Hogyan éred el az Andromeda Travel saját ügyfélszolgálatának derűs munkatársait?

Hasonlítanak hozzád, mert emberek teszik a dolgukat itt és nem robotok. Őszintén lényeges, hogy minden tényezőt tudjunk tőled a kéréseddel kapcsolatban, mert szakértői szakmai tanácsadással és személyre szabott kiszolgálással kedvező árakat tudunk nyújtani bárhol is élsz.

ELÉRHETŐSÉGEINK

Ügyfélszolgálat:

igenpirospipaTelefon ügyintézés: 30/642-2922 vagy 22/316-000 hétfőtől csütörtökig munkanapokon 10-17 óra között. Előtte és utána e-mail üzenettel vagy Facebook üzenettel érsz el bennünket. Fax: 22/500-925

igenpirospipaE-mail ügyintézés: Meglepően kényelmes, mert kötetlenül Te akkor írsz, amikor időd van és ráérsz. Kötöttségek nélkül akármikor, amikor Neked megfelel., mert nem kell figyelni a nyitva tartási órát. Írj ideandromedatravelutazas@gmail.com

igenpirospipaFacebook ügyintézés: Rugalmas üzenetben egyszerű intézés, mert ennél sem vagy időhöz kötve. Ide kattints, de ügyelj, hogy be legyél lépve a Facebook profilodba, mert csak akkor tudsz üzenni.

andromedatravel-piros pipaChat vonal:  BÁRMIKOR!  Könnyen tudsz írni, a weboldalon bal kéz felőli részen találod.

andromedatravel-piros pipaLevelezési postacím: 8000 Székesfehérvár, Várkörút 2.

Olyan utazási irodaként működünk, akinek fontos, hogy kedvező árat nyújtson a Ügyfeleinek. Ezért nem tartunk fenn irodai ügyfélforgalmi irodahelyiséget és így az emiatt felmerülendő költségek nem terhelik az Ügyfeleinket.

Andromeda Travel számlaszáma: 10402908-29030453-00000000
Számlavezető bank neve: K&H Bank Zrt.

Nincs rejtett költség.

Az Andromeda Travel Utazási Iroda utazási csomagjai minden esetben azokat a szolgáltatásokat tartalmazzák, amelyeket megrendelsz.

szeretettel várunk bármelyik utazáson vagy tengerparti nyaraláson

igenpirospipaÉs miért jó elektronikusan online intézni? mert 24 órán át hatékonyan üzemel időkorlát nélkül. Amikor neked jó, akkor írsz.

igenpirospipaHogyan tudsz online intézni? Várjuk e-mailed vagy írj ennek az oldalnak az alján lévő formon vagy a bal kéz felől lévő chat-ablakba írd be üzeneted vagy jelentkezz be Facebookon.

E_V_andromedatravel_utazas_sm

Ám, amennyiben már eldöntötted, hogy mivel bízol meg bennünket, akkor egyszerűen, 

V_G_andromedatravel_utazas_smmacera nélkül nyugodtan küldd e-mailben, vagy az oldalak alsó részén lévő formon, mert itt az interneten, 24 órán keresztül elképesztő módon, rendíthetetlenül üzemel a rendszer.

De, ha még nem vagy benne biztos: mert még van kérdésed, akkor a következő ügyfélszolgálati napon szívesen válaszolunk Neked. Csak csörögj ránk telefonon, mert jókedvűen várunk. És, ha számodra kényelmesebb, mert praktikusan a neten vagy, írj a Facebookon.

Hol van az Andromeda Travel Utazási Iroda Székesfehérváron?

Az egyik legfrekventáltabb helyen Székesfehérváron a különleges atmoszférát árasztó belvárosban, mely a város egyik ékességéről, az Európában egyedülálló fényinda sétálóutcájáról is híres. Nagy örömmel és szeretettel várjuk telefonhívásod, e-mail leveled, Facebookon privát üzeneted.

LEVELEZÉSI POSTACÍM: 8000 Székesfehérvár, Várkörút 2.

Műk.eng: U-000187
Adószám: 12778492-2-07
Vagyoni biztosíték: Európa Utazási Biztosító Zrt.

 

Kapcsolatfelvétel:

Neved, ahogy megszólíthatunk (kötelező)

E-mail címed (kötelező)
Működő e-mail címet adj meg, mert válaszolni fogunk!

Telefonszámod (kötelező)

Üzeneted (kötelező)
Üzenetedben feltétlen írd meg könnyedén a közlendőd, amit fontosnak tartasz. A sikeres üzenetküldésed után hamarosan kapcsolatba lépünk veled.

Facebook közösségi oldalon elérhető vagy?*
Ha igen, hol és milyen névvel? Beírhatod a közvetlen linket is!

Hol hallottál, olvastál az Andromeda Travel Utazási Irodáról?*
Ha interneten, kérjük segítsd munkánkat és írd meg hol pontosan.

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot
Elfogadom, igen

Hozzájárulok ahhoz, hogy az Andromeda Travel Utazási Iroda az e-mail címemre elektronikus hírlevelet, marketingcélú küldeményt küldjön.
Hozzájárulok, igen

Kérlek, az alábbi mezőbe írd be a lent látható ellenőrző kódot, mert a biztonság prioritás az Andromeda Travel Utazási Irodánál.
MIKOR RÁKATTINTASZ A KÜLDÉSRE, UTÁNA CÉLSZERŰ AZONNAL MEGNÉZNED AZ EMAILEDET, MERT ODA ÉRKEZIK A VÁLASZUNK.

captcha

Kérlek, az alábbi mezőt mindenképp jelöld be.


Nézd meg, hogy az adatvédelmi szabályzatot bepipáltad-e!

A *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!
A jelentkezés után pár percen belül küldünk egy visszaigazoló e-mailt. Személyre szólóan munkatársaink felveszik veled a kapcsolatot a legközelebbi munkanapon. Garantáljuk teljes diszkrécióval kezeljük az összes kérésed, amit ránk bíztál.