Online utasbiztosítás

 

Maximális biztonságra vágysz? Köss nálunk baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítást!

Tipp: A teljes körű BBP (baleset, betegség, poggyász) biztosítást feltétlenül kérd, amikor megrendeled az utazásod vagy akár a szállásod. ENNYIT MEGÉR A NYUGALOM.

Nincs annál kellemetlenebb érzés, mint amikor pont akkor történik valami, amikor a megérdemelt pihenésedet töltöd. Például kiesik a kezedből a többtízezer forintot érő utasbiztositas_andromedatravel_utazas_1fényképezőgép, pont akkor gyullad be a fogad, amikor azt a legkevésbé szeretnéd, vagy véletlenül elkapsz egy hasmenéses-lázas-hidegrázós vírust…

Ilyen esetekben jól jön egy segítő kéz, és persze egy kis kárpótlás a kellemetlenségekért. A BBP (vagyis baleset, betegség, poggyász) biztosítás megkötése az Andromeda Travel Utazási Irodánál utazási feltétel, mert a Te biztonságod épp úgy kiemelten fontos nekünk, mint Neked.

Érdemes élned ezzel a pusztán kis összegbe kerülő, ám annál nagyobb biztonságot nyújtó lehetőséggel, mert:

utasbiztositas_andromedatravel_utazas_4✓ nem csak az egészséged, hanem az utazás, nyaralás során nálad lévő technikai kütyük (okostelefon, digitális fényképező, táblagép, kamera) is védve lesznek. Ha bármi történik velük, a biztosító kárpótol a téged ért veszteség miatt.
jobb nem kockáztatni, hisz a baj legtöbbször akkor üt be, amikor a legkevésbé vagyunk rá felkészülve. Egy külföldi út során is bármi megtörténhet, és jó, ha ilyenkor van, ami ki tud segíteni Téged és családodat a bajból.
✓ ha ne adj Isten történik bármi, nem neked kell kézzel-lábbal mutogatni, és segítséget hívni, hanem ekkor is ott van a biztosító éjjel-nappali segítségnyújtó asszisztenciája és mindent intéznek.

»» Kövesd az alábbi lépéseket a nyugodt utazásodért, mert minden jó, ha végig jó:

1. Kattints bátran a lenti piros gombra, amin ez a felirat van: Megnézem az online utasbiztosítást.
2. Azon az oldalon nézd meg az Andromeda Travel Utazási Iroda által ajánlott teljes körű online utasbiztosításokat.
3. A kiválasztott utasbiztosítási típust pár kattintással online kösd meg könnyedén és online ki is tudod fizetni a díját rögtön.

zoldnyil-le50

Megnézem az online utasbiztosítást

————————————————————————————————–

Ismerd meg legújabb programjainkat,
legnépszerűbb úti céljainkat, szenzációs kínálatainkat
és a kiváló utazási lehetőségeket
az Andromeda Travel Utazási Iroda színes palettáján!

Vedd igénybe a kötelezettségmentes, praktikus,
kényelmes és gyors online ár-előkalkulációkérési lehetőséget!

Ezen az OLDALON mindent megtudhatsz a szállásainkról és a legfrissebb útjainkról és a görögországi legkeresettebb úti célokról. Sőt, ha megtetszik valamelyik úti cél, azonnal le is adhatod előfoglalási ár-előkalkulációkérő igényedet!
Ne érd be kevesebbel! Időt és energiát takarítasz meg. Óriási a választék és minden általunk vállalt szolgáltatásra 100% elégedettségi garanciát vállalunk.

utazasok-online-foglalas2Nagyon érdekel, megnézem most

Válaszd ki a számodra szimpatikus utazást, amelyik érdekel és koppints annak a képére vagy az alatta lévő Most Megnézem gombra. Majd azon az oldalon, miután átolvastad, görgess lejjebb és a piros nyíl alatt egyszerűen töltsd ki az online ár-előkalkulációkérőt.

Kizárólag a munkatársaink által már visszaigazolt árak tekintendők érvényesnek!

Vannak, akik nem akarják hallani a siker titkát. És vannak, akik igen. Nos, különleges elismerő oklevelet kaptunk biztosítás terén. Megosztjuk veled, hogy Te is részese legyél.

EUB_oklevel_kiemelt_partner_20170522_2