Online utasbiztosítás. Kösd meg az Andromeda Travel Esküvő • Rendezvény • Utazás weboldalán itt most.

Jól jön-e a segítő kéz?

Ha ne adj Isten történik valami egészségügyi problémád, mikor a megérdemelt nyaralásod töltöd. Jobb nem kockáztatni. A már nagyon várt és a leggondosabban előkészített külföldi utazást is felül árnyékolhatja egy véletlen baleset vagy akár a cuccok eltulajdonítása.

A megfelelő biztosítás nélkül ezek az események az utazás költségének sokszorosára is emelhetik a kiadásokat, és nem beszélve a bosszúságról és esetleges fájdalomról, amit okoz.

Mit tegyél, ha elfelejtettél utasbiztosítást kötni?

Itt gondoskodni tudsz róla, hogy ne érjen kellemetlen meglepetés. Éjjel-nappal működő online utasbiztosítás itt üzemel digitálisan. Ha elfelejtettél baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítást kötni, még most itt nálunk nem késő beszerezni, mert pár kattintás az egész. Nézd itt, és mentsd el magadnak, később is meglegyen.

Maximális biztonságra vágysz? Köss nálunk baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítást!

Tipp 1: A teljes körű BBP (baleset, betegség, poggyász) biztosítást feltétlenül kérd, amikor megrendeled az utazásod vagy akár a szállásod. ENNYIT MEGÉR A NYUGALOM.

Miért ajánlja Karina és Laci, hogy kösd meg az utasbiztosítást az Andromeda Travelnél? 

“Nagyon megvagyunk elégedve, mert szuper gyorsak voltatok. Nagyon szépen köszönjük.”

Van-e annál kellemetlenebb érzés?

Ha pont akkor történik valami, amikor a megérdemelt pihenésedet töltöd. Például kiesik a kezedből a többtízezer forintot érő utasbiztositas_andromedatravel_utazas_1fényképezőgép, pont akkor gyullad be a fogad, amikor azt a legkevésbé szeretnéd, vagy véletlenül elkapsz egy hasmenéses-lázas-hidegrázós vírust…

Ilyen esetekben jól jön egy kis kárpótlás a kellemetlenségekért. A BBP (vagyis baleset, betegség, poggyász) biztosítás megkötése az Andromeda Travel Utazás • Esküvő • Rendezvény Szervező Irodánál utazási feltétel, mert a Te biztonságod épp úgy kiemelten fontos nekünk, mint Neked.

A legmagasabb védelem érdekében kérd a kiegészítő autós biztosítást, ha gépjárművel utazol, amelyek szélesebb körben segítséget nyújtanak.

Tipp 2: Autós segítségnyújtás külföldön a gépjármű műszaki meghibásodása, illet közlekedési balesete esetén.

Érdemes élned ezzel a pusztán kis összegbe kerülő, ám annál nagyobb biztonságot nyújtó lehetőséggel, mert:

utasbiztositas_andromedatravel_utazas_4
jobb nem kockáztatni, hisz a baj legtöbbször akkor üt be, amikor a legkevésbé vagyunk rá felkészülve. Egy külföldi út során is bármi megtörténhet, és jó, ha ilyenkor van, ami ki tud segíteni Téged és családodat a bajból.
✓ ha történik bármi, nem neked kell kézzel-lábbal mutogatni, és segítséget hívni, hanem ekkor is ott van a biztosító éjjel-nappali segítségnyújtó asszisztenciája és mindent intéznek.

Magaddal viszed a külföldi utazásra technikai kügyüjeid vagy a hangszered?

Ha igen, kérd a magasabb értékű biztosítást, hogy védve legyenek!

Tipp 3: Okostelefon, laptop, netbook, notebook, tablet, digitális fényképezőgép, kamera vagy hangszer melyek a szívedhez nőttek. Érdemes ezeket is biztosítani, ha külföldi utazásnál. Egy nem várt, estleges kár esetén megemelt limited van, hogy kedvenc tárgyad veszteségét pótolja.

Miért érdemes megkötni a külföldi baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást?

24 órás telefonos asszisztencia-szolgáltatás magyar nyelven.

Orvosi– és mentési költségek térítése.

Poggyász károk és elveszett úti okmányok térítése.

Felelősségbiztosítás és jogvédelem.

Jóval előre meg lehet kötni.

Mit tegyél most? »» Kövesd az alábbi teendőket a nyugodt utazásodért,

mert minden jó, ha végig jó:

1. Kattints a lenti piros gombra, amin ez a felirat van: Megnézem az online utasbiztosítást.
2. Azon az oldalon nézd meg az Andromeda Travel Utazás • Esküvő • Rendezvény Szervezés által ajánlott teljes körű online utasbiztosításokat.
3. A kiválasztott utasbiztosítási típust pár kattintással online kösd meg könnyedén és online ki is tudod fizetni a díját rögtön.

zoldnyil-le50

Megnézem az online utasbiztosítást

————————————————————————————————–

Ismerd meg legújabb programjainkat,
legnépszerűbb úti céljainkat, szenzációs kínálatainkat
és a kiváló utazási lehetőségeket és tengerparti esküvőinket, rendezvényeinket
az Andromeda Travel Utazás • Esküvő • Rendezvény Szervezés színes palettáján!

Vedd igénybe a kötelezettségmentes, praktikus,
kényelmes és gyors online ár-előkalkulációkérési lehetőséget!

Mindent megtudhatsz a szállásainkról és a legfrissebb útjainkról és a görögországi legkeresettebb úti célokról. Ha megtetszik valami, keresd csak nyugodtan az  Andromeda Travel Esküvő • Rendezvény • Utazás.
Ne érd be kevesebbel! Időt és energiát takarítasz meg.

utazasok-online-foglalas2Nagyon érdekel, megnézem most

Válaszd ki a számodra szimpatikus utazást, amelyik érdekel és koppints annak a képére vagy az alatta lévő Most Megnézem gombra. Majd azon az oldalon, miután átolvastad, görgess lejjebb és a piros nyíl alatt egyszerűen töltsd ki az online ár-előkalkulációkérőt.

Kizárólag a munkatársaink által már visszaigazolt árak tekintendők érvényesnek!

Vannak, akik nem akarják hallani a siker titkát. És vannak, akik igen. Nos, különleges elismerő oklevelet kaptunk biztosítás terén. Megosztjuk veled, hogy Te is részese legyél.

EUB_oklevel_kiemelt_partner_20170522_2