Online utasbiztosítás

Maximális biztonságra vágysz? Köss nálunk baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítást!

Tipp: A teljes körű BBP (baleset, betegség, poggyász) biztosítást ezért feltétlenül kérd, amikor megrendeled az utazásod vagy akár a szállásod. ENNYIT MEGÉR A NYUGALOM.

utasbiztositas_andromedatravel_utazas_1Nincs annál kellemetlenebb érzés, mint amikor pont akkor történik valami, amikor valaki a megérdemelt pihenését tölti. Például kiesik a kezedből a többtízezer forintot érő fényképezőgép, pont akkor gyullad be a fogad, amikor azt a legkevésbé szeretnéd, vagy véletlenül elkapsz egy hasmenéses-lázas-hidegrázós vírust…

Ilyen esetekben jól jön egy segítő kéz, és persze egy kis kárpótlás a kellemetlenségekért. A BBP (vagyis betegség-baleset-poggyász) biztosítás nálunk utazási feltétel, mert a Te biztonságod épp úgy fontos nekünk, mint Neked. Érdemes élned ezzel a pusztán kis összegbe kerülő, ám annál nagyobb biztonságot nyújtó lehetőséggel, mert:

utasbiztositas_andromedatravel_utazas_4✓ nem csak az egészséged, hanem az utazás, nyaralás során nálad lévő technikai kütyük (okostelefon, digitális fényképező, táblagép, kamera) is védve lesznek. Ha bármi történik velük, a biztosító kárpótol a téged ért veszteség miatt.
jobb nem kockáztatni, hisz a baj legtöbbször akkor üt be, amikor a legkevésbé vagyunk rá felkészülve. Egy külföldi út során is bármi megtörténhet, és jó, ha ilyenkor van, ami ki tud segíteni Téged és családodat a bajból.
✓ ha ne adj isten történik bármi, nem neked kell kézzel-lábbal mutogatni, és segítséget hívni, hanem ekkor is ott vagyunk és mindent elintézünk.

Kattints bátran a lenti gombra, és nézd meg az Andromeda Travel által ajánlott teljes körű online utasbiztosítást!

zoldnyil-le50

Megnézem az online utasbiztosítást

 

————————————————————————————————–

Ismerd meg legújabb programjainkat,
legnépszerűbb úti céljainkat, szenzációs kínálatainkat
és a kiváló utazási lehetőségeket!

Vedd igénybe a kötelezettségmentes, praktikus,
kényelmes és gyors online előfoglalási lehetőséget!

Ezen az OLDALON mindent megtudhatsz a szállásainkról és a legfrissebb útjainkról és a görögországi legkeresettebb úti célokról. Sőt, ha megtetszik valamelyik úti cél, azonnal le is adhatod előfoglalási igényedet!
Ne érd be kevesebbel! Időt és energiát takarítasz meg. Óriási a választék és minden általunk vállalt szolgáltatásra 100% elégedettségi garanciát vállalunk.

utazasok-online-foglalas2

Nagyon érdekel, megnézem az online foglalást

Kizárólag a munkatársaink által már visszaigazolt árak tekintendők érvényesnek!

Vannak, akik nem akarják hallani a siker titkát. És van, aki igen. Nos, különleges elismerő oklevelet kaptunk biztosítás terén. Megosztjuk veled, hogy Te is részese legyél.

EUB_oklevel_kiemelt_partner_20170522_2