Online utasbiztosítás

Jól jön a segítő kéz, ha ne adj Isten történik valami egészségügyi problémád, mikor a jól megérdemelt nyaralásod töltöd. Jobb nem kockáztatni.

Éjjel-nappal működő online utasbiztosítás itt üzemel digitálisan. Ha elfelejtettél, még most itt nálunk nem késő beszerezni pár kattintás az egész. Nézd itt, és mentsd el magadnak, később is meglegyen.

Maximális biztonságra vágysz? Köss nálunk baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítást!

Tipp: A teljes körű BBP (baleset, betegség, poggyász) biztosítást feltétlenül kérd, amikor megrendeled az utazásod vagy akár a szállásod. ENNYIT MEGÉR A NYUGALOM.

Nincs annál kellemetlenebb érzés, mint amikor pont akkor történik valami, amikor a megérdemelt pihenésedet töltöd. Például kiesik a kezedből a többtízezer forintot érő utasbiztositas_andromedatravel_utazas_1fényképezőgép, pont akkor gyullad be a fogad, amikor azt a legkevésbé szeretnéd, vagy véletlenül elkapsz egy hasmenéses-lázas-hidegrázós vírust…

Ilyen esetekben jól jön egy kis kárpótlás a kellemetlenségekért. A BBP (vagyis baleset, betegség, poggyász) biztosítás megkötése az Andromeda Travel Utazási Irodánál utazási feltétel, mert a Te biztonságod épp úgy kiemelten fontos nekünk, mint Neked.

Érdemes élned ezzel a pusztán kis összegbe kerülő, ám annál nagyobb biztonságot nyújtó lehetőséggel, mert:

utasbiztositas_andromedatravel_utazas_4✓ nem csak az egészséged, hanem az utazás, nyaralás során nálad lévő technikai kütyük (okostelefon, digitális fényképező, táblagép, kamera) is védve lesznek. Ha bármi történik velük, a biztosító kárpótol a téged ért veszteség miatt.
jobb nem kockáztatni, hisz a baj legtöbbször akkor üt be, amikor a legkevésbé vagyunk rá felkészülve. Egy külföldi út során is bármi megtörténhet, és jó, ha ilyenkor van, ami ki tud segíteni Téged és családodat a bajból.
✓ ha történik bármi, nem neked kell kézzel-lábbal mutogatni, és segítséget hívni, hanem ekkor is ott van a biztosító éjjel-nappali segítségnyújtó asszisztenciája és mindent intéznek.

»» Kövesd az alábbi lépéseket a nyugodt utazásodért, mert minden jó, ha végig jó:

1. Kattints bátran a lenti piros gombra, amin ez a felirat van: Megnézem az online utasbiztosítást.
2. Azon az oldalon nézd meg az Andromeda Travel Utazási Iroda által ajánlott teljes körű online utasbiztosításokat.
3. A kiválasztott utasbiztosítási típust pár kattintással online kösd meg könnyedén és online ki is tudod fizetni a díját rögtön.

zoldnyil-le50

Megnézem az online utasbiztosítást

————————————————————————————————–

Ismerd meg legújabb programjainkat,
legnépszerűbb úti céljainkat, szenzációs kínálatainkat
és a kiváló utazási lehetőségeket
az Andromeda Travel Utazási Iroda színes palettáján!

Vedd igénybe a kötelezettségmentes, praktikus,
kényelmes és gyors online ár-előkalkulációkérési lehetőséget!

Ezen az OLDALON mindent megtudhatsz a szállásainkról és a legfrissebb útjainkról és a görögországi legkeresettebb úti célokról. Sőt, ha megtetszik valamelyik úti cél, azonnal le is adhatod előfoglalási ár-előkalkulációkérő igényedet!
Ne érd be kevesebbel! Időt és energiát takarítasz meg. Óriási a választék és minden általunk vállalt szolgáltatásra 100% elégedettségi garanciát vállalunk.

utazasok-online-foglalas2Nagyon érdekel, megnézem most

Válaszd ki a számodra szimpatikus utazást, amelyik érdekel és koppints annak a képére vagy az alatta lévő Most Megnézem gombra. Majd azon az oldalon, miután átolvastad, görgess lejjebb és a piros nyíl alatt egyszerűen töltsd ki az online ár-előkalkulációkérőt.

Kizárólag a munkatársaink által már visszaigazolt árak tekintendők érvényesnek!

Vannak, akik nem akarják hallani a siker titkát. És vannak, akik igen. Nos, különleges elismerő oklevelet kaptunk biztosítás terén. Megosztjuk veled, hogy Te is részese legyél.

EUB_oklevel_kiemelt_partner_20170522_2