Tengerparti Rendezvényszervezés

Tengerparti Rendezvényhez keresel megoldást és olyasvalakit, aki profi módon leveszi szervezéssel járó összes terhet a válladról?

Legyen szó akár céges rendezvényről vagy magán rendezvényről, jó helyen jársz.

Megtaláltad, már nem kell tovább keresgélned rendezvényszervezőt. Örömmel és gyorsan segítünk stílusosan.

Vállaljuk teljeskörű rendezvényszervezéssel és garantált minőségben:

Tengerparti Családi Események

Tengerparti Céges Rendezvények

Tengerparti Varázslatos Esküvők

Tengerparti Tematikus Programok

Tengerparti Baráti Összejövetelek

Tengerparti Kulturális Rendezvények

A tengerparti helyszíneket jól ismerjük és nyugodt szívvel ajánljuk a rendezvényekhez és eseményekhez,mert ez a tengerparti helyszín lehetőséget nyújt:

Meetingek, tanácskozások, termék-bemutatók, kiállítások, vásárok, fogadások, tájékoztatók, tanfolyamok, továbbképzések, szezonzáró partik, konferenciák, workshopok, csapatépítő tréningek, tudományos előadások, évzáró partik, céges bulik, állófogadások, sajtótájékoztatók, könyvbemutatók, filmforgatások, rendezvénysorozatok lebonyolítására és céges kirándulásokra.

Kiválóan alkalmas családi és baráti csoportoknak, évfordulók, névnapi partik, lakodalmak, szalagavatók, családi ünnepek, születésnapok, leánybúcsúk, legénybúcsúztatók, lánykérés, meglepetés bulik, bálok, ballagási partik, osztálytalálkozók, diplomaosztók, gyerek partik, babazsúrok, gyermek szülinapok megünneplésére és még annyi minden másra.

Miért válassz bennünket?

7 fontos ok:

egy kézben minden

nincs rejtett költség

kreatív kivitelezés

ár-érték arány

kipróbált

zsákbamacska nélküli

bebiztosított

Elhivatottak vagyunk, hogy szakértelemmel a legjobbat és a legtöbbet nyújtsuk abban, aminek kivitelezését és A-tól Z-ig lebonyolítását elvállaljuk.

Írd meg nyugodtan e-mailben vagy Facebook üzenetben mit szeretnél, hamarosan tengerparti rendezvény specialistánk kezébe veszi a teendőket. Az üzenetedben feltétlen adj meg egy telefonszámot is, amelyen elérhető vagy.

E-mail cím: andromedatravelutazas@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/AndromedaTravel.Fehervari/