Tengerparti Rendezvényszervezés

 

Tengerparti Rendezvényhez keresel megoldást és olyasvalakit, aki profi módon leveszi szervezéssel járó összes terhet a válladról?

Legyen szó akár céges rendezvényről vagy magán rendezvényről, jó helyen jársz.

Megtaláltad, már nem kell tovább keresgélned rendezvényszervezőt. Örömmel és gyorsan segít stílusosan az Andromeda Travel  Utazás • Esküvő • Rendezvény Szervezés.

Vállaljuk teljes körű rendezvényszervezéssel és garantált minőségben:

Tengerparti Családi Események

Tengerparti Céges Rendezvények

Tengerparti Varázslatos Esküvők

Tengerparti Tematikus Programok

Tengerparti Baráti Összejövetelek

Tengerparti Kulturális- és Sport Rendezvények

Nyugodt szívvel ajánljuk a rendezvényekhez és eseményekhez, mert ez a tengerparti görögországi helyszín lehetőséget nyújt:

• Meetingek, tanácskozások, termék-bemutatók, kiállítások, vásárok, fogadások, tájékoztatók, tanfolyamok, továbbképzések, szezonzáró partik, konferenciák, workshopok, csapatépítő tréningek, tudományos előadások, évzáró partik, céges bulik, állófogadások, sajtótájékoztatók, könyvbemutatók, filmforgatások, fesztiválok, rendezvénysorozatok lebonyolítására és céges kirándulásokra.

• Kiválóan alkalmas családi és baráti csoportoknak, évfordulók, névnapi partik, lakodalmak, szalagavatók, családi ünnepek, születésnapok, leánybúcsúk, legénybúcsúztatók, lánykérés, meglepetés bulik, bálok, ballagási partik, osztálytalálkozók, diplomaosztók, gyerek partik, babazsúrok, gyermek szülinapok megünneplésére, táborokra és még annyi minden másra.

Miért válaszd az Andromeda Travel Utazás • Esküvő • Rendezvény Szervező Irodát?

7 fontos ok:

egy kézben minden

nincs rejtett költség

kreatív szervezés és kivitelezés

ár-érték arány

kipróbált

zsákbamacska nélküli

bebiztosított

Elhivatottak vagyunk, hogy szakértelemmel és teljes szívvel a legjobbat és a legtöbbet nyújtsuk abban, aminek megszervezését és kivitelezését, valamint A-tól Z-ig lebonyolítását elvállaljuk.

Hol található ez a görögországi gyöngyszem a tengerparton?

A legközelebbi repülőtértől, ami Thesszaloniki városában van, csupán 1 órányi könnyed transzferközlekedésre található Makrygialos. Ha autóval vagy busszal indultok Magyarországról, akkor dél felé haladva körülbelül 2 óra Evzoni görög határállomástól. Ez a bájos kis tengerparti falucska közvetlen lejáróval rendelkezik az autópályáról, így nagyon könnyen elérhető. Makrygialos neve hosszú partot jelent. Megérkezésed után meglátod jómagad is.

Írd meg nyugodtan e-mailben vagy Facebook üzenetben mit szeretnél, és hamarosan tengerparti rendezvényspecialistánk kezébe veszi a teendőket. Legyen akár látványos esküvő, impozáns rendezvény, klasszikus csendes esemény vagy olyan, ami nagyot szól, harsány, merész, egyedi vagy eredeti, elegáns vagy visszafogott, bármilyen is, a segítséged itt van:

Andromeda Travel  Utazás • Esküvő • Rendezvény Szervezés

Az üzenetedben feltétlen adj meg egy telefonszámot is, amelyen elérhető vagy.

E-mail cím, ahová írni tudsz: andromedatravelutazas@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/AndromedaTravel.Fehervari/