Görögország #ingatlan ügyintézés, #ingatlanvásárlás, #ingatlanközvetítés, #ingatlaneladás, #telekvásárlás, #földvásárlás, #áramszolgáltató- és vízszolgáltató ügyintézés

A görögországi ingatlan-, föld-, telek ügyintézésben segítünk neked, mint Makrygialos tengerparti görögországi üdülőhely piacirányító szervezője, hogy bukkanók nélkül ingatlant vagy földet vagy telket vásárolj és tulajdonosa legyél a girosz hazájában, Görögországban. Magyarországon egyedüliként széles körű helyismerettel rendelkezünk, amivel más nem. A hely szakértőjeként a válladról leveszünk egy olyan terhet, ami megakadályoz a helyszínen az  ügyintézés előrehaladásában.

Úgy gondoljuk, hogy a görögországi ingatlanszerzés és földvásárlás és telekvétel rejtelmeihez pont ilyen specialistára van szükséged, azaz ránk. A legjobb helyen jársz, rátaláltál az Andromeda Travelre.

Ha megvásároltad már álmaid ingatlanját, földjét, telkét, de nem haladsz a görögországi hivatali ügyintézésekkel, és úgy érzed, hogy nem történik semmi és csak megy az idő, legyen az áram, víz vagy bármi, vedd fel a kapcsolatot az Andromeda Travel szakemberével az ezen az oldalon leírt módon.

 gorogorszag-makrygialos-andromeda-travel-ingatlaneladas3   gorogorszag-makrygialos-andromeda-travel-ingatlaneladas4

szivecske_piros_h50 Hogyan vásárold meg ingatlanod Görögországban az autentikus hangulatú tengerparti üdülőhelyen Makrygialoson, vagy másutt? 

Figyelem! Bárki céloz meg Téged görög ingatlanvásárlással, fontos, hogy körültekintően megnézd, mit ajánlj fel, ki az illető és hogyan bonyolítja le az ingatlan-, telek-, földeladást.

Kockázatoktól és mellékhatásoktól mentes ügyintézéshez véleményünk szerint szükséged van a helyi viszonyokat és a görög nyelvet tökéletesen ismerő szakértő segítségre. Fordulj nyugodtan az Andromeda Travel profi mentoraihoz itt alul az igényfelmérő form kitöltésével, mert Görögországban otthon vagyunk.

 gorogorszag-makrygialos-andromeda-travel-ingatlaneladas2 gorogorszag-makrygialos-andromeda-travel-ingatlaneladas1

Az Andromeda Travel társ-alapítója a hellének földjén, Makrygialoson látta meg a napvilágot. Több, mint másfél évtizede érkezett Magyarországra, hozta magával a gyökereit, a kultúráját, a gyermekkori emlékeit. Nem véletlen, hogy az Andromeda Travel cég Görögországot és Makrygialost tartja az első számú fókuszpontnak. Az Andromeda Travel által olyan információkhoz juthatnak azok, akiknek ez az üdülőhely a célpontjuk, amelyeket mások nem képesek átadni.

Ugye, Te sem szeretnél kicseszni magaddal? Röhejes áron kínálnak Neked tengerparti ingatlant, földet, telket fel ne áldozd magad! Nem tudod, hogyan csináld jól, hogy bele ne fuss a rengeteg útvesztőbe?

Sebaj, fordulj görögországi szakértelemmel, valamint helyi tudással és ismerettel rendelkezőként az Andromeda Travelhez az ezen az oldalon leírt módon. Elképesztően rugalmasan kezeljük a görögországi ingatlan-, telek-, föld vásárlással és a hivatali ügyintézésekkel kapcsolatos megkeresésed diszkréten.

 gorogorszag-makrygialos-andromeda-travel-gasztronomia1 DCIM101GOPRO gorogorszag-makrygialos-andromeda-travel-ingatlaneladas6

JÓ lesz-e, ha görögországi ingatlan, föld-, telek-, áram-, víz ügyintézés miatt az Andromeda Travelt bízod meg?

✓ IGEN, mert körültekintően közvetíti le kérésed,
✓ IGEN, mert kihagyhatatlanul csak a Te igényeddel foglalkozik,
✓ IGEN, mert megbízható és tervezhető költségek mellett fog közreműködni,
✓ IGEN, mert felkészülten lelkiismeretes segítségét nyújt,
✓ IGEN, mert teljes körű tájékoztatást kapsz kiváló görögországi ismeretekkel rendelkező specialistától.

Magyarországi ügyintézés és kapcsolatfelvétel első lépése: itt ezen au oldalon alul az igényfelmérő form kitöltése, mert erre fogsz választ kapni.

Görögországi ügyintézés: mikor már Görögországban a helyszínen vagy, személyes kíséretet adunk az ügymenet gördülékeny és precíz lebonyolításához. Ennek idejét az első konzultációs beszélgetésen egyeztetjük. A görögországi ügyintézés idejére szállást tudsz nálunk foglalni az év bármely időszakában.

EGYÉNI SZEMÉLYI SZOLGÁLTATÁS: felkutatjuk Neked a legmegfelelőbb ingatlant GÖRÖGORSZÁGBAN MAKRYGIALOSON jutányos díjazásért.

BIZALMI SZEMÉLYI SZOLGÁLTATÁS: általunk vagy önmagad már megtaláltad álmaid görögországi ingatlanát, ám továbbiakban támogató kézre van szükséged, hogy el ne vessz az ismeretlenben a görög hivatalos iratok intézésében, segítünk az ügyintézésben korrekt áron.

Első konzultáció előre egyeztetett időpontban maximum 30 perc, mely magyar nyelven e-mail levelezésben vagy telefonon történik és a díja: 119.990,-Ft + ÁFA 27%. Az összeg megfizetése előre bankon keresztül történik az Andromeda Travel K&H Banknál vezetett folyószámlájára: 10402908-29030453-00000000
A banki bizonylat közlemény rovatába kérjük beírni a NEVED és a TELEFONSZÁMOD.
A telefonszámodra azért van szükség, mert fel fogunk hívni, hogy az első konzultáció idejét egyeztessük.

Mi lesz az első konzultáción? A konzultáción felmérjük az igényeidet. Sokat fogunk kérdezni, hogy minél jobban megismerjük. A konzultáció végére már látni fogjuk az elképzeléseidet, ezért nagyon fontos, hogy őszintén tudjunk beszélni egymással. A konzultáció alapelve a bizalom. Ennek megfelelően minden információra, adatra és okiratra, amelyet az Ügyfél megoszt az Andromeda Travellel, titoktartás vonatkozik, hacsak az Ügyfél nem engedélyezi azok megosztását más személyekkel.

A konzultáció után 72 órán belül értesítünk, hogy vállaljuk-e a görögországi ingatlan-, telek-, föld-, áram-, víz ügyintézésedet vagy sem. Ha vállaljuk, megírjuk a személye szóló és esetre szabott körültekintő árajánlatot, ha kéred, akkor utána jöhet a második konzultáció.

Amennyiben nem vállaljuk, az első konzultáció díja, akkor sem jár vissza.

Második konzultáció előre egyeztetett időpontban maximum 30 perc, mely magyar nyelven e-mail levelezésben vagy telefonon történik és a díja: 99.990,-Ft + ÁFA 27%. Az összeg megfizetése előre bankon keresztül történik az Andromeda Travel K&H Banknál vezetett folyószámlájára: 10402908-29030453-00000000
A banki bizonylat közlemény rovatába kérjük beírni a NEVED és a TELEFONSZÁMOD.
A telefonszámodra azért van szükség, mert fel fogunk hívni, hogy a második konzultáció idejét egyeztessük.

Mi lesz a második konzultáción? A konzultáció előtt már jóval összeállítod írásban a kérdéseid.  A konzultáció alapelve továbbra is a bizalom. Legkésőbb 7 nappal eljuttatod kérdéseid az ingatlan-, föld-, telek-, áram-, víz ügyintézéssel kapcsolatosan az Andromeda Travelnek  e-mailben: andromedatravelutazas@gmail.com

Ami belefér a kérdéseidből lépésről lépésre megbeszéljük a 30 perc alatt.

Figyelem! Tapasztalataink szerint a második konzultáción merülhetnek fel olyan részek, amiről eddig nem is hallottál. Ezért kérjük a kérdéseid prioritás sorrendben rakd össze, és aszerint fogunk haladni. Azért kell prioritás sorrendben leírni a kérdéseket, hogy, ha kicsúszna a konzultációs beszélgetés az időből, akkor ne épp az maradjon el, ami számodra a legfontosabb kérdés lett volna.

Mi történik, akkor, ha nem elegendő a második 30 perces konzultáció? 30 percenként meg lehet ismételni, ehhez szükséges a következő konzultáció(k) díjának előre történő megfizetése bankon keresztül. Az első konzultációt követő további konzultáció díja, már kedvezménnyel: 89.990,-Ft + ÁFA 27%. Valamennyi konzultáció magyar nyelven e-mail levelezésben vagy telefonon történik előre egyeztetett időpontban.

Minden megkezdett 30 perc teljes egész konzultációnak számít.

Az első konzultáció után fogjuk csak látni, hogy mit kell vállalnunk pontosan az igényed szerint. És azok után tudunk az ingatlan-, telek-, föld-, áram-, víz ügyintézés további díjfizetési költségeiről árat szabni.

Az ingatlan-, telek-, föld ügyintézés teljesen esetre és ingatlanra szabott, ezért nem tudunk egy egységárat meghatározni egyeztetés(ek) nélkül.

MI FOG TÖRTÉNNI A KITÖLTÖTT IGÉNYFELMÉRŐ FORM BEÉRKEZÉSE UTÁN?
Maximum 72 órán belül jelentkezünk e-mailben, ezért feltétlen valós és működő e-mail címet adj meg. Személyre szabottan figyelembe vesszük az összes igényed, amit ránk bíztál. Minél többet árulsz el az elvárásodról, annál konkrétabban tudunk egyedi megoldásokat keresni számodra.

Ne várj, máris töltsd ki itt ezt formot, melynek kitöltése ingyenes, de a konzultáció(k) térítéses(ek):

pirosnyil-jobbra-le_short

  Az online form űrlap sikeres elküldéséhez a piros *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!

  Teljes neved, és írd meg azt is, hogyan szólítsunk meg*

  E-mail címed*
  Olyan e-mail címet adj meg, amit biztosan használsz és működik (kivéve yahoo-s), mert oda válaszolunk az online form űrlap elküldése után.

  Telefonszámod*
  Valós telefonszámot írj be kérlek!

  A gördülékenyebb ügyintézés végett, ha kéred, felhívunk telefonon, hogy egyeztessünk.*
  Jelöld be, mikor hívjunk fel!
  11-13 óra között kérek telefonhívást13-15 óra között kérek telefonhívást15-17 óra között kérek telefonhívástCsak akkor kérek telefonhívást, ha 1 napon belül nem válaszolok az e-mailre

  Hol keresed álmaid ingatlanját, telkét, földjét Görögországban?*
  Itt feltétlen írd meg, hogy tengerparton, városban, vagy merre legyen?

  Mikor akarod megvásárolni az ingatlant, telket, földet Görögországban?*
  Nagyon fontos az ütemezés végett, hogy megírd, mi a terved.

  Mekkora ingatlant, telket, földet szeretnél Görögországban?*
  Ide írd be, hány négyzetméterre (m2) gondoltál.

  A görögországi ingatlanra szánt összeghatár?*
  Ahhoz, hogy a legkörültekintőbben tudjunk segíteni vágyaid görögországi ingatlanjának a felkutatásában és közreműködésben a helyi adminisztrációs feladatokban, kérlek, add meg EURO-ban a minimum és maximum összeghatárt is, amiben gondolkodsz és rendelkezésedre fog állni a görögországi ingatlanvásárláshoz.

  Üzeneted*
  Üzenetedben írj meg nyugodtan minden egyéb közlendőd őszintén, amit fontosnak tartasz! Itt tájékoztass arról is, ha építési engedéllyel rendelkező területet keresel vagy nem számít. Legyen-e áram, víz vagy nem érdekes...stb. Ha már megvan az ingatlan, telek, föld és azzal összefüggésben kérsz segítséget, mert bukkanó merült fel, azt is itt írd meg. Minden információt bizalmasan kezelünk.

  Milyen eszközön megnyitva töltöd ezt a formot?*
  Kérjük bejelölni, mert ezzel segíted a munkánkat. Köszönjük!
  Ha van asztali számítógéped vagy laptopod, praktikusabb azon megnyitva kitölteni, mert a nagyobb kijelzőn könnyebb és átláthatóbb.

  Asztali számítógépOkostelefonTabletLaptop


  Facebook közösségi oldalon elérhető vagy?* Ha igen, hol és milyen névvel? Beírhatod a közvetlen linket is!

  Hol hallottál, olvastál az Andromeda Travelről?* Ha interneten, kérjük segítsd munkánkat és írd meg hol pontosan.

  Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot*
  Elfogadom, igen

  Hozzájárulok ahhoz, hogy az Andromeda Travel az e-mail címemre elektronikus hírlevelet, marketingcélú küldeményt küldjön.
  Hozzájárulok, igen

  Kérlek, írd be a lent látható ellenőrző kódot, mert a biztonság prioritás az Andromeda Travelnél. Mikor rákattintasz a KÜLDÉSRE, utána rögtön nézd meg az e-mail fiókod, mert oda érkezik a válaszunk. Csak akkor tudod sikeresen elküldeni, ha a csillagozottakat kitöltöd.

  captcha

  Nézd meg, hogy az adatvédelmi szabályzatot bepipáltad-e!

  A piros *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!
  A jelentkezés után pár percen belül küldünk egy visszaigazoló e-mailt, ezért figyeld az e-mail fiókod.

  ————————————————————————————————–

  *****

  utazasok-ajandekAdj SZUPER GÖRÖGORSZÁGI SZÁLLÁST AJÁNDÉKBA és már meg is van, ne törd tovább a fejed!!! 🙂 Kitűnően választottál, mert a Görögországba lenni egy olyan ajándék, aminek érzete örökre a megajándékozott kedves személyé marad.

  AJÁNDÉKOZZ SZUPER GÖRÖGORSZÁGI ÉLMÉNYT! »