Görögországi Ingatlaneladás és Ingatlanközvetítés

Makrygialos tengerparti görögországi üdülőhely piacvezető utazási irodájaként szeretnénk segíteni neked, hogy a válladról levegyünk egy olyan terhet, ami megakadályozhat abban, hogy ingatlantulajdonos legyél a girosz hazájában, a görög földön.

Úgy gondoljuk, hogy a görögországi ingatlanszerzés rejtelmeihez görögországi specialistára van szükséged. A legjobb helyen jársz, rátaláltál az Andromeda Travel Utazási Irodára, mert görögországi szakértő.

 gorogorszag-makrygialos-andromeda-travel-ingatlaneladas3   gorogorszag-makrygialos-andromeda-travel-ingatlaneladas4

Hogyan vásárold meg ingatlanod Görögországban az autentikus hangulatú tengerparti üdülőhelyen, Makrygialoson? szivecske_piros_h50

Figyelem! Bárki céloz meg Téged görög ingatlanvásárlással, fontos, hogy körültekintően megnézd, mit ajánlj fel, ki az illető és hogyan bonyolítja le az ingatlaneladást.

Kockázatokról és mellékhatásokról szükséged van egy Görögországot tökéletesen ismerő segítségre. Fordulj nyugodtan az Andromeda Travel Utazási Irodához, mert Görögországban otthon vagyunk.

 gorogorszag-makrygialos-andromeda-travel-ingatlaneladas2 gorogorszag-makrygialos-andromeda-travel-ingatlaneladas1

Az iroda társ-alapítója a hellének földjén, Makrygialoson látta meg a napvilágot. Több, mint másfél évtizede érkezett Magyarországra, hozta magával a gyökereit, a kultúráját, a gyermekkori emlékeit. Nem véletlen, hogy az Andromeda Travel Utazási Iroda bár több országba szervez utakat, mégis Görögországot és Makrygialost tartja az első számú célpontnak. Az Andromeda Travel Utazási Irodával erre az üdülőhelyre utazók olyan információkhoz juthatnak, amelyeket mások nem képesek átadni.

Ugye, Te sem szeretnél kicseszni magaddal? Röhejes áron kínálnak Neked tengerparti ingatlant, fel ne áldozd magad! Nem tudod, hogyan csináld jól, hogy bele ne fuss a rengeteg útvesztőbe?

Sebaj, fordulj szakértőhöz, az Andromeda Travel Utazási Iroda elképesztően rugalmasan kezeli a  görögországi ingatlan vásárlással kapcsolatos megkeresésed.

Nézd meg az egyik strand videóját Makrygialoson »»

 gorogorszag-makrygialos-andromeda-travel-gasztronomia1 DCIM101GOPRO gorogorszag-makrygialos-andromeda-travel-ingatlaneladas6

JÓ lesz-e, ha görögországi ingatlanügyintézés miatt az Andromeda Travel Utazási Irodát bízod meg?

✓ IGEN, mert körültekintően közvetíti le kérésed,
✓ IGEN, mert kihagyhatatlanul csak a Te igényeddel foglalkozik,
✓ IGEN, mert megbízható és tervezhető költségek mellett fog közreműködni,
✓ IGEN, mert felkészülten lelkiismeretes segítségét nyújt,
✓ IGEN, mert teljes körű tájékoztatást kapsz kiváló ismeretekkel rendelkező specialistától.

Magyarországi ügyintézés és kapcsolattartás csak e-mailben: andromedatravelutazas@gmail.com

Görögországi ügyintézés: mikor már Görögországban a helyszínen vagy, személyes kíséretet adunk az ügymenet gördülékeny és precíz lebonyolításához.

EGYÉNI SZEMÉLYI SZOLGÁLTATÁS: felkutatjuk Neked a legmegfelelőbb ingatlant GÖRÖGORSZÁGBAN MAKRYGIALOSON jutányos díjazásért.

BIZALMI SZEMÉLYI SZOLGÁLTATÁS: általunk már megtaláltad álmaid görögországi ingatlanát, ám további segítségre van szükséged, hogy el ne vessz az ismeretlenben a görög hivatalos iratok intézésében: segítünk az ügyintézésben korrekt áron.

Első konzultáció előre egyeztetett időpontban maximum 30 perc, mely magyar nyelven skype-n  vagy telefonon történik és a díja: 49.990,-Ft+mindenkor aktuális ÁFA. Az összeg megfizetése előre bankon keresztül történik.

Mi lesz az első konzultáción? A konzultáció előtt már jóval összeállítod írásban a kérdéseid. És legkésőbb 7 nappal eljuttatod kérdéseid az ingatlanvásárlással kapcsolatosan az Andromeda Travel Utazási Irodának e-mailben: andromedatravelutazas@gmail.com

Ami belefér a kérdéseidből lépésről lépésre megbeszéljük a 30 perc alatt.

Figyelem! Tapasztalataink szerint az első konzultáción merülhetnek fel olyan részek, amiről eddig nem is hallottál. Ezért kérjük a kérdéseid prioritás sorrendben rakd össze, és aszerint fogunk haladni. Azért kell prioritás sorrendben leírni a kérdéseket, hogy, ha kicsúszna az konzultációs beszélgetés az időből, akkor ne épp az maradjon el, ami számodra a legfontosabb kérdés lett volna.

Mi történik, akkor, ha nem elegendő a 30 perces konzultáció? 30 percenként meg lehet ismételni, ehhez szükséges a következő konzultáció(k) díjának előre történő megfizetése bankon keresztül. Az első konzultációt követő további konzultáció díja, már kedvezménnyel: 44.990,-Ft+mindenkori aktuális ÁFA. Valamennyi konzultáció magyar nyelven skype-n vagy telefonon történik előre egyeztetett időpontban.

Minden megkezdett 30 perc teljes egész konzultációnak számít.

Az első konzultáció után fogjuk csak látni, hogy mit kell vállalnunk pontosan az igényed szerint. És azok után tudunk az ingatlanügyintézés további díjfizetési költségeiről árat szabni.

Az ingatlanügyintézés teljesen esetre és ingatlanra szabott, ezért nem tudunk egy egységárat meghatározni egyeztetés(ek) nélkül.

Ne várj, írj és máris töltsd ki ezt form űrlapot, melynek kitöltése ingyenes, de a konzultáció(k) térítéses.

pirosnyil-jobbra-le_short

Neved, ahogy megszólíthatunk (kötelező)

E-mail címed (kötelező)
Működő e-mail címet adj meg, mert válaszolni fogunk!

Telefonszámod (kötelező)

Üzeneted (kötelező)
Üzenetedben feltétlen írd meg könnyedén, hogy hol keresed álmaid ingatlanját Görögországban. A tengerparton, a városban vagy....? Nagyon fontos, hogy írd meg azt is, mikor akarod megvásárolni az ingatlant Görögországban és még azt is, mekkora ingatlant szeretnél. Ahhoz, hogy a legkörültekintőbben tudjunk segíteni vágyaid görögországi ingatlanjának a felkutatásában és közreműködésben a helyi adminisztrációs feladatokban, kérlek, jelöld meg a minimum és maximum összeghatárt is, amiben gondolkodsz és rendelkezésedre fog állni a görögországi ingatlanvásárláshoz.
MI FOG TÖRTÉNNI A LEVELED BEÉRKEZÉSE UTÁN? Maximum 72 órán belül jelentkezünk e-mailben, ezért feltétlen valós és működő e-mail címet adj meg. Személyre szabottan figyelembe vesszük az összes igényed, amit ránk bíztál. Minél többet árulsz el az elvárásodról, annál konkrétabban tudunk egyedi megoldásokat keresni.

Kérlek, az alábbi mezőbe írd be a lent látható ellenőrző kódot.

captcha

————————————————————————————————–

*****

ADJ SZUPERUTAZÁST AJÁNDÉKBA és már meg is van, ne törd tovább a fejed!!! Kitűnően választottál, mert az utazás egy olyan ajándék, aminek élménye örökre a megajándékozott kedves személyé marad.

utazasok-ajandek AJÁNDÉKOZZ SZUPERUTAZÁST! »