Görögországi Ingatlaneladás és Ingatlanközvetítés

 

Makrygialos tengerparti görögországi üdülőhely piacvezető utazási irodájaként szeretnénk segíteni neked, hogy a válladról levegyünk egy olyan terhet, ami megakadályozhat abban, hogy ingatlantulajdonos legyél a girosz hazájában, a görög földön.

Úgy gondoljuk, hogy a görögországi ingatlanszerzés rejtelmeihez görögországi specialistára van szükséged. A legjobb helyen jársz, rátaláltál az Andromeda Travel Utazási Irodára, mert görögországi szakértő.

 gorogorszag-makrygialos-andromeda-travel-ingatlaneladas3   gorogorszag-makrygialos-andromeda-travel-ingatlaneladas4

szivecske_piros_h50 Hogyan vásárold meg ingatlanod Görögországban az autentikus hangulatú tengerparti üdülőhelyen, Makrygialoson? 

Figyelem! Bárki céloz meg Téged görög ingatlanvásárlással, fontos, hogy körültekintően megnézd, mit ajánlj fel, ki az illető és hogyan bonyolítja le az ingatlaneladást.

Kockázatokról és mellékhatásokról szükséged van egy Görögországot tökéletesen ismerő segítségre. Fordulj nyugodtan az Andromeda Travel Utazási Irodához, mert Görögországban otthon vagyunk.

 gorogorszag-makrygialos-andromeda-travel-ingatlaneladas2 gorogorszag-makrygialos-andromeda-travel-ingatlaneladas1

Az iroda társ-alapítója a hellének földjén, Makrygialoson látta meg a napvilágot. Több, mint másfél évtizede érkezett Magyarországra, hozta magával a gyökereit, a kultúráját, a gyermekkori emlékeit. Nem véletlen, hogy az Andromeda Travel Utazási Iroda bár több országba szervez utakat, mégis Görögországot és Makrygialost tartja az első számú célpontnak. Az Andromeda Travel Utazási Irodával erre az üdülőhelyre utazók olyan információkhoz juthatnak, amelyeket mások nem képesek átadni.

Ugye, Te sem szeretnél kicseszni magaddal? Röhejes áron kínálnak Neked tengerparti ingatlant, fel ne áldozd magad! Nem tudod, hogyan csináld jól, hogy bele ne fuss a rengeteg útvesztőbe?

Sebaj, fordulj szakértőhöz, az Andromeda Travel Utazási Iroda elképesztően rugalmasan kezeli a  görögországi ingatlan vásárlással kapcsolatos megkeresésed.

Nézd meg az egyik strand videóját Makrygialoson »»

 gorogorszag-makrygialos-andromeda-travel-gasztronomia1 DCIM101GOPRO gorogorszag-makrygialos-andromeda-travel-ingatlaneladas6

JÓ lesz-e, ha görögországi ingatlanügyintézés miatt az Andromeda Travel Utazási Irodát bízod meg?

✓ IGEN, mert körültekintően közvetíti le kérésed,
✓ IGEN, mert kihagyhatatlanul csak a Te igényeddel foglalkozik,
✓ IGEN, mert megbízható és tervezhető költségek mellett fog közreműködni,
✓ IGEN, mert felkészülten lelkiismeretes segítségét nyújt,
✓ IGEN, mert teljes körű tájékoztatást kapsz kiváló ismeretekkel rendelkező specialistától.

Magyarországi ügyintézés és kapcsolattartás csak e-mailben: andromedatravelutazas@gmail.com

Görögországi ügyintézés: mikor már Görögországban a helyszínen vagy, személyes kíséretet adunk az ügymenet gördülékeny és precíz lebonyolításához.

EGYÉNI SZEMÉLYI SZOLGÁLTATÁS: felkutatjuk Neked a legmegfelelőbb ingatlant GÖRÖGORSZÁGBAN MAKRYGIALOSON jutányos díjazásért.

BIZALMI SZEMÉLYI SZOLGÁLTATÁS: általunk már megtaláltad álmaid görögországi ingatlanát, ám további segítségre van szükséged, hogy el ne vessz az ismeretlenben a görög hivatalos iratok intézésében: segítünk az ügyintézésben korrekt áron.

Első konzultáció előre egyeztetett időpontban maximum 30 perc, mely magyar nyelven skype-n  vagy telefonon történik és a díja: 49.990,-Ft+mindenkor aktuális ÁFA. Az összeg megfizetése előre bankon keresztül történik.

Mi lesz az első konzultáción? A konzultáció előtt már jóval összeállítod írásban a kérdéseid. És legkésőbb 7 nappal eljuttatod kérdéseid az ingatlanvásárlással kapcsolatosan az Andromeda Travel Utazási Irodának e-mailben: andromedatravelutazas@gmail.com

Ami belefér a kérdéseidből lépésről lépésre megbeszéljük a 30 perc alatt.

Figyelem! Tapasztalataink szerint az első konzultáción merülhetnek fel olyan részek, amiről eddig nem is hallottál. Ezért kérjük a kérdéseid prioritás sorrendben rakd össze, és aszerint fogunk haladni. Azért kell prioritás sorrendben leírni a kérdéseket, hogy, ha kicsúszna az konzultációs beszélgetés az időből, akkor ne épp az maradjon el, ami számodra a legfontosabb kérdés lett volna.

Mi történik, akkor, ha nem elegendő a 30 perces konzultáció? 30 percenként meg lehet ismételni, ehhez szükséges a következő konzultáció(k) díjának előre történő megfizetése bankon keresztül. Az első konzultációt követő további konzultáció díja, már kedvezménnyel: 44.990,-Ft+mindenkori aktuális ÁFA. Valamennyi konzultáció magyar nyelven skype-n vagy telefonon történik előre egyeztetett időpontban.

Minden megkezdett 30 perc teljes egész konzultációnak számít.

Az első konzultáció után fogjuk csak látni, hogy mit kell vállalnunk pontosan az igényed szerint. És azok után tudunk az ingatlanügyintézés további díjfizetési költségeiről árat szabni.

Az ingatlanügyintézés teljesen esetre és ingatlanra szabott, ezért nem tudunk egy egységárat meghatározni egyeztetés(ek) nélkül.

MI FOG TÖRTÉNNI A LEVELED BEÉRKEZÉSE UTÁN?
Maximum 72 órán belül jelentkezünk e-mailben, ezért feltétlen valós és működő e-mail címet adj meg. Személyre szabottan figyelembe vesszük az összes igényed, amit ránk bíztál. Minél többet árulsz el az elvárásodról, annál konkrétabban tudunk egyedi megoldásokat keresni számodra.

Ne várj, írj és máris töltsd ki itt ezt form űrlapot, melynek kitöltése ingyenes, de a konzultáció(k) térítéses(ek):

pirosnyil-jobbra-le_short

Az online form űrlap sikeres elküldéséhez a piros *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!

1. Teljes neved, és írd meg azt is, hogyan szólítsunk meg*

2. E-mail címed*
Olyan e-mail címet adj meg, amit biztosan használsz és működik (kivéve yahoo-s), mert oda válaszolunk az online form űrlap elküldése után.

3. Telefonszámod*

4. Hol keresed álmaid ingatlanját Görögországban?*
Itt feltétlen írd meg, hol keresel ingatlant és azt is, hogy tengerparton, városban, vagy merre?

5. Mikor akarod megvásárolni az ingatlant Görögországban?*
Nagyon fontos az ütemezés végett, hogy megírd, mi a terved.

6. Mekkora ingatlant szeretnél Görögországban?*
Ide írd be, hány négyzetméterre (m2) gondoltál.

7. A görögországi ingatlanra szánt összeghatár?*
Ahhoz, hogy a legkörültekintőbben tudjunk segíteni vágyaid görögországi ingatlanjának a felkutatásában és közreműködésben a helyi adminisztrációs feladatokban, kérlek, add meg EURO-ban a minimum és maximum összeghatárt is, amiben gondolkodsz és rendelkezésedre fog állni a görögországi ingatlanvásárláshoz.

8. Válaszd ki az első konzultáció időtartamát.*
Jelöld be, hogy hány órás magyar nyelvű konzultációt rendelsz.

9. Üzeneted *

Üzenetedben írj meg nyugodtan minden egyéb közlendőd, amit fontosnak tartasz!


10. Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot*

Elfogadom, igen

11. Hozzájárulok ahhoz, hogy az Andromeda Travel Utazási Iroda az e-mail címemre elektronikus hírlevelet, marketingcélú küldeményt küldjön.

Hozzájárulok, igen

Feltétlen nézd meg, hogy MINDEN MEZŐT KITÖLTÖTTÉL-E, mert csak akkor fogod tudni elküldeni az online form űrlapot. Azt is figyeld, hogy az adatvédelmi szabályzatot bepipáltad-e!

Kérlek, az alábbi mezőbe írd be a lent látható ellenőrző kódot.

captcha

Kérlek, az alábbi mezőt mindenképp jelöld be.


Ez a megrendelésed elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001.évi CVIII.törvény 5.és 6.$-ában foglaltak az irányadók. A szerződés a távollévők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II.26) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.

A piros *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!
A jelentkezés után pár percen belül küldünk egy visszaigazoló e-mailt, ezért figyeld az e-mail fiókod.

————————————————————————————————–

*****

utazasok-ajandekAdj SZUPERUTAZÁST AJÁNDÉKBA és már meg is van, ne törd tovább a fejed!!! 🙂

Kitűnően választottál, mert az utazás egy olyan ajándék, aminek élménye örökre a megajándékozott kedves személyé marad.

AJÁNDÉKOZZ SZUPERUTAZÁST! »