Görögország – Ingatlaneladás – Ingatlanközvetítés

 gorogorszag-makrygialos-andromeda-travel-ingatlaneladas3   gorogorszag-makrygialos-andromeda-travel-ingatlaneladas4

Hogyan vásárold meg ingatlanod Görögországban? szivecske_piros_h50

Figyelem! Bárki céloz meg Téged görög ingatlanvásárlással, fontos, hogy körültekintően megnézd, mit ajánlj fel, ki az illető és hogyan bonyolítja le az ingatlaneladást.

Kockázatokról és mellékhatásokról szükséged van egy Görögországot tökéletesen ismerő segítségre. Fordulj nyugodtan az Andromeda Travel Utazási Irodához, mert Görögországban otthon vagyunk.

 gorogorszag-makrygialos-andromeda-travel-ingatlaneladas2 gorogorszag-makrygialos-andromeda-travel-ingatlaneladas1

Az iroda társ-alapítója a hellének földjén, Makrygialoson látta meg a napvilágot. Több, mint másfél évtizede érkezett Magyarországra, hozta magával a gyökereit, a kultúráját, a gyermekkori emlékeit. Nem véletlen, hogy az Andromeda Travel Utazási Iroda bár több országba szervez utakat, mégis Görögországot és Makrygialost tartja az első számú célpontnak. Az Andromeda Travel Utazási Irodával erre az üdülőhelyre utazók olyan információkhoz juthatnak, amelyeket mások nem képesek átadni.

Ugye, Te sem szeretnél kicseszni magaddal? Röhejes áron kínálnak Neked tengerparti ingatlant, fel ne áldozd magad! Nem tudod, hogyan csináld jól, hogy bele ne fuss a rengeteg útvesztőbe?

Sebaj, fordulj szakértőhöz, az Andromeda Travel Utazási Iroda elképesztően rugalmasan kezeli a  görögországi ingatlan vásárlással kapcsolatos megkeresésed.

Nézd meg az egyik strand videóját Makrygialoson »»

 gorogorszag-makrygialos-andromeda-travel-gasztronomia1 DCIM101GOPRO gorogorszag-makrygialos-andromeda-travel-ingatlaneladas6

Ha szeretnéd biztos helyen tudnod magad:

✓ ahol körültekintően közvetítik le kérésed,
kihagyhatatlanul csak a Te igényeddel foglalkoznak,
megbízható, tervezhető költségek mellett,
✓ felkészültek segítségét elfogadni,
teljes körű tájékoztatást kapsz kiváló ismeretekkel rendelkezőktől,

akkor gyere, és bízz meg most minket.

Magyarországi ügyintézés és kapcsolattartás csak e-mailben: andromedatravelutazas@gmail.com

Görögországi ügyintézés: mikor már Görögországban a helyszínen vagy, személyes kíséretet adunk az ügymenet gördülékeny és precíz lebonyolításához.

EGYÉNI SZEMÉLYI SZOLGÁLTATÁS: felkutatjuk Neked a legmegfelelőbb ingatlant GÖRÖGORSZÁGBAN jutányos díjazásért.

BIZALMI SZEMÉLYI SZOLGÁLTATÁS: általunk már megtaláltad álmaid görögországi ingatlanát, ám további segítségre van szükséged, hogy el ne vessz az ismeretlenben a görög hivatalos iratok intézésében: segítünk az ügyintézésben korrekt áron.

Ne várj, írj és máris töltsd ki ezt:

pirosnyil-jobbra-le_short

Neved, ahogy megszólíthatunk (kötelező)

E-mail címed (kötelező)
Működő e-mail címet adj meg, mert válaszolni fogunk!

Telefonszámod (kötelező)

Üzeneted (kötelező)
Üzenetedben feltétlen írd meg könnyedén, hogy hol keresed álmaid ingatlanját Görögországban. A tengerparton, a városban vagy....? Nagyon fontos, hogy írd meg azt is, mikor akarod megvásárolni az ingatlant Görögországban és még azt is, mekkora ingatlant szeretnél. Ahhoz, hogy a legkörültekintőbben tudjunk segíteni vágyaid görögországi ingatlanjának a felkutatásában és közreműködésben a helyi adminisztrációs feladatokban, kérlek, jelöld meg a minimum és maximum összeghatárt is, amiben gondolkodsz és rendelkezésedre fog állni a görögországi ingatlanvásárláshoz.
MI FOG TÖRTÉNNI A LEVELED BEÉRKEZÉSE UTÁN? Maximum 72 órán belül jelentkezünk e-mailben, ezért feltétlen valós és működő e-mail címet adj meg. Személyre szabottan figyelembe vesszük az összes igényed, amit ránk bíztál. Minél többet árulsz el az elvárásodról, annál konkrétabban tudunk egyedi megoldásokat keresni.

Kérlek, az alábbi mezőbe írd be a lent látható ellenőrző kódot.

captcha

————————————————————————————————–

*****

ADJ SZUPERUTAZÁST AJÁNDÉKBA és már meg is van, ne törd tovább a fejed!!! Kitűnően választottál, mert az utazás egy olyan ajándék, aminek élménye örökre a megajándékozott kedves személyé marad.

utazasok-ajandek AJÁNDÉKOZZ SZUPERUTAZÁST! »