Fontos tudni! Jó tanács, olvasd el.

 

jotanacs-megrendeleselott-olvasdel1

* * *

A Te biztonságodért:

Utazásszervezői, utazásközvetítői tevékenység folytatására jogosult szolgáltatóként működik az Andromeda Travel Kft. és hatósági nyilvántartással igazoltan rendelkezik.

* * *

Nincs rejtett költség.

Az Andromeda Travel Kft. díjai minden esetben azokat a szolgáltatásokat tartalmazzák, amelyeket megrendelsz.

* * *

Andromeda Travel Kft. bankszámlaszáma: 10402908-29030453-00000000
Számlavezető bank neve: K&H Bank Zrt.

* * *

Andromeda Travel Kft. SZERZŐDÉST MEGELŐZŐ TÁJÉKOZTATÁS

Kérjük, olvasd el figyelmesen az utazási csomagra vonatkozó szerződéshez kapcsolódó tájékoztatót, mely az utazók teljes körű tájékoztatásának megfelelően, a hatályos jogszabályok alapján készült.

Az általunk felkínált utazási szolgáltatások kombinációja az utazási szolgáltatásokra vonatkozó szerződésekről, különösen az utazási csomagra és az utazási szolgáltatás-együttesre vonatkozó szerződésekről szóló 472/2017. (XII. 28.) Korm. rendelet értelmében vett utazási csomag.
Ennél fogva az utazási csomagra vonatkozó valamennyi jogosultság megillet. Az utazási csomag szerződésszerű teljesítéséért teljes egészében az Andromeda Travel Kft. a felelős.

Az Andromeda Travel Kft jogszabályi előírásoknak megfelelően védelemmel rendelkezik arra az esetre, ha fizetésképtelenné válik, annak érdekében, hogy az általad befizetett pénzösszegeket visszatérítse, és amennyiben az utazók szállítása a csomag részét képezi, hazaszállítson.
Az utazási szolgáltatásokra vonatkozó szerződésekről, különösen az utazási csomagra és az utazási szolgáltatás-együttesre vonatkozó szerződésekről szóló 472/2017. (XII. 28.) Korm. rendelet szerinti legfontosabb jogokról bővebb információt ITT és ITT találsz. Az Andromeda Travel Kft a fizetésképtelenséggel szembeni védelemért felelős Európai Utazási Biztosító Zrt (1132 Budapest, Váci út 36-38., Tel: 06/1/452-3580, Email: ugyfelszolgalat@eub.hu) révén gondoskodott a fizetésképtelenséggel szembeni védelemről.

* * *