Hogyan tudsz jelentkezni? 7 lépéses jelentkezés menete. Lépésről lépésre praktikus jelentkezési minőségi tanácsok az Andromeda Travel utazás szakértőitől és rendezvény specialistáitól

7 lépéses Andromeda jelentkezés egyszerű menete:

✓ Nézd meg a www.andromeda.hu weboldalon a programokat.

✓ Olvasgasd a weboldalt, nézelődj rajta, de ne sokáig, mert a helyek nem végtelenek és az árak emelkedhetnek.

✓  Az lesz az igazi számodra, amelyiknél szaporodik a légzésed, annál kattints rögtön.

✓ Miután kattintottál, bejön az a weboldal tartalom. Azt is olvasd el feltétlen, mert itt vannak a mélyreható részletek.

✓  Töltsd ki a weboldalon a program alatt alul az árajánlatigénylő részt. Ez még nem foglalás, nincs kötelezettséged se neked, se az irodának.

✓ A személyre szabott árajánlatot elfogadásának megrendelését tedd meg elektronikusan könnyen otthonról.

✓ Mindjárt kész a megrendelés, foglalás, már csak egy rövid teendőd van, hogy kitöltöd a megrendelő lapot elektronikusan online és átutalod az összeget a megadott határidőig a bankszámla számra: OKHB 10402908-29030453-00000000

1.) Mikor érdemes jelentkezned?
Minél előbb, mert a helyek folyamatosan telnek napról-napra, és korai megrendelés esetén pénzt tudsz megspórolni.

2.) Kell-e érvényes úti okmány a megrendeléshez?
ÉRVÉNYES ÚTI OKMÁNY A MEGRENDELÉSHEZ NEM SZÜKSÉGES, de az utazáshoz mindenképpen kelleni fog. Ellenőrizd az úti okmányod (útlevél vagy személyazonosító igazolvány) érvényességét.

3.) Az utazáshoz milyen érvényes úti okmány kell?
Az utazáshoz feltétlen kell úti céltól függően érvényes új típusú plasztik kártyás személyazonosító igazolvány vagy érvényes útlevél. Görögországi utazáshoz elegendő az érvényes személyazonosító igazolvány, ha nincs érvényes útleveled. Amennyiben az Utazó nem magyar állampolgár, akkor a beutazási feltételekről fontos érdeklődni a megfelelő nagykövetségeken. Az Utazó minden külön értesítés nélkül köteles az utazáson való részvételhez szükséges okmányok (útlevél, személyazonosító igazolvány, vízum) érvényességéről és a célország, tranzitország(ok) előírásainak megfelelőségéről meggyőződni. Határon való átkeléshez személyazonosításra nem alkalmas a vezetői engedély (jogosítvány).

4.) Gyerekeknek kell-e úti okmány az utazáshoz?
Érvényes személyazonosító okmánnyal gyerekeknek is rendelkeznie kell az utazáshoz. Amennyiben az utazó gyermek nem magyar állampolgár, akkor a beutazási feltételekről fontos érdeklődni a megfelelő nagykövetségeken.

5.) Megrendeléshez mire van szükség a részvételi díjon kívül?
Az utazó(k) neve, lakcíme, e-mail címe, telefonszáma. A pontos születési dátumot is írásban kell megadni megrendeléskor az Andromeda részére, mert az utasbiztosításhoz szükséges. NAGYON FONTOS: az érvényes úti okmányban lévő neve(ke)t kell megadni pontosan!

6.) Mik a fizetési feltételek?
Átutalással bankszámlára.

7.) Fizetés módja?
Átutalással vagy közvetlen készpénzbefizetéssel az Andromeda Travel Kft bankszámlájára, melyet a K&H Bank vezet. BANKSZÁMLASZÁMOT A DÍJBEKÉRŐ TARTALMAZZA. A BEFIZETÉSI / ÁTUTALÁSI BIZONYLAT KÖZLEMÉNY ROVATÁBA KÉRJÜK BEÍRNI: Megrendelő neve+utazók száma, úti cél és utazás időpontja. Késve fizetés esetén a foglalást jogunkban áll törölni. Amennyiben van mód és informálsz bennünket időben, segítünk meghosszabbítani a fizetési határidőt, utazástól függő.

On-line megrendelés esetén szerződéskötésnek minősül az is, ha az Utazó az esedékes díjat megfizette (szerződésre utaló magatartás!).

Tipp 1:  Várólista annyit jelent, amikor betelt egy utazás vagy rendezvény, akkor várólistára iratkozhatsz fel. Van olyan eset, amikor váratlan ok folytán valaki lemondja. Így a kiszemelt úton vagy rendezvényen szabadul fel hely. Sajnos, előre nem tudjuk garantálni azt, hogy a várólistáról be fogsz-e kerülni az utazók közé.

8.) Kapok értesítést az átutalás megtörténtéről?
Miután beérkezik a bankba az összeg, kapsz egy e-mail levelet tőlünk, amiben értesítünk az összeg bankba történő könyveléséről.

9.) Mikor érkezik meg hozzám a voucher, részvételi jegy?
Legkésőbb 5 nappal indulás előtt e-mailben fogod megkapni, ebben lesz az indulás pontos részlete. Busszal történő utazás esetén ez egyenértékű a buszos felszállójeggyel. Az ügyeleti mobiltelefonszámot is tartalmaz, ami csak az indulás napján, ill. az utazás első percétől a hazaérkezés pillanatáig hívható kizárólag sürgős esetben, a megrendelt szolgáltatással kapcsolatban.

10.) A szerződés mikor jön létre?
A szolgáltatás megrendelésével és megfizetésével és annak visszaigazolásával. On-line és/vagy elektronikus megrendelés esetén az Utazó megrendelése elküldésével elfogadta az általános szerződési feltételeket.

11.) Névmódosítási igényt tudok-e benyújtani?
Igen, engedményezés lehetséges. Írásban kell benyújtani és ezeket az adatokat megadni: új utazó neve, születési dátuma, lakcíme, telefonszáma, e-mail címe, illetve hogy melyik személy helyett fog utazni. Engedményezés (névváltoztatás) esetén a hatályos Általános szerződési feltételek alapján az engedményezés miatt felmerülő költség az ÁSZF szerint térítendő. Ezen összeg megfizetését követően kerül sor saját kérésedre a módosításra.

12.) Mi fog történni, ha lemondod a megrendelést?
Az Általános szerződési feltételek foglalja össze.

Tipp 2:  útitársad nevében is tudsz jelentkezni.

13.) MEGRENDELÉS, FOGLALÁS, INFORMÁCIÓ EGYEZTETÉS DIGITÁLISAN:
Írj e-mailt nyugodtan, bármikor, hétvégén is olvassuk, lassabban válaszolunk, de látjuk, amit írsz: andromedatravelutazas@gmail.com
vagy
keress a közösségi Facebook-oldalunk elérhetőségén.

Jó tudni!

Megbízásokat belföldről és külföldről is vállal az Andromeda Travel.