Gondtalan családi tengerparti nyaralás gyermekkel Görögországban Makrygialoson, mert a bársonyhomokos strand partja sekély.

 andromedatravel-tengerparti-nyaralas-makrygialos-gorogorszag

csaladi-tengerparti-nyaralas

Gyermekkel Tengerparti Nyaralás Görögországban. Nyugodt pihenés Makrygialoson remek áron.

Tenger és élmény, finom homokos strand, ahol a család minden tagja jól érzi magát.

Kinek és miért ajánljuk? 

Gyermekes családoknak, akik szeretik, ha biztonságban vannak. Ha nincs gyermeked, akkor kérjük, hogy ajánld olyan ismerősödnek és barátodnak, akinek van gyermeke.

Miért épp a legmegfelelőbb a családi tengerparti nyaraláshoz Makrygialos Görögországban?

pipe_zold Könnyű megközelíteni, mert a legelső tengerparti üdülőhely a görögországi határátlépés után.

pipe_zold Itt van Makrygialoson az egyetlen családi élménybirodalom, a Kenguru. Itt az egész napos pancsi és strandolás után a gyerekek nagyot játszanak, hogy az este jót aludjanak és a szülők is zökkenő nélkül pihenjenek.

pipe_zold A tengervíz hőmérséklete mindig kellemesen épp megfelelő.

pipe_zold Sok hangulatos tengerparti bársonyhomokos szabad strandja van és mindegyik sekély. Így nyugodtan fürdőztök a tengerben.

andromedatravel_utazas__tengerparti_nyaralas_gyerekekkel_vendegvelemenyek1Úgy indultunk el nyaralásunkra, hogy úgy szeretnénk végre találni egy helyet, ahová vissza-vissza térhetünk pihenni, kikapcsolódni. Harmadjára érkeztünk Görögországba és megtaláltuk itt nálatok Makrygialoson! Köszönjük a kedvességet, a szeretetet, ami bearanyozta nyaralásunkat. Külön pusziljuk Vangelist, akit nagyon-nagyon megszerettek lányaink (Borika, Eszterke). Élményekkel teli, kipihenten indulunk haza, de boldogságunk határtalan, mert még biztosan találkozunk!

Mindenkinek minden jót kíván: a Balogh család

Kerekedj fel bátran a családoddal és barátaiddal és utazzatok ide. Mert itt a tengerparton töltött friss sós levegő előnyös arra, hogy megelőzzétek a téli légúti megbetegedéseket. Sőt saját tapasztalatból mondom, még nagyban hozzájárul a fejlődő gyermeki immunrendszer erősítéséhez is.

Gondtalan tengerparti nyaralás, mert a bársonyhomokos strand partja nagyon sekély. A strandolás után szuper pihenés a szülőnek és a gyermeknek is, mert a gyerekjátszó birodalomban amíg játszanak a gyerekek, a szülők is kikapcsolódnak.

Miért mondják, hogy a tengeri sós levegő csodákat művel? »» Kattints ide és olvasd el, nem titok!

andromedatravel_utazas__tengerparti_nyaralas_gyerekekkel_vendegvelemenyek2

„Családunkkal már nem először nyaraltunk Makrygialoson. Azért választjuk szívesen ezt az üdülőhelyet Görögországban, mert szeretetteljes vendégfogadásban van részünk, a gyermekeink nagyon játszanak mindig a görög gyerekekkel, még ha nem is beszélik egymás nyelvét, akkor is, emlegetik, hogy ugye, a Vangelisékhez megyünk jövőre is nyaralni? A strandok változatosak és épp ezért több helyen is játszhatunk a vízben. A gyermekeink imádják. Hát mely szülő tudna ennek a kedves kérésnek ellenállni?!”

Kristóf és családja

Még több vendégvélemény itt ›››

Kívánok sok-sok vidám tartalmas napot gyermekeddel. Nézd meg a rövid videókat, ahol nem statiszta gyerekeket és szüleit látod, hanem valós örömteli pillanatok az életből: http://bit.ly/1CPMsht

Nyaralj úgy, hogy a család minden tagja elégedett!

Míg a gyerekek felszabadultan homokoznak a tengerparti strandon vagy pancsolnak a tengerben, a felnőttek nyugodtan pihennek, mert tudják, hogy a gyerekek biztonságban vannak a sekély vízparton. Engedj teret az önfeledt közös tengeri bohóckodásnak is.

Makrygialos-Görögország-utazás-Andromeda-Travel

A szülők pihenni érkeznek, a gyerekek pedig egészen másért. Fiúk vagy lányok, kicsik vagy nagyok, őket a felfedezés, a játék, a kaland, az izgalom hajtja.

andromedatravel_utazas__tengerparti_nyaralas_gyerekekkel_vendegvelemenyek3

„Köszönjük a szíves vendégszereteteket! Nagyon jól éreztük magunkat, és át tudtuk venni tőletek azt az itt átérezhető nyugalmat, ami kikapcsolt minket az otthoni sürgés-forgásból. A gyerekeink is nagy élménnyel gazdagodtak, mert sok mindent most éltek meg először, például először fürödtek sós vizű tengerben.”

Péter és családja

 

nyaralas_gyerekekkel_1_andhu_h185 nyaralas_gyerekekkel_14_andhu_h185

A kisvendégek a tengerparti strand mellett élvezettel veszik birtokba a Star Beach Rezidencia Resort üdülőkomplexumban a barátságos családi gyerekkuckó birodalmat, a Kengurut.

starbeach_makrygialos_gorogorszag49

Képzeld! Van olyan rész is, ahol kicsi kis, színes halak úszkálnak a sekély vízben a fürdőzők lábainál. Ez önmagában is újdonság, kaland a kicsi és nagy gyerekeknek, ám a felnőtteknek is.

makrygialos-gorogorszag-andromeda-travel1-tengerparti-nyaralas

Szuper családi nyaralás, 8 éves korig a gyermek szállását ajándékba adjuk a szülőkkel egy szobában!

Tarts velünk az utazásra, az igazi, hamisítatlan görögországi valóságba a tengerpartra.

Nagyon szimpatikus, kérek árajánlatot

Ideális a gyermekes családok nyaralására, mert itt akadálymentesen tudnak a gyerekek hancúrozni a bársony homokos strand tengerpartján.

andromedatravel_utazas__tengerparti_nyaralas_gyerekekkel_vendegvelemenyek4„Több éve Görögországban nyaralunk, imádjuk ezt az országot az elragadó szépségével, a görög emberek vendégszeretetével. Idén felejthetetlen élményekkel gazdagodtunk itt nálatok! Nagyon jól éreztük magunkat a VangelisDiasban, igazi feltöltődést adott számunkra ez a hét. Szállásadóinknak köszönjük a kedvességüket, s külön köszönet a kis Vangelisnek, aki elragadó kisfiú és gyermekeinknek kis barátja lett.”

Gábor, Gabóca, Noel, Dani, Julcsi

nyaralas_gyerekekkel_10_andhu_h185A vízszint alacsony, így ne hagyd otthon a búvárszemüveget sem.

Izgalomra nincs okod, csak csomagolnod kell, mert mi mindent megszervezünk. Te és családod kellemesen hátradőlhettek és mikor itt az idő, már indulhattok!

Az Andromeda Travel családias görögországi szállásai gyerek- és bababarát centrikusak itt az autentikus tengerparti nyaralóhelyen, Makrygialoson.

Barátságos fogadtatásban lesz részetek a strand közeli VangelisDias Hotelapartman és a strand mellett lévő Star Beach Residencia Resortban is. A szállásokról fürdőruhában kényelmesen le tudtok menni a strandra.

star-beach-tengerpart-makrygialos-gorogorszag-andromeda-travel-utazas1_650x350px

Mindkettő szálláshelyet ajánljuk gyermekes családoknak, mert otthonosak. Ha a családdal nem egy szimpla tengerparti nyaralás a vágyad, hanem érzelmekkel dúsított élményt is szeretnél, a legjobb döntést hozd meg most. AZ ÁR és az APARTMAN MEGTEKINTÉSÉHEZ ITT KATTINTS.

Star Beach a bársonyhomokos strand mellett a tengerparton 

VangelisDias csak 125 méterre a bársonyhomokos strandtól

Nagyon érdekel, árajánlatot kérek most

Azon gondolkodsz, hogy miként fogja a család érezni magát Makrygialoson? Garantáltan csodálatosan.

Több bámulatos strandja is van, mert Makrygialos neve azt jelenti: hosszú part.

Igen, nem káprázik a szemed! Kandikálj be a strandokra és nézd meg, hogy hol fogod tölteni a jól megérdemelt nyaralásod gyermeke(i)ddel. A parton sütkérezve majszolhatjátok a csokis fánkot és az ízletes finom kalácsot. Gyere, kóstold meg!

Csak az Andromeda Travel Utazási Iroda vendégei kaphatják meg azokat az értékes információkat, melyek igazán fontosak és lényegesek. Kérd a fullextrás tengerparti nyaralási csomagot, mert abba mindent beleteszünk.

Nektek más dolgotok nem lesz, mint

  • felhőtlenül élvezni a családi együttlétet,
  • a csodaszép napfényt,
  • a finom homokos strandot és
  • a lágyan simogató tengert.

„Családommal a Star Beach nagy apartmanját választottuk. Mert az utazási irodában már a fotókon az erkélyünket is megmutatták. Ha ezt nem a saját szememmel látom, el sem hiszem. Izgatottan vártuk az utazás napját. Valóban azt kaptuk, amit előzetesen az utazási iroda honlapján láttunk. A gyerekek imádták, hogy csak pár lépés volt a szállás saját homokos strandja. Mi szülők teljesen nyugodtak voltunk, mert láttuk a sekély vízben jókat kacarásznak. Az üdülőkomplexum gyerekkuckója kellemes játékos estéket nyújtott. Úgy érezzük, visszajövünk még Hozzátok, mert végre az egész család élvezi tudta a nyaralást.”

Attila, Marika és a gyerekek

Vágytok arra, hogy különféle tengeri kagylókat gyűjtögessetek? Makrygialoson a homokos strand közelében, a sziklás és kavicsos öböl partszakaszán gyönyörűeket találtok.

kagylok2kagylok1kagylok3

Hozd a gumipapucsod, mert sok oly különleges tengeri kagyló van, amit eddig csak az üzletben láthattál vagy még ott sem, úgy, hogy érdemes felszedegetni, mert más üdülőhelyeken csak a képeslapokon látják a turisták.

 nyaralas_gyerekekkel_13_andhu_h185 nyaralas_gyerekekkel_2_andhu_h185

Mi mindent lebonyolítunk, olyan friss és praktikus mesterfogásokat adunk át teljesen díjmentesen a szállás voucherrel együtt, amivel egyszerűen elkerülöd a buktatókat és csak kevesen tudnak, és elengedhetetlenek a zökkenőmentes utazáshoz, sem útikönyvekben, sem internetről nem gyűjthető össze.

A kirándulás úgy áll össze, mint egy ókori, görög mozaik, apró elemekből, a végén tökéletes egységet alkotva.

nyaralas_gyerekekkel_4_andhu_h185Fent felejtettél valamit? Semmi gond, felsétálsz, alig néhány métert kell megtenni, mert oly közel van a szobátok a strandhoz.
Benéznél a kulisszatitkok mögé? Nyugodtan tedd meg, megmutatjuk. A legjobb szobákat már korán lefoglalják. Álmaidban szenvedélyesen áhítozol, hogy lásd a szobádból a varázslatosan kék tengert, vagy éjszaka elaludnál a hullámok édes morajlására? Döntsd el melyik legyen? Szívesen segítünk, töltsd ki a lap alján lévő érdeklődő részt!

Meggyőztetek, kérem az árajánlatot

nyaralas_gyerekekkel_12_andhu

Gyerek zsúr, szülinap, névnap, évforduló? Lehetetlen nincs, nézd csak!

Egy-két szuper kirándulás belefér, idesüss, kattints itt!

Akármivel is utazol, akár az Andromeda buszával, autóval vagy repülővel, biztos lehetsz benne, hogy a legjobban akkor jársz, ha a görögországi nyaralásod úti célja, Makrygialos, az Andromeda Travel Utazási Iroda szervezésében.

Őszinte vendégszeretettel várunk és maga a görög házigazda fog gondoskodik rólatok. Ha még nem találkoztatok vele, itt a remek alkalom, hogy megismerd! Pillants be a videógalériába, mert már messziről integet.

csalad_piros_szives_h50

Életünk első Görögországi nyaralását töltöttük a VangelisDias HotelApartmanban, és nem bántuk meg. Szép tiszta, tágas szobát kaptunk, a vendéglátók kedvesek és segítőkészek voltak. Nagyon jól éreztük magunkat, és örömmel fogunk visszagondolni. Nagyon jó választás volt ez a kis csendes üdülőhely 3 gyerekkel. Így mi is pihenhettünk a gyerekek mellett. Köszönjük, hogy itt lehettünk.”

Attila, Heni, Kitti, Lotti, Szofi

Még több vendégvélemény itt ›››

stoptablas_no_80e

Most már biztos vagyok benne, hogy szívesen lennénk itt a tengerparti nyaralásunkon, ezért kérem most az árajánlatot

Ha szeretnél:

✓ egy körültekintően megszervezett utazáson részt venni, ahol átláthatóan azt kapod, amit az Andromeda Travel utazási irodánál megrendelsz,
kihagyhatatlan hangulatban és kellemes társaságban tölteni a jól megérdemelt pihenésed,
megbízható, tervezhető költségek mellett,
✓ szakmailag felkészült, hiteles utazási iroda segítségét elfogadni,
teljes körű tájékoztatást és kiváló szolgáltatást kapni,

akkor gyere, és feltétlen foglald le most a helyedet,
és töltsd ki a jelentkezési lapot itt:

pirosnyil-jobbra-le_short

A sikeres árajánlatkéréshez a *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!

MINDEN MEZŐT TÖLTSÉL KI! mert csak akkor fogod tudni elküldeni az árajánlatkérést.

Teljes neved, és írd meg azt is, hogyan szólítsunk meg*

E-mail címed*
OLYAN E-MAILCÍMET ADJ MEG, AMIT BIZTOSAN HASZNÁLSZ ÉS MŰKÖDIK, MERT ODA VÁLASZOLUNK AZONNAL AZ ELŐZETES ÁRAJÁNLAT KÉRÉSED ELKÜLDÉSE UTÁN.

Telefonszámod*
Valós telefonszámot írj be kérlek!

Utasok létszáma*
Ide írd be, hányan jöttök a TENGERPARTI CSALÁDI NYARALÁSRA MAKRYGIALOSRA Görögországba az autentikus hangulatú üdülőhelyre!

A veled együtt utazó GYERMEK(EK) tényleges születési idejét írd be, mert a gyermekkedvezmény érvényesítéséhez szükséges. (év/hó/nap)
Ha nem akarod igénybe venni a gyermekkedvezményt, akkor ezt a sort ne töltsd ki. És persze akkor se töltsd ki, ha nem utazik veled gyermek.

Utazás ideje*
ITT VÁLASZD KI AZ IDŐPONTOT, amelyik megfelelő számodra. Több turnusra mennél? van rá mód, az Üzeneted részbe írd be. (A pontos turnusok, amelyekből tudsz választani, a szállás ártáblázatban vannak és itt alább is láthatod. A dátumok a megérkezés és elutazás napját jelölik. A busz a megérkezés időpontja előtti napon indul ki és elutazásnál a következő napon érkezik vissza.)

Válassz szálláshelyet Makrygialoson*
Te döntöd el, melyik szállás számodra a legszimpatikusabb és a legkényelmesebb, amit kérsz! A tengerparti Star Beach Rezidencia Resortot, mert a strand melletti vagy megelégszel a strandtól 125 m közeli VangelisDias Hotelapartmannal. Az árát extraprecízen megtalálod az Andromeda Travel Utazási Iroda weboldalán, melyik mennyibe kerül.

Étkezés*
Itt tudod megadni az étkezési igényed.

Légkondi igény*
Szereted, ha hűs szoba fogad egy forró nap után? Akkor jelöld be! Ára 29990,-Ft/klíma/hét
Igen, megrendelem a klímahasználatot, nanáNem kérek klímát, köszönöm


Mivel utazol*
Válaszd ki mindenképp a közlekedés módját!

Busz felszállás helye*
Buszhely ára: 29990,-Ft/fő oda- és vissza is szállítunk. A busz alapútvonala, ahol csatlakozni tudsz a buszhoz: Budapest-Kecskemét-Szeged. Válaszd ki a számodra megfelelőt.
BudapestKecskemétSzegednem busszal utazom


Busz kényelmi szolgáltatás felszállás helye*
A szolgáltatás különbözeti díját itt látod, mennyibe kerül. A férőhelyek száma limitált.
Köszönöm, nem kéremGyőr, príma kérem 13900,-Ft/főVeszprém, rendben kérem 12900,-Ft/főVárpalota, igen kérem 10900,-Ft/főSzékesfehérvár, jól jönne, kérem 9900,-Ft/főnem busszal utazom


Busz kényelmi szolgáltatás FIX ülőhely a buszon*
Lehetőség van fix ülőhely megvásárlására külön költség ellenében, amennyiben biztosítani tudjuk. Oda- és visszafelé is változhat. FIX ülőhely a Te választásod szerint (kivéve a legelső sor, második sor, harmadik sor) irányonként 5500,-Ft / fő / egy út.
Köszönöm, nem kéremIgen, kérem oda- és visszafelé is 11000,-Ft/főCsak odafelé kérem 5500,-Ft/főCsak visszafelé kérem 5500,-Ft/főnem busszal utazom


Autódnak kiemelt VIP parkolóhely használat korlátozott számban, ezért már itt jelöld be, hogy ha kéred*
Csak akkor jelöld be, ha autóval utazol. Előre fenntartott parkolóhelyre a szolgáltatás díja 23120,-Ft/autó/hét.
Igen, kérem, mert akkor nem kell parkolót keresnem az utcánNem kérem, mert nem számít a fenntartott helynem autóval utazom


Autóval utazol Makrygialosra, és a foglalásodhoz kéred a Prémium AJÁNDÉKOD 5000,-Ft helyett most INGYENESEN?*
Csak akkor jelöld be, ha autóval utazol.
Igen, kérem az ingyenes AJÁNDÉK praktikus trükköket tartalmazó úti leírást és útvonaltervetNem kérem az INGYENES ajándékot, mert valahogy majd csak odataláloknem autóval utazom


Fullextra reptéri transzfer Thesszaloniki reptér és Makryialos StarBeach vagy VangelisDias között a megérkezés napján és a hazautazás napján*
A repülőjegyet a repülőtársaságnál magad vásárolod meg, mert függ a személyek és a csomagok számától és a szezontól. A reptéri transzferről pedig mi gondoskodunk Görögországban, ha megrendeled. Előre megrendelt repülőtéri transzfer szolgáltatási díj 1-4 főig 39900,-Ft/1 út és 1-8 főig minibusz 69900,-Ft/1 út. Te döntesz, melyiket kéred. Számolj a csomagjaid számával is.
Igen, kérem, mert jó érzés, ha már a reptéren szívélyesen köszöntenek.Nem kérem, mert nem lényeges a vendégvárás személyre szólóan.nem repülővel utazom


A gördülékenyebb ügyintézés végett, ha kéred, felhívunk, hogy egyeztessünk.*
Telefonos visszahívásra azért van szükség, hogy egy kicsit megismerjünk, ugyanis szeretünk a vendégeinkkel személyes kapcsolatot kialakítani. Jelöld be, mikor hívjunk fel!
13-15 óra között kérek telefonhívást15-17 óra között kérek telefonhívást17-18 óra között kérek telefonhívástnem kérem a telefonhívást


Utasbiztosítás*
A biztonságod végett azért fontos, ha ne adj Isten történne valami, jól jön a segítő kéz.
kiemelt tengerparti utasbiztosítást kérek 550,-Ft/fő/napprémium tengerparti utasbiztosítást kérek 730,-Ft/fő/napextra tengerparti utasbiztosítást kérek 1150,-Ft/fő/nap


Üzeneted*
Üzenetedben írj meg nyugodtan minden egyéb közlendőd,
amit fontosnak tartasz!

Jártál már Görögországban?*
Ha válaszod, igen, hol?
Igen, persze, imádomNem, még soha, idén jött el az ideje

Itt jártam már Görögországban*
Akárhány helyett felsorolhatsz!

Facebook közösségi oldalon elérhető vagy?*
Ha igen, hol és milyen névvel? Beírhatod a közvetlen linket is!

Hol hallottál, olvastál az Andromeda Travel Utazási Irodáról?*
Ha interneten, kérjük segítsd munkánkat és írd meg hol pontosan.

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot*
Elfogadom, igen

Hozzájárulok ahhoz, hogy az Andromeda Travel Utazási Iroda az e-mail címemre elektronikus hírlevelet, marketingcélú küldeményt küldjön.
Hozzájárulok, igen

Feltétlen nézd meg, hogy MINDEN MEZŐT KITÖLTÖTTÉL-E! mert csak akkor fogod tudni elküldeni az árajánlatkérést. Azt is figyeld, hogy az adatvédelmi szabályzatot bepipáltad-e!

Mit tegyél, miután kérted az árajánlatot? Irány az e-mailfiókod és nyisd meg a leveled.

Kérlek, az alábbi mezőbe írd be a lent látható ellenőrző kódot, mert a biztonság prioritás az Andromeda Travel Utazási Irodánál.
MIKOR RÁKATTINTASZ A KÜLDÉSRE, UTÁNA CÉLSZERŰ AZONNAL MEGNÉZNED AZ EMAILEDET, MERT ODA ÉRKEZIK A VÁLASZUNK.

captcha

Igen, szeretnék Makrygialoson nyaralni a családommal. Ezért küldjétek el nekem az árkalkulációt.

A *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!
A jelentkezés után pár percen belül küldünk egy visszaigazoló e-mailt. A díjbekérő összekészítésénél személyre szabottan figyelembe vesszük az összes kérésed, amit ránk bíztál.

 

*****

GPS:  É. 40.412940 K. 22.608330


Nézd meg Makrygialos térképét nagyban